עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, איפה אפשר לקנות מעמד לקטנוע שלי (עדיפות לקליפס שיתפוס את המשקף), וכמה זה עולה? תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום, פעם היו לי סוללות נטענות של GP עם מטען, איבדתי את רובן ויש לי 2 סוללות מעפנות עם מטען שבקושי מתפקד. רציתי לשאול אם הסוללות האלו משתלמות, כי אם כן אני מעוניין לקנות מטען + 4 סוללות AA סוללות+4 AAA שאני אקח את הכי חזקות שיש. אז שווה לקנות את הסוללות האלה או שיש משהו יותר טוב בשוק? ואם כן כדאי אז יש המלצה לסוג מסוים של מטען טוב שיכול להטעין גם AA וגם AAA (לא בהכרח באותו זמן)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני צריך המלצה לסמארטפון לאחי הקטן, שיהיה לפי קריטריונים מסוימים - מסך 4" לפחות, שיהיה מצלמה קדמית ואחורית סבירות, שלאחורית תהיה פלאש, שיהיה אפשרות לצילום וידאו 720, 8 ג'יגה זכרון, שיריץ משחקים בצורה סבירה ושיהיה 8 ג'יגה זכרון לפחות. די הרבה קריטריונים, הכי זול שקופץ לי זה הגלאקסי 2, אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם אני יכול להתקין על הטאבלט שלי (Asus transformer ft201) את הגירסה החדשה של האנדרואיד? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. המכשיר החדש בקו ה-Vibe הבינלאומי של לנובו מסתמן כמתחרה מעניין עבור שוק הביניים התוסס לכתבה: http://hwzone.co.il/סמארטפון-ביניים-נהדר-בהתהוות-פרטים-על/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by Omerole,

היי, יש לי אייפון ברשת AT&T,ואני רוצה את האופציה לכתוב בעברית עליו,הבנתי שזה אפשרי עם "פורצים" אותו כדי לאפשר לאפליקציות צד שלישי לרוץ עליו. השאלה הראשונה שלי היא האם זה פוגע במכשיר בדרך כלשהי? או יכול לפגוע בו? שאלה שנייה,אם הבנתי נכון,יש לעשות Jailbreak ויש Unlock והם לא חייבים לבוא ביחד,אבל Unlock תלוי לגמרי בJailbreak. אבל רק לעשות Unlock מוציא את האחריות..זה נכון? תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by מורן שחם,

שלום נכנסתי להוט מוביל לסדר דבר מה ומישם המוכר יצא עם עסקה של שתי פלאפונים לי מוכר טוב אין ספק ולאחר ולאחר חמישה ימים גיליתי דרך אתר של ZAP שמחיר השוק של הפלאפון הוא בין 548 שח ל 814 שח והמוכר מכר לי כול פלאפון 1800 שח=(50 שח כפול 36 תשלומים) בהוראת קבע סך הכול מרגיש שהוא גנב אותי ב 2000 שח ואולי יותר ממכיר השוק וכבר למכשיר פלאפון אחד אין את האריזה שלו לא יודע מה לעשות אולי לבטל לו את ההוראת קבע ואז אולי אני מבצע פשע מה דעתך על כך אשמח ליעוץ יום קסום

8. Started by spitzi,

היי, אני חושב שהטלפון הקולע עבורי מבחינת מחיר/תמורה הוא HTC ONE S, במיוחד לאור שלל הביקורות החיוביות עליו. אפשר לקנות במחיר דומה, 2400 ש"ח, עם מהירות מעבד 1.5GHz או 1.7GHz. הביקורות שקראתי משבחות את חיי הסוללה, אבל מתייחסות כולן לגירסת 1.5GHz. האם גירסת 1.7GHz תזלול יותר סוללה? 15% יותר?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. האם הדגם התקציבי המרכזי הבא של שיאומי יכיל מסך 18:9 מוארך ומערך צילום כפול? נראה כי הסיכויים לכך גדלו משמעותית עם ההדלפה הטרייה שקיבלנו לכתבה

10. Started by freesoul23,

סרטון שצילמתי: https://plus.google.com/photos/110127684062374356586/albums/5847840760425221297/5847840762607610914?authkey=CIjVmJn80LHsyAE הגרסה שהם שחררו היא preview, רוב הדברים לא עובדים בה, היא מאוד באגית ועם לאגים. מה שהכי חסר לי זה כפתור ה-back של אנדרואיד. הגרסה המלאה תשתחרר רק לקראת סוף שנה/שנה הבאה, ככה שיש להם עוד הרבה זמן לתיקונים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אבא שלי צריך טאבלט או מחשב ממש נייד (עד 1.8K או 11.8 אינץ'') מהיר (לא אטום) וזול. שימושים: צפייה בהקלטות שכבר שודרו בערוצים השונים ובצפייה ישירה באינטרנט באיכות וידאו סבירה, שליחת קורות חיים בפורמט DOC/DOCX לאתרים, לא בשביל משחקים, העלאת תמונות לאתרים, שימוש באינטרנט סלולרי, שימוש באינטרנט קווי, שימוש ביריד תעסוקה וירטואלי, - - - תגובה אוחדה: - - - ה"לא" מתייחס רק למשחקים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by miaoo673,

היי, ממיר הסרטים שמגיע עם הנגן מוציא את כל הסרטים מסנכרון. האם קיימת תוכנה מומלצת במקומו?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ConRoe X Fire,

If you have accidentally felt that you may be riding the tech wave with your super latest high tech gadget, Nokia might just be able to prove you wrong. Nokia Research Center and the University of Cambridge (UK) have put a lot of effort into creating the Morph. The Morph is mobile handset indeed, but there's more to it. It's a nanotechnology-driven concept device, which is on display at the New York Museum of Modern Art for a taster of the time when today's super gadgets will be museum exhibits of prehistoric knowledge. The Morph is a concept that shows what nanotechnology can bring to mobile devices: flexible materials, transparent electronics and self-cleaning surfa…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by hardgore1,

ל LG G3 אילו סוגים יש? מה נחשב טוב? מה פחות? .. תודה

15. אם אני מביא אייפון שנרכש ברשת פלאפון הוא יעבוד עם סים של אורנג' או הם חוסמים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. ממשלת סין עשויה לסייע באיחוד בין שתי מפתחות השבבים, אשר יעניק לנו מתחרה רצינית חדשה בעולם ארכיטקטורת ה-ARM לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/דיווחים-allwinner-ו-rockchip-בדרך-לאיחוד-ויצירת-מעצמת/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by meirdor,

שלום, ידידה שלי טסה חודש הבא לארה"ב ואני ביקשתי ממנה לקנות לי פלאפון חדש . אני מחפש סמרטפון עד 500 דולר...יש לי כמה שאלות: 1.האם פלאפון מארה"ב של AT&T או של אחת החברות האחרות(וריזון) ניתן לפריצה או שחייבים פלאפון unlocked כלומר ,פרוץ? 2.איפה ניתן לרכוש את הפלאפונים האלו חוץ מאמזון,בסט ביי וחנויות האינטרנט האלה,לא נראה לי הגיוני שהמחירים יהיו גבוהים יותר בארה"ב מאשר באיביי כולל משלוח 3.ואולי אחת השאלות החשובות ביותר איזה מהפלאפונים הכי כדאי לקנות: א.נקסוס 1 ב.htc desire ג.htc legend ד.samsung galaxy s ה.iphone 4g ו.בלקברי סטורם 2 שהוא גם הכי זול אני רוצה לציין שאני סטודנט ,והכי חשוב לי זה גלישה באינטרנט אז שתהיה חווית גלישה,שלא יהיה מפלצתי מבחינת הגודל וכמובן שלא יישר…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Ovid,

שלום, אפשרי להוריד את הרגישות של המסך בגלקסי ס ? חיפשתי בגוגל לא מצאתי משהו מתאים.. =\ אולי מישהו יוכל לעזור פה . תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. מכשיר הדגל המשתלם הבא של היצרנית הסינית הצעירה יגיע ככל הנראה ב-14 ביוני, ובינתיים אנחנו נהנים מירידת מחיר של 50 דולר עבור צמד הדגמים שלה משנה שעברה קיצוץ במחירים היא לרוב אחד מהסימנים הברורים ביותר לכך שדגם עדכני יותר נמצא בדרך, ויש עניין לדלל את המלאים הקיימים – ולכן נראה שאנחנו מקבלים עתה סימן נוסף לכךשה-OnePlus 3 המסקרן נמצא ממש מעבר לפינה, כשגם ה-OnePlus 2 וגם ה-OnePlus X מקבלים קיצוץ במחיר הרשמי שלהם. ה-OnePlus 2, בגירסת ה-64GB שלו, זמין מעכשיו באתר הרשמי של היצרנית בעבור תג מחיר של 300 דולר בלבד, לעומת 350 דולר קודם לכם ו-390 דולר בהשקה – מה שהופך אותו לעסקה מעניינת מאוד, אפילו אם לוקחים בחשבון את שבב ה-Snapdragon 810 הלא-ממש-אידאלי שבו. הוזלה משמעותית עו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. דגם תקציבי חדש במותג הפופולרי מהעבר אמור להציע כוח עיבוד סביר עם סוללה נדיבה לכתבה

21. Started by X-BLADE,

יש לי אייפוד ננו מהדור הראשון ושמעתי שיש אפשרות לצפוךת בו בקבצי mp4 יש למשהו מושג איך עושים את זה? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. הכירו את המכשיר החדש-ישן של LG, שינסה לשדרג את מעמדו של ה-V30 בין ספינות הדגל המודרניות לכתבה

23. חייב לשדרג מכשיר מבלי לשנות מסלול בפלאפון. החלטתי לקנות שלא דרך החברה. חשוב לי שיהיה מתקפל (נפתח כמו צדפה), לא יקר, יתפקד מצוין כטלפון ו-MP3 ו..זהו בעצם. תודה מראש על כל עצה,

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by YAriely,

שלם חברים, אני מבקש את עזרתכם בבחירת מכשיר. אני מחפש משהו יחסית קטן, כלומר בגודל של אייפון בערך, ואם אפשר רזה יותר וקל יותר...מצויין. אין הגבלת תקציב, אבל כנראה שזה כן יצטרך להיות מכשיר שנמכר בארץ. אני צריך אותו בעיקר לצורך קריאת מיילים, ואולי אינטרנט מזדמן. מאחר ויש לי נטיה להפיל את הטלפון שלי בערך פעם בשבועיים, אני מניח שכיסוי סיליקון יהיה חובה, מה שעושה מהמכשיר עוד יותר עבה וזה מבאס. חשבתי על ה-Defy+, אבל הוא נראה לי קצת שמן מידי, ואני חושש שמאחר ואני מחליף מכשירים רק כשהם מתפגרים (אני עם נוקיה 3120 קלאסיק :-) היום), הוא גם יהיה עגלה לא עוד הרבה זמן. דבר נוסף שחשוב הוא דירוג קרינה נמוך כמה שאפשר. המליצו לי על סמסונג או HTC, אבל אני לא מוצא מכשירים מתאימים. האם כל מכשיר…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by lior777,

יש למישהו ניסיון עם טאבלט סיני איכותי? ראיתי מחירים בין 120 ל200 דולר לטאבלטים כפולי ליבה עם מסך IPS למי שיש ניסיון שירשום בבקשה דגמים מומלצים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים