עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ov3rkill,

קיצר יש אפשרות לקבל החזר מלא על פלא עד 2000-2500 בתוכנית מסויימת... עכשיו השאלה היא אני עמתגייס עוד כחצי שנה אז ההתלבטות היא בין סמארטפון כדוגמת הדיזייר או משהו יותר עמיד... עכשיו זה יהיה חבל ליקנות משו יחסית מיושן לכ 3 שנים אבל מצד שני אני רוצה בצבא קרבי אז לכו תידעו מה יעבור על הפלא... הצעות עצות וכו' יתקבלו בברכה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם. ברשותי SGS וכשאני מחבר אותו למחשב דרך הכבל USB אני מקבל מהירויות העתקת קבצים נוראיות!! אני מדבר על מתחיל מ 600KBPS ויורד אפילו ל 6.4... יש לציין כי פירמטתי את המחשב לא מזמן והבעיה הייתה ונותרה לפני ואחרי... מה לעשות? אני לא יכול לעשות ככה כלום

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by 2Fluffy4U,

בקרוב אני נוסע לח"ול ורציתי לקנות GPS אחרי שהאסוס r300 שלי מת... אשמח להמלצות. דרישות - שיהיה נוח לתפעול ברכב - מטען מספיק ארוך, תושבת איכותית וחזקה. מפות מעודכנות כולל מקומות בילוי וכו'. מחיר - גמיש. אשמח להמלצות לגבי המחירים הזולים יותר וכן לגבי היקרים.. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אם איזה מברג צריך להשתמש בשביל לפתוח מכשיר סלולרי? NOKIA5800.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. יש לי חבר שחוזר בקרוב מקנדה ואני רוצה שיביא לי מכשיר . כרגע אני מתלבט (דיי הרבה זמן ) בין ה SGS לNEXUS S , מה המחירים שלהם בקנדה ? וכמו כן , מה המחירים של איפון 4 סימפרי ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אם זה אפשרי - מה אני צריך לקנות ולהוריד על מנת לשלוט בטלויזיה/מזגן בעזרת האייפון? תודה

• 4 תגובות
    • 8.1k צפיות
  7. Started by LORIANTA,

שלום לכולם! הרבה זמן לא ביקרתי באתר... כמה שאלות שמעסיקות אותי א) אני רוצה לקנות HTC DESIRE לא HD בארה"ב, בארץ המחיר מאוד יקר וראיתי ששם משמעותית יותר זול. 1) האם המכשיר בוודאות יעבוד בארץ? 2) אני גבר אגרסיבי ולא זהיר וכנראה המכשיר יעבור קצת נפילות וטלטלות, האם אפשר לבטח אותו בארץ? ברשת סלקום? ומהי העלות המשוערת? 3) האם אפשר לקנות אותו בסביבות המחיר 350-450$? מאיפה אתם ממליצים? ב) יש ברשותי BLACKBERRY 9780 BOLD נעול (0 LEFT) מה שנקרא HARDLOCK האם יש אפשרות לפתוח אותו? אפילו אם יש אפשרות בחו"ל אשמח לשמוע. 1) בנוסף הוא עם מקלדת אנגלית יש אפשרות להחליף לעברית? תודה רבה לכל המגיבים

8. Started by penny1,

שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל יש לי חבר טוב שמעוניין לקנות טאבלט הטאבלט נועד בעיקר כדי להעביר את הזמן בנסיעות ברכבת (ב"ש-ת"א) השימוש העיקרי הוא לצרכי עבודה - אינטרנט, מיילים וכתיבה ועריכה של מסמכים (אופיס) בנוסף גם קצת משחקים במידת האפשר הוא הבין ממספר אנשים שה IPAD לא יענה על צרכיו ושגם בענייני עריכה וכתיבת מסמכים התמיכה בעיברית היא בעייתי ביותר הוא מבקש המלצה על הטאבלט של חברת Archos 101 האם זו חברה אמינה? האם הטאבלט הזה עונה על הצרכים שלו? מצורף קישור של המוצר בבאג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10121&perur=2&t=1&c=613 אשמח מאוד לכל מי שיוכל לעזור!! אין לנו הרבה ידע בתחום של הטאבלטים ואנחנו לא רוצים לקנות IPAD רק בגלל שזה IPAD תודה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by euchvnkl,

