עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by arake,

יש לי נגן mp3 IP-836 AR של חברת up tec משהו כזה ושאני שם שירים בעברית השם שלהם יוצא בג'יבריש שמעתי שיש עידכון קשוחה או איזה תוכנה שיכולה לשנות את זה לעברית אם למישהו יש מושג על מה אני שיגיב תודה

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  2. קודם כל, אני לא שם את הנגן על מקסימום ווליום עם אוזניות! יש לי נגן Iaudio i7 של Cowon וכשאני שומע עם אוזניות הווליום בערך על 15-22 מתוך 40 . כשאני רוצה לחבר את הנגן ברכב דרך חיבור ה AUX שמתי לב שרצוי להרים את הווליום של הנגן עד המקסימום (או ממש קרוב למקסימום) בשביל שישמעו טוב. השאלה היא האם זה עלול לעשות נזק לנגן (בטווח הקצר או הארוך) תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם, אני כאמור מחפש נגן חדש לצבא כי הSAFA הנוכחי שלי התפגר אחרי 3 שנים... כמו שציינתי בכותרת, הטווח מחירים הרצוי הוא בין 200-400 ש"ח כשאפשר לחרוג למרות שלא רצוי. הדרישות שלי הן מאוד בסיסיות. חברה טובה, רצוי בטריה נטענת ואיכות שמיעה בינונית ומעלה. אין לי שימוש בוידאו, רדיו, משחקים וכל האפשרויות האחרות, רק נגן. בקשר לנפח, רצוי שיהיה יותר מה-512MB שיש לי עכשיו אבל כיוון שגם עם זה אני מסתדר אז אין לי בעיה גם עם 512 אם חייב. ובקשה אחרונה לסבלניים שביניכם. אני אשמח מאוד אם תוכלו להציע לי את המכשירים המשתלמים ביותר לכל טווח מחיר, נאמר לסביבות ה200 300 ו400 ש"ח. אחרי כמה בירורים אני כבר די יודע לגבי האפשרויות הקיימות של mpio, סנדיסק, iRIVER וכד'. אני רק לא יודע כלום על איכ…

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  4. Started by ran07,

מישהו יודע מתי תיצא גירסא החדשה

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  5. Started by TaMiRn2,

יש אפשרות לגרום לאייפון שמחובר לטלוויזיה להציג את הכל? (הכוונה היא לא רק תמונות וסרטים אלא גם תפריטים ואתרי אינטרנט) אני מתכוון גם דרך שינויים קטנים במערכת הפעלה שלו כמו שראיתי אנשים עושים בדברים אחרים (אם זה לא חוקי אני מצטער...) וגם דרך תוכנות (שהם מוכרים\לא מוכרים)

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  6. כל קטע וידאו שאני מעביר מוגבל ב5 דקות לא משנה באיזה usb mod אני מעביר אותו מישה הצליח?

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  7. Started by Asaf.Y,

שלום אני מחפש חלק שממיר את היציאה התחתונה של NOKIA E65 לפלאג של אוזניות. מישהו יכול לכוון אותי איפה ניתן להשיג חלק כזה בארץ ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  8. Started by Weihenstephan,

שלום כולם, מחפש מכשיר פשוט, עדיפות למקשים וסוללה חזקה אם אפשרות ל wifi hotspot כי אני רוצה לחבר את הלפטופ עם החבילת גלישה של גולן טלקום.. יש המלצות למכשירים חוץ מ e72 , e6 וכו'?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  9. הטלפון (נוקיה 6233) הלך ולכבר לא משתלם לתקן,חשבתי שרק המסך הלך אבל אחרי שהחלפתי כנראה גם הבורד עצמו הלך, היות ועכשיו יש תמונה שזה בעצם רק "שלג",מקודם לא הייתה תצוגה בכלל מסך שחור. כרגע התלבטות היא אם לעשות ביטוח על נייד שנשאר לי לשלם עליו רק עוד 300 ש"ח ולעשות ביטוח זה 30 שקל לחודש למשך שנה (360 ש"ח) או לשדרג למכשיר הנ"ל,במסגרת המבצע הוא יוצא כ-2160 ש"ח והתשלום הראשון מתחיל בחודש 13. ומקבלים חבילת נוויגיטור בחינם (רק לניידים עם GPS מובנה,נראה לי בשיטת חיוב-זיכוי). יש גם את ה-E71 אבל הוא מתאים יותר לאנשי עסקים ככה שזה לא מתאים לי כ"כ. מבחינת ניידים אחרים אין להם GPS מובנה. יש צפי שהנוקיה 5800 תגיע לסלקום ? כי אז זאת תהיה אפשרות הרבה יותר טובה אני חושב, למרות שאני מחפש עכ…

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  10. המכשירים החכמים החדשים של גוגל ו-HTC, תחת המותג שחיסל את הנקסוס, ייחשפו באירוע רשמי ב-4 באוקטובר לכתבה

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by slip,

קראתי איפשהו שיהיה תמיכה בCOWON D2 לכרטיסי זיכרון פלאש של SDHC,האם הוא כבר קולט אותם או שעדיין לא?(לפי העדכונים האחרונים של הFIRMWIRE) ואם כן מישהו ניסה וראה שזה לא אוכל את הסוללה?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  12. Started by yonatan.mendelson,

הדגם המוזל החדש מבית Meizu מכיל שבב בעל זהות מפתיעה שפועם בתוכו - Exynos 7872 חסכוני מבית סמסונג, עם שש ליבות עיבוד לכתבה

13. Started by ConRoe X Fire,

יש לי את ההודעה הזאת במסך הראשי. הפלאפון לא נפל לי או משהו, סתם באתי להתקשר ולא הצלחתי ואז ראיתי את ההודעה הזאת. משהו שאני יכול לעשות או להתקשר לחברה?[br]פורסם בתאריך: 3.10.2009 בשעה 23:23:17 הלכתי היום לסלקום ומסתבר שהפלאפון דווח כגנוב, למרות שיש לי אותו כבר יותר משנה (קניתי אותו ממישהו ביד-2).אמרו לי או להחליף פלאפון או לתקן אותו במעבדה פרטית שזה מה שאני הולך לעשות. כמה לדעתכם זה יעלה לי?

14. דור 5 איפוד וידאו אולי זה קשור לתוכנת המרה? במחשב הכל בסדר בכל אופן שאני מעביר את זה לאיפוד אחרי לא הרבה זמן הסרט נתקע וממשיך וגם מאבד סאונד (לא שומעים אחרי שזה נתקע)

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  15. Started by euch,

שלום וברכה! רציתי לשאול האם מישהו מפה התנסה בשעון חכם של חברת גרמין דגם vivoactive4 או של חברת fossil דגם gen5 אני מברר דווקא על דגמים אלו כי אני רוצה שעון שיכול לעבוד לבד - ללא כל סינכרון עם הסמארטפון, בעיקר אני צריך אותו בשביל כמה אפליקציות מוזיקה, כך שאין לי צורך בשיחות ושאר הדברים חוץ ממוזיקה אשמח תגובה יעקב

16. Started by eran131,

שלום לכולם קניתי השבוע GALAXY S II החדש !! **נערך ע"י מנהל הפורום.אין אפשרות לדון בדברים בלתי חוקיים ע"ג הפורום** למה הדפדפן אינטרנט לא מציג לי את האתר http://www.one.co.il במלואו... מי שמכיר את האתר אז הוא מציג לי אותו חלקית (עד למדור הספורט למטה בלעדיו) מה אפשר לעשות ?!?! תודה, ערן

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by D-M-X,

יש לי אפשרות להביא אותו מקנדה ולפרוץ בארץ... האם שווה להתעסק עם כל זה מבחינה כלכלית או שעדיף לקנות בארץ ב3K (מדובר על דור 3 16 GB)

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  18. Started by Men7a,

רכשתי את הטלפון אתמול ויש לי שאלה קטנה חיברתי אותו לרשת אצלי בבית בWI-FI אבל משום מה הוא תמיד משתמש באינטרנט של סלקון הרגיל ולא בWI-FI כדי שאני ישתמש בWI-FI אני צריך להיכנס אליו ואז לרשום תאתרים , עשיתי גם שהעדיפות תיהיה מהWI-FI אבל זה לא עוזר לOVI-store הוא נכנס דרך האינטרנט של הטלפון וגם לאינטרנט הרגיל אם אני לא נכנס במיוחד דרך הWI-FI יש דרך לעשות שרק מתי שאין WI-FI הוא ישתמש באינטרנט של הטלפון??? ומתי שיש WI-FI שלא יתחבר בכלל ומה ההבדל בין מערכת פרוצה למערכת רגילה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. חבר שלי מחר מקבל פלאפון חדש ומביא לי את הישן שלו(לא יודע איזה דגמים אלה אבל זה גם לא ממש משנה בשאלה הזו) המכשיר שהוא יביא לי יהיה בלי סים רק מכשיר עצמו איך אני מסדר לו מספר או ביגטוק? ואני רוצה לעשות דרך אורנ'ג כמה זה אמור לעלות לעשות סים או מה שרק לא צריך בבקשה עזרה תודה

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  20. בדר"כ אומרים שרומים בשפה האנגלית הם מהירים יותר מהשפה העברית. האם זה נכון לגבי כל המכשירים?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. אהלן, אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון, ואני לא בטוח שאני מבין את הקטע של המהירויות. לפי מה שקראתי כרטיס זיכרון עם מהירות גבוהה הוא רלוונטי בעיקר למצלמות דיגיטליות ולזמן הטעינה שלהם בין צילום לצילום , אז אני לא בטוח שזה רלוונטי לסלולרי. וההבדל במחיר בין כרטיס זיכרון במהירות נמוכה למהירות גבוהה הוא ממש ענק, ויש מהירות X60 ועד X600 ויותר אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון של 32 גיגה לסלולרי שלי 1. יש משמעות למהירות? ואם כן, איזו מהירות כדאי לי? 2. מישהו יכול להמליץ על משהו מחו"ל (כי מהמחירים פה בארץ גבוהים בטירוף...)

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מעוניין לנייד שני מספרים לחברת HOT mobile, מספר אחד שנמצא כרגע תחת אורנג', ואחד שנמצא תחת פלאפון. החשש העיקרי שלי הוא מפני בעיות קליטה. באתר של HOT mobile מצויין "ניתן להצטרף לרשת HOT mobile עם מכשירי GSM תומכים מדור 3 ומעלה". לצערי, אינני מבין דבר בתחום הזה, ולא הצלחתי לתפוס את כל עניין התדרים. לכן, אודה מאוד אם מישהו יוכל לאמת לי את שאמרו לי בחברת HOT mobile, כי שני המכשירים המתוארים להלן מתאימים, ולא יהיו בהם בעיות קליטה: 1. Nokia 5800 XpressMusic – ע"פ עדכוני ההתקן במכשיר, מדובר בסוג RM-356, תאריך גרסה מותאמת: 11-05-09. 2. Sony Ericsson Xperia Arc – מספר דגם (כפי שרשום ב"אודות הטלפון") – LT15a, אולם מתחת לסוללה ועל אריזת המכשיר רשום LT15i; גר…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by tood24,

כותרת

24. Started by lael,

צריך עזרה בקניית mp4 או mp3 . הכי חשוב איכות !

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  25. רק כשבוע לפני תערוכת MWC השנתית מציגה LG את מכשיריה החדשים לשוק הביניים, המגיעים עם מעבדים מרובעי ליבה, מסכים בגדול 4\" או יותר ועלות-תועלת ברמה מסחררת לכתבה: http://hwzone.co.il/lg-%d7%9e%d7%aa%d7%a8%d7%92%d7%a9%d7%aa-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99/

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.