גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
עדיין נשאר לכם כסף אחרי הבלאק פריידי הגדול? ברשת ממתינות לכם עוד מגוון הצעות מרשימות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים. אני זקוק לאפליקצייה שתאפשר לי לדעת היכן נמצאים 3-4 מכשירי אייפון שבבעלותי בכל זמן נתון בעזרת ה GPS שבהם. אני מודע לכך שיש את ה FINDMYPHONE המובנה אבל בכל מכשיר יש חשבון אחר ולא נראה לי שהפונקציה הזו מעשית לניהול כמה מכשירים בו זמנית. מישהו מכיר פתרון מתאים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את המכשיר הנ"ל, ויש לי בעיה. המכשיר אצלי קרוב ל3 שנים. לפני כ3 חודשים הייתה לי בעיה עם הבטריה, הטענתי אותה כל הלילה ואחרי שיחה אחת היא פשוט מתה. החלפתי אותה בחדשה ומקורית. בחודשיים הראשונים אחרי ההחלפה הבטריה עוד הייתה סבירה, היום באמצע שיחה של 2 דקות המכשיר נכבה. אני מדליק והסוללה כאילו טענה את עצמה מחדש. מישהו יכול לכוון אותי לבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
טוב אז אתם בטח תראו את השאלה הזאת כמפגרת לחלוטין אבל אחותי קנתה אייפוד חדש ואין לי מושג איך להשתמש בו... מן הסתם הגיוני שAPPLE תשים את זה בהוראות שלה אבל לאאאאאאאאא איך לעזאזל אני מעביר שירים לאייפוד מאייטיונס????
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, יש לי ממיר של HD של הוט ( HOT (THOMSON HDMI שאני רוצה לחבר לו עינית שתמוקם בחדר סמוך ותאפשר שליטה בממיר ממנו, איזה עינית תתאים לי לממיר כזה? האם חייב עינית עם חיבור USB ? אני רוצה להזמין עינית מEBAYהאם עינית כזו תתאים לי? http://www.ebay.com/itm/USB-Hidden-IR-Infrared-Remote-Control-Receiver-Emitter-Extender-Repeater-System-/231052297546?pt=US_Remote_Controls&hash=item35cbca454a
-
- 2 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע איך מדביקים תרגום לסרט בגלקסי 4, הסרט נמצא על הכרטיס של הפלאפון. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי שלום! אני אשמח לדעת האם לריו קארמה יש דרייבר שתומך בעברית? ואם כן איפה אני יכולה להוריד אותו ואיך הוא נקרא!! ומה אני צריכה לעשות על מנת להתקין ולעדכן תנגן :-) זה ממש חשוב לי תודה רבה!! אשמח לשמוע ממכם! טל
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אהלן, אני שוקל לצרוב רום (בפעם הראשונה), והייתי רוצה לשדרג לJB. הבנתי שבעבר היו בעיות בהרבה רומים (כולל AOKP) עם הGalaxy S2 I9100 האם זה עדיין המצב ? שמעתי שיש בעיות בחיי הסוללה כאשר יש חיבור Data, האם זה נכון ? מישהו ניסה ? האם יש איזה רשימה של באגים ידועים ברום הזה (מעודכן לגירסא האחרונה) ? כמיטב ידעתי יש לי Kernel ברירת מחדל שהגיע עם המכשיר, האם הגיבוי דרך CWM מגבה גם את הKernel ? אם לא, איך מגבים את הKernel ? אני מבין שאני צריך לצרוב גם Kernel חדש, האם אני צודק ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נראה לי שיש כאן יותר מאחד . יצא Gingerbread עובד במלוא החומרה , עובד מעולה וזריז, בלי sense , אבל בימינו, מי צריך אותו. להורדה , כנסו לכאן: http://www.cronosproject.org/forum/viewtopic.php?f=63&t=620
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מחפש אפליקציה לעריכת קבצי אופיס שעובדת טוב עם עברית
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! היום בשעה טובה שידרגנו לשלושה מכשירים שונים - בין השאר קיבלנו את Samsung 770. לאחר התקנת הדרייבים, כתוב משהו כמו "Device is installed and ready for use", ולאחר התקנת התוכנה PCLink2003 770 פשוט חסרות לי כמה מהאפשרויות, וכאשר אני רק מפעיל את התוכנה, כתוב לי משהו כמו "Please make sure your cellphone is connected to your PC". הפלאפון מחובר, מה גם שהוא עושה את הצליל הזה כשמחברים וגם כתוב "Device plugged" (או משהו כזה...) http://img418.imageshack.us/img418/1765/phoneex8.jpg אנא עזרו לי, ב-Troubleshooting אין הרבה מידע...
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת התקנתי go launcher ex וגם הבנתי שעוד לאנצרים עושים את הבעיה הזאת שאין לי אפשרות להשתמש או לשים widget של מוזיקה יעני נגן קטן על הדסקטופ
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום. ברשותי אייריבר h120 (אבל הארדיסק של h140 שנלקח מאייריבר אחר) עתיק יומין , ונמאס לי שאין בו עברית. אני יודע שפעם היה רוקבוקס, ופחדתי להתקין כי לא ממש ידעתי איך ולמה. האם יש רוקבוקס עם עברית לאייריבר h120 ? האם יש מדריך בעברית או בכלל , איך להתקין אותו? תודה, אמיר.
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום זה זמן רב שאני בהחלטה על לקנות ZVM מסיבות שהן ברורות מאליו אני חושב, אבל שמתי לב בסרטונים שראיתי ותמונות, שהנגן מסורבל ולא הכי נוח לשימוש. רציתי לשאול, במיוחד אנשים שבעלי מכשיר ZVM, איך השליטה בו? חייבים להשתמש בכפתור נגיעה האמצעי הזה שעל הפאד כדי לבצע אישור או שאפשר גם על הכפתור חץ קדימה? ולשאלה עניינית - בשביל לקפוץ קדימה בסרטים צריכים באמת להחזיק את האצבע שעה על הכפתור קדימה כמו מפגרים או שיש Fast Scroll שפשוט אנשים לא מודעים אליו? פתטי לחלוטין אם אין - אפילו לאייפוד וידיאו יש (שפתאום נראה לי מכשיר הרבה הרבה הרבה יותר נוח ופחות מסורבל)
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אהלן , יש לי מכשיר די ישן כרגע ואני רוצה לשדרג לאייפון ההתלבטות שלי האם לקנות אייפון 4S או אייפון 5 ... אני לא אחד שהסמאטרפון מעסיק אותו תמיד , אני רק רוצה להתקדם ושיהיה גם לצורך הנוחות כיוון שאני רוכש עכשיו גם טאבלט רציתי לשאול האם השינייום בין האייפון 4S ל5 ממש מורגשים? חוץ מזה שה5 יותר דק' ובעל מסך יותר גדול ההבדל במחירים הוא משמעותי כמעט 2000 שקל אם אני לא טועה.. השאלה אם זה שווה את זה . ודבר נוסף , במידה ואני רוכש את אחד המכשירים , מישהו מכיר אתר טוב בארץ לרכישת סמארטפונים? שיהיו סים פרי פתוח לכל החברות ועם ממש מלא בעיברית . כי אני רואה מלא אתרים ואתר מסויים מוכר אייפון 4S ב2600 ואתר אחד ב3,800 נראה לי הבדלים די הזויים , רציתי כיוון לאתר אמין. תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם משהו מכיר תוכנה או אפליקציה שבעזרתה אפשר בלחיצת כפתור להפסיק את כל פעולות האפלקציות ש"רצות " בסמרטפון??
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שיש חנויות שונות שמוכרות אותם מכשירי GPS כמו MIO C250 אבל עם תוכנות ניווט שונות (אחת מוכרות תוכנה של MIO וחנות אחרת מוכרת תוכנה שנקראת I-GO). רציתי לשאול מה ההבדל ביניהם ומה עדיף? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מחפש טלפון כמה שיותר אמין (שיוכל להחזיק לפחות 3 שנים בלי קלקולים) הביצועים ממש לא קריטים- הוא יחליף NEXUS 5X, וכל טלפון עם ביצועים כאלה או יותר זה מספיק טוב. מחיר בין 750 ל1500, כשעדיף יותר לכוון הנמוך. גודל מסך : בין 5 ל5.7 . אני מעדיף לא מחברה סינית (מכל מיני סיבות, לא בגלל החשש מאמינות) ההתלבטות שלי היא בעיקר בין נוקיה (5, 6.1 או 3.1) לסמסונג (S7 או A7), אבל אשמח להצעות עדיפות עם יש. מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
הבנתי שיש חוק חדש שאני יכול לקבל החזרים מחברת הסלולר גם במקרה ואני קונה מחנות פרטית. מישהו יודע איך קוראים לחוק הזה ואיך אני מממש אותו? בנוסף אשמח לשמוע ממי שיודע איך ההחזרים האלה עובדים...
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
מקרה שקרה אתמול... לפני שלושה ימים הצטרפתי למבצע של 2+ספק אינטרנט ב-40 ש"ח דרך רישום באתר של הוט-מובייל. ניידתי שני מספרים, אחד מ-012 והשני מסלקום. עדיין לא קיבלתי את הסימים של הוט בדואר, אבל אתמול לאחר שניסיתי לחזור לשיחה שלא נענתה הקליטה בקו של 012 הפסיקה... צ'וטטי עם הנציג של 012 והוא טען שהמנוי "נמשך" ע"י הוט ואין מה לעשות. התקשרתי מהקו השני להוט, לאחר כמה דקות של המתנה - לא הרבה, ענה לי נציג שירות. לטענתו זו "תקלת מערכת" והוא לא יודע מה לעשות, הוא הציע לי לנסוע עד חדרה או חיפה (מיוקנעם) למרכז שירות כדי לקבל סימים. הסברתי לו שאני לא מוכן לשלם על טעות שלהם והתחילה לעלות לי החלסטרא ביקשתי שיארגן שליחות - ללא גמישות. הם טועים - אתה משלם (דלק + זמן = כסף). …
-
- 2 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
ל i digital אין מושג אם יצא תמיכה בעיברית לנגנים החדשים (דור שלישי...) האם למישהו יש מושג כיצד אני יכול להכניס עברית לנגן שלי?? בתודה מראש... יניב.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם h97 hd3 האם הx fi טיטניום 7.1 ישפר לי את איכות השמע במוסיקה ובמשחקים? ניתן להביא אחד לא חדש ב250 שח.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני עם SGS2 חדש מחנות פרטית כסמארטפון ראשון. וארצה לשמוע את דעתכם, מתי כדאי להכנס לנושא של החלפת רומים: האם להתחיל מייד? או להשתמש בסטוק עד "שימאס"? אני מבין שזה עניין אישי אבל אינני יודע את היתרונות והחסרונות במלואם. תודה מראש, עומר
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי XOOM ואני רוצה לאפשר לילדה שלי לצייר איתו. יש תוכנה מומלצת? יש עט מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הדגמים החדשים מבית גוגל ממשיכים במסורת שיפורי יכולות הצילום - אך לא יציעו את אחד מהיתרונות הגדולים ביותר שקרצו לחובבי הצילום בשלושת הגלגולים הקודמים של המותג לכתבה
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
- 1 follower
-