עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by 2Fluffy4U,

ברשותי מוטורולה אטריקס 4G, רציתי לשאול האם יש רום מותאם שכדאי להתקין במקום המקורי.. בסך הכל אני מסתדר עם המכשיר, העברית קצת מציקה לפעמים אבל לא קריטית, אבל יש לי רושם שרום מותאם עשוי לגרום למכשיר לבצע פעולות הרבה יותר מהר ממה שכבר עכשיו.. תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. Started by supercars,

אהלן, כרגע יש לי Sony Ericsson K800i מעפן ואני רוצה לשדרג לסמארטפון. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח מהחנות הזאת: http://www.gomobile.co.il/ פשוט כי יש לי זיכוי. חשוב לי שיהיה מסך מגע ומצלמה טובה. (לא אכפת לי איזו מערכת הפעלה אני לא מבין בזה). מה הטלפון הכי טוב שאוכל להשיג בתקציב הנ"ל מהחנות הנ"ל? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by orninyo,

שיהיה אנדרואיד 2.3 עם עברית מלאה ותמיכה בA2SD ועם SENSE UI תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by tal147,

על ידי הITUS בסכרון העדתכן לי האפוד 4 שלי לגרסה 4.3 מי שהוא יכול לעזור לי כי אין פריצה לגרסה מה אני אמור לעשות

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by MatanFrenkel,

צריך לרוקן עד הסוף (עד שמתכבה לבד) ואז להטעין עד הסוף (מלא לחלוטין) כדי שהסוללה תיהיה ב"כושר"? האם זה שטות או שזה אמיתי? ולמה זה ככה? כמה זמן צריך לעשות את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. [move][glow=yellow,2,300]מקור:[/glow][/move] http://tech.walla.co.il/?w=/4008/1805844

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני מכיר את הטיעונים ש"SAR זה שטויות ממילא" ו"תקנה אוזניה וזהו" אז אלא אם יש לכם משהו מוחשי ומבוסס לחדש בעניין, אפשר להמנע מלדון בזה שוב... למי שמדבר הרבה ה-SAR לא שטויות לדעתי ומסיבות כאלה ואחרות אוזניה זה לא מעשי במיוחד. למיטב ידיעתי הסמארטפון עם ה-SAR הנמוך ביותר הוא ה-Samaung GALAXY S עם SAR בסביבות של 0.3W/Kg HEAD- תלוי את מי שואלים: תקן אירופי: http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s-3115.php תקן אמריקאי/קנדי: http://www.phonearena.com/phones/Samsung-Galaxy-S_id4522/fullspecs זה בפער אדיר משאר מובילי השוק כמו איפון4, נקסוס, דזייר, DEFY ואחרים שרובם בסביבות ה-1.12-1.4 ומעבר לכך. 1. מישהו מכיר טבלת דירוג של סמארטפונים לפי SAR (בשני התקנים)? 2. יש דגם אחר מלבד ה…

• 16 תגובות
    • 8k צפיות
  8. Started by YohaiM,

היום הייתי בסלקום,ואחרי שעה של המתנה,קיבלה אותי נציגה,וצימדה לי את המכשיר. היא אמרה לי לאחר הצימוד,שאין למכשיר שלי החזרים,כי הוא לא מיובא באופן רשמי לארץ,ולכן לפי משרד התקשורת,אין לתת ללקוח החזרים. מישהו נתקל בתופעה הזו? האם מגיעים לי בכל זאת החזרים? לי כל הסיפור נשמע מאוד מוזר...... תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Galos,

שלום לכולם, מספר שאלות לגבי HTC Wildfire: 1) האם ניתן לבצע UNLOCK למכשיר שנקנה מארה"ב? במידה וכן איך ניתן לעשות זאת? 2) האם עדיף לקנות מכשיר מארה"ב או מחנות בישראל (לא חברת סלולר)? האם כמו שנאמר כאן, אין באמת אחריות? במידה והדבר כך האם זה אומר שאין באמת "אבא ואמא" במקרה של תקלה? ומידה וזה גם נכון למרות הכל האם יש סיבה לרכוש עדין בארץ ולא בארה"ב? (לדעתי ההפרש הוא 300-400 שקל) 4) האם ניתן להתקין עליו אנדרואיד גרסה 2.2 ובעתיד גם גרסה 2.3? 5)שאלה כללית: למה בכלל יש מניעה להתקין גרסאות מתקדמות על גבי המכשירים? לפחות כך הבנתי משיטוט קצר באתרי אנדרואיד תודה מראש, גל