היי. יש לי מכשיר N97 שהיה בעברית עד אתמול.... עדכנתי גירסא דרך התוכנה של נוקיה במחשב ועכשיו אין לי עברית במקלדת..... (ולא בתפריטים) אני יכול לראות עברית אבל לא לכתוב (דבר שמקשהעלי בשימוש - כתיבת SMS חיפוש ועוד....) בחנות פרטית הציעו לי מחיר שלא משתלם לי... השאלה איך אני יכול להוסיף עברית למקלדת (יש לי את התווים בעברית-רק את הכתיבה בעברית)

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. ניסיתי כבר אבל זה מחק לי את כל האפליקציות כבר שחיברתי למחשב ניסיתי עם קופי טראנס מנג'ר אבל הוא לא מלא... מה אני עושה? לבטל אפשור באייטונס או להוריד משהו מהסידה? לא אכפת לי להשתמש בתוכנה אחרת ולא באייטונס... תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by MatanFrenkel,

התקנתי PILOTX הכי חדש הכל היה טוב ויפה עד שהיום ממש לקראת שנגמרה לי הסוללה תוכניות החלו להסגר ללא סיבה. המון תוכניות פשוט נסגרו ללא סיבה, הורדה מחדש פתרה בעיה זו, אבל חלק מהתוכנות זה היה בלתי נסבל, התקנתי את הרום מחדש, השתמשתי בPILOTXWIPE והוא לא מחק שום דבר! הכל נשאר ואותם בעיות! הלאנצ'ר פרו לא עובד לי, חלק מאפליקציות נסגרות ישר אחרי שאני נכנס אליהם ואין לי מושג מה לעשות... קניתי את הפלאפון לפני יומיים ואני לא מאמין שאני כבר נאלץ להתקל בבעיות ללא סיבה. עזרה בבקשה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by zancoil,

היי, אני כותב אפליקציה לאנדרואיד שמשתמשת בOCR (תרגום תמונה לתווים) אין צורך בתרגום של עברית מישהו מכיר WEB SERVICE שעושה את זה טוב? עדיף חינמי מן הסתם או משהו עם תקופת נסיון - צריך את זה לפרוייקט במכללה אתם חושבים בכלל שכדאי להשתמש בWEB SRVICE כזה? לדעתי לנסות לעשות את זה לבד במכשיר יהיה ממש איטי - בכל זאת זה פלאפון ולא איזה סופר מחשב. תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  13. אהלן כולם איפה ניתן להשיג בארץ x10 mini pro עם מקלדת פיזית שחרוטות שעליה גם האותיות בעברית ? האם סלקום משווקים ? האם רק חנות הדגל של סוני אריקסון בארץ ? איפה היא נמצאת אגב ? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. כרגע יש לי את הקלאסי של להעיף את המסך השחור ויש לי שאני צריך להתאים פאזל ועוד 2 אני ראיתי אצל אנשים דברים מגניבים אחרים, איך אני משיג את זה?

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  15. Started by Dimka,

כבר כמה זמן שמתי עין על המכשירים, עכשיו שיקר בינייהם עולה 2000~ ש"ח זה נהיה מעניין מבחינת ספקות, מאוד מחשיד אותי כל העניין בחנויות של השדרוגים, אם אני משדרג לבד, מאבד אחריות? (נשמע כמו שיגידו לי שאם אני מתקין Service pack למחשב, אז אין אחריות...). הסתכלתי על חנויות Eline ו-DimPhone, יש המלצות בעניין הזה?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by momi2004,

מחפש אנדרואיד זול, עם מסך לא גדול (4.3 זה גדול בשבילי) וכמובן במינימום תקציב. מתכנן עליו עבודה בסיסית לא משהו מורכב מדי. http://www.htc.com/www/product/wildfires/overview.html אם יש דגמים תקציביים נוספים שאתם חושבים שכדאי לשקול אשמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by Trin1ty,

היי , חברה שלי קיבלה את הLEGEND של HTC , ואת הדבר הכי בסיסי שיש לא הצלחנו לעשות . איך לעזאזל מעבירים תמונות מהמחשב לפלא ? תודה ויום טוב, אור

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום לכולם, האם ה NEXUS S שווה את ה 600 שקל הפרש? ממה שהבנתי הוא מהיר יותר עם פחות באגים ועדכונים ישירים מגוגל, השאלה שלי האם צריך לעשות ל NEXUS S את כל הסיבוכים של ה SGS כלומר LAG FIX החלפת רום וכו'.. על מנת לקבל מקסימום ביצועים? תודה.

