עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by n14charlie,

שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו יכול להגיד לי מאיזה חברת טלפון אני יכול להשיג טלפון מהדור הנוכחי (אייפון 4 או מקביל אנדרויד) ככה שאני ישלם עליו בתשלום חודשי אבל הכי זול שיש, כלומר מעוניין לשלם כמה שפחות על המסלול. יש לציין שאני סטודנט! תודה למי שעוזר!

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  2. Started by alex15,

חיפשתי אחרי התוכנה הזאתי ופשוט אני לא מוצא MSN MESSENGER . איפה אפשר למצוא את התוכנה הזאתי ?? כי אני רוצה להוריד אותבה ואני לא מוצא .

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by malcolmx9,

אני רוצה לקנות אייפון גרסת 32GB או 16GB. דרך המפעילים הסלולריים בארץ המכשיר יעלה 2500+ שקלים, והבנתי שמחו"ל אפשר להזמין זול בהרבה! אני הולך להזמין כנראה שני מכשירים, לי ולאחותי, כך שאני צריך חנות אמינה עם סכום כל כך גדול שנוציא. איזה חנות אמינה ומומלצת יכולה לעמוד ב"משימה"? כמובן אחת שעושה משלוחים לישראל. אני יודע לקראת האייפון החדש אגב, יקר לי מדי. לחכות עד שהמחירים יוזלו, גם של הגרסאות הישנות, אני לא רוצה כי הזמן לא ידוע!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Zaks Sharon,

היי חברה, אני קונה עוד מעט נגן ZVM 60GB חדש, ורציתי לדעת מאיפה ניתן להזמין אותו מחו"ל במחיר הכי זול (כולל חנויות כולל אי-ביי כולל הכל)... תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Shay17,

תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  6. Started by yotam360,

שאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. קניתי SE K800I ואני רוצה לקנות כרטיס זכרון M2 [זה מה שכתוב על הפלאפון] הכרטיס הזה ממש יקר לעומת האחרים... יש מקומות שמוכרים בזול? או שתיתנו לי לינק לאיזה חנות.. תודה! 1GB

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  8. אורח אורח
    Started by אורח אורח,

בוקר טוב לכולם, אשמח לקבל המלצה מאנשים שהורידו את השירים שלהם בצורה חוקית. ראיתי שקיימים אתרים עם תשלום חודשי ואתרים שמשלים על פר אלבום/שיר. מה עדיף? חשוב לי- הורדה של סינגלים (לא מעוניין באלבומים שלמים). אפשרות הורדה במטרה לשמוע מהמחשב הנייד ומהפלאפון (לא מעוניין לשמוע דרך סטרימינג). אפשרות גיבוי של השירים שנרכשו באתר עצמו להורדה מחדש במידה ולא אצליח לגשת לשירים כתוצאה מתקלה בדיסק קשיח או דיסק או קי. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  9. אני רוצה להזמין לאשתי היום rte blade / orange san francisco מצאתי כמה מוכרים באיביי בסביבות ה220$, אבל המכרז נסגר עוד שבוע, שלושה שבועות וחודש בהתאמה, ויום ההולדת שלה הוא בסוף חודש נובמבר. אתם מכירים חנויות שאפשר להזמין מהן סלולאריים לארץ במחירים שפויים? (עם paypal עדיף, ואם יש קישורים, יותר טוב)

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אני יבקר בניו יורק + קליפורניה. תודה?

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  11. Started by elhanan1986,

שלום, מישהו יודע היכן ובכמה ניתן לקנות מכשיר אמין וחדש ? SAMSUNG GALAXY S3?

12. שלום, יש לי אפשרות לקנות את ה LG G4 ב2800 עם אחריות של יבואן רשמי, או לקנות עם אחריות של יבואן פרטי ב2100, שניהם לשנתיים - מה ההבדל בין האחריות הפרטית לרשמית? מה יותר כדאי? קראתי שהיבואן הרשמי זה רונלייט, כשחשבתי שזה LG, ושהוא לא עושה עבודה מהירה ובכל מקרה עדיף את האחריות הפרטית, זה נכון? תודה לעונים

13. כמה זה צפוי לעלות לאחר מכס, משלוח ושאר ירקות?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  14. Started by חן מ,

שלום אני כבר מחכה הרבה זמן ל5800.הגעתי למסקנה שאני צריך לקנות אותו לא מהחנות של אורנג',אלא מהמוקד הטלפוני או מסוכן מכירות כזה של החברה ממי עדיף לקנות?איפה זה יותר אמין?איפה גם יוכלו לתת לי הסברים על תוכניות חיילים וכו'?

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  15. Started by Cupid Me,

היי, מאיפה הכי כדאי לקנות אייפון 5 סים פרי בארה"ב (הגרסה הזולה ביותר) ומה המחיר? (כרגע יש לי אייפון 4 בסלקום אם יש עם זה בעיה) תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by srulikg,

חבר המליץ לי על Pelecom. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  17. Started by BoriTTo,

ראיתי שכמה אנשים דיברו על מבצע של newegg ב192דולר אבל אני לא מוצא את זה, יש אותו שם רק ב210.... שזה עדיין 300 שקל פחות מכל מקום אחר בארץ... אז מישהו מכיר חנות שאני יכול למצוא שם את הנגן בפחות מ200דולר? כי ממש אין לי 1200+ שקל להוציא על נגן... או שממש כדאי לקנות בארץ בשביל אחריות? עריכה: כבר נקנה, תעזרו לי עם השאלות בבקשה ועוד 2 שאלות קטנות... 1. מישהו פעם ניסה לראות אנימה על הנגן הזה? האם הכתוביות ניתנות לקריאה ממרחק סביר? ממש לא בא לי להיות צמוד למכשיר בנסיעות. 2. אם אני אשתמש במכשיר כאשר אני רץ (נקנה לו איזה רצועה לקשור לזרוע או משהו) האם זה ידפוק את ההרד דיסק, או שזה לא יזיז לו?

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  18. Started by י ו ל י 1,

שלום, רוצה לקנות שיאומי NOTE 7. מתלבטת מאיפה לקנות. מישהו המליץ לי לקנות מעלי אקספרס. החשש שלי הוא שאקבל מוצר פגום, ואז לך תתעסק עם החזרות לחו"ל. גם לא ברור איך אפשר לממש את האחריות. מה דעתכם? האם מישהו כאן חווה את החוויה המפוקפקת הזו? ישנה האפשרות של יבואן רשמי או מקביל, אבל יש הפרש לא קטן במחירים (של 300-400 ₪) בערך. ממי קניתם טלפון סלולרי? אשמח לעצות . תודה.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by avi2014,

:s05: כרגע יש לי רק את המשחק טניס והטטריס..

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום, רכשתי את הסנסה אך הבן אדם שמכר לי שכח את הדיסק. חיפשתי באתר של סנדיסק, אך לא מצאתי שום זכר לתוכנות הרצויות ( תוכנה להעברת שירים, ותוכנה להעברת ווידאו ותמונות). אודה למי שיפנה אותי ללינקים.

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  21. Started by ניר.,

מישהו יודע מאיפה ניתן להוריד סמסטונים בחינם ?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  22. שלום רב לכולם, יש ברשותי טאבלט -Teac classic 130, ברצוני להוריד לו רום מעודכן ואם אפשר - בעברית מלאה\חלקית. אני מחפש רום עם גישת רוט ואשר מאפשר שיחות וסמסים. אודה לעזרה בנושא.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Ovid,

ראיתי שגם ב CLOVE וגם ב HANDTEC יש מין מבצע ב445 פאונד מקבלים גם אוזניות וספיקר חינם. מאיפה עדיף להזמין (שירות, מהירות המשלוח,אמינות..) ? באיזה סוג משלוח והיכן קיים איזהשהו סיכוי לא להיתפס במכס? (אם קיים בכלל..) תודה.

24. אהלן לא קניתי סמארטפון אוליי משנת 2011. צבא קצת עיקב את הנושא את כרגע כשהשתחררתי סוף סוף אפשר לשדרג את הפלאפון הרבה השתנה ואני עוקב אחרי הרבה אתרים ומבין אבל אני עם מכשיר אנדרואיד מיושן ומחפש להשתדרג בכל הפרמטרים. מחפש מכשיר עם מסך 5' לפחות אנדרואיד חדש ומתעדכן, חיי סוללה טובים (יום לפחות) ורמקול חזק שיהיה כמה שיותר איכותי וחזק לשעון מעורר. מצלמה ראשית טובה והסלפי לא ממש מעניין אותי. והכי הכי חשוב זה שלא יתקע בגלישה באינטרנט ושאר דברים רגילים 8 ליבות 4 ליבות לא משנה העיקר שלא יתקע במולטי טסקינג כל שהוא בכלל. . אני לא משחק כמעט בכלל אבל אבל המהירות והנגישות של המכשיר מאוד חשובות לי. יש כמה מבצעים כמו בבסט מובייל השאלה היא שעשיתי חיפושים על מלא מכשירים עד התקציב הנל ולא…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. NEVERLOCK תודה....

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.