גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
ברשותי נגן מהדגם הנ"ל במצב מצוין. נפח 2GB. בכמה לדעתכם אפשר למכור אותו ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, ההתלבטות היא בין htc desire z לבין ה-samsung galaxy s. מה אתם אומרים/יודעים/חושבים? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם למישהו יש אייפון פרוץ, יש את העניין שאסור להיכנס ל-iTunes ולאשר עדכון של כרסת המכשיר, אחרת המכשיר ננעל. שאלתי היא, האם יש תוכנה שאינה של אפל שאיתה אני יכול לגשת לטלפון דרך המחשב ולנהל משם את כל הדברים כמו שאני עושה עם האייטונס? המטרה שלי היא להגיע למצב שאני נמנע מלהיות קרוב אפילו לאישור עדכון שיינעל לי בסופו של דבר את הטלפון. תודה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
עדיף בעברית אבל גם באנגלית אפשר, יש אפרות להזמין באמזון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש איזשהי דרך לייצב את התמונה כשמצלמים וידאיו? יש הרבה תזוזות וזה פשוט נוראי. האם זה עניין של חומרה או תוכנה? אשמח לעזרה! תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תכננתי לשדרג כבר מזמן, מות הפלאפון זירז את העניין. יש לי N76, ואני מאוד רוצה מכשיר בעיצוב צדפה, הסתכלתי בקטלוג של אורנג' ואין מכשירי צדפה טובים, מה קורה פה? בכל מקרה, אני נוטה לנוקיה ורגיל לסימביאן. אני רוצה שהשדרוג יתבטא בעיקר במצלמה חזקה יותר, כוח עיבוד נוסף, וסוללה חזקה. כניסת אוזניות סטנדרטיות חשובה. איזה מכשיר אתם מציעים? תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפש צלצול שעון מעורר של נוקיה בנרות חרשתי על האינטרנט ולא מצליח למצוא זה היה כזה ביפ ביפ-ביפ-ביפ-ביפ ביפ-ביפ-ביפ-ביפ-ביפ חחח לא יודע איך לתאר את הסאונד אבל זה כל מה שזה היה.. זה היה ביפ בודד בהתחלה חלש כזה ואז מתחזק יותר ויותר איפה אפשר למצוא אותו בפורמט MP3?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אבא שלי מעוניין לקנות סמארטפון זול לענייני עבודה שיהיה קל לשימוש, לא חייב מקלדת, אמין, סוללה חזקה יחסית וזול. הוא יגלוש הרבה באינטרנט, Google maps, Word, מוזיקה וסרטים. חשוב שהפלאפון לא יהיה יקר מדי. על מה תמליצו? אני אישית עם מוטורולה מיילסטון A853 ואני מאוד מרוצה אבל יש קת בעיות (אנדרויד 2.1) וזה מפריע לאבא שלי. יש לי שאלה. הוא עובד בחול והוא נמצא פעם בחודש בערך בארץ לשבוע בערך. עכשיו, איך אשר לסדר את זה שהוא יוכל לעשות שימוש מלא (כולל שיחות,SMS, גלישה ברשת הסלולרית בחול) בחול. הוא צריך שיהיה לו אינטרנט באמצעות רשת סלולרית (החבילות של ה-512MB,1GB וכו'...) גם בארץ וגם בחול ושזה לא יצא מחיר מופרז. האם זה אפשרי בכלל? והאם כן, כמה זה אמור לעלות? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מנסה להעביר את כל הודעות ה-SMS שהיו לי במכשיר הנוקיה N95 שלי לאייפון, מישהו יודע איך אני יכול לעשות את זה? בתודה מראש לכל העוזרים (יש לי הודעות חשובות שהייתי רוצה שיעברו איתי למכשיר החדש שלי - אומנם אייפון 3 אבל גם משהו).
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
כן, הצלחתי לדפוק את המכשיר. עדכנתי פנימה את הרום של דוק 6.2, ומיד אחרי זה שמתי את הJPY עברית שהיה בת'רד השני, וכעת המכשיר אינו עולה, וגם אינו נכנס לריקברי מוד או דאונלוד מוד, אכלתי אותה סופית? טוב, זה נכנס בנס לריקברי מוד וביצעתי מזה שנמוך בחזרה לרום של פיילוט X. אז אין בריק. נא להסיר ת'רד.
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים מהשניים ? אני גם ישמח לשמוע על הצעות של פלאפונים אחרים בטווח המחירים של הפלאפונים הקודמים ..
