גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום, ניסיתי להכניס מספר רינגטונים למכשיר, אבל ברינגטונים שאמורים להיות תחת הקטגוריה של "מותאם אישית" נמצא תמיד רינגטון אחד ויחיד, למרות שבתיקיה של אייטונס מופיעים כל הרינגטונים שהכנסתי. גם שאני נכנס למכשיר דרך אייטונס, מופיעים כל הרינגטונים, אבל במכשיר עצמו יש רק רינגטון אחד מביניהם במותאם אישית. אם אני מוחק אותו, מופיע רינגטון אחר מהרינגטונים. יש לי מערכת הפעלה 4.2.1 אם זה רלוונטי. עברתי כבר על כל המדריכים... אני יודע בדיוק איך ליצור רינגטון והם כולם באיזור ה-30 שניות, כך שהבעיה היא לא ברינגטונים עצמם. כולם יכולים לפעול במכשיר, הבעיה היא שתמיד מופיע רק רינגטון אחד. מישהו עוד נתקל בבעיה? מישהו יכול לעזור???? תודה רבה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אהלן, אני שואל כי הבנתי שנכנס איזושהי רפורמה בנוגע למדיניות החזרים וכו'. אני למשל מחוייב לסלקום על נטסטיק, סתם משלם עליו 140 לחודש למרות שאני כבר לא משתמש בו (WIFI 10 מגה בבית). לבטל את זה לפני כמה חודשים היה עולה 1400 ש"ח קנס. עכשיו הבנתי שזה משהו כמו 8 אחוז מהחשבוניות האחרונות שלך, זה נכון? אני פשוט מת לבטל את העסקאות המחורבנות שחתמתי בגלל שטות שלי..אם אפשרי כמובן, אם לא, נדפקתי
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום רכשתי דרך אי-ביי מכשיר סמסונג ויברנט T959 שנעול על רשת t-mobile איך משחררים את הנעילה ואיך מעדכנים שייתמוך בעברית? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/show/4144/lg-optimus-2x-nvidia-tegra-2-review-the-first-dual-core-smartphone/1 נראה טוב. הסוללה אפילו השתפרה טיפה. אם כי הדיווחים על הבאגים בתוכנה כבר לא צצים בפעם הראשונה על הטלפון הזה.. למה הם לא יכולין לשים אנדרויד טהור אוף..
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בשימוש בסקייפ זה לא ממש מספיק, לדעתי הרמקול עצמו חזק יותר, תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתכלו בבקשה על ה GPS בקישור הבא: לחצו כאן אני יודע שהוא גנרי, אבל מהפרטים בו נראה שהוא סבבה לגמרי. אני רוצה את דעתכם עליו, ואם תגידו שהוא בסדר בסכך הכל, אני עכשיו קונה אותו. אהה ודבר אחד שלא רשום שם - הוא פועל על מערכת ההפעלה Windows CE 5.0 (שאלתי במייל את המוכר). תודה רבה !!!
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
למורה שלי יש PALM חדש, שהוא צריך לפרוץ(הערב). הוא נעול לחברת TMOBILE. דגם:handspring treo. אם יש צורך בעוד פרטים אני אשאל אותו, רק בבקשה מהר. מחר הוא יוצא למילואים והוא צריך אותו.
