גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להתחיל למכור את המשחק שאני עובד עליו בתור אלפא בGOOGLE PLAY. מה המינימום שאתם דורשים ממשחק במצב אלפא כדי שתהיו מוכנים לשלם עליו כסף? המשחק הוא סוג של הוקי דשא לשני שחקנים. משחקים אחד נגד השני דרך האינטרנט עם כתובת IP. רציתי גם לעשות משחקים מדרוגים ושיהיה מעקב אחריי נצחונות והפסדים, בלי זה לא שווה בכלל למכור את המשחק? כרגע המשחקים הם לא מדורגים. האם צריך גם אפשרות לשחקן יחיד בשביל להתאמן?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות אייפוד דור חמש, אבל אין סיכוי שאני אעשה את זה בלי רוקבוקס. מישהו יודע מה המצב של הפירמוואייר לדור חמש? הוא כבר בשלב שהוא מתאים לשימוש יומיומי?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
החלפתי סוף סוף את ה2G SIM הוותיק שלי ל USIM 3G של סלקום, ולקחתי חבילת גלישה 25 ש"ח גלישה ללא הגבלת נפח. עד כאן הכל טוב ויפה אני מנסה כבר שעתיים להגדיר APN במכשיר שיאפשר לי לגלוש 3G ולא מצליח גוגל גיגלתי המון ולא משנה מה אני מגדיר internetg / sphone וכו' - החיבור תמיד נכשל. htc desire running leedroid froyo אני אשמח לכל טיפ, תודה.
-
- 9 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אז ככה יש את: IPOD G4 ZV:M A2 וכו מותר להביא נגנים עם שינויים כמו הIMOD (ששמעתי שהוא מאוד איכותי (אפילו הכי איכותי מהכל))
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם חברה אני מעוניין לקנות נגן חדש התכונה הכי חשובה לי בנגן היא האיכות של הסאונד שלו אני חפש גם נגן שבנסוף לאיכות סאונד שלו הוא יהיה קטן בעל ממשק נוח (כמו הגלגלת באייפוד) ובעל חיי סוללה ארוכים (אבל אלו תכונות משניות בהחלט) אז עכשיו השאלה שלי היא לאיזה נגן יש את האיכות סאונד הטובה ביותר?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נניח שאני מזמין טאבלט (או כל מוצר אחר) דרך אתר אינטרנט מחו"ל 1) מה גובה הסכום שממנו והלאה צריך לשלם מס? 2) מה גובה המס? 3) איך יודעים במכס כמה עלה לי המוצר בכדי לדעת אם לחייב אותי במס או לא? 4)האם יש הגבלה על מספר המוצרים שאני יכול להזמין ביום/בשבוע/בחודש/בשנה? הרי אם נניח הסכום שממנו צריך לשלם מס הוא 100 דולר לא הגיוני שאני אוכל להזמין כל יום מוצר ב-100 דולר ועדיין לא אשלם מס
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מבדיקה של רשתות בחול שתומכות ה HD Voice, אין הבדלה בין מכשירים אלא ברמת רשת וכל מכשיר שתומך בפונקציה, פתוח לשיחות כאלה. בארץ קיים יותר ממכשיר אחד שתומך באופן רשמי בזה ועדיין אורנג' פתחו את התכונה רק לאייפון 5? למה?
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מחיר הוא לא פקטור הסלולרי צריך להיות כמה שיותר all-rounder חייב להיות מהארץ. מה הכי טוב שיש?
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע אייפון 3g 8GB ויש לי אפשרות לקבל מהעבודה טלפון משלל המכשירים שאורנג' מציעים ללקוחות עסקיים. אני אוהב את האייפון ולא יותר מידי חופר במערכת אבל באופן כללי הרעיון של אנדרויד נשמע טוב יותר. דבר אחד שחשוב לי זה שתהיה מצלמה כמה שיותר טובה. המחיר לא רלוונטי. ממה שראיתי האפשרויות הן, בין השאר: Samsung Galaxy SIII i9300 Apple iPhone 5 HTC One X ועוד רבים וטובים... להלן לינק: http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/?key=8094 אשמח לשמוע את דעותיכם. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
נוקיה מקשיים וכשלונות , כאלו ואחרים החליטה לחבור למיקרוסופט ולהשתמש בווינדוספון יש שיגידו שנוקיה הולכת עם הראש בקיר והיה לה כבר ממזמן לייצר מכשירי אנדרואיד . ויש שיגידו שזה היה רעיון מוצלח , כי בלאו הכי השוק מוצף במכשירי אנדרואיד , וככה נוקיה היתה נבלעת בין שאר היצרנים . ימים יגידו ... מה לי הפריע זה שנוקיה הכריזה על נטישת הסימביאן ב 2016 . זה שבדור הN97 הסימיבאין היה סיוט אין ויכוח . אבל עכשיו בדור ^3 על מכשירי ה N8 C7 שאין שום באגים , אין תקלות , המכשיר טס וחלק מאוד מהנה לשימוש . עכשיו אתם נוטשים ? זה ממש כמו לזרוע ולא לקצור .
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה Videora IPOD Converter... בדרך כלל אני משתמש בממשק ה-NORMAL אבל אם אני נכנס ל-ADVANCE אפשר לבחור את פורמט הוידאו מתוך מספר פורמטים... מישהו יודע מה הפורמט הכי איכותי ל-IPOD TOUCH? (לא משנה לי מקום...) תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי שקניתי את המכשיר אני רוצה להתקין בו כרטיס SD בשביל להרחיב את הקיבולת הכללית של המחשב, אני לא מוצא שום מפרט שמציין את הקיבולת המקסימלית של קורא הכרטיסים, מדובר על מחשב / טבלט - של חברת אסוס דגם T100. (כרגע מחובר 64GB) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כנראה אייפון 4 באופן פרטי לאור חבילה ממש משתלמת שיש לי כרגע, הבנתי שיש אפשרות לקבל זיכוי על מחיר המכשיר בחשבון החודשי אצל המפעיל הסלולרי. האם מישהו יודע מה הם הפרטים המלאים? מהם התנאים לקבלת הזיכוי? מהוא הזיכוי החודשי? האם אני אשאר עם אותה חבילה שיש לי כיום? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
השאלה בכותרת (סליחה על הבורות) כי רק לפני יומיים קנו לי פלאפון.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זאת חברה שמייצרת פלאפונים? או תוכנה? באתר שלהם בעברית כתוב שיש גירסאות להורדה עבור עבור גלאקסי 2, HTC.... מה זה?
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
שלום, הזמנתי Nexus 10 ואני מחפש לו עכשיו כיסוי. ראיתי שעל חלק מכיסויים שנמכרים באיביי מצויין שהם כוללים sleep/wake feature באמצעות מגנט כלשהו שיש בכיסוי. אשמח להסבר מה זה עושה והאם כדאי לקנות כיסוי שכולל את החלק הזה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל מה זה Symbian? מה ההיתרונות בפלאפון שיש בו Symbian על פלאפון בלי Symbian? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לפי מה שאני הבנתי זה נגן שיכול להראות סרטים ותמונות, אבל מה זה אומר לגבי המוזיקה ? כי אני רואה נגנים שבמקום אחד אומרים עליו שהוא MP3 אבל מראה סרטים ,ובמקום אחר רשום עליו MP4 ולכן שאלתי מה זה אומר "MP4" ?
-
- 14 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות סמארטפון מבוסס אנרויד וכל עניין הרומים די מבלבל אותי קודם כל מה ההבדל בין רום למערכת הפעלה (אם יש בכלל) האם יש רום "מקורי" רום שמסופק על ידי גוגל ולא שמסופק על ידי מישהו שיכול לשנות ברום הכל איך אני יודע אם הרום שאני מוריד בטוח ומקבל עדכונים שותפים?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש מכשיר NOKIA ברשת סלקום או אורנג' בסיבוב הקודם שלי עם נוקיה הם היו אמינים להחריד ולא התקלקלו. מה קורה עכשיו? מה האמינות שלהם וכמה זמן צפוי מכשיר שלהם לעבוד (בוגר ולא ילדים)? האם יש איזה בעית אמינות עם מכשירי הסליידר שלהם? החיבורים של הסליידר? בתודה יהודה
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-