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Long story short - הE71 שלי מת ואני זקוק לטלפון חדש. הייתי מאוד מרוצה מה-E71, במיוחד אחרי שהתקנת את הגירסא הג'נרית של נוקיה במקום זו של החברת סלולר. אני מחפש טלפון דומה, ואני אקנה אותו מחנות על מנת להימנע מכל הסיבוך של צריבת קוד שפה - כי שוב, אין לי כח לגירסא המוטבעת של החברת סלולר. גם אין לי כח להתחייב ל68046 חודשים בתשלום נוח של שקל וחצי כל חודש. בהתחלה חשבתי אוטומטית על ה-E72, אבל אז ראיתי שכאילו יש לו "מחליף" בדמות הE5. שניהם עולים פחות או יותר אותו דבר(באזור ה1,300 ש"ח). השאלה היא - מה עדיף? תודה מראש לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הספירה האחרונה של AndroLib מראה שיש במרקט כבר 200,000 אפליקצית. לשם השוואה- בתחילת השנה היו במרקט רק 16,000 אפליקציות. באייפון יש כ- 300,000 אפליקציות ואצל מייקרוסופט יש 5,000 אפליקציות בלבד. מכירות האנרואיד כבר עקפו את מכירות האייפון ולכן סביר להניח שבקרוב באנרואיד יהיו יותר אפליקציות. מספר האפליקציות באנדרואיד כפול מהערכות החוקרים לפני שנה! (מקור). מקור
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום קיבלתי היום את הגאלקסי. רציתי לראות כמה mb ניצלתי של בשימוש באינטרנט איך אני רואה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נגן mp3\4\5 חדש, עם סאונד מעל הכל. לא אכפת לי מה הגודל של המסך, לא אכפת לי מוידאו. מבחינת מקום - 8 ג'יגה. איזה נגן הכי מומלץ? (אני לא מכיר נגנים, אבל אמרו לי ש IAUDIO מעולה) (תכירו לי עוד...) אני צריך הרבה ווליום ואיכות כמובן! איכות הסאונד זה הכי הכי חשוב לי, אני משתמש באוזניות sennheiser HD-218 - ואני רוצה להוציא מהם את המקסימום האפשרי. בקיצור מחפש נגן עם הסאונד הכי טוב שאפשר למצוא. המחיר עד 500 שקל. תודה רבה ויום טוב!!
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
בהמשך לדיון כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=485310.msg4164113#msg4164113 כל עזרה או בעיקר עצה ממי שעבר את העניין בעצמו תתקבלנה בברכה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפי מה שראיתי נוקיה 2730 וסוני-אריקסון J108 די קרובים לצורך שלי. האם מישהו יכול להזהיר אותי בנוגע לחולשות לא ידועות של הדגמים הללו ? אני מניח שהמצלמה בדגמים אילו לא יכולה לצלם מקרוב, למשל לא יכולה לצלם דף של ספר, בגלל שהחומרה שלה היא פוקוס לאינסוף שמתוקן במקצת על ידי תוכנה, האם אני טועה ?
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אהלן אני מתכנן שבוע הבא לקנות את המכשיר מפלאפון. אשמח לדעת כמה דברים 1.שמעתי שהם מוכרים גרסא אחרת של המכשיר - גרסא פחות טובה, זה נכון? 2. האם הם מגבילים אותי במערכת הפעלה? בדרך כלל החברות סלולר בארץ עושות דברים כאלה, ואם כן, אוכל לעקוף את זה? תודה רבה
-
- 38 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
קודם כל מחובתי לציין שאני בפרוש בעל עניין פה. לעניינו - הוצאנו עכשיו משחק חדש לאנדרויד, משהו פשוט וקליל כדי להעביר את הזמן. המשחק הוא חינמי ויש מודעות (אולי בהמשך תצא גרסה במחיר סמלי ללא מודעות). אני אשמח לקבל פה תגובות והצעות, ובעיקר לספוג פה ביקורת במקום במרקט איפה שזה ירחיק לקוחות חדשים וכמובן שאני עוד יותר אשמח לקבל 5 כוכבים והערות טובות במרקט! מי שמעוניין לנסות יש את האתר שלנו כאן: http://redheadgaming.blogspot.com/p/horror-run.html יש לינק מסודר למרקט באתר. תודה! * אם זה לא תקין 'לפרסם' פה את עצמי אני כמובן אוריד את זה, אבל למיטב הבנתי אין בעיה כל עוד מובן מאליו שזו מעין פרסומת...
-
- 55 תגובות
- 13.2k צפיות
-
-
היי רציתי לשאול האם אתם מכירים אתרים שאפשר להזמין מהם סלולרי ועושים משלוח לארץ. רצוי אתרים אמינים והכי הכי חשוב שניתן יהיה לשלם בפייפאל. הכוונה למשל לאתרים כמו EXPANSYS או איביי... אני מכיר רק את שניהם. במידה ואתם מכירים עוד אתרים אשמח לשמוע תודה
-
- 17 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
היי לכולם, אשמח לקבל המלצה לאזניית Bluetooth, הקריטריונים הם להלן: * שלא תכאיב לאוזן בשימוש ממושך(3-4 שעות רצופות על האוזן). * זמן טעינה מינימלי. * זמן סוללה ארוך. * אפשרות לזרוק ברכב בצורה פשוטה(המטרה היא גם לשמור אותה בעיקר שם). אוזניות סטראופוניות לא באות בחשבון כי עיקר השימוש הוא לנהיגה ועבודה. אמנם הצבתי תקציב של 400 ש"ח, אבל כמה שיותר זול, יותר טוב. כמו כן, מה הסיכוי להזמין אחת מ DX או מ Ebay ולצאת מורווח באופן משמעותי? בתודה רבה רבה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מתנה לחבר לשנה החדשה מצאתי את הטלפון הזה שנראה לי ממש מציאה יש לו: מעבד 360 מגה הרץ לא מהיר אך גם לא איטי מידי... יש GPS (מה שהוא במיוחד חייב לטיולים עם אופיים), כניסה 3.5 מ"מ, וינדוס מוביל, WIFI, 4 גיגה זיכרון פנימי. והכול תמורת 68$ בלבד ממש מציאה במונחים של DX הבעיה אני לא יודע איך האתר אמין לא וכו... הכי חשוב האם אילו הן התכונות האמיתיות של המכשיר? כי אין לו עברית מובנה ובמקרה שזה לא יהיה וינדוס מוביל נדפקנו כי אי אפשר יהיה להתקין עברית (הוא ממש איש מערות באנגלית)
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-