גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
הנה תיאור הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, היום אני עם S1 של סמסונג וכנראה נפלתי על מכשיר דפוק כי מאז שאני זוכר אותו הוא עושה בעיות. ניסיתי הרבה רומים שונים (היום אני עם CM) והמכשיר פשוט איטי, קורס ולא מגיב. חוץ מזה שהוא נפל כמה פעמים וכנראה נדפק ולכן אני שוקל להחליף טלפון. התקציב הוא נגיד עד 2200 ש"ח. לכאורה, תגידו שנקסוס 4 הכי מתאים. נכון, אבל יש לו מסך 4.7" ומצטער זה כבר לא טלפון, זה כלי שאפשר להרוג איתו בן אדם. מבחינתי המסך הכי נורמלי זה 4.3" אולי אולי 4.5". אבל 4.7" ומעלה זה כבר הגזמה (במיוחד אם חוץ מהמסך יש עוד את הפלסטיק מסביב שמחייב אותך לרכוש תיק נפרד לטלפון). אז כמו שאמרתי, התקציב הוא 2200. מסך לא יותר מ 4.5", עדיפות לאנדרויד נקי. אשמח להמלצות. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקרוב בכל מכשירי הביניים סביבנו? שבב ה-Helio החדש של החברה הטאיוואנית מתיימר להציע יכולות מתקדמות מאי פעם לשוק הבינוני-נמוך עליו היא שולטת ביד רמה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%94%d7%aa%d7%a2%d7%a6%d7%9d-mediatek-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%a9%d7%91%d7%91-%d7%94-helio-p10/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר בפברואר אורנג' הבטיחו להשיק את HD2 , אבל ..נאדה.. אולי הם דחו את מועד ההשקה ואני פשוט לא מעודכן? מישהו יודע/שמע?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחותי קנתה לפני כמה ימים בלאקברי 8900 ב-1400 שקלים. אני מבין שמזמן כבר יצאו גרסאות מתקדמות יותר, ה-9000 וה-9700. אם היא תשדרג להם, תוספת המחיר תהיה 1200 שקלים. אפשרות אחרת היא לשדרג ל-E72 בתוספת של 700 שקלים. השאלה היא, עד כמה זה משתלם? אומנם מדובר בבלאקברי ישן יותר, דור 2.5, אבל בפועל הוא נחשב למכשיר טוב? היא רק רוצה שימוש במצלמה מדי פעם בקטנה, גלישה באינטרנט. להישאר עם הגרסה הזו או להוסיף כסף ולשדרג ל-E72 של נוקיה? אי אפשר להחזיר את המכשיר, אז יש רק את האופציות שציינתי בהודעה מאותה החנות שבה נקנה הבלאקברי.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.tgspot.co.il/meizu-mx2-dream-launch-in-israel/ מה החסרונות שלו מול טלפונים חכמים אחרים ? האם רזולוציה1,280×800 למסך כל כך קטן מול 1080P נראית ? האם יש משהו טוב יותר בטווח עד 3000 ש"ח ולמה ? האם דור 4 משנה ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה פתוח לכל הרשתות? איך אפשר לדעת אם זה פתוח לכל אם אני קונה בחנות פרטית, המוכר בעצמו לא ברור לו? מישהו יודע איפה אפשר לקנות את זה בזול?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני לפני גיוס, ככה שרציתי להתחדש בנגן מולטימדיה חדש. יש לי את cowon d2 שנהניתי מאוד ממנו ככה שיש לי רושם טוב מהחברה. הדבר הכי חשוב לי בנגן זה איכות השמע. וזהו גם היישום העיקרי בו אשתמש. חשוב לי גם שיהיה אפשרות לניגון וידאו(בעיקר סדרות ולא סרטים). עיינתי בכמה דגמים של החברה ומצאתי את אלה הכי מתאימים cowon v5/ cowon o2/ cowon j3/ cowon s9/ cowon x7/ cowon d3 אני יודע שמדובר בשישה מכשירים מעולים, אבל רציתי לשמוע את הדעות שלכם. איפה יש את איכות השמע הטובה ביותר? איפה יש עדכון עברית? הcowon d3 החדש-מישהו קרא המלצות עליו? בקיצור כל מידע יעזור לי להכריע, תודה רבה! ואני גם מחפש אוזניות. חשבתי על PX100 Sennheiser, PortaPro Koss כשכרגע הנטייה היא לאוזניות של קוס. יש לציין שהייעוד ש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע עם בדור החדש עדיין יש את אותם הבעיות עם המסך? וגם האם יש מתחרה אמיתי ל8 ג'יגה בכזאת אריזה קטנה ב250$? האם האלטרנטיבות יותר טובות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! אני חושב אולי לקנות את המכשיר רציתי רק לשאול כמה שאלות לפני... *העברת הקבצים למכשיר נעשית בצורה רגילה כמו כונן נייד?? אפשר לראות את השירים במכשיר כמו שהם במחשב או רק בעזרת סידורי אלבומים \זמרים?? *איך זמן הבטריה של הנגן? *יש משהו בחבילה שמגן חיצונית על הנגן והמסך?? קו כללי? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש אוזניות BLUETOOTH (עדיפות גדולה לשתי אוזניות אבל אם אין מה שאני מחפש במחיר שאני צריך אז אפשר גם אוזניה אחת) שתוכל להסתנכרן עם המחשב. שכל הסאונד של המחשב יישמע דרך האוזניות. לצורך העניין חשבתי להזמין מיני דונגל מDX שלא יתפוס לי הרבה מקום מאחורה ואני אוכל עדיין להצמיד את המארז לקיר. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16229 ראיתי באינטרנט את המוטורולה HT820 - בזאפ אצל חלק מהמגיבים האוזניה עבדה מצוין עם המחשב אבל ראיתי שהרבה אנשים הסתבכו איתה והיא לא עבדה. בנוסף היא קצת חורגת מהתקציב שלי (עד בערך 150 שקל) אבל ראיתי אותה בEBAY בערך בסכום הזה. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גלקסי של סמסונג(איזה מספר תגידו אתם), או אייפון, נקסוס וכ ואיזה הכי הרבה חלקים נדרשים לתיקון במעבדות השונות. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
האם שלוש מצלמות בחלק האחורי הן הבסיס החדש עבור סמארטפונים ב-2020? ה-Galaxy A11 שבדרך מהווה עדות טובה בעניין לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אתמול הוזמנתי לקבוצת מיקוד של סלקום/אורנג' לגבי יבוא ותמחור של OGO בארץ. שאלו אותנו מה אנחנו חושבים שחסר לו ניידות וכו וכו', בלבלו לנו את הביצים קצת, ואז הציגו לנו דף עם נתונים ושאלו אותנו איך אנחנו מתרשמים ממנו. מן הסתם מדובר בקבוצה של סטודנטים - לסיעוד, עיצוב ראית חשבון - ניסו להבין מה אנחנו חושבים על מכשיר מסוג זה. ההדיוטות התלהבו, אני קצת פחות. איפה WIFI? איפה רזולוציית מסך? מה המשקל? מצלמה? מה אין? איפה מערכת ההפעלה? זאת אומרת שאין יישומי צד שלישי? ולא קיבלתי אף תשובה מהגברת שהנחתה את הקבוצה. ואז הביאו לנו את המכשירים.... בואו ואסביר לכם את זה ככה: זה לא טלפון. למעשה זה מכשיר מבוסס GSM, כנראה UMTS, שכל מה שהוא יודע זה להתחבר לאינטרנט הסלולארי, ולהפעיל ICQ ומסנג'ר. יש…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אחים החתול שלי נעלם לעיתים קרובות וזה גורם לבהלה גדולה בבית יש אולי איזה שבב שאפשר להחדיר לו מתחת לעור/לשים על הקולר שהיה אפשר לאתר אותו דרך הGPS של הפאלם? או של הפלאפון? איזה גאדג'טים שקשורים לחתולים קיימים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני ליקראת קניית פלאפון ואני לא כזה מבין בזה אבל אני יודע שיש כמה דברים שחשובים לי : -MP3 -מצלמת וידאו, לא כזה חשוב האיכות. -חיבור למחשב - שיהיה קל וקטן, כלומר E815 לא בא בחשבון. יש לכם משהו להציע ? אני יכול להיתפשר קצת אבל לא יותר מידי, כנ"ל במחיר. ד"א, אני משלם את כל הפאלפון בתשלום אחד כך שלא מעניין אותי יותר תשלומים\פחות...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קוואלקום מכריזה רשמית על המודם הראשון בעולם אשר תומך בטכנולוגיית LTE בקטגוריה 10, אותה ניתן לתרגם למהירויות הורדה דמיוניות כמעט של עד 450 מגה-ביט לשנייה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a7%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%a1%d7%9c%d7%95%d7%9c%d7%a8-450-%d7%9e%d7%92%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קוואלקום השיקה גירסאות מרועננות לדגמי הביניים שלה, עם תמיכה בקישוריות סלולר מהירה הרבה יותר לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי חברה, אני קונה עוד מעט נגן ZVM 60GB חדש, ורציתי לדעת מאיפה ניתן להזמין אותו מחו"ל במחיר הכי זול (כולל חנויות כולל אי-ביי כולל הכל)... תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היצרנית האמריקאית מבצעת שידרוג משמעותי נוסף לעיצוב של הנייד היוקרתי שלה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ישמש לרוב לצפיה בסרטים בנסיעות רבות ועוד קצת אינטרנט איזה דגם מומלץ לקנות ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות MP4 שיקרא וידאו תמונות ויהיה רדיו מובנה קיבולת 2GB ומחיר עד 450 ש"ח חייב תמיכה בעיברית מלאה(שירים בעיברית יהיה בעיברית ולא בג'יבריש) ורוסית(כנ"ל) וכמובן אנגלית... מסך מינימום 1.5 אינץ' ID3 TAG ועדיף(אם זה טוב) שיהיה תוכנה שממירה קבצים לפורמט מתאים וקטן יותר רצוי שיהיה עם סוללה נטענת אוזניות ויהיה אפשר להטעין את הסוללה דרך המכשיר... לא חובה: שיקרא תמונות ושיהיה רדיו מובנה עדיף: אוזניות, נרתיק נסיעה שאלה בקשר לדבר מסויים: מה עדיף USB2 או כבל? אממ אם שכחתי לציין משהו תכתבו תודה לכל התגובתיים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סדרת Deus Ex קופצת אל עולם המובייל, משחק Final Fantasy חדש ועוד הפתעות מעניינות ממתינות לכם בחנות האפליקציות שלכם באנדרואיד וגם באייפון לכתבה
-
שלום, אני צריך המלצה על מכשיר סלולארי חדש בשביל אבא שלי. עד עכשיו היה לו Galaxy S שעשה המון בעיות קליטה עם הWaze. עכשיו הוא מעוניין במכשיר חדש שיאפשר: 1. קליטת אינטרנט דור 3 גבוהה ומהירות גבוהה ביותר (בשביל לצפות בסרטונים מחוץ לבית) 2. קליטת הלווינים הטובה ביותר (בשביל GPS ובפרט לWaze). בהתאם לצרכים הללו - מה עדיף: iPhone 4S או Galaxy S3? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-