עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. ידידה שאלה אותי איך היא עושה Check In בנוקיה E72 שלה. הבנתי ממנה שאין Check In דרך האפליקציה שלה של הפייסבוק והוא מעודכן. זה אפשרי ? אולי עם תוכנה אחרת לפלא ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. השאלה בכותרת

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Guarding angel,

נראה שיש עתיד לטאבלטים הסינים מפרט : במחיר מצחיק ביחס לחומרה שכזו. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110680062989#ht_1411wt_1139

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by y_a_n_i_k,

עקב ריבוי שאלות על SGS ותכונותיו החלטתי לפתור תרד חדש בנושא במקום שננצל כל פעם תרד בנושא שונה, יהיה אפשר לשאול פה. שאלה ראשונה, איך אני משתמש ביציאת הTV OUT, הפעלתי אותה ויש לי כבל שנראה שמתאים לזה : אבל זה לא עובד

• 25 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. לחצו כאן לקישור מה שהולך פה בחברות תקשורת זה פשוט ניצול. הם ביטלו את החבילה של 1GB שעלתה יקר גם ככה (78 ש"ח) , ועשו במקומה חבילה של 2GB ב98 ש"ח. (משתמש ממוצע לא אמור לעבור את הג'יגה ). מה זה אומר בשטח? שאם קניתם פלאפון ואתם רוצים לנצל את הגלישה שלו אז אתם צריכים להיכנע לסחטנות של חברות הסלולר או להיות תלוי wifi. או להתחייב דרכם ל 3 שנים (מסלול של קניית פלאפון דרכם) ואז זה אמור לצאת זול יותר. בכל מקרה נקווה שהחברות סלולר החדשות יהיו זולות יותר.

6. Started by Gil28,

מחפש טלפון סלולרי לאבא שלי. הוא צריך להוציא שיחות, לקבל שיחות ושיהיה לו מסך גדול - אבא שלי כבר לא רואה הכי טוב מקרוב. המחיר צריך להיות זול, מחפש מכשיר הכי פשוט.

• 17 תגובות
    • 6.7k צפיות
  7. טוב, אז לכל מי שחיכה אייפד 2 מושק רשמית ביום שישי הקרוב כלומר מחר(29.04) באיידיגיטל המחירים יהיו כמו אייפד 1 אבל לפני ההורדה שעשו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4061172,00.html

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. הכוונה למכשיר שאפשר להתחבר אליו בעזרת בלוטות' (נטבוק, פלאפון, אייפוד) ויש לו יציאה לאוזניות\מערכת (בקיצור pl 1/8 אינצ') ? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. ראיתי כאלה לאיפוד נראה לי, לובשים את זה על היד ויש כיס שמחזיק אותו. השאלה אם יש כזה בגודל שיתאים לHTC DESIRE ושיהיה שקוף כדי שאפשר יהיה לראות את המסך, וצמוד מספיק שיחזיק על האמה. אם יש כזה שמאפשר שימוש במסך אז עדיף אבל לא חובה. עריכה: לא משנה מצאתי http://cell-phones.shop.ebay.com/Cases-Covers-Skins-/20349/i.html?LH_PrefLoc=2&LH_BIN=1&_nkw=iphone%20arm&_dmpt=PDA_Accessories&_ds=1&_fcid=100&_localstpos=&_sc=1&_sop=15&_stpos=&gbr=1 לכל המעוניין

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by davidreznic,

אבקש המלצה לנגן מוזיקה, בנפח 4-8GB, באזור 350 שקלים. אין דרישות מיוחדות חוץ מהעובדה שהוא ישמש אדם מבוגר אז עדיף אחד עם ממשק פשוט (גם ניהול קבצים פשוט - לא בסגנון איטיונז ודומיו). יהיה נחמד אם יתמוך בהצגת שמות ברוסית. אשמח להצעות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by D.J G.M.C,

אני מחפש דגם של QUE עד 1000 ש"ח. מחפש המלצה חמה מאנשים שיש להם ניסיון ישיר או עקיף עם דגמים של QUE השימוש הוא סטנדרטי,אני מחפש מכשיר אמין ומהיר,יש לי מספר דגמים בכיוון כמו: NQ503M GPS4700 NQ505 NQ503 ??? מה דעתכם על מה אתם ממליצים באמת?

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  12. סלקום: אין יותר תשלום מנדטורי לדור השלישי

• 94 תגובות
    • 15.9k צפיות
  13. Started by zeez100,

ברשותי איפון 4 איך אני ממיר שירים לרינגטונים בצורה פשוטה ולא מסובכת כמו באפלקציות IRINGTONE MAKER אלא באפלקציה שברגע שאני ממיר את השיר לרינגטון הוא נכנס אוטומטית לספרית הציצולים מחכה לעזרתכם תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. איזה חברה נחשבת לאיכותית בתחום הכיסויים והמגני מסך לאייפונים במחיר שפוי ? קבלתי מגן וכיסוי כשקניתי את האייפון מאורנג' והוא מסריח ברמות,כולל בועות במגן מסך.. עוד משהו.. יש פריצה ל 4.3.2 ? שווה לפרוץ ? תודה ושבת וששששבת שלום

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by huhxdd,

כמובן ההתלבטות שלי היא בין האייפון 4 לגלקסי S. אני יודע שהנושא הזה חרוש מהתחת. קראתי המון כתבות וראיתי המון סרטונים ביוטיוב, אבל אני ממש לא יודע איזה לקחת בסופו של דבר. אני יודע שלכל אחד יש את היתרונות והחסרונות שלו וקשה מאוד להגיד איזה יותר טוב. אבל בכל זאת רציתי לשאול ולקבל תשובה בצורה חד משמעית. איזה פלאפון לקנות?? אשמח לתשובות מאנשים שיצא להם להתנסות משני המכשירים.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מישהו יודע איך אני יכול להשיג מכשיר samsung Galaxy S שתומך ברשת פלאפון בצורה מלאה כלומר 850 ו-2100 hsdpa (בדגש כמובן על ה-850), שאינו זמין במכשירים הרגילים

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  17. בנוקיה 5800 אפשר להתקין ולדבר ב SKYPE ומסנג'ר ?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  18. היי, טוב אני מחפש מקור שילמד אותי לפתח משחקים לאנדרואיד, או לפחות יתן לי הסבר ראשוני.. אני מעדיף קורס וידאו (לא אכפת לי באנגלית). תודה לעוזרים, וחג שמח. נ.ב. אני ממליץ לעדכן את הלינקיה במקורות לימוד לאנדרואיד.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by e-r-a-n,

אני מתעניין ברכישת הדיבורית הזו. אשמח לשמוע ממי שמכיר או התנסה איתה איך הדיבורית הזו והאם המיקרופון שלה איכותי דיו ( כרגע סובל מזה בדיבורית הנוכחית ). בנוסף, האם היא מתאימה לכל רכב? ראיתי באתר שיש תאימות לרכבים וצורך במתאם מסוים. אם אני רוכש את הערכה המלאה של המכשיר, זה לא מספיק?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. לבן שלי יש iPod touch דור 3. כאשר הוא משתמש בתאורה מלאה או חצי הסוללה מתרוקנת במהירות רבה. משחק של דקה אחת! מרוקן את הסוללה מכמעט מלאה עד לחצי. רק אם הוא משתמש בבהירות הנמוכה ביותר או כמעט שם הסוללה מחזיקה שעתיים שלוש. הוא השווה את זה עם 2 חברים עם דגם זהה ואצלם הסוללה ירדה מעט מאד. הבעיה החלה לפני מספר חודשים. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ואיפה כדאי לתקן (אנחנו גרים בראש העין)? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by gal555,

מאז שהחלפתי לרום של של PILTOX 4.0 ברגע שאני מנתק את המטען הסוללה יורדת ל98% וכול כמה דקות יורד אחוז מהסוללה וזה ממש מעצבן כי הסוללה נגמרת מאוד מהר. יש דרך לסדר את זה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. איך ניתן למחוק סרטים ותמונות מהאייפון (אייפון 4) לצמיתות כך שלא ניתן יהיה לשחזר אותם? תודה.

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  23. בעקבות התגלית שפורסמה כאן באתר (ובאתרים אחרים) (למי שלא ראה- http://hwzone.co.il/news/134953) שלפיה מכשירים מבית אפל מקליטים ושומרים מיקומים מדוייקים של המשתמש, הוול סטריט ג'ורנל חשפו כי אפל לא לבד, גם גוגל רוצה להיות האח הגדול.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני רוצה להגיע מחר לסלקום בגלל בעיה שיש לי במכשיר-הטאצ' משתגע לי המון ולפעמים גם בכלל לא עובד בחלק ימין של המסך. הבנתי שיש שנה אחריות על האלקטרוניקה אבל העניין הוא שהתקנתי על המכשיר 2.2.. זו תהיה בעיה לקבל מהם את האחריות? תודה רבה לעונים!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. והאם אפשר לאפס את זה? מדובר בSGS

• 0 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים