גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת השוואה בין הנגנים הנ"ל לפי איכות הסאונד בעיקר (אני מתכנן לקנות scl2 shure בנוסף כנראה) ראיתי ששני הנגנים תומכים בFLAC (כן, עדיין לא קניתי מאז הנושא הקודם שפתחתי כאן קודם) קודם לא ידעתי שD2 תומך בFLAC ועכשיו אני דיי בהתלבטות עקב האפשרות להרחיב את הD2, המסך,המחיר והגודל. אז אשמח לדעת אם כדאי ללכת על הD2 במקום הi7. תודה רבה (תודה בכל מקרה henz16 בנושא הקודם.).
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תומך ברוסית ובכל פורמט אפשרי מPDF עד DOCX כתב גדול ותאורה טובה. מיועד לסבתא שלי. תודה מראש, נתן
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אתמול הוזמנתי לקבוצת מיקוד של סלקום/אורנג' לגבי יבוא ותמחור של OGO בארץ. שאלו אותנו מה אנחנו חושבים שחסר לו ניידות וכו וכו', בלבלו לנו את הביצים קצת, ואז הציגו לנו דף עם נתונים ושאלו אותנו איך אנחנו מתרשמים ממנו. מן הסתם מדובר בקבוצה של סטודנטים - לסיעוד, עיצוב ראית חשבון - ניסו להבין מה אנחנו חושבים על מכשיר מסוג זה. ההדיוטות התלהבו, אני קצת פחות. איפה WIFI? איפה רזולוציית מסך? מה המשקל? מצלמה? מה אין? איפה מערכת ההפעלה? זאת אומרת שאין יישומי צד שלישי? ולא קיבלתי אף תשובה מהגברת שהנחתה את הקבוצה. ואז הביאו לנו את המכשירים.... בואו ואסביר לכם את זה ככה: זה לא טלפון. למעשה זה מכשיר מבוסס GSM, כנראה UMTS, שכל מה שהוא יודע זה להתחבר לאינטרנט הסלולארי, ולהפעיל ICQ ומסנג'ר. יש…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות HTC HD2 מיד שנייה ומאתרים דומים לפעמים גם פורמים מישהו יצא לו לקנות וחווה התנסות רעה ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני משתמש בנגן פלאש ורגיל לעבוד ב-shuffle ולהעביר כל הזמן שירים. השאלה שלי לגבי הnano (החדש, אם זה משנה) היא אם יש איזשהו עיכוב בהעברת השירים (forward) לעומת נגני הפלאש בהם ההעברה היא מיידית? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי W800 וגיליתי לא מזמן שאפשר להשתץמש בו כשלט רחוק למחשב!! משהו יודע איך?? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מזה כל חודש אני מקבל חשבון של איזה 400 שקל ואני לא מבין למה עכשיו ביקשתי מהנציגה פירוט שיחות ואני רואה שאני משלם דמי שירות תיקונים בסך 22 שקל כל חודש על פלאפון 6100 שנגנב לי.... אני במסלול עסקי ויש לנו הטבה (חוץ מהמנהלים שיש לם הטבות יותר טובות) שכל אחד בוחר 6 אנשים שדקת שיחה אליהם עולה 12 אגורות ולכל השאר 47 אגורות...בקיצור לפני איזה חודש גיליתי שלי בכלל לא שמו את ההטבה הזאת כבר איזה 3 שנים שדופקים אותי עם זה...עכשיו שבאתי לבקש מהם לשים לי יעדים הם אמרו לי שאני צריך לשלם עוד 22 שקל כל חודש על ההטבה הזאת...ואני יקבל רק 5 יעדים במקום 6...אמרתי בסדר בקיצור אני מסתכל בחשבון רואה שלכל יעד אני משלם 23 אגורות לדקת שיחה... וזה החלק הקטן....היה לי מכשיר 6100 שקניתי אותו דרך עסקי …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היצרנית הסינית התופחת משיקה דגם מעודכן של ה-MateBook D, עם מעבד מרובע וכרטיס גראפי ייעודי בעלות קורצת בהחלט לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, פרופיל השימוש שלי בטלפון כולל, מעבר לשיחות, גלישה באינטרנט ושימוש במצלמה. לא משמש למשחקים עתירי גרפיקה. חשוב לי מבנה דק יחסית. לאחר התלבטויות ארוכות וצפייה בהרבה סרטוני השוואות קיבלתי את הרושם ש- sony arc s במחיר של 1,500 ש"ח הוא הטלפון המשתלם ביותר. אם אני משווה אותו ל galaxy s2 הוא מעט נופל בביצועי מעבד אך לא בצורה שאפשר להרגיש בגלישה באינטרנט. מעבר לזה יש לו רק חצי ג'יגה של RAM לעומת 1 ג'יגה ב- GS2, לא ברור לי כמה זה מורגש. כמו כן, ל-SONY ARC S עיצוב יפה מאוד ואיכות בנייה גבוהה. מכשיר נוסף שלדעתי נותן תמורה טובה למחיר זה GALAXY NEXUS ב- 2,250 ש"ח. אם אני משווה את ה-NEXUS ל- GS2, הם כמעט שווים בביצועים ובמחיר, רק ב-NEXUS מקבלים מסך גדול יותר של 4.65 אינץ (חלקו מנו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות טאבלט במתנה לאחי בן ה- 15. הוא מאד טכנולוגי ויסתדר עם הכל. השאלה היא מה הכי טוב. כרגע אני חושב על ה- 10.1 כי מצד אחד הוא פתוח (בניגוד ל IPAD) ומצד שני יש עליו ביקורות ממש טובות ברשת. חשוב שהטאבלט יוכל לעשות כמה שיותר דברים שיהיה כמה שיותר פתוח וניתן לשינויים. כמו כן, ככל הנראה שהשימוש בטאבלט לא יהיה עם אפליקציות "קנויות" בלבד ולכן גם בגלל זה ה- IPAD מאבד נקודות אצלי. אני ממש לא מבין בטאבלטים אז אשמח אם תעזרו לי. תודה רבה, MODY.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, התחדשתי במכשיר HTC 8X אתמול ו... אין אפליקציות! כאילו יש אבל לא מספיק. כרגע מה שהכי חסר לי זה WAZE ו TUNEIN (אני יודע שWAZE אמור לצאת ברבעון השני של 2013) מלבד זה המכשיר דיי מגניב וקליל... רק נראה לי שהסוללה לא הכי חזקה שיש... בכל מקרה יש פה אנשים עם WP8 ויכולים לתרום בנושא? כמו אפליקציות או פריצות למינהם למכשיר... נ.ב. סתם למי שתוהה. יש משולש מעצבן בשורה למעלה איפה שנמצאת החווי של הסוללה והשעון שבעצם מראה שאני נמצא על ROAMING (אני בגולן טלקום) מקווה שימצאו אפליקציה שתסתיר את זה כי זה דיי מעצבן בעין וכמו כן הכפתורים הפיזיים דיי שקועים במכשיר, אז דיי קשה לזהות אותם.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%94-%d7%a9%d7%99%d7%aa%d7%95%d7%a3-%d7%a4%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%94-%d7%94%d7%a8%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%91%d7%99%d7%9f-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע עם בדור החדש עדיין יש את אותם הבעיות עם המסך? וגם האם יש מתחרה אמיתי ל8 ג'יגה בכזאת אריזה קטנה ב250$? האם האלטרנטיבות יותר טובות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם נתקפתי חשק עז להביא מכשיר gps לרכב ושיהיה בו wifi כדי שיהיה אינטרנט נייד וזמין התקציב הוא 2500 שח ,חשבתי בהתחלה על mio p550 והבנתי שיש לו בעיה חמורה ב gps אז חשבתי על ASUS MyPal A636 יש עוד משהו טוב בתקציב?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מזה זמן רב אני מחפש את הגאדגט האולטמטיבי שמשלב את היכולות של מחשב כף יד (מסך גדול ,אבל לא גדול מדי+הרצת מערכת הפעלה כמו windows 2005 pocketpc שניתן למצוא לה עשרות אלפי תוכנות חינם ברשת +wi-fi לצורך גלישה ב-hotspots על מנת לעשות שיחות ב-skype) יחד עם היכולות של pmp כמו a2 או av500 (כלומר יכולות של הקלטת וידיאו איכותית ל-mpeg4+דיסק קשיח של 30 גיגה+הקלטת אודיו בעזרת מיקרופון חיצוני +רדיו+ניגון איכותי של סירטי divx,xvid עם קידוד קול ac3 שהורדו מהרשת). ברור לי שאין מצב שאני אמצא את כל התכונות הללו במכשיר אחד קטן ונייד,אבל אם אתם מכירים משהו שמתקרב לזה אנא תרשמו את שמו כאן . חשבתי גם על מחשב נייד ultra-portable אבל כל מה שראיתי היה או גדול מדי או בעל זמן סוללה קצר מדי.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שניהם 3.2 האיכות של המצלמה תהיה אותו הדבר או לא?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המכשיר כבר תקופה ומאז העידכון 2.2 אני לא מצליח להתחבר לרשת הביתית שלי כמו בגירסה הקודמת. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות סרטונים בדפדפן של הפלאפון הוא אומר שהflash ישן איך אני מעדכן אותו?אם אפשר מדריך מפורט זה יעזור לי מאוד. הורדתי opra לפלאפון וכשאני רוצה לראות סרטון הוא מפעיל את נגן הrealplayer אבל הנגן אומר שאי אפשר להתחבר אז אם אפשר עזרה גם בזה. תודה רבה כפיר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תערוכת המחשוב והאלקטרוניקה הבידורית הגדולה בעולם תיפתח השבוע בלאס וגאס, ארה"ב - אנחנו כבר שם! לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
מה היה הסוף כל יום קמה חברה סינית חדשה עם טלפונים חדשים היום כבר הסינים לא זולים כבר ה2500 שח והם בדרך לעבור את 3000 שח לפי דעתי זה מוגזם כי הם עוד לא שם מבחינת רמה של התוכנה פיצ'רים תוספות חומרים איכות גימור וטכנולוגיה חשדנית ועוד מה אתם חושבים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למכשיר סלולרי חדש. הכי חשוב לי שיהיה מדובר בדגם בשל ו"שלם" ועם מעט באגים ככל הניתן - מנסיון כואב עם הטלפון האחרון. כמו כן, חשוב לי שיהיה עמיד מבחינה פיזית, שישקול מעט, עם זמן סוללה ארוך ושרמת הארגונומיה והנדסת האנוש שלו תהא גבוהה. אני לא חייב טאצ' (אבל נחמד אם יהיה, רק שאני לא בטוח שזה אפשרי במחיר הזה..). אני כן רוצה, לבד מהפונקציות הבסיסיות, שתהיה בו תמיכה קלה ופשוטה בחיבור למחשב על מנת לבצע tethering (גלישה באמצעות הסלולרי, דרך המחשב). לא חייב WI-FI, אבל נחמד אם יהיה. אם בנוסף לכך ניתן יהיה לגלוש בו בקלות ויהיה לו GPS מובנה וכו', מה טוב. יש המלצות? (: האם צריך להעלות את התקציב על מנת לקלוע לקריטריונים היטב ואם כן, בכמה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ראיתי את האוזניות האלו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=595963 ועכשיו גלשתי לי לתומי ומצאתי את זה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.34760 בדקתי גם ב Ebay : http://cgi.ebay.com/Sennheiser-CX-55...er_Accessories http://cgi.ebay.com/Street-Headphone...er_Accessories ורציתי לדעת איך זה יכול להיות שבמקום אחד זה 360 שקל ובאחר 12 דולר (פחות ממאה) אשמח לדעת גם איך האוזניות האלו בברכה, גל
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני 3 שבועות אייפוד 30 ג'יגה שחור ואני נורא מבואס מכל הקטע של התכנה התכנה שבאה עם האיפוד ITUNES איטית ומעצבנת ואני לא כלכך מבין אותה אני לא מבין לדוגמה למה קבצים מסויימים היא לא רוצה להוסיף לרשימה מדובר בMP3 ובעיקר סרטים בפורמט AVI תוכנה מגעילה וממש מציקה איזה קבצים של וידאו האיפוד תומך? איזה תוכנה טובה יש בשביל להמיר קיבצי AVI לקבצים שנתמכים ע"י האיפוד תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנאדם פשוט החליט שהוא לא אוהב את האור הכחול של הגלגלת בE200 שלו. http://www.anythingbutipod.com/archives/2006/12/sandisk-sansa-e200-red-led-scroll-wheel-hack.php נחמד
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-