גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
האם ניתן לתכנת בTASKER שאחרי זמן מסויים(N דקות) מהרגע שהיתה שיחה שלא נענתה הוא יריץ לי משימה שהגדרתי לו(שליחת הודעה בסגנון "עזוב אותי באמא'שך" למתקשר)?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלפתי את הDESIRE המזדקן והתחדשתי לי במכשיר חדש ונוצץ מביץ SAMSUNG שנרכש מחנות פרטית. עם הנתונים הבאים(בתמונה), המכשיר לא עבר תהליך ROOT וכלל עיברית מהקופסא, לאחר ההדלקה הוא הוריד שתי עידכונים שכנראה היו מינוריים לפי זמן הפעולה. בנוסף למה שכתבתי בכותרת: התפריטים מיושרים לימין ולמשל במכשיר הקודם שלי אותו ווידג'ט, לוח שנה הופיע מיושר לימין (DESIRE עם FROYO). האם יש פתרון לזה ללא ROOT והאם עידכון לJB 4.1.1 שכנראה יגיע מתישהו בקרוב יעזור? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האח הבכיר למשפחת ה-Galaxy A המחודשת, לפחות לעת עתה, כולל מסך גדול, הרבה זכרון דינאמי והפתעות נוספות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
לא שיאומי ולא סמסונג - דווקא חברת ZTE היא זו שמצליחה לפרוץ קדימה לפני כולם עם דגם ה-Axon החדש שלה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי עכשיו שבבאג מוכרים את הS9 32Gb בקצת פחות מ1,400 ש"ח. "שווה"? ראיתי את הדיון הזה עליו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=382062.0 מלפני כמעט שנה... האם הבעיות שלו תוקנו? איפה הוא נמצא עכשיו מבחינת כדאיות וכו'? תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אם אני מביא אייפון שנרכש ברשת פלאפון הוא יעבוד עם סים של אורנג' או הם חוסמים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי שהפלאפון הזה מאוד פופולארי בארה"ב אבל אני עדיין לא מבין למה הוא דיי גרועה יש לו רק מצלמה 1.3 ורק בדור העכשיו הוא קיבל נגן mp3 שזה עצוב שפלאפון כל כך מוצלח (מבחינת מכירות כמובן ) לא היה עם mp3 עד עכשיו . ולמה אין אותו בארץ ? ביגלל שהוא רק של t mobile או שהוא לא ניתן לפריצה ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
(לקניית טלפון סלולארי.)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי sansa e260 שנקנה בחו"ל, לפני קצת פחות משנה, כבר לפני חודשיים הוא נתקע לי כשניסתי לדפדף ברשימת השירים, לא זז יותר ולא נכבה, בסוף הצלחתי לכבות איכשהו מחקתי את כל השירים והתקנתי מחדש את עידכון הקושחה. ומאז הנגן עבד בסדר. אתמול הטענתי אותו במשך שעתיים, ואחרי שניתקתי אותו זה הראה שזה לא הטעין בכלל. באתי לכבות אותו והוא נתקע במסך ה-good bye ואי אפשר לכבות להדליק, פשוט כלום. השארתי אותו דולק כל הלילה כדי שתגמר הבטרייה ואני אוכל להטעין מחדש ולהדליק, אבל הבוקר הוא היה כבוי, הדלקתי אותו וכשבאתי לכבות, שוב אותו הדבר תקוע באותו מסך. מה אתם ממליצים לי לעשות כדי לתקן את זה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שואל אותכם כי אני כרגע במן עבודה בשמירה ויש לי זמן לשחק ואני חייב להעביר את הזמן, האם כדאי לקנות אחד כזה ? אני ראיתי את זה המכשיר בגירסה החדשה SLIM http://www.mediagame.co.il/details.asp?id=2680 מה שלא הבנתי כשהתקשרתי אליהם הם אמרו לי המחיר 1900 שקל, ובאתר רשום 