עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by xlSnaK,

תמליצו לי על MP4 בין המחירים 500-600 ש"ח שיהיה מינימום 2 ג'יגה שיהיה גם מוזיקה סרטים ותמונות וגם רדיו ומיקרופון מובנה ורציתי לשאול משהו... יש כאלה שכתוב שהם משמשים גם בתור כונן נייד אז מה זה אומר? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. צמד ה-Mi 5S וה-Mi 5S Plus של היצרנית הסינית האהודה אמור לגרום לכם לשכוח מה-Mi 5, מה-OnePlus 3 ומכל מכשיר ביניים מתקדם אחר שנמצא בשוק כרגע לכתבה

3. שבוע טוב לכולם ! אני מחפש מכשיר GPS - עם עדיפות גבוהה לסוג PDA windows mobile 5\6 ולאCE אני אקנה את המכשיר בסיאטל(ממש עוד כמה ימים...) , וטווח המחירים כרגע גמיש. ראיתי שרוב המכשירים מסוג זה מגיעים עם מסך 3.5" ... יש כאלה עם מסכים יותר גדולים ?? ולמי שהתנסה גם עם PND - איך המכשירים מבוססי PDA ביחס לייעודיים(PND) מבחינת הניווט (איכות,מהירות וכו') ? המלצות יתקבלו בברכה ! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  4. Started by yuvalm2,

אני רוצה לקנות את הנקסוס 4, מה האפשרויות שלי? באיזה מדינות מוכרים אותו, וכמה זה יחסוך לי אם אקנה את זה ואביא את זה איתי לארץ, במקום לשלוח את זה מחו"ל?

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. מי שמכיר את התוכנה JOIKU לפלאפון נוקיה, שהופכת את הטלפון למודם WIFI ואז אפשר להתחבר אליו מהלפטופ נניח, אני מחפש תוכנה דומה רק שתומכת ב Iphone תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Raul,

קודם כל קצת רקע http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=198644.msg1753771#msg1753771 אז היום הגיע סופסוף הזמן המתאים וקבלתי את הV3 ויצא לי לשחק איתו לא מעט. אוקי אז ככה, הציפיות שלי מהפלאפון היו גבוהות- ולמרבה הפלא הן התממשו! הפלאפון עצמו מגיע בבאנדל די מקיף שכולל אוזניות, נרתיק, כבל, עוד סוללה וכו' וכו' וכמובן חוברת הוראות מפורטת. ממממ מה יש עוד להרחיב, השימוש עם הפלאפוןמאוד נוח, ניכר כי יחסית לשאר הV3ים שאני מכיר זמני התגובה השתפרו מאוד. כרגע עברתי מסמסונג למוטורולה, ואני מרגיש שהממשק נוח ומסודר יותר אם כי יש עדיין להתרגל לדברים מסויימים שבמוטורולה החליטו ליישם קצת אחרת. נקודה נוספת היא שלמרבה ההפתעה אין יותר מדי חסימות בפלאפון, ולא נתקלתי בבאגים מיוחדים כר…

• 35 תגובות
    • 5.1k צפיות
  7. Started by Men7a,

שלום , מזה זמן רב אני מנסה לחבר את האייפוד שלי לitunes והתכונה מראה לי שגיאה: your ipod version is higher then the itunes version לומרות שיש לי את התוכנה הכי חדשה של itunes מישהו יודע למה זה? ואיך אפשר לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  8. Started by Cereal Killer,

אהלן, קיימים נגני "כיס" חוץ מהאייפוד בעלי נפח גדול מ 100GB? (הארכוסים לא באים בחשבון, גדולים מדי ויקרים מדי)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. כותרת, צריך שיהיה בו נגן שימיע מוזיקה מאיכות ובווליום גבוה, מצלמה איכותית וטובה, מומלץ גם פלאפון קטן שתומך בדור 3

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by X-BLADE,

הGPS סרב להתחבר כשהפעלתי אותו לראשונה. הורדתי מספר פיקסים כאלה, ולאחר הרבה זמן שהם עבדו הם מצאו לוויינים קרובים. הבעיה שכל פעם שאני מדליק את הGPS הוא לא מתחבר וצריך להפעיל את הפיקס לזמן ארוך. יש איזשהי דרך שתתקן את הGPS שיעבוד מהר בלי פיקס ובאופן אוטומטי? הבנתי למכשיר הזה לא אמורות להיות בעיות GPS.... עוד דבר מעצבן זה שהמכשיר כל הזמן עושה roaming (אני בגולן) ... רשמתי בהגדרות שהחברה שלי היא גולן ואז נעלם הROAMING אבל אחרי זמן מסוים זה תמיד חוזר... משהו יודע מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. עברתי בשבועיים האחרונים מאורנג' לגולן. שמתי לב שמאז הניוד הקליטה של הנייד חלשה יותר. מישהו מכיר את הבעיה? האם זה משהו שקשור להגדרות שלא עשיתי כמו שצריך? הטלפון עובד בטכנולוגית דור 3. תודה רבה!

• 20 תגובות
    • 6.5k צפיות
  12. Started by alex_188,

היי, יש לי חבר שטס להונג קונג ואני רוצה לקנות דרכו מחשב נייד, בעדיפות לאולטרא-בוק (דגם: UX31A של אסוס אבל אפשר להתפשר) באופן כללי מחשב חנות ONLINE שאני יכול להזמין לו את זה למלון - כי הזמן שלו קצר שם. מישהו יכול אולי לעזור לי ומכיר אולי חנות ONLINE כזו בהונג-קונג? תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. בינתיים המכשירים שמצאתי שביניהם אני משווה הם ipod touch , iAudio A3 או של Archos . כמו כן אני פתוח להצעות נוספות. התכונות שחשובות לי במכשיר הם: גודל המסך, אמינות המכשיר, התמיכה שלו בכתוביות בעברית ובקודקים, נפח הזיכרון במכשיר, מחיר טוב ואם יש תמיכה בwi-fi זה עוד יתרון. בעיקרון אני מחפש את המכשיר בעל יחס איכות למחיר המקסימאלי. כרגע אני מוכן להשקיע בסביבות 1500 או קצת יותר אך כמובן עדיף פחות. כמו כן אני שוקל אם לקנות את המכשיר בארץ- בחנות או דרך האינטרנט או אם לקנות בeBay

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  14. Started by n9555,

ברשותי נגן iaudio x5l ואני דרך לחבר את הנגן לרכב (אני בכוונה לא רוצה להגיד חברה ודגם אבל אני יכול להבטיח לכם שזה מודל 2007) תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Extra Whats היא אפליקציה שפיתחתי על מנת להשיב להודעות במהירות בוואטסאפ, לדוגמא נניח וכל סוף יום אתם שולחים לחברה שלכם , "מאמי תוכלי להביא חלב בדרך מהעבודה?" אין טעם שכל יום תכתבו שוב את אותו משפט, בעזרת האפלקציה תוכלו לשלוח את ההודעה בלחיצה אחת.בנהיגה? , תוכלו לשלוח "אני בנהיגה" - בלחיצה אחת.בסרט? תוכלו לשלוח "עסוק , נדבר יותר מאוחר" - בלחיצה אחת.כל מה שצריך לעשות הוא להכניס את המשפט שאתם רוצים לרשימה.על מנת להפעיל את האפליקציה יש לתת לה שלוש הראשות ( או פחות תלוי באיזה גירסאת אנדרויד אתם משתמשים).הרשאה לנתוני שימוש - על מנת לדעת בוודאות מתי וואטסאפ נמצאת על המסך(גירסא 5 ומטה לא צריכים)הרשאה לצייר מעל אפליקציות - על מנת להציג את האפוציות לשליחה/בועה כאשר נמצאים בתוך ו…

16. Started by goodspeed,

שלום, יש לי חבילת גלישה לטלפון הסלולרי של 5GB , ולאחרונה קיבלתי מודם סלולרי נייד . האם יש אפשרות לשכפל את כרטיס הסים או לקבל אחד נוסף כך שאני אוכל להשתמש באותה חבילת גלישה גם בלפטופ? האם אפשר יהיה לגלוש בלפטופ ובטלפון הניייד בו זמנית? והאם זה משנה אם זה סים או מיקרו סים? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by gabi21,

שלום לכולם יש ברשותי מכשיר מדגם N95 8GB והוא מגיע עם GPS מובנה ותוכנה של NOKIA MAPS אבל מסתבר ש התוכנה עדין לא תומכת בארצנו הקטנה רציתי לדעת אילו תוכנות אני יכול להשתמש ב GPS שברשותי שניתנות בחינם או על ידי פריצה והאם התוכנה של MIO תומכת במכשיר הזה? תודה רבההה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Dark Respect,

זכיתי בתחרות וקיבלתי אייפד חדש. בפנים אין דוקומנטציה של אחריות. במידה ותהיה תקלה, האם אני יכול פשוט לגשת לזכיין של אפל בארץ ולבקש תיקון? איך זה הולך?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by 3d7,

האם קיים נגן MP3 קטן מימדים עם מיני סאב-וופר? אני מעוניין בהמלצה לנגן MP3/MP4 עם רמקולים סטריאופוניים מאוד חזקים (רצוי 2.1), סוללה נטענת שמספיקה להרבה שעות של האזנה למוסיקה (רצוי מעל 20 שעות בלי הטענה), זיכרון פלאש בנפח של 16GB ומעלה, ותמיכה בשירים עם שמות בעברית. התקציב לא מוגבל בגבולות ההיגיון (רצוי לא יותר מאלף ש"ח, אבל אפשר לחרוג).

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. יש לי נוקיה 6100 עם ביג טוק (היה קו פתוח בעבר) כמה אפשר לבקש ביד 2 על מכשיר כזה ביחד עם ביג טוק ? (ללא שיחות)

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by xlSnaK,

אז תגידו מה יותר טוב.... חוץ מהמהירות ששמעתי שה6120 קצת יותר מהיר תוזה ^_-

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by vincecarter,

החלטתי בכל זאת לפחות דיון חדש בקשר למכשיר הנ"ל אז ככה בגדול אני מחפש לשדרג את ה Xperia S שלי . מה שאני מחפש במכשיר החדש זה שיעבוד חלק ולא יתקע בהפעלת אפיקציות ( וואטסאפ, פייסבוק,וייז) אני לא משחק יותר מידי במחשבים בטלפון במיוחד לא במשחקים FHD וכו. מה שחשוב לי זה שהמסך יהיה איכותי ושיהיה 5 אינץ. זמן סוללה חשוב אבל לא יותר מידי( שיהיה סביר) מישהו הזמין או מכיר את המכשיר שכתבתי בכותרת? אני יודע שהוא חדש אבל בכל מקרה מה ידוע על החברה? אמינה? ומה ידוע על המעבד טורבו שיש בתוכו? תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by SerenB,

כבר זמן מה אני שוקל לקנות סטרימר, הבעיה שאין לי מושג איך להשוות בין הכמות העצומה של דגמים. אני כן יודע שיש מספר דברים שאני בהחלט רוצה לראות בדגם שאקנה לבסוף - - כניסת USB 3.0 לצורך הזרמת מדיה מכונן חיצוני - כניסת רשת (אני לא מאמין שהזרמת סרט Blu-Ray באלחוט תעבוד בלי קטיעות) - תמיכה בפורמט mkv. מאחר וקיימים ברשותי המווון סרטים באיכות גבוהה בפורמט זה אשמח לקבל הצעות, כמובן מנומקות, ועוד יותר אשמח להסברים בנושא כדי שאוכל לקבל החלטה מושכלת. נ.ב. הקניה, לכשתתבצע, אינה חייבת להיות בארץ. טווח ההשקעה שאני צופה יהיה לא יותר מ-500 ש"ח.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. די זהו, נשברתי. חצי מצריכת האינטרנט שלי ביוטיוב בנייד היא של פרסומות (wtf). ניסיתי כבר כמה אפליקציות adblock אבל הכל ללא הצלחה. יש למישהו המלצה? נ.ב. אני עם אנדרואיד עם רוט.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. שלום הווטסאפ מגביל פתיחת קבוצה עד ל-50 חברים. יש למישהו עצה /רעיון איך ניתן להתגבר/לעקוף מיגבלה זו ולהוסיף יותר מ-50 חברים ? תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.