עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שחררתי השבוע משחק באבלס כיפי וממכר: https://play.google.com/store/apps/details?id=bubbles.android אשמח לפידבק - תגובות, באגים, ובבקשה תכתבו review של 5 כוכבים אם אתם נהנים !! זה יעזור מאוד. תמונה מהמשחק:

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. תקציב: 1000 ש"ח. דרישות: עברית כמה שיותר מלאה, מסך 5" או גדול יותר, זיכרון לפחות 2 ג'יגה, תמיכה בתדרים של הארץ, אפשרות לתקן את המכשיר בארץ במקרה של תקלה, בעדיפות להזמנה מחו"ל. אני לא בטוח אם כל אלו מתאימים לתקציב והדרישות אבל שמתי לב ל: moto g 3rd gen xt1541 2015 הגירסה עם 2 ג'יגה זיכרון ו 16 ג'יגה נפח איחסון. Meizu m1 metal Xiaomi Redmi Note 3 Xiaomi mi 4i Xiaomi mi 4 Asus Zenfone 2 ZE551ML 4GB RAM 32GB Asus Zenfone 2 Laser ZE500KL 16GB Asus Zenfone 2 ZE551ML 2GB RAM 16GB פיספסתי משהו? שאלה נוספת למי שיש ניסיון בהזמנה מחו"ל ומאמזון באירופה. כל המכשירים שנמכרים באתרי אמזון מסופקים עם שקע שמתאים למתח בארץ?…

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  3. Started by miaoo673,

היי, ממיר הסרטים שמגיע עם הנגן מוציא את כל הסרטים מסנכרון. האם קיימת תוכנה מומלצת במקומו?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by tevAmir,

אהלן! אני מחפש טלפון כבר די הרבה זמן ונסגרתי על ה-Motorola Defy Plus. יש לי מישהו שטס לארה"ב השבוע ויכול להביא. הבעיה היחידה היא שאני לא יודע אם תהיה לי בעיה עם העברית.. אני יוכל להתקין עליו ROM של סלקום או אורנג' והוא יהיה בסדר גמור גם מבחינת תפריטים וגם מבחינת הודעות מקלדת וכו' אשמח לתשובה (מוסמכת) כמה שיותר זריזה כדי לא לפספס את ההזדמנות.. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שתי יצרניות אמריקאיות ואחת סינית מתקרבות עוד קצת לנקודה בה יחזיקו יחדיו במעל ל-60 אחוזים מכלל שוק המחשבים לכתבה

6. Started by hararim,

אני לפני קנייה של מכשיר GPS וכנראה שאלך על ה- MOOV 300 . רציתי לדעת אם ברגע שאני רוכש אותו הוא מגיע עם מפות מעודכנות? אם לא אז האם ניתן לעדכן את המפות דרך האינטרנט בחינם? ןגם אשמח לקבל חוות דעת על המכשיר או המלצות למכשירים עדיפים באותו סדר גודל של מחיר. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by EyEOnE,

לא ראיתי פה שום דיון על הטאבלט העתידי הזה שאמור לצאת לשוק ב-15 לחודש. מה כל הבאז שהם מנסים ליצור? מה כבר הם יכולים לשות ששאר החברות עדין לא עשו? מי שלא יודע במה מדובר הנה קישור לאתר הרשמי של החברה: http://www.whoistabco.com/

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  8. אני מחפש מכשיר שכל תכליתו יהיה לאפשר לי לקרוא ספרים בפורמט PDF במיטה מחפש את הדרך הכי זולה ובוודאי ששוקל גם יד 2 מחשבות שהיו לי: מחשב כף יד בן 6 שנים אייפוד טאצ' ישן פלאפון HTC פאלם שחור לבן

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Ovid,

http://www.engadget.com/2011/12/15/meizu-mx-review/ וזה מכשיר שעולה פחות מ-400$. נראה לא רע...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היי, אני מעוניין לרכוש לעצמי OPO, ב-Black Friday שהיה פתחתי חשבון באתר, הוספתי את המכשיר לסל הקניות שלי, ובעצם שריינתי לעצמי את הרכישה. אין לי כרטיס אשראי (נער עובד), אז טענתי סכום של 540 דולר לכרטיס ויזה נטען של בנק הדואר. מאחר ולא הזמנתי בעבר מחו"ל, אין לי רקע עם כל הליך ההזמנה, ולכן אני גם צריך עזרה. המצב הנוכחי הוא שיש לי כרטיס טעון, האם אפשר לשלם דרך האתר ללא פתיחת חשבון PP? מה אני צריך לעשות (חוץ מפתיחת חשבון ב-Shipito)? אשמח לכל הכוונה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכולם , אני רוצה נגן MP3 מהדיוטי פרי , אני לא רוצה משהו יותר מדיי משוכלל עם סרטים וכאלה. שיהיה אמין , קל לתפעול (בלי ITUNES למיניהם וכו') ואיכותי. אשמח אם תעזרו לי (אני בכוונה לא נותן תקציב , סה"כ הדרישות שלי לא גרנדיוזיות..) מה שכן , אני צריך את ההמלצה עוד היום כדי שחבר שנוסע היום בערב יוכל לקנות לי. תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  12. אני מפעיל את האוזנייה ..מפעיל חיפוש התקנים חדשים בפלא K610I וכלום...

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  13. היצרנית הסינית מסתערת על השוק האמריקאי עם סמארטפון דגל מרשים, במחיר שיוכל להוות תחרות ל-OnePlus 2. האם נראה אותו גם במחוזותינו? זה כבר לא כל כך ברור לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-axon-הוא-הסמארטפון-הטוב-ביותר-של-zte-אבל-לא-ב/

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני רוצה היום או מחר לקנות פלאפון חדש ולהיפטר מה מוטורולה V980 הישן שלי... אני הולך לקנות פלאפון בסלקום ואין לי מושג מה הולך היום בשוק ומה כדאי בכלל... שמעתי שסוני אריקסון טובים.. אז ככה התקציב שלי הוא באזור ה 1000-1100 שקל באזור פלוס מינוס המטרות שלי מהפלאפון שיהיה בו הכל... משחקים - אם אפשרות הורדת משחקים נוספים לפי בחירתי - חשוב לי למה בעבודה אני משתעמם ברמותתתת מוזיקה - גם כן הורדה של מוזיקה לטעמי ושיהיה איכות טובה וידיאו - לא צריך להסביר יותר מזה מצלמה - שתהיה איכות טובה ושמעתי שיש כזה דבר שאני משלם 10 שקל ויכול לגלוש במסנג'ר ובאיסי לכל החודש בסכום של 10 שקל אם תוכנה זה נכון? מעוניין מאוד בזה מה יש עוד? קיצור פלאפון =P

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  15. כול פעם שאני מנסה לעביר שיר לכול פאלפון כול קובץ אני מקבל קובץ זה מוגן מפני כתיבה בבקשה תעזרו לי איזה מרגיז זה

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  16. אני מעוניין לקנות טאבלט ורציתי לדעת אם זה יתכן ובאיזה מכשיר זה יתכן? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by KoM,

http://www.gsmarena.com/nokia_n97_available_for_preorder__costs_only_524_us_dollars-news-901.php

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  18. Started by Omerole,

מאז שהם עשו איזה פריז ענקי,מישהו שמע מהם?

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  19. כדאי לקנות? האם יש חלופות טובות יותר? http://web.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=36648

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  20. שלום לכולם, ראיתי כתבה היום לגבי משקפי מציאות מדומה באיכות סבירה ומחיר ממש זול שיכול להתחבר כמעט לכל סמארטפון. ניתן לראות דוגמאות של משקפיים כאלו כאן: http://www.dx.com/s/Universal+Virtual+Reality+3D מה דעתכם על הדבר הזה? האם באמת ניתן לראות באמצעות האייפון 5 שלי סרטים 3D? האם יש לדבר הזה בכלל חומרה כיום? משחקים/סרטים 3D? במידה ואני באמת מזמין איזה הכי כדאי?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. יש לו 2 בקופסא מסלקום, שהוא קנה אבל הוא מעדיף להשתמש בפלאפון הישן שלו, מכל מני סיבות

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  22. אני צריך לבחור סמארטפון כלשהו מבין החמישייה הבאה: Xiaomi Mi 4c 32GB Xiaomi Redmi 3 Pro 32GB LG K10 K430Y LG Nexus 5X 32GB Samsung Galaxy S5 neo SM-G903F חשוב לי הדברים הרגילים - ביצועים, זמן חיים של הסוללה, איכות המצלמה, איכות המסך וכו'. הבעיה היא שאני לא יודע איך להשוות בין הדברים האלה. מצאתי כמה אתרים עם בנצ'מארקים לסמארטפונים אבל זה שהסמסונג קיבל ציון 8412 במבחן הביצועים שלהם וה-LG K10 קיבל 7120 לא אומר לי הרבה. יש לכם עיצות איך להעריך איזה סמארטפון טוב יותר מהאחרים באיזה היבטים? הם כולם באותה רמת מחיר חוץ מה-K10 שעולה כמה מאות שקלים פחות מהאחרים.

23. Started by -SainT-,

אני העברתי ספר בפורמט TXT למכשיר, אבל כשלחצתי "view" הוא אמר לי שהטקסט גדול מידי וקיצץ אותו. יש איזושהי דרך לקרוא טקסטים גדולים במכשיר הזה? אולי תוכנה או משהו? אם רק היה אפשר לבטל את ההגבלה על התוכנה המובנית...

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  24. כן, הצלחתי לדפוק את המכשיר. עדכנתי פנימה את הרום של דוק 6.2, ומיד אחרי זה שמתי את הJPY עברית שהיה בת'רד השני, וכעת המכשיר אינו עולה, וגם אינו נכנס לריקברי מוד או דאונלוד מוד, אכלתי אותה סופית? טוב, זה נכנס בנס לריקברי מוד וביצעתי מזה שנמוך בחזרה לרום של פיילוט X. אז אין בריק. נא להסיר ת'רד.

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. הגלגול החדש של מכשיר הביניים הפופולרי עתיד להציע חיישן צילום של 64 מגה-פיקסל, שבב גיימינג עדכני מהמתחרה העיקרית של קוואלקום וסוללה גדולה מבעבר לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.