גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
מחפש מכשיר עם GPS, מסך מגע (כדאי שיהיה לו גם ספיקר טוב אך לא הכרחי) במחיר מינימלי ושיהיה מחנות פרטית (כלומר לא מרשתות הסלולר). האם יש מכשיר שעונה על כל הדרישות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, במכשרי הקודם השתמשתי בחיבור GPRS. כעת עברתי למכשיר C3 של נוקיה והחיבור נכשל. התקשרתי לתמיכה והם לא ממש עזרו לי ואמרו שצריך להכניס את המכשיר לבדיקה במעבדה (שתעלה 100 שקל) והם יצרבו גרסה של אורנג' למכשיר. מה זה אומר בדיוק? והאם יש דרך לסדר את האינטרנט בלי הבלאגן הזה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בגוף הכותרת (רומים רישמיים של המפעילות), ואין סיבה לדיבורים על רומים אחרים, זה לא הנושא כרגע.
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי את האיפון הראשון שיצא, המהדורה הזאת שלא היית לאף ערס שלא כמו היום... בכול מקרה היות והוא כל כך עתיק לא עדכנתי את הגרסה שלו כבר קרוב לשנתיים וכמו כן לא גיבתי שום דבר, אני מפחד לחבר אותו לאיטונס שלא ישאב לי את הנשמה האחרונה שלו. הייתי רוצה לשאול כיצד אני יכול לגבות את אנשי הקשר, לקובץ שאני יוכל להעביר אותו בבו היום לגלקסי 2 המיועד בעבר הצלחתי לעשות גיבוייים דרך יאהו וגוגל קונטקס אבל אני לא יודע אם עדיין אפשר לעשות את זה איתו. תודה
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הבנתי שיש חוק חדש שאני יכול לקבל החזרים מחברת הסלולר גם במקרה ואני קונה מחנות פרטית. מישהו יודע איך קוראים לחוק הזה ואיך אני מממש אותו? בנוסף אשמח לשמוע ממי שיודע איך ההחזרים האלה עובדים...
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
היי חברים, החלטתי שאני רוצה לקנות SGS לאחר הרבה מחשבה, אני יודע שאפשר להזמין באינטרנט (וזה מה שאני בד"כ עושה) והמשלוח מהיר, אבל חשבתי מה יקרה אם אצטרך לממש אחריות? לא ריאלי לנסוע מהשפלה לתל אביב (ששם רוב החנויות שבזאפ יושבות) בישביל לממש אחריות. אז, איפה יש חנות שמוכרת טלפונים באזור בילו סנטר? (רחובות-גדרה-אשדוד).
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, היום קיבלתי SGS מפלאפון. אני מעוניין להשאר עם הנוקיה E72 שלי (ולצורך העניין, להביא אותו לאבא שלי). ניסיתי להשתמש ב SIM של אמא שלי במכשיר, אך מרגע זה והלאה המכשיר לא מוכן להוציא שיחות והוא במצב "שיחות חירום בלבד". המצב ממשיך גם כאשר אני מחזיר את הסים שלי. מה קרה ואיך ניתן לתקן המצב? תודה רבה *יש לציין שכל המשפחה שלי בפלאפון
-
- 2 תגובות
- 15.5k צפיות
-
-
תראו קניתי אייפון 4 מאורנג' גירסא 4.3.3 הטענתי אותו והכל ועכשיו אני רוצה להוריד אפליקציות- להתחיל להשתמש בו. אין לי מושג בזה בכלל אז מחר חבר שלי בא לסדר לי את הפריצה, אייטונס ואפ סטור וכל זה. הורדתי כבר אייטונס למחשב והתקנתי עכשיו השאלה שלי זה כמה זמן זה לוקח להירשם לאייטונס, לאפ סטור לפרוץ (אני לא יודע מה בידיוק צריך לעשות אבל אתם מבינים את הכוונה)?
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני לא מבין למה כשקונים טלפון ב 700 שקל אפשר לשים רינגטון בקלות, ובאייפון שעולה 3500 שקל צריך לשאול בפורומים איך לעשות את זה.... קניתי אייפון 4, גירסה 4.3.3 הכנתי רינגטון בפורמט המתאים ובאורך המתאים, ובעזרת ה itunes הכנסתי אותו לקטגוריה "ringtones". הכל עבד טוב ומגניב, הרינגטון עובד. עכשיו הכנתי עוד רינגטון, אני מסנכרן אותו ב itunes כמו שעשיתי עם הרינגטון הקודם, אבל כשאני נכנס באייפון להגדרות>צלילים>צלצול, אז מופיע לי רק הרינגטון הראשון שהכנתי.... השני לא מופיע (למרות שב itunes הוא מופיע)... אם אני אכנס לאייטונס, ואמחק את הרינגטון הראשון, רק אז אוכל לשים את הרינגטון החדש שעשיתי..... בקיצור, האייפון לא מוכן לעבוד עם יותר מרינגטון אחד...... מישהו יודע איך פותרים את ז…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אתם מכירים משהו מומלץ ל-SGS2 שלי? (סה"כ אני מרוצה מאד מהסוללה, אבל בקרוב טיול וצריך להיערך בהתאם). תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה כל-כך קשור לכאן, אך בכל זאת אשאל. לא מזמן יצא עידכון סקייפ למכשירי האנדרואיד. כל פעם שאני מפעיל את האינטרנט (סלולרי או WIFI) הסקייפ אוטומטי מתחבר. איך אני מבטל את זה? (ההפעלה האוטומטית במכשיר, יש לי גלאקסי). עריכה:הסתדרתי.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין לקנות כמתנה להורים מסגרת דיגיטלית. סה"כ מעוניין בתפעול פשוט וצרכים בסיסיים יחסית של להריץ מצגות פשוטות. מתלבט בין: Samsung SPF107H vs LG F1020N מודה מראש על עצות. יוני
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מטרת הת'רד לשתף את מסך הבית של מכשיר האנדרויד שברשותך. SGS2
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הגיע הזמן להתחדש בסמארטפון נחמד וקיבלתי הצעות על שלושת המכשירים שבכותבת מאדם פרטי ואני בהתלבטות לגביהם לאור העניין שכל אחד ברף מחיר מעט שונה. המכשיר בעיקר ישמש להרבה מוזיקה, הרבה סרטים, צילומים מהמכשיר עצמו, אפליקציות נחמדות ומשעשעות לדרכים (לא הכי בקטע של משחקים, אבל יתכן וגם מהם יהיו קצת). התכנון הוא לקנות בעתיד כרטיס זיכרון 32 ג'יגה כדי להנות מנפח גדול להרבה שירים ב-FLAC וסרטים. בשביל לעשות קצת סדר בין המכשירים אני אעשה לצד כל מכשיר- יתרונות וחסרונות על קצה המזלג. המכשירים לפי סדר מהגרוע אל הטוב וגם מחיר, זול אל היקר: סמסונג גלאקסי S: מחיר- 1400 ש"ח פרטים על המכשיר- http://www.gadgety.co.il/399/samsung-galaxy-s-%D7%91%D7%94%D7%A6%D7%A6%D7%94-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני סגור כבר על ה-C2 של COWON ויש לי שאלה לנגן יש חריץ הרחבה לכרטיסי MICRO SD יש הגבלה כלשהי מבחינת נפח הכרטיס שהנגן מסוגל לקרוא ? האם אני יכול להוסיף לנגן כרטיס של 32 G והנגן יקרא אותו בלי שום בעיה ?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני עושה השווה לגבי מכשירים סלולריים וראיתי שיש פלאש מסוג led ופלאש מסוג xenon מה ההבדלים ביניהם? עד כמה זה משמעותי? איך איכות הצילום מושפעת מסוג הפלאש?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היי, טוב יש לי חבר שנוסע לאמריקה עוד מעט, אז אני אנצל את ההזדמנות ואתחדש לי בסמארטפון. כעקרון אני לא מבין כלום בתחום, יש לי סוני אריקסון ישן, ככה שזה די חידוש. חשבתי ללכת על הגלאקסי החדש, אבל שוב זה כי שמעתי עליו מאנשים אחרים פה ושם. אין לי דרישות מיוחדות מהמכשיר ולמעשה אני קונה אותו גם כי המכשיר הנוכחי מתחיל להרגיז אותי, וגם אולי בתקווה שהוא יהווה כלי עזר ללימודים שלי (שוב אין לי מושג בנושא, אני מתחיל בירור- על כן הת'רד) וכמובן כדי להתלהב (אה וצפייה בסרטים ומשחקים ואם אפשר צפייה במסמכים- אני לא רוצה טאבלט אז בבקשה לא להציע) הבנתי שבתקופה הקרובה הולכים לצאת מספר מכשירים אז רציתי לדעת אם להגיד לו לחכות מעט, או פשוט לקחת את הדגם הנ"ל או משהו אחר אם למישהו יש הצעות אחרו…
