עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Itzik 007,

מישהו יודע מתי מגיעים 2 הדגמים? שמעתי ה-95 כבר במרץ... הבעיה, שלאחר שהייתי בטוח שזהו הפלא' הבא שלי... הוא קיבל ביקורות צוננות מאוד! ממש התאכזבתי ממנו! לעומתו, ה76 בעיצוב שאני יותר אוהב וזהה לו לגמרי מלבד המצלמה... מה עדיף? תמונות: 76 http://i.gsmarena.com/ii/reviewsimg/3gsm07/nokia/gsmarena_184.jpg 95 http://i.gsmarena.com/ii/reviewsimg/3gsm07/nokia/gsmarena_164.jpg לינק למאמר המאכזב שקראתי: http://www.pocket.co.il/cgi-bin/pocketil/viewnews.pl?id=EEyAAFVlVkQzVyjSfe&tmpl=pocket5&style=pocket5 נואש... וחייב פלא' חדש דחוף!!! [מחיר לא עקרוני]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הסמארטפון הקמור והמרהיב של סמסונג מוצע באיביי בעבור 660 דולר, ויש גם אפשרות למשלוח לישראל לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/ה-galaxy-s6-edge-נמכר-באיביי-בהנחה-של-כ-100-דולר/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. כמה מגה פיקסל יש לאייפון החדש? ואיזה מצלמה יותר טובה שלו או של N82 ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ExenTex,

שלום, אני זקוק להמלצה על הסמארטפון הכי טוב שאפשר להשיג היום בתקציב של עד 1000 ש"ח, מוכן לחרוג קצת אם זה כדאי. יש דבר כזה? אני בתכלס לא עושה שימושים מי יודע מה בסמארטפון, אני לא משחק או משהו אני רק מחפש סמארטפון איכותי שעושה את העבודה שלו כי בגדול כל השדרוגים וכל הבולשיט הזה הכל אותו דבר ולא משנה לי. חשוב רק שהמסך יהיה איכותי. יש הצעות? תודה רבה מראש חבר'ה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by alex542,

אחרי שנדפקתי עם xiaomi 10400mAh מזויף אני צריך המלצה על power bank מחו"ל.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני מנסה להתקין בפלאפון תוכנה חינמית שלא עברה החתמה של SIS ע''י האיגוד המזוין של הSYMBIAN ואני פשוט ישבתי ושברתי את הראש 4 שעות!!! רצוף ניסיתי כבר כל דרך שרק יכולה להיות ופשוט אי אפשר להחתים את החרא הזה!!!!!! יש מיליון מדריכים איך עושים את זה ואף אחד מהם לא עדכני, זה כאילו שבאתר של הSYMBIAN הם הפסיקו לתת אישורים לאנשים אלא אם כן תשלם להם. חייב עזרה דחוץ אני הולך להתחרפן

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by nadabometal,

שלום רב,נפל לי האיפון 4s ונשבר לי המסך - אני רואה כתמים שחורים במסך + המגע לא עובד.קראתי שיש מסכים מזויפים ומסכים מקורים (פחות מזויפים). איך אני יכול לדעת שאני הולך למעבדה שהם ישימו לי מסך מקורי ולא מזוייף (לפי מחיר? או לפי בדיקה מסויימת?)והאם יש הבדל באיכות בין מסך מקורי למזויף?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by guybenh,

קניתי את המוצר הזה היום הורדתי כמה שירים ואז סמתי לב ש14 מתוך 61 שירים לא פועלים למרות שהמחשיר תומך בפורמטים הללו אז סיחקתי אים ההגדרות של השירים הללו ואז המחשיר ניסגר והיגיעה לחלק של הפתיחה וניתקה שםעד עכשיו מישהוא יודע מה לעסות אף כפתור לא עובד אים מחברים אותו למחשב לא קורה כלום

