גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
היי אני רוצה לפתח משחק לאנדרואיד שמשתמש במנגנון פיזיקלי(מזכיר קצת את הסלינגשוט באנגרי בירדס). מישהו יודע אם יש מנגנונים מוכנים כאלה לאנדרואיד שאני יכול להשתמש בהם? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי חברים. הבנתי ששוחרר רישמית ICS לגלקסי S2. כרגע יש לי מכשיר שנרכש בתאילנד ושעליו הותקן רום של אורנג. עד היום לא יצא לי להתעסק עם רומים חלופיים ושידרוגים אך אני מעוניין לשדרג ל ICS. כמה שאלות: 1. מתוך הנחה שיש רום רישמי של ICS למכשיר, היכן ניתן להורידו ואיך מתקינים אותו? ב KIES לא מצאתי שום אופציה. 2. אם חייב לעשות רוט למכשיר, אשמח להפנייה למדריך מסודר ולהמלצה לרום הכי יציב כרגע ל ICS למכשיר הנ"ל. אין ממש צורך בממשק עיברי.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לעשות עידכון לגרסה שלי בעקבות זאת בוצע הורדה התקנה ההתקנה נכשלה ועכשוי אפילו לא ניתן לעשות RESTORE למכשיר יש המלצות מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז אחרי שה8GB (מוזיקה/תמונות ואפלקציות בעיקר) הדלדל במהירות, החלטתי להגדיל את הנפח, אם כבר אז כבר לכן הלכתי על המקסימום גם מבחינת הנפח וגם מבחינת הדירוג של הכרטיס,מה גם שביצועי המכשיר כאשר הזיכרון מדלדל בכרטיס הSD די נפגעים, ורואים את זה בעבודה לא הכי חלקה (לי אישית זה התחיל באזור ה150 מגה+- פנוים ומטה). אחרי חיפושים קריאת ביקורות החלטתי ללכת על הכרטיס הזה: Lexar 32GB Class 10 microSDHC Memory Card הכרטיס נרכש מEBAY במחיר של 44 דולר (בעיגול למעלה) זהי יוצא כ165+- שקלים (כולל משלוח חינם). הכרטיס הגיע מפורמט כבר (רק כרטיס בלי מתאם),העברתי את כלל התוכן מהכרטיס של ה8GB וביצעתי בדיקה עם SD TOOLS, על מנת באמת לראות שכן העסק אמין ביצעתי את הבדיקה 3 פעמים, אותו תוכן/גודל ולקח…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. אני יודע שזאת שאלה שכנראה נשאלה הרבה, אבל באמת שרמת ההבנה שלי בעניין הזה היא קטנה מאוד ולכן אני צריך תשובות ספציפיות לי כמה שיותר. אני רוצה לעדכן את הS2 לICS ולפי מה שהבנתי אין עדיין גרסא רשמית לרומים של המפעילות בישראל. את הגלקסי 2 שלי קניתי בחנות פרטית (קינגפון), בזמנו הייתי לקוח של אורנג' והתקינו לי עליו רום של אורנג', או לפחות זה מה שאני מניח לפי ה"היי" ו"ביי" של אורנג' כשמדליקים\מכבים את המכשיר וכל הbloatware של אורנג' שהיה לי עליו. מאז עברתי לפלאפון. מס' שאלות - א. האם באמת אין עדיין ICS באורנג'\פלאפון? ב. צריך לעשות רוט? אם כן, איך עושים זאת? ג. איך מגבים את הרום הנוכחי שלי למקרה הצורך? ויש דרך גם לגבות את גרסת האנדרואיד כך שאני אוכל לחזור אליה אם צריך לממש אח…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר אפליקציה משיבון פנימי חינם לאייפון 4S? אני לא רוצה לשימוע הודעות קוליות דרך בזק *151 בתשלום. אני רוצה רק שאנשים ישמעו הודעה קולית שלי וישאירו לי הודעות באייפון שלי.ואח"כ אני אשמע הודעות פנימי באייפון שלי.מבינים? מיקי
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני טירון במה שקשור לסמרטפונים. אשמח עם מישהו יוכל להסביר לי. תודה מראש. נ.ב--האם צריך להוסיף תוכנה להגנה מפני וירוסים וכ"ו ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב האם אפשר לשאול בפורום הזה על שאלות על רדיו-דיסקים( ביתיים או במכונית)? לא מצאתי כאן פורום אחר שנראה לי מתאים. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי נגמרה האחריות לHTC WILDFIRE היקר שלי והחלטתי להתעלל בו קצת.. (אני רוצה להחליף רום לCM7 וOVERCLOCK קטן).. רום סטוק עם FROYO 2.2 חרשתי קצת את האינטרנט כדי לא סתם להטריח פה אנשים ובכל זאת אני רוצה לוודא שאני עושה הכל נכון- 1. התקנת דרייברים מתאימים למחשב 2. העברה לS-OFF ,התקנת ROOT וצריבת recovery ע"י unrevoked 3. 3. התקנת MOD MANEGER על המכשיר 4. התקנת הMOD מכרטיס הזיכרון ואישור לswipe של המכשיר 5. אם הgps לא עובד- לצרוב עדכון מסוים ואחריו radio מתאים ראיתי דרכים ישנות ומסובכות יותר לעשות את השלב הראשון אבל זאת נראית הכי נוחה.. זאת הדרך הנכונה? יש אולי עצות או משהו? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא ממש יודע אם כאן זה המקום הנכון ולא למשל נושאי אפל וכו'.. אבל רציתי לשאול אם מישהו יודע על מקום טוב לרכוש בו כיסוי לאייפד החדש.. הייתי באיידיגיטל, אופיס דיפו, דינמיקה סלולר ובאג.. לא מצאתי שום דבר מעניין במיוחד.. באינטרנט מצאתי כמה וכמה דגמים ממש נחמדים אבל אף אחד מהם לא נשלח בנוחות לארץ. אשמח אם מישהו מכיר חנות שמייבאת או בעלת כיסויים ומגנים. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כתבתי אפליקציה לאנדרואיד ללקוח שלי. הוא צריך טאבלט כדי להריץ אותה. הוא לא יריץ שם כלום חוץ מהאפליקציה הזו, אבל הוא לקוח עסקי שצריך משהו אמין, עם סוללה כמו שצריך, שירוץ זריז ולא יתקע, עם תקשורת סלולרית ומסך גדול. המחיר לא קריטי אבל עדיף שיהיה זול ועומד בדרישות מאשר יקר ועומד בהן. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום! ברשותי אייפד 2 חדש עם פתק החלפה וברצוני לשאול האם כדאי לי להחליפו באייפד 3 תמורת תוספת של כ350ש"ח. אנא שקלו הצעותיכם. האם האייפד 3 חזק בצורה משמעותית מה2 או שנתווספו לו כמה דברים לא משמעותיים? תודה ולילה טוב!
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם יש מידע על טאבלט win 8 מבית אסוס בסגנון הטרנספורמר. ואם אין מישהוא יודע אם אני יכול להריץ בנוסף לאנדרויד על אחד ממכשירי הסדרה גם win 8 ? אני לא מדבר על הslate. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מה הולך HW? רציתי להתייעץ איתכם לגבי מכשיר חדש + דילמה מול אורנג' ורמי לוי. בתור סמארטפון ראשון, ה-HTC SENSATION נראה לי מצוין - גם לא מצאתי התקדמות משמעותית בינו לבין ה-SENSATION החדשים (ה-ONE X וה-EVO 3D זה כבר משהו אחר), וגם יש לי אופציה לרכוש אותו ב1800 ש"ח (מחיר חסר תקדים בהשוואה למחירים שראיתי בארץ). אשמח שתתייחסו לנקודה הזו. נקודה חשובה נוספת - למכשיר הזה אין החזרים אצל אף מפעילה (ניתוק זיקה), כי אף אחת לא מוכרת אותו. מצד שני, יש לי אופציה לרכוש אותו ולעשות חבילה אצל רמי לוי. תראו כמה יוצא לי סה"כ בחודש ותגידו מה דעתכם. עלות המכשיר - 1800/36 (פרישת תשלומים) = 50 ש"ח חבילת 5GB גלישה = 55 ש"ח דמי שימוש חודשי = 15 ש"ח 300 דק' שיחה, 15 אג' לדקה = 60 ש"ח 100…
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום חברים. אמי החליטה שהיא רוצה סלולרי "כמו שלי". כמובן שהיא לא מעוניינת להשקיע 3K על מכשיר. מצד שני היא לא צריכה מכשיר שכזה אז הנה אנחנו בחיפוש אחר מכשיר בתקציב שפוי, נניח סביב ה 1000 ש"ח, עם המגבלות הבאות: 1. חובה ממשק בעיברית. 2. רצוי מאוד תמיכה ב ICS (אפילו לא "מהקופסא" - נניח מכשיר שאפשר לעשות לו רוט ולהתקין עליו רום חלופי). ברגע שיש את זה הדרישה הראשונה נענית אוטומטית. זהו את האמת, יש למישהו רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ישנה אפוציה שניתן להגדיר שכאשר מוסיפים אירוע ללא זמן ספציפי (נמשך כל היום) הוא יסתיר את זמן(משך) האירוע? שלא יראה את הטקסט "כל היום" בתמונה המצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אז ככה, הבעייה היא כזו- מדי פעם, בזמנים לא מוגדרים ובלי עקביות (אבל לא בשכיחות גבוהה, עכשיו זה קרה בפעם השלישית, כשבפעם הקודמת זה קרה לפני כמה חודשים והראשונה חודש קודם) אני לא יכול לקבל הודעות SMS. שליחת SMS מתבצעת בצורה תקינה. יש מספיק מקום פנוי במכשיר, כך שלא זו הבעייה. מה שמעניין אותי אם זה באמת 'מצב נדיר' כמו שהנציגים אומרים לי פעם אחר פעם, (יחד עם הבטחה שזה לא יקרה שוב אחרי שהם איפסו משהו במערכת שלהם) או שזה קורה פה לעוד משתמשים. בנוסף, הודעות שנשלחו אלי בזמן התקלה הולכות לאיבוד בנבכי רשת סלקום. אין אפשרות לשחזר אותן. עדכון קטן- הנציג שדיברתי איתו עכשיו (שהיה נחמד דווקא) טען שיש בעייה ברשת ואני לא היחיד שחווה את התקלה כרגע, ואין זמן מוגדר לפתרון התקלה. "עובדים על ז…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/Extended-Battery-2000mAh-Samsung-Galaxy-S-II-S2-I9100-/280878390335?pt=PDA_Accessories&hash=item4165a81c3f מישהו מכיר את החברה? התנסה עם הבטריה הספציפית הזאת?
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לאחיינית שלי טאבלט פשוט זול אבל טוב. היא בת 5. iPad יקר מדי וגם מסובך (לא מעוניין לפרוץ) ראיתי כל מני של אנדרואיד אני לא יודע מה מומלץ. אשמח אם תמליצו לי, המטרה עד 800 שח. שיעבוד מהר עם אפליקציות של משחקים, לימוד אנגלית ואפליקציות חינוכיות אחרות. כמובן גם צפחה של תכנים ביוטיוב. אני לא רוצה מכשיר שיתקע או יהיה איטי מדי! תודה
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני לפני קניה של Asus Transformer. הבדל המחירים בין ה-16 ג'יגה ל-32 ג'יגה דיי משמעותי (כ-400 שקל הפרש) ולכן אני תוהה, האם יש הבדל בין המכשירים מלבד הבדל הזיכרון? תודה!
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום יש לי Archos SA A9 קיבלתי אותו עם ווינדוס 7 סטרת,אז החלפתי ל ווינדוס 7 מולטי סבבה הכל עובד כל הדרייברים פועלים חוץ מי אחד... וזה המגע.. הוא פועל עכשיו כמו ''מחשב רגיל'' מישהו יכול לעזור לי לסדר תמגע
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי הביא לארץ אייפד שהוא קנה בארה"ב - כשהוא נכנס להגדרות ICLOUD בשביל להירשם הוא נכנס לאפשרות של קבלת Id apple חינם, ולאחר שהוא ממלא את כל הפרטים ומנסה להמשיך הוא מקבל הודעת שגיאה: "קוד שפה שגוי". קראתי במקום אחר שמישהו עם אותה בעיה עקף אותה ע"י כך שהוא שינה את שפת המערכת לאנגלית (הגדרות - כללי - בינלאומי -שפה). אך השאלה היא האם לאחר מכן יש תמיכה מלאה לשפה העברית? אני לא בטוח ביעילותו של הפתרון המוצע ולכן אודה על קבלת עזרתכם המקצועית בעניין...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה אני הולך להיות בארה"ב תקופה יחסית ארוכה, הבאתי מהארץ טלפון סלולרי ישן, ואני מעוניין להשתדרג למכשיר חדש. בדקתי את המפעילות ו Verizone ו-Sprint ירדו מכיוון שהם HDCP ולא GSM. נשארו AT&T ו T-Mobile החבילה החודשיות (ללא חוזה) של T-Mobile הכי מתאימה לי ($30 ל-1500 דקות) אז אני מחפש לקנות סמרטפון שיעבוד איתם ושאני אוכל לעבור לתוכנית אחרת או למפעיל אחר בעתיד (כלומר Unlocked) חשבתי על ה Galaxy S2 מ-Ebay אבל הבנתי שיש לו בעיה עם T-Mobile, המסך שלו דיי גדול (אני מעדיף משהו שיכנס לי לכיס...) והוא זולל סוללה, זה נכון? על מה אתם ממליצים? ללכת על ה SGS2? משהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
לגבי מהירות mbps ניקח לדוגמא את הוט מובייל כי היא יותר רלוונטית כלפיי .. הנתונים : החברה תספק 42Mbps מהירות עד 3 GB ולאחר מכן תואט ל512 kbps וב tethering - 64kbps אני רוצה להבין מה זה אומר MBPS ? megabyte per second או מגה ביט ( מה שדומה לשיטת החישוב של ספקיות אינטרנט ואז מהירות הורדה יוצאת לי בערך 5 מגה לשנייה ) אם זאת השיטה אז יוצא שאני מוריד אחרי 3GB במהירות של 64 קילו לשנייה וכמודם סלולרי 8 קילו לשנייה זה נשמע לי איטי ביותר וקצת מוגזם אפשר להסביר לי בבקשה איך הולך כל הקטע הזה?
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-