1700 , מה הגיוני בזה? הם הוסיפו בטלפון ואמרו שאני מקבל קופסא קשיחה בנוסף והיא עולה לבד 80 שקל, משחק מתנה וכרטיס זיכרון, אבל מה ששונה שלא רשום באתר זה הקופסא הקשיחה, לאן הלך ה 200 שקל הנוספים ? ועוד כשאמרתי שישלם במזומן אז הם אמרו 1850, מה שהם הוסיפו ואמרו שהם שמו גירסה פרוצה למכשיר, על זה הם כנראה לוקחים את השאר, האם זה כדאי ? משחקים אין לי בעייה להשיג. מה שבנוסף אני יצטרך זיכרון 4גיג'ה שבסביבות עולה 279 שקל ש…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים !! אני מחפש לקנות נגן mp3/mp4 .. משהו כמו זה http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=3445666844&Cat2Cat1ID=3607&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he נגן של סילבר-ליין MP5 603 אני יודע ש-MP5 זה סתם גימיק שיווק או מה שזה לא יהיה.. אני מחפש נגן יותר איכותי מסילבר ליין , כי לפי מה שהבנתי הנגנים של סילבר ליין "לא משהו". התקציב כמו שרשמתי 400-450 ש"ח . יש המלצות?? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רכשתי את האוזניות הנ"ל עבור המכשיר הנ"ל משום מה לפעמים בזמן שאני שומע מוזיקה יש הפסקות של כמה שניות, כמו שדיסק "קופץ" זה ממש מציק. יש למישהו מושג ממה זה יכול להיות ?, או איך אפשר לפתור את זה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן! אני יודע שקצת חפרתי פה על דיזייר, אייפון לג'נד וכו' אבל עכשיו הגעתי להחלטה סופית שאני הולך על אנדרואיד. כומבן מה שאני הכי רוצה זה דיזייר- אבל הוא מאד מאד יקר לי, נוצרה לי הזדמנות לקנות נקסוס במחיר טוב. מה אתם אומרים עליו? איך המסך מגע? ואיך המולטי טאץ' (רשום שזה דרך עידכון גירסא. מאיזה גירסא יש מולטי טאץ'?) חשוב לי מאד מוזיקה (גם אוזניות גם רמקולים), אינטרנט ושיהיה אמין וכמעט נטול באגים... תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני שונא את הצלילים שיש בפלאפון הזה ומה שאני בעצם שואל זה שהאם אפשרי לשנות את הצלילים והצילצולים למה שאני רוצה(SMS) ואם כן איך...תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לשדרג את הZUNE 30 שלי או את הפלאפון שלי. אני מפש פלאפון או PMP שמנגנים DIVX ויש להם TV OUT. כתוביות זה + גדול גם WIFI + דפדפן יעזור מאד. מה האפשרויות שלי?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, עקב גסיסתו של הCowon X5 שלי אני מעוניין להתחדש בנגן חדש. מה שחשוב לי בעיקר זה איכות סאונד שלא תרד מהרמה שהתרגלתי אליה עד עכשיו. בנוסף גם אשתמש בו לסרטים/סדרות בנסיעות אז איכות הוידאו (והמסך) ותאימות הפורמטים חשובה גם כן. לא כך כך חשוב לי שטיקים כמו משחקים, אפליקציות וכו' (ע"ע ipod touch), למרות שWIFI יכול להיות נחמד. בתכלס אני צריך נגן מולטימדיה איכותי, עם נפח גדול יחסית (יש לי כיום 15 ג'יגה של מוזיקה בלי סרטים..) אפשר להעלות תקציב אם נדרש. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, קיימים נגני "כיס" חוץ מהאייפוד בעלי נפח גדול מ 100GB? (הארכוסים לא באים בחשבון, גדולים מדי ויקרים מדי)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כיום יש המון אנשים שאני מכיר אישית ואני אחד מהם למרות שיש כאלה שבמחירים האלה מצפים למכשיר מסכן ביותר אך יש לי את המכשיר והוא מעולה למחיר ואין יותר משתלם ממנו במחיר הזה לצפיית וידאו ושמיעת מוזיקה המכשיר הוא חברה: aum digital דגם x-940 זיכרון 2GB ויש דגמים עם 4 GB המכשיר הוא נגן מדבקה מה מקבלים: נגן MP4 כבל USB אוזניות חוברת הפעלה באנגלית+עברית דיסק דרייבר+תוכנת המרה תמונות: אריזהנחמדה פשוטה) קדימה אחורה מה באריזה: הנגן+נרתיק סריג אוקיי נתחיל יתרונות: מסך גדול 2.4 בעל 262,000 צבעים המסך חד והרזולוצייה 320x240 איכות סאונד טובה יחסית אפשרות לראות תמונות באיכות מעולה קריאת טקסטים בעברית הצגת ווידאו בצורה טובה הקלטה דרך המיקרופון הפנימי והק…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני גר בצפון, בקריות ליתר דיוק. לאחרונה נשבר לי המסך של מכשיר הנאנו אייפוד דור 3 שברשותי ואני מעוניין לתקנו בבהילות. איפה אוכל לתקנו ובאיזו עלות משוערת? אשמח אם מישהו יעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לעדכן את המכשיר שלי. כרגע לא קריטי איזה מכשיר יש לי הייתי רוצה לדעת אם יש כאן אנשים בפורום שהתעסקו בזה ומבינים את העניין? תודה **עריכה התכוונתי לדבר עם מי שמבין בפרטי לכן לא רשמתי את הדגם samsung 990-z300
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אממ (שאלתי פה יותר מידיי שאלות על הנגן אני נוב בדברים האלה אני לא מבין בזה כלום ) ממ איך אני מוחק סרטים\קליפים\תמונות מהנגגן? הצלחתי להעביר ולמחוק שירים וגם כן להעביר קליפים אך אין לי מושג איך למחוק אותם את השירים זה לא בעיה למחוק זה פשוט דרך המדיה פלייר אבל הסרטים אני לא מצליח למחוק משם וגם תמונות תודה רבה מראש לעוזרים :] עריכה: הצלחתי לבד חחתודה בכל מקרה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעו , כרגע יש לי פלאפון ממש אבל ממש פשוט , יש לי את הפלאפון הכי פשוט של נוקיה ואני שונא אותוווו אני מרגיש אותו יותר מידי בכיס והוא גדול כבד ומגושם. אני לא צריך דברים יותר מידי מיוחדים, רק שיהיה קל מומלץ קטן ושאני ישים אותו בכיס אני לא ארגיש בעיקר במסיבות, כמובן שאם MP3 וחיבור למחשב ניכנסים בתקציב אז אחלה אבל לא חייב... תודה !!!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אחותי רוצה לקנות פלאפון חדש בתקציב של עד 1500 שקל או 400$ להזמין מארה"ב ושדוד שלי יביא לארץ. מה שחשוב ביותר (לפי הסדר) זה: -מצלמה -נגן מוזיקה טוב -גלישה נוחה באינטרנט -משחקים שירוצו טוב עוד משהו שמומלץ זה שהפלאפון יהיה עמיד כמה שיותר מפני נפילות ושריטות וכו'... בינתיים חשבתי על הרייזר שעולה באמזון 400$. מה אתם אומרים? יש עוד משהו שצריך לדעת חוץ מזה שצריך להזמין SIMFREE/UNLOCKED? המפעיל הסלולרי הוא סלקום. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות אייפון 3GS בגגל המחיר שלו 1200ש"ח איך האייפון הזה האם תהיה לו תמיכה בהמשך עוד שנה שנתיים.... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, שמי אודי וברשותי טרנספורמר פריים חדש. רציתי לדעת לגבי שימוש נכון בסוללה - מתי לטעון? למשך כמה זמן? האם להמשיך לטעון גם אחרי שהמכשיר מודיע שהסוללה מלאה וכו' וכל נתון שיעזור להאריך זמן שימוש וחיי סוללה. אשמח לכל טיפ. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-