עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. קניתי היום את ה milestone עכשיו אני רוצה למצוא אפליקציות למכשיר , יצאה פריצה למכשיר הזה?? בבקשה מי שמבין שיתן לי עצות לגבי המכשיר תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by itayho,

שלום, אני מחפש טאבלאט לצורכי עבודה יומיומית (תוכנות אופיס, לוח שנה, רשימות וכו') ולצורך עריכת סאונד. כמו כן, אני מעוניין לחבר מקלדת לטאבלט. השאלה שלי איזה טאלבט מומלץ לצרכים אלה? ואיזו מקלדת יכולה להתאים לשימוש של כתיבה מהירה (מבחינת נוחות המקלדת והמרווח בין הלחצנים) תודה רבה!

3. Started by dj shay 30010,

יש לי MIO 169 עם WM 2003 יש מצב שאני יכול להתקין WM 2005 ?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  4. עזרה

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  5. Started by Lyoko,

הטאבלט הוא עם אנדרואיד 4.. שהיא מסורבלת והשולחן עבודה מעצבן, אני מחפש משהו יותר פשוט.. וגם העיצוב כהה מידי. והשאלה הכי חשובה שלי בנתיים.. למה כל הנגנים שאני מתקין מתעקשים לפענח כתוביות בסינית.. בMoboPlayer הוא מראה כתוביות בעברית בו זמנית לכתוביות בסינית.. כנ"ל בmVideoplayer.. ואני לא מוצא דרך לבטל את הכתוביות בסינית... זה משגע אותי!!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Slavikik,

1)יש אתר WAP רוסי שמצאתי (faint.ru) ויש בו הורדות של משחקים והורדתי אחד אז רציתי לדעת האם זה בחינם?? 2)אני יכול להשים סיסמה על תקיות בפלאפון NOKIA 6288? אם כן אז אך?

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  7. שלום , כפי שהינכם יודעים ישנם שני סוגים של מעבדים ה snapdragon 820 או exynos משהו כזה ... השאלה אם יש דרך לדעת על הקופסה איזה דגם מדובר במכשיר עצמו ? כי רשום על הקופסה מעבד OCTA 64BIT ולא הדגם , ואם אני מקבל מכשיר ופותח ניתן להחליף ולבקש חדש עם הדגם הרצוי ?( אך זה היה בעייתי אם לא ניתן לדעת מה יש בקופסה לפני הפתיחה כי אז אפשר לבקש גם 100 מכשירים ואולי היו עם מעבד שאני לא רוצה ) - שאלה 2 : כדאי לקנות את GALAXY ברשימה מוקדמת כי מקבלים את משקפי VR מתנה ? השאלה לכו תדעו שאני נירשם עכשיו איזה מיקום אני נמצא בתור ואולי מחלקים רק 500 משקפים ואז אני לא מקבל ואין לי לאן למהר ( למרות שאני צריך את GALAXY S7 ) . תודה ענקית על העזרה.

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by F430,

בקיצור מצאתי את זה ביוטיוב אני מת לשים אותו על הפלאפון!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Orong,

מתלבט מה לקנות! האמת שאני צריך תשובה די זריזה בעניין כי חבר עוד מעט חוזר מארה"ב תודה חברים

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. היי, אני רוצה שדוד יביא לי oneplus 3 מארה"ב וחבר אמר לי שהוא לא מתאים לתדרים בארץ. האם זה נכון? אני בהוט מובייל אם זה משנה. תודה.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by spitzi,

שלום, אני מניח שאני לא הראשון ששואל את זה אבל לא מצאתי התייחסות בפורום. קניתי גלקסי אס2 עם איזה firmware שהתקין המוכר (איליין), ועכשיו כל 3 שעות הוא מנדנד לי להתקין Samsung Software Update. אם אני מנסה להתקין דרך WiFi, זה נכשל. התקנה דרך Kies בחיבור USB לא עובדת, כי הוא לא מזהה את ה-firmware. איך נפטרים מזה? באותה הזדמנות, זה אנדרואיד 4.0.4, שווה לי לשדרג ל-4.1? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. החברה הקנדית ששלטה בעבר בשוק המכשירים החכמים משנה גישה, וזה כנראה יסייע לה לשרוד וגם לגדול לכתבה

13. Started by ofir2000,

לדוגמא הטאבלט הזה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=830744

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by KFL,

שלום התקנתי את התוכנה Nimbuzz בפלאפון ולפני שאני משתמש בה יש לי רק שאלה אחת: האם אני יוכל להתקשר לכל מספר של מישו בלי שהוא יהיה מחובר לתוכנה סתומרת אם יש לי חבר ואה להתקשר אליו והוא לא מחובר לתוכנה האם אני יוכל להתקשר אליו??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  15. שלום לכולם מחפש לקנות מכשיר דור 3 שיתמוך בשיתוף אינטרנט. (חיבור למחשב נייד) המכשיר מיועד לסבא שלי הוא בן 80. על המכשיר להיות נוח לשימוש בעיקר לאנשים מבוגרים ולא יקר. אשמח לקבל המלצות מחברי הקהילה.

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  16. לפני שנה נגיד זאת הייתה הזדמנות פז, אבל עכשיו עם כל המהומה שמביאים אותו לארץ אני כבר לא יודע מה לעשות..

• 51 תגובות
    • 5k צפיות
  17. שלום, הזמנתי מכשיר מEline של חברת HTC, והיום התקשרה המוכרת ואמרה שיכול להיות בעיות עם חברת פלאפון בגלל שהמכשיר תומך רק ב 2100HDSPA שקראתי שכבר נפרסה בצורה ארצית. רציתי לדעת אם יש פה מישהו בחברת פלאפון ועם יש לו בעיות של ניתוקי שיחות וכו', בקיצור האם זה באמת כל כך מפריע? ולא כדאי? אני באר שבעי. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. בעקבות דיון דיי מוצלח בפורום אחר, החלטתי לנסות גם כאן! שכל אחד יפרסם תמונות של ה-Portable Rig שלו, ז"א - כל אחד שיצלם תמונה של הנגן MP3/רדיו/דיסקמן/פלאפון שלו ביחד עם האוזניות שהוא משתמש בהם אמור להיות דיי פשוט, מקווה שתהייה היענות רחבה! הציוד שלי: iPod 3rd Generation 10GB Sennheiser PX-100 עריכה:

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by eliom,

איזה אפליקציית לקריאת דפי pdf יש? שאפשר לסמן דפים שקראתי(כמו סימניה בספר) ולנווט לעמוד מסויים. תודה.

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  20. הי לכולם, אני צריך לקנות (רצוי בחצי השעה הקרובה) MP3 בנפח של 2 גיגה, עד 150 ש"ח בזאפ מצאתי את אלה- קריאייטיב מובו T200 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=727869 טאק כלשהו http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=696661 סנסוי http://exp.shopy.co.il/products/93281 אני צריך שהמכשיר יהייה יחסית אמין ושינגן MP3. איכות סאונד ותכונות מעבר לניגון פחות מעניינות אותי.... תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. האם השוק שלנו זקוק לסמארטפון עם מסך משני אחורים ובלתי סימטרי? בקרוב נגלה לכתבה

22. אני רוצה לקנות N95 במחיר מוזל. משמע יד שנייה. יתרונותיו המובהקים עבורי: מצלמה הטובה ביותר של נוקיה יחד עם פלאש שהוא לא לד זאטוט, רמת קרינה נמוכה, WIFI. אני שואל כי כרגע אני נמצא עם נוקיה 6085 שאין לו מערכת הפעלה, ואני לא מבין כלום פלאפונים כאלו כמו הN95. הנה מה שחשבתי: - תקינות כללית. תקינות המצלמה והפלאש. תקינות שיחה. - גירסת סימביאן. - ייצור פיני בלבד. - תקינות חריץ הרחבת כרטיס זיכרון.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Motix,

שלום לכולם... אין תקציב כי אין לי מושג מה המחירים (לא מצאתי אחד שמתאים לדרישות) אשמח אם תעזרו לי למצוא טאבלט שיענה על הדרישות הבאות: 1. 10 אינץ 2. תמיכה בGPS 3. תמיכה ב3G 4. מערכת אנדרואיד 5. 8 ליבות 6. חברות מוכרות (סמסונג, אסוס וכו') בקיצור מכשיר כמו גלקסי 4 שיוצא עוד מעט רק בטאבלט. יש בכלל טאבלטים עם 8 ליבות או I7?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום, לפני כמה חודשים עברתי לפלאפון במסגרת מסלול חיילים שדרך אגב יוצא לי מאוד זול. עברתי לשם ולא קניתי שום מכשיר, פשוט שמתי את ה SIM בנוקיה N95 שלי. מאז היו לי בעיות קליטה שפשוט בהמון מקומות או שיש לי קליטה חלשה או שאין קליטה ולשאר החברים שלי יש קליטה עם פלאפונים ממש ישנים. עכשיו נדפק לי ה N95 אז קיבלתי מחבר N86 שגם לו יש אחד כזה, עכשיו שלו הוא קיבל מפלאפון ושלי הוא רכש אז מאורנג'. אני בודק לידו במקומות שאין לי קליטה ולו יש קליטה מלאה, וזה אותו מכשיר בדיוק, אותה גרסא עם אותו עדכון ואותה חברת סלולר (פלאפון) ומשום מה לו יש קליטה ולי אין. הלכתי לפלאפון ואמרו לי שאני צריך לפתוח את המכשיר לתדרים גבוהים, אין לי מושג מה זה אומר ואם זה בכלל נכון.. אז אני מבקש בבקשה עזרה לפתור את …

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. U11+, מכשיר הדגל החדש של HTC מהווה הצצה לתכנון המקורי עבור הפאבלט הטרי מבית גוגל - ומוצר מסקרן בזכות עצמו לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.