עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by rotman,

שלום לכולם , אני טס לארה"ב ורוצה לקנות אוזניה טובה למכשיר מוטורולה של מירס (צבאי) , התקציב עד 80$. אשמח לקבל מכם המלצות. תודה רבה

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. אשמח לקבל המלצה לדגם דיבורית Bluetooth לרכב, בעלות של כ 300 - 350 ש"ח. (לא חובה מכשיר מתוחכם, עם מסך צבעוני וכו', אלא מכשיר טוב בתקציב הנ"ל) תודה.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  3. Started by eleshem,

הי, האם תוכלו להמליץ לי על דיבורית טובה לרכב? אני מחפש דיבורית שתתמוך ב-BlueTooth ובחיבור של כמה מכשירים, כלומר, שלא תשכח מכשיר אחד בהתחברות למכשיר שני. התקציב שלי בסביבות ה- 500 ש"ח.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  4. תודה

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  5. שהחיבור למצלמה יהיה הברגה למצלמות דיגיטליות ותופסן למצלמת פלאפון. תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  6. שלום חברים. אתחיל בדבר השני שציינתי בכותרת - האם ניתן להריץ משחקי פלאש בטאבלטים מבוססי אנדרואיד, דוגמת משחקים בפייסבוק למיניהם (פארמוויל למשל)? היעדר התמיכה בפלאש מאוד מטריד אותי בכל הקשור למעבר אפשרי מלפטופ רגיל לטאבלט מבוסס אנדרואיד (לא רק בהקשר של משחקים מבוססי פלאש). כאן אגיע לנושא הראשון - אני מעוניין לעבור מהלפטופ שעד כה הייתי צריך כדי להקליד בשיעורים כסטודנט (אני מסיים ללמוד תיכף) לטאבלט שיותר ישרת את הצרכים שלי. אני מחפש טאבלט בעיקר לתחום המדיה - משחקים, הרצת סרטי HD בעיקר בפורמט MKV עם תמיכה בכתוביות עברית לשם חיבור לטלוויזיה. כמובן שחשוב גם העניין של גלישה באינטרנט ומיילים, אך את זה יש בכל טאבלט אני מניח. את מערכת ההפעלה של אנדרואיד אני מכיר שכן אני בעל סמרטפ…

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  7. אהלן, אני מחפש טאבלט פשוט וזול לאבא שלי, שישמש בעיקר לצפייה בסרטים. גודל מסך: בין 7 ל- 10 אינץ' סאונד חזק (שלא יהיה צורך באוזניות) זמן סוללה ארוך יש לכם הצעות מעניינות? יש את הטאבלטים האלה ב 300 שקל שמפרסמים במחסני חשמל. הם עונים לצרכים?

• 7 תגובות
    • 7.5k צפיות
  8. Started by coron10,

מסך 10אינץ. גלישה טובה וחזקה באינטרנט. חיבור USB חובה. חשבתי על זה: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=16670&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  9. Started by Guy_1710,

שלום לכולם מבקש טאבלט לצרכי לימודים. חייב ווינדוס 8 (הרבה מהאתרי אינטרנט של האוניברסיטה דורשים ג'אווה) טאבלט כמה שיותר חזק (2 גיגה ראם לפחות, ובמעבדים של טאבלטים עדיין לא הספקתי להתעניין בגלל זה צריך עזרה) כפי שכתבתי, התקציב הוא עד 3000 וזה בגלל שראיתי טאבלט שממש הרשים אותי, ATIV של סמסונג כמובן שאם יש משהו זול יותר ועדיין מתאים לי אני אשמח לשמוע עליו. תודה

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  10. Started by nisso87,

שלום אני מחפש טאבלט מיני לסטודנט לרפואה שיסתובב איתי בכיס של החלוק המטרה העיקרית היא נגישות לספרים, קבצי pdf ומצגות. בנוסף חשובה לי מאוד היכולת לרשום עליהם הערות ולמרקר. כמו כן הייתי שמח גם לתמיכה טובה בעט סטיילוס על מנת לרשום הערות. ותוכנה טובה שתדע לזהות את הטקסט ביעילות ולהמיר אותו לפונט של מחשב. לכן התמיכה בעברית מאוד חשובה לי הייתי בעבר עם אייפד רטינה אבל העברת הקבצים והצורך בקונברטינג שונים שיגעה אותי. להוריד קובץ לדרופבוקס ואז להעביר לאפליקציה המתאימה. בקיצור. לא אוהב. אני כרגע בהתלבטות בין טאבלט אנדרואיד לבין ווינדוס 8 אשמח לייעוץ ועזרה בבחירת הטאבלט מיני האולטימטיבי עבורי. תודה

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. רצוי עם מעבד קואלקום ולא מדיאטק, עם 4GB זיכרון ו-64GB איכסון. מאוד חשוב GPS איכותי. אני כרגע עם שיאומי Mi5 כמכשיר חלופי למוטורולה Moto X Pure 2015, וה-GPS שלו מאבד קליטה כל כמה דקות בניווט עם Waze, מה שלא קרה מעולם עם המוטורולה. אמור לשמש כמכשיר "לבינתיים"/חלופי עד שנזמין מכשיר חדש מחו"ל. עדיפות ל-LG /Samsung. מתכנן לקנות עוד היום באיזור המרכז. למרות הנאמר - מה ההבדל בין Xiaomi Redmi Note 4X Qualcomm לבין: Xiaomi Redmi Note 4 Qualcomm (ללא X) ?

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. כל מיני אופציות של דור שלישי לא ממש מעניינות אותי, מה שחשוב זה שתהייה בטלפון מצלמה איכותית (וכמובן שיהייה אפשר לקבל ולהוציא שיחות... ;D). תקרת המחיר שנתתי (800 ש"ח) היא שרירותית ויכולה להשתנות, רצוי כמובן כלפי מטה, והעיקר שהטלפון יתן תמורה טובה למחיר (זמן סוללה וכ'ו). ואם זה חשוב אז הטלפון מיועד לאישה. כאמור, רצוי שתהייה מצלמה איכותית ככל האפשר. תודה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. לאור ההצלחה התודעתית של ה-W200 החדש שלי, הוחלט שאחותי הצעירה תשתדרג אף היא. הדבר הכי משתלם משצאנו כרגע הוא ה-W200 ב-667 שקלים בטיינידיל, אבל המסך גדול לה. היא זקוקה למכשיר עם מסך קטן יותר, רצוי פחות מ-4.5 אינץ'. הדרישות הנוספות הן מצלמה קדמית טובה (פטיש מפגר של מתבגרות כנראה), ורזולוציה של 720P. ישוחקו משחקים קז'ואליים בלבד. סוללה גדולה היא תכונה שמהווה יתרון. חפשנו מכשירים של לנובו, אך הם עולים יותר מ-W200 ונותנים פחות. ואין מסכים קטנים ברזולוציה נורמאלית שמה נשמח להמלצות

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום לכולם, אני רוצה לקנות טלפון סלולרי חדש. השימושים שלי בסיסיים ביותר: שיחות והודעות SMS (מצלמה היא תוספת נחמדה, אבל פחות חשובה). הדרישות שלי בסדר חשיבות יורד הן: עמידות, פונקציונליות, נוחות וקלות תפעול, סוללה שתחזיק כמה שיותר הטענות וכמה שיותר זמן בין הטענות. המראה והשיק פחות חשובים לי. אין לי מושג במחירים, אבל אני חושב שבהתייחס לדרישות הללו, תקציב של עד 500 ש"ח יהיה מעל ומעבר ואני מצפה שישאיר לי עודף משמעותי. אשמח להתיחסויות. עריכה: שכחתי לציין שאני ארצה לחבר אליו דיבורית אישית חוטית בלבד, שאמורה לעלות כמה עשרות שקלים. אני צריך טלפון שקיימת עבורו בשוק דיבורית חוטית זולה שכזו.

• 15 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. Started by edeNF,

שלום, אשמח לקבל המלצה לכיסוי עבור אייפון 3gs, בסביבות 200 שקל. אני מעוניין שהכיסוי יגן על המכשיר מנפילות ומשריטות, ובכלל שתהיה הגנה כמה שיותר טובה. בנוסף אני אולי אקנה גם דוק לאייפון אז אני לא מעוניין בכיסוי שיש להסיר את החלק התחתון שלו בשביל לחבר למחשב. אשמח לשמוע המלצות, יש כל כך הרבה כיסויים שכבר יצאתי ממש מבולבל ואשמח אם תעזרו לי להבין איזה כיסויים נחשבים הכי טובים ומומצלים. בנוסף, אני מעוניין לעשות סיבוב בחנות של idigital האם יש שם מבחר וכדאי לקנות שם? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  16. המכשיר צריך להסתנכרן עם OUTLOOK, תוספת GPS, WIFI ושאר הצעצועים יהיו תוספת נחמדה גם כן, אבל הדגש הוא על מחשב+טלפון+מקלדת+סנכרון. המחיר יכול לעבור את ה4000 ש"ח. אני גמיש. התעניינתי ב וIPAQ HW6915וHP/Compaq . מישהו יכול לתת חוות דעת? או על מכשיר דומה? תודה

