עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by avihy_1989,

שלום לכולם. המכשיר המדובר sgs3 16gb white rom : firefds v15 odin version after full wipe מהיום התחילו לי 2 תקלות ממש מוזרות: 1. מידי פעם (בערך כל כמה שעות) הmicrosd עושה לי unmout&mount והוא מתריע שהיה שגיאה. לפעמים הבעיה יותר חמורה שהוא לא מצליח לעשות לו mount הדגם של הכרטיס זה : sandisk mobile ultra 200x micro sdhc uhs-i 32gb class 10 עשיתי חיפוש בגוגל ראיתי תוצאות ב xda והרבה מדברים שמה שלאחר זמן מה זה קורה להם ניסיתי לעשות לו פורמט ל fat32 אך הפרמוט נכשל משום מה ניסיתי גם מלא וגם מהיר הכרטיס נרכש ב6/11/12 מ ksp בראשון לציון יש לי אחריות לכל החיים על הכרטיס אפשרי להחליף אולי לחברה אחרת ? מישהו נתקל בזה ויודע מה לעשות? 2. מהיום התחילה לי עוד בעיה שקור…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום יש לי מוטו ג'י 2015 שהזמנתי מספרד קיבלתי אותו רק לא מזמן ועבד טוב. כרגע האינטרנט הסלולרי לא ממש זז כמעט רשום למעלה רק את האות G במקום 4GEN לפני כמה זמן. אני על הוט מובייל. מה זה יכול להיות דוקטורים?

3. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%9c%d7%90-%d7%90%d7%91%d7%93%d7%94-%d7%aa%d7%a7%d7%95%d7%95%d7%aa%d7%a0%d7%95-%d7%a7%d7%95%d7%a0%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93/

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום, כרגע אני בעל מכשיר SE T630 שדי מעצבן אותי לאחרונה (בעיות טכניות ובעיות בג'ויסטיק) והתאהבתי בK800I שאחותי קנתה במבצע 50% באורנג'. אני כמעט סגור על הרכישה הזו, אך רציתי לדעת האם ישנם פלאפונים חדשים אשר עתידים לצאת בזמן הקרוב (חודשיים-שלושה) שיהוו שיפור משמעותי מפלאפון כמו K800I. אני מודע לכל הנוקיות המשוכללות ביותר האלה, אך אינני זקוק לדברים הללו (מה גם שהמחירים מופרזים). ראיתי פה דיון על מכשירים חדשים מבית SE, חוץ מהמראה החדש שלא ממש לטעמי כנראה שאינני מספיק מומחה בשביל להבחין בשיפורים הטכניים (אם שופרו בכלל) אז אודה לכם אם תפרטו את השינויים במכשירים. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. ברשותי iPod Nano מזה כשנה, אך לא היה בשימוש כמה חודשים. לאחרונה ניסיתי להחזיר אותו לשימוש אך אני נתקל בבעיה: לאחר שאני טוען אותו בחשמל ומשתמש בו, ה iPod לא מתעורר לאחר כיבוי (לחיצה ארוכה על Play). חיבור ל USB לא מעורר אותו. עלי להמתין כ 24 שעות, לחברו ל USB, לטעון אותו מחדש וחוזר חלילה. זה קורה גם עם הגרסה האחרונה של APPLE וגם לאחר Restore Factory Settings. ה iPod נקנה בפלורידה. מקש ה HOLD אינו קשור... מנסה למצוא פיתרון...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. היי אני מחפש איך לגרום לדפדפנים שלי chrome,firefox,default להראות flash באתרים שיש בהם. אפילו באתר של adobe אני לא רואה את ה-flash. ויש לי את הגירסא האחרונה של adobe flash player 11.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שעות ספורות לפני ההכרזה הגדולה, נראה כי אנחנו כבר מכירים חלק ניכר מהסודות של סמסונג - כולל רמות המחיר שיהוו עלייה בלתי מבוטלת בהשוואה לדור הקודם לכתבה

8. הלך חברים, למי שיש פה את טאבלט הזה, האם קיבלת איתו בקופסה, מתאם OTG?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Zeev86,

אהלן. אני רוצה לקנות Galaxy S4 מKSP. אני מתלבט אם לקחת אחד עם שנה אחריות או שנתיים, ומהסיבה הבאה: אם אני רוצה לעשות למכשיר רוט או רום, האם אני אאבד את האחריות? בשני המקרים?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. רוצים לדעת מה מכינה לנו היצרנית הסינית שמתמחה במכשירים משתלמים במיוחד? הגעתם למקום הנכון לכתבה

11. בגוגל חילקו הזמנות לאירוע תקשורתי רשמי שייערך בעיר ניו-יורק בעוד יותר מחודש - ויגלה לנו סוף סוף האם כל ההדלפות הנרחבות הן מחדל אמיתי או בעצם טריק שיווקי גאוני לכתבה

12. שלום , מה עדיף לחבר את הסוללה החדשה ל S3 ואז להטעין , אם כן כמה זמן להטעין בהתחלה ? ואם לא , לחכות עד שתתפרק לגמרי ואז להטעין פעם ראשונה ? אם כן גם כמה זמן צריך להטעין ? -יש תוכנה שמגבה את הנתונים במכשיר , שזה מספרי טלפון , הודעות SMS , פתקים וכל הדברים החשובים ? לא צריך את התוכנות רק נתונים . תודה .

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by elhanan1986,

אהלן, נשבר לי המסך בגלקסי 2 שלי... מישהו יודע איפה ניתן לתקן את המסך ? מכיר חנות אמינה וזולה? או לחילופין יכול לתת טיפים איך מזהים שזה מסך מקורי ולא תחליף סיני? תודה רבה!

14. Started by alexrta,

לאחרונה רכשתי רכב שהגיע כבר עם דיבורית הבעייה שאני לא יודע לאיזה מכשיר הדיבורית מתאימה ופה אני שמח לעזרתכם. תמונות: [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by yaron_26,

מישהו יודע איך אני מכניס סימניות לזיכרון הטלפון או כרטיס הזיכרון ...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by Gyro,

שלום לכולם אני נתקל בבעיה שמשום מה אינני מצליח לפתור כבר יותר משבוע. נושא החיפוש הקולי יש לי SAMSUNG GALAXY S I9000 המכשיר/גרסת המערכת תומכ/ת כמובן בחיפוש קולי אבל לא מצאתי אפשרות כזו במכשיר. התקנתי לדעתי את רוב התוספים שצריך בשביל זה, , כלום לא עובד, אין לי אפשרות לחפש קולית. התוכנות צד שלישי לחיפוש קולי שהתקנתי אומרות לי שאני צריך "google voice searh" אבל לא מצאתי תוכנה כזו להתקנה. יותר מזה, חבר שלי הזמין את אותו המכשיר מחול וקיבל אותו אתמול, אצלו מנוע החיפוש של גוגל בעמוד הראשי מגיע כבר עם המיקרופון כברירת מחדל. אני די בטוח שאני מפספס פה משהו מאוד בסיסי. אולי ניטרלתי משהו בהגדרות כשקיבלתי את המכשיר.... אשמח לעזרה כלשהי בנושא. הרבה תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Elishablue,

שלום . האם בנייד עם מקום לשני כרטיסי סים אני יכול לשים 2 כרטיסים של שני מפעילים שונים ? למשל סלקום וגולן ? תודה . אלישע

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם, (פרסמתי את השאלה במספר אתרים ונראה כאילו אין כזה מתאם) לפני זמן מה קניתי כזה מתאם בלוטוט להעברת שמע מהמחשב לרמקולים: http://www.ebay.com/itm/Bluetooth-V2...item33806cfdf0 אני מחבר אותו לכל מקור מתח : שנאי רשת עם יציאה USB , מארז בטריות עם יציאה USB, שקע USB במחשב וכד' , ויכול לשמוע ברמקולים או אוזניה ללא כבלים. המתאם הזה הוא חד כיווני ,כלומר מקלט בלבד. שאלתי היא : האם מישהו מכיר כזה מתאם בלוטוט , שהוא דו כיווני ,כלומר משדר ומקלט (כמו דיבורית לרכב) שיכול להתחבר לסמרטפון\טלפון סלולרי? (עם שקע של 3 או 4 טבעות או עם חיבורים לדוגמה כמו שכאן : http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-To-3...item1e7607db5b) חיפשתי ברשת אולם לא מצאתי ,יכול להיות גם שאינני יודע איך…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by moses_23,

היי! קיבלתי היום מתאם בלוטוס שאפשר דרכו להעביר קבצים לפל' וכך ההפך הבעיה היא שאני לא יכול להעביר קבצים לפל' בצורה הבאה: ללחוץ על כפתור ימני של העכבר ואז תהיה אפשרות של שליחה לבלוטוס(מי שמכיר) אניי יכול לשלוח רגיל, אבל אני צריך לשלוח בצורה הזאת כי זה קובץ HID. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by giladp89,

היי חבר'ה, אני מתעסק בעיקר בSEO/PP וצריך טאבלט שיאפשר לי לעבוד כשאני נייד. הדרישות העיקריות שלי: - מולטיטסקינג (וUI שתומך במולטיטסקינג) - אינטרגציה טובה עם אפלקציות של גוגל, ואם יש - תמיכה בכמה חשבונות מייל במקביל - תומך במספר רב של דפדפנים - יכולת עבודה כלשהיא עם אקסל (אפשר להתפשר על זה במקרה הצורך) חשבתי על Surface אבל הביקורות שאני קורא ברשת בנתיים לא הכי מפרגנות, וגם העובדה שאפשר להשתמש רק בדפדפן אחד (IE) מפריעה לי. על מה אתם ממליצים? תקציב עד 600$ אבל גמיש במידת הצורך

21. Started by spinchicken,

היי, יש לי GPS mioc320 ובו תוכנת igo8.3 מערכת ההפעלה winCE א. אני לא מצליח להעלות מפה חדשה האם כל מה שצריך לעשות הוא לשים אותה בספריית content/maps? ב. האם למישהו יש מפה עדכנית למכשיר זה לאיטליה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. אפל שיגרה ללקוחותיה עדכון ראשון למערכת ה-iOS בכדי לתקן באגים, בכך יצרה עוד באגים ומספר ניכר של מכשירים תקולים - גרסה 8.0.2 תתקן זאת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%aa%d7%95%d7%9c%d7%a2%d7%aa-%d7%91%d7%aa%d7%a4%d7%95%d7%97-%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%90%d7%94-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%9c-ios/

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. תביא פה כל מיני אתרים שיש בהם רקעים,אנימציות,סירטונים....לסלולר הנה 2 שלי: למוטורלה: http://www.motoheaven.co.uk/v2/ סוני אריקסון : http://www.seheaven.co.uk/ לסוני אריקסון ונוקיה : http://www.mobile9.com/ MORE

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. כיום יש המון אנשים שאני מכיר אישית ואני אחד מהם למרות שיש כאלה שבמחירים האלה מצפים למכשיר מסכן ביותר אך יש לי את המכשיר והוא מעולה למחיר ואין יותר משתלם ממנו במחיר הזה לצפיית וידאו ושמיעת מוזיקה המכשיר הוא חברה: aum digital דגם x-940 זיכרון 2GB ויש דגמים עם 4 GB המכשיר הוא נגן מדבקה מה מקבלים: נגן MP4 כבל USB אוזניות חוברת הפעלה באנגלית+עברית דיסק דרייבר+תוכנת המרה תמונות: אריזהנחמדה פשוטה) קדימה אחורה מה באריזה: הנגן+נרתיק סריג אוקיי נתחיל יתרונות: מסך גדול 2.4 בעל 262,000 צבעים המסך חד והרזולוצייה 320x240 איכות סאונד טובה יחסית אפשרות לראות תמונות באיכות מעולה קריאת טקסטים בעברית הצגת ווידאו בצורה טובה הקלטה דרך המיקרופון הפנימי והק…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by abo9,

אז ככה. לפני שנה וחצי קניתי surface RT. מצב מעולה אין שריטה אחת. בא עם כיסוי. 1. בכמה לדעתכם אוכל למכור אותו? 2. איפה למכור אותו? יד 2? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים