עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by keevrosh,

שלום. חיפשתי להתקין סיאנוג'נמוד לגלקסי שלי. כיוון שאני לא מבין בנושא בכלל חבר שלח לי את הלינק הנ"ל ואמר שאמור להיות קל יחסית להתקין דרכו. http://beta.download.cyanogenmod.org/install הורדתי את התוכנה לגלקסי וכשעמדתי להתקין אותה קיבלתי הודעה unsupported device, sorry your device is not currently supported by the cyanogenmod installer you may continue to prepare your device for installation at your own risk דיברתי אתמול עם מישהו שאמר לי שאין הבדל בין 9100 ל 9100t. מישהו יודע אם זה בטוח להמשיך את ההתקנה על ה 9100t שלי? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by Omerole,

היי, יש לי אייפון ברשת AT&T,ואני רוצה את האופציה לכתוב בעברית עליו,הבנתי שזה אפשרי עם "פורצים" אותו כדי לאפשר לאפליקציות צד שלישי לרוץ עליו. השאלה הראשונה שלי היא האם זה פוגע במכשיר בדרך כלשהי? או יכול לפגוע בו? שאלה שנייה,אם הבנתי נכון,יש לעשות Jailbreak ויש Unlock והם לא חייבים לבוא ביחד,אבל Unlock תלוי לגמרי בJailbreak. אבל רק לעשות Unlock מוציא את האחריות..זה נכון? תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Trooper-Flax,

יש לי sansa e260 שנקנה בחו"ל, לפני קצת פחות משנה, כבר לפני חודשיים הוא נתקע לי כשניסתי לדפדף ברשימת השירים, לא זז יותר ולא נכבה, בסוף הצלחתי לכבות איכשהו מחקתי את כל השירים והתקנתי מחדש את עידכון הקושחה. ומאז הנגן עבד בסדר. אתמול הטענתי אותו במשך שעתיים, ואחרי שניתקתי אותו זה הראה שזה לא הטעין בכלל. באתי לכבות אותו והוא נתקע במסך ה-good bye ואי אפשר לכבות להדליק, פשוט כלום. השארתי אותו דולק כל הלילה כדי שתגמר הבטרייה ואני אוכל להטעין מחדש ולהדליק, אבל הבוקר הוא היה כבוי, הדלקתי אותו וכשבאתי לכבות, שוב אותו הדבר תקוע באותו מסך. מה אתם ממליצים לי לעשות כדי לתקן את זה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. מצאתי באינטרנט אבל ביחד עם משלוח זה יוצא יקר איפה יש בארץ סוללה כזאתי 3.7 Volts 2800 mAh

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. דגם תקציבי חדש מבית סמסונג מחליף את שבב ה-Exynos הצנוע בשבב Snapdragon צנוע ומרחיב את הצילום למערך משולש - אבל האם זה באמת מספיק בכדי למשוך קונים חדשים? לכתבה

6. Started by kalda01,

המכשיר נרכש אתמול. טענתי עד שהגיע ל100% ובלילה השארתי ללא טעינה מחובר לרשת. בבוקר מראה 100% ובהגדרות תחת סוללה מופיע "אוסף נתונים, אנא המתן" זו תקלה ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Wunderbar,

היי חברים, ברשותי Galaxy S3 (gt-i9300) שרץ על Jelly Bean 4.1.2. אני מעוניין לשדרג את מערכת ההפעלה בתקווה שהוא יפעל טוב יותר, מכיוון שכרגע הוא די זוחל. ראיתי שיש סוגים שונים של מערכות הפעלה cyanogenmod, ה-touchwiz של סמסונג, מערכת האנדרואיד הרשמית ועוד. לאיזו מערכת הפעלה מומלץ לשדרג את הטלפון הזה בשביל הביצועים הטובים ביותר? תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by Cereal Killer,

אהלן, קיימים נגני "כיס" חוץ מהאייפוד בעלי נפח גדול מ 100GB? (הארכוסים לא באים בחשבון, גדולים מדי ויקרים מדי)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by lior777,

יש למישהו ניסיון עם טאבלט סיני איכותי? ראיתי מחירים בין 120 ל200 דולר לטאבלטים כפולי ליבה עם מסך IPS למי שיש ניסיון שירשום בבקשה דגמים מומלצים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by arik.sol,

הטאבלט הוא מתנה לאבא שלי ולכן הוא צריך להיות לפחות 10" כדי שיהיה קל לעבוד איתו. דרישות נוספות: 1. מערכת אנדרואיד לפחות גרסה 4.0 2. עד 1000 ש"ח (גג גג 1100 ש"ח) 3. רצוי מחברה יחסית מוכרת (כי יש אינסוף מכשירים שמריצים אנדרואיד) 4. רצוי מאוד שיהיה לו מעבד טוב ומצלמה טובה (נראה לי שלפחות מעבד כפול ליבה) תודה רבה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by E33,

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by alexbmw,

ראיתי שהפלאפון הזה מאוד פופולארי בארה"ב אבל אני עדיין לא מבין למה הוא דיי גרועה יש לו רק מצלמה 1.3 ורק בדור העכשיו הוא קיבל נגן mp3 שזה עצוב שפלאפון כל כך מוצלח (מבחינת מכירות כמובן ) לא היה עם mp3 עד עכשיו . ולמה אין אותו בארץ ? ביגלל שהוא רק של t mobile או שהוא לא ניתן לפריצה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by dvirf1,