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי... אני מנסה ליצור תקשורת בין שרת שיושב ב PC לבין קליינט באנדרואיד. המצב כרגע שיש לי את השרת ב PC וגם את הקליינט ב PC ואני מנסה להעביר את הקליינט לאנדרואיד אך ללא הצלחה... משום מה אני לא מצליח לפתוח סוקט כמו שצריך מול השרת... כשהקליינט ב PC הסוקט נפתח בלי בעיה... ניסיתי כל מיני דברים שמצאתי באינטרנט אך לא ממש הצלחתי... try { socket = new Socket(serverIp,7000); tv.setText("I'm at " + socket.getLocalAddress() + ":" + socket.getLocalPort()); inputStream = new DataInputStream(socket.getInputStream()); outputStream = new PrintStream(socket.getOutputStream()); userInput = new DataInputStream(System.in); isConnected = true; …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש חיה כזו שתדרוש סיסמא בעת חיבור מיקרי כיוון שאין לי חבילת אינטרנט? וכמובן שגם לא תציק בעת חיבור לWIFI.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאבא שלי יש יום הולדת חודש הבא והחלטתי לפנק אותו במשהו שהוא כבר רוצה הרבה זמן-קורא ספרים אלקטרוני. היחידי שאני מכיר הוא ה-KINDLE שגם מבחינת תקציב הוא מתאים לי הבעייה זה רק האחריות. רציתי לדעת העם יש עוד מכשירים כאלו מומלצים שגם אפשר לקנות אותם בארץ? התקציב שלי עומד על ~800ש"ח וחשוב שתהיה לו גם תמיכה בשפה הרוסית. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי GPS מדגם GARMIN NUVI 205 הורדתי מפה של ישראל אבל זה לא כותב לי את השמות של הרחובות איך לתקן את זה ? עם יש למישהו מפה מעודכנת השמח ללינק תודה, דן
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המכשיר הקודם שלי -הנוקיה E52, הלך לעולמו(הלך לו הלוח ) ועברו כבר שנתיים כך שאין ממש דרך לממש אחריות, מה שאומר שצריך מחליף. מה שחשוב במכשיר החדש שאני מחפש כרגע לקנות בחנות פרטית: *קליטה טובה *WIFI *מצלמה טובה *כניסת אוזניות סטנדרטית *מערכת הפעלה שאפשר להתקין דברים בקלות(SYMBIAM או אנדרואיד) דברים שלא חובה *מסך נגיעה *GPS(למרות שיהיה נחמד אם זה יהיה קיים) ובגדול זהו.. חשבתי בהתחלה לכיוון סמסונג גלקסי הראשון, אבל ראיתי הרבה תתי דגמים והלכתי קצת לאיבוד... אחרי זה חשבתי לקחת איזה נוקיה, אבל מכשיר נורמאלי שלא נתקע ועם מצלמה סבירה לא מצאתי.. ופה אני צריך את עזרתכם בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט ולא הבנתי כ"כ מה אני אמור לעשות בשביל זה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעבודה Cisco 887W שהוייפיי שלו מעולה אבל , הTRANSFROMER בכלל לא רואה אפילו את הSSID ע"מ להתחבר ! בנוסף לזה יש לי בעיה חמורה עוד יותר , אני יכול להפוך את האייפון שלי ל"נתב" WIFI כדי לגלוש עם מחשב נייד דרך הדור שלוש. וכל מחשב או פלאפון יכול להתחבר אליי , והTRANSFORMER שלי בכלל לא רואה את הSSID שאני יוצר. עכשיו קראתי איפהשהו שלאנדרואיד בחלק מהגרסאות יש בעיה עם AD-HOC , שהוא לא תומך. מישהו מכיר על מה מדובר ומכיר פיתרון לTRANSFORMER ? ואם לא - מישהו יכול להפנות אותי לפורום שאני אשאל בו באנגלית אפילו ???? * יש לציין שביצעתי את העדכון האחרון הזמין + אני מתחבר לכל רשת אחרת עם אותה הצפנה , וגם הפלא שלי משדר SSID ללא הצפנה כלל.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש SGS2 מארה"ב, ספציפית להזמין אותו למכר שלי אשר נמצא בניו-יורק ויביא לי אותו ארצה, לכן אני זקוק לעזרתכם בהקדם האפשרי, אני מוגבל בזמן. בדקתי ב2 מקומות לקניה , האחד http://www.expansys-usa.com/samsung-galaxy-s-ii-android-smartphone-unlocked-16gb-209554/ והשני - http://www.amazon.com/gp/product/B004QTBQ2C/ref=s9_simh_gw_p107_d7_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1TVBQEQNM05C3PCQJG09&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938631&pf_rd_i=507846 הבעיה היא כך, שמתי לב שבהזמנה מאמזון הפלאפון הוא ללא אחריות, ובעיה משנית יותר אך לא רצינית שאיני יכול להשתמש בפייפאל. האם ישנה חנות אשר מומלצת לקנות ממנה? אשמח לעזרתכם בהקדם האפשרי. (מתכוון…
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-