עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by i-pink,

מחפשת עכבר קטן קטן קטן. כמה קטן: אחד כזה שניכס לתוך חריץ PCI אקספרס הקטן. רצוי אחד שיכול להטען שהוא בתוך הסלוט. (מצאת רק כזה שנכנס לPCMCIA) (לא ממש ידעתי אם לכתוב את זה כן או בציוד הקייפי - כתבתי את זה כאן כי זה יותר מידי גאג'טי בשביל ציוד הקיפי..)

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  2. Started by Roni_H,

שלום , לא יודע אם זה המקום , אבל יש לי 6280 בן שנה ופתאם (לא בהדרגה) הסוללה שלו מתרוקנת לי אחרי 4 שעות ( לאחר הטענה מלאה). קניתי סוללה חדשה , קניתי מטען חדש , וזה לא עוזר.. אפשר לתקן את המכשיר במחיר משתלם? אפשר למכור אותו ? חבל לי עליו ... שילמתי בזמנו 1800 שקל ! תודה חברים !

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  3. יש לי אייפוד קלאסיק, 80 ג'יגה. שיחקתי איתו קצת, נכנסתי להגדרות, היה כתוב לנעול את האייפון, אמרתי מגניב ! שמתי סיסמה, עשיתי אוקיי, שבאתי לפתוח הוא לא נותן !! הוא אומר שהסיסמה לא נכונה ! מה עושים ? עזרה בבקשה !

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  4. Started by RAPIDFIRE,

שלום , התקנתי אצלי בנוקיה N95 את GyPSii Mobile כאשר הכנסתי לו מיקומים שונים הוא התריע שזה יעלה לי בפעימת שיחה האם זה יחשב כשיחה לחו"ל או מקומי ? למישהו יש ניסיון אם זה ? תודה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  5. Started by ofirr,

נמאס לי כבר מה6085. מתי אמורים להגיע ה6600 (סליידר + צדפה) לארץ? ואולי גם מישהו יודע אם בבולגריה (ורנה) הפלאפונים האלו זמינים, והאם המחירים שם זולים משמעותית מהמחירים בארץ?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  6. Started by Born2Kill,

יש לי MP3, Sansa 240c. כשאני מחבר את הכבל מ-MP3 למחשב הוא רק טוען אותו אך לא מזהה אותו (מבחינת הופעת הכונן במחשב), זאת אומרת שאי אפשר להעביר שירים וכו'.... יש דרך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  7. Started by 11moshiko11,

שלום לכולם! רציתי לדעת אם אפשר להעתיק לסימביאן קוד משלט כלשהו. הכוונה היא לכוון את השלט אותו רוצים להעתיק לכיוון האינפרא של הפלאפון, ללחוץ על הכפתור הרצוי בשלט, ולהעתיק את הקוד שלו לפלאפון לשימוש, לגיבוי. מדובר בשלט לשער חשמלי או סתם שלט שלט שהכנתי בעצמי. תודה רבה ושבת שלום! מושיקו

8. Started by IRONMAN153,

יש לי אפשרות לשדרג לאחת הטלפונים האלה... אבל אני מתלבט מצד אחד הN95(רגיל.. לא 8GB) שאני מכיר יותר טוב הוא נראה כמו המכשיר המושלם בשבילי.. יש לו את כל אופציות המולטימדיה.. הוא נגן מעולה. אם כברלים אפר להפוך אותו למכשיר וידאו ממש מסך גדול ואיכותי... סליידר דו כיווני, GPS מובנה. קיצר פיצוץ של מכשיר אבל זה דגם שידוע בקצת תקלות ובעיות כי זוהי גרסה ראשונית של המכשיר מצד שני יש את E71 שגם בו יש הכל.. הוא יותר מזכיר לי מחשב מאשר פלאפון כי יש לו מקלדת מלאה ו.. כן.. הוא הרבה יותר אמין מבחינת המערכת... החיסרונות אצלו מבחינתי.. שהמקשים ממש קטנים.. המסך קטן יותר מצלמה פחות טוב (3.2 לעומת 5 בN95) ושהוא יותר טלפון-ממוחשב לעומת הN95 שהוא יותר טלפון-מולטימדיה.. הייתי רוצה כמה המלצות במיו…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם, אתמול קניתי מכשיר E71 של חברת נוקיה. גיליתי שאין לי אפשרות לגלוש מנקודות חמות של חברת 012, מכוון שהם דורשים שאני אאשר את התנאי שירות שלהם. אבל במקום זאת עולה לי דף לבן ריק. מבדיקה באינטרנט הבנתי שכנראה שהעמוד לא נכתב כראוי ולכן אני לא יכול לאשר את התנאים שלהם. אני מקווה שמישהו פה כבר חוה את הבעיה ומצא לה פתרון (כמו קישור לcapative.012.net.il שיאשר את התנאים), פשוט אם העמוד לא עולה לי אז אני לא יכול אפילו לבדוק מה אני יכול לעשות ידנית בשביל להתגבר על הבעיה. בנוסף - יש פה אנשים במשתמשים במכשירים אחרים שגם יש להם את הבעיה הזאת? תודה, JFord

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  10. Started by Black_eagle,

שלום, אני מחפש Gps ולא מצליח לבחור איזה לקנות. מצד אחד ה Mio נראים אטרקטיביים, ומחיר סבבה. הדברים שאני צריך ב Gps זה שיהיה אפשרות לשפה רוסית ועברית (דיבור וממשק). עדיפות שיהיה דיבורית לסלולרי, אבל לא חובה. אפשרות לעדכן תוכנה חדשה,לדוג' מכשיר מיו עם Mio Map שאפשר יהיה לשים Igo כשצריך. חשבתי על לקנות את ה Mio Moov 360, אבל ראיתי ברשת שהדעות לגבי רונלייט לא משהו שירות לא טוב ואין עדכונים. אם למישהו יש המלצות שיענו על הקרטריונים שלי? בכללי שמתי לב שבארץ המבחר לא מי יודע מה גדול . בנוסף גם בדקתי את האופציה של ה C520, ששם אומרים שכשכתוב MIO MAP 08 משמעות הדבר זה שמותקן IGO 6 , האם מישהו יודע האם זה נכון? עוד משהו שמעניין זה האם לIGO יש מספר שפות דיבור וממשק? תודה

11. Started by OHANA,

יש לי MIO P350 עם GPS. החלפי לו כרטיס זיכרון ועכשיו הוא לא קורא אותו וגם משהו בוונידוס שלו נדפק ועכשיו אני רוצה כאילו לפרמט אותו ולהתקין את הווינדוס שלו מההתחלה איך אני עושה את זה ומאיפה אני משיג ווינדוס לMIO? חייב עזרה דחוף כמה שיותר מהר כי אני צריך את הGPS ואני חייב לנסוע בקרוב תודה מראש לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  12. יש לי יום שלם להעביר כאן ואין לי מה לעשות (השעה עכשיו שש בבוקר והטיסה שלי יוצאת מחר בשש בבוקר) מישהו מכיר חנויות כאן? בכל הקניונים הגדולים המחירים מערביים לחלוטין (לפעמים אפילו יותר כי הם יודעים שהקונים זה רק תיירים) אני מחפש מחשב נייד קטן (משהו בסגנון הeee של אסוס רק עם מסך גדול יותר)שישמש למיילים + גלישה ברשת + סרטים (רצוי יציאת טלויזיה למרות שלא מצאתי מחשב כזה קטן עם יציאה כזו) ופלאפון מעניין(iphone או משהו בסגנן) אם אפשר תציינו מחירים בארץ כדי שאני אוכל להשוות תודה

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  13. Started by puffer,

היום קיבלת אותו, מקורי של אפל חיברתי אותו, הITUNES מזהה אותו התוכנה הכי עדכנית שיש, רק כשאני עושה RESTORE או SYNC או מנסה להכניס משהו מהפלייליסט הוא רושם שגיאה 1418 ניסיתי את כול האפוציות כמו שרשום באתר של אפל(לעשות ריסט, להחליף פורט USB וכ'ו) האפל מוטען עד הסוף... אולי פגם ביצור?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by oradar,

יש לי מכשיר GPS של IVISION...(כן כן אני יודע של הקמצנים) עכשיו היה לי עליו IGO ישן יחסית..גיביתי אותו במחשב..והעתקתי במקום את הקבצים של IGO 8 שהורדתי ... עשיתי ריסט למחשב ואז הבנתי שאמורה להיות איזהשהיא התקנה אבל הGPS פשוט לא עולה לי..אני מנסה להיכנס לתוכנה וזה לא נותן לי כאילו זה לא מזהה אותה מישהו יודע אולי יש דרך מיוחדת להתקין את IGO 8 על המכשיר הזה?

15. Started by DAVIDKI19,

6700 קלאסיק 6700 סליידר 6600 סליידר 6303 אני קונה את המכשיר בחו"ל..... מה שאני צריך מהמכשיר זה מצלמה טובה איכות בניה טובה אמינות ועיצוב גם יהיה טוב.... עכשיו יש לי כמה שאלות מה ההבדל בין ב6700 סליידר לבין ה6600 סליידר? אם יש המלצה למשהו אחר אשמח לשמוע אם אפשר נוקיה תודה.

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  16. שלום לכולם הייתי רוצה לרכוש נגן מוזיקה במחיר 400-450 שקלים אבל אין לי מושג מה הולך כרגע בשוק הזה היום. בעיקרון אני רוצה את מה שכולם רוצים - איכות סאונד ותפעול נוח. וידאו לא חובה. מה תמליצו לי? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  17. שלום, אם אני קונה סוני W995 באנגליה יש אפשרות לעשות לו ממשק משתמש בעיברית ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לרכוש את המכשיר אבל אין לי מושג אם הוא יעבוד בישראל. מישהו יודע אולי?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היי, יש לי Sony Ericsson J150i Naite של חברת אורנג'. לא ניתן לשנות את הקיצורים ל-Facebook ול-start (אלה הכפתורים הראשיים של המכשיר) וזה ממש מעצבן. יש דרך לעקוף את זה? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  20. Started by iz,

MP5 של חברת Melody יש במכשיר סרטון קצר של avi והוא מנגן אותו אבל שאני מעביר למכשיר סרטונים avi אז מופיע לי ההודעה "פורמט לא חוקי" וזה לא מנגן את הסרטים שאני מעביר מכשיר דפוק ???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מכשיר עם מפרט לא רע בכלל מיצרן יחסית לא מוכר מחוץ לקוריאה וארה"ב: * מעבד Snapdragon במהירות 1GHZ. * מסך AMOLED בגודל 3.7 אינץ' וברזולוציה של 800X480. * אנדרואיד 2.1. * מצלמת 5 מגה פיקסל. עדיין לא מצאתי מחיר אך המכשיר מושק בקוריאה ממש עכשיו וצפוי להגיע לארה"ב בהמשך השנה. http://mobile.engadget.com/2010/07/21/pantechs-vega-im-a650s-launched-in-korea-packs-android-2-1-and/

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  22. Started by Gil80,

שלום. אני מעוניין לקנות סמארטפון (לא אייפון) מארה"ב שגם יעבוד בארץ. הייתי רוצה משהו בסגנון HTC EVO אבל זה לא יעבוד בארץ. חשוב לי שלא תהיה עליו מערכת הפעלה של microsoft וכמובן שזה יעבוד בישראל. למישהו יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  23. Started by KoM,

סרטון מעניין שהופץ ביו טיוב משווה את כל דורות האייפון מבחינת מהירות העלאת תוכנות, חזרה למסך הראשי ואינטרנט. מעניין לראות את הקרבה היחסית בין ה-3GS ל-4 (בהתחשב במעבד ה-1GHZ המותקן ב-4), ואת ההבדלים הגדולים בדורות הראשונים.

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  24. Started by Cyanide,

אני לא מרוצה מהX6 בכלל, מרגיש לי כמו סתם פלאפון יוצא שחוץ משיחות ושימוש מועט במצלמה אני לא עושה איתו כלום. אני מעוניין בפלאפון עם מבחר רב של אפליקציות שיעביר טוב את הזמן, פחות חשוב לי פונקציות טלפוניות אלא שיהיה מכשיר שיהיה אפשר לראות סרטים, הרבה זיכרון, מסך טוב אבל לא גדול מידי 3.5-3.7", מצלמה סבירה, שיהיה נוח לגלוש ושוב אפליקציות נראה לי זה הכי חשוב ושיהיה אפשר להתקשר לא צריך כל מיני פונקציות מיוחדות מעבר לזה. חשוב לי שלא יהיה גדול מידי גודל כמו של נקסוס או אייפון זה סביר, HD2 או גלקסי S זה גדול מידי. לגבי תקציב, ראיתי שהמכירים נעים סביב 2000 ל3500 אז סכום כזה זה בסדר. חשבתי על אייפון כי יש לי טאצ' דור ראשון ואני מאד מרוצה מהמגוון של האפליקציות אבל אני פתוח להמלצות.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by QkSr756,

אהלן... אני מחפש MP3 או MP4 טוב (מאלה שבאים עם מסך קטן)... עד 400 ש"ח.... עדיפות להצגת שמות של שירים בעברית...(תפריט לא חובה)... השימוש הוא לנסיעות ולספורט... וגם המלצה לאוזניות איכותיות עד 120 ש"ח (אלה שמתלבשים על האוזן שיהיה נוח לספורט)... תודה רבה לכל המגיבים............. =)

• 2 תגובות
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים