עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ConRoe X Fire,

If you have accidentally felt that you may be riding the tech wave with your super latest high tech gadget, Nokia might just be able to prove you wrong. Nokia Research Center and the University of Cambridge (UK) have put a lot of effort into creating the Morph. The Morph is mobile handset indeed, but there's more to it. It's a nanotechnology-driven concept device, which is on display at the New York Museum of Modern Art for a taster of the time when today's super gadgets will be museum exhibits of prehistoric knowledge. The Morph is a concept that shows what nanotechnology can bring to mobile devices: flexible materials, transparent electronics and self-cleaning surfa…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by McMerc,

לפני חצי שנה קניתי מוטורולה V3x, ועכשיו אני מצטער על הרגע הזה. בפעם הראשונה שניסיתי לחבר את המכשיר למחשב, לקח לי 3 שעות. צריך להיות בעל דוקטורת במדעי האטום בשביל לעשות את זה. אתמול, ניסתי להעביר אליו סקין, ושוב מצאתי את עצמי שובר את הראש מול הטימטום של מוטורולה. כמובן שעקבתי אחרי מדריך שמצאתי בעזרת גוגל, ובסופו של דבר הצלחתי. אבל עכשיו, העברתי אליו שיר (שמצורף למטה) והוא מסרב לנגן אותו. השאלה שלי היא למה!! למה מוטורולה עושים לי את זה? מה אני עשיתי להם? אם למשהו יש פיתרון, שלא יתבש להגיב. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  3. Started by yaloner,

בשיטוטיי ברשת היום נתקלתי ב- Plantronics Calisto: http://www.plantronics.com/north_america/en_US/products/home/telephone-headset-systems/calisto-pro זה נראה לי בדיוק מה שאני צריך כפתרון תקשורת אולטימטיבי. יש עוד דברים כאלה של חברות אחרות? אולי קצת יותר זולים?

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  4. Started by YAriely,

שלם חברים, אני מבקש את עזרתכם בבחירת מכשיר. אני מחפש משהו יחסית קטן, כלומר בגודל של אייפון בערך, ואם אפשר רזה יותר וקל יותר...מצויין. אין הגבלת תקציב, אבל כנראה שזה כן יצטרך להיות מכשיר שנמכר בארץ. אני צריך אותו בעיקר לצורך קריאת מיילים, ואולי אינטרנט מזדמן. מאחר ויש לי נטיה להפיל את הטלפון שלי בערך פעם בשבועיים, אני מניח שכיסוי סיליקון יהיה חובה, מה שעושה מהמכשיר עוד יותר עבה וזה מבאס. חשבתי על ה-Defy+, אבל הוא נראה לי קצת שמן מידי, ואני חושש שמאחר ואני מחליף מכשירים רק כשהם מתפגרים (אני עם נוקיה 3120 קלאסיק :-) היום), הוא גם יהיה עגלה לא עוד הרבה זמן. דבר נוסף שחשוב הוא דירוג קרינה נמוך כמה שאפשר. המליצו לי על סמסונג או HTC, אבל אני לא מוצא מכשירים מתאימים. האם כל מכשיר…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by supercars,

מישהו יכול להמליץ על מצלמת אבטחה אלחוטית? תקציב מאוד מוגבל: 200 ש"ח לכל היותר. אפשר להשיג אחת במחיר כזה? :-\

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  6. החברה הפינית מכריזה רשמית כי תחזור לפתח ולעצב מכשירים חכמים, בשנת 2016 לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%aa%d7%a7%d7%95%d7%a4%d7%aa-%d7%94%d7%a6%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%9f-%d7%a0%d7%92%d7%9e%d7%a8%d7%94-%d7%a0%d7%95%d7%a7%d7%99%d7%94-%d7%aa%d7%97%d7%96%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%94%d7%a6%d7%99%d7%a2-%d7%9c/

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  7. שלום וחג שמח! הגדרתי בקובץ xml כפתור ותייגתי אותו בעזרת id מסוים, נניח ואני רוצה להציג אותו על המסך אני משתמש ב Button add; add = (Button)findViewById(R.id.bAdd); אני רוצה שמספר הכפתורים ייקבע בזמן ריצה ובהתאם למספר זה לבנות מספר כפתורים ולהציג אותו באופן מסודר על המסך.. תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by amirn,

אשמח לדעת איך הוא, האם כדאי לקנות כמחליף לטאבלט 10" המזדקן שלי (Z4 יקר מדי) קראתי שיש שתי בעיות לחלק מהמשתמשים : - מסך נשבר/נסדק מעצמו - מסך לעיתים לא מגיב/מדויק למגע האם נתקלתם בזה או בבעיות אחרות? תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. כרגע אני משתמש עדיין בנוקיה 5800 ישן שכבר בקושי עובד אבל אני מתכנן לקנות גלקסי S3 בזמן הקרוב. כיום המחיר של המכשיר בORANGE יקר אך הבנתי שעשו רפורמה בייבוא מכשירים מחו''ל וזה יוזיל את כל המכשירים בארץ. רציתי לדעת מתי הרפורמה תחל והאם זה באמת יגרום להוזלת המכשירים. האם כדאי לחכות לרפורמה ורק אז לקנות?