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי נגן COWON A3 כבר חצי שנה, הכל עבד פרפקט עד אתמול. העברתי אליו קבצים מהמחשב ופתאום הוא כבא. כשניסיתי לפתוח אותו הוא הראה מסך לבן ולא נדלק, גם הנורה האדומה בצד לא נדלקת. ניסיתי לחבר למחשב, למחשב ולחשמל, רק לחשמל ועדיין אותו מסך לבן. ניסיתי כמה פעמים ללחוץ על ריסט וזה גם לא עזר. קראתי בעיה דומה באיזה פורם אבל אני לא מוצא את התראד, חיפשתי שעות ולא מצאתי אותו, זה נראה לי היה על גן D2 והפתרון מוצלח מאוד. תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחליף את הנוקיה הישן שלי בחינם דרך חברה ולכן רצוי שהמחיר לא יעלה על 2500 ש"ח פחות או יותר. חשוב לי מאוד נוחות השימוש, עמידות,מצלמה איכותית עם פלאש ואם אפשר אז גם שיחות וידאו. N95 יקר מדיי ואני לא אוהב נפתחים כמו צדפה. אודה לכם מאוד על תשובותיכם. שתהיה לכם שנה טובה ומתוקה
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אהלן, אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על נגן MP3 לפעילות ספורטיבית: 1. קומפקטי ונוח לנשיאה. 2. תמיכה בעברית. 3. רדיו FM עם קליטה טובה. 4. פשטות הפעלה (מיועד לאימא שלי). 5. 2-4GB עשיתי חיפוש בפורום וראיתי הרבה המלצות על ה-salsa clip, אבל בביקורות נטען שהרדיו שלו לא משהו, אז אני לא רוצה ללכת עליו. בנוסף, איך האוזניות שהנגנים מגיעים אתם? האם כדאי להשקיע גם באוזניות איכותיות, או שהאיכות מספקת למישהו שאינו אודיופיל? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
איזה מכשיר מבין השניים עדיף לקנות (לא אכפת לי מהמצלמה של 5M)?
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום , אני בזמן האחרון שוקל להחליף את ה-6280 שלי בפלאפון חדש. שמתי עין בהתחלה על ה-Samsung TouchWiz שאם מדברים מעל 200 שקל לחודש עולה באורנג רק 20 שקל לחודש (700 שקל בערך) , ואז ראיתי שם בקטלוג את הHtc Touch Diamond שעולה 49 שקל לחודש (1800 ) אם מדברים מעל 200 שקל.. ההבדל במחירים ממש גבוה ואני לא יודע אם כדאי לי להשקיע . מה ההבדלים העיקריים בניהם ? ואם יש לכם המלצה לפלאפון אחר שעולה עליהם אני אשמח לשמוע... ועוד שאלה קטנה למי שיש לו את הפלאפון , אפשר לראות סרטים בצפיה ישירה מYOUTUBE , ותקצירים מ-ONE או YNET ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני לא מתכוון ללכלוך ולסימנים של טביעות אצבע, לא מפריע לי לנקות כל חמש דקות. השאלה שלי היא האם זה הורס את הנגן אם אני אשתמש באצבע? או האם זה יכול לגרום ללכלוך שלא ירד? נ.ב אשמח לעצה איך כדאי לנקות את המסך של ה-D2. בתודה אלעד
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי חבר בארה"ב כרגע {ניו יורק ) מישהו יודע איפה או ממי ניתן לקנות אייפון 3g בלי כל החרא הזה של ההתחיבות במחיר סבבה ??????
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני כבר שנים רוצה טלפון חדש, אבל אני מניח שקמצנות מסויימת עצרה מבעדי (אז חייל, היום סטודנט). חקרתי במכל מיני אתרים באינטרנט, השוויתי מחירים, הסתכלתי על קטעי וידאו על הממשקים השונים ברחבי יוטיוב, ואני לא יודע מה להחליט... בכל מקרה, התכונות שאני מחפש עושות לי רושם שהולך להיות לי יקר, אבל אני רוצה להגביל את עצמי עד 2800ש"ח, וכבר עכשיו אני אומר שלא חובה צג-מגע, למרות שזו בהחלט תוספת נחמדה (במידה והיא עובדת טוב ולא מקרטעת, כמו בחלק מהסרטונים שראיתי). התכונות לפי סדר החשיבות: נגן MP3 (לא משנה אם זה בא עם 8 ג'יגה או שאפשר להוסיף, העיקר שזה יתמוך במספיק מקום למוסיקה) חיבור WIFI לגלישה באינטרנט (זה גם מקל על החיבור למחשב שלי) משחקים (ופה אני מניח שיש יתרון לנוקיה ולמערכת ההפעלה של…
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אז ככה יש לי N95 של אורנג' (לא ה 8GB) בקיצור יש לי ראוטר בבית ואני מתחבר אליו עם המחשב הנייד שלי עכשיו אני מצליח להתחבר גם עם הפלא פון אבל כאשר אני מתרחק למרחק של אולי 10 מרחק ממש אפסי ואז הוא מתנתק ולא קולט. מה המרחק כזה אפסי או שיש לי איזה בעייה או שיש איזה הגדרה? כי זה ממש לא לעניין זה לא שימושי בכלל כי לפי מה שקורה אצלי אני צריך לשבת ממש ליד הראוטר. תודה רן
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אהלן, השימוש העיקרי שלי זה לכתוב משימות ותזכורות ניהול אנשי קשר וgps. חשוב לי שיהיה ויי פיי ובלוטוט במחשב. חשבתי על Mio P560, דעות/המלצות?
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, רכשתי היום מסלקום פלאפון חדש של סוני אריקסון מדגם C902. הנציגה שעשתה איתי את העסקה לקחה את כרטיסי הSIM החדש והישן והעבירה אל החדש את הזכרונות ומספרי הטלפון השמורים מהישן. לפני שהלכתי היא אמרה לי שאני אקבל הודעות עידכון ואני צריך לשמור אותם . יצאתי משם, קיבלתי את ההודעות והיתה לי אופציה של להתקין ולחצתי על להתקין אבל אם אני זוכר נכון הופיעה הודעה שדיברה על בעיית אימות או תאימות ועכשיו אין לי זכרונות של מספרי טלפון בכלל, וזה דבר לא נעים בכלל. ניסיתי להוציא את הכרטיס SIM ולהכניס אותו מחדש אבל זה לא עזר. אני מתכוון לפנות אליהם שוב לסניף או לתמיכה הטכנית בטלפון(ביום ראשון) אבל עד אז אם תוכלו לעזור לי ותוכלו לחסוך לי את זה אני אשמח מאוד, תודה! הבהרה קטנה: …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה עושים אנשים הנגן לא נדלק .. יש מסך לבן שאני מחבר אותו למחשב ..
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
או שהוא ישן ולא שווה מבחינת אופציות של מכשירים מתקדמים יותר אני מדבר על מכשיר יד שניה.... תודה
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אין לי אפשרות להעביר קבצים לMP3 כשאני מנסה להעביר את הקבצים הוא אומר לי שאין אפשרות להעתיק ואין אפשרות ליצור את הספריה או את הקובץ מה אני עושה?
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להביא אותו מקנדה ולפרוץ בארץ... האם שווה להתעסק עם כל זה מבחינה כלכלית או שעדיף לקנות בארץ ב3K (מדובר על דור 3 16 GB)
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
ש לי את A3 , והשאלה האם כדאי לקנות את המכשיר q5W כי עכשיו הוא נמכר בגרסת ה 80 גייגה בייט וכל הפונקציות שיש לו נראות לי מגניבות , ממש מחשב מהלך מה אתם אומרים כדאי?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אני מחפש נגן MP4 שגם ישמש אותי כהארד דיסק נייד, חשוב שיוכל לנגן סרטים, ושיהיה מעל 20 גיגה, עזבו תקציב תגידו לי תכלס מה הנגן שעומד בדרישות שלי שהכי שווה, אני מוכן לשלם יותר על משהו איכותי, חיפשתי קצת בפורום ולא ממש מצאתי איזה נגן הכי שווה היום מבחינת התכונות שאני צריך. ועוד משהו חשוב לא חשוב לי איך הוא נראה, לא מעניין אותי שיש לו מסך מגע, או לא, העיקר שמבפנים יהיה טוב.
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-