עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by djelectric,

אולי לא כולם יודעים על זה אבל במכשירים מסויימים של נוקיה יש accelerometer accelerometer הוא חיישן תנועה שמזהה 3 זוויות שבהם נמצא המכשיר (N95 במקרה שלי) הדוגמא הכי טובה היא כדור שנמצא על המסך והוא מתגלגל לפי תנועות המכשיר אם מקפיצים את המכשיר אז גם הוא קופץ למה נוקיה לא פירסמה את זה?!? מה הם מפחדים ממשהו?! אני לא מבין, יש דבר כזה מגניב ולא אכפת להם?! יכלו להיות לזה כל כך הרבה שימושים, IPHONE עשו הרבה שימושים למערכת הזאת רק עכשיו מתחילים להתעורר ולפתח דברים למערכת החיישן

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. לאחר שהציגה קו חדש של מכשירים זולים במטרה להתחרות ב-Xiaomi ו-Meizu, משיקה לנובו בתערוכת CES את מכשיר הסלפי החדש של החברה, בנוסף לסמארטפון קטלני במיוחד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%99%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. אני לא מבין בזה, אז אני לא יודע כמה זה אמור לעלות. חשיבות, שיעבוד טוב, זמן בטרייה סביר, שיהיה אמין (הדיבורת לרכב הנוכחית, יש לה חיים משלה, הייתי צריך להחליף אותה אחרי שנה וגם ההחלפה מתה אחרי פחות משנה נוספת).

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני לא מצליח להבין מה ההבדל בין שני דגמי Samsung S20 FE 5G, שמפורסמים באינטרנט (זאפ וכל מיני חנויות אינטרנטיות): Samsung Galaxy S20 FE 5G SM-G781F/DS 128GB 8GB Samsung Galaxy S20 FE 5G SM-G781B/DS 128GB 8GB הבדל של אות אחת (B לעומת F). אי אפשר לסמוך על תיאור החומרה באתרים האלה, כי כל אתר מציין מעבד/גרפי/צ'יפסט אחר (Snapdragon, Exynos) ועושה סלט. אם אני מבין נכון, מה שנמכר בארץ, על ידי היבואן הרשמי, זה SM-G781B/DS. מישהו יכול לעזור קצת בעניין?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by PrefaceAlumni,

אהלן! אשמח אם מישהו יוכל לתת לי חוות דעת על הטלפון. בעיקר חסרונות ויתרונות שלו. (יש לי אפשרות להשיג אותו ואני רוצה לדעת אם כדאי). עוד שאלה, האם יש לו GPS מובנה? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by shayks,

שלום, עד היום היה לה מכשיר פומית של samsung, מחפש לה סמארטפון כשהשיקולים הם: 1) מסך גדול 2) ממשק נוח להוצאת שיחות ושליחת הודעות 3) מחיר עד 750, עדיפות לכמה שיותר זול ראיתי שכל מיני סמסונגים נופלים בטווח הזה אבל הלכתי לאיבוד עם הדגמים...עזרה, מישהו? :s05: תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Symbore,

שלום רב, השאלה בכותרת. לאחרונה החלפתי סוללה (הסוללה מקורית נקנתה באורנג' במחיר הפקרות של 150 ש"ח) הסוללה מחזיקה כיום שלם דלוקה ללא שימוש וכחצי יום עם שיחות קצרות ניסיתי להטעין ולרוקן כמה פעמים וזה לא עזר. לאחר מימוש האחריות והחלפת סוללה, הענין ממשיך. האם יכול להיות שזה משך זמן הסוללה? האם יכול להיות שהטלפון עצמו לא תקין?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by idan8871,

שלום לכולם . אני אשמח אם תוכלו לעזור לי ולכוון אותי . אבא שלי מעוניין להחליף את המכשיר הישן שלו ( יותר מדי ישן ) ... הוא לא צריך מכשיר מטורף .. סה"כ שיהיה כמות איחסון סבירה ( 32gb יעשה את את העבודה , גם 16 , אבל אם אפשר 32 במסגרת התקציב מה טוב ) שיפעל מהר יחסית מסך המקסימום שיהיה 5" , יותר מדי כבר נראלי יהיה לו יותר מדי גדול אין העדפה לחברה , לא חייב סמסונג או כאלה , גם סיניים זה אופציה ( אני עם השיומי 4 נוט ומבסוט רצח ) התקציב הוא באיזור ה500 ש"ח תודה רבה לכולם ! ושיהיה שבת שלום ושקטה וחג שמח !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by sof,

היי... יש לי בעיה בטעינה של המכשיר.. המכשיר נטען לי רק בחלקו דרך הUsb ולאחר כמה בירורים בחברה נרשם ש "Only can charge through USB and must be the right USB version for full charge" מישהו יכול להסביר לי מה זה Right USB version? יש לזה איזשהוא פיתרון מלבד לקנות מטען מתח? כאשר אני טוען את המכשיר דרך USB אני מקבל בטריה חצי מלאה... תודה ...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by 114508534,

היי איך אני עושה כך שאני אוכל לראות שמות של שירים בעיברית ולא בגיבריש תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Holography,

אהלן, רכשתי אתמול iriver e100 הגעתי לבית התקנתי אותו את ה- iriver plus כמו שצריך. העברתי כמה וכמה שירים וסרטונים חלק דרך התוכנה וחלק דרך הכונן פיזי שנמצא ב"מיי קומפיוטר" לאחר מכן שהוצאתי אותו מה-USB זה עשה generating database או משו כזה, הוא נתקע ולאחר חצי שעה עשיתי לו reset, ומאז הוא לא נדלק. שאני מכניס אותו לUSB עולה המסך הראשי שכתוב עליו iRiver ואי אפשר לזוז משם. פתרונות? רב תודות.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by blackhawk,

היי , המכשיר יהיה בשימוש של נער בגיל יסודי. אשמח למכשיר פשוט וטוב. תודה לכם.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. מחפש המלצה על מכשיר סלולארי לחבר. עד כה הוא השתמש ב6120C כ3 שנים, ונהנה ממנו מאוד, פרט לזה שהוא מתחמם קצת, לאחרונה הוא התחיל לעשות לו בעיות ולכן הוא החליט להחליף אותו. מחפש משהו באותה תצורה, יציב, קשיח מבחינה חיצונית, לא מסך מגע, וכמובן מחיר טוב תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by eyal27103,

אני מחזיק כרגע IRIVER H10 שיש לי יותר משנתיים ובא לי לשדרג אותו. האיכות של הסאונד באמת מעולה אך פונקציונאליות מוגבלת. הממשק גם קצת מיושן. חשבתי על D2 של COWON הD2 נראה ממש יפה ומתאים. קראתי בביקורת שלו שהסאונד שלו טוב מאוד אך לא ברור לי איך איכות הסאונד בהשוואה ל IRIVER, האם מישהו ערך השוואה בין ה H10 ל D2 ? האם מבחינת הסאונד אלך אחורה כשאעבור ל D2 ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ngc224,

iGO Primo לאנדרויד תיהיה בחינם ליומיים החל ממחר http://www.iandroidil.net/8019

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אבד לי המכשיר הישן (6120C) וקיבלתי מכשיר חדש (גם 6120C), אגב מכשיר מאוד מוצלח לדעתי. קיצר עכשיו אני לא מצליח להתקין את אחת התוכנות שהיתה לי (כותב שגיאת תעודה) ואני מניח שזה בגלל הIMEI השונה של המכשיר החדש. מה אפשר לעשות בנידון?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by alfa100,

היי אני יכול לקנות או את xperia play או את galaxy ace אחד משני אלה אני רוצה אז אל תציעו לי פלאפונים אחרים ואני ממש אוהב משחקים עכשיו איזה אחד מהם כדי ויחזיק יותר זמן

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by brighi,

אהלן, אני מחפש קליינט מייל שיהיה ניתן בו להגדיר חוקים סינון לפי שולח, נושא, תוכן וכו... ניסיתי K9 וTOUCHDOWN ללא הצלחה. יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אז דבר ראשון באמת תודה, סוף סוף הגעתי להחלטה בנוגע למכשיר. קניתי את המכשיר+עברית של רונלייט+מגן מסך+כרטיס זכרון 1 ג'יגה+ נרתיק עור KRUSELL ב1970. ועכשיו לשאלות.. 1)העברית לא על כל המכשיר והתפריטים, אלא על המסך הראשי בעיקר. ברגע שאני נכנס למשל ל"תוכניות" כל הפריטים מופיעים באנגלית. אם למשל אני בוחר ב"Notes" אז הכותרת של התוכנית שפתחתי היא "פתקים". אבל למה לא כל הממשק בעברית? לא ברור. יש משהו לעשות עם זה? 2) אין לי אפשרות להכנס להגדרות של המכשיר. אין לי "Settings" מתוך תפריט ההתחלה, וכשאני נכנס ל"תוכניות" --> "Settings" אני מקבל דף ריק. ניסתי לכבות ולהדליק את המכשיר, ריסטים.. כלום. 3) אתמול, לאחר ההטענה הראשונית, המסך היה נכבה לי אחרי כל 4 שניות של חוסר פעילות. מ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by llime,

שלום לכולם. יש לי נקסוס 4 יד שניה שקניתי לפני חודש. עובד מצויין חוץ מהמטען שהחל מאתמול לא מטעין....לא יודע אם הבעיה היא במטען עצמו (אורגינלי של גוגל- המכשיר נקנה בגוגל פליי), או במתאם לשקע. הטלפון והכבל תקינים, כי דרך המחשב זה נטען. אז יש רעיון איפה לקנות מתאם טוב ומהיר שלא יהרוס לי את הטלפון? עדיפות לחנות בחיפה והקריות, כדי שלא אצטרך להמתין למשלוח. תודה לעונים ולמתעניינים!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. כיסוי למכשיר סמארטפון הוא אולי המוצר הנלווה הנמכר ביותר בשוק, אבל מה עם מדפסת? כיסוי מבית Prynt מגיע עם הפתרון להדפסה בדרכים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%99%d7%a1%d7%95%d7%99-%d7%9c%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9e%d7%aa%d7%a4%d7%a7%d7%93-%d7%9b%d7%9e%d7%93%d7%a4%d7%a1%d7%aa-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93%d7%aa/

22. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/tempo-%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%97%d7%aa-%d7%a0%d7%95%d7%93%d7%a2%d7%aa-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%aa-%d7%9e%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%aa-%d7%9c%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. משהו ברמה של SGS2.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by tood,

היי חבריה, מי עדיף על מי Cube U30GT http://il.dinodirect.com/cube-tablet-pc-google-android-tablet-android-tablet-cubeu30gt-dual-core-tablet-android-tablet-pc-android-4-0-tablet.html?cur=USD&AFFID=19 אוhttp://www.aliexpress.com/item/Hot-Zenithink-C93-new-tablet-pc-andorid-4-0-cortex-A9-dual-core-HDMI-wifi-1G/635556881.html אגב,ראיתי כי התחילו לשווק בארץ את c91 של אותו יצרן תודה

25. Started by nirga,

תקציב בסביבות 500 ש"ח (אפשר גם קצת יותר) תמיכה ב-FLAC לפחות 4 גיגה עם עדיפות ליותר תמיכה מלאה בעברית, לא הפוכה (אין בעיה שהתפריטים יהיו באנגלית) אפשרות לתצוגת השירים מתיקיות (ולא רק ע"י ה-ID3) איכות שמע טובה מעדיף ללא מסך מגע וכמה שיותר קטן תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים