גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
http://www.engadget.com/2008/11/28/golden-shellback-weatherproof-coating-now-on-sale/ זה מדהים, הם לוקחים מכשיר (ipod/ black berry/מחשבים ניידים) והופכים אותם לחסיני מים לחלוטין!! זה אפילו לא עולה מליונים...
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
ABI מביא לנו את חמשת הנגנים הטובים ביותר לשנת 2008 ולהלן הם... (רוב התוצאות אינם מפתיעות) טריילר- אין אייפודים ברשימה! מקום חמישי- Sony Walkman A720/A820 מקום רביעי- Cowon iAudio D2 מקום שלישי- Microsoft Zune 120 מקום שני- Samsung P2 תעשו כפיים למקום הראשון.... SanDisk Sansa Clip בהחלט רשימה מאוד מעניינת וטובה לדעתי, אומנם בשבילנו זה טיפה "סתמי" כי את הסוני אי אפשר להשיג בארץ כל כך וכנ"ל ה-P2 שנמכר בנפחים קטנים והזיון שלפי זכרוני לא נמכר כאן בארץ. ה-D2 לדעתי היה צריך לקחת מקום יותר גבוה אבל לא נורא. מה שהפתיע אותי זה שלא היו אייפודים ברשימה וזה קצת מוזר.. אבל לסיכום כמו ש-ABI בחרו, הקליפ הקטנטן והחמוד לקח מקום ראשון בצדק ובעבודה קשה-קלה על כך שהוא נגן פלאש קטן…
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
הבעיה בכונן אחסון של הגלקסי (לא sd) ,כשאני מחבר את המכשיר ל usb ונפתח לי הכונן אז במאפיינים שלו זה מראה לי שהשתמשתי ב9 gb שזה לא נכון בכלל, כי השתמשתי רק ב2gb עד עכשיו ,והעובדה כשאני נכנס לתך הכונן ואני מסמן את כל התיקיות בתוכו ולוחץ על מאפיינים זה מראה לי שבאמת השתמשתי רק ב2 gb . הבעיה שבפועל זה לא כך ,ואין לי מספיק מקום אחסון וגם אין לי מה למחוק כי אני לא רואה בפנים קבצים גדולים. אז איך אני נפתר מהבעיה ללא פרמוט,ואם אני חייב לפרמט איך אני אגבה הכל?
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/tempo-%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%97%d7%aa-%d7%a0%d7%95%d7%93%d7%a2%d7%aa-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%aa-%d7%9e%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%aa-%d7%9c%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98/
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להעביר לאדם אחר את מכשיר הטלפון שלי, סמסונג גלאקסי 2, אני מעוניין להשאיר את כל התוכנות המותקנות, אבל למחוק את כל הפרטים המזהים שלי. בקיצור הפוך את המכשיר לאנונימי אבל להשאיר עליו את התוכנות. ברור לי שאני מוחק אסמסים, מיילים ומשנה את חשבון הג'מייל. השאלה מה עוד צריך לעשות? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
<blockquote>אהלן לא מזמן קניתי גלקסי 1, ואני רוצה לצרוב לו רום. אין לי ידע קודם בעניין. המכשיר הקודם שלי היה K610. אז יש מצב שיהיו לי כמה שאלות מפגרות. אני עובר בפורומים כבר כמה ימים וטובע בהגדרות, מדריכים, רומים שונים, השתגעתי. אני אשמח לקצת עזרה. אני אגיד מה אני מחפש ואני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בעניין: אני מחפש רום פשוט בעברית עם- הגרסא הכי חדשה, כמה שפחות דברים מובנים, כמה שיותר זמן סוללה, שלא יתקע, GPS, WIFI, 3G, דרך להוריד אפליקציות, נראה לי שזהו. הויז'ואל - גרפיקות, אפקטים - לא מעניינים אותי בכלל. לא הולך לראות עליו סרטים. אולי קצת מוזיקה. אני גם צריך מדריך שיסביר לי בדיוק מה לעשות, צעד אחרי צעד. כמו שאמרתי, אין לי ידע קודם. אם צריך לעשות רוט או משהו כזה, …
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי באייפון 4 חדש (אורנג') והייתי מעוניין מספר סוגיות: 1. "היתוך" מידע בין ג'ימייל, פייסבוק ואנשי הקשר - האם יש אפשרות לאחד ולסנכרן את המידע המתקבל מאנשי הקשר במכשיר, ג'ימייל קונטקטס ופייסבוק. אם אני לא טועה יש אפשרות כזו במכשירי אנדרואיד. 2. סנכרון באמצעות בלוטות' - כיצד ניתן לסנכרן *אוטומטית* באמצעות בלוטות' את אנשי הקשר, הודעות (SMS) ותמונות/סרטונים שצילמתי במכשיר. 3. כיצד מבצעים גיבוי של אפליקציות מסדיה ו/או מאינסטוליוס? אני מבין שהאייטיונס לא ממש אוהב אותן ומוחק את האפליקציות עם כל המידע עליהם (כמו שיאים של המשחקים). 4. האם כל האפליקציות לשמירת הבטרייה באמת עובדות? תודה לכל העונים!
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מדובר בדגם הזה: http://www.ebay.com/itm/170967386670 למעוניינים לשלוח ה"פ, קצת גמיש במחיר, מדובר במוצר חדש שלא היה בשימוש כי לי יש נרתיק אחר.
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
יש לי טבלט TEAC TC-8030 , שהוא בגרסה 2.3.1 , גם אחרי שנכנסתי לכל תפריט בטבלט לא מצאתי שום אפשרות לעידכון.. רציתי לשאול אם יש דרך להוריד גרסה מהאינטרנט ידני ולהתקין על המכשיר בכוח?
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אהלן חברים ! אני מוכר את הטאבלט שלי ASUS TF101 במצב מעולה , נקנה בשנת 2012 מגיע אם 16GB זיכרון אם אפשרות הרחבה לעוד 32GB נוספים בצבע ברונזה ללא שריטה אחת , מסך 10.1" אינץ' ברזולציה 1280X800 עובד מעולה ללא תקיעות מחיר : 700 ש"ח מס' פלא' - 0526701369
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
מה אתם אומרים כמה יעלה לי להזמין S5 מחול? איביי או משהו אבל בבלאק פריידי ומה עדיף S5 או ONE PLUS ONE
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
הטאבלט הבא של מיקרוסופט יהיה דומה מאוד לדגם הנוכחי המצליח, רק עם חומרה פנימית מעודכנת לכתבה
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
- 1 follower
-
-
זוכרים את ה-Snapdragon 821 שכיכב במכשירים חכמים מובילים בשנת 2016? נראה כי הוא עומד להיות זה שיפעיל את טאבלט ה-G Pad הבא לכתבה
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, קיבלתי במתנה IRiver T5 2GB שמישהו במשפחה שלי קנה בטעות וגילה שהוא לא צריך. לפני שאני בכלל פותח אותו, רציתי לשמוע מכם קצת עליו - מה טוב בו ומה רע בו... אני יודע שהוא קצת מיושן, אבל רק שתבינו, כרגע הנגן שאני משתמש בו הוא ה-iPod Shuffle (מהדור הראשון): ואני מסתדר איתו יופי. אשמח לקבל חוות דעת, תודה. עריכה: שאלה נוספת. ראיתי גם שכתוב שעברית מוצגת הפוך, יש לזה איזה עדכון שיסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני לא צריך את הג'יגה והג'יגה ייקר לי ! יש איזה מקום שמוכר בזול את החצי ג'יגה T10 ? או יד שניה במצב טוב
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. יש לי שאלה קטנה שאני מתאר לעצמי מה תהיה התשובה עליה אך בכל זאת אשאל. אני קניתי משדר FM ברכב,זה באמת גרוע כמו שנוכחתי לדעת? אני לא הצלחתי לשמוע ולו לרגע אחד מוזיקה נקייה דרך המשדר הזה.. האם זה הדין של המכשירים האלה? או שפשוט נפלתי על מכשיר גרוע? אודה לעזרתכם..
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני סטודנט וברצוני לתת למישהו שיקליט לי את ההרצאות צריך מכשיר בעל קיבולת גדולה ואיכות הקלטה טובה ( למרצים שמדברים כאילו תקעו להם סבון בגרון .. ) כמו כן העלות צריכה להיות נמוכה כי אני מתכוונן להביא את המכשיר לאנשים ... תודה רבה לכלל העוזרים !!!
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
טוב אני מתלבט מה לקנות בין שני הנגנים האלו איזה נגון יותר איכותי? האיכות סאונד בו יותר טובה? וידיאו אני מאמין ב O2 בגלל המסך היוותר גדול .. ומה דעתכם על כל נגן? מה אתם הייתם בוחרים O2 או ITOUCH
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש לי את A3 הנחמד והייתי רוצה להחליף אותו השאלה היא לאיזה יותר כדאי לי ל o2 או ל s9 ?
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם אמי החליטה סוף סוף לאחר המון זמן (בסביבות ה16 שנה) להחליף את הטלפון שלה: משהו בסגון הזה למי שזוכר http://www.txroadrunners.com/images/pics/funny5/BigNokiaCellPhone.jpg קיבלנו הצעה מעבודת אבי והגענו למסקנה שיש 2 טלפונים מתאימים, הNokia 6500 Slide והNokia 6600 Slide אלו האופציות היחידות, לא להציע אחרות, התדר מתמקד על הבחירה ביניהם בעיקרון ה6500 יוצר במאי 2007 וה6600 באוגוסט 2008. ל6500 יש יציאת TV-OUT אבל הוא נחשב לכבד ומתחמם ל6600 יש חיישן תנועה אך סוללתו מחזיקה רק כ3-4 שעות דיבור לא כמו ה6500 שיכול להחזיק עד 6 שעות. ה6600 אלגנטי יותר, אך עולה 400 ש"ח יותר מה6500. בעיקרון אין להם במלאי כרגע את ה6500 והוא יגיע עוד שבועיים, אז חשבנו לקחת את ה6500 מה אתם…
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
חשבתי על C-643 של KODAK. אני לא מבין גדול במצלמות אבל אני חושב שהיא טובה לא? אה והדרישות הן: - כמה שיותר זיכרון (אך לא צריך יותר מג'יגה) - האיכות הכי טובה שאפשר - כמה שיותר קטנה - כמה שיותר קלה לתפעול - אחריות!!! - אפשרות לצילום ווידאו ללא הגבלת זמן - נגד עניים אדומות - לפחות 5 מגה פיקסל
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי... יש לי בעיה בטעינה של המכשיר.. המכשיר נטען לי רק בחלקו דרך הUsb ולאחר כמה בירורים בחברה נרשם ש "Only can charge through USB and must be the right USB version for full charge" מישהו יכול להסביר לי מה זה Right USB version? יש לזה איזשהוא פיתרון מלבד לקנות מטען מתח? כאשר אני טוען את המכשיר דרך USB אני מקבל בטריה חצי מלאה... תודה ...
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
MP4 כמה זמן אמור לעבוד אחרי הטענה מלאה? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מה אז? איך אני מצטרף לאורנג'/סלקום? לשדרג סים? מסלול/חבילה? מישהו יכול להסביר בבקשה? כרגע אני תקוע עם מודו...
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אהלן, הגיע הזמן לשדרוג. החבילה הרגילה במכשיר ה"ישן" עולה יותר מקניית סמארטפון עם חבילות אבל... אני לא מחפש פיצ'רים בטירוף ולא חייב לקבל את הטופ הטכנולוגי. מה חשוב שיהיה? 1. מצלמה טובה. 2. זמן סוללה משובח, עד כמה שאפשר לבקש מסמארטפון. 3. WiFi (בדיקת מיילים). 4. יציב. 5. המכשיר נקנה בחו''ל, חשוב שיהיה קיים ברשתות בארץ על מנת לקבל החזר. 6. אם זה אפשרי, יחסית קטן. אבל רוחב מסך שעדיין יהיה נוח לגלישה (הגאלקסי 2 פשוט ענק ). 7. אפשרות להקשיב למוסיקה ובמקביל, לדוגמא, לבדוק מיילים (זה מה שנחשב מולטיטאסקינג בסלולרים?). 8. אם קיימת אפשרות שהסלולר, בעזרת 3G, יהיה AP לאינטרנט לנייד, זה יכול להיות דבר נפלא. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-