גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
חשבתי לקנות אותו, יוצא סביבות 500 מאיביי ככה, האם הוא יכול לקבל כרטיס סים לאינטרנט דור3? איך זה עובד? אני יכול לרכוש סים רק לאינטרנט בלי שיחות? דבר שני, יש לו gps? איך הוא באופן כללי?
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
קודם כל, במה ה5800 יותר טוב מהאייפון והN95 (אם בכלל)? ואפשר מפרט מדויק של ה5800? יהיה אפשר להתקין על ה5800 דברים כמו N-GAGE (ראיתי משחק ביוטוב שדומה למשחק מכוניות הזה של הN-GAGE, משהו דומה לפחות)? יהיה אפשר להתקין על ה5800 GPS? יהיה אפשר להתקין על ה5800 דברים כמו שיש לאייפון (אימולטורים של GBA וכו')? יש תאריך יציאה מדויק של ה5800 באירופה (בעיקר גרמניה)\ארה"ב, או שעדיין ידוע שהוא יצא רק חודש הבא? ושאלה אחרונה והכי חשובה, אם קונים בחו"ל כל מה שצריך זה לשים SIM של הארץ? או שיש חסימה כלשהי? אני יודע שעל רוב השאלות אי אפשר ממש לענות, אבל גם השערות יתקבלו בברכה.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי Galaxy Y S5360 אבל השאלות כלליות לגבי כל גלקסי, כי נתקלתי בבעיות דומות גם עם אחרים. א. הורדתי את התוכנה הכבדה של Samsung Kies. כשהמכשיר מחובר למחשב USB, איני רואה אותו ככונן נוסף ב'מחשב שלי' ובעצם אין לי שום גישה לתיקיות שלו. כשאני מחבר את הגלקסי עם הבלוטוף כן יש לי גישה לתיקיות שלו, שנראות ריקות לגמרי, ויש לי אפשרות להעתיק קבצים. עם זאת אין לי אפשרות לראות קבצים (התיקיות של המכשיר פשוט נראות ריקות. גם אחרי שאני מעתיק לתיקיה קובץ, בביקור חוזר בה היא נראית שוב ריקה). לא חוויתי בעיות כאלה עם הנוקיה C5, איתו לא צריך להתקין שום תוכנה- איתו כל התיקיות חשופות לגמרי. למישהו יש הצעות איך אני גורם למחשב לזהות את הסמסונג ככונן לכל דבר בMy Computer? ב. לאיזה תיקיות בגלקסי אני …
-
- 2 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי גלקסי 3 בערך חצי שנה , לפני הגלקסי הייתי עם אייפון וחוץ מפריצה לא היה כל כך במה להתעסק איתו. הדבר היחיד שעשיתי לגלקסי זה רוט ואני חושב על לשים רום . ראיתי שיש מלא סוגים של זה ואני לא יודע מה עדיף לשים אם בכלל. וגם קראתי שאם אני שם רום זה מבטל לי את האחריות על המכשיר. האחריות לא כזה מעניינת אותי כי בכל מקרה אני משלם ביטוח על המכשיר כל חודש ברשת פלאפון(גם הטלםון עצמו מפלאפון) . אם אני שם רום זה מבטל לי גם את הביטוח שאני משלם ? אני יודע שאפשר שתמיד אפשר למקורי אבל השאלה היא אם יקרה משהו למכשיר ולא יהיה לי את האפשרות להחזיר למקורי אז אני יצטרך לשלם על תיקון ? ואני בצבא ויש לי די הרבה שטח אז סוללה זה דבר חשוב בשבילי . איזה רום מומלץ גם מבחינת ביצו…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש את מכשיר ה-n85 דרך חברה פרטית, לשימוש בחברת פלאפון, אך יש לי כמה שאלות: 1. אני מאיזור המרכז, איזו חנות מומלצת מבחינת אמינות? שאני לא אתקע עם האחריות במידה ויקרה משהו למכשיר. 2. הבנתי שיש גרסא סינית וגרסא פינית למכשיר. מה ההבדל ביניהן, והאם הגרסא הפינית אכן שווה הוספה של 250 ש"ח למחיר המכשיר? 3. אם אני קונה את המכשיר לדוגמא מהחנות Eline יש צורך לבצע פעולה מסויימת לפני שאפשר להכניס את הסים ולהשתמש חופשי במכשיר? 4. האם ישנן תוכנות חינמיות לשימוש ב-gps במכשיר? תודה מראש, אור.
