גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
היי, קיבלתי בהשאלה teac tc-7120. איפסתי אותו להגדרות ייצרן ועכשיו אני רוצה להגדיר בו את תיבת המייל שלי + יומן וכו'. אני עובד עם gmail - אז הוספתי תחת הגדרות - חשבונות וסנכרון את המייל שלי (כחשבון google- אולי הייתי צריך להגדיר אותו כ"תאגידי" כמו שהייתי בעבר צריך לעשות בטלפון נוקיה שהיה לי?). בכל מקרה - עכשיו כאשר מגיע מייל חדש - קופצת לי התראה ואם אני לוחץ עליה הוא פותח לי את המייל בגי'מל בממשק שדי דומה לאפליקציה שיש לי באייפון - אבל לא הצלחתי לאתר קיצור דרך לאפליקציה הזו באחד המסכים - הדבר היחיד שנראה רלוונטי הוא הצלמית של דוא"ל שיש אם אני לוחץ בצד הימני העליון על הריבועים כדי לעבור לרשימת היישומים. הבעיה שאם אני לוחץ על דוא"ל - נפתח לי שוב חלון של להגדיר דואר - אבל מאחר…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
צמד הסמארטפונים המובילים החדש מבית סוני שהגיע לצד ה-Premium מציע מספר יכולות ייחודיות, אך בכל זאת עשוי לאכזב את הצרכנים והמעריצים למיניהם לכתבה: http://hwzone.co.il/בצילו-של-ה-4k-הכירו-את-ה-xperia-z5-וה-xperia-z5-compact/
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כמי שעושה את צעדיו הראשונים בעולם הסמארטפונים (בעליו הגאה של מכשיר נוקיה 3100) אני מעוניין לרכוש עבורי ועבור אשתי שני מכשירים בתחום המחירים 1000 עד 1300 ש"ח. סדרת ה Xperia מסתמנת כאופציה מועדפת לאור חוות דעת שהתקבלו כאן ובאתרים נוספים. הדרישות הינן: 1. מכשיר 1 - מצלמה ראשית סבירה. מצלמה קדמית נדרשת. גלישה נוחה באינטרנט (גודל מסך, רזולוציה). 2. מכשיר 2 - מצלמה ראשית - לא משמעותי. מצלמה קדמית לא נדרשת. גלישה נוחה באינטרנט (גודל מסך, רזולוציה). לאור ריבוי המוצרים מסדרת ה Xperia בתחום המחירים שציינתי אבקש לקבל: 1. הסבר בסיסי לגבי פרמטרים נוספים שעלי לשקול לדעתכם בעת הרכישה לאור הדרישות שציינתי 2. הסבר בסיסי לגבי פערי המחירים (למשל, למה ה GO יקר מן ה U למרות נחיתות מבח…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מכשיר הקלטה (או מכשיר שמתחבר למחשב נייד) שמבצע הקלטות עד מרחק של כ 6 מטר. איזה מכשירים אשר מבצעים את הנ"ל עומדים לרשותי כיום? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי אני מתלבט בין קניית אייפוד וידאו של 80\30 ג'יגה בייט הגירסה הכי חדשה -- לבין קניית MP4 +עם אפשרות לראיית סרטים. *התקציב שלי הוא 1900 ש"ח. אנא עזרו לי לבחור, ואם אפשר אנא הביאו לינקים שאני אראה על מה מדובר. **תודה לכל המנסים לעזור לי, אלא שיעזרו לי ולכל הפורום המדהים הזה שעזר לי רבות!. ***תודה*** Raistelyn.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, עכשיו עברתי לגולן לחבילה שמאפשרת לי לגלוש ברשת הסלולרית. הבעיה שאני לא מצליח להגדיר את האינטרנט במכשיר ששיש ברשותי - K800i. הגדרתי כתובת ב-APN אבל זה לא מספיק. לפי מה שהבנתי צריך להוריד הגדרות מיוחדות למכשיר, כלומר דרך ה-Setup Wizard לעשות Settings download ולהוריד הכל אבל אז יש שגיאה "No settings available. Please contact your operator" ובאתר של Sony Ericsson אין שום הורדות עבור המכשיר הנ"ל. אשמח מאוד לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נסדקה לי הזכוכית שמצפה את המסך, אך המסך עצמו שלם. ישנה אפשרות להחליף רק את הזכוכית? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בחמישי בנובמבר 2007 הציגה גוגל לראשונה את מערכת ההפעלה אנדרואיד שקנתה כמה שנים לפני כן, מה שאומר שאנדרואיד, עם השקתה של גרסה 5.0 לוליפופ, חוגגת השנה שבע שנים מוצלחות ביותר. בואו להיזכר בדרך אל הפיסגה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%96%d7%9c-%d7%98%d7%95%d7%91-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93/
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היצרנית הגדולה פתחה רשמית את אירועי תערוכת Computex, כמדי שנה, עם מבול של מחשבים חדשים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
ה-s2 הרבה יותר זול. האם יש הבדלים בולטים? כמו כן, ראיתי בדיון שמתחתי משהו על נקסוס 8. בחיים לא שמעתי על הטלפון הזה... חשובה לי מאוד המצלמה+צילום ודיאו ארוך ואיכותי, ספיקר טוב, אפשרות להכניס אוזניות, ורשמקול באיכות דומה למצלמה. כמו כן חייבת להיות אפשרות להפוך את הטלפון לראוטר למחשב הנייד שלי. הנקסוס מתאים? ה-s2 מתאים? מבולבלת לגמרי. מעדיפה משהו עד 2000 ש"ח. מצאתי s2 ב-1500... ועכשיו אומרים לי שיש גם טובים באותו מידה בפחות כסף... מצד שני גם האחריות חשובה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש gps ועד עכשיו הציעו לי את שני הדגמים האלה mio spirit s555 http://video.org.il/items/23986#Image_0 que nq502 http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=36456667&Cat2Cat1ID=3781&Cat2ID=6112&aff=Zap〈=he מה דעתכם ואם יש הצעות אחרות? נ.ב. צריך שיתמוך ברוסית
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שני נגני MP3: אחד פשוט - לאמא שלי, לשמוע רדיו ומוסיקה בעבודה ואחד איכותי לי - שמתי עין על הIaudio 7, אולי אתם מכירים אפשרויות זולות יותר?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נציג רשמי של החברה יצא בהצהרה על מכירות מלהיבות של מיליון יחידות בתוך חודשים ספורים עבור הדגם המתקפל היוקרתי - ועכשיו יש לנו הכחשה רשמית עבור הנתון לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לקבל עזרתכם לאפלקציה שציינתי שאפשר לצלם צילום פנורמה וניתן לקבל 2 אפשרויות ראיה או בתמונה או בוידאו היתה פעם אפלקציה שנקראה view2pano אני לא מצליח למצוא אותה או משהוא דומה מצפה מאד לקבל עזרה ממישהוא
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי! קיבלתי היום מתאם בלוטוס שאפשר דרכו להעביר קבצים לפל' וכך ההפך הבעיה היא שאני לא יכול להעביר קבצים לפל' בצורה הבאה: ללחוץ על כפתור ימני של העכבר ואז תהיה אפשרות של שליחה לבלוטוס(מי שמכיר) אניי יכול לשלוח רגיל, אבל אני צריך לשלוח בצורה הזאת כי זה קובץ HID. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מתעסק בעיקר בSEO/PP וצריך טאבלט שיאפשר לי לעבוד כשאני נייד. הדרישות העיקריות שלי: - מולטיטסקינג (וUI שתומך במולטיטסקינג) - אינטרגציה טובה עם אפלקציות של גוגל, ואם יש - תמיכה בכמה חשבונות מייל במקביל - תומך במספר רב של דפדפנים - יכולת עבודה כלשהיא עם אקסל (אפשר להתפשר על זה במקרה הצורך) חשבתי על Surface אבל הביקורות שאני קורא ברשת בנתיים לא הכי מפרגנות, וגם העובדה שאפשר להשתמש רק בדפדפן אחד (IE) מפריעה לי. על מה אתם ממליצים? תקציב עד 600$ אבל גמיש במידת הצורך
