גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
אפליקציה המכילה 4 משחקונים פשוטים מאד לא משהו סטנדרתי ומעניין אותי אם אנשים נהנים מזה להורדה חינם: http://itunes.com/apps/DooggenDooggen אני לא מנסה לקדם את זה פה הכל נעשה לשם לימוד והתנסות פשוט מעניין אותי אם זה מהנה למשתמש לא קבלתי חוות דעת ממשתמשים שהורידו באפסטור חוץ מחברים שהם פחות אוביקטיביים
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
-
-
אני מוריד משחקים מ appmarket וכל המשחקים שצריכים עדכון לאחר הורדה מהאינטרנט או wifi לא מתחילים להוריד אפילו מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716354 או http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=739503 אשמח לדעת מה ההבדל ביניהם ומה עדיף. אם יש לכם המלצה לנגן MP3 טוב יותר עם נפח דומה ובמחיר דומה, אשמח לדעת. (: תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נגן מוזיקה כמתנה לאימי. התקציב שלי לא גבוה במיוחד - ככה שאני כנראה לא אלך על מוצר של אפל. רציתי לשאול איזה נגן, מומלץ במיוחד? הדרישות: קטן / נייד, נוח לשימוש (הן בהכנסת שירים למכשיר והן בנוחות של שמיעת ובחירת שיר ספציפי מתוך רבים בקלות מירבית). איכות שמיעה מן הסתם - לא צריך להיות אודיופיל, אבל שלא יהיו תלונות על איכות או ווליום.. ראיתי את ה - sansa clip, האם הוא מומלץ? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-mp3player&db1303915=1303916 תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בהמשך לת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=490043.0 כיצד אפשר באנדרואיד/IOS4 לעבוד רק ב-2G בזמן שיחות ולעבור ל-3G אך ורק אם אין קליטה ב-2G (לא קורה) ואין WIFI במקרה שגולשים? רצוי מאוד משהו אוטומטי או בלחיצת אצבע אחת אם אפשר. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לדוגמה: http://support.apple.com/kb/HT4066 לא יודע אם היא רצה על האייפון אבל אם היה משהו דומה לאנדרואיד הייתי שמח מאוד. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
:smile1: חלק יגידו שאני צריך טיפול, חלק יגידו מגניב, אני מבסוטטטטט ;D ;D ;D אם יהיה לי מממממממממש משעמם, אולי אעשה איזה סרט סטילס סטייל פלסטלינה
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
ביקשו ממני להמליץ על טלפון עסקי, לאדם מבוגר, רצוי אמין ככל האפשר. חשוב להדגיש - ללא מסך מגע או מקלדת qwerty המחיר לא קריטי (ינתן בכל מקרה זיכוי מלא על ידי חברת הסלולר, עקב חשבונות גבוהים) הדרישות הן - זמן עבודה סביר (יומיים של עבודה ללא טעינה יהיה אידאלי, אבל גם יום אחד יהיה סביר) בניה איכותית ותוכנה קלה לשימוש (אין דגש על מכשיר חכם) Wifi - יתרון GPS - יתרון ראיתי כרגע 3 מכשירים אפשריים, אבל אני אשמח לשמוע עוד הצעות. מדובר על ה-BlackBerry Pearl 9105, ועל הנוקיות E52 ו-C5 (לאחרון אין wifi) המלצות? דעות?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מכשיר מסויים שיש לו קרינת SAR גבוהה - 1.18. המכשיר ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, וכמעט ולא לשיחות או לשליחת SMS (יש לי מכשיר נוסף). אני יודע שיש חשיבות לקרינה גבוהה ושהיא עלולה להגדיל את הסיכוי להתפתחות מחלות כגון סרטן. השאלה היא האם כאשר הטלפון מוחזק רחוק מהראש - כלומר ביד, הסכנה דומה?
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
בצער רב איבדתי את הנגן של - Iriver H320 20GB הישן והטוב ועכשיו אני צריך לחפש תחליף. ראיתי מספר דגמים אבל לא מצאתי חיווי מספק בהשוואה ואולי יש דגמים שפספסתי (או שניתן למצוא בחו"ל). כרגע ה-IAUDIO J3 מוביל וה-CREATIVE X-FI2 (למרות הנפח הקטן אבל בתוספת כרטיס הרחבה) אחריו. עיקר השימוש מבחינתי הוא המוזיקה ואינני רוצה IPOD. הייתי גם שמח ללכת על IRIVER אבל לא מצאתי משהו בהשוואה לשניים למעלה. מה הדעה הרווחת כאן? J3 בלי לחשוב פעמיים? אולי ללכת על נגן ללא מסך מגע כמו הI9? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מכשיר SGS. התקנתי את anysoftkeyboard עם חבילת העברית. מתפקדת היטב, אך כשאני שולח הודעה, ההודעה מתקבלת בסימני שאלה במקום בעברית תקינה. יש תוכנה מומלצת? באותו עניין - לפני שהפעלתי את anysoft, עלתה לי הודעה שדרך התוכנה יכולים לקלוט כל מה שאני כותב כולל ססמאות וכו', יש סיבה לפחד? תודה רבה ושבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהבתי מאוד את כל המערכת כעיקרון, ומלבד להתקין אותה (מה שאני לא אעשה גם אם אפשר) על המיילסטון שלי, יש דרך להוריד איזה לאצ'ר כזה או אחר שמדמה את המראה והשימושיות של הבאדה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש נגן בתחום מחיר של 1000 שקלים, עם תנודות מעלה ומטה. מה אני מחפש: - איכות שמע - מעל הכל - תפריט נוח, מעבר קל בין אלבומים, כמות שירים גדולה וכו'. - מומלץ מסך מגע אך לא חובה. - שלא יהיה בומבסטי (מבחינת ממדים) מדי ועם זאת שלא יהיה קטן מדי, במיוחד בעובי. - משקל, לא קריטי. שמעתי רק דברים טובים על המוצרים של cowon, אך אני לא בקיא בדגמים ולא סומך על cnet. תודה לכולם ושבת שלום!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחיטוט בתוך הSDK שיצא בגרסה לא סופית, מסתבר שהרזולוציית הטאבלטים הולכת להיות 1280x800, כלומר המסך יהיה wide לרוחב, ומבחינת הרזולוציות למכשירי הטלפון, הקו הנוכחי הולך להמשיך את עצמו, 480x800, והעיוות הקטן של 854 במכשירים מסויימים. כמו כן, יש שמועות שהgalaxy tab החדש הולך להיות בעל רזולוציה ועדיין עם מסך 7 אינץ' ... מה שמזכיר לי את הדיון הקודם שהיה על M9 והרזולוצייה הקצת עקומה שלו. בAVD עצמו לא ראיתי שום אפשרות ליצירת רזולוציה מותאמת אישית, השאלה היא איך הולכים לכתוב עבור הדברים הלא סטנדרטיים אפליקציות ולעשות התאמות ... נחיה ונראה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש חנות שיש לה את הטלפון הזה, בתצוגה... ממש שאפשר לשחק איתו כדי להיות מסוגל להחליט. מישהו שמכיר אודה לו אם ירשום.. תודההה
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום. מכר שלי אמור לטוס בסוף החודש לגרמניה, ואני רוצה שהוא יקנה בשבילי נקסוס אס. מישהו יודע איפה אפשר לקנות שם?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי אייפד חדש מהקופסה, שלא השתמשתי בו בכלל. קיבלתי הצעה ממישהו להחליף אותו תמורת מחשב נייד 15'' של לנובו 2GB שהיה בשימוש שלו כחצי שנה, או במוטורולה מיילסטון חדש מהקופסה. שווה? עריכה: אולי כדאי לציין: נתתי את האייפד במתנה לאמא שלי, שאומרת שהיא לא בטוחה שתצליח ללמוד איך להשתמש בו (למרות שכמה קשה זה כבר יכול להיות). בכל מקרה, אני לא אשתמש בעצמי באייפד/נייד (אולי הפלאפון יהיה נחמד. בניתי על מכשיר מבוסס אנדרויד כלשהו, אבל המיילסטון נראה לי ישן קצת).
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מקווה שבקרוב מאוד יהיה לי פלא עם אנדרויד (בתקווה DESIRE) עכשיו רציתי לדעת כמה דברים... כמה קל או קשה לפרוץ מכשירים של HTC? מזה ה"רדיו" הזה שמעדכנים (עלזה אשמח הסבר קצת מפורט)? מהן יכול הOC ובאיזה אנדר הוא עדיין פועל סבבה (עלמנת לחסוך סוללה)? לפי מה שהבנתי OPEN DESIRE ו OXYGEN שני רומים ממש מומלצים... אשמח לקבל עלזה כמה תגובות... כמה קשה לשים עיברית על רום שמורידים מהאינטרנט או שזה ממש שטויות? (יענו אכפת לי רק שפשר יהי לקרוא עיברית סבבה בהודעות ואינטרנט ומיקלדת לגבי ה MENUS מזה לא אכפת לי, להיפך כמעט 100% יעמוד על אנגלית אצלי...) בינתיים זה הכל אם אזכר בעוד משו אעדכן אח"כ... עריכה: למישו יש מושג כמה צריך לדבר בכדי לקבל על הDESIRE החזר עם תובנית חיילים (סלקו…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במקשים של המכשיר, מקשי הווליום בצד ומקש המצלמה לא פועלים, לשם כך אני צריך להחליפם. מישהו יודע איפה אני יכול לקנות בזול את החלפים האלה ולהחליף אותם? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, מהיום הראשון שקבילתי את הפלאפון (גרסה מקורית של פלאפון, היום אני עם הרום של פיילוט) כל אנשי הקשר מופיעים לי עם '\1' בסוף. זה ממש מציק ויכול גם לדפוק לי את החיפוש אנשי קשר. אשמח לעזרה, מקווה שלא אצטרך לערוך אחד אחד... תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בקרוב אני הולך לחברה שלי פלאפון לשאול אם אפשר לחבר לי פלאפון לחברה עכשיו אני רוצה לדעת כדאי שהם לא ידפקו אותי בטח יש להם איזה חוק שאומר שהם לא חייבים להודיע לי על חוקים מסויימים של משרד התקשורת ודברים שידפקו אותי בקטע הזה עוד לא קניתי את המכשיר השאלה אם אני קונה בחנות פרטית מה בדיוק מגיע לי ברשת אם אני מחבר? זה כמו מישהו שקנה מהחנות של הרשת את הטלפון? מה זה חוק הזיקה? כי קראתי על זה אבל לא בדיוק הבנתי מה זה אז אם מישהו יכול להסביר לי בדיוק מה זה בצורה מובנת תודה רבה (המכשיר הוא SGS רווח של 1600 שקל אם קונים בחנות פרטית ולא בפלאפון)
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
-
קודם כל מחובתי לציין שאני בפרוש בעל עניין פה. לעניינו - הוצאנו עכשיו משחק חדש לאנדרויד, משהו פשוט וקליל כדי להעביר את הזמן. המשחק הוא חינמי ויש מודעות (אולי בהמשך תצא גרסה במחיר סמלי ללא מודעות). אני אשמח לקבל פה תגובות והצעות, ובעיקר לספוג פה ביקורת במקום במרקט איפה שזה ירחיק לקוחות חדשים וכמובן שאני עוד יותר אשמח לקבל 5 כוכבים והערות טובות במרקט! מי שמעוניין לנסות יש את האתר שלנו כאן: http://redheadgaming.blogspot.com/p/horror-run.html יש לינק מסודר למרקט באתר. תודה! * אם זה לא תקין 'לפרסם' פה את עצמי אני כמובן אוריד את זה, אבל למיטב הבנתי אין בעיה כל עוד מובן מאליו שזו מעין פרסומת...
-
- 55 תגובות
- 13.2k צפיות
-
-
אני לא ממש בטוח שזה שייך לפה אני מתנצל מראש אם לא אני מחפש תוכנה לאייפון די פשוטה אולי מישהו מכיר איזהשהיא תוכנה שכשאני מקבל שיחה אני יוכל להשתיק את הטלפון מבלי להשתמש בכפתור ההשתקה בצד המכשיר ולא ע"י ניתוק (כפתור אדום על המסך) אלא בצורה של דאבל טאפ על המסך והווליום פשוט משתתק יש את זה באחד הטלפונים של נוקיה (לא סמארטפון בכלל) שמקבלים שיחה ועושים דאבל טאפ על המסך החיצוני הוא משתתק אבל השיחה ממשיכה ולא מתנתקת אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אני ישמח לשמוע
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-