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מתקפת שוק הביניים של סמסונג נמשכת עם צמד דגמים חדשים - שאחד מהם בעל קיבולת סוללה מרשימה במיוחד לכתבה

10. Started by ndv,

המכשיר בשימוש כשנה ויש איפשהו טבלה שמשווה את זמן הסוללה של שני דגמי הN95 (הרגיל וה-8GB) לבין האייפון הראשון? ועוד שאלה, האם הN95 הרגיל תומך בכרטיס זיכרון של 8GB? אם כן עד כמה הוא תומך?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by danikos,

שלום , קיבלתי את הדגם הנ"ל עם WM5 גרסא 5.1.525 אבל אין בו עברית , רקאנגלית ובלוקלים אין ישראל . איך אני מוסיף לו עברית וראיתי גם שיש כבר WM6 איפה אפשר לשדרג ? תודה .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. בזמן ההמתנה להשקה הגרסה הבינלאומית של ה-Redmi Note 7 המרשים - אנו מקבלים מידע טרי גם על אחיו שיהיה משוכלל אפילו יותר לכתבה

13. למה מצלמות של 5 מגה פיקסל שאמורות לצלם ברזולוציה גבוה , ברגע שאני מצלם תמונה והיא יכולה לצאת הכי איכותית שיש בטלפון , ברגע שמעבירים אותה למחשב ורוצים להגדיל אותה לגודל טיפה יותר גדול , האיכות יורדת פלאים. 5 מגה פיקסל לא אמור לתת איכות טיפה יותר טובה? התמונה בכל זאת שוקלת גם איזה 2-3 מגה..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by SilentBob,

Gionee הסינית שוברת את כל השיאים עם מכשיר חכם בעל זוג סוללות בקיבולת כוללת של 6,020mAh - אבל גם עובי של 8.5 מילימטרים בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/marathon-m5-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%91%d7%9c%d7%aa%d7%99-%d7%a0%d7%92%d7%9e%d7%a8/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by romanf65,

שלום, אחרי השואה בין הדגמים LG g2, HTC one E8 וS4 I9506 לפי נתונים הטכניים הגעתי למסקנה ש S4 הוא עדיף. גם לעומת S5 הוא כמעט ולא נופל(קצת יותר איטי ,המסך קצת יותר קטן ובלי כל מני פיצרים מיותרים). השאילה שלי האם הקנייה היא כדאית עכשיו כשהדגם כבר כמעט שנה בשוק.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אחד ממכשירי הדגל הסיניים הכי מפתיעים בשנה שעברה זמין כעת לרכישה בעבור כ-180 דולר גם אם השם LeEco (לשעבר LeTV) לא מצלצל לכם מוכר, ליצרנית הסינית הצעירה הזו יש דיל שכדאי לכם לבחון ולשקול אותו. האתר הסיני הבינלאומי gearbest (וגם מספר אתריםמתחרים לו) מציע עתה את הסמארטפון המוביל של החברה משנה שעברה, ה-Le One Pro שנקרא גם X800, במחיר נמוך בהחלט של 190 דולר, אשר יכול לרדת גם לרמה של 179.9 דולר בלבד, עם הזנה של קוד הקופון 'LT1PGB' שמקנה הנחה של 10 אחוזים מן המחיר המלא. ה-X800 מציע מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציה של 1,440×2,560 פיקסלים, שבב Snapdragon 810 מתומן ליבות של קוואלקום, זכרון RAM בנפח 4GB, נפח אחסון מובנה של 64GB, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מבזק…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום כולם! אני מחפש כרגע לקנות מכשיר סלולרי חדש ודי בא לי על אנדרואיד. אין לי שמץ של מושג בתחום הסלולרי כי הייתי תקוע עם גרוטאה בת 5-6 שנים או יותר. עכשיו הSGS I9000 תפס את עיניי, ויש לי כמה שאלות: א) אם אני קונה עכשיו איפהשהו, בגרסת אנדרואיד 2.1, אני אוכל לעבור ל2.2 כשהיא תצא? ב) יש לינקים בקשר לאיך מתקינים עברית, מה זה ROOT ותאור למבנה המערכת בכללי(כדי שאני אוכל לשחק איתה קצת חוץ מהתקנת עברית אם זה אפשרי בכלל)? ג) איזה מכשירים קיימים פחות או יותר בליגה של הSGS(חוץ מאייפון) ששווים בדיקה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מהי תוכנת הווקי-טוקי הטובה ביותר לאנדרואיד שעובדת בסגנון ה PTT של מירס ? (כמובן שדרך האינטרנט) צריך שתיהיה את האפשרות לפתוח ערוצים מאובטחים, עם מספר משתמשים בכל ערוץ. איך zello יחסית לתוכנות האחרות ? מבחינת נוחות, איכות קול, אמינות, וכו'.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. שעון חדש שנוצר בשיתוף פעולה בין מעצב האופנה מייקל באסטיאן לחברת HP מתיימר להיות יותר שעון מאשר גאדג\'ט, לשם שינוי לכתבה: http://hwzone.co.il/mb-chronowing-%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%9b%d7%9d-%d7%95%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%91-%d7%a9%d7%9c-hp/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. נראה לי שיש כאן יותר מאחד . יצא Gingerbread עובד במלוא החומרה , עובד מעולה וזריז, בלי sense , אבל בימינו, מי צריך אותו. להורדה , כנסו לכאן: http://www.cronosproject.org/forum/viewtopic.php?f=63&t=620