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
טוב אז ככה אח שלי ניתקל בבעיות בתוכנה מעצבנת אחת שלא פועלת על 2.1 לי אין ניסיון עם אנדרואיד חוץ מלפתוח לו את הטלפון בזמנו להתקין עברית על 2.1 אני יודע שיש כבר 2.3 לאנדרואיד ואולי יותר בכל מקרה עברית חובה פה גם עם זה אומר לישתמש ברום של סלקום או אורנג מה גם זה סלולרי מאוד חשוב לעבודה שלו כעצמאי השאלות הן 1-איך לגבות כל דבר חשוב מהסלולרי למחשב אני מדבר על מספרים\כתובות וכו וכו -ברור לי שתוכנות אפשר להוריד מחדש 2-איפה יש רום של 2.3 בעברית שמתאים למוטורולה דיפי ועם יצא משהו מתקדם יותר בעברית אני ישמח לשמוע 3-איך מבצעים התקנה נקיה בתודה לעוזרים קרירין
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לך ! אם אני קונה מחנות פרטית פלאפון מסכן באיזה 100 שקל , אני עדיין אוכל לקבל את התוכנית לסטודנטים ב110 ? יש איזה מחיר מינימום לדבר הזה ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני חדש בקטע של הפאלפונים ואני רוצה להתחיל להבין את הקטע הזה יותר טוב (מה לעשות היום הפאלפונים נימצאים בכל מקום) אני זקוק לביקורת של ה-v3x. אני חדש ולא מבין בתחום אז יש לי כמה שאלות בנושא ואשמח אם מישהוא יענה לי עליהם. השאלות שלי הן: 1-מהו הפאלפון כיום שנחשב להכי משתלם ביחס העלות והביצועים שהוא מספק.? 2-יש קטע שאני לא מבין והוא איך זה שיש את אותו מכשיר (לדוגמה ה-v3x) בכמה רשתות (לדוגמה בסלקום ובמוטרולה).? 3-מי בדיוק מייצר את הפאלפון עמצו. החברת שרואים בפרסומות (סלקום וכו) או שיש יצרן אחר ? 4-אילו פרמטרים קובעים את טיב איכותו של הפאלפון (אני יודע שהמצלמה, הנגן שבו ועוד).? תודה מראש על הטירחה . (אם יש עוד דברים בסיסיים שמומלץ לדעת לפני שהולכים לקנות פלאפון אני…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הגעתי לדירת מעבר לעשרה ימים, עד סוף החודש ואין פה חיבור לאינטרנט. הוט ובזק רוצים שאמתין 5-7 ימים עד שיחברו אותי כך שהתחלתי לחשוב על פתרונות אחרים. שמעתי פעם על העניין הזה של נטסטיק, אבל לא יצא לי להתקל או להתנסות. אחרי כמה בירורים שעשיתי היום, הבנתי שיש בעצם שני מוצרים שאני צריך לקנות - 1. המכשיר עצמו 2. חבילת גלישה שבאה בעצם ככרטיס SIM האם הבנתי נכון? כיוון שזה לשימוש מיידי וקצר, ולא מתוכננות הורדות או גלישה מאסיבית (אולי צפיה בכמה סרטוני יוטיוב וכיוצ"ב) - אני מחפש איזושהי המלצה למה לעשות בדיוק. הוט מובייל הציעו לי איזשהו מכשיר ב200 שקל, נציגת המכירות אפילו לא ידעה להסביר לי איך זה עובד בדיוק (ראו השאלה המודגשת לעיל), ולא דיברה איתי על כרטיס SIM או חבילת גלישה ראיתי פרסו…
-
- 17 תגובות
- 20.9k צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת סוף סוף החלפתי את הסמסונג 824 העתיק שלי לN73 החדיש יש לי כמה שאלות בקשר למכשיר.. 1.קיים מתאם שממיר את החיבור המעפן הזה למטה לPL רגיל של אוזניות(יש לי כזה לסוני אריקסון)? 2.אני לא אמור לקבל שום אפליקציות עם המכשיר ? 3.באר האפליקציות הוא הבאר הזה למעלה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קבלתי לפני מספר ימים את המכשיר אבל לאחר שימוש קצר איתו יש לי קצת בעיות 1) בעיות עם הרמקול הוא נורא חלש כמעט ולא שומעים שיחות נכנסות(התקנתי אפליקצית volume+ בשביל להעלות את רמת הווליום זה עזר טיפה אבל עדיין הרמקול חלש למדי) 2) בעיות בשיחה איתו עם אנשים במקומות רועשים (אוטובוס) אצלי למשל בפלאפון הישן SE C510 היו שומעים הרבה יותר טוב 3) בעיות של סיבוב של המסך ממצב מאונך למאוזן ולהפך בכתיבת הודעה (לוקח לו מספר שניות ) בעוד שמכשירים ישנים הרבה יותר כמו הדייזר לוקח להם פחות משנייה לשנות את המצב של הפלאפון
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב למכור את שלי, אבל בכמה כדאי לתמחר אותו לדעתכם? שימו לב שזה 32GB...
-
יש לו 2 בקופסא מסלקום, שהוא קנה אבל הוא מעדיף להשתמש בפלאפון הישן שלו, מכל מני סיבות
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
-
-
אני קונה בחברה במסלול של 258 ש"ח 1300 דקות ו1300 SMS ואינטרנט של 5 GB ואחרי שנה אני יתחיל לשלם רק על 209 ש"ח(פשוט נשאר לי לשלם על המכשיר הישן עוד 12זה חודשים) הציעו לי באותו המחיר את שני המכשירים SGS ואייפון 4 ויש לי רק כמה שאלות קטנות לפני שאני מחליט 1)אני הולך לפרוץ את המכשירים בכל מקרה ועכשיו בקטע של האחריות איך זה ישפיע על אחריות יצרן בשני הפלאפונים,ומה קורה למשל אם נשבר לי המסך האם הפריצה תגרום לי לעליות נוספות? בתנאי שיש לי ביטוח מקיף 2)פלאש- אני עובד הרבה בבורסה והם כולם מבוססים על גרפים בזמן אמת עם פלאש האם האתר עובד במהירות באייפון 4? זה באמת חשוב לי www.etrader.co.il 3)שמתי לי שלסמסונג אין בכלל FLASH במצלמה שלו אין זה משפיע על הצילומים של הוידאו והתמונות בלילו…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
צפוי לצאת בשישי בפברואר באירופה! תיראו איזה מדהים הוא כל כך קטן: לא מצאתי נתונים טכניים!
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם הדגם התקציבי המרכזי הבא של שיאומי יכיל מסך 18:9 מוארך ומערך צילום כפול? נראה כי הסיכויים לכך גדלו משמעותית עם ההדלפה הטרייה שקיבלנו לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
אחיו החורג הטרי של ה-LG V20 האיכותי מגיע אל החנויות, עם מסך קומפקטי יחסית והגנה ממים ואבק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן שהמתחרות הגדולות גוגל ואפל צוללות אל עולם השעונים החכמים, הענקית מרדמונד משיקה את ה-Microsoft Band שמתגלה דווקא כצמיד בריאות משכולל לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%9e%d7%95-%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%90%d7%91%d7%9c-%d7%90%d7%97%d7%a8%d7%aa-%d7%94%d7%a6%d7%9e%d7%99%d7%93-%d7%94%d7%97%d7%9b%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1/
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היצרנית הסינית הגדולה ביותר ממשיכה במסע שלה מהעולם התקציבי אל עולם הפרימיום עם מצלמות משוכללות, מסכים גדולים ושבב בינה מלאכותית שמחפש לעצמו יישום מנצח לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
חברת החומרה מעוניינת להתחרות במשפחת ה-Alienware עם תת-מותג ה-Aorus שלה, ודגם חדש בשם X9 לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
טכנולוגיה חדישה לא זקוקה ליותר מחמש או עשר דקות בשביל לספק לכם זמן עבודה ליום שלם - ומתיימרת לשמור על היכולות המתקדמות לאורך אלף מחזורי טעינהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 336 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת Vivo הסינית היא הראשונה להציג את הטכנולוגיה החדשנית מבית Synaptics, שכבר לא תיאלץ אתכם להתפשר בין מסך בעל שוליים מינימליים לסורק ביומטרי במיקום נוח במכשיר החכם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
- 1 follower
-