עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by leoleo,

מעוניין לרכוש נגן מוזיקה וסרטים + אפשרות חיבור לאינטרנט (בדומה לפיצ'רים שיש באייפוד). תקציב: עד 300-400 דולר. רציתי מאוד את אחד החדשים של cowon אך לא התרשמתי מהביקורות בפרט בכל הנוגע לאיכות המסך. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%97%d7%9b%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%9e%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%a2/

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by rido,

שלום לכולם! אני באמצע כתיבת אפליקציה לאנדרואיד... אשמח מאד אם תוכלו לתת לי קטע קוד בjava שמאפשר לחייג מתוך האפליקציה... תודה

4. Started by giladp89,

היי חבר'ה, אני מתעסק בעיקר בSEO/PP וצריך טאבלט שיאפשר לי לעבוד כשאני נייד. הדרישות העיקריות שלי: - מולטיטסקינג (וUI שתומך במולטיטסקינג) - אינטרגציה טובה עם אפלקציות של גוגל, ואם יש - תמיכה בכמה חשבונות מייל במקביל - תומך במספר רב של דפדפנים - יכולת עבודה כלשהיא עם אקסל (אפשר להתפשר על זה במקרה הצורך) חשבתי על Surface אבל הביקורות שאני קורא ברשת בנתיים לא הכי מפרגנות, וגם העובדה שאפשר להשתמש רק בדפדפן אחד (IE) מפריעה לי. על מה אתם ממליצים? תקציב עד 600$ אבל גמיש במידת הצורך

5. Started by Elishablue,

שלום . האם בנייד עם מקום לשני כרטיסי סים אני יכול לשים 2 כרטיסים של שני מפעילים שונים ? למשל סלקום וגולן ? תודה . אלישע

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Shtupel,

שלום, אני מחפש מצלמת דרך עם איכות צילום טובה אבל שתהיה במחיר סביר. אין לי בעיה להזמין אותה מחו"ל גם. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. תקציב 2000- 3000 אייפון או גלקסי, לא מכשירים סיניים, מצלמה מעולה וסאונד איכותי, מהירות, תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. רוצים לדעת מה מכינה לנו היצרנית הסינית שמתמחה במכשירים משתלמים במיוחד? הגעתם למקום הנכון לכתבה

9. היצרנית הסינית ממתגת את מוצר הדגל העתידי שלה בתור "יותר מסמארטפון", ואחת מהסיבות לכך תהיה יכולת להפעיל מעטפת דמוית מחשב נייד שעונה לשם Mirabook לכתבה

10. Started by sharoncohen,

יש ברשותי טלפון נוקיה E71 (רשת סלקום) ומישום מה נגן המוזיקה במכשיר הפסיקלעבוד (לא מיסתנכן מול קיבצי המוזיקה בכרטיס הזיכרון) האם יש תוכנת נגן מוזיקה נוספת שניתן להוריד ולשמוע דרכה

11. Started by parker,

אני עומד להתחיל ללמוד באוניברסטיטה, והחלטתי שאולי יהיה כדאי לי לקנות אחד. אשמח לקבל המלצות למחשב כף יד שיתאים לצרכים לימודיים. מכיוון שאני ממש לא יודע כמה מחשבים כאלו עולים אני לא אתן תקציב, אלא רק אבקש המלצות. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אהלן! אני מחפש תוכנה כמו שיש pc suite של נוקיה שמאפשרת לסדר באופן נוח במחשב את אנשי הקשר, שירים, תוכן אחר וכו'... חיפשתי קצת בגוגל, האמת לא ידעתי מה לכתוב באנגלית (בעברית אין תוצאות). תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם. אחי בעוד חודש יגיע לניורק ואני רוצה שיקנה לי שם מכשיר. ואני מאוד אהבתי ושמתי עין על ה-samsong omnia hd מה אתם אומרים מכשיר טוב? הבנתי שהמערכת הפעלה שלו תיהיה סמביאן החדשה והמעבד יותר חזק. או שראיתי לאחרונה שיצא גם omnia 2 הנתונים שלו כמו של ה-hd בדיוק רק שהמסך שלו לא משדר hd ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3320267,00.html אישית אף פעם לא היה לי מכשיר סימביאן, אז אני לא יודע אם להצטער על זה. אבל ממה שהבנתי אנדרואיד זה בהחלט הדבר הבא, המתחרה הכי מסוכן ומבטיח ל Iphone os

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by huber,

http://www.techradar.com/news/computing/pc/eee-pc-supertest-which-next-gen-subnotebook-is-best--426555?artc_pg=1

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. שלום, אני יודע שניתן לעדכן את תוכנת המכשיר הנ"ל כמו בהרבה מכשירים. רציתי לבקש מדריך או מישהו שיודע איך לבצע את זה שיוכל לעזור לי בהתקנה, בכמה זמן זה לוקח במה זה כרוך והאם יש צורך לגבות את כל המכשיר? בדקתי ב XDA, אבל שם לא מצאתי הרבה תמיכת עברית ברומים השונים, חוץ ממשהו של TOPAZ, אבל כמו שאמרתי אין לי מושג איך אני עושה את זה. כמו כן ראיתי שגם יש הרבה רומים שמגיעים עם WM6.5 מותקן בתוך, שווה? אפילו ראיתי ביוטוב מישהו שהתקין אנדרואיד על המכשיר הזה. מישהו יוכל לעזור? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום, לאחר תקופה לא קצרה של שימוש במכשיר ללא מצלמה ולמען האמת ללא שום קשר לשנת 2010,החלטתי שהגיע הזמן להתחדש והחלטתי להשקיע סכום קטן של 600 שח מקסימום ולראות מה אוכל לדוג . לאחר חיפוש קצר ברשת הבנתי בערך מה המכשירים של היום מציעים ואלו הדרישות שלי : מצלמה איכותית (דגש),זמן סוללה סביר,נוחות שימוש (הקלדת הודעות,ניווט בתפריטים וכ"ו... הדילמה שלי היא בין לרכוש מכשיר חדש מאחת הרשתות (ללא התחייבות,סיבות משלי) או מחנות פרטית,או בכלל לפנות לשוק היד השניה . ואם כן לפנות לשוק היד שניה,חבר הציג בפני את מכשיר ה-N85 שברשותו ומוכן למכור לי אותו תמורת 450 שח (המכשיר בעל פאנל מקורי וסוללה חדשים) הנייד הנ"ל עונה על כל הדרישות אך רציתי בכל מקרה להתיעץ קודם כאן ולראות אולי אני הולך לכיוון…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, כרגע אני בעל מכשיר SE T630 שדי מעצבן אותי לאחרונה (בעיות טכניות ובעיות בג'ויסטיק) והתאהבתי בK800I שאחותי קנתה במבצע 50% באורנג'. אני כמעט סגור על הרכישה הזו, אך רציתי לדעת האם ישנם פלאפונים חדשים אשר עתידים לצאת בזמן הקרוב (חודשיים-שלושה) שיהוו שיפור משמעותי מפלאפון כמו K800I. אני מודע לכל הנוקיות המשוכללות ביותר האלה, אך אינני זקוק לדברים הללו (מה גם שהמחירים מופרזים). ראיתי פה דיון על מכשירים חדשים מבית SE, חוץ מהמראה החדש שלא ממש לטעמי כנראה שאינני מספיק מומחה בשביל להבחין בשיפורים הטכניים (אם שופרו בכלל) אז אודה לכם אם תפרטו את השינויים במכשירים. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by HuGeMouTh,

בהתחלה רציתי לקנות את ה TEAC אבל שמעתי עליו דברים לא כל כך טובים (אני לא יודע עם זה נכון) והשאלה שלי היא איך ההקלטה של הסנסה כי אם היא טובה אני יקנה אותו כי זה יוצא לי יותר זול.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by amy3373,

ה-s2 הרבה יותר זול. האם יש הבדלים בולטים? כמו כן, ראיתי בדיון שמתחתי משהו על נקסוס 8. בחיים לא שמעתי על הטלפון הזה... חשובה לי מאוד המצלמה+צילום ודיאו ארוך ואיכותי, ספיקר טוב, אפשרות להכניס אוזניות, ורשמקול באיכות דומה למצלמה. כמו כן חייבת להיות אפשרות להפוך את הטלפון לראוטר למחשב הנייד שלי. הנקסוס מתאים? ה-s2 מתאים? מבולבלת לגמרי. מעדיפה משהו עד 2000 ש"ח. מצאתי s2 ב-1500... ועכשיו אומרים לי שיש גם טובים באותו מידה בפחות כסף... מצד שני גם האחריות חשובה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם, מצאתי את הווידג'ט 3G WatchDog שיושב במסך הבית של הגלקסי שלי ומודד כמה נשאר לי מחבילת הגלישה. מאוד מומלץ לכל מי שיש לו חבילה מוגבלת. כרגע אני מחפש משהו דומה שיאפשר לי לדעת כמה דקות נשארו לי וכמה סמסים כדי למנוע חריגה גם באלה. יש למישהו רעיון או המלצה? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היצרנית הסינית ממשיכה בניפוח קו מוצרי ה-Yoga שלה, והפעם בתפריט - טאבלט חלונות 8.1 גדול יותר מאלה שתמצאו את מרבית המתחרות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%a0%d7%95%d7%91%d7%95-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a8%d7%97%d7%99%d7%91-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%a9%d7%a4%d7%97%d7%aa-%d7%94%d7%99%d7%95%d7%92%d7%94-%d7%a2%d7%9d-%d7%98/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. צמד הסמארטפונים המובילים החדש מבית סוני שהגיע לצד ה-Premium מציע מספר יכולות ייחודיות, אך בכל זאת עשוי לאכזב את הצרכנים והמעריצים למיניהם לכתבה: http://hwzone.co.il/בצילו-של-ה-4k-הכירו-את-ה-xperia-z5-וה-xperia-z5-compact/

24. היצרנית הסינית הגדולה ביותר ממשיכה במסע שלה מהעולם התקציבי אל עולם הפרימיום עם מצלמות משוכללות, מסכים גדולים ושבב בינה מלאכותית שמחפש לעצמו יישום מנצח לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.