גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אכזבה - חזרו מבלגיה, ואין אייפון (אזל בכל חנות בה המשפחה בקרה) ועכשיו אני עדיין בחיפושים אחרי פלאפון חדש! מצאתי את המכשיר הבא: Acer Liquid A מדובר במכשיר סביר במחיר של כ-1900 שח עם משלוח מ-clove מסתבר שאפילו יש לו שדרוג ל-FroYo http://android.modaco.com/content/acer-liquid-liquid-modaco-com/317448/leak-liquid-froyo-rom/ מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני חדשה בעיסקי ה WINDOWS MOBILE אני מחפשת המלצות לתוכנות הבאות: גם חינם, וגם לא, אבל רצוי כמובן חינמיות. יש לי PLAM TREO PRO.. 1. רשמקול! שאפשר ללחוץ ולהקליט דברים 2. תוכנה ל-SMSים , כי בTREO זה סיוט עד שאתה מגיע לשלוח SMS חדש, זה בערך 5 כפתורים להגיע 3. תוכנה שמארגנת את "TODAY" במסך הראשי, כי זה מאד מוגבל שם מבחינה של מה אפשר לשים 4. תוכנה לסופט ריסט, כי צריך לפתוח את הפאנל בשביל לעשות ריסט 5. סקייפ, יש? 6. מטרונום אם מישהו מכיר (בתור מתופפת) 7. תוכנה "מתקדמת" ליצור shortcuts במקשים, כרגע זה מאד מוגבל לי 8. ואחרון חביב, אהובי הנצחי - WORMS WORLD PARTY, איפה מורידים \ קונים את זה ?!? אני חולה על זה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא הצלחתי להבין את כל הנושא של עדכוני מערכות הפעלה. איך זה בדיוק קורה?... צריך לקחת את המכשיר לחברה? האם אפשר לעשות את זה עצמאית (כמו במחשב). האם מכשיר שנרכש בח"ול מקבל עדכונים חוקיים בארץ? או שצריך ללכת למעבדה פרטית ולשלם עבור שירות שכזה?.. אשמח אם מישהו יכול להסביר לי את הדקויות לגבי מערכות ההפעלה.. תודה כמו כן שאלה נוספת - האם המכשיר הזה מחויב חוזה? או שאפשר לקנות אותו ולהביא לארץ? תודה http://www.amazon.com/Motorola-Atrix-4G-Android-Phone/dp/B004KZP4BQ/ref=pd_ecc_rvi_cart_1
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי PSP שעבר עדכון קושחה לא כמו שצריך ועכשיו כשאני מדליק אותו (או יותר נכון מנסה להדליק) רק מנורת ה POWER הירוקה דולקת וזהו זה, המסך לא נדלק שום כפתור לא מזיז שום דבר בקיצור Brick אפשר איכשהו לסדר את זה? או שיש מקום שבו ניתן לתקן אותו בתשלום? חוץ מישפאר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכתבה: http://hwzone.co.il/newsflash/xiaomi-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c-%d7%95%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%9c/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, ברשותי מכשיר מסוג LG-G3 . ברצוני לבצע סנכרון לתמונות עם גוגל דרייב. הבנתי שבכדי לעשות כן אני צריך להוריד את אפליקציית גוגל פלוס. אכן הורדתי אותה ועדיין אין סנכרון לתמונות. כשאני נכנס אל תוך "אלבומי גוגל" בתוך הגוגל דרייב רשום לי "המשך להתעדכן! בקרוב התמונות שלך יופיעו כאן" (מצורף קובץ תמונה). מה פשר הדבר? האם צריך לבצע שינוי בהגדרות של הגוגל דרייב בשביל שהסנכרון יעבוד? או שזה קשור להגדרות בטלפון? רוב תודות לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני מתכוון לקנות טלפון חדש (HTC HD). בדקתי בחנויות הטלפונים, רובן מציעות את המכשיר עם קופסה מקורית, אבל לא אטומה, כלומר קופסה שנפתחה ע"י החנות. זה קצת מטריד אותי לקנות מוצר בקופסה פתוחה, במיוחד כשמדובר על השקעה לא זניחה במכשיר. לכו תדעו מה עבר עליו. אולי הוא בכלל מתצוגה? או מכשיר שהוחזר לחנות? חוץ מזה, הבנתי שעדיף לקבל מכשיר שהוא sim free ולא מכשיר שנפרץ, וקופסה אטומה זה אישור שלא היה צורך לפרוץ אותו. כששאלתי את המוכרים למה הקופסה פתוחה, חלקם אמרו שזה נעשה עבור "בדיקות", או עבור פריצה של המכשיר, או בשביל להתקין עברית, או שככה מכשירים מגיעים מחו"ל ואין אפשרות אחרת. חלק מהם גם מאוד נלחצים ומתעצבנים מהשאלה הזאת. מצאתי מוכר אחד שהסכים לשמור לי מכשיר "בתול" באריזה אטומה, א…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוצאות ראשוניות עבור מכשירי הדגל מבית סמסונג מציירות תמונה מוזרה משהו בכל הנוגע ליחסי הכוחות בין שבב ה-Exynos 9810 לשבב ה-Snapdragon 845, ולשאר המתחרים בשוק לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אין לי אפשרות להעביר קבצים לMP3 כשאני מנסה להעביר את הקבצים הוא אומר לי שאין אפשרות להעתיק ואין אפשרות ליצור את הספריה או את הקובץ מה אני עושה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עדיין מסתובב עם טלפון ישן ומתלבט אם להיכנס לעולם הסמארטפונים. פעם, לפני די הרבה שנים הייתי מתלהב טכנולוגי ורצתי לקנות כל גאדג'ט שיצא רק כי הוא היה מגניב. הימים האלה חלפו וגם הכסף שיש לי להוציא על דברים כאלו הצטמק (ילדים, משכנתא...). לכן אני אקנה סמארטפון רק אם יש לזה תועלת ממשית עבורי. בגדול יש לי מעט זמן פנוי כיום ולשחק איזשהו משחק בטלפון כשאני ממתין לרופא או משהו כזה זה לא מה שיגרום לי לקנות אותו. מכיוון שאני שונא את המדיניות של אפל שכובלת אותך לגמרי אליהם, אני לא אקנה אייפון אלא אלך על טלפון אנדרואיד (יש בכלל אופציה נוספת חוץ משתי מערכות ההפעלה האלו (וסימביאן עליה השלום)) ? אני ממש ממש לא מבין בזה וצריך עזרה כדי להחליט. הנה כמה שאלות שעלו לי ואשמח לתשובו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים שלי אני זקוק לעזרתכם יש לי mp3 ופירמטטי את המחשב בזמן הפירמוט עשיתי טעות ופירמטטי גם את הmp3 שלי ומאז אני מחבר אותו למחשב שלי והוא מופיע לי ככונן דיסקים ולא כדיסק נשלף אם אני מנסה לישלוח איזה שהוא קובץ או שיר הוא מגיב בהודעה נא הכנס דיסק לקונן מה עליי לעשות האם פי שלי הוא של חברת uptec ואין לי עליו אחריות אני מודה לכל מי שיוכל לעזור לי בתודה מראש מיקי כהן
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את המחשב הנייד שרוצה להחליף עמדות גיימינג נייחות ענקיות - ה-Alienware Area-51M של היצרנית האמריקאית הנודעת. האם הוא מסוגל לעמוק בקצב? התשובות בפנים לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
פאנלים של 120 הרץ עלולים להפוך לחדשות ישנות - דגם ה-Nubia Red Magic הבא עומד להציע לנו גיימינג בקצב רענון גבוה אפילו יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני נתקל בבעיה שמשום מה אינני מצליח לפתור כבר יותר משבוע. נושא החיפוש הקולי יש לי SAMSUNG GALAXY S I9000 המכשיר/גרסת המערכת תומכ/ת כמובן בחיפוש קולי אבל לא מצאתי אפשרות כזו במכשיר. התקנתי לדעתי את רוב התוספים שצריך בשביל זה, , כלום לא עובד, אין לי אפשרות לחפש קולית. התוכנות צד שלישי לחיפוש קולי שהתקנתי אומרות לי שאני צריך "google voice searh" אבל לא מצאתי תוכנה כזו להתקנה. יותר מזה, חבר שלי הזמין את אותו המכשיר מחול וקיבל אותו אתמול, אצלו מנוע החיפוש של גוגל בעמוד הראשי מגיע כבר עם המיקרופון כברירת מחדל. אני די בטוח שאני מפספס פה משהו מאוד בסיסי. אולי ניטרלתי משהו בהגדרות כשקיבלתי את המכשיר.... אשמח לעזרה כלשהי בנושא. הרבה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ס, אני מחפש נגן עד 250$, יקנה מAMAZON דרך USHOPS.CO.IL. דרישות: -איכות מוזיקה הכי טובה שאפשר, שינגן FLAC, OGG, WMA LOSSLESS בעיקרון חוץ מזה אין -ממש- דרישות, זה תמיד נחמד שיש WIFI, ושיש מולטיטאצ' וזה, אבל שלא יבוא על חשבון הסאונד.. כרגע הבחירה זה בין P3 שעוד מעט יוצא לפי מה שהבנתי, D2+, והS9. אני כרגע נוטה לכיוון הD2+ כי פשוט הS9 לא שווה את התוספת של הכסף, הרי בסך הכל מקבלים ממשק אפילו פחות אינטואיטיבי מהממשק הלא משהו שכבר יש בD2, מולטיטאצ', OLED ואקסלרומטר. הדבר היחיד שאולי שווה לשקול עבורו זה הOLED, למרות שגם לא חושב שאני אעשה בו שימוש רציני. הD2 גם אמור להיות יותר נוח בכיס. אשמח לעצה, גם מעבר לנגנים שהזכרתי. תודה =]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי גלקסי 4 במצב ממש כמו חדש, ללא שריטות ולא כלום.. עשיתי טרייד עם מישהו על G2 חדש בקופסה שלא נפתחה והוספתי לו 470 שקל.. יצא משתלם? (לפי מה שראיתי זה יצא יותר זול מהחנות).. בנוסף, הבאתי לו גם מגן UAG עם הגלקסי, והאביזרים של המכשיר עם הקופסה שלו. הוא הביא לי מכשיר עם שנתיים אחריות מסלקום עם מטען מקורי והכל.. היה שווה או שהוספתי יותר מדי?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בחמישי בנובמבר 2007 הציגה גוגל לראשונה את מערכת ההפעלה אנדרואיד שקנתה כמה שנים לפני כן, מה שאומר שאנדרואיד, עם השקתה של גרסה 5.0 לוליפופ, חוגגת השנה שבע שנים מוצלחות ביותר. בואו להיזכר בדרך אל הפיסגה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%96%d7%9c-%d7%98%d7%95%d7%91-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת העיצוב Tonino Lamborghini משיקה סמארטפון המבוסס אנדרואיד עם שבב Snapdragon 801, מצלמת 20 מגה-פיקסל ומחיר-על של 6,000 דולרים לכתבה: http://hwzone.co.il/lamborghini-88-tauri-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%9c%d7%9e%d7%91%d7%95%d7%a8%d7%92%d7%99%d7%a0%d7%99-%d7%a9%d7%9c%d7%90-%d7%aa%d7%95%d7%9b%d7%9c%d7%95-%d7%9c%d7%94%d7%a8%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%a2/
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערוץ ה-YouTube הנודע JerryRigEverything בחן את הסמארטפון המוביל המאסיבי של סמסונג - וסיפק שבחים רבים עבורו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
הלכו לי לעולמם שני מכשירי iaudio X5L, כ"א אחרי שנה (לא כולל העצבים שעלו עלי). לפני שאני הולך לקנות חדש, מסקרן אותי לדעת מה ממוצע הזמן שנגן מהסוג והנפח הזה או יותר (לא בהכרח אותה חברה) מחזיק מעמד בשימוש למוסיקה נטו.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקר ה-L.Y.N.X. 9 החדש של Mad Catz כולל גוף מודולרי שיתאים גם לסמארטפון וגם לטאבלט שלכם - אם תוכלו להרשות אותו לעצמכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%91%d7%a7%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%96%d7%90%d7%a8%d7%99-%d7%a9%d7%99%d7%a9%d7%93%d7%a8%d7%92-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%95%d7%94%d7%98%d7%90/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ה-GALAXY TAB 2 לא עובד. כשאני פותח אותו, אני רואה את הלוגו בלבן של סמסונג, אבל זה הכל. חיכיתי חצי שעה, רוקנתי את הסוללה וכו' אבל עדיין הוא לא עולה. מה יכולה להיות הבעיה ואיזה מעבדה באיזור כפ"ס/רעננה אתם ממליצים ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לסלקום הרבה דגמים של מקלטים (המוצרי בלוטוט האלה שדרכם הוא מתחבר לGPS), אני לא יודע איזה דגמים ועם איזה צ'יפים, בגלל זה אני פונה אליכם. נא לא להמליץ לי על דגמים שלא נמכרים בסלקום, הקניה תיהיה רק דרכם. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-