גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש סמארטפון בזול, התקציב עד 1,000 שקל. הסתכלתי בין Samsung S5830 Galaxy Ace ל-Motorola Defy Plus ואני לא יודע מה לבחור. אולי יש עוד סמארטפונים שאתם מציעים? מה הדרישות שלי: שיראה מודרני ולא מעפאן. וכל השאר זה רק תוספות. אה וגם שהבטריה תחזיק יחסית.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש משחקים קצת ל HTC HD, מישהו יודע איפה אני יכול למצוא? עשיתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי שום דבר... תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האפשרות המוכרת היא איביי. אתם מכירים עוד חנויות אמינות? אני מחפש לקנות מסך חלופי, את רכיב הכניסת היו אס בי ואת רכיב המיקרופון אוזן...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קיבלתי N97 בגירסה V11 שמתי לב לכלכ מיני באגים שיש עליו ושיש עידכון לגירסה V21 ורציתי לדעת אם אני יכול לשדרג את הגירסה דרך סלקום? אני יודע שאפשר לשדרג בבית אבל אני לא לוקח סיכון. עוד רציתי לדעת מה שיפרו/תיקנו/הוסיפו מאז גירסה V11 האם יש סיכון כלשהו בעידכון הגיסה של המכשיר? כלומר תקלות למיניהן תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גרסה אלטרנטיבית של מכשיר הביניים החדש והמסקרן שמחליפה את שבב ה-Mediatek השבב Snapdragon מככבת השמועות עדכניות, אך גם מקבלת שלילה מנציג רשמי בשלב זה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. שימושים עיקריים-גלישה. לא משחק כלל ולא משתמש באפליקציות כמעט בכלל. בקושי מאמץ את המכשיר. מעדיף לשים דגש על מסך גדול (לפחות 5.5") וזמן סוללה טוב. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתאום ראיתי שהוא נמכר בפנדס ב-1550 וזה די זול.. מסך ענק,ארכוס חברה ידועה,30 ג'יגה... הדבר היחיד ששמעתי עליו זה שהאיכות סאונד שלו לא מי יודע מה טובה.. מה אתם אומרים??? מישהו שמע/ראה וכו'?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חייב לשדרג מכשיר מבלי לשנות מסלול בפלאפון. החלטתי לקנות שלא דרך החברה. חשוב לי שיהיה מתקפל (נפתח כמו צדפה), לא יקר, יתפקד מצוין כטלפון ו-MP3 ו..זהו בעצם. תודה מראש על כל עצה,
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמת דרך עם איכות צילום טובה אבל שתהיה במחיר סביר. אין לי בעיה להזמין אותה מחו"ל גם. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי iPod Nano מזה כשנה, אך לא היה בשימוש כמה חודשים. לאחרונה ניסיתי להחזיר אותו לשימוש אך אני נתקל בבעיה: לאחר שאני טוען אותו בחשמל ומשתמש בו, ה iPod לא מתעורר לאחר כיבוי (לחיצה ארוכה על Play). חיבור ל USB לא מעורר אותו. עלי להמתין כ 24 שעות, לחברו ל USB, לטעון אותו מחדש וחוזר חלילה. זה קורה גם עם הגרסה האחרונה של APPLE וגם לאחר Restore Factory Settings. ה iPod נקנה בפלורידה. מקש ה HOLD אינו קשור... מנסה למצוא פיתרון...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני יתחיל מזה שקראתי בוואלה כתבה על אופרה מיני החדש גרסא 4. הורדתי, התקנתי. והתחלתי לגלוש. היום אני מתקשר 444* ובודק מה מצב החשבון שלי (אני בסלקום) ונאמר לי שאני צריך לשלם 50 שקל על אינטרנט(גלשתי 5 פעמים). הענייין שיש לי חבית דור 3. אחרי שהנציג הסביר לי ולא נתן לי זיכוי אלא הטבה, 90 דקות חינם. ההסבר שלו שגלשתי בWAP ולא בפורטל של סלקום. השאלה האם יש איזושהי דרך לגלוש באופרה דרך חבילת דור 3, ולא דרך WAP?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת, ברצוני לרכוש טבלט של בערך עד 2000-2500 שקל, לשימוש יומיומי של גלישה, צפייה בסרטים וכו'... עכשיו אני לא מבין לא דבר כטאבלטים, העדפות, הבדלים, גרסה 1-2-3 של כל אחד מהם, מישהו שבמבין בבקש יכול להמליץ לי ולהסביר למה הוא ממליץ, תודה רבה מומחים יקרים!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש מדריך/סרט לתיקון huawei P8. מישהו מכיר קישור ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם הדגם התקציבי המרכזי הבא של שיאומי יכיל מסך 18:9 מוארך ומערך צילום כפול? נראה כי הסיכויים לכך גדלו משמעותית עם ההדלפה הטרייה שקיבלנו לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קיבלתי את הפלאפון הנ"ל כאשר המסך עובד לחלוטין,פשוט אין תאורה למסך ולמקשים. מישהו יודע האם שווה לתקן את הפלאפון או שזו השקעה שעוברת את ה 200 שקל? האם זו תקלה שסתם אפשר להחליף מנורה או שכל המסך התקלקל וצריך להחליף?.תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי את XIAOMI באתר ibuygou.com בחרתי באפשרות לשלוח בדואר אויר רשום אבל הם אמרו שהם שולחים את הפלפון הספציפי הזה רק ב DHL כתבתי להם שאני אשלם הרבה מיסים במקרה כזה עכשיו קיבלתי מהם מייל שהם מוכנים לשלוח לי בדואר אויר רשום אבל הם לא אחראים אם זה ילך לאיבוד השאלה שלי מה הסיכויים שהחבילה תלך לאיבוד אם שולחים בדואר אויר רשום עם מספר מעקב? האם מספר מעקב יכול לעזור לי לאתר את החבילה במקרה כזה? האם יכול להיות מצב שזה ילך לאיבוד ובגלל שהם אומרים מראש שהם לא אחראים במקרה כזה אני לא אקבל את הפלפון ולא יהיה לי למי לפנות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגוגל חילקו הזמנות לאירוע תקשורתי רשמי שייערך בעיר ניו-יורק בעוד יותר מחודש - ויגלה לנו סוף סוף האם כל ההדלפות הנרחבות הן מחדל אמיתי או בעצם טריק שיווקי גאוני לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
הסמארטפון המתקדם של היצרנית הסינית מנצל את שבב ה-Exynos 7420 המתקדם שלו ואת מסך ה-1080p הצנוע יחסית על מנת לקטוף את המקום הראשון בכמה מבחני ביצועים בולטים לכתבה: http://hwzone.co.il/האנדרואיד-המוביל-החדש-מבחני-ביצועים-מ/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האחד זה -Galaxy-S-Advance-I9070 והשני Galaxy-W-i8150 לא כל כך הצלחתי להבין מה ההבדל ביניהם חוץ מגודל המסך, ובאופן כללי מי כדאי יותר לרכישה, בשביל ילד בן 12
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עוד מיזם חדש של מיקרוסופט שנועד להגדיל את המגוון של מכשירי החלונות בשוק מתקרב להשקה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אני רוצה לשדרג את הZUNE 30 שלי או את הפלאפון שלי. אני מפש פלאפון או PMP שמנגנים DIVX ויש להם TV OUT. כתוביות זה + גדול גם WIFI + דפדפן יעזור מאד. מה האפשרויות שלי?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי פלא' בארה"ב, מדגם גלאקסי S3 של חברת מטרו-פיסי-אס שעובדת עם תדרי CDMA בלבד, אמנם יש לו מיקרוסים, אבל בנתונים לא מוזכר GSM בכלל, הוא פתוח לשאר חברות אבל הבנתי שהוא עובד רק עם LTE. מישהו מוכן להסביר לי האם ניתן ואם זה מסובך אז איך, להשתמש בו לאורנג'? לא צריך פירוט SIM UNLOCK, רק האם אחרי זה הוא יפעל באורנג' או לא. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-