עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שילוב בין שבב הביניים העדכני ביותר של קוואלקום לסוללה בקיבולת גדולה עשוי ליצור מוצר מנצח עבור לנובו לכתבה

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  2. Started by realistic,

הי, אני שוקל לקנות מחשב חדש אבל השאלה היא האם לא שווה לחכות עוד איזה חודש שיצאו מעבדים \ כרטיסי מסך חדשים והמחירים ירדו? גם סוף שנה עכשיו אז אולי גם בגלל זה ירדו המחירים? תודה.

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  3. הדגם החדש במיזם ה-Android One של גוגל הוא המעניין ביותר שנוצר במסגרתו עד היום, ללא צל של ספק לכתבה

4. Started by koindoubles,

היי חבר'ה קיבלתי אנדרואיד NEXUS 4 מאמריקה 2 שאלות לכם 1. האם יש אפשרות להוסיף תמיכה למקלדת-עברית בלי לשנות את כל הממשק לעברית? 2. אח שלי קנה לי אותו בUSA דרך גוגל עם כרטיס אשראי אמריקאי, זאת אומרת ששולם על זה מס. שמעתי שאפשר לקבל זיכוי על המס, מכיוון שאינני תושב ארה"ב, השאלה היא האם יש טעם בכלל לנסות כי השתמשתי בכרטיס אשראי של מקומי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  5. Started by b3ta0,

מכרה שלי רוצה לרכוש את המכשיר, ובקרוב יהיה עדכון ל S3 LTE, של KitKat 4.4.2. השאלה, האם זה משנה אם קונים מיבואן מסוים, אם בכלל קיימים כמה יבואנים, והאם אקבל את העדכון כאשר יהיה זמין בישראל, מכל יבואן/חנות ממנה אקנה את המכשיר? האם בכלל יהיו עדכונים למכשיר זה פה בישראל, או אולי עדיף ללכת על ה S3 הרגיל עם גרסה מעט ישנה ושונה אך אולי יותר חלקה... עזרה ממישהו שמבין... תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by אייל75,

שלום, אני עומד לעבור רשת, ורוצה לוודא איך אני מחליף SIM בלי לאבד מידע. עובר מסלקום להוט/גולן, עם מכשיר NOKIA E71. הבנתי שמה שנשמר על הסים זה אנשי קשר, הודעות סמס, שיחות אחרונות (עוד משהו?) השאלות - האם ואיך ניתן להעביר את כל המידע הזה לסים החדש? האם כדאי לעשות לפני כן גיבוי? והאם אחרי שהחלפתי - אפשר להכניס את הסים הקודם ולראות את הנתונים שהיו עליו, גם אם אני כבר לא אהיה בסלקום? תודה ;D

• 2 תגובות
    • 11.9k צפיות
  7. Started by _BooM_,

אהלן, אני מחפש מחשב כף יד שיתן לי את האופציה להתנהל בצורה הזאת: שזה אומר לנווט בתקיות וכיוב', באותו אופן של הסרטון. 1. האם ניתן להתקין את האמולטר הזה על כל PDA שמריץ CE 5.0? 2. האם זו פריצה? 3. האם אפשר להתנהל רק עם האמולטר הזה? אשמח למידע וסיוע בנושא. תודה רבה ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום, חודש הבא אני טס לארה"ב, אני מעוניין בטלפון חזק שיתמך באופן מלא בארץ חשוב לי נתוני מצלמה וסוללה טובים. (כמובן שיחד עם מעבד, זיכרון וכל היוצא בזה) להשתדל שלא יעבור את ה-5.5 אינצ' מבחינת תקציב אין תקציב, אני פשוט רוצה טלפון טוב שיחזיק מעמד :] אשמח להמלצה, תודה! נ.ב אני יהיה שם עד ה-17/4 אז אם יש גם משהו עתידי שצריך לצאת זה גם אופציה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by ItachiSan,

