גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
למה המחיר של האייפון 5C חדש ביד 2 עולה כמו אייפון 5? מה הסיבה למחירים הנמוכים?
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.icell.co.il/article_42.html מהמם!
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום! הטלפון S2 שלי כבר עושה הרבה בעיות והגיע הזמן לשדרג הרבה זמן חיכית לזה כדי לקנות לעצמי נוט נחמד עכשיו השאלה שלי היא אם כדאי לקנות נוט 3 או לחכות לנוט 4 שיצא בחודשם הקרובים מה אתם הייתם עושים? התקציב שלי הוא 3K והבעיה שלי היא שיהיה לי קשה לסחוב עם הטלפון הנוחכי תקופה של חודש+- (הוא נתקע המון נכבה וקופא וזאת לא בעיה תוכנתית) בגלל זה אני מתלבט מצד אחד אולי אני יקנה את ה4 שהוא יצא אם הוא לא יהיה ממש יקר ומצד שני המחיר של ה 3 ירד אבל הוא גם דיי מיושן כבר מה אתם הייתם עושים אני ישמח לשמוע את השיקולים שלכם והאם יש מכשירים דומים במחיר נמוך יותר? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתלבט האם לרכוש את סוני Z2 או סמסונג TAB S (דגם 10.5 אינץ) הצרכים שלי הן בעיקר סרטים וקצת גלישה ופה ושם איזה משחק קטן. עד היום היה לי סוני Z והייתי ממש מרוצה, בעיקר מהמשקל והעובי הדקיק, ומהרמקולים. חשבתי לקנות את הסוני Z2 כי הוא בעצם שיפור של כל מה שאהבתי. אבל הבנתי שהטאבלט של סמוסנוג מתעלה עליו בכל פרמטר- חוץ מהרמקולים. מה דעתכם???? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני קונה מחבר K610i (סלקום אם זה משנה). עכשיו, יש לי SIM של פלאפון של סלקום שהוא ישן (הפלאפון של NOKIA הישן ישן, שהיה להמון.. הוא היה כזה כחול וכתום). עכשיו השאלה, אם אני אשים את הSIM ההוא בפלאפון שאני קונה מהחבר, זה יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמת דרך עם איכות צילום טובה אבל שתהיה במחיר סביר. אין לי בעיה להזמין אותה מחו"ל גם. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם ניתן אשמח להפנייה למדריך. לא אכפת לי שימחקו נתונים וכולי, במילא מפרמט אותו. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, התחדשתי במכשיר HTC 8X אתמול ו... אין אפליקציות! כאילו יש אבל לא מספיק. כרגע מה שהכי חסר לי זה WAZE ו TUNEIN (אני יודע שWAZE אמור לצאת ברבעון השני של 2013) מלבד זה המכשיר דיי מגניב וקליל... רק נראה לי שהסוללה לא הכי חזקה שיש... בכל מקרה יש פה אנשים עם WP8 ויכולים לתרום בנושא? כמו אפליקציות או פריצות למינהם למכשיר... נ.ב. סתם למי שתוהה. יש משולש מעצבן בשורה למעלה איפה שנמצאת החווי של הסוללה והשעון שבעצם מראה שאני נמצא על ROAMING (אני בגולן טלקום) מקווה שימצאו אפליקציה שתסתיר את זה כי זה דיי מעצבן בעין וכמו כן הכפתורים הפיזיים דיי שקועים במכשיר, אז דיי קשה לזהות אותם.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, גנבו לי את הפלאפון שהיה לי, נוקיה מפוקפק כלשהי מחבילת חיילים. במקביל, גם גנבו לי אייפוד קלאסיק. החלטתי להשקיע בנגן טוב ובפלאפון שישמש אותי רק לגלישה, בלי יותר מדי דברים מסביב. כיוון שאני כנראה אקנה iPod touch 64gb (היחיד עם נפח נורמלי עד כמה שידוע לי), אני צריך המלצה לפלאפון עם זמן סוללה נורמלי, דפדפן נורמלי (וויפי לא יזיק), וגם מצלמה סבירה, אפילו שזה נמצא בתחתית סדר העדיפויות. אשמח להמלצה בהקדם כיוון שאני חייב לקנות היום. עדיפות לפלאפון, לא הכרחי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במקום כול מיני בקשות שמפוזרות בפורום, אולי שווה לנעוץ אחת ולתמיד ולהפוך את זה לת'ראד בקשות. חופשי..
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני רוצה לפרק את השבב של הרשת האלחוטית מ- Nokia 5800? השבב מולחם או שאפשר לפרק אותו בקלות? אם אפשר לנטרל אותו איכשהוא, זה גם בסדר.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות קניתי טאבלט סיני מהחברה ainol- novo 8 mini הטאבלט בסדר גמור אבל... אני רוצה לעדכן גרסא הנה המפרט שלו: S: Android 4.1 Jelly Bean CPU: ATM7021 GPU: PowerVR SGX540 RAM: 512M,DDR3 Storage 8GB Screen: 1024*768Size: 7.85 inch Resolution: 1024*768 Pixels אני יכול להוריד את המערכת ההפעלה של הנקסוס 7 לטאבלט שלי או לא? כי אני לא יודע אם מערכת ההפעלה של הנקסוס תתמוך ברזולוציה של הטאבלט
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות גלקסי חמש ואני לא יודע איפה הכי זול... נ.ב - אם אני קונה בסלקום יש לי אחריות תיקונים או רק אחריות יצרן?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה - כאשר אני מנסה להעביר כרטיסי ביקור/אנשי קשר מהoutlook לIPAQ כל מה שאני מקבל זה "????????" במקום אותיות.ניסיתי לחפש פתרונות באינטרנט,אבל אף אחד לא ידע להגדיר בדיוק מה צריך לעשות. ברשותי אופיס 2007,וינדוס XP,הותקנו כבר כל התוכנות מחדש (אאוטלוק,activsync,תוספת השפות). האם יש מישהו שיכול לעזור ? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מצלמה דיגיטלית עם כרטיסי CF שהחיבור שלה למחשב הפסיק לעבוד. במקום לתקן אותה או לקנות חדשה החלטתי פשוט לקנות קורא כרטיסים זול. יש למישהו המלצה למשהו ספציפי או איזה רעיון מה כדאי ? אולי זה בכלל לא חשוב ורק לקנות את הכי זול שיש ? הנה כמה דוגמאות לחימום: http://www.gadget4us.co.il/insideProd.aspx?IDP=393 http://www.nextor.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=19&catId=30 http://www.beeu.co.il/product.aspx?p_id=5432 תודה
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני טירון במה שקשור לסמרטפונים. אשמח עם מישהו יוכל להסביר לי. תודה מראש. נ.ב--האם צריך להוסיף תוכנה להגנה מפני וירוסים וכ"ו ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Xiaomi RedMi note 2 נחשב כאחד הסמארטפונים הפופולריים ביותר שניתן למצוא בעולם המודרני. זהו טלפון חכם מדהים שנבנה ממרכיבים מדהימים. התצוגה המדהימה והמפרטים המרשימים משחקים תפקיד מרכזי מאחורי הפופולריות שלו. תצוגה תצוגת HD המלאה 5.5 אינץ' היא אחת התכונות הבולטות ביותר שתוכל לראות בnote Xiaomi RedMi 2. מסך זה מצויד ברזולוציה מעולה של 1080 * 1,920 פיקסלים ויש לו 400 פיקסלים לאינץ'. תצוגה זו כוללת גם את טכנולוגית PSR, האחראית על גרפיקה מדהימה. למרות שזה מסך גדול מאוד, זה לא ירוקן את הסוללה שלך, בגלל למינציה מלאה של GFF. טכנולוגיה זו צמצמה את צריכת החשמל של התצוגה ב- 75%. ביצועים Xiaomi RedMi note 2 מופעל על ידי מעבד 8 ליבות 64bit 2.2GHz MediTek. זה חזק מספיק כדי לספק ביצו…
-
- 2 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב: 1000-1200 ש"ח מכשיר א' להשוואה: אין מכשיר ב' להשוואה: אין מקור רכישה: אשמח לקבל המלצות! פיצ'רים חשובים: בעיקר גלישה באינטרנט וסרטים, קצת משחקים, גודל מסך 9.7 אינץ' ומעלה. אשמח לקבל המלצה למוצר המיטבי בסכום הזה. בנוסף רציתי לדעת האם יש אפשרויות נוספות לחיבור לאינטרנט מלבד התוכניות של חברות הסלולר? תודה !
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום . אני קיבלתי מכשיר - . ומעוניין להשיג תוכנת עברית חינמית למכשיר זה .iPod touch 8GB .
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי שולחן זכוכית עם מסגרת בקצוות, אז שאני רוצה להעיף כל מיני לכלוכים כמו מחיקות/פירורים זה נתקע במסגרת. חשבתי לקנות אחד כזה, לפי הביקורות הם יעשו את העבודה, אחרי הכל אני רוצה לשאוב דברים מיניטורים (אולי זה יהיה טוב גם למחשב, מי יודע) קיצר איזה שואב לדעתכם עדיף? מישהו קנה פעם משהו כזה? אני נוטה לכיוון הכחול http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.635 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3551 ואיך זה עובד?
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום, הבנתי ששני המכשירים טובים, אבל ההיכרות שלי עם עולם הסמארטפונים מועטה. המכשיר אמור לשמש לשיחות, WAZE ואפליקציות שונות, גלישה באינטרנט ומוזיקה (מעדיף אחסון של 16GB ומעלה). איזה מכשיר לדעתכם טוב/מתאים לי יותר ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לחבר נרטב האייפון, כפתור הבית הפסיק לעבוד והוא שומע רק בספיקר, את כפתור הבית אני יכול להחליף לו אבל מה צריך להחליף בשביל לשמוע רגיל ולא בספיקר? אם אפשר את שם החלק באנגלית.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי על N97, למרות שיש עוד כמה שאני מתלבט ביניהם. אני לא כ"כ מכיר מכשירים, אם תוכלו להכיר לי/להמליץ לי על עוד אז אחלה זה מה שאני מכיר ורוצה פחות או יותר: N97 HTC HD2 (למרות שאני לא בטוח בגלל מספר בעיות לפעמים) מכשיר של Sony Ericson שאמור לצאת ואני לא זוכר איך קוראים לו.. חוץ מזה יש למישהו הצעות? אני מעדיף שתהיה לו מערכת הפעלה (שיהיה יותר לכיוון המחשב ולא לכיוון הטלפון, כמו מחשב עם טלפון על הדרך). תודה
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי SGS עם PILOTX 6 וכל אפליקציה שנאי מנסה להוריד או לעדכן מהמרקט פשוט נתקעת על השלב של ההתחלה, כלומר, היא מסמנת לי שהיא מתחילה להוריד אבל לא מגיעה לשלב של האחוזים. גם שאני מנסה להתקין מהWEB MARKET, האפליקציה מופיעה לי במכשיר ונתקעת באותו שלב. ניסיתי למחוק את הCACHE של המרקט וגם חזרתי לגרסה 3.3.12. למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, בקצרה, אמא שלי הביאה איתי כל מיני מכשירים מספרד שהיו אצלה בשימוש בשנים האחרונות. אחד מהם הוא Sony Ericsson T303, ומוטבע עליו הלוגו של Movistar (מפעיל סלולרי ספרדי) (המכשיר יהיה בשימוש אחותי הקטנה, עד כמה שזה משנה) אני רוצה לדעת אם הוא נתמך על ידי המפעילים בארץ ובפרט גולן טלקום? אעריך כל עזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-