גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי Galaxy S2. האם אפשר לשנות משהו (אולי אפליקציה?) ככה שכשיש שיחה נכנסת זה לא יופיע ישר על כל המסך בזמן שאני משתמש בטלפון אלא יופיע למעלה בשורה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ביצעתי רוט לגלקסי s3 והופיעה לי האפליקציה של סופר יוזר כעת אני רוצה להישתמש באפליקציה מסיומת והוא מבקש שאנ יהיה סופר יוזר פרו איך אני הופך את המכשיר או משדרג ללא עלות כמובן לסופר יוזר פרו ? גירסא 2.16 אשמח אם תענו בדחיפות תודה רבה המשך יום טוב.!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא ציינתי תקציב במכוון, כי שמתי לב שהמחיר לא גבוהה גם כך, אז הוא לא רלוונטי. חשבתי לקנות כרטיס זיכרון 8GB לפלאפון Nokia N85, אבל חיפוש בזאפ מעלה המון אפשרויות שונות. כך שאני צריך המלצה לכרטיס טוב, ואם אפשר בחנות במרכז (ת"א, ראשל"צ וכו'). תודה .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי סמסונג s410i והייתי רוצה לדעת אם יש איזושהי דרך לשנות את הצלצולים המוגדרים מראש כמו של ההודעה או את הצלילים ברירת מחדל?? ועוד שאלה אם מישהו יודע אם אפשר להעלות משחקים אל הפלאפון?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ואם כן, יש למישהו חנות מומלצת?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שפרטנר הולכים לשווק בקרוב מכשירים מבוססי אנדרואיד. ראיתי שהם משווקים סמסונג גלקסי בסוף החודש. שמעתי שהם גם ישווקו את מכשיר ה-HTC magic. האם זה נכון? יש לכם מושג מתי הוא אמור להיות משווק? האם ישנם עוד מכשירים מבוססי אנדרואיד שהולכים להיות משווקים בקרוב באורנג'? תודה,
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מישו יודע איך ניתן לעשות את זה? האם יש חבילות חינמיות \ בתשלום שמאפשרות לבצע שיחות? האם אני צריך שרת במיוחד בשביל זה או שאני משתמש בשרת אחר כלשהוא? איך זה עובד? תודה!
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי את האיפון הראשון שיצא, המהדורה הזאת שלא היית לאף ערס שלא כמו היום... בכול מקרה היות והוא כל כך עתיק לא עדכנתי את הגרסה שלו כבר קרוב לשנתיים וכמו כן לא גיבתי שום דבר, אני מפחד לחבר אותו לאיטונס שלא ישאב לי את הנשמה האחרונה שלו. הייתי רוצה לשאול כיצד אני יכול לגבות את אנשי הקשר, לקובץ שאני יוכל להעביר אותו בבו היום לגלקסי 2 המיועד בעבר הצלחתי לעשות גיבוייים דרך יאהו וגוגל קונטקס אבל אני לא יודע אם עדיין אפשר לעשות את זה איתו. תודה
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי... אני מנסה ליצור תקשורת בין שרת שיושב ב PC לבין קליינט באנדרואיד. המצב כרגע שיש לי את השרת ב PC וגם את הקליינט ב PC ואני מנסה להעביר את הקליינט לאנדרואיד אך ללא הצלחה... משום מה אני לא מצליח לפתוח סוקט כמו שצריך מול השרת... כשהקליינט ב PC הסוקט נפתח בלי בעיה... ניסיתי כל מיני דברים שמצאתי באינטרנט אך לא ממש הצלחתי... try { socket = new Socket(serverIp,7000); tv.setText("I'm at " + socket.getLocalAddress() + ":" + socket.getLocalPort()); inputStream = new DataInputStream(socket.getInputStream()); outputStream = new PrintStream(socket.getOutputStream()); userInput = new DataInputStream(System.in); isConnected = true; …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.celadonlab.com/ זה האתר שלהם. מישהו שמע עליהם? הייתי היום במשווק מורשה של אורנג' בפ"ת, הוא אמר לי שאם אני קונה ממנו מכשיר, הם אלו שמתקנים, והאחריות למכשיר היא מהם. אפשר קצת פרטים?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אנשים, לאחר שנגן ה D2 נגנב ממני (אף פעם אל תשאירו אותו במכונית~!) אני צריך נגן חדש.. אשמח לקבל המלצות. הצרכים שלי: -זמן נגינה ארוך -גודל (לא ענק..אבל לא nano או משהו.. בינוני) -איכות (לא אדיופיל אבל אחרי ה D2 לא רוצה ליפול חזק) -אני עובד במשרד (צבאי) אז עדיף דברים עם כמה שיותר עזרים כמו רמקולים ומטען (לא כלול במכשיר כמובן) כי אי אפשר לחבר למחשב -נפח 8+ עדיפות לפלאש אבל ממש לא קריטי. -סרטים. יכול להיות בונוס ממש נחמד אבל לא בעדיפות. כמובן שעם סרטים צריך נפח. לפי הידע וקריאת הפורומים הבנתי שיש כמה נגנים מומלצים כרגע: ה D2 עדיין (מכשיר מעולה אבל בלי הטענה ואין ממש אביזרים והיה לי אחד אז אפשר לגוון) Creative Zen החדש, האמת לא ממש מבין בו ומה יש בשבילו אבל אלא אם כן הוא…
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
ראיתי את זאת בEBAY. נראית לי די מפוקפקת. למישהו יצא להתנסות עם אחת שעובדת טוב עם סאונד חזק ומיקרופון טוב? תודה!
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אז ככה... המכשיר שלי זה 3GS 16BG שהובא מארה"ב....והוא מן הסתם נפרץ... אני לא יודע בדיוק את הגרסה של המכשיר....זה 3.1 משהו.... עשיתי עדכון לסידיה....ואז הוא עשה ריסט לעצמו ומאז הוא תקוע בלופים של ריסט....מה עושים?? מה לגבי כל המידע שעליו (ספר טלפונים,יומן פגישות,אפליקציות). שאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה אותו ואני יכול להיכנס מן הסתם רק לתמונות.... האיטונס לא מזהה אותו.... יש הצעות??
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם הכרטיס M2 והכרטיס הזה(מצורף קישור) אותו דבר ומתאימים לאותו דגמי פלאפונים של סוני אריקסון? http://cgi.ebay.com/SONY-1GB-MEMORY-STICK-PRO-DUO-For-PSP-Card-Reader-1G_W0QQitemZ170112127489QQihZ007QQcategoryZ18871QQtcZphotoQQcmdZViewItem
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי Iriver H320 , אחרי שנתיים בערך של שימוש הסוללה מתחילה קצת לזייף ולהזדקן , שאלתי היא אם מישהו יודע מאיזה דגם הסוללה? או דגם של סוללה חלופית שמתאימה? (חשוב שתהיה באותו עובי ואותם מידות) אני רוצה להזמין אחת מארה"ב. תודה רבה חברים
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה GPS שיעבוד בארץ אני אהיה בארהב באוגוסט והוא ביקש ממני לקנות לו GPS אני לא מבין כלום בזה אז אם מישהו יכול להסביר איך זה פועל איזה דגמים טובים ובכלל מה נגד מי :itschy: תודהההה
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
בשוק הניידים ההיברידיים לא אוהבים להמתין ולבזבז זמן מיותר, כך נראה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
- 1 follower
-
-
איזה מהטלפונים האלו מומלץ לאמא, שהשימוש שלה בטלפון יסתכם בקצת גלישה באינטרנט ושיחות טלפון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שמושכת נתונים מהGPS שאני יוכל להשתמש בהם מהפלא? (אני לא מתכוון לIGO)
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות טבלט סיני, מאיזה אתר כדאי לי לבצע את הרכישה (מבחינת מחיר, אמינות, מכס ומהירות משלוח)? pandawill, ainol', aliexpress
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי גלקסי נקסוס ואני בהוט מובייל, הגדרתי APN בשביל ה MMS לפי האתר של הוט וזה עדיין לא עובד לי (תקוע פשוט על SENDING) יש פה מישהוא עם נקסוס שמחובר להוט מובייל ויכול לרשום לי את ההגדרות APN שלו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למישהו יש מידע איפה אפשר לקנות בזול עם משלוח לארץ? באתר של nvidia אין משלוח לארץ. תודה
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אפליקציה טובה לשיחות וידאו לאייפון 4
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבנתי שבמכשיר אין רכיב של IR אז רציתי לדעת אם אפשר להוסיף. אני זוכר שב2010 היו מוכרים רכיב זהה לאייפון בשביל להפוך אותו לשלט. אני רוצה לדעת עם אני יקנה IR to 3.5 (שקע האוזניות) אז הוא יעבוד עם watch ON של סמסונג (הורדה דרך APK למכשיר מן הסתם). נראה ככה יש לכם רעיון לפתרון יותר טוב? בין היתר הייתי רוצה לדעת אילו עוד חסרונות יש למכשיר הזה ואלו מהם אפשר לפתור.
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי symbian על nokia n86. מה שעשיתי עד עכשיו זה להתקין Outlook ואז בעזרת nokia pc suite הכל עבד טוב ויפה. יש דרך לסנכרן: 1. לוח שנה 2. אנשי קשר ללא שימוש ב outlook?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-