גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
[glow=red,2,300]אהלן![/glow] מישהו ניסה כבר את האפשרות TV-OUT בנגן? אם כן אתם יכולים להעלות הדגמה של זה? תודה מראש! אגב מאילו מכשירים ניתן להקליט IN LINE עם הנגן?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום יש לי MP3 של סנדיסק מדגם M250 עכשיו העלית אצל חבר שלי שירים וכשאני בא לסדר אותם ברשימות השמעה אני לא ראה את השירים שלי! אבל הוא מראה לי שניתפס מקום בMP ככה שהם נמצאים שם אפו שהוא רציתי לדעת אם יש דרך לראות אותם ולסדר אותם כי חבר שלי גר רחוק.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
רוצה קישור בשביל העדכון תוכנה של ה6280? ואיך אני מבצע את זה דרך המחשב שלי? זה די דחוף ותודה רבה לעוזרים,אופיר.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
:yelclap: שלום לכולם.... האם ניתן לצרוב מספר אחר על פלאפון מרשת פלאפון ? הפלאפון מסוג סמסונג...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! רציתי לבקש המלצה לקנית מחשב כף יד איכותי עם בטריה חזקה שכולל בתוכו GPS ושאפשר להיכנס איתו לאינטרנט(אלחוטי כמובן!). מחיר בערך עד 1900 זה מספיק? זה בשביל אבא שלי... תודה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום קודם כל אני מתנצל אם זה לא הפורום המתאים. יש לי שלט אוניברסלי לומד של Logitech Harmony דגם 550. עד לאחרונה התוכנה לעדכונו עבדה בסדר גמור, אבל לא מזמן פירמטתי את המחשב והתקנתי XP שוב (את אותו אחד שהיה מותקן מקודם), הוספתי 1 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך ומאז יש לי בעיה עם התוכנה. שלב ההתקנה עובר בסדר גמור, אבל ברגע שאני מנסה להפעיל אותה אני מקבל את ההודעה: "Fail to launch application. please reinstall the software or contact customer service. Invocation TargetException null" עדכנתי גירסה מהאתר שלהם ועכשיו אני מקבל את ההודעה : "Fatal exception caught executing JVM runtime: Exception or error thrown from java." יש למישהו רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
לכל בעלי המכשיר N -71 או לכל אלו שניתקלו בו מה דעתכם עליו?? אל תגידו לי תיבדוק בזאפ או בכל אתר אחר למה זה לא יעזור..! (דרך אגב מצאתי מספר מצומם של ביקורות עליו) אני צריך אנשים שיש ברשותם תמכשיר הזה ויכולים לתת לי אינפורמציה עליו..! ועוד הערה קטנה למי שיש תמכשיר הנ"ל אז איך אתם מיסתדרים איתו מבחינת תיקונים או כל תקלה שיש לכם למה המכשיר אינו מוושק באף חברה למיטב ידיעתי.. תודה לכל אילו המסייעים.. שבוע טוב!
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
הי, לפני כמה ימים עידכנתתי את התוכנה ל-2.41 והכנסתי שירים לנגן. תייגתי אותם, אבל כשאני פותח את רשימת השירים לבחירה, מוצג רק שם השיר, בלי הלהקה/זמר. רק בהשמעה מופיעים פרטי הזמר והאלבום. בגירסה הקודמת תייגתי אותו דבר , אבל ברשימה הופיעו גם שמות הזמרים. איך אפשר לפתור את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מפעיל את האוזנייה ..מפעיל חיפוש התקנים חדשים בפלא K610I וכלום...
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
*** כל החומר נלקח מ iaudiophile.net - אין לי שום טענה לבעלות על המידע הנ"ל. זהו רק שירות קטן בשביל לידע את הציבור הישראלי *** לכל בעלי הD2 שגם אוהבים לשמוע את הרדיו שלהם בעיקרון בשביל להכין תחנות צריך לעבוד קשה לחפש תחנה תחנה ולשמור אותה יש דרך פשוטה וטובה הרבה יותר, תקראו לזה פונקציה נסתרת בתוך התקיה של המערכת ישנו קובץ radio.ini שכשפותחים אותו נראה בעיקרון ככה [FM] S0=8990 N0= S1=9040 N1= וכו'... Sn - תדר הערוץ Nn - שם הערוץ (עד 14 תווים) - לא ניסיתי עברית אז אני לא אומר שזה יעבוד (או שלא) פשוט כותבים את התדר של התחנה (בלי נקודות וכו') ואת השם שלה (באנגלית זה עובד זה בטוח, עברית תנסו על אחריותכם) וזהו הרבה יותר נוח ושימושי עכשיו רק למצוא רשימה של התחנות ב…
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
ישלי איפוד ישן משנת 2004 של 20 גיגה זה עם הגלגת עכשיו אני לא זוכר תדגם שלו ככה אני לא יכול להגיד לך איזה דגם הוא היה לי עברית ואחרי שפרמטתי תמחשב נמחקה לי ההתקנה ואני ראיתי שלגירסה החדשה זה עולה כסף ולי יש תישן אז אם ישלמשהו אולי את ההתקנה של הגרסה העברית לאיפוד הישן ויוכל לתת לי אני ישמח. ועוד שאלה על האיפוד איך אני עושה שם עוד משתמש שיהיה רק למוזיקה? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
האם כדאי לרכוש ZEN בעלות של 180$ חדש באריזה, רק עם אחריות שכנראה אינה תקפה לישראל. הכוונה היא לרכישה באינטרנט מארה"ב... ומה ההמלצות בנוגע לדגם ה- 30GB, האם הוא מתקלקל בקלות או שאמין כמו ה- IPOD ? ועוד המלצות נוספות שאינן ידועות לי ולעוד הרבה אנשים מעריצי ZEN ;D תודה !
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לאחרונה בא לי חשק ל'קנות לפיסטישן 2 עכשיו נכנסתי לאתר זאפ ומה אני מגלה שיש איזה 7 סוגים \ דגמים ואני אין לי מושג מה מהן טוב יותר וכאילו מה השוני בניהם זה האתר ד"א http://a.zap.co.il/models.asp?Sog=E-TVGame&DB303884=303885 אז אם מישו יכול בבקשה להסביר לי את ההבדלים בניהם ולהמליץ לי על אחד מהם.... אני מאוד ישמח... למרות שהם כולם עולים אותו דבר כמעט זה ממש מסקרן אותי לדעת מה ההבדל בניהם תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
mp3 512 MB לא מחייב תמיכה בעברית ורוסית עדיף USB ישיר ולא כבל
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
נגן סילבר ליין סידרה 404 מחיר : 375 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
נגיד והיה ואני מחבר לו כרטיס כזה, ונגיד ועל הכרטיס יש שירים, האם המכשיר מחבר את השירים ביחד לרשימה אחת (כלומר גם את השירים שנמצאים בזיכרון הפנימי של המכשיר וגם את השירים שנמצאים על הכרטיס) או שצריך לגשת בנפרד לשירים שנמצאים על הכרטיס? תודה.
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
האם Mio P550 בעל אנטנט GPS פנימית? ועוד שאלה.... לגבי תוכנת ניווט. איזו תוכנת ניווט הכי ממולצת לרכישה עבור מפות ישראל בלבד ללא שטח. קלוט שימוש. גרפיקה ומפות נוחות... ועוד שאלה לגבי חיבור באוטו.. האם האנטנה (במידה וקיימת...) מספיקה בתמיכה בתוך האוטו או שהקליטה ככה חלשה ויש צורך באנטנה חיצונית?
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי שלום! אני אשמח לדעת האם לריו קארמה יש דרייבר שתומך בעברית? ואם כן איפה אני יכולה להוריד אותו ואיך הוא נקרא!! ומה אני צריכה לעשות על מנת להתקין ולעדכן תנגן :-) זה ממש חשוב לי תודה רבה!! אשמח לשמוע ממכם! טל
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הנגן mpio fy700 בבאג אבל ראיתי את הנגן החדש באתר שלהם- mpio ml100. קישורים: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3081&scat=318&tcat= http://www.mpio.com/product/productview_ml100.html?view=f מה דעתכם על הנגן הזה? האם הוא יותר טוב מה-fy700? ועוד בקשה- האם יש נגן אחר טוב יותר העומד בדרישות שלי: נגן קל וקטן המתאים לספורט, מחיר עד 300, רדיו מעולה ,סאונד טוב ועדיף שיהיה עם זיכרון יותר מ-1G. או שעדיף להישאר עם ה-mpio-ים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אוקיי רוצים לקנות לאבא שלי מהעבודה מכשיר כף יד... המכשיר צריך להיות מאופיס דיפו... (יש הנחה שם וכו' קיצר...) עכשיו מה המכשיר כף יד הכי טוב שיש שם? http://www.officedepot.co.il/(lygnqnbrzfql1m55ku0z20n0)/catalogDivision.aspx?PR=*&id=27 צריך שיהיה לו גם GPS תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
רוצים ממנו עוד 149 שקל בשביל שהוא יקרא עברית העם אני יוכל לעשות את זה בבית למכשיר ? מבלי שהם ...יעשו את זה .
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
האם הכרטיס M2 והכרטיס הזה(מצורף קישור) אותו דבר ומתאימים לאותו דגמי פלאפונים של סוני אריקסון? http://cgi.ebay.com/SONY-1GB-MEMORY-STICK-PRO-DUO-For-PSP-Card-Reader-1G_W0QQitemZ170112127489QQihZ007QQcategoryZ18871QQtcZphotoQQcmdZViewItem
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה בדיוק לשים את ההודעה הזאת, אבל אני אנסה פה.... איזה צ'יפ הכי מומלץ לקנות (שלא שורט את העינית וכ'ו) לפלייסטיישן 2 (הדק) ? שמעתי על קריסטל ועל מאטריקס שהם טובות, מה התכונות של כל אחת ומה עדיף לקנות ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום. ברשותי אייריבר h120 (אבל הארדיסק של h140 שנלקח מאייריבר אחר) עתיק יומין , ונמאס לי שאין בו עברית. אני יודע שפעם היה רוקבוקס, ופחדתי להתקין כי לא ממש ידעתי איך ולמה. האם יש רוקבוקס עם עברית לאייריבר h120 ? האם יש מדריך בעברית או בכלל , איך להתקין אותו? תודה, אמיר.
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-