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היצרנית הסינית הגדולה ביותר ממשיכה במסע שלה מהעולם התקציבי אל עולם הפרימיום עם מצלמות משוכללות, מסכים גדולים ושבב בינה מלאכותית שמחפש לעצמו יישום מנצח לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אפל שיגרה ללקוחותיה עדכון ראשון למערכת ה-iOS בכדי לתקן באגים, בכך יצרה עוד באגים ומספר ניכר של מכשירים תקולים - גרסה 8.0.2 תתקן זאת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%aa%d7%95%d7%9c%d7%a2%d7%aa-%d7%91%d7%aa%d7%a4%d7%95%d7%97-%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%90%d7%94-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%9c-ios/
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
בבקשה תכתבו לי: יתרונות\חסרונות? העם כדי להשקיע בו? ועוד מה שבא לכם לראש...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי היום את הגלקסי אייס, נכנסתי למוזיקה ושמעתי טוב והכל אבל פתאום הרמקול הפסיק להשמיע.. ואני לא מצליח לסדר את זה. אני יכול לשמוע רק דרך האוזניות. ואני לא יודע אם זה קשור אבל אני החלפתי את הכרטיס זכרון לכרטיס של הטלפון הקודם מישהו יודע איך לסדר את הבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הווצאפ קורס כל הזמן. חברים אמרו לי שכדאי לי לשדרג מ IOS 5 ל-6 ולא ל7 כי הוא גרוע. מה אתם ממליצים לעשות ואיך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אנשים ואנשי ה"אנדרואיד" שבינכם בפרט! הייתי רוצה להציג בפניכם אפליקציה חדשה, חינמית ומדליקה שבאה לעזור לכולנו לסחור בציוד שלנו בצורה יעילה, מסודרת ופשוטה. לאפליקציה קוראים Happysale, ובעזרתה תוכלו למכור כל מה שרק תרצו בכיף, במהירות וללא כאבי ראש מיותרים ב3 צעדים פשוטים: 1. מצלמים את הפריט 2. נותנים לו תיאור ומחיר (האפליקציה אפילו תדע לעזור לכם בנושא) 3. בלחיצת כפתור משתפים את המכירה שלכם ברשתות החברתיות אנו מציעים לכם בעצם לנטוש את הרעיון הישן של פרסום בלוחות דרושים (תהליך מייגע למי שניסה) ולעבור לעולם של הפרסום ברשתות חברתיות, תראו לכל החברים שלכם מה אתם מוכרים ובקשו עזרה בשיתוף ותגובות. האפליקציה הינה חינמית לחלוטין, נטולת פרסומות ומכוונת קהילה. היא באמת …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כעבור רק כחודשיים מאז השקת ה-Oppo R5, שוק הסמארטפונים ממשיך בכיוונו למכשירים דקים יותר ויותר - עם מכשיר ה-X5 Max מבית Vivo שלוקח לעצמו היום את תואר הסמארטפון הדק בעולם, לפחות לתקופה הקרובה לכתבה: http://hwzone.co.il/vivo-x5-max-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%93%d7%a7-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%9c%d7%a2%d7%aa-%d7%a2%d7%aa%d7%94/
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
חייב לשדרג מכשיר מבלי לשנות מסלול בפלאפון. החלטתי לקנות שלא דרך החברה. חשוב לי שיהיה מתקפל (נפתח כמו צדפה), לא יקר, יתפקד מצוין כטלפון ו-MP3 ו..זהו בעצם. תודה מראש על כל עצה,
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-