עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by nazgull,

שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מכשיר GPS אני מכיר את המכשיר Mio אבל הוא בא אם תוכנה שהיא לא הכי טובה לפי מה שהבנתי. אולי תאירו לי את העיניים על מכשירים אחרים ותוכנות שקל להשיג או משהו בסגנון!

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  2. Started by oDot,

היי חבר'ס, אני מחפש נגן עד 250$, יקנה מAMAZON דרך USHOPS.CO.IL. דרישות: -איכות מוזיקה הכי טובה שאפשר, שינגן FLAC, OGG, WMA LOSSLESS בעיקרון חוץ מזה אין -ממש- דרישות, זה תמיד נחמד שיש WIFI, ושיש מולטיטאצ' וזה, אבל שלא יבוא על חשבון הסאונד.. כרגע הבחירה זה בין P3 שעוד מעט יוצא לפי מה שהבנתי, D2+, והS9. אני כרגע נוטה לכיוון הD2+ כי פשוט הS9 לא שווה את התוספת של הכסף, הרי בסך הכל מקבלים ממשק אפילו פחות אינטואיטיבי מהממשק הלא משהו שכבר יש בD2, מולטיטאצ', OLED ואקסלרומטר. הדבר היחיד שאולי שווה לשקול עבורו זה הOLED, למרות שגם לא חושב שאני אעשה בו שימוש רציני. הD2 גם אמור להיות יותר נוח בכיס. אשמח לעצה, גם מעבר לנגנים שהזכרתי. תודה =]

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  3. Started by eranmor,

חיפושים באינטרנט הניבו חרס מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  4. הגאדג'ט הבא: ND-100 GPS USB Dongle for Mini Laptop אמור להתחבר למחשב נייד ובעצם להפוך אותו לג'י פי אס. היבואן בארץ טוען שזה עובד מצויין אך הייתי רוצה לשמוע האם למישהו יש ניסיון עם זה? ואם כן, מהי התוכנה המומלצת לעבוד איתו? דרך אגב... בארץ זה עולה כ-300 שקל אולם באתר dealextreme זה עולה 31.5 דולר http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26349

5. אז דבר ראשון באמת תודה, סוף סוף הגעתי להחלטה בנוגע למכשיר. קניתי את המכשיר+עברית של רונלייט+מגן מסך+כרטיס זכרון 1 ג'יגה+ נרתיק עור KRUSELL ב1970. ועכשיו לשאלות.. 1)העברית לא על כל המכשיר והתפריטים, אלא על המסך הראשי בעיקר. ברגע שאני נכנס למשל ל"תוכניות" כל הפריטים מופיעים באנגלית. אם למשל אני בוחר ב"Notes" אז הכותרת של התוכנית שפתחתי היא "פתקים". אבל למה לא כל הממשק בעברית? לא ברור. יש משהו לעשות עם זה? 2) אין לי אפשרות להכנס להגדרות של המכשיר. אין לי "Settings" מתוך תפריט ההתחלה, וכשאני נכנס ל"תוכניות" --> "Settings" אני מקבל דף ריק. ניסתי לכבות ולהדליק את המכשיר, ריסטים.. כלום. 3) אתמול, לאחר ההטענה הראשונית, המסך היה נכבה לי אחרי כל 4 שניות של חוסר פעילות. מ…

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  6. כלומר, מה כדאי לוודא שיש למכשיר, שמטרתו העיקרית היא GPS (אך גם ניידות) ?

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  7. http://blog.gsmarena.com/a-plethora-of-apps-get-discounted-at-the-google-play-store-here-are-some-of-them/ http://blog.gsmarena.com/ea-and-gameloft-celebrate-thanksgiving-day-with-ios-and-android-sales/

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  8. היי, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים - אז סליחה מראש... קיבלתי רכב זמני עם הדיבורית המצורפת. אין לי מושג איך מפעילים אותה ואיך בכלל יודעים אם היא עובדת או לא. כאשר אני נכנס באייפון לחיפוש התקני BLUETOOTH הוא מזהה משהו - אבל אין לי מושג אם זה באמת הדיבורית ואיך עושים את תהליך הסנכון בניהם כך שזה יעבוד. מישהו מכיר את הדיבורית הזו ויכול לעעעץ איך בודקים אם היא עובדת (כרגע לחיצה על הכפתורים לא גורמת לכלום) ואיך מחברים אותה לאייפון? תודה,

9. Started by Danix60,

שלום, יש לי מכשיר MIO MOOV 500 ואני מאוד רוצה לשים עליו IGO 8, האם זה אפשרי ? ואם כן, איך ?

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  10. Started by 1stcowgirl,

שלום, קבלתי samsung galaxy s3 gt-i9300 מארה"ב ואני פשוט לא מצליחה להתקין מקלדת עברית על המכשיר. אני רוצה לציין שאני לא צריכה את כל מערכת ההפעלה בעברית אלא רק שתהיה לי אפשרות לשנות את המקלדת מאנגלית לעברים (כשאני מסמסת ). האם משהו יודע או מבין בנושא הזה?

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  11. Started by abo9,

אז ככה. לפני שנה וחצי קניתי surface RT. מצב מעולה אין שריטה אחת. בא עם כיסוי. 1. בכמה לדעתכם אוכל למכור אותו? 2. איפה למכור אותו? יד 2? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  12. היצרנית הסינית הציגה סמארטפון דגל חדש באיכות גבוהה מאוד, אך טכנולוגיית ה-Force Touch החדשנית שהייתה במרכז העניינים תגיע בפועל רק בדגם היקר ביותר, ורק בשנה הבאה לכתבה: http://hwzone.co.il/משוכלל-או-סתם-מטורלל-ה-huawei-mate-s-מציע-חדשנות-ע/

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  13. יש למישהו איזו חוות דעת, המלצה אם כן או לא, כי אני חושש ממה שהיה עם הG4.... תודה רבה לעוזרים.

14. Started by bbking,

שלום אני מעוניין לשנמך, מה עושים בבקשה? תודה

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  15. השמועות מתבררות כנכונות: חברת הטכנולוגיה היוקרתית משיקה סמארטפון חדש במחיר התחלתי של 400 דולר בלבד, עם לא מעט מאפיינים ייחודיים ועדכניים לכתבה

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  16. Started by shon,

אהלן חברה! רציתי לשאול אם ה i river h10 שמכיל 6 ג'יגה יכול לשמש ככונן להעברת תמונות אליו ישירות ממצלמה דיגיטלית עם כבל usb, ללא תיווך מחשב. אם כן, אשמח לדעת איך עושים זאת. תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  17. שלום אני טס לחו"ל עוד כמה ימים ורציתי להתקין סקייפ על המחשב כף יד.. מסתבר שסקייפ כבר לא תומכים בWM אז אני צריך למצוא חלופה.. כזאת שגם יכולה להיות מותקנת על המחשב המטרה היא לבצע שיחות דרך WIFI מהמחשב כף יד למחשב בבית. יש תוכנה שמסוגלת לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  18. Started by x-boy_24,

שלום לפני כמה ימים קניתי את הנגןc240 של סנדיסק . עכשיו שמעתי על הדבר הזה רוקבוקס הורדתי את זה אבל אני לא יודע איך להתקין את זה ואני לא רוצה להרוס כלום . יש לי כמה שאלות 1.איך אני מתקין את זה ? 2.אם אני מתקין ואני לא יהיה מרוצה מזה אפשר להחזיר את הגירסא המקורית? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  19. שלום אני מעוניין לרכוש מחשב כף יד שישמש אותי גם כפלאפון. במחיר טוב, שיהיה רק איכותי. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  20. לא יכול להעתיק לשמה שירים. לא מזמן הצלחתי, אבל פתאום לא. זה מה שזה רושם לי: "אין אפשרות להעתיק את [שם השיר] : המכשיר הפסיק להגיב, או נותק." הערות: זה לא על LOCK אי אפשר לעשות אתחל... יש שגיאה תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  21. שלום כולם, הגיע הזמן לשדרג את הסמסנונג הישן שיש לי כבר 6 שנים (כן ההיתי קמצן), אז תקציב, ככה עד 2500 שקל, אם אפשר בפחות גם טוב. אממ צריך מכשיר שתהיה בו מצלמה דיגטלית טובה, נגן mp3 שנשמע טוב ואיכותי, ולא מהמכשירים שסתם עושים רעש וצלצולים והורסים כול שיר, שהיה בו ספייקר איכותי שדרכו היה אפשר לשמוע את ה mp3 בצורה טובה וברורה, ללא רעשים מיותרים, שהיה יפה וקטן עד כמה שאפשר, שהיה ניתן להוסיף לו כרטיסי זכרון בנפחים של 2-4 גיגה, שהיה בו גישה לאינטרנט, אני לא ממש לא מבין בזה, אבל ראיתי למשל ב v3x וב k800i אפשר ממש לגלוש ל ynet. ממש כמו דפדפן רגיל במחשב. שהיה ניתן להתקין עליו כול מיני שטיות, addons וכאלה. עכשיו מהן ההמלצות חשבתי על k800i הוא נראה מתאים, אבל הבנתי שהוא כבר מתיישן ו…

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  22. שלום כולם! אני ביום שני טס לשנה+\- (כרטיס פתוח) לד. אמריקה והחלטתי להצטייד בנגן MP3 עכשיו השגתי דיל דיי טוב של הנגן FUZE של סנסה 8 ג'יגה ב480 ש'ח השאלה היא אם זה נגן טוב ואם זה שווה את הכסף ובנוסף רציתי לדעת מה אני עושה בקשר למטען יו אס בי לחשמל? אני יודע שיש את הג'נריים האלה אבל הם עם הזמן דופקים את הסוללה יש מטען כזה שהוא קצת יותר איכותי? ובנוסף אני אשמח לשמוע כל המלצה או עצה נוספת, בתודה מראש, לירן.

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  23. Started by zombie,

ואם כן אפשר המלצה למגן איכותי?

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  24. אהלן, אני צריך המלצה לסלולרי עבור אמא שלי, היא אישה מבוגרת לכן צריך כפתורים גדולים וברורים (עדיף עם הפרדה פיזית בינהם) מסך גדול בהיר וברור (נראה לי שעדיף רזולוציה נמוכה) BT/WIFI/3G לא נחוצים כמובן שעדיף שיעלה כמה שפחות... חשבתי על נוקיה 2760, מה דעתכם? תודה

25. Started by galr52,

שלום אני מחפש נגן mp4 עם מסך (כדי שאני אוכל לראות את רשימת השירים ולזפזפ ביניהם) השימושים שלי הם מועטים, מידי פעם לנסיעות ואולי גם לחדר כושר... עד היום היה לי נגן MP3 של 256 MB של חברת MELODY והוא החזיר לי5 שנים והוא עדין עובד טוב... אני מחפש משהו בגודל של 4-8 GB וזול כי שוב אני לא רוצה להשקיע במשהו ששימושיו מועטים... אין לי תקציב פשוט ,אם אתם יכולים, להביא לי נגן זול. בברכה, גל

• 3 תגובות
    • 981 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.