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by ccc,

האם הIpod Touch 2g יכול לקרוא PDF EBOOKS בצורה נוחה לעין, ומסודרת כמו FOXIT או ACROBAT ? האם שווה להשקיע את ה1000 שקל בPDF READER בלבד, או שעדיף כבר להסתפק בIPOD ? האם יש מכשיר אחר, באותו מחיר או יותר זול (נגן MP3, מחשב כף יד, משהו עם מסך גדול) שיודע לקרוא PDF יפה ?

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  11. המכשיר החכם הטרי והאטרקטיבי ביותר של Xiaomi זמין לרכישה במחיר שממשיך להיות מעולה, על אף היותו גבוה מהמומלץ לכתבה: http://hwzone.co.il/המשתלם-מכולם-סמארטפון-ה-redmi-note-2-כבר-זמין-לרכ/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. היי, טוב אז ראשית, קניתי את הפלאפון, בחול (מחנות פיסית, אני לא בארץ כרגע), בהתחלה הוא בכלל לא נטען לי, אז חשבתי שהמסך שחור בזמן הטעינה או משהו, הסתבר שהמטען דפוק. שזה מעצבן (כי זה לא משהו שבודקים בחנות), אבל אפשר לחיות איתו הבעיה הגדולה האמיתית היא שהמקשי טאץ' לא עובדים לי, מה שהופך עבודה עם אנדוראיד לבלתי אפשרית לחלוטין. מה שמ-מ-ש מעצבן אותי (ובעיקר מבאס כי צריך להתחיל להתעסק עם אחריות מחול ושיט). השאלה היא כזו, קודם כל, האם אני מפספס משהו? יש אולי איזו הגדרה שאני צריך לעשות? עדכון שכדאי לי לעשות? שנית, האם מישהו אולי נתקל בדיון על משהו דומה? כי מהחיפוש הקצר שערכתי לא מצאתי שום דבר. איזה עצבים, עד שנפטרתי מהטלפון העתיק שלי אני צריך לחכות שהגלקסי יתוקן יא אללה

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by Grim Reaper,

קניתי סלולרי נוקיה N73 MUSIC EDITION לא בארץ. ייצור פיני וייצוא פיני (מסתבר שיש עוד מפעלים במקומות אחרים) ויש לו עיברית (למרות שקניתי בחו"ל). השאלה שלי היא אם אני אעדכן לו גירסה יש סיכוי שהעיברית תיפגע?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  14. Started by liram21,

שלום לכולם, ישנה התלבטות ענקית iPhone 4S או GALAXY S3 ? שניהם באותו המחיר וזה מבלבל!

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  15. Started by aviseror,

שלום , אני רוצה לקנות psp עכשיו השאלה האם כדי לקנות חדש הוא יד שניה ? והאם אפשר לפרוץ את הpsp לבד ? ואם פורצים את ה psp האחריות יורדת ? ומה טווח המחירים היום של psp slim lite ?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  16. חברים שלום אני מחפש דיבורית לרכב בלוטוס מסוג BURY9040 או שווה ערך ואו יותר טוב חדשה או מקור לרכש בדיל טוב אשמח לסיוע בברכה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  17. שלום, האם מישהו מכיר דרך לחבר מצלמה חיצונית לאנדרואיד? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by cool8g,

האם סדרת הפאבלט המצליחה של סמסונג נוט תימשך? אשמח לדעת פרטים.. כי לאחרונה אני מחפש לדעת האם יהיה נוט 6 ולא מצאתי שום מידע על כך.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Guarding angel,

עד לא מזמן היתה לי התלבטות לגבי רכישת מכשיר מבוסס אנדרואיד או מבוסס MAEMO (הפצה של לינוקס) עד כה היו ברשותי ה-HTC TOUCH HD וה-HTC VENUS אשר הם בעלי מערכת הפעלה WINMOB. המכשיר שעמד ברשותי מספיק זמן היה ה-SE XPERIA X10i שלא כולכך הלהיב אותי. המכשיר הבא הוא הNOKIA N900 שבעל מבנה מוצק מאוד רמקולים טובים,איכות שיחה טובה ולינוקס עליו (לפי הביקורות) מאחר ולא היה לי את המכשיר מעבר ל5 דקות,אין לי כולכך הרבה ניסיון. למי שיש את המכשיר אשמח לדעת עליו כמה שאפשר כמובן את הנקודות הטובות והפחות טובות שלו.