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by asafgolan,

השתמשתי בעבר בMIO MOOV BLACK שעליו הותקנה IGO8 והייתי די מרוצה, אז אם יש משהו טוב באותה מידה או יותר אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  18. אוקיי רוצים לקנות לאבא שלי מהעבודה מכשיר כף יד... המכשיר צריך להיות מאופיס דיפו... (יש הנחה שם וכו' קיצר...) עכשיו מה המכשיר כף יד הכי טוב שיש שם? http://www.officedepot.co.il/(lygnqnbrzfql1m55ku0z20n0)/catalogDivision.aspx?PR=*&id=27 צריך שיהיה לו גם GPS תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Started by gingel,

שלום, אני מעוניין לרכוש מכשיר ניווט GPS, ורציתי להתייעץ עם המומחים כאן מה כדאי לרכוש היום. קראתי ברחבי הרשת לגבי כל מיני חברות, וראיתי שהרבה קונים מכשירים של MIO או של QUE. לאחר קריאה מעמיקה הבנתי שהתוכנה IGO מומלצת יותר. האם היא באמת יותר טובה? גם קצת יצאתי מבולבל מסוגי ה-IGO. יש IGO More, IGO 8 3D ו- IGO Amigo. מה ההבדל ביניהם? יש מכשיר אחד של QUE שראיתי מדגם NQ450, למישהו יש ניסיון איתו? אשמח לקבל כל המלצה למכשיר ניווט, תודה מראש.

20. היי. שימושים עיקריים-גלישה. לא משחק כלל ולא משתמש באפליקציות כמעט בכלל. בקושי מאמץ את המכשיר. מעדיף לשים דגש על מסך גדול (לפחות 5.5") וזמן סוללה טוב. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  21. Started by kletsman,

שלום מבקש המלצה למעמד לאוטו ל LG G2 הוא צריך להתאים לרוחב של הטלפון כולל האוטר בוקס שמוסיף עוד כ - 2 ס"מ בנוסף צריך להתאים למשקל של המכשיר. המעמדים שקניתי עד עכשיו לא עמדו בעומס של המשקל והמעמד נשמט כלפי מטה עקב המשקל של המכשיר (143 גרם + המשקל של האוטר בוקס)

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  22. מחפש נגן mp3, בנפח של לפחות 8 ג'יגה, עם מסך (יכול להיות גם מסך קטן - העיקר שניתן יהיה לראות את פרטי השירים, ולדפדפף בינהם), רצוי מאוד שתהיה תמיכה בפונטים בעברית, לא חובה וידאו רצוי רדיו (לא חובה) לא משנה לי אם הנגן יעלה 200 ש"ח, או 1,000 ש"ח, העיקר שהוא עונה על הצרכים שהגדרתי. (כמובן שעדיף זול יותר). חשבתי על iPod קלאסיק החדש, בנפח 80 ג'יגה, אבל שמעתי מכמה חברים שעדיף לקנות נגנים אחרים, ולא אייפוד, אלא iAudio, Creative וכו', אין לי מושג מדוע. לאור הנתונים הנ"ל, אשמח לקבל המלצה לנגן MP3. (אגב, יש לי אפשרות לרכוש את הנגן בארה"ב, אם זה משנה משהו). תודה !

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  23. Started by nirga,

תקציב בסביבות 500 ש"ח (אפשר גם קצת יותר) תמיכה ב-FLAC לפחות 4 גיגה עם עדיפות ליותר תמיכה מלאה בעברית, לא הפוכה (אין בעיה שהתפריטים יהיו באנגלית) אפשרות לתצוגת השירים מתיקיות (ולא רק ע"י ה-ID3) איכות שמע טובה מעדיף ללא מסך מגע וכמה שיותר קטן תודה

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  24. Started by sroolik,

שלום ! אני רוצה לקנות נגן איכותי בעל נפח גדול לא כ"כ חשוב לי סרטים וקליפים, אני אשתמש בו בעיקר לשירים חשוב לי שהסוללה תספיק להרבה זמן ושהממשק לא יהיה בשמיים תודה !

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.