גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
הפוסט בבלוג של גוגל מובייל: מקורות: http://googlemobile.blogspot.com/2011/07/download-map-area-added-to-labs-in.html http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=813774
-
- 26 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני קצת מתלבט, אני אמור לקבל מכשיר חדש בימים הקרובים, התלבטתי בהתחלה בין גלקסי אס2, לאייפון 4, ואז אחרי נבירה קצרה ברשת כבר שיניתי את דעתי שאני מעוניין בגלקסי אס2 אבל במקביל גם שמתי לב שאייפון 5 אמור לצאת בסביבות ספטמבר אוקטובר.. מה אתם אומרים, שווה לחכות לו? או ללכת על הגלקסי אס2 וזהו ? תודה, יום טוב
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי Galaxy S עם ביטוח. עכשיו אם אני מדווח עליו כגנוב מה עושים לו ? חוסמים אותו ? אפשר לבטל את החסימה הזאת ? לפי מה שהבנתי ברגע שמדווחים עליו כגנוב הוא נחסם לחלוטין מרשת אליה הוא שייך, אך ברשתות אחרות הוא יכול לעבוד - זה נכון ? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן MP3 פשוט (בלי משחקים וכאלה - העיקר מוזיקה). אז מהניסיון שלי עם SANSA FUZE שהוא סביר מבחינתי, חשבתי ללכת על עוד אחד. עכשיו מגיע הקטע, הנגן הזה בא בגדלים של 2GB, 4GB, 8GB. ה2GB מאוד זול אבל הוא לא מספיק נפח. עכשיו הבנתי שאפשר להרחיב את הזכרון שלו על ידי כרטיס microsd. אז אם אני לוקח נגן של 2GB ומוסיף לו כרטיס של 16GB זה יוצא לי 18GB במחיר כולל של 270 ש"ח. לעומת זאת נגן רגיל של 8GB עולה 300 ש"ח (מחירים הכי זולים בזאפ). אם כך, מה הוא בעצם החסרון בלקחת עם כרטיס הרחבה או שאין חסרון? למה בכלל ללכת על הדגם של 8GB.. מה אתם אומרים עדיף יותר? האם יכולות להיות בעיות עם כרטיס הרחבה? ד"א, אם יש לכם נגן שווה ערך במחיר דומה אשמח לשמוע. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך טלפון חדש אחרי שנתיים וחצי עם הנוקיה 6120, אחרי הרבה כאבי ראש צימצמתי לשתי האפשרויות הטובות ביותר במסגרת התקציב שלי עפ"י הדרישות: - עד 1500 ש"ח - מסך לא גדול מדי אך נוח לגלישה (עד 3.5"), חייב להיות עמיד (Gorilla Glass) ועם ראות סבירה לפחות באור שמש. - איכות שמע (טלפון) טובה וגם בדיבור - מנהל משימות יעיל עם הקלדה נוחה, יתרון לSWYPE - חיי סולללה טובים - מצלמה טובה אז אני מתלבט בין הsamsung ACE S5830 למוטורלה DEFY, השני עם מסך גדול יותר עם רזולוציה עדיפה ואפילו קצת יותר קטן מהACE, הוא גם עמיד יותר באופן כללי אם כי איני יודע כמה זה תופס לגבי המסך. מצד שני, הACE זול יותר ומחזיק יותר זמן מהמוטו בסטנד-בי. אה וגם יש לו תמיכה באנדרויד 2.3 מה שאני לא יודע אם יש לDEFY. דב…
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני סגור כבר על ה-C2 של COWON ויש לי שאלה לנגן יש חריץ הרחבה לכרטיסי MICRO SD יש הגבלה כלשהי מבחינת נפח הכרטיס שהנגן מסוגל לקרוא ? האם אני יכול להוסיף לנגן כרטיס של 32 G והנגן יקרא אותו בלי שום בעיה ?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
כן כן, אתמול בשעה 22:00 פורסם בערוץ הרשמי של HTC, שהבדיקות של 2.3 מתקרבות לסיומן. בסוף החודש יתחילו להוציא את העדכון למכשירים!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מכשיר חדש, אני עוד לא מסתדר כל כך עם התוכנה.... תחילה הייתי שם שירים בipod בכך שהייתי גורר אותם עם העכבר מתיקיה בווינדוס אל התוכנה, הdevice בקטגוריה music. כך הייתי שם שירים והייתי מוחק אותם מהמכשיר עם delete פשוט. עכשיו, אחרי שעשיתי כל מיני דברים, אני לא יכול להעביר ולמחוק שירים בצורה שכתבתי. שני דברים שעשיתי זה סימנתי בV את הSync music, והעברתי שירים מהמחשב לLIBARY, ומשם לdevice. לא יודע אם פעולות אלה קשורים לבעיה, אבל אני חושב אלה הדברים החריגים היחידים שעשיתי. ואת שניהם אני עדיין לא מבין. (מה זה נותן לי ה-Sync הזה? ובשביל מה הLibary?) אשמח לקבל עזרה, אני דיי אובד עצות.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום חברים אחרי מעל שבוע של קריאה ברשת בחרתי את הטבלט החדש שלי: http://hotmid.com/malata-zpad-t8-tegra-2-9-7-capacitive-multitouch-ips-android-2-2-flash-10-1.html מסך 9.7 עם ips! כמו אייפד...עם metal frame לא רק פלסטיק במבנה שלו... קודם חשבתי על זה האמת (אותו מפרט, מסך לא ips! אבל בגודל 10.1): http://hotmid.com/malata-zpad-t2-3g-10-capacitive-multitouch-tegra-2-android-2-2-flash-10-1.html הכל עשוי פלסטיק בלבד! אשמח לשמוע דעתכם וכמה יפריע לי העובדה שלקחתי מסך קטן יותר...האם זה יתרון או חסרון במשחקים/סרטים/אינטרנט כי הבנתי שהמסך אומנם קטו יותר אבל הוא מבוסס על 4:3 שלזה יש מספר יתרונות... שימו לב: ידוע לי שבמחיר שקניתי את ה t8 יכולתי לקנות אייפד-2 אני עכשיו עם אייפד…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סמסונג גלקסי בחנות פרטית (ELINE או משהו דומה) ולקבל עליו החזרים כאשר אעבור לאורנג. מישהו ניסה את זה פעם? מה הפרוצדורה בדיוק והאם הם עושים בעיות?
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הגיע הזמן להתחדש בסמארטפון נחמד וקיבלתי הצעות על שלושת המכשירים שבכותבת מאדם פרטי ואני בהתלבטות לגביהם לאור העניין שכל אחד ברף מחיר מעט שונה. המכשיר בעיקר ישמש להרבה מוזיקה, הרבה סרטים, צילומים מהמכשיר עצמו, אפליקציות נחמדות ומשעשעות לדרכים (לא הכי בקטע של משחקים, אבל יתכן וגם מהם יהיו קצת). התכנון הוא לקנות בעתיד כרטיס זיכרון 32 ג'יגה כדי להנות מנפח גדול להרבה שירים ב-FLAC וסרטים. בשביל לעשות קצת סדר בין המכשירים אני אעשה לצד כל מכשיר- יתרונות וחסרונות על קצה המזלג. המכשירים לפי סדר מהגרוע אל הטוב וגם מחיר, זול אל היקר: סמסונג גלאקסי S: מחיר- 1400 ש"ח פרטים על המכשיר- http://www.gadgety.co.il/399/samsung-galaxy-s-%D7%91%D7%94%D7%A6%D7%A6%D7%94-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי,אני מתעניין במכשיר ומעוניין לדעת,מאחר שקיים במכשיר תמיכה ב HD, האם הוא תומך בקבצי MKV? אני יכול להעביר קבצים כאלו מהמחשב למכשיר ולנגן אותם? צריך תוכנה מיוחדת לזה?אפשר בלי תוכנה? איך העניין עובד?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
לראשונה: לפרוץ את אייפד 2 או אייפון עם מערכת הפעלה iOS 4.3.3 בלחיצת כפתור. http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=812912
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
איזה מכשיר יותר טוב של אריקסון מבין השלושה? כמו כן אשמח להמלצות נוספות במידה ויש יארי ? הייזל ? או W995? המטרות שלי זה למוזיקה ואם יש מצלמה אז זה גם טוב, וגם שיחות וידאו זה יכול להיות אחלה (למרות שכרגע יש לי סים דור 2) זמן סוללה חשוב אבל הבנתי שיש בעיה כלשהי עם הW995 לגבי סוללה? (יכול להיות דבר כזה?) האם זה באמת משנה אם זה כרטיס זיכרון של M2 או מיקרו SD? חוצמהמחיר ובגדול משלושתם אני באמת רוצה לדעת איזה מכשיר הוא באמת יותר טוב ושווה את הכסף יותר מאחרים אני לא מחפש סמארטפון ולא מחפש יותר מדי בלגאן, לא חשוב לי הWIFI וגם GPS לא כזה חשוב לי אני בסך הכל מחפש סלולרי שיעשה את העבודה בלי יותר מדי תחכומים של אייפון שמייפון או סתם כל סמארטפון אחר כי בכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות, …
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
טוב אז המכשיר דור 2.5 שלי הלך טוטלוס ואני היום נוסע לרכוש סמארטפון חדש בסביבות ה-2000 ש"ח, גאלאקסי S 2 חורג מן הסתם מהתקציב וסימביאן לא בא בחשבון.... נשארו לי ה-HTC למינהם וה-Xperia, אשמח לעזרה
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מטרת הת'רד לשתף את מסך הבית של מכשיר האנדרויד שברשותך. SGS2
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים שדרגתי את הסמסונג גלקאסי אס שלי באנדרואיד 2.33 בסלקום. עכשיו כמו שכולם בטח יודעים מבחינת התוכנה הוא פלאפון חדש אז צריך להטעין אותו מספר מסוים של שעות אחרי שגומרים לו לגמרי את הסוללה. אז סיימתי את הסוללה עד שהפלאפון נכבה לגמרי אבל לצערי שכחתי לנתק אותו ובגלל זה הוא היה 8 - 9 שעות רצוף במטען. השאלה שלי היא אם מה שעשיתי פגע לי באורך החיים של הסוללה כי שאני מסתכל על המצב שלה בהגדרות עדיין כתוב לי "פריקה". למרות שלמחרת עשיתי את מה צריך שוב סיימתי את הסוללה והפעם ניתקתי אותו ברגע שהוא הגיע ל100%. תודה.
-
- 23 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום, אני נמצא בארה"ב וראיתי את הHTC G2 שמאד אהבתי ואני שוקל ברצינות לקנות. כמה שאלות: 1. האם הטלפון יעבוד בתדרים של ישראל? 2. האם יש למישהו ניסיון עם מכשיר שאינו משווק בארץ? מה היחס של חברות הסלולאר ללקוח כזה מבחינת אחריות, תיקונים והחזרים על המכשיר? 3. מה דעתכם על המכשיר בכללי? 4. כמה מסובך זה להתקין עברית עבור מכשיר שכזה? אני יודע ששאלתי המון שאלות ואשמח לתשובה מפורטת ועניינית. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה כל-כך קשור לכאן, אך בכל זאת אשאל. לא מזמן יצא עידכון סקייפ למכשירי האנדרואיד. כל פעם שאני מפעיל את האינטרנט (סלולרי או WIFI) הסקייפ אוטומטי מתחבר. איך אני מבטל את זה? (ההפעלה האוטומטית במכשיר, יש לי גלאקסי). עריכה:הסתדרתי.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. האם אני חייב לרכוש חבילת נלקברי מהמפעילה הסלולרית שלי? או מה אני לא אוכל לעשות ללא החבילה הזאת? האם היא אפשר להיות עם חבילת גלישה כמו של הGALAXY/IPHONE ? :s05:
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איזה מגן מסך כדאי לקנות והיכן יש את החנות הכי זולה - אם יש משהו בחיפה ויכולים להתקין במקום - עדיף.
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי פלאפון Samsung Galaxy S שקניתי מOrange וזה כמובן אומר שיש לי את האנדרואיד עם הדברים של Orange וגם Android 2.2 ואני רוצה לעדכן אותו ל2.3. אני חייב לעדכן אותו דרכם או שיש דרך לעשות את זה לבד (בלי לפרוץ או משהו שיסיר לי את האחריות)? ואם יש לי גם את הזכות לבקש שיעדכנו לי את המערכת הפעלה בלי הנעילה של Orange? (שמעתי שזה לא חוקי שהם עושים את זה).
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות Samsung Galaxy S ב 1200 שח באריזה . או לקנות Samsung Galaxy S משומש ב 1000 שח או לחכות שהמחירים ירדו עוד קצת . מה יותר כדאי כי אני לא מבין במחירים ואם אני אקנה משומש יהיה לי בעיות כמו במסך המגע בסוללה וככה . מה עדיף ? והאם כדאי לחכות עוד קצת כי ראיתי בפורום שאתם כותבים שמחיר של ה Samsung Galaxy S II צפוי לרדת עוד קצת שזה אומר שגם המחיר של ה ה Samsung Galaxy S צפוי לרדת עוד קצת ? והאם המחיר 1200 שח של Samsung Galaxy S טוב או שאפשר למצוא פחות מזה . והאם המשומש נמכר בסביבות ה 1000 שח או פחות ? תודה .
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, בניתי אפליקציית טריוויה, עם שאלות בעברית, למכשירי אנדרואיד (חינמית כמובן...) אתם יכולים להוריד אותה מהלינק : https://market.android.com/details?id=il.co.trivia לחילופין אפשר לסרוק את הברקוד המצורף, או לחפש במרקט speed trivia (או טריוויה בעברית, תלוי בהגדרות של המכשיר שלכם). אני מאד אשמח לשמוע חוות דעת. תודה ושיהיה המשך סופ"ש מצוין, אודי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-