• 37 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. אם אני מוריד אפליקצית אנדרואיד למחשב והיא נגועה בוירוס או מזיק אחר האנטי וירוס במחשב יגלה אותה ?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  21. אחרי שהנסיון להתחרות בעולם הסמארטפונים לא ממש צלח, בחברת Canonical מקווים שיצליחו לשלב בהצלחה בין העולם הנייד לנייח עם טאבלט Ubuntu שיכול להפוך גם להפוך גם למערכת שולחנית מלאה לפני כמה שנים סיפרנו לכם על מערכת ה-Ubuntu Touch, שהיוותה את אחד מהנסיונות המסקרנים ביותר ליצור מערכת אשר תתחרה יום אחד באנדרואיד וב-iOS – בהתבסס על היסודות האיתנים של Ubuntu השולחנית, אחת מהפצות הלינוקס המלוטשות והפופולריות ביותר בתחום. לא מעט זמן עבר מאז, ולמרות כמה סמארטפונים מבוססי Ubuntu שכן מצאו את דרכם לשוק (כולל גירסה של ה-Meizu MX4), התחושה הכללית היא שהשאיפה להתחרות באנדרואיד רחוקה מתמיד. עם זאת, ב-Canonical לא מוותרים – אלא מתרחבים עם מיזם חדש ליצירת טאבלט Ubuntu, אשר ידע לתפקד …

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  22. Started by New-Old User,

שלום, רציתי לאחרונה להביא N95 מאוסטרליה ומצאתי כבר ב3000 שקל אבל בסוף וויתרתי כי יקר לי מדי.. חשבתי אח"כ איזה מכשירים אפשר להביא (זה מישהו שחוזר עוד כמה ימים..) והם לא יהיו יקרים כמו הN95.. כמה לדעתכם אפשר להשיג N93I? יש לכם הצעות למכשירים אחרים טובים ולא יקרים מדי? חשוב המצלמה,חברה מוכרת ועדיף כמה שיותר פונקציות כמו WIFI או מסך טוב או אני לא יודע מה.. יש לכם הצעות? ד"א בכמה אפשר להשיג בחו"ל N73 או K800 או אחרים שנמכרים באורנג' וסלקום והם טובים? נ.ב - מישהו מכיר מכשירים טובים ולא יקרים מדי של O2 ושל VODAPHONE?

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  23. Started by nineball,

שוב, כמו בדיון הקודם- זה בטח שלא מבחן מדעי וממש לא ינבא בצורה מדויקת את התוצאה אם כל אחד מאיתנו יפיל את המכשיר, אבל אני חייב להגיד, התרשמתי. מדובר במכשיר גדול וכבד שצובר הרבה אנרגיה בנפילה, ציפיתי ליותר נזק, האמת. הייתי שמח לראות את המכשיר בעצמי ולוודא אם הסברה שלי שהמסגרת ב S3 דקה מדי ופה עבה בהרבה נכונה... בכל מקרה, בתור מישהו שמתכנן לקנות את המכשיר, נחמד לראות שהוא -כנראה- עמיד יותר מהמצופה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, אני די חדש בתחום האנדרואיד, ורכשתי פלאפון חדש מהסוג המצויין בכותרת (נקנה בארה"ב). ראיתי שיש המון הודעות על עדכונים שאפשר לבצע כדי לשים עברית, ראיתי שמדברים על הFroyo וכו'. אני חשבתי לקרוא את כל הת'רד של ה170 עמודים, אבל זה קצת מתיש ולא יעיל במיוחד כי יש שם דברים ישנים ממש שאני די מאבד את הידיים והרגליים בתוכו'. אשמח אם תוכלו לתת הסבר מה אני אמור להתקין על מנת שיהיה עברית, או איפה להסתכל כדי להבין קצת יותר בעניין. אם יש מדריך או משהו כזה זה יכול להיות נהדר. על הFroyo אני אנסה למצוא קצת בעצמי ולהבין במה מדובר. אם יש טיפים מיוחדים ששווה לדעת בנוגע לאנדרואיד או משהו כזה, אז אשמח אם תוכלו לרשום אותם גם תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by lev-27,

http://live.theverge.com/apple-ipad-mini-live-blog/ חצי שנה בלבד אחרי הדור השלישי. השדרוג העיקרי מעבד A6X. אפל טוענים לביצועים כפולים בהשוואה ל-A5X. מדהים כמה מהר הם התנערו מ-A5X. כנראה היו בעיות באייפד 3. מדברים על אייפד מיני. נראה מרשים מאוד. הם עקצו חזק את נקסוס 7. במחיר הנכון הם ירצחו את כל הטאבלטים הקטנים עם אנדרואיד. מחיר 329$ ל-16GB. 79$ יותר מנקסוס 16GB. מה מקבלים בתמורה? בגדול מוצר יותר איכותי ומגובש.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.