גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אבקש המלצה לרמקולים איכותיים לאייפוד (רמקולים קטנים לשולחן העבודה) קיימים בשוק הרבה מאד דגמים שונים בוואריאציות שונות. לבטח קיימים כאן בפורום כאלו שכבר רכשו רמקולים כאלו(בדגש על משהו איכותי),ושיוכלו להמליץ מניסיון. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אמור לשמש כנגן מוזיקה/וידאו. הSIM זה למקומות שאין WIFI לאינטרנט. מערכת הפעלה אנדרואיד. משהו פשוט אמין וזול.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מה אתם אומרים על הנגן COWON I7? ועוד משהו איך הוא בהשוואה לSANSA CLIP? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש אתר זול שבו יהיה ניתן לקנות ב..זול מכשיר N80... וחשוב שיעשו משלוחים במחיר סביר לישראל ותגידו יעשו לי בעיות עם זה במכס?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי היום sansa 240c ב330 שקל ואני חיב להגיד WOW לא ציפיתי מנגן בכזה מחיר להיות כל כך טוב מעל הנגנים הסינים לפני זה היה לי נגן סיני אם 512 זיכרון ובטריות רגילות והאיכות היתה סבירה לאוזנים שלי ובטח איומה לאוזנים של אדיופיל אם הסנסה האיכות באותה רמה של הPC שלי וזה בכלל עולם אחר הצלילים נישמעים מאוד טוב אומנם יש לי 2 בעיות לפתור וזה 1-איך לחבר לעזזל תשרשרת לנגן (זה ששמים על הצוור )? 2-איך ליצור תיקיות? בכל מקרה מומלץ מאוד בתור נגן תקציבי לשירים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן שמימדי הפגיעה מחיסולו של ה-Note 7 רק מתחילים להתגלות, הפאבלט הבא של היצרנית הקוריאנית נמצא בדרכו לחשיפה רשמית לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אהלן, אני מתלבט בין 2 המכשירים האלה, בעיקרון הדבר היחידי שמפריע לי בנקסוס זה הזיכרון, אבל אני מאמין שאצליח להתגבר על הצורך בעוד מקום נוסף תוך כדי שימוש בשירותי הענן. אם ההדלפות האחרונות נכונות, איזה מכשיר יותר מומלץ? בעיקרון אני אעשה שימוש מאסיבי באינטרנט ואולי קצת משחקים, סרטים ושירים. הנטיה שלי לנקסוס היא בגלל המפרט היותר טוב, שהוא מגיע עם גרסה נקיה של גוגל והוא יקבל עדכונים ראשון. מישהו יכול להגיד לי מה החסרונות שלו מול הSGS3 חוץ מהמקום? עכשיו לשאלה החשובה מכולם:לפני ניסיון העבר, אם מכריזים על המכשיר ביום שני, מתי הוא צפוי לצאת לחנויות? האם יהיה אפשרי לקנות אותו בלונדון?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מכשיר לאמא, דברים שחשובים לה -מסך כמה שיותר איכותי -מסך עד 4 אינצ' -מערכת הפעלה 4.0 -מצלמה איכותית -שידע להתמודד על משחקי האנגרי בירדס למינהם. כמובן שכל הדברים הם יחסיים לתקציב. מהחיפושים שעשיתי, מצאתי את ה -Sony Xperia Ray. מכשיר עם אנדוראיד 4.0, מצלמה 8 מגה פיקסל, מסך איכותי מאוד וגם המיפרט נחמד ואמור להספיק לדרישות שהצבתי. שאלתי אליכם היא: האם יש משהו יותר איכותי במסגרת התקציב? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, במסגרת עבודתי אני רואה כל היום טלפונים שונים ומשונים, החל באייפונים וגלקסי הכי יקרים, וכלה במכשירים הכי עלומי שם. לאחרונה נתקלתי מכשירים מאוד מעניינים, סמארטפונים שמריצים אנדרואיד, נטולי כל ייחוס או מותג כלשהו, שלכולם מכנה משותף - הם זולים ומצוינים! כמה דוגמאות: א. לקוחה מבוגרת הגיעה עם סמארטפון שהזכיר במעט את המכשירים של HTC בחנתי אותו מכל הכיוונים - הטאצ' הגיב בצורה מצוינת, מתחבר לאינטרנט וגולש כמו הגלקסי 2 שלי, המסך אמנם טיפה חיוור אבל לא משהו נורא. לפי הדיווחים של הלקוחה (אמנם מבוגרת אבל עם שימושים רציניים יחסית-מיילים,ג'יפיאס, גלישה וכל העסק) מחזיק לה 24 שעות+. מסך 3.5 אינצ' המכשיר היה ברשותה שנה שלמה, והיא החליפה אותו לגלקסי מכיוון שהוא נפל לה מהגג…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שקיבלנו צמד הכרזות בקצה הגבוה של מנעד המחירים - הגיע הזמן להכיר את בציר שבבי הסמארטפונים עבור שוק הביניים שילווה אותנו בשנה החדשה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
השמועות על רכישה התבררו כנכונות וגם לא נכונות בעת ובעונה אחת: ענקית הטכנולוגיה תשלם 1.1 מיליארד דולר ליצרנית הטאיוואנית בעבור חלק מאנשיה והידע שלה בעולם פיתוח הסמארטפונים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מעוניין בחוות דעת לטאבלט que TBQ1006 http://www.bigdeal.co.il/default.aspx?CampaignId=18185&nldi=13618 עלות 299 ש"ח. האם כדאי?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
פעם קניתי לאחי CX-10 של SYMA: הוא עבד סבבה עד שהוא ריסק אותו ואז התחלנו להחליף חלקים שגם זה היה מגניב, זה חלק מההתעסקות... אבל באיזה שהוא שלב כשהמנוע התנתק לא הצלחנו להחלים שוב את המוליכים לבוארד. וותרנו עליו ומאז לא נגענו בזה. עכשיו יש לו בר מצווה ויש לי תקציב כדי לקנות לו מתנה, חשבתי לתת לו קוואדקופטר רציני יותר. התחלתי לחפש והבנתי שזה לא יקר מידי בשביל מתחילים (כלומר כלים פשוטים יחסית) אני חושב שאני יכול לקנות שניים או אולי שלושה קוואדקופטרים. ככה אנו נתנסה ונשתפשף באופן קצת יותר אינטנסיבי בהשוואה לאחד בלבד. . . חשבתי על אלה: JJRC H31 - עמיד במים יחסית לא נשבר בקלות מאוד מהיר וזול בצורה משמעותית: …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כי אם אין אני יודע מה הבעיה הבעיה היא בחיבור בפין יש לי הרבה כאלה האם אני יחליף את הפין האיכות תירד?? כי ניסיתי אם אוזניות אחרות ושמעים זוועה[אוזניות ב2 שקל..] ד"א איך האוזניות של הX5 אני יכול להשיג כאלו בזול? ואיזה אוזניות אלו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
(התקציב כולל את כל התוספות, אוזניות, מטען וכו') אגב - אמנם חיפושי העלה כמה תוצאות טובות, אך החלטתי בכל זאת לשאול באופן פרטני בעצמי כדי להיות בטוח. הקריטריונים לפי סדר חשיבותם: 1. זמן בטריה גדול! 2. איכות קול טובה כמובן, עדיף בווליום גבוה. 3. אין צורך בוידיאו! מסך גדול יבוא בטוב. תפריט נוח (וכמובן תיקיות זה חובה!), אפשרות לפלייליסט תבוא בטוב גם כן. 4. אחריות טובה ואמינה לזמן ארוך. 5. אמין, ועדיף גם לא רגיש לזעזועים. אני לא נוטה להפיל אותם אבל ליתר ביטחון, כמו כן אולי ארוץ איתו (סיכוי קטן). 6. תמיכה בעברית אם קיימת בכלל... 7. הדברים הרגילים - קטן, לא כבד. עדיף שתהיה אפשרות לטעון משקע רגיל. נוח לתפעול. נפח - עדיף מעל 6. המכשירים ביניהם אני מתלבט: Sansa E280/260 http://www2.z…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחירי הסנסה E250 לא מפסיקים לרדת, לאחר המתנה לא קצרה לירידת מחירים שלו, הוא נמצא למכירה באזור 550~ כיוון שאני די לחוץ עם הכסף, אני שואל אתכם, כדאי כבר עכשיו לקנות אותו ? איכות השמע היא החשובה ביותר לי בMP3 שאקנה ובין היתר שאר הפיצרים, נגנים מתחרים לו למרות שטובים ממנו מעט, כמו T10 (גרסת 2GB) וZEN V שחשבתי לקנות, יקרים ממנו משמעותית. לכן הוא הנגן היחידי שנראה לי לנכון לקנות בתקציב הזה שמציע גם איכות שמע טובה+- וגם פיצרים שונים. יש הצעות ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נציגת Apple החדשה בישראל החליטה לשווק את העברית ל-iPod באתר שלה ללא צורך בתשלום, רוצו מהר לפני שייגמר http://www.idigital.co.il/ipodhe/
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, בתקופה האחרונה אני מחפש טאבלט לאימי כתחליף לקורא הספרים הישן שלה. אחרי קצת מחשבה ולאחר שראיתי שאבא שלי מרוצה מה-nexus7 שקניתי לו שנה שעברה, החלטתי שטאבלט 7' יהיה חלופה טובה. אחרי חיפוש קצר והשוואה של דגמים שונים מצאתי את הדגם הנ"ל שנמכר באמאזון ב~166$ (625 ש"ח) לאחר משלוח ומיסים (אמאזון שולחים לארץ וגובים מע"מ מראש לפי הבנתי). בארץ הדגם נמכר בסביבות 750 ש"ח. לשאלתי: - האם למישהו יש נסיון עם רכישת טאבלטים/סלולר מאמאזון (כאשר אמאזון הם המוכרים בעצמם)? - מהו זמן המשלוח בפועל? - האם לדעתכם כדאי לוותר על אחריות בהפרש של 125 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי נהרס לי ה6288 הישן שלי שהחזיק 3 שנים טובות... אני מחפש לקנות פלאפון חדש מחברה פרטית, והתקציב הוא סביבות ה1500 שקל (:... חשוב לי שאיכות השמע בפלאפון תהיה טובה (מבחינה של מוזיקה), רמקולים סבירים +, מסך כמה שיותר גדול ואיכותי, אני מעדיף סליידרים בהרבה אבל לא הכרחי, מצלמה שתהיה בסדר + ועם פלאש- אבל לא צריך את המצלמה הכי טוב בעולם או משהו, WIFI וGPS אלה תכונות חשובות בשבילי- אבל על הGPS אני יכול לוותר אם ממש צריך... אם אפשר בבקשה כמה אופציות (כדי להשוות) עם מחירים מחברות פרטיות בארץ ובחו"ל (אין לי בעיה להזמין מחו"ל כי אמרו שזה לפעמים אפילו יוצא יותר זול).. תודה רבה מראש!! :)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמונות חדשות שצצו ברשת מצביעות על כך שדגמי האייפון הבאים יקבלו אפשרות צבע חדשה ולא ממש צפויה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חולמים-על-אייפון-ורוד-בקרוב-זה-עשוי-לקר/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת GPS. בהתחלה חשבתי לקחת Iphone ביחד עם Igo אבל הבנתי שאין מפות לישראל והתוכנה עצמה עולה 200 דולר אז ירדתי מהעניין, אני צריך GPS לישראל ומערב אירופה, כגון גרמניה איטליה צרפת אוסטריה, ממה שהבנתי Igo לא מומלץ כמו ה tomtom באירופה, מצד שני אין tomtom בארץ, כך שאני מבין שצריך להתפשר, המליצו לי על QUE NQ501 go עם Igo, עד כמה אפשר לסמוך עליו באירופה, סך הכל כרגע אני הולך לטפס לאזור של אלפים אוסטריים בינואר ולא רציתי להתקע באיזה סופת שלגים מטורפת בגלל הניווט.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים. בשעה טובה רכשתי את הארקוס 605. ישר שקיבלתי אותו העמסתי אותו בכל טוב. עד היום הכל עבד נפלא ואני מרוצה מאוד מהמוצר, אבל היום כשניסיתי לנגן איזושהי סידרה, הנגן סירב ורשם לי: "quarter pixel" and "gmc" is not supported. יש למישהו מושג מה זה אומר ואולי איך פותרים את זה? אני מניחה שזה קשור לשיטת קידוד, זה אומר שאני אצטרך לקודד מחדש 7 עונות?!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-