עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ohad5g,

אני מחפש נגן mp3 שתומך בעברית

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום, רציתי לדעת, ברצוני לרכוש טבלט של בערך עד 2000-2500 שקל, לשימוש יומיומי של גלישה, צפייה בסרטים וכו'... עכשיו אני לא מבין לא דבר כטאבלטים, העדפות, הבדלים, גרסה 1-2-3 של כל אחד מהם, מישהו שבמבין בבקש יכול להמליץ לי ולהסביר למה הוא ממליץ, תודה רבה מומחים יקרים!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by mazoneli,

רכשתי את האוזניות הנ"ל עבור המכשיר הנ"ל משום מה לפעמים בזמן שאני שומע מוזיקה יש הפסקות של כמה שניות, כמו שדיסק "קופץ" זה ממש מציק. יש למישהו מושג ממה זה יכול להיות ?, או איך אפשר לפתור את זה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by xtract1,

מחכים להמלצות שלכם

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by omri_ro,

האם ניתן לתכנת בTASKER שאחרי זמן מסויים(N דקות) מהרגע שהיתה שיחה שלא נענתה הוא יריץ לי משימה שהגדרתי לו(שליחת הודעה בסגנון "עזוב אותי באמא'שך" למתקשר)?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. חשבתם שה-Snapdragon 810 מרשים? תוכניותיה של קוואלקום להמשך השנה כוללות קפיצה לייצור טרנזיסטורים תלת מימדיים ב-14 ננומטר, ארכיטקטורה ייחודית חדשה עבור ליבות עיבוד ועוד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%aa%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%a0%d7%93%d7%99%d7%95%d7%96%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%a7%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%9c%d7%a9%d7%a0/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by יוסי 7071,

איך אני עושה קוד נעילה בg2 ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by yakir8,

שלום, לאחרונה קניתי מכשיר PDA עם Windows mobile 6. המכשיר אינו תומך בעברית. מישהו יודע איפה אני יכול להוריד תמיכה בעברית למכשיר? תודה,

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום! אני שוקל לשדרג לסמארטפון לא דרך חברת הסלולר, וזה אומר שלא תהיה לי אחריות תיקונים דרך החברה - מישהו יכול לספר מה העלויות בערך של תיקון סמארטפון פשוט (כמו LG optimus 1, לדוגמא) במעבדה פרטית לתקלות כמו מיקרופון או רמקול שלא מתפקד טוב (לא שומעים באחד הצדדים) או מסך שבור - בקיצור, התקלות הנפוצות. וגם - כמה זמן לוקח התיקון. ברור לי שאין כללים, אשמח אם תספרו לי מניסיונכם - כי לי אין ניסיון בתיקון בפרטי. בנוסף, מישהו מכיר מעבדה פרטית טובה באיזור חיפה? תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם יש לי גלקסי s1. התקנתי עליו סיאנוגן 9 .גרסאות לילה. אני לא מוצא אופציה להשתיק או להנמיך את הווליום של אפליקציות שעובדות ברקע בזמן שיחה נכנסת. יש לי רדיו שמופעל ואם נכנסת שיחה אז אני גם שומע את הרדיו. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Wunderbar,

היי חברים, ברשותי Galaxy S3 (gt-i9300) שרץ על Jelly Bean 4.1.2. אני מעוניין לשדרג את מערכת ההפעלה בתקווה שהוא יפעל טוב יותר, מכיוון שכרגע הוא די זוחל. ראיתי שיש סוגים שונים של מערכות הפעלה cyanogenmod, ה-touchwiz של סמסונג, מערכת האנדרואיד הרשמית ועוד. לאיזו מערכת הפעלה מומלץ לשדרג את הטלפון הזה בשביל הביצועים הטובים ביותר? תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. הסמארטפון הראשון של המותג הפיני לשנה החדשה נראה כמו שיפור משמעותי וסיפתח חיובי לקראת המשך ההתחדשות לכתבה

13. Started by noodle,

שלום רב, האם חנות האפליקציות של סמסונג מיועדת גם לגלקסי S? קראתי שבחנות של סמסונג יש 13 אלף אפליקציות אך בקישור לחנות בגלקסי S אני רואה כמה בודדים בלבד. נכנסתי לאתר של סמסונג ושם אפשר לבחור רק מכשיר WAVE. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. אהלן חברים, הייתי השבוע אצל חברת הסלולר שלי וקיבלתי מהם הצעה טוב למדי שבה אני גם יכול לקחת כל מכשיר שארצה. כמובן שהנציג התפלא שלא רציתי אייפון והתעקשתי על גלקסי. לצערי, אין להם אותו כרגע במלאי והצפי הוא שיהיה רק בשבוע הבא או אפילו רק יותר מאוחר. העניין? לא בטוח שהנציג יוכל לתת לי את אותו דיל החל משבוע הבא, אני יודע שזה משהו שהם תמיד אומרים, אבל במקרה הזה זה כנראה גם תקף למדי כי הוא באמת בא לקראתי בתנאים שלה. ניתנה לי האפשרות לקחת את מוטורולה Defy שאומנם על הנייר נראה מכשיר די טוב (ואני בכלל לא מתייחס לעניין העמידות שלו לכאורה) אך מכיוון שאין לי שום היכרות איתו אני מאוד מהסס עליו. לא מכיר אף-אחד בעל המכשיר הזה ולכן פה זה נראה כמו מקום טוב לשאול. איך החומרה שלו לעומת גלקסי?…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by lior777,

יש למישהו ניסיון עם טאבלט סיני איכותי? ראיתי מחירים בין 120 ל200 דולר לטאבלטים כפולי ליבה עם מסך IPS למי שיש ניסיון שירשום בבקשה דגמים מומלצים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by cool_g,

מישהו יודע מתי פלאפון או אורנג ישיקו את הנוקיה X6? הוא נראה מכשיר מדהים לא כן?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by liav12,

אהלן, אני מחפש משחקים קצת ל HTC HD, מישהו יודע איפה אני יכול למצוא? עשיתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי שום דבר... תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Judas Iscariot,

שלומות, קודם כל ברצוני להתנצל אם לא מדובר בפורום המתאים, פשוט לא מצאתי אחד שאני חושב אותו למתאים יותר. אז ככה - הH10 שלי לא בדיוק מתפקד כמו שצריך, הגלגלת שלו יורדת כל הזמן למטה וזה בהחלט הופך את השימוש בו למתיש(שלא לציין את העובדה כי אני לא יכול בגלל זה להשתמש בRockBox כי RockBox לא יכול לקלוט יותר מInput אחד בו זמנית ולכן הסמן פשוט יורד כל הזמן בלי אפשרות למשהו אחר..). לכן רציתי לתקנו, לצערי נגמרה לי האחריות לפני בערך חודשיים, והיא בכלל הייתה אחריות "בין לאומית"(גם לא בטוח, קניתי את המכשיר בארה"ב). פניתי לשתי חנויות מחשבים: ארקדיה ובאג. בארקדיה אמרו לי כי הם שולחים את הנגן להונג קונג למעבדות של iriver ואז אני אמור לקבל מiriver אימייל שמפרט את התקלה, האם היא ברת תיקו…

19. Started by keevrosh,

שלום. חיפשתי להתקין סיאנוג'נמוד לגלקסי שלי. כיוון שאני לא מבין בנושא בכלל חבר שלח לי את הלינק הנ"ל ואמר שאמור להיות קל יחסית להתקין דרכו. http://beta.download.cyanogenmod.org/install הורדתי את התוכנה לגלקסי וכשעמדתי להתקין אותה קיבלתי הודעה unsupported device, sorry your device is not currently supported by the cyanogenmod installer you may continue to prepare your device for installation at your own risk דיברתי אתמול עם מישהו שאמר לי שאין הבדל בין 9100 ל 9100t. מישהו יודע אם זה בטוח להמשיך את ההתקנה על ה 9100t שלי? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by alons126,

שלום קיבלתי N97 בגירסה V11 שמתי לב לכלכ מיני באגים שיש עליו ושיש עידכון לגירסה V21 ורציתי לדעת אם אני יכול לשדרג את הגירסה דרך סלקום? אני יודע שאפשר לשדרג בבית אבל אני לא לוקח סיכון. עוד רציתי לדעת מה שיפרו/תיקנו/הוסיפו מאז גירסה V11 האם יש סיכון כלשהו בעידכון הגיסה של המכשיר? כלומר תקלות למיניהן תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by X-BLADE,

יש לי אייפוד ננו מהדור הראשון ושמעתי שיש אפשרות לצפוךת בו בקבצי mp4 יש למשהו מושג איך עושים את זה? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היי רכשתי את המכשיר לפני יומיים בערך במחיר טוב מאוד (900שח כולל משלוח,המכשיר במצב מצוין למעט כמה שריטות על חלוק האחורי של הפאנל) אין לי ניסיון חזק עם המכשיר חוץ מכמה פעמים שהיה לי אותו סתם לבדיקה. האם יש למישהו ניסיון איתו?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. הסמארטפון הכי זול של היצרנית הסינית הופך לזול עוד יותר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94-redmi-2a-%d7%a9%d7%9c-xiaomi-%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%91%d7%9b-300-%d7%a9%d7%97/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מי מהם עדיף ? ולמה? ומב דעתכם על המערכת הפעלה החדשה של מיקרוסופט ? כבר יש לי סלט בראש מכל המכשירים האלה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אבא שלי צריך טאבלט או מחשב ממש נייד (עד 1.8K או 11.8 אינץ'') מהיר (לא אטום) וזול. שימושים: צפייה בהקלטות שכבר שודרו בערוצים השונים ובצפייה ישירה באינטרנט באיכות וידאו סבירה, שליחת קורות חיים בפורמט DOC/DOCX לאתרים, לא בשביל משחקים, העלאת תמונות לאתרים, שימוש באינטרנט סלולרי, שימוש באינטרנט קווי, שימוש ביריד תעסוקה וירטואלי, - - - תגובה אוחדה: - - - ה"לא" מתייחס רק למשחקים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.