• 75 תגובות
    • 15.7k צפיות
  19. מכיוון שאני משתחרר עוד שבועיים, הוצע לי מבצע של אורנג', ואני מתלבט בין Samsung Galaxy S, Samsung Wave, LG Optimus, Nokia C7 ו-Iphone 4. השלושה הראשונים שייכים לקבוצת תמחור נמוכה יותר. מה ההבדלים העיקריים ביניהם? אני מחפש פלאפון מאוד נוח לשימוש, מהיר, עם אפשרויות לאפליקציות מגוונות, ומצלמה מעולה. השימוש שלי באינטרנט אינו רחב. תודה.

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by Morfium,

הייה לי דיון לפני כמה חודשים לגבי רכישה אפשרית של אנדרואיד או Iphone 4. החלטתי שאני הולך על האנדרואיד, ועכשיו הגיע הזמן לקנות את המכשיר ... אני מעוניין לקנות משהו מהדור החדש יעני את ה DUAL CORE, ולפי מה שאני יודע שנכון לעכשיו יש רק את ה Atrix 4G. השאלה היא האם מומלץ לרכוש אותו . משהו יכול להביא לי אותו מUSA . תודה.

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by Nakion,

היי קיבלתי את הגלקסי אס לפני כמה ימים ואני רוצה אתר טוב שיש בו הרבה משחקים שאני יכול להוריד(ואתר בטוח בלי ווירוסים או משהו שיכול לדפוק לי את המכשיר ...) הרבה אמרו לי לחפש בגוגל אבל אני לא מצליח למצוא אז מי שיכול לעזור לי אני אשמח תודה.

• 13 תגובות
    • 18k צפיות
  22. אני לפני גיוס, ככה שרציתי להתחדש בנגן מולטימדיה חדש. יש לי את cowon d2 שנהניתי מאוד ממנו ככה שיש לי רושם טוב מהחברה. הדבר הכי חשוב לי בנגן זה איכות השמע. וזהו גם היישום העיקרי בו אשתמש. חשוב לי גם שיהיה אפשרות לניגון וידאו(בעיקר סדרות ולא סרטים). עיינתי בכמה דגמים של החברה ומצאתי את אלה הכי מתאימים cowon v5/ cowon o2/ cowon j3/ cowon s9/ cowon x7/ cowon d3 אני יודע שמדובר בשישה מכשירים מעולים, אבל רציתי לשמוע את הדעות שלכם. איפה יש את איכות השמע הטובה ביותר? איפה יש עדכון עברית? הcowon d3 החדש-מישהו קרא המלצות עליו? בקיצור כל מידע יעזור לי להכריע, תודה רבה! ואני גם מחפש אוזניות. חשבתי על PX100 Sennheiser, PortaPro Koss כשכרגע הנטייה היא לאוזניות של קוס. יש לציין שהייעוד ש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ag80,

שלום לכולם, יש לי נוקייה 6680 שנקנה בשנת 2005 מרשת אורנג, הפאלפון היגיע פתוח רק לחברת אורנג,סים של חברות אחרות הוא לא מקבל- מבקש קוד. שאלתי היא כזאת:האם אני זכאי לקבל מחברת הסלולר(אורנג) שירות פתיחת המכשיר שלי לכל הרשתות ע"פ חוק בצורה חינמית?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם אני מחפש מודם סלולרי שתומך ב QUAD BAND והכי חשוב שיעבוד עם WINDOWS SERVER 2008 R2 המודם יכול להיות בעל חיבור USB או PCMCIA EXPRESS א רגיל תודה מראש אבי

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  25. בצער רב אני מודיע על פטירתו בטרם עת של BLADE שלי. נקנה באנגליה בתחילת אוקטובר וצג המגע שלו חדל מלהגיב לחלוטין היום. ניסיתי לפרק את המכשיר ולראות כיצד אני יכול לתקן אותו, אבל הדבר לא צלח והמצב אף נהיה גרוע יותר. שמח לשמוע גם על הצעות למקום שאולי יתקן כזה. כנראה שהבעיה במחברים של הצג, מה שמעביר את נתוני המגע. אני מחפש מכשיר אנדרואיד + המלצה לחנות טובה, עדיף באיזור כפר סבא, לרכישת מכשיר חדש. מתחבט בעיקר בין המכשירים הבאים: SAMSUNG GALAXY S HTC DESIRE HTC DESIRE HD MOTOROLA DEFY שמח לשמוע הצעות נוספות.

• 20 תגובות
    • 4.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים