עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Snake_Eater,

זו אפליקציה של גוגל ל-HTC VIVE (קסדת מציאות מדומה) שמאפשרת תיאורטית להפוך את כל החדר לדף ציור! לינק רלוונטי: http://geekloid.co.il/tilt-brush-vr-painting-app/ יש למטה גם סרטון שמדגים איך זה עובד. זה נראה מדהים והייתי רוצה לשים יד על VIVE רק כדי לנסות אותה. מישהו יודע אם בכלל יש כוונה לשווק את המוצר בארץ? ואם כן כמה הוא יעלה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by furyanaor,

פעם קניתי לאחי CX-10 של SYMA: הוא עבד סבבה עד שהוא ריסק אותו ואז התחלנו להחליף חלקים שגם זה היה מגניב, זה חלק מההתעסקות... אבל באיזה שהוא שלב כשהמנוע התנתק לא הצלחנו להחלים שוב את המוליכים לבוארד. וותרנו עליו ומאז לא נגענו בזה. עכשיו יש לו בר מצווה ויש לי תקציב כדי לקנות לו מתנה, חשבתי לתת לו קוואדקופטר רציני יותר. התחלתי לחפש והבנתי שזה לא יקר מידי בשביל מתחילים (כלומר כלים פשוטים יחסית) אני חושב שאני יכול לקנות שניים או אולי שלושה קוואדקופטרים. ככה אנו נתנסה ונשתפשף באופן קצת יותר אינטנסיבי בהשוואה לאחד בלבד. . . חשבתי על אלה: JJRC H31 - עמיד במים יחסית לא נשבר בקלות מאוד מהיר וזול בצורה משמעותית: …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by SinMaker,

היי, סבתי שתחייה, רוצה (מתעקשת) לעבור לסמארטפון (מעולם לא היה לה אחד לפני) מחפש המלצה לסמארטפון לא יקר במיוחד (נניח עד 200$) שיכול להתאים חשבתי על xiaomi redmi note 4 כי הוא לא יקר מידי ויש לו מסך גדול (שלדעתי יהיה לה יותר נוח) אשמח אם למישהו יש המלצות אחרות/ הערות/ הארות או כל דבר להוסיף. או אם למישהו יש את המכשיר ויכול לתת חוות דעת תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. למה מצלמות של 5 מגה פיקסל שאמורות לצלם ברזולוציה גבוה , ברגע שאני מצלם תמונה והיא יכולה לצאת הכי איכותית שיש בטלפון , ברגע שמעבירים אותה למחשב ורוצים להגדיל אותה לגודל טיפה יותר גדול , האיכות יורדת פלאים. 5 מגה פיקסל לא אמור לתת איכות טיפה יותר טובה? התמונה בכל זאת שוקלת גם איזה 2-3 מגה..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. סמסונג חושפת את מכשיריה החדשים לשוק הבינוני, שיודעים להציע עיצוב מרענן, שבבי 64 ביט וגופים מתכתיים דקיקים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%91-%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%aa%d7%99-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%90%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%aa%d7%99-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%90/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by shablull,