היי, אבא שלי צריך לבחור בעבודה שלו בין אחד מהפלאפונים הבאים: nokia e71 nokia n85 sony erricson w995 samsung s8300 אני מניח שה e71 ירד מהפרק כי הוא לא ממש משתמש בפלאפון בשביל לקרוא מיילים. סה"כ הוא משתמש די ממוצע. קצת שיחות, קצת smsים וקצת תמונות.. באיזה פלאפון כדאי לבחור?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by liav12,

אהלן, אני מחפש משחקים קצת ל HTC HD, מישהו יודע איפה אני יכול למצוא? עשיתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי שום דבר... תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by .nimiking.,

אני צריך שיהיה לו נגן טוב, מצלמה איכותית ועדיף גם מקשים נוחים. התקציב בכותרת... תודה ויום טוב

16. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם אני יכול להתקין על הטאבלט שלי (Asus transformer ft201) את הגירסה החדשה של האנדרואיד? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by alons126,

שלום קיבלתי N97 בגירסה V11 שמתי לב לכלכ מיני באגים שיש עליו ושיש עידכון לגירסה V21 ורציתי לדעת אם אני יכול לשדרג את הגירסה דרך סלקום? אני יודע שאפשר לשדרג בבית אבל אני לא לוקח סיכון. עוד רציתי לדעת מה שיפרו/תיקנו/הוסיפו מאז גירסה V11 האם יש סיכון כלשהו בעידכון הגיסה של המכשיר? כלומר תקלות למיניהן תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, רציתי לדעת, ברצוני לרכוש טבלט של בערך עד 2000-2500 שקל, לשימוש יומיומי של גלישה, צפייה בסרטים וכו'... עכשיו אני לא מבין לא דבר כטאבלטים, העדפות, הבדלים, גרסה 1-2-3 של כל אחד מהם, מישהו שבמבין בבקש יכול להמליץ לי ולהסביר למה הוא ממליץ, תודה רבה מומחים יקרים!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by gjook,

שלום , אני מחפש סמארפון בסביבות ה1200 ש"ח. מבדיקה קצרה שערכתי ראיתי את הsony ericsson ray . חשובה לי מצלמה טובה , יכולת gps , גלישה באינטנרט , וכמובן שהמכשיר יעובד בצורה חלקה ונעימה. האם יש פלאפון עדיף שניתן לשקול בעל יתרון בפרמטרים הנ"ל?.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by danh2,

טוב אז ככה אני בעיקרון הולך להתחיל מנוי חדש בסלקום או אורנג' במסלול חיילים עכשיו זה הולך ככה : סלקום: יותר יקרים במנוי החודשי על הטלפונים עצמם, לדוגמא מכשיר שעולה עצלם 44 ש"ח לחודש עולה באורנג' 29 ש"ח המבצע שלהם לחיילים זה 39' אגורות לדקה לכל הרשתות. אורנג' הטלפונים יותר זולים במחינת תשלום חודשי. המצבע שלהם לחיילים הוא 44 אגורות לדקה הראשונה ואחרי זה 28.7 אגורות לדקה, לכל הרשתות. עכשיו נראה שאורנג' יותר טובים אבל איך השירות של שניהם והקליטה והאיכות דיבור ובעיקרון מה עדיף במחינת חברה? ועוד שאלה, אם זה אותו מכשיר בסלקום ואורנג' אז זה בסופו של דבר אותו מכשיר, כאילו הם לא משנים בוא איזה משהו...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. צמד דגמים חדשים של היצרנית הקוריאנית, אשר משתייכים לכאורה למשפחת ה-K הטרייה, מופיעים ברשת כשהם מצויידים בשבבי ה-Snapdragon 430 מתומני הליבות סדרת מכשירי ה-K של LG, שהוצגה לראשונה בתערוכת CES בתחילת השנה, היא הנסיון המשמעותי ביותר של החברה בשנים האחרונות למתג ולהמציא את עצמה מחדש בשוק הסמארטפונים המוזל, שעמוס במתחרים שאפתניים. התוצאה הייתה מעורבת, כך נראה, ובעוד שדגם ה-K10 הבכיר בסדרה שנחת לאחרונה בישראל עולה כ-850 ש"ח בלבד – הוא עדיין מגיע אך ורק עם שבב Snapdragon 410 מרובע ליבות וותיק, שנמצא על גבול האי-רלוונטיות בעולם המובייל של שנת 2016. כעת, נראה שביצרנית הקוריאנית מתכננים לרענן או להרחיב את משפחת ה-K פעם נוספת – עם תוספת כח עיבוד בלתי מבוטלת. לפי נתו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by askme,

היי נקווה לגורל שונה, הפעם..... https://tech.walla.co.il/item/3091447

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מאפיינים רצויים: - מבוסס זכרון פנימי. - איכות הקלטה גבוהה + מיקרופון פנימי מעולה + אפשרות לחיבור מיקרופון חיצוני. - סוללה חזקה. - רדיו פנימי. - ממשק משתמש נוח ואינטואיטיבי. - עיצוב יפה. - לא חייב להציג ווידאו. - עד 500 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם יש לי גלקסי s1. התקנתי עליו סיאנוגן 9 .גרסאות לילה. אני לא מוצא אופציה להשתיק או להנמיך את הווליום של אפליקציות שעובדות ברקע בזמן שיחה נכנסת. יש לי רדיו שמופעל ואם נכנסת שיחה אז אני גם שומע את הרדיו. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Proteous,

יש ברשותי מכשיר sansa m240 , המכשיר אצלי פחות משבוע , עד עכשיו עבד נהדר , עכשיו משום מה אחרי שהוא נדלק הוא נשאר עם המסך הראשון ולא מאפשר לנגן שום דבר ולא מאפשר לי חיבור למחשב ... יש איזה דרך לאפס אותו ? או פיתרון שמישהו מכיר ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.