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by bennnn,

שלום יש מבצע באופיס דיפו לחברי קלאב 365 של גי פיאס דגם QUE 4301 העניין שכתוב שבתוכנה זה IGO EASY הוא עולה 599 שח . וראיתי אותו דגם בידיוק ב קי אס פי שכתוב שהתוכנה היא IGO MORE שאאלה ראשונ-ה האם זו אותה תוכנה למעשה? והאם המכשיר טוב מדוייק ויכול לספק את הסחורה שאלה שנייה יש את המיו S505 שעולה 585 שח אבל המסך הוא 4.7 ולא 4.3 כמו ב QUE האם הוא עדיף?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שלום לכולם, בפסח אני נוסע לארה"ב (ניו יורק) ורוצה להתפנק על מכשיר סלולרי חדש. לאחר קראית חומר רב והתנסות שלי עם חלק מהמכשירים החלתתי ללכת על HTC DESIRE HD. עכשיו נשאלת השאלה: איפה עדיף לקנות? דרך אתר או חנויות? האם תהיה אחראיות למכשיר גם בארץ ואיפה? בנוסף ראיתי מכשיר חדש GALAXY ACE, מה דעתכם עליו? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. בוקר! רוב האנשים שאנחנו (המשפחות של אשתי ושלי+חברים) מדברים איתם נמצאים רוב הזמן בטווח של רשתות אל-חוטיות. אנחנו חושבים לרכוש כמה מכשירים ניידים שאפשר לעבוד איתם עם סקייפ דרך WIFI ולחסוך מה שאפשר מהתשלום החודשי המטורף והלא מוצדק לחברות הסלולר. סה"כ מדובר על אלפי ש"ח בכל שנה. הרעיון הוא לקנות מכשירים, להתקין עליהם סקייפ לזמן שבו הם באיזור קליטה של רשת אל-חוטית וסים של טוק-מן (או משהו דומה) לזמן שאין רשת/ מקרה חירום / לאנשים שלא מחוברים לסקייפ (בתקווה שיתמעטו האחרונים עם הזמן). בעיקרון אני מחפש להשקיע מינימום כסף בכל מכשיר בתור שלב ראשון (צריך משהו לפחות 8 מכשירים). לא ממש מעניין כרגע אם יש מצלמה/מסך מגע/ נפח אכסון מטורף/ שאר פינוקים ומותרות. אם נראה שזה רץ ובאמת חוסך אולי …

• 57 תגובות
    • 14.3k צפיות
  13. שלום לכולם, המכשיר מיועד לחברה שלי 1. יש בסלקום מבצע של 179 ש"ח לחודש הכוללים: מכשיר (כל מכשיר לפי מה שהבנתי), 1200 דקות ו-1200 SMS לכל היעדים, לא כולל חבילת גלישה. עובדת של סלקום אמרה לה שהמבצע נגמר היום. איך המבצע הזה משתלם? היא לא מדברת 1200 דקות אבל כעת היא משלמת 149 ש"ח לאורנג' על 400 דקות והיא עוברת את ה400 דקות האלו. 2. לפי הרשת המכשיר הכי משתלם כרגע הוא סמסונג גאלקסי (אייפון לא בא בחשבון) יש משהו אחר ששווה להסתכל עליו בסלקום? 3. נשארו לה 3 חודשי התחייבות באורנג', קנס היציאה יהיה 8% מחשבונית ממוצעת כפול 3, האם יש אפשרות שסלקום יספגו את הקנס הזה? 4. האם יכול להיות מצב שיעלו לה את התעריף במשך ההתחייבות? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by X-BLADE,

שלום, אני מחפש נגן MP3 כמה שיותר זול (באיזור ה50 שקל) בשביל ריצות. עדיף שיהיה לו מסך וזיכרון של יותר מ1GB. ראיתי באייבי כמה כאלה. אשמח להמלצות שלכם לנגנים כאלה מאיביי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. המיקרופון בנוקיה 6120 שלי התחיל לזייף, לקחתי לספקית הסלולר שלי, והם רוצים 150 ש"ח על החלפה שלו. זה נשמע לי כמו מחיר מוגזם עבור פעולה פשוטה שכל אחד יכול לעשות לבד בבית, ולפי מה שידוע לי מחיר חלפים כאלו הוא שקלים בודדים. הבעיה היא שאין לי מושג היכן להשיג אותם. חיפשתי באיביי (אולי לא טוב מספיק) והעליתי חרס בידי. האם אולי אתם יודעים משהו? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ekmo,

שלום, ככל הנראה בקרוב תהיה לי האפשרות להביא מכשיר Milestone 2 לארץ (נא לא לשאול "למה לא HTC?" עד שננעלתי על המכשיר הזה אני ממש לא רוצה להתחיל להתלבט שוב). אני מעוניין להתחבר איתו לרשת סלקום, אבל אני רוצה לוודא שאין איתו בעיות מבחינת התדרים. מישהו יכול לעזור לי בעניין הזה? האם ה-Milestone 2 עובד על תדרי סלקום? שאלה נוספת, אם כבר מדברים: מה זה "רומים"? תודה מראש על כל תשובה עניינית.

