עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ivgeni6,

שמתי לב נגיד שייוצא משחק לאייפון ואותו משחק יוצא גם לאנדרואיד , המשחק שמתאים לאנדרואיד שוקל הרבה פחות מאותו משחק שמתאים לאייפון, האם זה אומר שאותו משחק נגיד ירוץ הרבה יותר טוב ואיכותי ב IOS מאשר באנדרואיד ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by deathrevenge,

היי מה קורה? הלך לי הפלאפון אחרי 4 שנים (מוטרולה V3) בקיצור אני מחפש סמארטפון מבחיר לכותרת. מה האופציות שלי מבחינת קנייה בחנויות פרטיות או אפילו בחו"ל כי הבנתי שהמחירים שם יותר זולים. לדוגמא ראיתי מוטרולה atrix ב 450 דולר באמזון שזה נשמע ממש נמוך, השאלה איך קונים דרכם ואיך מבצעים משלוח וכמה זה עולה. אגב אין לי סים דור שלוש וחצי והבנתי שאני יכול לשדרג את הסים הישן שלי באורנג, השאלה האם זה נכון? והאם זה עולה כסף (וצריך להתחייב למשהו?). אה ועוד משהו, אני טס בקרוב לספרד, אולי כדאי לי לקנות שמה? מישהו מכיר חנויות בספרד? סליחה על החפירה, אשמח לכמה יותר מידע.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by PQI,

מכשיר: galaxy S1plus אנדרואיד: 2.3.3 תוכנת מחשבים: win XP וכן win vista במחשב אחר עם אותן תוצאות המכשיר פרוץ וחדש מחו"ל ויש לי כמה בעיות: 1. בניסיון להתקין pilotX או כל רום אחר במספר גרסאות של אודין (1, 1.3, 1.7, 1.82, מולטי 3.95, 4.3, EZ 1.7 ועוד) אין התקדמות אחרי שלב ה-SetupConnection.., לא מופיע פרוגרס בר או משהו אחר. 2. בניסיון רוט דרך superoneclick 2.1 כשיואסבי דבגינג במצב פעיל, הוא נתקע במשך חצי שעה בשלב 7 של enabling root. את הרוט ניסיתי לבצע בשביל לגבות את הרום הקיים. 3. אין גישה לרקוברי ב3 כפתורים וגם לא בדרך קונבנציונלית אחרת - יש הודעת ramdump mode, cause: force upload. האם להתקין Modified-SBL [בהנחה שהאודין כן יקבל את זה]? 4. בעיית דרייברים: על אף התקנת קיז וא…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, מצויה אצלי במשיבון הודעה קולית שברצוני להשמיע בפורום של הרבה אנשים (בימ"ש למשל). איך עושים זאת ? ניתן להעביר הודעה קולית למחשב בפורמט mp3 למשל? כך גם לגבי SMS. ברצוני להציג הודעת SMS בפני קבוצת אנשים (למשל בבימ"ש). ניתן להעביר לקובץ טקסטואלי שאוכל להדפיסו ולחלק לנוכחים? תודה

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by denzel12,

שלום לכולם, כשאני מפעיל את האייפון אני נתקל בבעיה שהאייפון נותן לי emergency call. כיצד מתגברים על בעיה זו? האם זה אומר שהאייפון אינו sim-free?. חשוב לציין שיש ברשותי מיקרו-סים שלא עבר עדיין אקטיביזציה. כמו כן, יש לי מצב נוסף שבו מופיע במסך אייקון של itunes אך אין באפשרותי להגיע לתפריט הראשי. מה עליי לעשות? אודה לעזרתכם.

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  6. Started by mrsph666,

שלום, היכן ניתן להשיג אפליקציות חינמיות ל-iPhone 4, ללא רוגלות, וירוסים וכו'? המכשיר אינו פרוץ. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  7. אתמול קניתי סמסונג גלקסי מאורנג', אני רוצה להתקין רום אחר מהרום של המפעילה כי יש שם מלא שטויות שאני בחיים לא ישתמש בהם, אז ככה רציתי לשאול אם אני מתקין עליו לדוגמה את ה LITE ROM, האם אני אוכל להתקין אחרי ההתקנת הרום אפליקציות כמו GPS של אורנג' שקיבלתי חינם ואפליקציה בשם MY ORANGE שאני יכול לעקוב דרכה אחרי החשבון שלי? אם כן איך, אפשרי להוריד אותם דרך המרקט או איך זה עובד? האם ברום הזה ישנה תמיכה בעברית? לא אכפת לי ממשק שיהיה באנגלית, אבל האם לדוגמה אני אוכל לכתוב ולקרוא סמסים בעברית, ולראות את שמות אנשי הקשר שלי בעברית? ושאלה אחרונה אם אני כבר עשיתי רוט לפלאפון זה לא מפריע להתקין רום על הפלאפון? והבנתי שגם בלייט רום בא רוט מובנה, האם זה באמת ככה?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אך אני יכול להוסיף לאנגלית גם עברית במקלדת, שדרגתי מהאתר של בלאקבריי?

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  9. שלום לכולם, ראיתי את הכתבה על הסמארטפון ש-YAHOO! מפתחים, ורציתי לדעת מתי בערך תהיה השקה (אם תהיה ?)? ומה המחיר שלו ? __________________________________________________________________________ טוב כרגע, אני מחפש סמארטפון / גאדג'ט (כמו איפוד 4) שישרת אותי לסביבות השנתיים הקרובות אני רוצה שיהיה טאצ', עם WIFI, אם יש אפשרות גם ל-3G אז שיהיה אני מקציב בסביבות ה- 400$ > אין לי בעיה להזמין מחו"ל. רק דבר אחד: אני לא רוצה להתחייב על המכשיר. אני רוצה לקנות אותו ושיהיה שלי ולשלם הכל במכה אחת.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. לקחתי חבילת גלישה דרך סלקום. קיבלתי סים חדש והכל. כשהגעתי הביתה שמתי לב שהאינטרנט לא מתחבר ואני מקבל הודעת שגיאה incorrect apn. בתפריט Access point names מופיע Cellcom Internet ו-Cellcom MMS. עשיתי שחזור הגדרות ברירת מחדל. אינטרנט התחיל לעבוד אבל מאוד מאוד לאט. בשורה העליונה איפה שמופיע סימן חיבור אינטרנט (שני חצים בכיוונים הפוכים) הופיע האות E. איך אני מתקן את הבעיה? אין לי חשק לשבת שלוש שעות בסלקום פעם נוספת.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום לכולם אני עדיין קצת חדש בכל הקטע של הסמרטפונים ונתקלתי בבעיה קטנה. שמות אנשי הקשר שלי באייפון הינם בעברית ופס הגלישה הוא באנגלית. כלומר שהוא מחפש אנשי קשר לפי אות אנגלית - כלומר לא כלום ואת השאר סתם זורק בסדר כשלהו. מישהו יודע איך לשנות לזה את השפה?

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  12. בקשר לכתבה "הסמארטפון הבא שלי יהיה אייפון" זה נורא עצוב שהרבה מבעלי האנדרואיד יירצו להחליף לאייפון (במידה והמדגם המצומצם אכן מייצג אוכלוסייה שלמה) - אך צריך לקחת בחשבון שיש בשוק הרבה מכשירי אנדרואיד "נחותים" בעלי מסכים קטנים וחומרה "מסורסת" ואולי אפילו גירסא מאוד ישנה של אנדרואיד (פחות מ2.2) ולכן לא אתפלא אם הם לא נאמנים לפלאפונים הללו. מצד שני, רוב האנשים שמבינים קצת יותר מהשאר יבחרו באנדרואיד, ולא בסתם מכשיר, אלא מכשיר ברמה של HTC DESIRE ומעלה. עכשיו אני רוצה לראות, אחרי שכל אחד יהיה בעל הסמארטפון שהוא חושק בו, אני רוצה שיעשו בדיקת IQ לבעלי האנדרואידים החזקים (כאמור, אלא שמעל לרמה של DESIRE לפחות) ולאחר מכן בדיקת IQ לבעלי האייפונים (כמו בסקירה עם הקשר של הIQ בין משתמשי …

• 46 תגובות
    • 6.9k צפיות
  13. יש לי את האפליקציה והכל טוב ואני מרוצה. העניין הוא כשאני נכנס להודעות, ואז לוחץ על איש קשר שאיתו כבר התחלתי "שיחה", המקלדת עדיין לא מופיע לי ואני צריך ללחוץ על החלונית הלבנה שבה מכניסים את הטקטסט כדי שהמקלדת תצוץ לה "מלמטה". זה משהו שיש בכל המקלדות? משום מה נדמה לי שב-Smart Keyboard זה לא כך, אבל אולי אני טועה. אשמח לדעת אם אני טועה או לא ואם זה רק בסלייד - האם ואיך אפשר "לתקן" את זה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. התקשרתי לסלקום כדי להצטרף לחבילת גלישה. חבילת גלישה תשתמש אותי בעיקר לתוכנת ניווט WAZE וקצת חדשות. סלקום הציעו לי חבילת גלישה 300 מגה בחודש + סלקום נוויגיטור ב-50 ש"ח. סלקום נוויגיטור לא לוקח תעבורה מחבילת הגלישה. התוכנה שווה משהו? הבנתי שהיא עברה עדכון מאסיבי בזמן האחרון.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by dani9998,

היי... אני חושב לקנות MOTOROLA ATRIX ,חשבתי על איביי אבל השאלה אם צריך לשלם על זה מכס? ואם כן האם יש דרך לעבור את זה? וגם האם יש איזה סמרטפון אחר שיותר משתלם לקנות?מבחינת מחיר-תמורה תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 6.1k צפיות
  16. Started by jeet87,

ראיתי היום את הכתבה שהתפרסמה פה http://hwzone.co.il/news/135782 בגדול נשמע מבצע משתלם ממש(ככה אני חושב) יש לי עדיין התלבטות לגבי עניין האחריות ולגבי מערכת ההפעלה שלה(שממה שהבנתי אין לה מבחר מי יודע מה של אפליקציות) ויש כמובן את הבעיה של הזמינות (שאין כרגע במלאי) על כל פנים אם הוא יהיה זמין חבר שלי יכול לקנות לי אחד. בכל מקרה מה אתם חושבים שווה להשקיע בו או שכבר עדיף להוסיף עוד 200$ ולקנות טאבלט מבוסס אנדרואיד

• 28 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. האם יש רום מומלץ עם עברית למכשיר? איך אני מתקין רום על המכשיר הנ"ל? יש מדריך טוב? האם כדאי לי להתעסק עם החלפות רומים במכשיר הזה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Ovid,

בCLOVE הפסיקו למכור אותו, גם מי שרכש את המכשיר במכירה מוקדמת קיבל את הכסף בחזרה. ראיתי באתרים אחרים שמוכרים אותו ב500$ , ובחלק מהמקומות כתוב שהחברה הורידה את המחיר ל75$ . אני מבולבל...

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  19. Started by kobibo,

היי, התחדשתי לאחרונה במכשיר Desire HD ,המכשיר מצוין אבל עניין העברית בו משגעת אותי לגמרי,סימני פיסוק עוברים להתחלה,מספרים ב SMS מתחלפים הודעות לא תמיד מובנות וכו'. הבנתי שעל מנת לסדר את הבעיה צריך ל"פרוץ" את המכשיר ולהחליף רום. האם זה הבדבר היחידי שניתן לעשות על מנת לפתור את בעיית העברית? האם יש מאמר מסודר ומובן לביצוע שלבים אלו ? בעיקרון לא בא לי להתעסק עם זה אבל זה דיי מציק כל העניין עם העברית. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  20. שלום! רציתי לשאול כמה שאלות לפני שאני נכנס לעניינים של קנייה. 1)באיזה חנויות באיזור מרכז(גוש דן) ניתן, אם בכלל, לרכוש SGS2 באריזה סגורה הרמטי מהמפעל? (בכמה חנויות ואמרו לי שפותחים אותם במכס, או באונג קונג וכו') הם זה נשמע הגיוני? ולמה אין קופסאות סגורות? 2) אני רוצה לקבל את המכשיר סגור, לכן גם יהיה עליו את הROM המקורי. ואיך העברית עם הרום המקורי? מזה תמיכה בעברית? האם זה רק קריאה או גם כתיבה וכו'. (תפרטים בעברית לא מעניין אותי) נענה 3) לגבי ישור לימין את העברית? אפשר לעשות את זה בROM מקורי, בלי להחליף\להתקין משהו מסובך? אני רוצה להישאר עד שאני אלמד קצת את מערכת הפעלה עם מערכת לא מקוסטמת. נענה 4) מה עושים לגבי מטען, המטען שנותנים אותו לא מקורי, השאלה האם זה מטען של סמסונג…

21. מה הטאבלט הכי זול, בצורה נורמלית, עם מסך מגע שנוח לשחק בו קלפים (לצורך העניין משחק ברידג') ? גודל מסך שיהיה נורמלי, 8" ומעלה זה טוב? או שצריך מסך גדול יותר. במידת הצורך תתאפשר הזמנה מ-DX\EBAY אם יימצא מוצר הולם. יש לוודא שאכן קיים ויש משחק ברידג' שירוץ עליו - אשמח להפנייה בהתאם להמלצה (אם יש הבדלים במע' ההפעלה). אשמח להמלצות, כרגע ללא תקציב, עם שאיפה לזול ביותר.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by RonCohen,

כותרת ומתי יוצא בכלל ווינדוס 8???

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם יש לי GPS של MIO C320 עכשיו אני רוצה כשאני מעביר קבצים או שהוא סתם מחובר למחשב אני יוכל להשתמש בGPS עצמו בלי שיהיה במצב של העברת קבצים אם יש דרך לבטל את המצב הזה של העברת קבצים ושרק יטעין אני אשמח

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  24. דיברתי עם שירות לקוחות פלאפון ושאלתי שאלה על זה במצלמה שיחה פנים מול פנים. אמרו לי שאינם יודעים.רציתי לישאול אותכם למי שיש לו אייפון 4 ואייפון גלאסי 2 ניתקל בבעיה הזאת? האם זה אפשרי? האם התוכנה שיחות מצלמות אותו דבר?איך קוראים לתוכנה שיחות מצלמה?קראתי בפורום שאייפונים לא מסתדרים בתוכנה סקייפ.עושה בעיות.הייתי רוצה בתוכנה סקייפ יהיה מחובר אלחוטי אינטרנט ולדבר בחינם מול אייפון וגם מחשב בבית.האם זה אפשרי? בתודה מראש מיכאל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם, אני מנסה לעזור לחבר. הוא קנה את ה-SGS II לפני כשבוע. הטלפון, לפחות למיטב ידיעתי, לא עבר Root ואין בו יישור לימין (מה שמשגע את אותו חבר). הבנתי שאפשר להתקין יישור לימין אך זה דורש קודם ביצוע Root. מכיוון שאני חסר ידע לחלוטין בתחום ה-Android (התעסקות ראשונה שלי עם המערכת), עד לרמה שאני אפילו לא מכיר מקורות מידע לחפש בהם, אשמח אם מישהו יוכל להכווין אותי. אני כמובן לא מצפה שתכתבו פה את כל התהליך אבל מאוד אעריך אם תוכלו להפנות אותי למדריכים, רצוי מפורטים עד כמה שאפשר, בעברית או באנגלית לא ממש משנה כל עוד הם אמינים, מסודרים וברורים, שמסבירים כיצד לבצע את התהליך. אותו חבר מעוניין להשאר עם ה-ROM סטוק (של Samsung עם ה-Touchwiz) מכיוון שהוא כבר "התרגל" אליו. ניסיתי להסב…

• 41 תגובות
    • 6.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים