עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%94-%d7%a9%d7%99%d7%aa%d7%95%d7%a3-%d7%a4%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%94-%d7%94%d7%a8%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%91%d7%99%d7%9f-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by hadarelk,

שלום, מחפש טאבלט 7 אינץ' או פחות. לעבודה בשמש. שלא יהיו בעיות מסך. בעל מערכת הפעלה של אנדרואיד. אני יודע שהמסך של הקינדל מסוג e-ink זה בערך מה שאני מחפש, אבל אין לו אנדרואיד (אפשר לפרוץ אותו?) האם יש המלצות אחרות? הדר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם רציתי לדעת איזה טלפון יש עם פומית שמתאים להוט "HOT mobile תומכת במכשירי GSM דור 3 ומעלה " תקציב עד 600 שקל שיהיה נוח לאמא , נטו טלפון לשיחות הודעות ועם אפשר מצלמה פשוטה זה יהיה נחמד . תודה רבה נ.ב אפשר גם בלי פונית רק שיהיה נוח ולא מקשים קטנים מדי חשבתי על זה ף השאלה אם הוא יתמוך 3710

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by gkman,

שלום. רציתי לדעת אם יש בגלקסי (אס 1) את הg-sensor (זה שאחראי על קליטת תזוזה של המכשיר) ואם יש למה אני לא יכול להשתמש בהם במשחקים modern combat 3 ו brothers in arms בדקתי בהגדרות שלהם ולא מצאתי כלום. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. ה-WM7 ממש בפתח, מכשירים מתחילים לצוץ וסקירה נרחבת על המערכת עצמה ניתן למצוא כאן : http://www.gsmarena.com/windows_phone_7-review-521.php האם אתם רואים אותה כאופציה למערכת הסלולארית הבאה שלכם ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by דיוגנס,

שלום חברים, אני חדש פה. אשמח לקבל המלצה על זיכרון Usb נייד בנפח 2 gb כדי שאוכל להעלות אליו סרטים ותמונות, ולצפות בהם בטלוויזה דרך ה dvd בעל יציאת ה usb. 200 שח זה התקציב, וממש לא מעניינים אותי פיצ'רים כמו תוכנות אבטחת מידע וכו... אני מנחש שקצב העברת הנתונים צריך להיות מהיר יחסית לא? תודה לכם, דיוגנס.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by NOAM500,

יש לי טלפון סיני NEWMAN N1 הטלפון הנ"ל הוא סים כפול לפני מספר ימים פרמטתי אותו והטענתי רום חדש הפעולה נ"ל מחקה לי את ה IMEI של המכשיר בגב המכשיר עצמו מופיע רק מספר אחד - אבל בהגדרות המכשיר דרוש עוד מספר בכדי שהסים השני יעבוד ובקשתי היא : למי שיש מכשיר כזה או דומה שיסתכל בבקשה בהגדרות המכשיר >אודות הטלפון>סטטוס(מצב)> IMEI ויכתוב לי מה מופיע בהגדרת SIM2 תודה מראש נועם

8. Started by Demagh,

האם האפשרות היחידה תהיה להזמין עם כובת מארה"ב עם אחת מחברות השילוח? מישהו מכיר חנות \ אתר שמוכרים בישראל? תודות!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Avivo,

מישהו יודע עם בדור החדש עדיין יש את אותם הבעיות עם המסך? וגם האם יש מתחרה אמיתי ל8 ג'יגה בכזאת אריזה קטנה ב250$? האם האלטרנטיבות יותר טובות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. לנובו ומוטורולה עשו את מה שרבים ציפו לו, ואולי אפילו קיוו לו - החיו את מותג ה-Razr המפורסם בגרסה מודרנית יוקרתית, עם מסך גמיש ייחודי לכתבה

11. אתמול הוזמנתי לקבוצת מיקוד של סלקום/אורנג' לגבי יבוא ותמחור של OGO בארץ. שאלו אותנו מה אנחנו חושבים שחסר לו ניידות וכו וכו', בלבלו לנו את הביצים קצת, ואז הציגו לנו דף עם נתונים ושאלו אותנו איך אנחנו מתרשמים ממנו. מן הסתם מדובר בקבוצה של סטודנטים - לסיעוד, עיצוב ראית חשבון - ניסו להבין מה אנחנו חושבים על מכשיר מסוג זה. ההדיוטות התלהבו, אני קצת פחות. איפה WIFI? איפה רזולוציית מסך? מה המשקל? מצלמה? מה אין? איפה מערכת ההפעלה? זאת אומרת שאין יישומי צד שלישי? ולא קיבלתי אף תשובה מהגברת שהנחתה את הקבוצה. ואז הביאו לנו את המכשירים.... בואו ואסביר לכם את זה ככה: זה לא טלפון. למעשה זה מכשיר מבוסס GSM, כנראה UMTS, שכל מה שהוא יודע זה להתחבר לאינטרנט הסלולארי, ולהפעיל ICQ ומסנג'ר. יש…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אסוס מציגה את דור ההמשך למכשירי ה-ZenFone עם מעבד אינטל 64 ביט וארבעה גיגה-בייט של זיכרון RAM, בנוסף לדגם חדש עם יכולות צילום משופרות לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%a8%d7%a1%d7%98%d7%90%d7%a8-%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%a9%d7%a4%d7%97%d7%aa-%d7%94-zenfone-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן. היה לי אייפון4, קניתי S4 לפני מספר ימים ואת הסים העברתי לסמארטפון החדש. השאלה שלי כזאת: אני רוצה להשמיש את הטלפון הישן, כדי שתהיה לי אפשרות לגלוש בו ב3G. מה אני עושה? אני רוצה את החבילה הכי זולה עם כמה שיותר תעבורה ב3G. לאן אני הולך? מאיפה אני קונה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. ככה. כל המשפחה שלי עוברת לפלאפון. אני 3 אחיות אבא אמא וסבא דבר ראשון אני צריך לדעת מה יותר טוב n86 או N97 לעצמי אני לוקח דגם נפרד מכל השאר מה הדגם הכי טוב שיש להציע (לא אייפון) ל-3 אחיות שלי אני צריך טלפון סבבה משהו שהם יוכלו להתלהב ממנו אבל לא יותר מדי יקר אולי איזה מסך נגיעה כלשהוא.. לאמא וסבא שלי אני צריך פלאפון פשוט שיהיה הכי קל להם לתפעול. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. זכוכית ה-Gorilla Glass Victus החדשה מבטיחה לשמור על המכשיר החכם שלך בצורה חסרת תקדים - ולא להתנפץ גם בנפילה מגובה הראש לכתבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by alergic,

תומך ברוסית ובכל פורמט אפשרי מPDF עד DOCX כתב גדול ותאורה טובה. מיועד לסבתא שלי. תודה מראש, נתן

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by shibby15,

כרגע הדבר היחידי שראיתי שמתאים זה איזה אייפוד אבל אני ממש שונא את האייפוד חשבתי אולי על איזה ארקוס או סוני ישנים שהוציאו כמה דגמים קטנים יחסית. אגב העדפה ענקית לממשק העתק הדבק ודפדוף לפי תיקיות. יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. ....

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היצרנית הסינית התופחת משיקה דגם מעודכן של ה-MateBook D, עם מעבד מרובע וכרטיס גראפי ייעודי בעלות קורצת בהחלט לכתבה

20. Started by OmerNeu,

שלום רציתי לדעת השוואה בין הנגנים הנ"ל לפי איכות הסאונד בעיקר (אני מתכנן לקנות scl2 shure בנוסף כנראה) ראיתי ששני הנגנים תומכים בFLAC (כן, עדיין לא קניתי מאז הנושא הקודם שפתחתי כאן קודם) קודם לא ידעתי שD2 תומך בFLAC ועכשיו אני דיי בהתלבטות עקב האפשרות להרחיב את הD2, המסך,המחיר והגודל. אז אשמח לדעת אם כדאי ללכת על הD2 במקום הi7. תודה רבה (תודה בכל מקרה henz16 בנושא הקודם.).

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by TUTURU,

מתלבט בין שתי המכשירים האלו פתוח לשמוע דעות. האמת זה שהZ1 עמיד במים מאוד נשמע לי טוב במיוחד שבעבודה בתפקיד אצלי בצבא יוצא לי לעבוד בחדר ניקוי דבר שלא כול כך מתחשק לקנות G2 וידפק אחרי זה קצר.. אך ממשק ההפעלה בZ1 עובד?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום. אחרי שהפכתי את הסמסונג F480 שלי למשקולת נייר בעדכון קושחה כושל... המכשיר פועל, מסך המגע מגיב (על פי צלילים בעת מגע) אבל מסך שחור. אני צריך המלצה למכשיר חדש. דרישות מהמכשיר: דור שלישי - לא מעניין, יש לי סים של דור שני. WIFI - רצוי מאוד אך לא הכרחי. GPS - רצוי מאוד אך לא הכרחי. אין לי חבילת גלישה בכלל, האם קיים GPS שאינו צריך חיבור לרשת ? מצלמה - כולשהי. מסך מגע - חובה, התמכרתי ולא יכול להשתמש במשהו אחר. רצוי captive ולא resistive אבל מוכן להתפשר. רשת - סלקום, אם כי רצוי ללא Branding . שישמש כנגן מוזיקה - לא יזיק, לא הכרחי. מחיר - 1500ש"ח, אבל גמיש. כנראה שלא אקנה אותו מחברת סלולר. תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. המכשיר הזוועה שלי מדגם סמסונג A5 מגמגם ולא מספק את צרכיי, מעוניין לקנות מכשיר שיספק אותי לתקופה ארוכה ואלו הלבטים: מחפש מכשיר חזק מאוד, אני מכור לטלפון, מוציא למכשירים את המיץ, פורומים, פייס, צילום, מוזיקה, משחקים וכו, חשוב שהסוללה תהיה חזקה ותחזיק כמה שיותר, חשוב לי מסך גדול, מצלמה כמה שיותר איכותית גם בסלפי, עט מגע לא הכי קריטי למרות שיעזור לי בעבודה בלי להוריד כפפות מהידיים, ספיקר חזק חייב ורמקול חזק באוזנייה גם חשוב שיהיה, עמידות לא כזה קריטי כי יש אחריות דרך העבודה. 1. במקום העבודה יכול לקחת סמסונג 8 פלוס ב1673 שקלים כולל אחריות במידה ויש שבר, גניבה או כל דבר אחר. העניין הוא שקראתי ביקורות לא הכי טובות עליו מבחינת …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by taltola,

המחשב שלי כבר עבד עם 5 אייפונים שונים ולא ניתן לסנכרון כראוי אייפון נוסף. מישהו יודע מה ניתן לעשות בנדון?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ran_sion,

היי, מישהו הוא כבר בעלים של מכשיר כזה בארץ? שיכול לתת רשמים ממנו? בדגש על תמיכה לעברית. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.