קיבלתי את ה המכשיר היום מארה"ב , ממה שקראתי עליו בארץ ובעולם הוא מכשיר מעולה , משהו מכיר אותו ויודע על בעיות שיש לו ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מחפש את הנ"ל -שאוכל להוריד ממנו את מה שכתבתי למחשב ולשנות אני לא ממש מבין בזה מחיר עד 700 שקל משו כזה לא צריך שומדבר מעבר לדבר הזה {וכמובן שאוכל לעלות עליו גם קבצי וורד ולעבוד עליו} תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מחירי הסנסה E250 לא מפסיקים לרדת, לאחר המתנה לא קצרה לירידת מחירים שלו, הוא נמצא למכירה באזור 550~ כיוון שאני די לחוץ עם הכסף, אני שואל אתכם, כדאי כבר עכשיו לקנות אותו ? איכות השמע היא החשובה ביותר לי בMP3 שאקנה ובין היתר שאר הפיצרים, נגנים מתחרים לו למרות שטובים ממנו מעט, כמו T10 (גרסת 2GB) וZEN V שחשבתי לקנות, יקרים ממנו משמעותית. לכן הוא הנגן היחידי שנראה לי לנכון לקנות בתקציב הזה שמציע גם איכות שמע טובה+- וגם פיצרים שונים. יש הצעות ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כמה מגה פיקסל יש לאייפון החדש? ואיזה מצלמה יותר טובה שלו או של N82 ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם , סופסוף נגמרה תקופת ההתחייבות שלי ל"פלאפון",ואני רוצה לקנות מכשיר חדש אבל ,אני לא רוצה לקנות מכשיר מחברות הסלולר. אני רוצה מכשיר שהוא מחשב כף יד שהוא גם טלפון, ולא טלפון שהוא מחשב כף יד! אני מוכן להשקיע אבל שיהיה טוב! -מחשב כף יד טוב, -GPS טוב (אני גרוע בדרכים, אני חייב GPS טוב) -וגם טלפון טוב. -(בגלל שאני ישתמש בו הרבה אני צריך סוללה חזקה..) אני לא ממש מבין בנושא ,אני מאוד אודה לכל רעיון או הסבר שיעלה. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכם, החלטתי לרכוש אייפוד טאץ' דור שני. אבא שלי נוסע הרבה לקנדה בשביל עסקים, ובגלל המחירים הנוחים יותר שם החלטתי לרכוש אותו שם. ההתלבטות שלי היא בין רכישה של המכשיר בחנות של APPLE במחיר של 259 דולר קנדי http://store.apple.com/ca/browse/home/shop_ipod/family/ipod_touch לבין רכישה של המכשיר בענק הקמעונאות WALMART במחיר של 239 דולר קנדי http://www.walmart.ca/Canada-Electronic.jsp?selection=listingDetails&tabId=1&singledept=null〈=&assetId=34491&imageId=49082&suggestedItem=&priceType=1&page=null&departmentId=64&categoryId=866&tabId=1 מה ההבדל ביניהם? מה דעתכם? תודה מראש לעוזרים, חן

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by JohnClark,

שלום אני רוצה לקנות לאבא שלי מחשב כף יד שהוא גם GPS חשוב שהאנטנה תהיה מובנית מכשיר, ושתהיה פנימית (לא מתקפלת החוצה) וכמובן חשוב שהמכשיר יעבוד כמו שצריך ראיתי את המחשב Mio P350 והוא נראה סבבה, אבל השאלה היא האם באמת להשקיע באחד כזה או לקנות משהו יותר זול. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. לאחר שראינו את האייפון 6 מתמודד היטב מול יריביו הגדולים ביותר בביצועי המעבד, האתר Tom\'s Guide בודק את ביצועי הסוללה של האייפון לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-6-%d7%91%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%9f-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%96%d7%9e%d7%9f-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%94/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by podpeople,

שלום יש לי בעיה יש לי מכשיר asus a696 wm6 ואני מנסה להתקין עליו iGO 2006 Plus הבעיה מתחילה בהתקנה כבר כשאני בוחר שפה וכו' הוא לא מגיב איפה שהוא אמור להגיב ואחר כך כשאני סוף סוף מצליח להתקין (ע"י ניסוי וטעייה) יש בעיה מוזרה כאילו לקחו חצי מהמסך ושמו אותו בצד ההפוך. ניסיתי להתקין את הפאץ' של החברה שמייבא ronlight וזה לא עזר בכלום. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by KFL,

השבוע יצא האייפון 3gs עכשיו בעוד אבא שלי נוסע לחו"ל רציתי לשאול אם מישו יודע כמה עולה האייפון 3g והאייפון 3gs בלי התחייבות למשל עם התחחיבות אייפון 3g- עןלה 99 דולר עם התחייבות האאיפון 3gs עולה 200 דולר עם התחייבות אציתי לדעת כמה זה עולה בלי התחייבות...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by hadarK,

שלום, אני מעוניין לקנות מטען אלחוטי מחו"ל במחיר סביר וכמובן עדיף כמה שיותר זול. אני חושב לקנות את המטען הזה או את זה. המחיר של זה מ aliexpress נראה לי זול מדי מכדי שיהיה אמיתי, מה לדעתכם כדאי לקנות? והטלפון שיוטען זה nexus 4.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by SilentBob,

דל מציגה את טאבלט ה-Dell Venue 11 Pro שינסה להתחרות בטאבלט מבית מיקרוסופט עם מעבד Core M מדור ה-Broadwell החדש לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%99%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%94-%d7%91-surface-pro-3/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by omri_ro,

