עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by SinMaker,

היי, סבתי שתחייה, רוצה (מתעקשת) לעבור לסמארטפון (מעולם לא היה לה אחד לפני) מחפש המלצה לסמארטפון לא יקר במיוחד (נניח עד 200$) שיכול להתאים חשבתי על xiaomi redmi note 4 כי הוא לא יקר מידי ויש לו מסך גדול (שלדעתי יהיה לה יותר נוח) אשמח אם למישהו יש המלצות אחרות/ הערות/ הארות או כל דבר להוסיף. או אם למישהו יש את המכשיר ויכול לתת חוות דעת תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. סמארטפון הגיימינג החדש של שיאומי הוצג רשמית - ומצליח להרשים וגם להפתיע אותנו בכל זאת לכתבה

3. מכשירי ה-Redmi K30 5G של Xiaomi הגיעו אל החנויות בסין באופן רשמי, והופכים את הנגישות של דור התקשורת החדש לגדולה הרבה יותר לכתבה

4. שלושה מכשירי ביניים חדשים במחירים של בין 600 ל-1,000 שקלים יכולים להתאים לכל אלו שנוטים להשמיד את הסמארטפונים שבבעלותם בקצב מהיר לכתבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. מתקפת שוק הביניים של סמסונג נמשכת עם צמד דגמים חדשים - שאחד מהם בעל קיבולת סוללה מרשימה במיוחד לכתבה

6. חברת Vivo חשפה טכנולוגיה מהפכנית שתוכל לאפשר למכשירים החכמים שלנו לפעול יום שלם עם חיבור של עשר דקות או פחות לשקע - אבל בינתיים עוד אין דגמים שצפויים ליישם את הטכנולוגיה בפועל לכתבה

7. Started by Snake_Eater,

זו אפליקציה של גוגל ל-HTC VIVE (קסדת מציאות מדומה) שמאפשרת תיאורטית להפוך את כל החדר לדף ציור! לינק רלוונטי: http://geekloid.co.il/tilt-brush-vr-painting-app/ יש למטה גם סרטון שמדגים איך זה עובד. זה נראה מדהים והייתי רוצה לשים יד על VIVE רק כדי לנסות אותה. מישהו יודע אם בכלל יש כוונה לשווק את המוצר בארץ? ואם כן כמה הוא יעלה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Jules Winnfield,

יש דבר כזה במדינתנו הצנועה?

9. יש לי מכשיר סלולרי סוני אריקסון W980 במקורו מאורנג'. איך ניתן לפתוח אותו כדי שיעבוד בסלקום? CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.itCTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

10. לפני כשבועיים עדכנתי את הגלקסי 3 שלי לרום הרשמי 4.1.2. מספר ימים אחרי החלה תופעה של כאילו הוצאה והכנסה של כרטיס הזכרון בכל מספר דקות. כרטיס הזכרון הוא מסוג סאן דיסק מהיר 64 גיגה בצבע אפור אדום. רוצה לעדכן שאחרי שבועיים של יאוש מצאי כנראה את הבעיה. הבעיה היא בקונקטור של כרטיס הזכרון ובחיבורו ללוח האם במכשיר. מפרקים את הגב ומוצ׳אים את הסים וכרטיס הזכרון, פותחים את כל הברגים הקטנים למעט זה שהכי למעלה היכן שהמצלמהוהכניסה של האוזניה. שולפים את הפלסטיק הפנימי האפור. בצד ימין של כרטיס הזכרון יש קונקטור שטוח שחור שמתלבש בלחיצה על הלוח. שלפו אותו כלפי מעלה ואז הכניסו חזרה חזק כדי שיתפס טוב. סגרו הכל. התופעה חלפה. סיוט, וחרא קונקטור.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by tttalz,

שלום, אשמח להמלצה על טאבלט אנדרואידי העדפה ל10" שימוש אינטרנט, סרטים, מצלמה טובה. התקציב 1000-1500 אפשר לחרוג קצת לכיוון 1700 מעדיף שלא. אם אפשר לפרט יתרונות וחסרונות יהיה מצויין. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by SilentBob,

דל מציגה את טאבלט ה-Dell Venue 11 Pro שינסה להתחרות בטאבלט מבית מיקרוסופט עם מעבד Core M מדור ה-Broadwell החדש לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%99%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%94-%d7%91-surface-pro-3/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם איזה מכשיר ודגם כדאי לי לקנות, אני צריך את כל הדברים הבאים: בתודה מראש ,מחפש מכשיר עם מסך גדול , שהוא אמין וטוב בצילום(רוצה לשנות זום באמצע צילום סרט) בקליטת שיחות וגלישה,בהקלטות ובסוללה 1.מחיר בסביבות ה-1200-1600 2. מצלמה לפחות 8 מגהפיקסל, שאפשר לצלם בה עמוד( או חצי עמוד) שבספר.רוצה לשנות זום באמצע צילום סרט 3.אחריות שנתיים 4. אמין (מעט תקלות) 5.סוללה לא מובנית שמחזיקה להשמיע MP3 כמה שעות 6.הקלטה באיכות סבירה 7אפשרות לכוון את הבהירות והכהות של המסך 8.מסך גדול (או גדול יחסית)-לפחות 5אינץ' אם זה ריאלי: מכשיר שהופך דיבור עברי לטקסט מוקלד לא צריך משחקים,ולא חיישנים למיניהם S4 לא טוב לי כי ב-1600 אצטרך לקחת משומש. G2 לא טוב לי כי לא רוצה סוללה …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. יש לנו בסלון טלויזיה של סמסונג מדגם D550. הטלויזיה תומכת במתאם WIFI של סמסונג המאפשר העברת סרטים וקבצים בצורה אלחוטית(סטרימר) לטלויזיה. מתאם כזה: http://www.ebay.com/itm/NEW-SAMSUNG-WIS12ABGNX-LINKSTICK-WIRELESS-USB-2-0-LAN-ADAPTER-Wifi-SmartTV-NIB-/221079867399?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item3379631007 יש לי בבית שני סמארטפונים גאלאקסי נקסוס של גוגל/סמסונג, ואקספריה מיני פרו. הפרו תומך בוודאות בDLNA וגוגל נקסוס אין לי מושג. השאלה האם אפשר לעשות אחד ועוד אחד, כלומר לחבר את הטלפון לטלויזה בצורה אלחוטית בעזרת המתאם כך שיראו בטלויזיה את המסך של הסמארטפון? אם לא נפנה כנראה לכיוון של הדונגלים הזולים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by JohnClark,

שלום אני רוצה לקנות לאבא שלי מחשב כף יד שהוא גם GPS חשוב שהאנטנה תהיה מובנית מכשיר, ושתהיה פנימית (לא מתקפלת החוצה) וכמובן חשוב שהמכשיר יעבוד כמו שצריך ראיתי את המחשב Mio P350 והוא נראה סבבה, אבל השאלה היא האם באמת להשקיע באחד כזה או לקנות משהו יותר זול. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. כי אם אין אני יודע מה הבעיה הבעיה היא בחיבור בפין יש לי הרבה כאלה האם אני יחליף את הפין האיכות תירד?? כי ניסיתי אם אוזניות אחרות ושמעים זוועה[אוזניות ב2 שקל..] ד"א איך האוזניות של הX5 אני יכול להשיג כאלו בזול? ואיזה אוזניות אלו?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. לילה טוב וסופ"ש נעים רכשתי סמסונג ספיקה,מכשיר נחמד עם מערכת הפעלה אנדרואיד אני מאוד מרוצה מהטלפון,אני לומד אותו לאט לאט יש לי שאלה בקשר לנגן מוזיקה: כבר הכנסתי שירים לכרטיס זכרון הנגן מחולק לארבעה חלקים: אלבומים,אמנים,רשימות השמעה ושירים הכנסתי את כל השירים לרשימת השמעה ומשם אני שומע שירים אך בשלושה החלקים הנותרים אין לי שירים למשל אני רוצה לפי אמנים אז באמנים אין כלום איך אפשר לחלק? ניסיתי עם התוכנה של סמסונג: samsung new pc studio אך גם לא הצלחתי,האם מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה רבה ליאור

18. שלום כולם! אני מחפש כרגע לקנות מכשיר סלולרי חדש ודי בא לי על אנדרואיד. אין לי שמץ של מושג בתחום הסלולרי כי הייתי תקוע עם גרוטאה בת 5-6 שנים או יותר. עכשיו הSGS I9000 תפס את עיניי, ויש לי כמה שאלות: א) אם אני קונה עכשיו איפהשהו, בגרסת אנדרואיד 2.1, אני אוכל לעבור ל2.2 כשהיא תצא? ב) יש לינקים בקשר לאיך מתקינים עברית, מה זה ROOT ותאור למבנה המערכת בכללי(כדי שאני אוכל לשחק איתה קצת חוץ מהתקנת עברית אם זה אפשרי בכלל)? ג) איזה מכשירים קיימים פחות או יותר בליגה של הSGS(חוץ מאייפון) ששווים בדיקה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by davidreznic,

ברשותי נגן מהדגם הנ"ל במצב מצוין. נפח 2GB. בכמה לדעתכם אפשר למכור אותו ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Itzik 007,

מישהו יודע מתי מגיעים 2 הדגמים? שמעתי ה-95 כבר במרץ... הבעיה, שלאחר שהייתי בטוח שזהו הפלא' הבא שלי... הוא קיבל ביקורות צוננות מאוד! ממש התאכזבתי ממנו! לעומתו, ה76 בעיצוב שאני יותר אוהב וזהה לו לגמרי מלבד המצלמה... מה עדיף? תמונות: 76 http://i.gsmarena.com/ii/reviewsimg/3gsm07/nokia/gsmarena_184.jpg 95 http://i.gsmarena.com/ii/reviewsimg/3gsm07/nokia/gsmarena_164.jpg לינק למאמר המאכזב שקראתי: http://www.pocket.co.il/cgi-bin/pocketil/viewnews.pl?id=EEyAAFVlVkQzVyjSfe&tmpl=pocket5&style=pocket5 נואש... וחייב פלא' חדש דחוף!!! [מחיר לא עקרוני]

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. http://img235.imageshack.us/img235/9484/iukjqd0.jpg http://img503.imageshack.us/img503/6549/srest0.jpg

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. הבאתי מחבר שלי כבל לפלאפון (טליט X70) אבל המחשב לא מזהה את ההתקן החדש (XP) . מה עושים ???

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. בלילה שהלכתי לישון חיברתי את האוזניות לנגן שלי {u10} ושמתי לב שאם אני מפעיל שיר בנגן יש רעש ממש חלש ברקע ואפילו אם אני מנתק את השיר הרעש החלש נשאר {רק שהרעש מתחיל רק אחרי הפעלת שיר לאחר הדלקת הנגן זה רעש שקשה לשמוע אותו שיש אפילו קצת רעש } חיברתי אוזניות אחרות ובהם דוקא לא שמעתי כלום .נסתי גם לחבר את האוזניות לנגנים אחרים וכן שמעו רעשים אפילו יותר חזקים .הרעש הזה לא מפריע לי בכלל .אבל חשוב לי שזה לא בעיה באוזניות כי רק לפני שבוע קניתי אותם אז תקלה אפילו קטנה על ההתחלה לא שייך לותר . אבל השאלה שלי אם זה באמת בעיה של האוזניות או שככה זה האוזניות בגלל שהם בתוך האוזן מי שיש לו את האוזניות האלה ויוכל לבדוק בנגן שלו זה די יעזור לי{הרעש יותר חזק ברדיו שנכנסים ויוצאים}

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by jonathan_l,

קיבלתי נגן COWON D2 שעבד במשך 3 חודשים ואז פשוט הפסיק. הצלחתי להגיע איתו למצב שהוא נדלק ונתקע ככה, בטעינה. ניסיתי כבר לחבר למחשב (הוא לא מצליח להתקין את הדריבר), לכבות ולהדליק, עשיתי ריסטרטים, אפילו נתתי לו קצת מכות, אבל שום דבר לא ממש עוזר. אין לי אחריות עליו, אז על תציעו לי לנסות להחליף בחנות. אני בספק אם אטרח לקחת אותו לתיקון, מכיוון שכבר יש לי נגן טוב, וזה גם ככה לא ממש שלי. עזרה? הצעות? משהו? בבקשה... תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by טרול גנרי,

רציתי לקנות את הנגן Qtec T821 בעל מסך מגע בגודל 3 אינץ' תומך בפורמטים רבים בלי המרה ובגודל של 8-16GB הוא נראה טוב מאוד והוא עולה בסביבות 500 ש"ח אתם ממליצים עליו?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.