גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
היצרנית הסינית שחלמה עד לא מזמן להדיח את סמסונג מכס המלכות ממשיכה להיאבק על עתידה כשעוד ועוד ספקיות משמעותיות נאלצות לחתוך את קשריהן איתה - ומציגה את הדור הבא של מערכת ההפעלה העצמית שלה שתחליף את זו של גוגל בצורה מלאה כבר בשנה הבאהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מתלבט בין הטאבלטים שבכותרת שימוש: אינטרנט, GPS, קריאת\כתיבת מסמכים, דוא"ל, העברת קבצים וסנכרון עם מחשב דרישות: זמן סוללה ארוך, USB. אני נוטה לפסול את ה ASUS בגלל בעיות יציבות ואטיות דפדפן - חפשו "Slow" בביקורות (השליליות) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=34-230-394&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=10&PurchaseMark=&SelectedRating=1&VideoOnlyMark=False&VendorMark=&IsFeedbackTab=true&Keywords=%28keywords%29&Page=1#scrollFullInfo עקר ההבדלים בין ה Galaxy ל XOOM : Galaxy - זמן סוללה ארוך יותר, Android 4 ( הZOOM צריך שדרוג מיד כשמוציאים מהניילון), משקל XOOM: זמן טעינה קצר יותר, HDMI ( ה Galaxy צריך מתא…
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
המותג הקנדי ממשיך את מסעו בעידן האנדרואיד עם ה-Motion - שאינו כולל מקלדת מקשים אך כן יספק לכם סוללה נדיבה והגנה מפני מים ואבק לכתבה
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים התחדשתי אתמול ב IPHONE 4 ! איזה תוכנות ממליצים להוריד ?לפרוץ לא לפרוץ ? עכשיו איך אני מאריך את זמן הסוללה ?איזה ישומים לסגור או להשתמש פחות ? הבנתי שיש גם כמה גרסאות ממשק שיותר טובות ופחות טובות ,הבנתי שהאחרונה ה 4.3.1 פחות טובה והסוללה איתה נגמרת מהר יחסית האם זה נכון ? תודה
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
עם מפרט שמזכיר את ה-P30 במחיר מופחת, מימדים קומפקטיים ושירותים רשמיים מלאים מבית גוגל - המכשיר הטרי מבית Huawei ינסה להפתיע את דגמי הביניים המבוססים בחנויות המקומיות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום התחברתי להוט מוביל הכל כלול חברים אמרו לי שאם שולחים תמונה בהודעה אז זה עולה כסף הנציג אמר לי שהכל כלול שלא משנה מה אני אעשה זה יעלה לי 49 שקל בחודש (אני לא מדבר על תוכנות כמו wsp או viber) אני מדבר על שליחה הודעה רגילה
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
למה זה? הוא אגב חדש ומעודכן ועובד עם מוטו ג'י דור 2
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין להחליף את הסלולרי שלי וכעת אני מתבלט בין מספר מכשרים. ראשית, הסלולרי צריך להיות מהמבחר (המצומצם צריך להגיד) שיש ברשת פלאפון שנית המחיר צריך להיות בסביבות ה 1700 ש"ח חשוב לי להדגיש שעד היום היו לי סלולרים רק מרשת SAMSUNG ואני חייב לציין שאני מרגיש שמאוד מאוד מציתי את החברה הזו (למרות שטוענים שהסלולראים החדשים שלה מצויינים) יש לי איזה דחף לא ברור ל NOKIA אבל שום אין הסבר הגיוני לכך הצרכים שלי הם בהירכיה הבאה 1. MP3 ואיכות שמע טובה באוזניות 2.משחקים 3. WI-FI שאפשר יהיה לקרוא מיילים 4. איכות צפייה בסרטים 5. מצלמה חשוב לי להדגיש שה"טאץ'" לא עושה לי את זה..אז זה לא חובה כרגע אני חושב שאני מתלבט בין N85 ל ERICSSON W995 או C905 או W760 ואולי ה LG רנואר או E7…
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אייפון שבוע הבא .. הסתכלתי קצת באינטרנט וראיתי שהמחיר של אייפון 3גי 8ג"ב עם טורבוסים הוא בסביבות 3100.+ביטוח לשנה לעומת זאת אייפון 3ג'י 8ג"ב סיםפרי הוא 600 ש"ח יותר ברוב האתרים...+ביטוח לשנה למה זה??? חשבתי לקנות את האייפון עם הטורבוסים ופשוט לעשות לו בבית סיםפרי... השאלה אם זה יכול לבטל את הביטוח או אם יש בעיניין הזה סכנות?? מה כולל ביטוח כזה לשנה כמו של רומיפון? או פשוט להשאר עם הטורבוסים? זה משנה? אם מישהו יכול לקחת כמה דקות ולהבהיר לי את העניין אני יודה לו מאוד.. אם למישהו יש רעיון לקנייה יותר משתלמת בבקשה שיגיד... אפילו של מכשיר אחר (יותר טוב אם יש כזה)
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
היי אני יכול לקנות או את xperia play או את galaxy ace אחד משני אלה אני רוצה אז אל תציעו לי פלאפונים אחרים ואני ממש אוהב משחקים עכשיו איזה אחד מהם כדי ויחזיק יותר זמן
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
מישהו מכיר מקום טוב שמוכר נגנים ניידים באילת? ספציפית אני מחפש מקום שמוכר COWON C2. תודה
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני מקוה שזה הפורום הנכון לשאול. מדובר על כיסוי הרשת האלחוטית בבית ב-MESH .המחשבים שלי בממד ויש לי מחסן מחוץ לדירה. הייתי רוצה שיהיה כיסוי כי לפעמים יש בעיות קליטה אלחוטית בבית. הראוטר שלי הוא של בזק (אני מנוי שלהם). יש הצעה באמזון איטליה לקנות את המכשיר הזה TP-Link Deco P7 AC1300 + AV600 Wireless Home Network Hybrid Complete solution system המחיר כרגע ירד ל-199 יורו, האם זה שווה (הרוב כתוב באיטלקית אבל יש לי גם הסבר באנגלית) AC1300, HomePlug AV600; Wi-Fi + PLC Hybrid Mesh: Hybrid network increases bandwidth speed. With the power line NO distance limitations, more. Qualcomm Quad Core Processor and with the Deco P7 dis…
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש המלצה לאוזניית בלטות' שתתמוך בשני מכשירים בו זמנית רצוי שיהיה לה גם צג שמראה מי מתקשר תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
זוכרים את ה-Snapdragon 821 שכיכב במכשירים חכמים מובילים בשנת 2016? נראה כי הוא עומד להיות זה שיפעיל את טאבלט ה-G Pad הבא לכתבה
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
- 2 followers
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%90%d7%9d-xiaomi-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%95%d7%a1%d7%91%d7%99%d7%a8-%d7%91-65-%d7%93%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי , המכשיר יהיה בשימוש של נער בגיל יסודי. אשמח למכשיר פשוט וטוב. תודה לכם.
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי חבריה, מי עדיף על מי Cube U30GT http://il.dinodirect.com/cube-tablet-pc-google-android-tablet-android-tablet-cubeu30gt-dual-core-tablet-android-tablet-pc-android-4-0-tablet.html?cur=USD&AFFID=19 אוhttp://www.aliexpress.com/item/Hot-Zenithink-C93-new-tablet-pc-andorid-4-0-cortex-A9-dual-core-HDMI-wifi-1G/635556881.html אגב,ראיתי כי התחילו לשווק בארץ את c91 של אותו יצרן תודה
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי המכשיר גלקסי אס 2 החדש אמור לצאת לשוק פה בארץ? ובסביבות כמה הוא יעלה?
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני אשמח לשדרג את הN97 אבל יש בכלל פלאפון שעונה לדרישות הבאות: א.מולטי טאצ' ב.לפחות 1GHZ ו512 MB RAM ג.צילום וידאו ב720P ומעלה ד.פלאש קסנון ולא LED. ה.מקלדת ו.יציאה לאוזניות רגילה או מתאם פשוט ז.השמעת מוזיקה לאוזניות באיכות גבוהה או שאני מגזים בדרישות שלי ? אני אולי אוכל להתפשר על מקלדת
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש קליינט מייל שיהיה ניתן בו להגדיר חוקים סינון לפי שולח, נושא, תוכן וכו... ניסיתי K9 וTOUCHDOWN ללא הצלחה. יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
האם המכשיר סמסונג c3053 תומך בהוט מובייל? אם לא מה האפשרויות בתקציב עד 600 ש''ח עדיפות למכשיר רגיל. המכשיר מיועד לאדם מבוגר
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שאלה לגבי גיבוי של קבצים ב ITUNES החדש יש 2 אפשרויות גיובי על גבי המחשב או על CLOUD, השאלה שלי כאזת האם הגיבוי על "ענן" ישמור את ההגדרות של ה ITUNES או רק גיבוי של הקבצים שעל האייפון בלבד?
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
הורדתי את SHAZAM - בהתחלה זה עבד ופתעום זה רושם לי -sorry shazam is offline!! וזה לא עובד! (התוכנה היא חינמית- אין בעיה של חוקיות) בבקשה עזרה! :-\
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/oneplus-%d7%9e%d7%9b%d7%a8%d7%99%d7%96%d7%94-%d7%a2%d7%9c-oxygenos-%d7%a2%d7%9d-%d7%a6%d7%95%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%9e%d7%95%d7%aa/
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
- 1 follower
-