עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by jfkk,

שלום מתלבט בקניה מכשיר טאבלט. https://www.hist.org.il/business.aspx?catnumber=19940 business.aspx?catnumber=19940 הדגם MG952LL/A business.aspx?catnumber=1 המכשיר הינו מחודש -שנה אחריות מחיר 1240 משלוח חינםhttp://www.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=6020&siteurl=http%3a%2f%2fwww.mtmobile28.co.il%2fitems%2f1566721&modelid=930202&prodId=152472652&platform=2 מה ההבדל בין יבואן רשמי לבין מקביל. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. הטאבלט הבא של מיקרוסופט יהיה דומה מאוד לדגם הנוכחי המצליח, רק עם חומרה פנימית מעודכנת לכתבה

3. היי אני אמור לקבל את המכשיר בעוד ימים מספר (אם לא יתפס לו במכס...) ואני מעוניין לעדכן אותו מ-2.1 לגרסת הפרויו. האם כדאי להתקין גרסת קסטום? במה היא עדיפה על פני הגרסה המקורית? האם בכלל יצאה גרסת 2.2.1 רשמית ל-Captivate\At&t?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. אבד לי המכשיר הישן (6120C) וקיבלתי מכשיר חדש (גם 6120C), אגב מכשיר מאוד מוצלח לדעתי. קיצר עכשיו אני לא מצליח להתקין את אחת התוכנות שהיתה לי (כותב שגיאת תעודה) ואני מניח שזה בגלל הIMEI השונה של המכשיר החדש. מה אפשר לעשות בנידון?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. הנפח לא מה שממש חשוב לי מה שחשוב לי בעיקר זה איכות סאוונד ללא פשרות ואיכות וידאו בקשר לגודל מסך מספיק לי 2.2 אם יש אפשרות זום בתמונות עוד יותר טוב

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by gabrielf,

האם אוזניה עם מיקרופון (דיבורית אישית) של אייפון 4 מתאימה לגלקסי 2 של סמסונג או שזה עלול לגרום לנזק?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by izhark,

מחפש טלפון כמה שיותר אמין (שיוכל להחזיק לפחות 3 שנים בלי קלקולים) הביצועים ממש לא קריטים- הוא יחליף NEXUS 5X, וכל טלפון עם ביצועים כאלה או יותר זה מספיק טוב. מחיר בין 750 ל1500, כשעדיף יותר לכוון הנמוך. גודל מסך : בין 5 ל5.7 . אני מעדיף לא מחברה סינית (מכל מיני סיבות, לא בגלל החשש מאמינות) ההתלבטות שלי היא בעיקר בין נוקיה (5, 6.1 או 3.1) לסמסונג (S7 או A7), אבל אשמח להצעות עדיפות עם יש. מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by AmitDanan,

שאלה לגבי גיבוי של קבצים ב ITUNES החדש יש 2 אפשרויות גיובי על גבי המחשב או על CLOUD, השאלה שלי כאזת האם הגיבוי על "ענן" ישמור את ההגדרות של ה ITUNES או רק גיבוי של הקבצים שעל האייפון בלבד?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אז דבר ראשון באמת תודה, סוף סוף הגעתי להחלטה בנוגע למכשיר. קניתי את המכשיר+עברית של רונלייט+מגן מסך+כרטיס זכרון 1 ג'יגה+ נרתיק עור KRUSELL ב1970. ועכשיו לשאלות.. 1)העברית לא על כל המכשיר והתפריטים, אלא על המסך הראשי בעיקר. ברגע שאני נכנס למשל ל"תוכניות" כל הפריטים מופיעים באנגלית. אם למשל אני בוחר ב"Notes" אז הכותרת של התוכנית שפתחתי היא "פתקים". אבל למה לא כל הממשק בעברית? לא ברור. יש משהו לעשות עם זה? 2) אין לי אפשרות להכנס להגדרות של המכשיר. אין לי "Settings" מתוך תפריט ההתחלה, וכשאני נכנס ל"תוכניות" --> "Settings" אני מקבל דף ריק. ניסתי לכבות ולהדליק את המכשיר, ריסטים.. כלום. 3) אתמול, לאחר ההטענה הראשונית, המסך היה נכבה לי אחרי כל 4 שניות של חוסר פעילות. מ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. יש לי אייפון 4gs ודיבורית בלוטות קבועה ברכב כאשר אני מנגן סרטים ופודקאסטים הם מושמעים דרך הרמקול של המכשיר להבנתי על מנת לאפשר ניגון האודיו מהדיבורית מבלי לפרוץ את האייפון, הדיבורית חייבת להיות סטריאו (אם כי לא אכפת לי שיהיה רק רמקול אחד) מחפש המלצות על דיבורית שהיא: 1. קבועה 2. סטריאו 3. לאייפון 4. בלוטות תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Yair Tz,

אהלן, בקרוב מגיע יום ההולדת שלי (בעוד שבוע וקצת יותר נכון), והחלטתי שאני זקוק לפלאפון חדש. בעיקרון, הדברים שאני הכי זקוק להם: - מוזיקה: איכות של 64 פולי ומעלה, לא מתפשר. רמקולים חזקים, כמה שיותר, ועדיף מאוד סטראו (2 רמקולים). - מצלמה: 3.2MP לפחות. - זמן סוללה: סוללה שתחזיק נגינה רצופה של 12-14 שעות לפחות. - גודל מסך: מסך כמה שיותר גדול (לצורך גלישה באינטרנט בעיקר), מינימום 2.4". - מערכת הפעלה שיהיה ניתן להתקין עליה ישומים דוגמת Opera Mini. אין צורך לזיכרון פנימי או מה שלא יהיה, אעדיף לקנות כרטיסי זיכרון. אופציות- N85 (ברגע שהמחיר יירד), N82, N79, אולי גם את ה-C902.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. MP4 כמה זמן אמור לעבוד אחרי הטענה מלאה? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Anat Casoy-Hatvany,

הי, אני מחפשת את הטלפון עם המצלמה הכי טובה שיש. ה lg g3 שלי מראה סימני גסיסה אחרי שנתיים...האם יש למישהו המלצה גורפת?

14. Started by Gwiz,

טוב אני מתלבט מה לקנות בין שני הנגנים האלו איזה נגון יותר איכותי? האיכות סאונד בו יותר טובה? וידיאו אני מאמין ב O2 בגלל המסך היוותר גדול .. ומה דעתכם על כל נגן? מה אתם הייתם בוחרים O2 או ITOUCH

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Wideblade,

היי הנוקיה 6288 שלי הלך לעולמו אחרי 3 שנים של שימוש... אני מחפש פלאפון חדש בתקציב של 1000 שקל (אפשר לעלות קצת, אולי ל1100)... חשוב לי פלאפון שיהיה קומפקטי ונוח, עם מקשים נוחים, ומצלמה איכותית עם פלאש טוב... זה כל מה שאני מחפש (עם עדיפות לסליידר אולי אבל זה לא ממש משנה).. אה ואני לא סובל מוטורולה או סמסונג... אני מחפש נוקיה או סוני אריקסון.. יש המלצות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by DUDEnamE,

http://reltronics.shopy.co.il/products/95321 http://www.navitech.co.il/scripts/prodview.asp?idproduct=957 יש את שניהם פלאפון סמסונג 600I מה עדיף? מישו מכיר את השניים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום- כמו שאתם רואים אני חדש פה ..(חבר שלי המליץ לי על הפורום! ) אתמול אמא שלי ניקתה את החדר ובטעות פגעה במטען עם הגב שלה והוא קצת נשבר כאמור,הוא לא עובד ואני רוצה לקנות חדש . המכשיר הוא Samsung 990 . אני מאוד מקווה שאפשר לקנות מטען חדש \= תודה לעוזרים ולמי שינסה לעזור!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. HTC מוציאים בשיתוף עם lenovo טלפון סלולארי חדש עם מערכת הפעלה Android של Google. הבעיה היא שככל-הנראה הטלפון הזה ישווק רק בסין. אני ממש נדלקתי על הטלפון הזה, ואם למישהו יש פרטים נוספים אודותיו (מפרט מלא, תמונות נוספות, זמינות, SimFree), אשמח לקבל מידע. http://www.engadget.com/2008/12/16/more-shots-of-lenovos-android-powered-ophone-love-on-the-rock/ http://www.modmygphone.com/forums/showthread.php?t=8691

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Mike4Gaming,

אהלן חברים ! אני מוכר את הטאבלט שלי ASUS TF101 במצב מעולה , נקנה בשנת 2012 מגיע אם 16GB זיכרון אם אפשרות הרחבה לעוד 32GB נוספים בצבע ברונזה ללא שריטה אחת , מסך 10.1" אינץ' ברזולציה 1280X800 עובד מעולה ללא תקיעות מחיר : 700 ש"ח מס' פלא' - 0526701369

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Danix60,

שלום, יש לי מכשיר MIO MOOV 500 ואני מאוד רוצה לשים עליו IGO 8, האם זה אפשרי ? ואם כן, איך ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם, אני כאמור מחפש נגן חדש לצבא כי הSAFA הנוכחי שלי התפגר אחרי 3 שנים... כמו שציינתי בכותרת, הטווח מחירים הרצוי הוא בין 200-400 ש"ח כשאפשר לחרוג למרות שלא רצוי. הדרישות שלי הן מאוד בסיסיות. חברה טובה, רצוי בטריה נטענת ואיכות שמיעה בינונית ומעלה. אין לי שימוש בוידאו, רדיו, משחקים וכל האפשרויות האחרות, רק נגן. בקשר לנפח, רצוי שיהיה יותר מה-512MB שיש לי עכשיו אבל כיוון שגם עם זה אני מסתדר אז אין לי בעיה גם עם 512 אם חייב. ובקשה אחרונה לסבלניים שביניכם. אני אשמח מאוד אם תוכלו להציע לי את המכשירים המשתלמים ביותר לכל טווח מחיר, נאמר לסביבות ה200 300 ו400 ש"ח. אחרי כמה בירורים אני כבר די יודע לגבי האפשרויות הקיימות של mpio, סנדיסק, iRIVER וכד'. אני רק לא יודע כלום על איכ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by bbking,

שלום אני מעוניין לשנמך, מה עושים בבקשה? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ConRoe X Fire,

קניתי את המכשיר בארה"ב לפני כחודשיים, היום הלכתי לחנות פלאפונים והתקינו לי עברית ועדכנו לי תוכנה מ- 1.5 ל-2.1. 1. מאז שהעברתי את ה-SIM שלי מה SE K610i שהיה לי ל-HTC, קצת השתבשו לי השמות של אנשי הקשר, נוספו לי סלשים מיותרים ונקודותיים ואני רוצה לערוך כל איש קשר בשביל שיהיה נקי ומסודר אבל זה יקח לי שעתיים לעשות הכל בפלאפון אז חיפשתי תוכנה בשביל להעביר את אנשי הקשר למחשב ושם לערוך ואז להחזיר אבל ב- HTC Sync אפשר רק להעביר אנשי מהאאוטלוק למכשיר. איזה תוכנה תעזור לי בקטע הזה? 2. מאז שעדכנו לי, קשה לי לנווט באתרים ובמפות עם 2 האצבעות, כלומר, אני יכול להזיז את המפה/אתר לכל כיוון אבל כשאני רוצה להגדיל ולהקטין זה לא הולך, במפה למשל אני משתמש בזכוכית מגדלת בשביל להגדיל/להקטין. מה ק…

24. Started by NRT,

שלום לכולם, האם יש מישהו שמעודכן בעולם הזה של הטאבלטים ויודע להמליץ על אחד? חשוב שהטאבלט החדש יגיב מהר כי הישן בקושי זז. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם , אני מחפש נגן MP3 בתקציב של 100-300 ש''ח +- ויש מצב לחריגה . שיכלול בו את הדברים הבאים : א) 1GB ב) אני במכון כושר, לכן אני צריך נגן MP3 שלא יפול לי על הריצפה בעת ביצוע תרגילים ובעת ריצה בהליכון . שיהיה לו מקום לטלייה על הגוף איפשהו . הדגש הכי גדול זה על זה שהוא לא יפול ויהיה מחובר לגוף חזק כדי שיהיה נוח במכון איתו . ג) מסך - שיראו טוב את שמות השירים וכו' שלא יהיה קטן מדי . ד) כפתורים נוחים ללחיצה ה) תמיכה בעברית ו) זמן סוללה של שעה וחצי מינימום

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.