גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
יש לי אנדרואיד בוקס CS968 וסלולרי אנדרואיד ONEPLUS. אני מעוניין לעשות CAST וזה עובד אבל ללא כתוביות. האם יש נגן כמו VLC או משהו דומה שיודע לעבוד עם CAST וכתוביות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי סוניאריקסון W980 ויש לו חבילת גלישה ללא הגבלה, שאני משתמש בה עם אופרה מיני השאלה היא האם אפשר בעזרת החיבור USB למחשב לגלוש באינטרנט דרך המחשב נייד? ואם זה יעיל או עולה יותר או שאין לי דרך אחרת אלא לרכוש נטסטיק עם חבילה והכל?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני מוחק את ה google play account ב HTC MYTOUCH אני רוצה למכור אותו ואני לא רוצה שלמישהו יהיה גישה לאיימיל ולכל מה שקשור לחשבון גוגל ,אני לא מצליח לעשות SIGN OUT או למחוק את ה חשבון הנוכחי. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם סמארטפון ה-HTC One A9, שכנראה יכוון דווקא אל שוק הביניים ויוכרז רשמית ב-20 באוקטובר, יצליח להוציא את היצרנית הטאיוואנית מהמשבר העמוק שבו היא נמצאת? הפרטים בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/ההזדמנות-האחרונה-סמארטפון-מוביל-חדש-מ-h/
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני מחפש אפליקציה לקריאת RSS קלה ופשוטה והכי חשוב קוראת עיברית. מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מזמן אני רוצה טאבלט אבל המחיר יקר לי מידי. זאת עד שגיליתי שיש עולם שלם של טאבלטים סיניים זולים ולא רק IPAD או אסוס בעולם. מה שאני צריך הוא הדרישות הבאות: 1)שיהיה בעל מצלמה טובה לפחות HDR של ווידאו וסטילס. 2)שיהיה מהיר וחלק מבחינת גלישה, הצגת קבצי PDF, תמונות ברזולוצייה סבירה, ניגון סרטים ב- youtuobe באיכות גבוהה ופה ושם משחקים. 3)שיהיה בו GPS ללא צורך באינטרנט וגם WI-FI 4)עדיף חיבור HDMI כל שהוא אבל לא קריטי 5)שיהיה מקום סביר...נראה לי 16G זה די סבבה. 6)אני קצת מתלבט לגבי גודל מסך...אבל נראה לי שכדאי יותר מ- 7 אינצ אבל לא סגור ולא חייב. העיקר שיהיה מסך חד עם רזולוצייה גבוהה. נראה לי זהוא...עכשיו יש מיליון טאבלטים ואנלא יודע איזה טוב ואיזה תווח מחיר. לכן אני אומר שהתקציב ה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין גוגל מפס על ה5800 שלי אבל מהאתר של התוכנה אני לא מבין איך להתקין יש לך לינק אבל שאני ניכנס דרכו מהפאלפון הוא כותב לי שהוא לא תומך בסימביאן s90 אבל זה s 60 בכלל וראיתי כמה סירטונים שזה עובד בקיצור אם תסבירו לי מאיפה להשיג את התוכנה אני אשמח תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
היי, יש לי מילואים ביולי (בחום של הבקעה) ואני צריך מכשיר. משהו עם זמן בטריה כמה שיותר טוב. ועדיפות מוחלטת לבטריה סטנדרטית (AA AAA). יש המלצות? יהיה נחמד גם לקבל אוזניות טובות עם המכשיר אבל אם צריך אפשר לרכוש בנפרד. לא ממש חשוב המחיר. יש המלצות מעניינות?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טאבלט לבני שישמש לקריאת ספרים וורוד לבית ספר. באזור שבין 7 אינצ' ל-9 אינצ'. אני רוצה למחוק את האפשרות לגישה לאינטרנט ולאפליקציות, הבנתי שיש משהו שניקרא רוט (ROOTׂׂ) לגשת לקבצים הפנימיים, לשנות ולמחוק אותם. על איזה מכשיר את ממליצים ואיך אני יכול לערוך את הקבצים? מה שאני חשבתי עליו בנתיים זה AMAZON FIRE 7. http://www.amazon.com/Fire-Display-Wi-Fi-GB-Special/dp/B00TSUGXKE/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1454899170&sr=8-4&keywords=amazon+fire+7 הוא דיי זול, השאלה אם אני יוכל לערוך את הקבצים, או אולי יש משהו יותר זול או אמין, כיוון שהוא צריך לשמש רק ללימודים.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קיימים עשרות/מאות סוגים, אשמח לעזרה שתסייע לי להחליט מה לרכוש. מחיר: עד 1500 ש"ח שימושים מיוחדים נדרשים: א. צילום תמונות ווידאו באיכות מעולה ב. יכולת מובנת להקלטת שיחות הפלאפון
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
המפרט כולל: מסך 5" ברזולוציה של 1920x1080, הרזולוציה הכי גבוהה שראיתי בסמארטפונים עד היום. מעבד Qualcomm quad-core Snapdragon S4 Pro APQ8064, עם ליבה גרפית Adreno 320 זיכרון RAM 2GB אחסון 16GB ללא אפשרות הרחבה מצלמה 13MP, כולל אפשרות לצילום וידאו על 120fps, ו-HDR. מצלמה קדמית 1.9MP. מריץ אנדרואיד 4.1 סוללה : 2500mAh עובי: 8.8 מילימטר תומך ב quad band גם בטווחי ה HSDPA וגם בטווחי ה GSM, מה שאומר תאימות מלאה לתדרים בארץ. מחיר: לא הוכרז עדיין, אך צפוי לעלות כ-500$ סימפרי בארה"ב, אז אני מניח שבסין הוא יעלה פחות. מה דעתכם? אין ספק שהפרט שלו מושלם, אבל העובדה שיש לו רק 16GB אחסון יכולה לפגוע בשימושיות שלו. המסך והמכשיר מסוגלים לסרטי 1080p, בעוד שהאחסון לא נותן מקום …
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ההורים שלי בארה"ב ובחנויות אומרים שהם לא שמעו על החברה,מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים והקוראים, יש ברשותי מחשב כפיד Mio P560 שמכיל תקשורת WiFi, ויש לי מחשב נייד שגם הוא מכיל תקשורת WiFi, ואני מעונין לתקשר בין שניהם להעברת קבצים והתחברות לאינטרנט בין אחד לשני. לכן אני מחפש מדריך שיסביר כיצד לשנות את כל ההגדרות שאמורות להיות בשני המכשירים. אני יודע שאפשר להתקין בנייד אקטיב סינכ, אך, המטרה היא ללמוד ולהבין את ההגדרות שיש לשנות במכשירים. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מגוון מכשירים שיריצו גירסה מלאה של מערכת ההפעלה מבית מיקרוסופט בהתבסס על שבבי ה-Snapdragon של קוואלקום כבר נמצאים בפיתוח, לפי דיווח חדש לכתבה
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע אני עם ה-6230 שלי ועד אתמול לא היו לי בעיות איתו, אבל פתאום כמה חברים אמרו שיש לי מכשיר מאוד ישן (הם עם כל ה-V3X וה-K800 שלהם). פתאום, באמת שמתי לב שהגיע זמנו של המכשיר ובעוד כ-6 חודשים אני מסיים לשלם עליו (69 ש"ח לחודש בסלקום ). השאלה היא, האם עכשיו זה זמן טוב לקנות מכשיר חדש בכ-2000 ש"ח או שכדאי לחכות למכשירים חדשים ומעניינים? אם כן, על מה אתם ממליצים? חשוב לי נגן MP3 איכותי, ממשק ידידותי ומהיר (N73 = איטי להחריד!), מצלמה מספקת וכמובן סוללה חזקה. E65? W800?1 בעוד כ-3 חודשים אני מתגייס, אז אולי עדיף לקנות אחרי הגיוס?
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לרכוש מכשיר הקלטה קטן (גודל של DOK) שיאפשר הקלטת סאונד איכותית ולאורך הרבה זמן. נאמר יממה לפחות. כמו כן, יהיה נחמד אם הוא יהיה גם נגן מוזיקה טוב. יהיה יתרון טוב אם אוכל לתפוס אותו על הצוארון של החולצה כמו הנגני מוזיקה הקטנים. כמו כן, אני רוצה להקליט כשהוא תפוס לי על הצואר ואני רוצה שהוא יקליט בצורה סבירה קולות קצת רחוקים ממני, לא רק את הדיבורים שלי. הוא אמור לשמש כרגע להקליט ימים שלמים של סאונד כשהוא עליי (לאיזשהו פרוייקט) ובעתיד להקליט הרצאות בלימודים ולשמוע מוזיקה. ראיתי בזאפ את הSANSA קליפ, הוא נראה לי מתאים, מה דעתכם עליו? ועוד משהו - ראיתי כאלו שמציגים וידאו - האם יש כאלו שגם מקליטים וידאו? ואם הוא יהיה גם זול אז בכלל שיחקתם אותה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מכשיר טוב למסגרת עסקית, אשר ישמש אותי גם כ-GPS וגם כמכשיר ששואב מיילים מהאקסצ'יינג' בצורה מוצפנת(חובה). חשבתי על ה-HTC Diamond 2 http://www.eline.co.il/lhe/aecommerce/c3228/74492.php יש המלצות אחרות, הסתייגויות למה לא לקחת אותו? אני לא רואה אחת. תודה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
עד 1500 ש"ח +-400 פשוט שיהיה טוב, שיהיה אנדרואיד, ושתיהיה לו מצלמה עם פלאש תודה
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מנסה דרך FILE להוסיף לספריה ולא הולך, מנסה לגרור לסרטים ולא הולך, מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב , אני רוצה לקנות לאמי קורא ספרים אלקטרוני ואין לי שמץ של מוגש מה טוב ומה לא הבנתי שיש 2 סוגים של מסכים אחד ללא תאורה משלו כמו ספר אמיתי ואחד עם תאורה ( כמו טאבלט?) מה מהם עדיף לעיניים? אין לי שום צורך ב WIFI במכשיר, העדיפות היא שיהיה תפריט ברוסית וכמו כן הספרים שהיא תקרא יהיו ברוסית. הייתי רוצה לדעת מה גודל המסך הסנדרטי בספרים הנל? מכיוון שחלק מהתמונות שהתסכלתי בהם זה נראה ממש קטן אפילו יותר קטן מעמוד של ספר ( סטנדרטי) נגיד שהתקציב הוא 500-1000 תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי שהשיקו אתמול את האקספריה Z החדש. מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו??
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
אני מכיר את הטיעונים ש"SAR זה שטויות ממילא" ו"תקנה אוזניה וזהו" אז אלא אם יש לכם משהו מוחשי ומבוסס לחדש בעניין, אפשר להמנע מלדון בזה שוב... למי שמדבר הרבה ה-SAR לא שטויות לדעתי ומסיבות כאלה ואחרות אוזניה זה לא מעשי במיוחד. למיטב ידיעתי הסמארטפון עם ה-SAR הנמוך ביותר הוא ה-Samaung GALAXY S עם SAR בסביבות של 0.3W/Kg HEAD- תלוי את מי שואלים: תקן אירופי: http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s-3115.php תקן אמריקאי/קנדי: http://www.phonearena.com/phones/Samsung-Galaxy-S_id4522/fullspecs זה בפער אדיר משאר מובילי השוק כמו איפון4, נקסוס, דזייר, DEFY ואחרים שרובם בסביבות ה-1.12-1.4 ומעבר לכך. 1. מישהו מכיר טבלת דירוג של סמארטפונים לפי SAR (בשני התקנים)? 2. יש דגם אחר מלבד ה…
-
- 16 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך נגן מוסיקה טוב עדיף מציג וידיאו אבל אם יש נגן טוב יותר... בקיצור לא חובה. הנגן צריך להיות עם 2 GB זיכרון לפחות (עדיף יותר). אז כמו שאמרתי נגן בתקציב של 350 שקל (גג 400 אל תציעו מעל, אם יש בפחות עדיף) טוב מחכה להמלצות...
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-