שלום, כבר יצאה גרסה רשמית של פרויו לגלקסי אס? יש רום שמסדר את הבעיה של ה GPS? כרגע אני עם JG8... תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  10. יש לי מכשיר LG 8300 שמתה לו הסוללה. עכשיו עוד חודשיים נגמרת ההתחייבות, ויש מכשירים חדשים ותכננתי להחליף - מה שאומר שממש לא מתאים לי לשלם 150 שקל על איזה משהו מקורי (האמת שבכל מקרה לא מתאים לי... גנבים בפלאפון). עכשיו באינטרנט אני רואה בכל מקום רק LG-VX8300 והוא נראה בדיוק כמו שלי, עם אותן תכונות בדיוק. גם באתר של LG רק הוא מופיע - http://www.lgmobilephones.com/phone.aspx?id=334. שלי נראה בדיוק ככה, אבל משום מה קוראים לו פשוט LG 8300 גם פלאפון, וגם ככה כתוב בבר קוד של המכשיר פיזית. איך אני יכול לדעת אם הסוללה תתאים?? בשום מקום אין סוללות ל-8300, יש רק ל-VX. הן נראות ממש בדיוק כמו שלי, אבל הדגם הוא LGLP-A1000E. ועל הסוללה שלי (זו שמתה) כתוב LGIP-A1100. מישהו מבין בזה? יכול …

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  11. שלום, אני צריך המלצה לטאבלט לילד בגיל 6 כיתה א.רצוי עד 1500 ש"ח השימוש העיקרי משחקים, תודה מראש

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  12. Started by beni125,

האם שווה האם כדאי לקנות או לקנות Psp

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אחרי שהתקנתי את התוכנה והעידכון של הסנסה אני לוחץ על הקובץ בעיברית והוא אומר לי את זה: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  14. Started by NATluck,

קיבלתי היום בצוהוריים הודעה עם המילה "ניסיון" ממספר 068554554. לא התקשרתי בחזרה אבל ניסיתי לשלוח הודעה לברר מי זה וההודעה לא נשלחה. האם זה חדש של ספאם? מישהו נתקל בזה? ממה שביררתי זה היה פעם קידומת של פלאפון בכלל...

• 2 תגובות
    • 6.2k צפיות
  15. Started by Yuron,

שלום לכולם. נשבר לי האמפי שלי ונתתי אותו לתיקון כיוון שאי אפשר לתקן אותו אז הציעו לי לשדרג למחשיר הזה http://asia.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=16999&listby= בנפח של 8 GB אפשר חוועת דעת על הנגן הזה?

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  16. היי לכם לאחרונה רכשתי מכשיר Mio P350 שאני מאוד ממליץ עליו, גם לצורך ניווט (GPS) וגם כמחשב כף יד לשימוש כללי. עם זאת נתקלתי בבעייה שאינני יודע כיצד להתגבר עליה: אני נוהג לשמוע מוסיקה מהמכשיר (עם משדר FM) ברכב תוך כדי ניווט בתוכנת IGO המוכרת. הבעיה היא שבין שיר לשיר יש הפסקה מאוד גדולה (של דקה לערך!). בנגינה ללא הפעלת ה- IGO אין הפסקות כאלה. אם מישהו יודע מה יכול להיות הפיתרון (אם יש בכלל פיתרון) אודה לו מאוד... שמוליק

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  17. שלום חברים, ברשותי מכשיר ברשת פלאפון ברשת הישנה מעוניין להחליף מסלול ולעבור לרשת החדשה. אשמח לדעת מה המכשיר שלדעתכם המומלץ ביותר הניתן לרכישה ממגון המכשירים שפלאפון מציעים. הדרישות שלי הם בעיקר ספיקר חזק וטוב, מצלמה איכותית ומהירה. וכתיבת אסמאסים נוחה ונעימה. אשמח לדעת בנוסף האם כדאי לקחת מכשיר בעסקת חבילה מהם או שאולי כדאי ללכת על מכשיר שהם לא משווקים ? כמו כן האם מומלץ לרכוש דרכם או דרך ספק אחר ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. המכשיר הראשון עם שבב Helio G70 הגיע - ומבחני ביצועים ראשונים מציירים תמונה אופטימית עבור יכולות העיבוד שיהיו זמינות במכשירים עם מחיר של 500 שקלים ופחות לכתבה

19. Started by Coronas,

אהלן חבר׳ה אני מתכנן לקנות את הxperia z2 החדש של סוני ויש לי כמה שאלות: 1. מתי הוא מתוכנן להגיע לארץ? 2. מה אתם חושבים באופן כללי על המכשיר? התלבטתי הרבה בינו לבין הs5. 3. שאלה שלא קשורה כל כך - החלטתי לעבור לאנדוראיד אחרי כמה שנים של שימוש באייפונים. מעניין אותי לשמוע למה האנדרואיד טובה יותר ? (כמובן מאנשי האנדרואיד)

20. שלום לכולם, אני מנהל מוצר ב IBM ורציתי לשמוע את דעתכם על שירות חדש שהוצאנו. השירות מאפשר מאוד בקלות למפתחי אפליקציות לאנדרואיד להעלות את ה apk שלהם לאתר שלנו ולקבל דו"ח שמפרט את הפגיעויות שנמצאו ואיך לתקן אותם. אפשר לנסות את השירות בחינם לשלושים יום דרך הלינק הזה - https://ibm.biz/BdEC8V אני אשמח לשמוע פידבק ולספק פרטים נוספים תודה, איתן

21. חייב מחברת פלאפון חשבתי על זה http://www.pelephone.co.il/itemdetails.aspx?token=&pgid=1750 מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  22. Started by inon007,

היי, אני בעלים של נגן iaudio u3, הנגן ממש לא איכותי, הסאונד שלו יבש ללא נפח וללא העומק של הבאסים יש לי אוזניות senn cx300 ו senn hd205. כשאני שומע דבר מגבר של ימהה שיש לי בחדר שמחובר למחשב שומעים מדהים, גם כאשר שומעים דרך מיני דיסק ודיסקמן קיבצי mp3 שומעים מדהים ואת העומק של הבאסים. שמעתי את ה iaudio x5 והוא כמו ה u3, שמעתי גם את ה ipod video, הוא נשמע יותר טוב אבל אין באסים חזקים, שמעתי גם את ה creativ zvm וגם לו אין באסים חזקים. יש איזה נגן שיש לו עוצמה חזקה של באסים כמו לדיסמנים -השירים נשמעים כקבצי mp3 לא wave. תודה.

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  23. http://www.thestreet.com/story/10418052/1/gamestop-to-stop-zune-sales.html GameStop שאומנם מתמחה בעיקר במשחקי ווידיאו תפסיק למכור את נגן המולטימדיה Zune בהתחשב שזה רשת של מאות חנויות מיקרוסופט קבלה מכה רצינית גם פורסמו נתונים שעד היום נמכרו רק 2 מיליון Zune שזה נתון מאוד נמוך

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  24. Started by matan13,

אני צריך סמארטפון עד 1200 ש"ח עם מסך גדול, GPS, תמיכה מלאה בעברית, מערכת הפעלה שתוכל להריץ לי את כל או את רוב האפליקציות שיש בשוק היום ובמיוחד את ה- waze ו- whats up חשבתי על המכשירים הבאים: Galaxy Ace Samsung Galaxy Ace Plus S7500 (יש בינהם הבדל משמעותי ששווה את הכסף? ) Motorola DEFY האם יש אפליקציות ודברים מסוימים שאוכל להריץ רק מכשירים שמריצים את ה-android 4 ? מה ההבדל המהותי בין גירסאות מערכות ההפעלה השונות ? 2.2 \ 2.3.6 \ 4 ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by FIRE-KID,

כותרת.. ראיתי את זה: http://www.shopy.co.il/groupsales/2690 נראה אחלה ויש את זה : http://www.mdk.co.il/default.asp?catid={881044B9-8264-4FA7-8622-CDBEC16A2634}&details_type=1&itemid={28CC629C-5E11-437D-86F8-16DDD1CD2A4A} לפני חודש-חודשיים הכי זול שראיתי אותו היה 250.. מה אתם אומרים? יש הצעות יותר טובות עד 200 שקל?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.