גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני רוצה לשאול אותכם חברה איפה אני יכול לקנות את המכשיר בלי אף נגיעת בנאדם ! אני גר בחיפה הייתי בחנות eline, pelecom , best mobile כל המכשירים בחנויות האלה פתוחים והם עוד משקרים בטלפון אומרים סגור לחלוטין אתה בא לסניף הדביקו מדבקות אחרי הפתיחה בצורה ברורה ויותר מזה המטענים שמוכרים עם המכשירים האלה הוא מטען של גלקסי 3 בצבע שחור. אני רוצה לקנות מכשיר סגור ״לחלוטין״ ועם מטען אורגינלי לבן של הנוט 2 ! איזה חנות אפשר לסמוך עליה ולקנות ממנה ? רצוי איזור חיפה או תל אביב חשוב לציין צבע אפור
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לציבור הקוראים, צרבתי לא מעט דיסקים של DVD-R על די.וי.די. מסויים ולא עשיתי להם finalize דרכו. כרגע כשיש לי צורך להשתמש בחומר שיש בדיסקים, המחשב לא קורא אותם מהסיבה הפשוטה שהfinalize לא בוצע. עכשיו איפה הקאץ אתם בטח שואלים.. הדי.וי.די. התקלקל ועלות התיקון שלו היא מעל 600 שקל. אני צריך פיתרון וחיפשתי כבר לא מעט. הגיון בריא אומר לי שאני צריך לבצע finalize דרך המחשב, חיפשתי והתכונות שנוגעות בדבר שמצאתי נמצאות בקישור הבא: http://en.softonic.com/s/finalize-dvd-disc-free-download אם תוכלו להצביע לי על תוכנה שתפתור לי את הבעיה, אם בקישור שהבאתי, או אם לא, או בכלל למצוא לי פיתרון אני אשמח מאוד. המטרה היא שאני אצליח לקרוא את הדיסקים שצרבתי במחשב או בכל מכשיר אחר שאחפוץ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. המכשיר המדובר sgs3 16gb white rom : firefds v15 odin version after full wipe מהיום התחילו לי 2 תקלות ממש מוזרות: 1. מידי פעם (בערך כל כמה שעות) הmicrosd עושה לי unmout&mount והוא מתריע שהיה שגיאה. לפעמים הבעיה יותר חמורה שהוא לא מצליח לעשות לו mount הדגם של הכרטיס זה : sandisk mobile ultra 200x micro sdhc uhs-i 32gb class 10 עשיתי חיפוש בגוגל ראיתי תוצאות ב xda והרבה מדברים שמה שלאחר זמן מה זה קורה להם ניסיתי לעשות לו פורמט ל fat32 אך הפרמוט נכשל משום מה ניסיתי גם מלא וגם מהיר הכרטיס נרכש ב6/11/12 מ ksp בראשון לציון יש לי אחריות לכל החיים על הכרטיס אפשרי להחליף אולי לחברה אחרת ? מישהו נתקל בזה ויודע מה לעשות? 2. מהיום התחילה לי עוד בעיה שקור…
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
http://www.softwarearchiblog.com/2012/12/making-money-with-apps.html הערות / מחשבות יתקבלו בשמחה ליאור
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טאבלט טוב שישרת אותי נאמנה לצרכים שלי 1. רוב הצרכים שלי הם שימוש בתוכנות של טיסה (GPS, מפות, ועוד) 2. אני מעוניין בטאבלט "10 אני צריך מסך גדול 3. צפייה במסמכים גדולים כקטנים, מצגות, סרטונים וסרטים. 4. מערכת הפעלה אנדרואיד. 5. סוללה חזקה שתספיק לכמה שעות טובות של עבודה.. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למשל, האם אפשר לקחת טלפון שיש עליו סימביאן ולהחליף אותה באנדרואיד?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר נרטב האייפון, כפתור הבית הפסיק לעבוד והוא שומע רק בספיקר, את כפתור הבית אני יכול להחליף לו אבל מה צריך להחליף בשביל לשמוע רגיל ולא בספיקר? אם אפשר את שם החלק באנגלית.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשיצרתי איש-קשר חדש וגם אירוע לוח-שנה חדש, רק האירוע היה מיסתנכרן לג'ימייל ואת את איש-הקשר החדש מצאתי ב-CONTACTS של האאוטלוק....אז פתרתי הבעייה, (בערך...), ביצירת האירוע בסמארטפון LG-OPTIMUS-L3 שלי עם האנדרואיד, יש שורת תיבת-דואר שהיה בה shaulXXXX@gmail.com, החלפתי לאופצייה השנייה "טלפון" ועכשיו גם אירוע חדש וגם איש-קשר חדש מיסתנכרנים שניהם לאאוטלוק.... הבעייה עם האאוטלוק היא, שכדי לסנכרן צריך להפעיל את תוכנת הגיבוי/שיחזור LG-PC-SUITE ואז יש סינכרון, זה לא כמו הג'ימייל שמיסתנכרן לבד.... אבל זה לא פותר את בעיית הגיבוי של הדברים החשובים האלה....מה יקרה אם יתחרבן לי הסיסטמ ואני אשחזר גיבוי מלפני חודשיים?, כול אנשי-הקשר החדשים ותיזכורות ששמתי בחודשיים האחרונים ילכו לאבדון...…
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום. כבר תקופה שאני מחפש טאבלט סיני (תקציב לא בשמים), קראתי הרבה בנושא על hiro2 .אבל לא ראיתי שום מידע/ביקורת על הnovo9 (מקווה שלא פיספסתי שום דיון)... זה השם המלא:Ainol Novo 9 Firewire Quad Core Retina Tablet PC 9.7 inch 16GB מתוקצב סביב 200-250$ .. שאלה נוספת: האם כאשר אני מריץ קבצי PDF כבדים (200MB) פלוס עורך בהם שינויים (מוסיף תמונות, לינקים, הערות, הדגשות וכו) הייתכן שהטאבלט לא יצליח "לסחוב" את הקובץ ויהיה איטי מאוד ? תודה רבה מראש..
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שומעים אותי בשיחה רק שהמכשיר על רמקול כשהמכשיר לא על רמקול לא שומעים ואני כן שומע... יכול להיות שהבעיה נגמרה מהחלפת שקע טעינה?
-
- 2 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום חברים. אני זקוק לאפליקצייה שתאפשר לי לדעת היכן נמצאים 3-4 מכשירי אייפון שבבעלותי בכל זמן נתון בעזרת ה GPS שבהם. אני מודע לכך שיש את ה FINDMYPHONE המובנה אבל בכל מכשיר יש חשבון אחר ולא נראה לי שהפונקציה הזו מעשית לניהול כמה מכשירים בו זמנית. מישהו מכיר פתרון מתאים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב , אני רוצה לקנות לאמי קורא ספרים אלקטרוני ואין לי שמץ של מוגש מה טוב ומה לא הבנתי שיש 2 סוגים של מסכים אחד ללא תאורה משלו כמו ספר אמיתי ואחד עם תאורה ( כמו טאבלט?) מה מהם עדיף לעיניים? אין לי שום צורך ב WIFI במכשיר, העדיפות היא שיהיה תפריט ברוסית וכמו כן הספרים שהיא תקרא יהיו ברוסית. הייתי רוצה לדעת מה גודל המסך הסנדרטי בספרים הנל? מכיוון שחלק מהתמונות שהתסכלתי בהם זה נראה ממש קטן אפילו יותר קטן מעמוד של ספר ( סטנדרטי) נגיד שהתקציב הוא 500-1000 תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כיום לקוח פלאפון עם מכשיר CDMA, ללא סים. מה האפשריות שלי לרכוש בח"ל אייפון (בכ- 60% ממחירי פלאפון) ולקבל מהם סים שישמר לי את המספר הקיים ב- CDMA?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו השתמשתי בנגן MP3 פשוט של סאנסה, והייתי פחות או יותר מרוצה. הנגן שלי הלך לעולמו, ואני זקוק לנגן חדש. כמובן שטאבלט רק עבור MP3 זה כסף לפח, אבל העניין הוא שממילא יש לי צורך בטאבלט קטן (7), וחשבתי שאולי אפשר על הדרך לקנות טאבלט שיכול לנגן MP3 באוזניות, באיכות טובה. האם מישהו יכול להמליץ על טאבלט 7 אינצ', שהאיכות שלו באוזניות משתווה ל, או עולה על זו של נגני MP3 פשוטים כמו אלו של סאנסה?
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי אנשים, כחלק מאפליקציה שאני עובד עליה עכשיו אני צריך ליצור טיימר פשוט. ניסיתי לעשות זאת כך: private void starTimer() { // TODO Auto-generated method stub new AsyncTask<Integer, Void, Boolean>() { @Override protected Boolean doInBackground(Integer... params) { try { Thread.sleep(params[0]); } catch (InterruptedException e) { e.printStackTrace(); } return true; } @Override protected void onPostExecute(Boolean result) { while(true) { sec++; showTime(); if(sec==60) { min++; sec=0; showTime()…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=963697
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טאבלט ללימודים שישמש כמחברת דיגיטלית וכספר מידי פעם. ההתלבטות הראשונית היא בין אנדרויד לווינדוס 8. מי עושה עבודה טובה יותר בשביל הצרכים שלי? אני אצטרך אופיס (word, power point, excel, one note). מסך לא רע (עדיפות לרזולוציה כמה שיותר גבוהה). יציאת USB. יציאת HDMI. 64GB. חוץ מזה אני צריך סנכרון מלא עם המחשב בבית כי יותר נוח לעבוד עליו מאשר על טאבלט. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין asus transformer infinity לבין asus vivotab 810C שמבוסס x86 ולא ARM. יש הבדל דיי גדול במחירים לכן אני שוקל לקחת את ה asus vivotab smart שזול משמעותית בעל חומרה דיי זהה. אני נוטה לכיוון windows 8 כי יש שם אופיס מלא ממיקרוסופט ולמיקרוסופט יש את onenote שהיא תוכנה מדהימה בשבילי. יש עוד חב…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כשבועיים עדכנתי את הגלקסי 3 שלי לרום הרשמי 4.1.2. מספר ימים אחרי החלה תופעה של כאילו הוצאה והכנסה של כרטיס הזכרון בכל מספר דקות. כרטיס הזכרון הוא מסוג סאן דיסק מהיר 64 גיגה בצבע אפור אדום. רוצה לעדכן שאחרי שבועיים של יאוש מצאי כנראה את הבעיה. הבעיה היא בקונקטור של כרטיס הזכרון ובחיבורו ללוח האם במכשיר. מפרקים את הגב ומוצ׳אים את הסים וכרטיס הזכרון, פותחים את כל הברגים הקטנים למעט זה שהכי למעלה היכן שהמצלמהוהכניסה של האוזניה. שולפים את הפלסטיק הפנימי האפור. בצד ימין של כרטיס הזכרון יש קונקטור שטוח שחור שמתלבש בלחיצה על הלוח. שלפו אותו כלפי מעלה ואז הכניסו חזרה חזק כדי שיתפס טוב. סגרו הכל. התופעה חלפה. סיוט, וחרא קונקטור.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם קיים לאנדרואיד 2 מעולה אם לא אני אחליף את הסלולרי למשהו חדיש יותר. הדרישות: 1) אפשר להקליט בלי קול. 2) מצלם לאורך כל הזמן ומאפשר להשתמש בפלאפון כרגיל לדברים אחרים. 3) רצוי שהיה אפשר להפעיל את התוכנה בלחיצה אחת דרך widget ממסך הבית. עד עכשיו מצאתי הרבה תוכנות, ברובם היה תקלות ובאלה שלא היה תקלות אי אפשר היה להשתמש בטלפון כרגיל בזמן שהתוכנה עבדה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... אין תקציב כי אין לי מושג מה המחירים (לא מצאתי אחד שמתאים לדרישות) אשמח אם תעזרו לי למצוא טאבלט שיענה על הדרישות הבאות: 1. 10 אינץ 2. תמיכה בGPS 3. תמיכה ב3G 4. מערכת אנדרואיד 5. 8 ליבות 6. חברות מוכרות (סמסונג, אסוס וכו') בקיצור מכשיר כמו גלקסי 4 שיוצא עוד מעט רק בטאבלט. יש בכלל טאבלטים עם 8 ליבות או I7?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
iGO Primo לאנדרויד תיהיה בחינם ליומיים החל ממחר http://www.iandroidil.net/8019
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לוח כתיבה אלקטרוני שדרכו אני אוכל לכתוב בשיעורים באוניברסיטה בלפטופ. מישהו יכול להציע משהו זול וטוב?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מה הרום המומלץ ביותר הקיים למכשיר? והאם מתישהו יקבל את JB?
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
הטאבלט בצבע לבן וראיתי אותו היום ורציתי לחפש עליו לדעת מה הולך בפנים כל מה שאני יודע זה שהוא זול לא מצאתי בחיפושים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-