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Netanel16,

שלום, קרוב משפחה שלי נמצא כעת בהונג קונג ויכול לשלוח לי פלאפון. אשמח אם תתנו לי כמה דוגמאות לפלאפון הכי טוב שאפשר להביא! אבל שלא יהיה מהIPHONES למיניהם. אני חושב בכיוון של HTC וכו'.. תודה מראש 8)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. יצרניות המכשירים משיקה רשמית את ה-Droid Turbo, אחיו המוקטן של הנקסוס 6 שמציע גם סוללה בקיבולת אדירה - אך גם בלעדי למפעילה האמריקאית Verizon, לפחות לעת עתה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%95%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%9c%d7%94-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%94%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%a9%d7%94%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%96%d7%a7%d7%95%d7%a7/

23. בס"ד שמועה חדשה שמסתובבת ברשת היה על כך שסוני אריקסון תשיק מכשיר ממשיך לK610 הנפלא. ככל הנראה המכשיר יכלול מצלמה של 3.2 מגה פיקסל ו100 מגהביט זיכרון פנימי,ויופץ בצבע כחול. אבל שוב מדובר בשמועה בגלל וכרגע אין כל אישור מסוני אריקסון

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, קניתי אוזנית בלוטוס מסוג Motorola H560 בשביל מחשב כף יד משולב פלאפון של ASUS מדגם P835. למכשיר יש מערכת הפעלה Windows Mobile 6.1 בשיחות סלולריות רגילות האוזניה עובדת בסדר וללא בעיות. אני מנסה לגרום לה לעבוד גם עבור שיחות סקייפ דרך המכשיר ומשום מה לא מצליח. מישהו ידוע אם אפשרי להשתמש באוזניה גם עבור שיחות סקייפ (ועבור עוד ישומים) ואיך עושים את זה? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Fortunes,

שלום, ברשותי מכשיר נוקיה 6700 (מסך בעל רזולוציה 240x320). בקרוב צפוי לטוס לחו''ל ויש בעיה מסויימת- למכשיר אין תוכנות בסיסיות שיכולות לעזור בחי היום יום כגון מחשבון ו-сonverter. ואני בינתיים נמנע מלקנות סמארטפון... מישהו מכיר אתר בו ניתן להוריד אפליקציות Java למכשיר (לא משחקים)? כמו שאומרים... Please advice

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.