עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by OR2OOO,

אני מחפש סטנד לרכב בשביל ה-SGS3. הוא צריך להידבק לשמשה ולאפשר להכניס אותו גם עם מגן של Otterbox. הוא צריך להיות איכותי. אשמח גם לקבל שמות של חברות שידות כמובילות מתחום. אין בעיה עם EBAY או DX כל עוד המחיר משתלם. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by omri_ro,

יש לי דיבורית כזאת: http://www.made-in-china.com/showroom/hisungtech/offer-detailMqUnvfGOhakB/Sell-Bluetooth-Handsfree-Car-Kit-Speaker-HS-AU500-.html ושכחתי את קוד האבטחה כדילעשות זיווג עם הפלאפון(אין לי גם את חוברת ההוראות של המכשיר) אם למישהו יש מכשיר דומה ויוכל לעזור לי או שיודע על שיטה כלשהי לברר את הקוד אודה לו(המכשיר לא חדש ואנני זוכר מהיכן נקנה)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היצרנית המוכרת בעיקר תודות לטלוויזיות שלה מאמינה כי תצליח לאתגר גם את עולם המכשירים החכמים עם ה-U30 החדש שלה לכתבה

4. Started by djvibe,

היי יש לי 6500 סליידר המערכת של המכשיר רגילה ולא סימביאן השאלה איזה תוכנות שימושיות בכלל אפשר להתקין עליו ואיפה אני יכול לראות או להוריד ואם אפשר להוריד עליו את התכונה של באריקסונים TRACKID הורדתי גרסא אחת והיא לא עובדת טוב על המכשיר..זה לא מתליח להוציא את החיפוש לאנטרנט תודה

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  5. אהלן חברים, הייתי השבוע אצל חברת הסלולר שלי וקיבלתי מהם הצעה טוב למדי שבה אני גם יכול לקחת כל מכשיר שארצה. כמובן שהנציג התפלא שלא רציתי אייפון והתעקשתי על גלקסי. לצערי, אין להם אותו כרגע במלאי והצפי הוא שיהיה רק בשבוע הבא או אפילו רק יותר מאוחר. העניין? לא בטוח שהנציג יוכל לתת לי את אותו דיל החל משבוע הבא, אני יודע שזה משהו שהם תמיד אומרים, אבל במקרה הזה זה כנראה גם תקף למדי כי הוא באמת בא לקראתי בתנאים שלה. ניתנה לי האפשרות לקחת את מוטורולה Defy שאומנם על הנייר נראה מכשיר די טוב (ואני בכלל לא מתייחס לעניין העמידות שלו לכאורה) אך מכיוון שאין לי שום היכרות איתו אני מאוד מהסס עליו. לא מכיר אף-אחד בעל המכשיר הזה ולכן פה זה נראה כמו מקום טוב לשאול. איך החומרה שלו לעומת גלקסי?…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אירוע ההשקה הרשמי מבשר לנו על תחילת המכירה של שלישיית מוצרי הדגל מבית סמסונג - עם מלחמת מחירים שכבר נראית באופק לכתבה

7. מקור: http://tech.walla.co.il/?w=/4020/1825537 לפני שאתם קופצים עלי, בואו נחשוב על התמונה הרחבה יותר, אולי זה ככה גם בדברים אחרים? אולי הטכנולוגייה הפכה לדבר כל כך חשוב בחיינו שאנחנו מעריצים אותה ברמה אלוהית? אולי החלפנו את האמונה באלים כאלו ואחרים בטכנולוגייה? דיון פורה .

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by x-dude,

היי כולם אז במזל טוב אני קונה אוטו חדש והייתי רוצה GPS, ראיתי אצל מישהו GPS שפשוט הוא מקליק את שם הרחוב, את המספר והדבר הנחמד הזה פשוט אומר לו בעברית איפה לפנות ומתי... אני לא זוכר איזו חברה זו הייתה והייתי רוצה משהו דומה. מה אני צריך לדעת לפני שאני קונה דבר כזה, יש איזה אתר עם אינפורמציה על מכשירי GPS? ישנם חברות מומלצות? התקציב שלי הוא משהו בסביבות 2000 שקל עם אפשרות חריגה של 500-600 שקל.

• 55 תגובות
    • 4.6k צפיות
  9. Started by gkman,

טוב, אני לא יודע אם זה כבר מוכר וידוע אבל יצא גרסה יציבה לרום של cyanogen mod 10.1.3 לגלקסי 2 (http://www.get.cm/?device=i9100&type=stable ) רציתי לדעת אם מישהו ניסה- ויש לו חוות דעת על זה- ואם הכל עובד בו כמו שצריך (GPS וכו') לפני שאני מתקין. והוראות על איך להתקין את זה אחרי הרום של פלאפון של JB 4.1 תודה,

• 15 תגובות
    • 5.9k צפיות
  10. Started by menyd1,

מה המחיר שלו? והאם אפשר לקנות לישראל? אני יודע שעוד מעט משוקים בארץ את ascend p6 במחיר של סביבות 2000 שקל

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by dodoboy,

קניתי את המתאם בלוטוס מהמחשב לפאלפון ואני מנסה להישתמש בתוכנה Nokia PC Suite אבל אני לא מצליח להיתחבר דרך התוכנה לטלפון... האם מישהו יודע לסדר את זה??? או שאפילו לתת לי שם של תוכנה אחרת שאפשר להיתמש להעברת קבצים לפאלפון

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yoavgs,

מעוניין לקנות mini android pc שיתחבר לטלוויזיה בhdmi, יהפוך אותה לסטרימר, שיהיה מותקן עליו xbmc, ושהwifi שלו יהיה מספיק חזק כדי להגיע מהסלון לחדר מחשב (כ-5 מטר). האם כאן זה הפורום להתייעץ לגבי מה לקנות? אם כן, אז אשמח להמלצות אם לא, אשמח לדעת מה הפרום המתאים... תודה!

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  13. Started by proevo4ever,

איך יכול להיות שיש כבר דור 5 ל-IPAD ואני לא מצליח למצוא את הדורות הקודמות (דור 3-4) במחיר 1000 שקל כולל יד 2 איך הם עושים את הקסם הזה? חיפשתי גם בפורומים של אייפון למיניהם והמחירים שם פשוט מגוכחים להפליא מרגיז!

• 56 תגובות
    • 11.9k צפיות
  14. Started by -LosNir-,

היי, הרגע הגיע ה Sandisk Sansa c250 החדש שלי תמונות: 1) הקופסא המגניבה 2) תקריב 3) מגניב, הגיע דולק 4) כל החברה 5) איזו השתקפות 6) הנגן עייף, צריך טעינה - הגיע הזמן להוציא את המטען USB שלי! 7) כן, חוץ ממדבקה גאוותנית הוא יודע להטעין! 8) יאללה.. עכשיו הוא נטען בנחת, מחר התקנת RockBOX!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מכשירים חכמים חדשים של היצרנית הסינית המפורסמת שואפים להיות הזולים ביותר עד היום עם תמיכה בטכנולוגיות סלולר של הדור החדש לכתבה

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  16. מצלמה טובה הכוונה היא שתהייה מינימום 3.2 ופלאש. האם יש חייה כזאת? ואני לא רוצה פלאפון מסדרת K מאחר והמוסיקה היא בראש סדר העדיפויות שלי בפלאפון. ואם אפשר גם הסבר לגבי הדגמים של ה C \ R \ S וכו'. תודה. להלן האתר הראשי של סוני עם כל הדגמים האחרונים שלהם. http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones?cc=il&lc=he עריכה: בנוסף אשמח להסבר קצר על ההבדלים העיקרים בין סדרת הW ל K

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  17. מה הטאבלט הכי זול, בצורה נורמלית, עם מסך מגע שנוח לשחק בו קלפים (לצורך העניין משחק ברידג') ? גודל מסך שיהיה נורמלי, 8" ומעלה זה טוב? או שצריך מסך גדול יותר. במידת הצורך תתאפשר הזמנה מ-DX\EBAY אם יימצא מוצר הולם. יש לוודא שאכן קיים ויש משחק ברידג' שירוץ עליו - אשמח להפנייה בהתאם להמלצה (אם יש הבדלים במע' ההפעלה). אשמח להמלצות, כרגע ללא תקציב, עם שאיפה לזול ביותר.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by Lirans,

שלום התקנתי eclipse + android sdk לפי המדריך הבא: אצלו בסרטון, לאחר ההתקנה, מופיע תחת קטגוריית window android sdk and avd manager אצלי לא מופיע תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by x-boy_24,

שלום קניתי פלאפון nokia6280 והוליום שם די חלש ואמרו לי שיש תוכנה שיכולה להגביר אם עוצמת הוליום מישהו יודע איפה אני משיג אותה או מוריד אותה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  20. אז גם לי יש מה להגיד לגבי סערת מדיניות הפרטיות של וואטסאפ. אם מעניין אתכם להקשיב למה אני חושב שתגובת הציבור מוגזמת, אתם מוזמנים לצפות...

21. דגם ה-Redmi K50 נראה מבטיח בהחלט עבור כל מי שלא מוכרחים לקבל גישה אל מערך צילום משוכלל במיוחד - אך סביר להניח שיהיה קשה למצוא אותו מחוץ למדינת המקור של היצרניתלכתבה

22. Started by MasterOfMuppets,

עשיתי קצת סקר שוק משלי והגעתי למסקנה שהמודלים האלה מתאימים לצרכים שלי, אבל קשה לי להחליט ביניהם. רציתי גם לדעת מה ההבדל בין Secure Digital ל Micro Secure Digital ומה ההשלכות מבחינת איכות המכשיר (מבחינת מחיר ההשלכות אינן מרחיקות לכת). כמובן שאני אשמח לקבל כל דיעה ברת ידע בנושא. תודה! לינקים לזאפ: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB205683=205772&DB194028=407011 http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB205683=205772&DB194028=407010&DB55447=128968

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  23. מכשירים חכמים עם מסכים מתקפלים כבר הפכו לדבר שבשגרה במחוזותינו - אבל יש עוד יישומים מלהיבים לטכנולוגיה שמקווים לבצע את הקפיצה משלב הקונספט אל השלב המעשי בעתיד הקרובלכתבה

24. Started by iakovl,

החלטתי לפרסם את ההזמנה השלישית שאני מארגן גם בHW סוללות ANKER סבב 3 אני מתחיל לארגן עוד קניה קבוצתית של סוללות מורחבות של חברת ANKER מאחר והחברה לא שולחת סוללות ישירות לארץ אחרי 2 סבבים קודמים (פרטים דרך הלינק הבא LINK) ההבדל הגדול הפעם הוא שאני לא מגביל את ההזמנה רק לסוללות ל I9100 אלא לכל מכשיר במידה ויש לו סוללה של ANKER מחיר - מאחר ויהיו סוללות שונות המחיר יהיה משתנה וכרגיל תלוי בכמות והפעם גם בסוג הסוללה, המחיר בסבב 1 ו 2 היה 85~87 משלוח - הסוללות ישלחו בדואר רשום (10 ש"ח) או ימסרו פנים מול פנים (אני מטבריה, אם מישהו קרוב) תשלום - יש 3 אפשרויות: 1) פנים מול פנים 2)הפקדה לבנק 3)PAYPAL, במקרה הזה המחיר יעלה קצת בשביל לכסות את העמלה שלהם זמן משלוח - מרגע …

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. יש לשניהם את אותו המעבד (tegra k1 32bit).. http://www.notebookcheck.net/Nvidia-Shield-Tablet-with-Tegra-K1-Review.125892.0.html http://www.notebookcheck.net/Nvidia-Shield-Tablet-LTE-Review-Update.127622.0.html מבחינת עיצוב ואיכות.. אני מעדיף יחס של 3:4 ובכללי, רזולוציה גבוהה יותר ומסך טוב יותר זה די חשוב לי, ולמיפד המסך טוב יותר. אני סטודנט, והרבה פעמים אני מוצא את עצמי מצלם את הלוח במקום להעתיק (בין היתר כי אני כותב כמו עילג), והמצלמה של המיפד טובה יותר (8MP נגד 5MP). מצד אחר, אני מאוד אוהב לצייר ביום יום, והעט יחד עם ה-dabbler של nvidia מוצאים חן בעיני מאוד. אני לא כזה מטורף על משחקים בטאבלט וכו', אני צריך את כוח העיבוד/גראפי בשביל ניסויים כאלה ואחרים ובדיקת אפל…

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.