גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
שלום, אחרי השואה בין הדגמים LG g2, HTC one E8 וS4 I9506 לפי נתונים הטכניים הגעתי למסקנה ש S4 הוא עדיף. גם לעומת S5 הוא כמעט ולא נופל(קצת יותר איטי ,המסך קצת יותר קטן ובלי כל מני פיצרים מיותרים). השאילה שלי האם הקנייה היא כדאית עכשיו כשהדגם כבר כמעט שנה בשוק.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האחד זה -Galaxy-S-Advance-I9070 והשני Galaxy-W-i8150 לא כל כך הצלחתי להבין מה ההבדל ביניהם חוץ מגודל המסך, ובאופן כללי מי כדאי יותר לרכישה, בשביל ילד בן 12
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שתתאים לNOKIA 6120. אני בחיפושי בגוגל לא העלתי בחכתי כלום, תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חולמים על השילוב האולטימטיבי בין מצלמה לסמארטפון אשר יהיה קומפקטי מספיק בכדי לשאת בכיס? ל-Kodak (כן, כן) ולאסוס יש הצעות מעניינות עבורכם לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
מחפש טלפון כמה שיותר אמין (שיוכל להחזיק לפחות 3 שנים בלי קלקולים) הביצועים ממש לא קריטים- הוא יחליף NEXUS 5X, וכל טלפון עם ביצועים כאלה או יותר זה מספיק טוב. מחיר בין 750 ל1500, כשעדיף יותר לכוון הנמוך. גודל מסך : בין 5 ל5.7 . אני מעדיף לא מחברה סינית (מכל מיני סיבות, לא בגלל החשש מאמינות) ההתלבטות שלי היא בעיקר בין נוקיה (5, 6.1 או 3.1) לסמסונג (S7 או A7), אבל אשמח להצעות עדיפות עם יש. מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה באחד החדרים בבית, ואני רוצה לקלוט אותה עם אוזניות אלחוטיות בכל הבית, הבעיה שזה צריך לעבור דרך קירות מרובים ובניהם חדר אמבטיה שככה"נ יחסום חלק מהתשדורת. מדובר על מרחק של כ20 מטר....עם בערך 4-6 קירות. כמו שהבנתי Bluetooth לא יהיה חזק מספיק, אינפרא אדום בכלל לא עובר דרך קירות...האופציות היחידות זה אוזניות עם משדר FM שיתחברו לטלוויזיה, אבל לא מצאתי משהו הגיוני...יש את האוזניות ב50 שקל של S-XBS, היה לי אותן והן נהרסות דיי מהר כי הן לא ממש איכותיות... ויש אוזניות דיי יקרות של פיליפס ב800 שקל בערך, שאני לא יודע איך הן כי לא היה לי אותן...וזה סתם נראה לי יקר בצורה מוגזמת. חשבתי על פיתרון יותר האקי, כמו לשדר את זה בWIFI איכשהו ואז לקלוט את זה איכשהו עם מכשיר שיכול ל…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יצרנית סינית מבטיחה לחשוף בקרוב סמארטפון עם סוללה חסרת תקדים, ומימדים פיזיים שפויים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%94-%d7%91%d7%a7%d7%99%d7%91%d7%95%d7%9c%d7%aa-10000mah-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%91%d7%97%d7%a0/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, לפי מה שהבנתי דנים ברגעים אלה על אפשרות להורדת חבילת הUMTS (דור שלישי) שחייבים לרכוש כיום.. האם זה נכון? ותוך כמה זמן זה יתבצע?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם. כרגע אבי בארה"ב ורוצה לקנות GPS. האם כדאי מבחינת מחיר לקנות GPS בארה"ב? והאם אפשר לתרגם אותו לעברית? כלומר ש'ידבר' בעברית, וכמובן להתקין מיפוי לישראל, או לכל מדינה אחרת לצורך העניין? וכמובן - מה ייצא יותר זול ו'טוב' - מכשיר GPS שלעצמו, או PALM עם מקלט GPS ותוכנה? יש לציין שאין לי ממש צורך בPALM ואני פשוט מחפש את התצורה העדיפה. אודה לכם על עזרתכם, גיא.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי היום את הגלקסי אייס, נכנסתי למוזיקה ושמעתי טוב והכל אבל פתאום הרמקול הפסיק להשמיע.. ואני לא מצליח לסדר את זה. אני יכול לשמוע רק דרך האוזניות. ואני לא יודע אם זה קשור אבל אני החלפתי את הכרטיס זכרון לכרטיס של הטלפון הקודם מישהו יודע איך לסדר את הבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לכתבה: http://hwzone.co.il/newsflash/xiaomi-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c-%d7%95%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%9c/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, ברשותי מכשיר מסוג LG-G3 . ברצוני לבצע סנכרון לתמונות עם גוגל דרייב. הבנתי שבכדי לעשות כן אני צריך להוריד את אפליקציית גוגל פלוס. אכן הורדתי אותה ועדיין אין סנכרון לתמונות. כשאני נכנס אל תוך "אלבומי גוגל" בתוך הגוגל דרייב רשום לי "המשך להתעדכן! בקרוב התמונות שלך יופיעו כאן" (מצורף קובץ תמונה). מה פשר הדבר? האם צריך לבצע שינוי בהגדרות של הגוגל דרייב בשביל שהסנכרון יעבוד? או שזה קשור להגדרות בטלפון? רוב תודות לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות MP3/MP4 איכותי בכ1500 שקל ואני רוצה להשקיע גם באוזניות, אין לי הגבלה לתקציב אבל זה נראה לי מיותר להשקיע יותר מ300 שקל לאוזניות. אשמח לקבל כמה המלצות. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אתמול יצא עדכון תוכנה לנוט 1 הגרסה החדשה זה 4.1.2 לפני היה 4.0.4 בגדול מה שישר הבחנתי בו זה שינוי בעיצוב הממשק ,וצלילים שעושים דברים מעבר לזה לא יודע מה השינוים ,אבל זה כתוב רישמית
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי התלבטות לגבי איזה נגן mp3 להביא מארה"ב - ה-Creative Zen Vision:M או IAudio x5l מצד אחד הzen פשוט יותר מומלץ ונחשב סה"כ ממש שקראתי. גם יש לו מסך הרבה יותר גדול למקרה שאני ארצה לראות סרט. ד"א עד כמה זה רלוונטי הקטע של סרטים על נגן כזה? באמת יהיה לי שווה להשתמש בזה? חוץ מזה המחיר שלו בארץ ממש מופקע ככה שהרווח לקנות בארה"ב יותר גדול מצד שני יש את ה-IAudio שהזמן סוללה שלו פשוט מדהים! וזה בולט במיוחד על ה-16 שעות בלבד של הזן. הקטע הזה של הזמן סוללה די מדאיג אותי בכלליות. כל מקרה אני צריך המלצות מכל מי שיש לו ניסיון עם המכשירים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת איזה סוג כרטיס הרחבה צריך? האם יש מגבלה על הנפח?, לדוגמא המכשיר לא יעבוד עם יותר מ-16 ג'יגה בייט. תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קנו לי בארה"ב את המכשיר: IPod Nano 4GB. רציתי לדעת אם יש אפשרות להתקין עליו עברית? שהתפריטים יהיו בעברית? או לפחות תמיכה בעברית? אם כן, איך? ובנוסף רציתי לדעת קצת על המכשיר, כדי להעביר אליו שירים צריך תוכנה מיוחדת? איך מעבירים בעצם שירים מהמחשב ל- IPod? אם מישהו יוכל לספר לי קצת על המכשיר אני אשמח. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במהלך אירוע ה-Zenvolution שלה בתערוכת קומפיוטקס 2016, חשפה ASUS ללא התראה מוקדמת הפתעה יוצאת דופן – רובוט ביתי חדש ומפתיע העונה לשם ASUS Zenbo. רובוטים הם כבר מזמן חלק מחיינו, רק לאחרונה סיפרנו לכם למשל על רובוט שיודע להרים איתכם לחיים, או על הרובוט האנושי מבית גוגל. הפעם אנו מספרים לכם על רובוט משפחתי חדש וחמוד באופן יוצא דופן, שהוכרז בתערוכת קומפיוטקס ע"י חברת ASUS והמיס את לבבות הצופים. Zenbo, הרובוט החדש של אסוס, הוא רובוט ידידותי בעל יכולות אספקת סיוע ומתן מענה על הצרכים הדיגיטליים של בני המשפחה. לרובוט יכולת לנוע באופן עצמאי, להבין פקודות קוליות ולסייע בבית, כך שהאינטראקציה עמו קלה ומהנה. להמשך: https://hwzone.co.il/הכירו-את-zenbo-החבר-החדש…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שני נגני MP3: אחד פשוט - לאמא שלי, לשמוע רדיו ומוסיקה בעבודה ואחד איכותי לי - שמתי עין על הIaudio 7, אולי אתם מכירים אפשרויות זולות יותר?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה שלי בנוגע לנתוני קרינה של טלפונים סלולריים. בשנים האחרונות מופיעים 2 נתוני קרינה: HEAD ו BODY. מישהו יודע מה אומרים הנתונים האלה, מה ההבדל בינהם? בנוסף לזה קיימות 2 שיטות למדידה, אמריקאית ואירופאית. איזו מהן יותר מחמירה, לפי איזו כדאי ללכת? תודה רבה לכולם! נ.ב. כעת אני חדש בפורום , (למרות שכתבתי בו בעבר הרחוק לפני 10 שנים) אני טכנאי חומרה ואיש סיסטם. אשמח לסייע בנושאים שונים כאן בפורום למי שצריך. אריאל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, לא ראיתי אף התייחסות לנושא בפורום ולכן החלטתי פשוט לשאול. אני רוצה לבקש שיביאו לי S4 מארה"ב מטעמי עלות כמובן... הבעיה שהזהירו אותי שקיימות לעיתים בעיות תאימות לארץ. האם צפויות לי בעיות תאימות עם S4 אמריקאי ועד כמה זה משמעותי? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התעניינתי באלקטרוניקה, ועכשיו חופש לכן החלטתי שאני מתחיל ללמוד, יש לי רכיבים וספר מצויין. נתקלתי בבעיה שהמחשב השולחני פחות נוח ולוקח יותר מידי מקום. אני מעוניין ללמוד גם חוץ מהספר גם מסרטונים וגם עוד נושאים שאני לומד מסרטונים במחשב. אני רוצה לפנות את עמדת המחשב שלי בחופש לעמדה עם הספר והחומרים לאלקטרוניקה ושיהיה לי טאבלט נחמד שאני אוכל לצפות בו בסרטונים במקום לחבר את המחשב כל הזמן ולהדליק ואז לראות כי זה ממש לא נוח וגוזל הרבה זמן, אני מעוניין שהטאבלט יהיה גם על העמדה כמובן הרחק מחומרים ומכשירים שיכולים להרוס אותו. אז התקציב שלי הוא 1200 שקל ולא אכפת לי חריגה קטנה של מקסימום 200 שקל אבל מעדיף שלא. אני רוצה טאבלט עם מסך גדול (10 אינץ' או יותר) שאני אוכל לר…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהי שאני מכיר מחפשת נגן אצטט אותה לא יודעת, שינגן. לא צריכה וידאו. לא צריכה ריצות. נפח- לא חשבתי על זה. סטנדרטי, מה שזה לא אומר. שיחזיק הרבה זמן. לגבי מחיר, ברור שזול זה טוב, השאלה היא מה ההבדל בין מכשיר שעולה מחיר X למכשיר שעולה X+1000. אם ההבדל הוא באיכות סאונד- אני מוותרת, את הסאונד הטוב יש לי במערכת בבית. אם ההבדל הוא בפונקציות שאני יכולה להסתדר בלעדיהן- גם מוותרת. פליי סטופ קדימה אחורה עבור אלבום- זה מספיק לי. אם ההבדל הוא בכמה זמן הוא יישרוד איתי או בגודל שלו- אז אין לי בעיה לשלם יותר. חשבתי על IPOD NANA 4 ג'יגה בשבילה יש למישהו הצעות אחרות ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש משהו לעשות, מישהו שמע על תופעה כזו?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה לנגן המיועד לילדה, הדרישות הן: - תקציב עד 300 ש"ח כולל אזניות במידה והאזניות לא מסופקות או שהמסופקות לא מספקות. - קיים בצבע מעורר, נניח סגול, אדום, ורוד, תכלת, נו הבנתם את הרעיון. - זיכרון 4GB יספיק, אם יש אפשרות להרחבה מה טוב. - תמיכה בעברית גם בתפריטים. - אפשר לחרוג מעט אם חייבים חשבתי על זה, מה דעתכם? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=784497
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-