גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
יש לי חבר שיש לו מכשיר נוקיה 300 והתקלקל לו המסך מגע, המסך עדיין פועל רק המגע לא מגיב. השאלה היא האם כדאי להשקיע בתיקון של הדבר הזה? האם אני יכול לתקן את זה בעצמי או שזה חייב מעבדה? האם זה אומר שהמסך הלך או שאפשר לתקן בלי להחליף מסך?
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אהלן חברה! רציתי לשאול אם ה i river h10 שמכיל 6 ג'יגה יכול לשמש ככונן להעברת תמונות אליו ישירות ממצלמה דיגיטלית עם כבל usb, ללא תיווך מחשב. אם כן, אשמח לדעת איך עושים זאת. תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם ישנה אפשרות למחוק שיחות והודעות מהמכשיר, בצורה כזאת שלא יופיעו גם ב-logs כלל כמו מכשיר חדש שנקנה ? למכשיר גירסא Andorid 2.3
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח סוקט ממכשיר אנדרויד, לאימולטור שרץ על מחשב באותה הרשת. חיבור בכיוון ההפוך עובד ללא בעיה (מאחר ולמכשיר IP נפרד) איך אפשר להתחבר מהמכשיר לאימולטור (שיושב על כתובת ה-IP של המחשב הפיסי) ?
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש נגן MP3 בתקציב של 100-300 ש''ח +- ויש מצב לחריגה . שיכלול בו את הדברים הבאים : א) 1GB ב) אני במכון כושר, לכן אני צריך נגן MP3 שלא יפול לי על הריצפה בעת ביצוע תרגילים ובעת ריצה בהליכון . שיהיה לו מקום לטלייה על הגוף איפשהו . הדגש הכי גדול זה על זה שהוא לא יפול ויהיה מחובר לגוף חזק כדי שיהיה נוח במכון איתו . ג) מסך - שיראו טוב את שמות השירים וכו' שלא יהיה קטן מדי . ד) כפתורים נוחים ללחיצה ה) תמיכה בעברית ו) זמן סוללה של שעה וחצי מינימום
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
מישהו יודע אם קיימת תוכנה שבעזרתה הנגן יוכל לקרוא עברית? תודה
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום אני טס לחו"ל עוד כמה ימים ורציתי להתקין סקייפ על המחשב כף יד.. מסתבר שסקייפ כבר לא תומכים בWM אז אני צריך למצוא חלופה.. כזאת שגם יכולה להיות מותקנת על המחשב המטרה היא לבצע שיחות דרך WIFI מהמחשב כף יד למחשב בבית. יש תוכנה שמסוגלת לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש לי את A3 הנחמד והייתי רוצה להחליף אותו השאלה היא לאיזה יותר כדאי לי ל o2 או ל s9 ?
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
דגמי ה-Mi 10 וה-Mi 10 Pro המלהיבים יזכו להשקה עולמית בסוף החודש הנוכחי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
- 1 follower
-
-
HTC מוציאים בשיתוף עם lenovo טלפון סלולארי חדש עם מערכת הפעלה Android של Google. הבעיה היא שככל-הנראה הטלפון הזה ישווק רק בסין. אני ממש נדלקתי על הטלפון הזה, ואם למישהו יש פרטים נוספים אודותיו (מפרט מלא, תמונות נוספות, זמינות, SimFree), אשמח לקבל מידע. http://www.engadget.com/2008/12/16/more-shots-of-lenovos-android-powered-ophone-love-on-the-rock/ http://www.modmygphone.com/forums/showthread.php?t=8691
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום חברים, אחרי התבלטות רבה בין הIPHONE לHD, דווקא בגלל הממשק של WM ובגלל המפרט החלטתי ללכת על הHD. התחלתי לקרוא באינטרנט על המכשיר. עדיין לא הבנתי על מה עליי להסתכל שאני רוכש אחד. חבר יקנה לי אותו שטס לסן פרנסיסקו בינואר. אני אשמח לטיפים לפני רכישה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
שבת שלום לכולם יש לי אייפוד טאצ' 8 ג'יגה דור שני שקניתי ב1000 שקל האמת היא שאני מרוצה ממנו מאוד בגלל איכות השמע בשירים באוזניות (אייפודים הכל טובים) וגם בגלל איכות הסרטים שאני רואה בו.... הציע לי מישהו החלפה בעד PSP 3000 חדש חדש ללא פריצה עם מגן מפלסטיק+כל האביזרים שמקבלים עם המוצר+4 משחקים מקוריים חדשים... אני מתייעץ איתכם אם הייתם מחליפים ולמה? א.חשוב לי מאוד איכות השמע של המוזיקה, האם שומעים טוב גם בPSP באוזניות? (יש לי אוזניות סנהייזר מקצועיות טובות)-CX300 2 ב. איך רואים בPSP סרטים? קיצר לא רוצה לחפור יותר מידי רק רוצה לשמוע את השיקולים שלכם בעניין ומה אתם הייתם עושים... יתרונות מול חסרונות תודה ויום טוב!
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אבד לי המכשיר הישן (6120C) וקיבלתי מכשיר חדש (גם 6120C), אגב מכשיר מאוד מוצלח לדעתי. קיצר עכשיו אני לא מצליח להתקין את אחת התוכנות שהיתה לי (כותב שגיאת תעודה) ואני מניח שזה בגלל הIMEI השונה של המכשיר החדש. מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
אם כן איך אני עושה את זה,
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש מישהו שמעודכן בעולם הזה של הטאבלטים ויודע להמליץ על אחד? חשוב שהטאבלט החדש יגיב מהר כי הישן בקושי זז. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
ההורים שלי נוסעים עוד חודש לברצלונה ורציתי לקנות פלאפון חדש, מישהו מכיר חנויות או מפעילות שם שאפשר לקנות דרכן, ואם זו אחת הארצות ששווה לקנות או שהמחירים יהיו כמו בארץ ? תודה, ודים.
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היצרנית הסינית הציגה סמארטפון דגל חדש באיכות גבוהה מאוד, אך טכנולוגיית ה-Force Touch החדשנית שהייתה במרכז העניינים תגיע בפועל רק בדגם היקר ביותר, ורק בשנה הבאה לכתבה: http://hwzone.co.il/משוכלל-או-סתם-מטורלל-ה-huawei-mate-s-מציע-חדשנות-ע/
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
ראיתי התיחסות שלילית אליו באתר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=465351.msg4028779#msg4028779 והתייחסות קצת יותר חיובית במקום אחר: http://www.phonescoop.com/phones/user_reviews.php?phone=2357 הטלפון מתאים להרבה מהדרישות שלי - זמן סוללה, נגן MP3 (שמסוגל להכיל לפחות 8GB זיכרון), וחיבור 3.5" לאוזניות אם אפשר לקבל GPS וחיבור USB - מה טוב ובאופן כללי, אני מעדיף מקשים מאשר מסך מגע שלא מתפקד. מה אתם אומרים? קניה טובה??? (קיים בזאפ ב800 ש"ח)
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות הפוסט הקודם שלי "עלות יצור גלקסי 4 לסמסונג היא 841 ש"ח" ואותנו היבואנים שוחטים במחיר בואו נקים קבוצת רכישה ונחסוך הרבה כסף מכשירים כגון, ZOPO,UMI, XIAOMI,LENOVO,JIAYU THL ועוד... מחירים לדוגמה: יש לחברות הנ"ל מכשירים יותר זולים המכשירים שציינתי הם עם 4 ליבות 1. UMI X2 Smartphone 5.0 Inch< החל מ229$ 2. ZOPO C2 5.0" MTK6589 Quad Core > החל מ-249$ 3. ThL W8+ Android 4.2 Phone 5 inch >החל מ242 $ 4. JIAYU G4 Basic Smart Phone MTK6589 Quad Core >החל מ218 $ 5.Lenovo A820 MTK6589 Quad-core 4.5-inch<החל מ 163$ למכשירים יש אחריות יצרן ,נוכל להוזיל עוד יותר כקבוצה. לינק לאתר סקירות >http://www.gizchina.com/2013/05/24/umi-x2-giveaway-coming-mo…
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב כף יד שישמש אותי גם כפלאפון. במחיר טוב, שיהיה רק איכותי. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי חבר'ס, אני מחפש נגן עד 250$, יקנה מAMAZON דרך USHOPS.CO.IL. דרישות: -איכות מוזיקה הכי טובה שאפשר, שינגן FLAC, OGG, WMA LOSSLESS בעיקרון חוץ מזה אין -ממש- דרישות, זה תמיד נחמד שיש WIFI, ושיש מולטיטאצ' וזה, אבל שלא יבוא על חשבון הסאונד.. כרגע הבחירה זה בין P3 שעוד מעט יוצא לפי מה שהבנתי, D2+, והS9. אני כרגע נוטה לכיוון הD2+ כי פשוט הS9 לא שווה את התוספת של הכסף, הרי בסך הכל מקבלים ממשק אפילו פחות אינטואיטיבי מהממשק הלא משהו שכבר יש בD2, מולטיטאצ', OLED ואקסלרומטר. הדבר היחיד שאולי שווה לשקול עבורו זה הOLED, למרות שגם לא חושב שאני אעשה בו שימוש רציני. הD2 גם אמור להיות יותר נוח בכיס. אשמח לעצה, גם מעבר לנגנים שהזכרתי. תודה =]
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים - אז סליחה מראש... קיבלתי רכב זמני עם הדיבורית המצורפת. אין לי מושג איך מפעילים אותה ואיך בכלל יודעים אם היא עובדת או לא. כאשר אני נכנס באייפון לחיפוש התקני BLUETOOTH הוא מזהה משהו - אבל אין לי מושג אם זה באמת הדיבורית ואיך עושים את תהליך הסנכון בניהם כך שזה יעבוד. מישהו מכיר את הדיבורית הזו ויכול לעעעץ איך בודקים אם היא עובדת (כרגע לחיצה על הכפתורים לא גורמת לכלום) ואיך מחברים אותה לאייפון? תודה,
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
הגיע הזמן להתקדם מה.. טוב זה פשוט מביך, וגיבשתי תקציב של 1800 שקל, וזה המקסימום של המקסימום. חשוב בפלאפון: *סאונד טוב *BT *מסך גדול (לא חייב גדול אבל לא קטן מידיי) *מצלמה איכותית... (מעל 2.0) *הרבה מקום אחסון *אני אחד שאוהב כל מיניי תוכנות וגאדג'טים בפלא אז זה יהיה +... לא מפריע לי הגודל או העיצוב שלו ככה שלא צריך להתחשב בזה. בנתיים שמתי את העין שלי על הN95 8G, אני לא יודע מתי זה יתאפשר מבחינת התקציב לקנות חדש אבל תמיד אפשר לקנות "יד שניה" חדש מכאלה שהביאו מחו"ל למכור בארץ... יש עוד הצעות? או חיזוקים לN95 8G? אוליי אפשר לפרט עליו?.. או שבכלל שווה לי לחכות למשהו? או לחכות לתקציב יותר גדול?
-
- 8 תגובות
- 992 צפיות
-