גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום חצי שנה בערך אחרי שהMEIZU M6 התקלקל לי, החלטתי שאני זקוק לMP3 חדש. עשיתי קצת קריאה באינטרנט ובפורום. אני יודע שרובכם ממליצים פה על הCOWON D2. אך יש בו כמה דברים שמרתיעים אותי. ראשית, הMP3 צריך לדעת להקליט באיכות סבירה לפחות (שניתן יהיה להקליט שיחות), ואני לא מעוניין לחבר לו מיקרופון חיצוני. קראתי שלD2 יש בעיה שמה שהוא מקליט נוסף לו צליל בטון מאוד גבוה שמפריע לשמיעה. שנית, לפי מה שהבנתי הממשק של הD2 מסורבל ובתוספת זה שהוא מסך מגע הממשק בעייתי עוד יותר. אני לא מדובר על עקומת הלמידה שלו אלא כמה נוח לעשות פעולות. בכל מקרה, אני אהבתי את הMEIZU (על כל הבאגים שלו), ולכן אני לא בהכרח מחפש משהו דומה אבל כן משהו שלפחות יעמוד בסטנדרטים שלו (כמובן שעם שיפורים, בכל זאת עברו שנתי…
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום. ראיתי באתר של אורנג' פירוט מחירים לגבי SMS\MMS למיניהם. אבל היה רשום שליחת MMS (אני רואה לשלוח תמונה) לכל הרשתות- 39 אגורות. עכשיו אני רוצה לשלוח לדואר אלקטרוני כדי להעביר את התמונה למחשב. האם ה39 אגורות תופס כאן? תודה. ולמה שאני בא לשלוח לדוא"ל שלי בוואלה הוא רושם לי בקשה שגויה?
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום רב חברה לאחרונה הזמנתי את הN97 (הוא עוד לא הגיעה ) עכשיו שמעתי וראיתי באיזה סירטון בYU שבגירסת קושחה הבאה הייה ניווט קינטי כמו IPHONE ככה שאתה מתחיל לגעת ואז זה ממשיך לזוז כמו באנרציה קינטית (אני מקווה שלא חפרתי פו יותר מידיי :-X ) בקיצור מישהוא יודעה אם יש את זה כבר?
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
-
אחרי דחיה של האירוע המקורי היציאה של הICS תתרחש בעוד פחות משבוע ב19/10/11 http://www.engadget.com/2011/10/13/samsung-confirms-ice-cream-sandwich-event-on-october-19/
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
http://ces2007.video-blog.eu/popup/Cowon-flv.html
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני לא יכול לסבול את העובדה שיש לי מכשיר של חברת Apple. אז אני רוצה למכור את האייפון 4S שלי ולקנות LG G3 או HTC M8. מה הדרך הכי נוחה וקלה לעשות זאת? לנסות למכור ביד 2 או חנויות שעושות טרייד אין או משהו בסגנון?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
כמו שכתוב בכותרת האם יכול להיות שכבל הטענה USB יטעין יותר מהר ממטען חשמל לא ביררתי את זה ממש אבל אשמח לשמוע תשובה ושאלות מצידכם אם יש ... TNX
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
טוב אז ככה אח שלי ניתקל בבעיות בתוכנה מעצבנת אחת שלא פועלת על 2.1 לי אין ניסיון עם אנדרואיד חוץ מלפתוח לו את הטלפון בזמנו להתקין עברית על 2.1 אני יודע שיש כבר 2.3 לאנדרואיד ואולי יותר בכל מקרה עברית חובה פה גם עם זה אומר לישתמש ברום של סלקום או אורנג מה גם זה סלולרי מאוד חשוב לעבודה שלו כעצמאי השאלות הן 1-איך לגבות כל דבר חשוב מהסלולרי למחשב אני מדבר על מספרים\כתובות וכו וכו -ברור לי שתוכנות אפשר להוריד מחדש 2-איפה יש רום של 2.3 בעברית שמתאים למוטורולה דיפי ועם יצא משהו מתקדם יותר בעברית אני ישמח לשמוע 3-איך מבצעים התקנה נקיה בתודה לעוזרים קרירין
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים, אני מנסה למצוא שקע חשמל בשליטה אלחוטית (WIFI או רדיו). מצאתי המון שקעים כאלו שאפשר להזמין מסין אך אני מחפש שקע שמתאים לתקן הישראלי, כלומר שלושה פינים (בחיבור לקיר). כמובן שהמחיר יהיה סביר ולא פי 5 ממה שאפשר להזמין מסין. זה כולל מגן ברקים ונפילות מתח. תודה מראש לעוזרים להלן מוצר דוגמה: http://www.dx.com/p/kankun-kk-sp3-wi-fi-smart-phone-app-wireless-remote-control-socket-white-au-plug-ac-90-260v-297707#.VC2QvfnV8mE [TABLE=class: t_info, width: 897] [TR] [TH=class: title, colspan: 2]General[/TH] [/TR] [TR] [TD=class: attr, align: right]Brand[/TD] [TD]Kankun[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: attr, align: right]Model[/TD] [TD]kk-SP3[/TD] [/TR] [TR] …
-
- 2 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, נפתחה קבוצה חדשה שדרכה ניתן לקבל עדכונים שוטפים על המכשיר וגם כשהמכשיר ישווק בארץ תוכלו לשאול שאלות על כל דבר שרק תרצו אז בלי יותר מדיי בלבולי מוח מיותרים אתם מוזמנים להצטרף לקבוצה ולהוסיף את החברים שלכם. שבעוד חודשיים ברגע השיווק של המכשיר נהיה קהילה גדולה יותר.. קישור: https://www.facebook.com/groups/1425422947755107/
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ברצוני לחבר מתג חיצוני {לא במארז} להדלקת המחשב אשר יגיע עד למקלדת {ברשותי מקלדת WAVE אשר מחוברת ב USB בחוט מאריך של 3 מטר} הייתי מעוניין לקבל הסבר כיצד ניתן לבצע זאת ואם ניתן לקבל איור או תרשים פשוט שמצורף להסבר יהיה מעולה על פי הבנתי אני רק צריך לקחת לחצן {לא מתג OFF/ON } לחתוך את החוט של הכפתור של המחשב לחבר כבל חיצוני באורך הרצוי לחברו לחלק שחתחתי כאשר צד אחד מחובר ישירות ללוח אם והצד השני ישירות ללחצן החיצוני .... בתודה מראש LIMER
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
מחשב כף יד מכשיר סלולארי מקלט GPS מובנה WiFi Bluetooth תמיכה במסמכי Word, Excel, Powerpoint וכו' יכולת עבודה עם תוכנות רפואיות כלומר, מדובר במחשב כף יד משולב עם מכשיר סלולארי ומקלט GPS, הבחירה הטבעית שלי היתה iPhone. 1. האם iPhone כולל את כל הדרישות הנ"ל ? 2. האם ניתן להתקין על ה iPhone תוכנות רפואיות שונות (כגון תוכנת תרופות וכו') 3. האם אתם יודעים איזה PDA מקובל ונפוץ בקרב רופאים בעולם ? 4. אשמח לקבל המלצה כללית לאור הצרכים הנ"ל תודה.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ההורים שלי נוסעים עוד חודש לברצלונה ורציתי לקנות פלאפון חדש, מישהו מכיר חנויות או מפעילות שם שאפשר לקנות דרכן, ואם זו אחת הארצות ששווה לקנות או שהמחירים יהיו כמו בארץ ? תודה, ודים.
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את הגלאקסי 7 מאמזון. מצאתי את זה: https://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-Factory-Unlocked-Phone/dp/B01CJU9126/ref=sr_1_1?s=wireless&ie=UTF8&qid=1467377366&sr=1-1&keywords=samsung+galaxy+s7 האם יש בעיות עם הדגם הזה בארץ? (רשתות וכדומה), והאם זה הדגם שנמכר בארץ עם המעבד Exynos 8890 Octa ? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, היכן ניתן להשיג אפליקציות חינמיות ל-iPhone 4, ללא רוגלות, וירוסים וכו'? המכשיר אינו פרוץ. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
המשימה להשיק סמארטפון עם Snapdragon 888 לפני כל המתחרות הושלמה בהצלחה - וכעת נראה כי היצרנית הסינית המפורסמת עומלת על פיתוח יוקרתי ומתקדם עוד יותר בתור חיזוק להיצע המודרני שלהלכתבה
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
- 1 follower
-
-
איך מכבים את הציפ בשביל לשחק ברשת ב PS2? יש לי ציפ MATRIX
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי לכולם. מאז שהורדתי את Firefox for Android ניסיתי לגלוש דרכו כמה פעמים לאתר. מסיבה כלשהי לגלוש דרכו אין בעיה אבל להתחבר דווקא יש. זאת כאשר עם הדפדפן המובנה אין כל בעיה. ניסיתי לבדוק ולשנות את מעט הגדרות הקוקיס שיש שם - כרגע קוקיז מאושרים. לא עזר ייתרה מזאת כאשר אני חושבת על כך איני זוכרת שיצא לי לראות הרבה שמחוברים לפורומים דרך פיירפוקס ולינוקס אבל נדמה לי שיצא לי בעבר לראות כמה כאלה - לא שזה אומר שהם גלשו דרך אנדרואיד אבל אולי.. בכל מקרה, אם משהו נתקל בבעיה, כן מצליח להתחבר, או חביב מכל נתקל בבעיה ופתר אותה, אשמח לשמוע על כך. תודה
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אפליקציות חינמיות באות עם פרסומות וכך הן עושות את הכסף וממשיכות להתקיים לפי המתכונת הזו. האם אתם תומכים במפתחים ע"י אי השימוש בחוסם הפרסומות או שפרסומות מפריעות לכם ואתם חוסמים?
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת, איזה מהחברות המובילות מתכננות להשיק נגני SSD בנפחים של 20-500 ג'יגה[20 ומעלה זאת אומרת]. אני מדבר על תכנונים לטווח של אפילו עוד חצי שנה מעכשיו.
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שפשוט ינגן מוזיקה כמו שצריך בלי סרטים ושטויות כאלה עדיף מבוסס FLASH תודה
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
6700 קלאסיק 6700 סליידר 6600 סליידר 6303 אני קונה את המכשיר בחו"ל..... מה שאני צריך מהמכשיר זה מצלמה טובה איכות בניה טובה אמינות ועיצוב גם יהיה טוב.... עכשיו יש לי כמה שאלות מה ההבדל בין ב6700 סליידר לבין ה6600 סליידר? אם יש המלצה למשהו אחר אשמח לשמוע אם אפשר נוקיה תודה.
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-