• 38 תגובות
    • 9.2k צפיות
  17. http://news.pocket.co.il/content/viewnews.pl?id=EkAAlpkZEkJZDtJgNy&tmpl=pkt7&style=pkt7 בעיקר מה שמשמח לראות הוא סעיף מספר 2 - חובה על הצגת "טופס גישה לשירותים" - לא עוד חיובים מסתוריים מחברות צד שלישי כגון סלו-שקר-כלשהו. וסעיף 3 ו-4 - חובת הצגת כל חבילות ה"ללא התחייבות" וכמו כן פרסום מלא של תוכניות התעריפים. וכמובן סעיף 5, לא עוד שירותי funtone בחינם שהופכים להיות ממש לא חינם אחרי חודש.. קישור למסמך הרשמי של משרד התקשורת: http://moc.gov.il/sip_storage/FILES/0/2370.pdf

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by LORIANTA,

ערב טוב אני מקווה שזה קשור לפה, אני קונה עוד מעט htc desire ויש לחנות שנה אחריות, אבל המכשיר מגיע עם אנדרואיד 2.1 . הם דורשים 280 שקל בשביל להתקין 2.2 עם עברית. אין עדכון מקורי מאתר החברה כמו שהייתי מוריד לאייפון שלי? אין אפשרות להתקין בעצמי? אתם ממליצים לרכוש את העדכון?

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. אני עם הדפדפן סטוק (שאגב מישהו יכול להגיד לי את שמו?) הוא פשוט נוח וקליל, אבל אני מחפש משהו עם יותר אופציות. בFF לא עובד לי הפלאש, יש עוד דברים מומלצים?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אוזניית BT שתומכת ב-A2DP. מבחינת עלות/תועלת נראית לי הכי משתלמת. למישהו יש אותה ויכול להמליץ/לבקר אותה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. [move][glow=yellow,2,300]מקור:[/glow][/move] http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=nh20110303_03

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. אני קונה בחברה במסלול של 258 ש"ח 1300 דקות ו1300 SMS ואינטרנט של 5 GB ואחרי שנה אני יתחיל לשלם רק על 209 ש"ח(פשוט נשאר לי לשלם על המכשיר הישן עוד 12זה חודשים) הציעו לי באותו המחיר את שני המכשירים SGS ואייפון 4 ויש לי רק כמה שאלות קטנות לפני שאני מחליט 1)אני הולך לפרוץ את המכשירים בכל מקרה ועכשיו בקטע של האחריות איך זה ישפיע על אחריות יצרן בשני הפלאפונים,ומה קורה למשל אם נשבר לי המסך האם הפריצה תגרום לי לעליות נוספות? בתנאי שיש לי ביטוח מקיף 2)פלאש- אני עובד הרבה בבורסה והם כולם מבוססים על גרפים בזמן אמת עם פלאש האם האתר עובד במהירות באייפון 4? זה באמת חשוב לי www.etrader.co.il 3)שמתי לי שלסמסונג אין בכלל FLASH במצלמה שלו אין זה משפיע על הצילומים של הוידאו והתמונות בלילו…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. שלום לכולם אני מחפש טלפון נייד פשוט שיחליף את הנוקיה הנוכחי שלי שמת אחרי קרוב ל7 שנות שימוש. אני לא מעוניין בכל הצעצועים החדשים. מה שאני רוצה זה טלפון חזק שיחזיק מעמד עם יכולת לשלוח SMS וחיי בטריה ארוכים. לא צריך אינטרנט / תוכנות / כל דבר אחר. כמו כן אני מעדיף שהקרינה שלו תהיה נמוכה, אבל זה פחות חשוב. מה אתם יכולים להמליץ לי? האם יש בכלל נייד כזה בשוק או שאני צריך להתחיל לחפש אחרי נוקיה ישנים מיד שניה? תודה דב

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום כולם. אני מחפש לקנות פלאפון שיהיה נוח בעיקר להודעות, שאיכות השמע והקליטה יהיו טובות והסוללה טובה. לא קריטי משחקים וכל זה. מה שכן גלישה פה ושם פייסבוק יכול להיות נחמד. חשבתי על הבלקברי בולד 9700 או נוקיה e72 בסגנון. מה אתם אומרים? המלצות?

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. מכיוון שאני משתחרר עוד שבועיים, הוצע לי מבצע של אורנג', ואני מתלבט בין Samsung Galaxy S, Samsung Wave, LG Optimus, Nokia C7 ו-Iphone 4. השלושה הראשונים שייכים לקבוצת תמחור נמוכה יותר. מה ההבדלים העיקריים ביניהם? אני מחפש פלאפון מאוד נוח לשימוש, מהיר, עם אפשרויות לאפליקציות מגוונות, ומצלמה מעולה. השימוש שלי באינטרנט אינו רחב. תודה.

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים