עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by dudidu08,

שבת שלום לכולם יש לי אייפוד טאצ' 8 ג'יגה דור שני שקניתי ב1000 שקל האמת היא שאני מרוצה ממנו מאוד בגלל איכות השמע בשירים באוזניות (אייפודים הכל טובים) וגם בגלל איכות הסרטים שאני רואה בו.... הציע לי מישהו החלפה בעד PSP 3000 חדש חדש ללא פריצה עם מגן מפלסטיק+כל האביזרים שמקבלים עם המוצר+4 משחקים מקוריים חדשים... אני מתייעץ איתכם אם הייתם מחליפים ולמה? א.חשוב לי מאוד איכות השמע של המוזיקה, האם שומעים טוב גם בPSP באוזניות? (יש לי אוזניות סנהייזר מקצועיות טובות)-CX300 2 ב. איך רואים בPSP סרטים? קיצר לא רוצה לחפור יותר מידי רק רוצה לשמוע את השיקולים שלכם בעניין ומה אתם הייתם עושים... יתרונות מול חסרונות תודה ויום טוב!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Zeev86,

יש לי LG G3 ו-iPhone 6S.אני לא מהפאנבויס שמתחבר לדבר אחד או לשני. לצורך העניין יש לי גם מחשב גיימינג עם GTX970 וכל קונסולה אפשרית (רק כדי לחזק את הטענה).עכשיו לשאלה.זה נכון שחומרת אייפון קצת יותר מעודכנת וחדשה יותר אבל גם ב-G3 החומרה לא אמורה להתאמץ.אני לוקח את 2 הסמארטפונים ב2 הידיים ונכנס בכל אחד בו זמנית לאתר egged.co.il (כי בו אני לרוב משתמש כדי להתעדכן באוטובוסים בגלל שאני נוסע בהם כל יום הרבה).עכשיו, על אותה הרשת, באנדרויאד האתר לא רק שנטען איטי יותר, אלא גם מקרטע (freeze-ים של כמה שניות על כל פעולה).באייפון מצד שני הכל מתבצע תוך כמה מילי שניה (ms).עכשיו אני לא רוצה לפתוח פה דיון מי טוב יותר ומי לא. אני רוצה להבין למה מערכת אנדרויאד (דפדפן רשמי) מתקשה לטעון אתר.אם ג…

3. Started by hardgore1,

ל LG G3 אילו סוגים יש? מה נחשב טוב? מה פחות? .. תודה

4. שלום לכולם, (פרסמתי את השאלה במספר אתרים ונראה כאילו אין כזה מתאם) לפני זמן מה קניתי כזה מתאם בלוטוט להעברת שמע מהמחשב לרמקולים: http://www.ebay.com/itm/Bluetooth-V2...item33806cfdf0 אני מחבר אותו לכל מקור מתח : שנאי רשת עם יציאה USB , מארז בטריות עם יציאה USB, שקע USB במחשב וכד' , ויכול לשמוע ברמקולים או אוזניה ללא כבלים. המתאם הזה הוא חד כיווני ,כלומר מקלט בלבד. שאלתי היא : האם מישהו מכיר כזה מתאם בלוטוט , שהוא דו כיווני ,כלומר משדר ומקלט (כמו דיבורית לרכב) שיכול להתחבר לסמרטפון\טלפון סלולרי? (עם שקע של 3 או 4 טבעות או עם חיבורים לדוגמה כמו שכאן : http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-To-3...item1e7607db5b) חיפשתי ברשת אולם לא מצאתי ,יכול להיות גם שאינני יודע איך…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. זוכרים את ה-Snapdragon 821 שכיכב במכשירים חכמים מובילים בשנת 2016? נראה כי הוא עומד להיות זה שיפעיל את טאבלט ה-G Pad הבא לכתבה

6. Started by moses_23,

היי! קיבלתי היום מתאם בלוטוס שאפשר דרכו להעביר קבצים לפל' וכך ההפך הבעיה היא שאני לא יכול להעביר קבצים לפל' בצורה הבאה: ללחוץ על כפתור ימני של העכבר ואז תהיה אפשרות של שליחה לבלוטוס(מי שמכיר) אניי יכול לשלוח רגיל, אבל אני צריך לשלוח בצורה הזאת כי זה קובץ HID. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by serg90,

אהלן, עכשיו עברתי לגולן לחבילה שמאפשרת לי לגלוש ברשת הסלולרית. הבעיה שאני לא מצליח להגדיר את האינטרנט במכשיר ששיש ברשותי - K800i. הגדרתי כתובת ב-APN אבל זה לא מספיק. לפי מה שהבנתי צריך להוריד הגדרות מיוחדות למכשיר, כלומר דרך ה-Setup Wizard לעשות Settings download ולהוריד הכל אבל אז יש שגיאה "No settings available. Please contact your operator" ובאתר של Sony Ericsson אין שום הורדות עבור המכשיר הנ"ל. אשמח מאוד לעזרה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. היצרנית הסינית ממשיכה לשבור את השיאים של עצמה עם 35 מיליון מכשירים חכמים שהגיעו למשתמשים בחצי הראשון של השנה הנוכחית לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9c%d7%90-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%93%d7%95%d7%92-xiaomi-%d7%9e%d7%9b%d7%a8%d7%94-35-%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אהלן. אני לפני רכישה של מכשיר IPOD. יש 2 אופציות. 1- אייפוד נאנו הקטן והחביב.. 2GB עולה כ750 ש"ח. 2- אייפוד וידאו הרציני יותר.. 30GB עולה כ1200 ש"ח. השאלה אם התועלות של הוידאו מציקות את המחיר? אני בטוח שאני לא ינצל יותר מ5 גיגה במקרה הטוב , אבל השאלה אם באמת נוח לראות וידאו במסך הפצפון הזה. ומעבר לוידאו , יש הבדל באיכות השמע? והבדלים בשאר התחומים כגון - האם יש רדיו , משחקים רציניים , או כל משהו אחר שיעביר את הזמן? אשמח לתשובות. שחר.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  10. רוצים לדעת מה מכינה לנו היצרנית הסינית שמתמחה במכשירים משתלמים במיוחד? הגעתם למקום הנכון לכתבה

11. היצרנית הגדולה פתחה רשמית את אירועי תערוכת Computex, כמדי שנה, עם מבול של מחשבים חדשים לכתבה

12. Started by Slavikik,

שלום... יש ברשותי מכשיר סוני אריקסון Zylo.. המסך שלו נשבר..הוא לא שווה את התיקון... אבל יש לי כמה אנשרי קשר חשובים בתוכו..הוצאתי את הSIM ואת הכרטיס זיכרון וחצי מאנשי הקשר יש לי וחצי האחר אני מבין שנשארו בזיכרון של הטלפון הפנימי.. אז רציתי לשאול אולי יש דרך כולשהי להוציא אותם או עם איזו תוכנה או משהו .. תודה בכל מקרה..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. בגוגל חילקו הזמנות לאירוע תקשורתי רשמי שייערך בעיר ניו-יורק בעוד יותר מחודש - ויגלה לנו סוף סוף האם כל ההדלפות הנרחבות הן מחדל אמיתי או בעצם טריק שיווקי גאוני לכתבה

14. שלום לכולם. אחי בעוד חודש יגיע לניורק ואני רוצה שיקנה לי שם מכשיר. ואני מאוד אהבתי ושמתי עין על ה-samsong omnia hd מה אתם אומרים מכשיר טוב? הבנתי שהמערכת הפעלה שלו תיהיה סמביאן החדשה והמעבד יותר חזק. או שראיתי לאחרונה שיצא גם omnia 2 הנתונים שלו כמו של ה-hd בדיוק רק שהמסך שלו לא משדר hd ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Eli100,

אהלן קניתי היום גלאקסי 2 שצריך להגיע אלי מחר בבוקר ואני רוצה להוסיף לו כרטיס זכרון מאחר ו16GB לא מספיק לי אני מתלבט אם לקנות 32 או 16 עכשיו השאלה שלי זה אם יש הבדל בין החברות האלה? מי יותר אמינה Kingston / Sandisk / Transcend / Patriot

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היי, קיבלתי בהשאלה teac tc-7120. איפסתי אותו להגדרות ייצרן ועכשיו אני רוצה להגדיר בו את תיבת המייל שלי + יומן וכו'. אני עובד עם gmail - אז הוספתי תחת הגדרות - חשבונות וסנכרון את המייל שלי (כחשבון google- אולי הייתי צריך להגדיר אותו כ"תאגידי" כמו שהייתי בעבר צריך לעשות בטלפון נוקיה שהיה לי?). בכל מקרה - עכשיו כאשר מגיע מייל חדש - קופצת לי התראה ואם אני לוחץ עליה הוא פותח לי את המייל בגי'מל בממשק שדי דומה לאפליקציה שיש לי באייפון - אבל לא הצלחתי לאתר קיצור דרך לאפליקציה הזו באחד המסכים - הדבר היחיד שנראה רלוונטי הוא הצלמית של דוא"ל שיש אם אני לוחץ בצד הימני העליון על הריבועים כדי לעבור לרשימת היישומים. הבעיה שאם אני לוחץ על דוא"ל - נפתח לי שוב חלון של להגדיר דואר - אבל מאחר…

17. אני לא הצלחתי להבין את כל הנושא של עדכוני מערכות הפעלה. איך זה בדיוק קורה?... צריך לקחת את המכשיר לחברה? האם אפשר לעשות את זה עצמאית (כמו במחשב). האם מכשיר שנרכש בח"ול מקבל עדכונים חוקיים בארץ? או שצריך ללכת למעבדה פרטית ולשלם עבור שירות שכזה?.. אשמח אם מישהו יכול להסביר לי את הדקויות לגבי מערכות ההפעלה.. תודה כמו כן שאלה נוספת - האם המכשיר הזה מחויב חוזה? או שאפשר לקנות אותו ולהביא לארץ? תודה http://www.amazon.com/Motorola-Atrix-4G-Android-Phone/dp/B004KZP4BQ/ref=pd_ecc_rvi_cart_1

18. Started by יוסףא,

אני מקוה שזה הפורום הנכון לשאול. מדובר על כיסוי הרשת האלחוטית בבית ב-MESH .המחשבים שלי בממד ויש לי מחסן מחוץ לדירה. הייתי רוצה שיהיה כיסוי כי לפעמים יש בעיות קליטה אלחוטית בבית. הראוטר שלי הוא של בזק (אני מנוי שלהם). יש הצעה באמזון איטליה לקנות את המכשיר הזה TP-Link Deco P7 AC1300 + AV600 Wireless Home Network Hybrid Complete solution system המחיר כרגע ירד ל-199 יורו, האם זה שווה (הרוב כתוב באיטלקית אבל יש לי גם הסבר באנגלית) AC1300, HomePlug AV600; Wi-Fi + PLC Hybrid Mesh: Hybrid network increases bandwidth speed. With the power line NO distance limitations, more. Qualcomm Quad Core Processor and with the Deco P7 dis…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by J.Dog-Christ,

שלום חברים, רכשתי פלא' בארה"ב, מדגם גלאקסי S3 של חברת מטרו-פיסי-אס שעובדת עם תדרי CDMA בלבד, אמנם יש לו מיקרוסים, אבל בנתונים לא מוזכר GSM בכלל, הוא פתוח לשאר חברות אבל הבנתי שהוא עובד רק עם LTE. מישהו מוכן להסביר לי האם ניתן ואם זה מסובך אז איך, להשתמש בו לאורנג'? לא צריך פירוט SIM UNLOCK, רק האם אחרי זה הוא יפעל באורנג' או לא. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by avive,

אהלן, בארץ המחיר הכי זול של הONE S הוא 2800 באיבי המחיר הוא בסביבות ה500 דולר כולל משלוח כמה שאלות: כמה מיסים אם בכלל אני אצטרך עליו כשהוא יגיע לארץ? יש גרסה מסויימת שאני צריך להקפיד להזמין או רק לוודא שהו UNKOCKED? מאיזה אתר עדיף? אייבי או אמזון או אחר? תיהיה בעיה להתקין לו עברית? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היי אני מתחיל להתעניין ברכישת מכשיר GPS לאוטו ואני לא מבין הרבה בנושא. ראיתי שיש מלא דגמים.. מישהו יכול להמליץ על אתר טוב או פורום פעיל בנושא שממנו אני יכול ללמוד על הדגמים השונים ומה כדאי/צריך במכשיר..? תודה

22. תקציב 2000- 3000 אייפון או גלקסי, לא מכשירים סיניים, מצלמה מעולה וסאונד איכותי, מהירות, תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני צריך מכשיר הקלטה (או מכשיר שמתחבר למחשב נייד) שמבצע הקלטות עד מרחק של כ 6 מטר. איזה מכשירים אשר מבצעים את הנ"ל עומדים לרשותי כיום? תודה רבה מראש

24. אפל שיגרה ללקוחותיה עדכון ראשון למערכת ה-iOS בכדי לתקן באגים, בכך יצרה עוד באגים ומספר ניכר של מכשירים תקולים - גרסה 8.0.2 תתקן זאת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%aa%d7%95%d7%9c%d7%a2%d7%aa-%d7%91%d7%aa%d7%a4%d7%95%d7%97-%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%90%d7%94-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%9c-ios/

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by sharoncohen,

יש ברשותי טלפון נוקיה E71 (רשת סלקום) ומישום מה נגן המוזיקה במכשיר הפסיקלעבוד (לא מיסתנכן מול קיבצי המוזיקה בכרטיס הזיכרון) האם יש תוכנת נגן מוזיקה נוספת שניתן להוריד ולשמוע דרכה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.