שיעמוד בדרישות הנ"ל * NOKIA * מכשיר סימביאני * סוללה חזקה ואמינה * תקציב: עד 1500 (אפשר קצת יותר בלי להשתולל מידי) דור שלישי וכל הבלהבלהבלה לא מעניינים אותי ואראה אותם כבונוס אם המכשיר יתאים לי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. חברת Vivo חשפה טכנולוגיה מהפכנית שתוכל לאפשר למכשירים החכמים שלנו לפעול יום שלם עם חיבור של עשר דקות או פחות לשקע - אבל בינתיים עוד אין דגמים שצפויים ליישם את הטכנולוגיה בפועל לכתבה

20. אחד ממכשירי הדגל הסיניים הכי מפתיעים בשנה שעברה זמין כעת לרכישה בעבור כ-180 דולר גם אם השם LeEco (לשעבר LeTV) לא מצלצל לכם מוכר, ליצרנית הסינית הצעירה הזו יש דיל שכדאי לכם לבחון ולשקול אותו. האתר הסיני הבינלאומי gearbest (וגם מספר אתריםמתחרים לו) מציע עתה את הסמארטפון המוביל של החברה משנה שעברה, ה-Le One Pro שנקרא גם X800, במחיר נמוך בהחלט של 190 דולר, אשר יכול לרדת גם לרמה של 179.9 דולר בלבד, עם הזנה של קוד הקופון 'LT1PGB' שמקנה הנחה של 10 אחוזים מן המחיר המלא. ה-X800 מציע מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציה של 1,440×2,560 פיקסלים, שבב Snapdragon 810 מתומן ליבות של קוואלקום, זכרון RAM בנפח 4GB, נפח אחסון מובנה של 64GB, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מבזק…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Yigalk,

היי, לאחרונה אני מקבל הודעה בטלפון שאומרת שאין די מקום פנוי בדיסק, כלומר הזיכרון של הטלפון מלא. להבנתי מדובר במחיצת המערכת של הטלפון, כיוון שבשטחים לאחסון- הן בכרטיס זיכרון והן בזיכרון הפנימי של המכשיר יש לי עוד הרבה מקום. התופעה משפיעה על היכול שלי לקבל הודעות sms, על היכולת להתקין אפליקציות חדשות ובקיצור ממררת את החיים. לאחר שהעברתי את כל האפליקציות שהיו מותקנות על המכשיר אל הכרטיס זיכרון, נוצר מקום של כמה מאות מ"ב, אולם הוא התמלא וכרגע שוב הגעתי למצב של כמה ק"ב, פנויים בלבד. האם מישהו יודע למה זה מתמלא כ"כ? האם למישהו יש הצעה כיצד לפתור זאת? האם יש אפשרות למחוק קבצים כלשהם? ולאחר מכן להתקין סייר קבצים ודרכו לגשת למה שאפשר להעביר אל הזיכרון שנועד לאחסון? בנוסף, מישהו יו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הכירו את אחד ממכשירי האנדרואיד היקרים ביותר שנחתו בארץ הקודש עד היום לכתבה

23. אני מנסה להתקין בפלאפון תוכנה חינמית שלא עברה החתמה של SIS ע''י האיגוד המזוין של הSYMBIAN ואני פשוט ישבתי ושברתי את הראש 4 שעות!!! רצוף ניסיתי כבר כל דרך שרק יכולה להיות ופשוט אי אפשר להחתים את החרא הזה!!!!!! יש מיליון מדריכים איך עושים את זה ואף אחד מהם לא עדכני, זה כאילו שבאתר של הSYMBIAN הם הפסיקו לתת אישורים לאנשים אלא אם כן תשלם להם. חייב עזרה דחוץ אני הולך להתחרפן

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Fortunes,

שלום, ברשותי מכשיר נוקיה 6700 (מסך בעל רזולוציה 240x320). בקרוב צפוי לטוס לחו''ל ויש בעיה מסויימת- למכשיר אין תוכנות בסיסיות שיכולות לעזור בחי היום יום כגון מחשבון ו-сonverter. ואני בינתיים נמנע מלקנות סמארטפון... מישהו מכיר אתר בו ניתן להוריד אפליקציות Java למכשיר (לא משחקים)? כמו שאומרים... Please advice

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by guybenh,

קניתי את המוצר הזה היום הורדתי כמה שירים ואז סמתי לב ש14 מתוך 61 שירים לא פועלים למרות שהמחשיר תומך בפורמטים הללו אז סיחקתי אים ההגדרות של השירים הללו ואז המחשיר ניסגר והיגיעה לחלק של הפתיחה וניתקה שםעד עכשיו מישהוא יודע מה לעסות אף כפתור לא עובד אים מחברים אותו למחשב לא קורה כלום

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.