עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. חשוב להגיד שאף פעם לא היה לי מכשיר עם מסך מגע,ואני חושב שהגיע הזמן! קודם כל חשוב לי שהמכשיר יהיה יחסית מהיר ובלי תקיעות,שהמצלמה תהיה באיכות סבירה. לא מבין כל כך בפלאפונים מה טוב מה כדי מה לא טוב ולא כדי אז אני משאיר לכם את זה. התקציב שלי הוא עד 1500 שקל.. אם יש חריגה קטנה והיא באמת באמת שווה את זה, אשמח לשמוע. אגב אם אתם ממליצים לי על המכשיר אשמח לשמוע עליו פרטים ולמה כדי לי ללכת עליו סליחה שחפרתי, צום מועיל וגמר חתימה טובה עריכה- חבר המליץ לי על Nokia 5800 - מה יש לכם להגיד על המכשיר?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן חברים, הייתי השבוע אצל חברת הסלולר שלי וקיבלתי מהם הצעה טוב למדי שבה אני גם יכול לקחת כל מכשיר שארצה. כמובן שהנציג התפלא שלא רציתי אייפון והתעקשתי על גלקסי. לצערי, אין להם אותו כרגע במלאי והצפי הוא שיהיה רק בשבוע הבא או אפילו רק יותר מאוחר. העניין? לא בטוח שהנציג יוכל לתת לי את אותו דיל החל משבוע הבא, אני יודע שזה משהו שהם תמיד אומרים, אבל במקרה הזה זה כנראה גם תקף למדי כי הוא באמת בא לקראתי בתנאים שלה. ניתנה לי האפשרות לקחת את מוטורולה Defy שאומנם על הנייר נראה מכשיר די טוב (ואני בכלל לא מתייחס לעניין העמידות שלו לכאורה) אך מכיוון שאין לי שום היכרות איתו אני מאוד מהסס עליו. לא מכיר אף-אחד בעל המכשיר הזה ולכן פה זה נראה כמו מקום טוב לשאול. איך החומרה שלו לעומת גלקסי?…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, שמי אודי וברשותי טרנספורמר פריים חדש. רציתי לדעת לגבי שימוש נכון בסוללה - מתי לטעון? למשך כמה זמן? האם להמשיך לטעון גם אחרי שהמכשיר מודיע שהסוללה מלאה וכו' וכל נתון שיעזור להאריך זמן שימוש וחיי סוללה. אשמח לכל טיפ. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן נפל לי כרגע האייפון. לא נפילה רצינית במיוחד. משהו כמו חצי מטר על שטיח. לאחר הנפילה כפתור הבית אינו מגיב, הרמקול לא עובד, כניסת ה-USB מושבתת (כלומר לא ניתן להטעינו) וגם לא שומעים אותי בשיחה כלל. כאילו כל החלק התחתון נדפק... קרה למישהו? מה ניתן לעשות? (אני מניח רק מעבדה...) זה רציני? איזה תיסכול... :-\

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. מכשיר הדגל המשתלם הבא של היצרנית הסינית הצעירה יגיע ככל הנראה ב-14 ביוני, ובינתיים אנחנו נהנים מירידת מחיר של 50 דולר עבור צמד הדגמים שלה משנה שעברה קיצוץ במחירים היא לרוב אחד מהסימנים הברורים ביותר לכך שדגם עדכני יותר נמצא בדרך, ויש עניין לדלל את המלאים הקיימים – ולכן נראה שאנחנו מקבלים עתה סימן נוסף לכךשה-OnePlus 3 המסקרן נמצא ממש מעבר לפינה, כשגם ה-OnePlus 2 וגם ה-OnePlus X מקבלים קיצוץ במחיר הרשמי שלהם. ה-OnePlus 2, בגירסת ה-64GB שלו, זמין מעכשיו באתר הרשמי של היצרנית בעבור תג מחיר של 300 דולר בלבד, לעומת 350 דולר קודם לכם ו-390 דולר בהשקה – מה שהופך אותו לעסקה מעניינת מאוד, אפילו אם לוקחים בחשבון את שבב ה-Snapdragon 810 הלא-ממש-אידאלי שבו. הוזלה משמעותית עו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מה המכשיר עם המצלמה הכי טובה? כמה הוא עולה? מה כשאי לקנות לצרכי צילום? ובמחיר סביר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Eternal_Flame,

שלום לכולם, אני מעוניין בקניית סמארטפון. התקציב שלי הוא עד 1200. אני מעוניין לרכוש את הסלולרי מחנויות בארץ ולא מחו"ל (איביי, אמאזון). חשוב לי שהסלולרי יהיה סמארטפון בעל WIFI ומערכת הפעלה אנדרואיד, בעל טאץ' טוב (אני מניח שהבנתם את הכוונה, טאץ' מהדור החדש יחסית) ומצלמה טובה (5 מגה פיקסל ומעלה). תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by miaoo673,

היי, ממיר הסרטים שמגיע עם הנגן מוציא את כל הסרטים מסנכרון. האם קיימת תוכנה מומלצת במקומו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. תשכחו מהמייזו והמפיו יש נגן חדש בשוק והפעם מבית IRIVER. IRIVER E100 2GB 450 ש"ח!!!! חוץ מהעובדה שהוא IRIVER הוא יותר טוב מהמייזו בתחומים הבאים: הרחבת זכרון בMICROSD עד 8GB, 2 רמקולים מובנים!!! שקע LINE IN, 30 FPS מה שייתן וידאו חלק וברור, !!!ולפי איך שאני מכיר את אייריבר איכות סאונד בין הטובות שימו לב לעוד משהו - הממשק של הנגן הוא DCLICK בעיצוב שונה מאשר הCLIX! בקיצור - לוקח את המייזו והמפיו בהליכה!!! ולפי דעתי, בזכות המחיר היוצא דופן הזה למוצר IRIVER הוא הרבה יותר משתלם מהCLIX ומהD2 וגם מהZEN... מי שלאחרונה קנה את המייזו או את המפיו לדעתי עשה טעות ענקית!!! נחכה לביקורות שאמורות להגיע מהר ( אולי כבר יש) אבל לפי דעתי פשוט מוצר מעולה!!! http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by arik.sol,

הטאבלט הוא מתנה לאבא שלי ולכן הוא צריך להיות לפחות 10" כדי שיהיה קל לעבוד איתו. דרישות נוספות: 1. מערכת אנדרואיד לפחות גרסה 4.0 2. עד 1000 ש"ח (גג גג 1100 ש"ח) 3. רצוי מחברה יחסית מוכרת (כי יש אינסוף מכשירים שמריצים אנדרואיד) 4. רצוי מאוד שיהיה לו מעבד טוב ומצלמה טובה (נראה לי שלפחות מעבד כפול ליבה) תודה רבה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אתם יכולים לקרוא לי טיפש או בשמות אחרים. אבל כל מדריך שאני קורא יש מושגים שונים שכותב המאמר/מדריך בוחר להשתמש. ואני הולך כל פעם לאיבוד. נגיד אני רוצה לצרוב רום CloudyG3 למכשיר LG G3 שעוד לא עבר רוט (ואין לי מושג גם איך עושים רוט). מה אני צריך לעשות? מה חשוב לעשות לפני כדי לא לדפוק את המכשיר? יש למישהו מדריך טוב ובשפת העם? סליחה על הבורות.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אשמח לדעת איזה מגן הכי טוב נגד החום של הגלאקסי? איזה חומר הכי טוב בזה שלא ארגיש את החום? פלסטיק?TPU?סיליקון?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by עוד מישהו,

עלתה בראשי שאלה. למה אין פה אף אחד שמזכיר את HTC ? הרי יש להם הרבה מכשירים שכנראה הולכים להצליח, כמו HTC HERO ואני אישית חושב על ברצינות. מה דעתכם על החברה? ועל המוצרים שלהם?

14. Started by ForresT,

אני רוצה לשמוע דרכו מוזיקה בפלייר שברכב. איך אני מחבר?יש בפלייר ברכב רק יציאה של AUX לאוזניות כלשהן.צריך לקנות משהו? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. הסמארטפון המוביל החדש של סוני נחשף בסרטון, אשר גם מאשר לכאורה את הפרטים המבטיחים ששמענו בימים האחרונים לכתבה: http://hwzone.co.il/רגע-לפני-החשיפה-המיועדת-צפו-ב-xperia-z5-בפעולה/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. הבעיה בכונן אחסון של הגלקסי (לא sd) ,כשאני מחבר את המכשיר ל usb ונפתח לי הכונן אז במאפיינים שלו זה מראה לי שהשתמשתי ב9 gb שזה לא נכון בכלל, כי השתמשתי רק ב2gb עד עכשיו ,והעובדה כשאני נכנס לתך הכונן ואני מסמן את כל התיקיות בתוכו ולוחץ על מאפיינים זה מראה לי שבאמת השתמשתי רק ב2 gb . הבעיה שבפועל זה לא כך ,ואין לי מספיק מקום אחסון וגם אין לי מה למחוק כי אני לא רואה בפנים קבצים גדולים. אז איך אני נפתר מהבעיה ללא פרמוט,ואם אני חייב לפרמט איך אני אגבה הכל?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלום! אני שוקל לשדרג לסמארטפון לא דרך חברת הסלולר, וזה אומר שלא תהיה לי אחריות תיקונים דרך החברה - מישהו יכול לספר מה העלויות בערך של תיקון סמארטפון פשוט (כמו LG optimus 1, לדוגמא) במעבדה פרטית לתקלות כמו מיקרופון או רמקול שלא מתפקד טוב (לא שומעים באחד הצדדים) או מסך שבור - בקיצור, התקלות הנפוצות. וגם - כמה זמן לוקח התיקון. ברור לי שאין כללים, אשמח אם תספרו לי מניסיונכם - כי לי אין ניסיון בתיקון בפרטי. בנוסף, מישהו מכיר מעבדה פרטית טובה באיזור חיפה? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אבד לי המכשיר הישן (6120C) וקיבלתי מכשיר חדש (גם 6120C), אגב מכשיר מאוד מוצלח לדעתי. קיצר עכשיו אני לא מצליח להתקין את אחת התוכנות שהיתה לי (כותב שגיאת תעודה) ואני מניח שזה בגלל הIMEI השונה של המכשיר החדש. מה אפשר לעשות בנידון?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם... לפני מספר ימים עדכנתי את כרום לגרסה האחרונה שלו ומאז כל פעם שאני פותח טאב חדש הוא פותח אותו באותו בתוך האפלקציה של כרום עם מספר בתוך האייקון של הריבוע ולא באקטיביטי חדש.. אני לא מצליח למצוא את האופציה הזו שוב...יכול להיות שהם העלימו את זה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by spitzi,

היי, לקראת התחדשותי ב-G2, האם תוכלו להמליץ על דיבורית בלוטות' מתוך המבחר שיש באמזון? אני רוצה רמקול מצוין, סינון רעשים וחיי סוללה ארוכים. אין לי כל צורך במסך בדיבורית. מעולם לא היתה לי דיבורית, כך שאין לי מושג איך טוענים אותה. כמו כן, לצורך שיחות פרטית, אני תוהה האם אני יכול לבחור שהטלפון יתחבר אוטומטית לדיבורית אוזן במקום לדיבורית הרכב כששתיהן פעילות. ראיתי ב-Wisebuy המלצות חמות על Jabra Freeway מלפני שנתיים. באופן משונה, נראה שבאמזון מציעים את הדיבורית הזאת בחצי מחיר כשהיא באריזת Bulk במקום באריזת Retail. מובן שלא אכפת לי באיזו אריזה אני מקבל את הדיבורית, אז איפה הקאץ'?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני אמור לעבור היום מה-SGS שלי ל-SGS2. יש למישהו איזה מדריך איך לעשות את המעבר חלק ככל האפשר מבחינת זכרונות, אפליקציות, מדיה וכו' ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ohad5g,

אני מחפש נגן mp3 שתומך בעברית

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by oz25,

אהלן אני מחפש המלצה לרמקול נייד. שיהיה זול, אמין, נייד, חזק בווליום ושיתחבר אלחוטית וקווית למכשיר טלפון.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by alergic,

אני צריך נגן שיתמוך תמיכה בעיברית רצוי ברוסית ואנגלית כמובן.. זאת אומרת ששמות של שירים יוכתבו בשפות שלהם.. 2 GB מנגן וידאו ועדיף שתהיה סוללה נטענת מובנית ואפשרות להטענה דרך המחשב.. זה הדרישות מצאו משהו לא יקר...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים