עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מחפש אחד כזה בנרות.. יש לי את COWON G3 שלטעמי הוא נהדר, אך הנפח שלו מאוד מוגבל.. אני יודע שכיום כולם עוברים לטלפונים ניידים כתחליפי נגנים, אבל אני לא אוהב את הרעיון שלא לדבר על הקרינה המיותרת. אז אם מישהו/י מכיר/ה נגנים חדשים עם נפחים של 4 גיגה ומעלה, או תמיכה בכרטיסי זכרון - שמשתמשים בסוללות אצבע רגילות/נטענות, אשמח לדעת. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. חשבתם שנפח אחסון מובנה של 128GB הוא מרשים? באסוס ממשיכים לשכלל את מכשיר הדגל שלהם ומציגים גירסה עם נפח כפול וחסר תקדים לכתבה: http://hwzone.co.il/שיא-חדש-הכירו-את-סמארטפון-ה-zenfone-2-עם-256gb-של-נפח/

3. Started by si,

חשבתי לקנות את הנגן mpio fy700 בבאג אבל ראיתי את הנגן החדש באתר שלהם- mpio ml100. קישורים: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3081&scat=318&tcat= http://www.mpio.com/product/productview_ml100.html?view=f מה דעתכם על הנגן הזה? האם הוא יותר טוב מה-fy700? ועוד בקשה- האם יש נגן אחר טוב יותר העומד בדרישות שלי: נגן קל וקטן המתאים לספורט, מחיר עד 300, רדיו מעולה ,סאונד טוב ועדיף שיהיה עם זיכרון יותר מ-1G. או שעדיף להישאר עם ה-mpio-ים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  4. מפת דרכים רשמית כביכול מבהירה כי לסמסונג אין תוכניות לעדכן יותר מדי מכשירים לגירסה העדכנית של המערכת מבית גוגל לכתבה: http://hwzone.co.il/אלו-הסמארטפונים-של-סמסונג-שיעודכנו-לא/

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  5. Started by wantootree,

שלום לכם, מבקש קישור לחנות אמינה לטלפון עד 200 דולר וחשובים לי הדברים הבאים (לפי סדר חשיבות): IMEI – בלי בעיות כאלה - תומכת בכל הרשתות - GPS עובד!!! - עברית - 1gb Ram (אבל לא נורא אם יהיה 512mb Ram) ו-4gb Rom - 4.7 אינץ' - חנות גוגל תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. כבל usb שכנראה הוא גם הכבל חשמל, או איך הוא מתחבר בכלל לטלויזיה ? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by matan007,

שלום. הגלקסי 3 שלי נהיה ממש איטי ואני רוצה לפרט אותו ולהתקין מערכת הפעלה עדכנית אין לי מושג כיצד זה מתבצע ומאיפה משיגים. ראיתי באתר כתבה על גרסת אנדרואיד 4.3 ואני שואל מאיפה מורידים את זה ואיך מתקינים (בעברית). אשמח ללינק והסבר קצר. תודה.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. האם ניתן לקוות לכך שהמכשיר הטרי מהמותג אשר קיבל את עצמאותו משיאומי יעלה רק 600 שקלים כאשר יושק בארץ?לכתבה

9. Started by sgt_flippy,

ש לי את A3 , והשאלה האם כדאי לקנות את המכשיר q5W כי עכשיו הוא נמכר בגרסת ה 80 גייגה בייט וכל הפונקציות שיש לו נראות לי מגניבות , ממש מחשב מהלך מה אתם אומרים כדאי?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. חשוב שמי שעונה התנסה בעבר בעצמו. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Kcupid,

אני משתמש בפלאפון בכרטיס זכרון של סאנדיסק. עד עכשיו היה לי של 2 ג'יגה, היום קניתי של 4. שאני שם את הכרטיס בפלאפון הוא עובד זה מראה שיש כרטיס, אבל שאני מחבר אותו למחשב (אני מחבר את הכרטיס הקטן לADAPTER שלו, ואת הADAPTER לדבר כזה שמצד אחד מחברים את הADAPTER והשני הוא USB שמחברים למחשב), אז זה מראה כאילו אין שום דבר ("נא הכנס דיסק לכונן G"), ושאני עושה עם ה2 ג'יגה זה כן קורא. ההבדל שראיתי זה שעל ה4 ג'יגה רשום HC, ועל ה2 לא. אבל אם בפלאפון זה עובד אז במחשב זה לא יעבוד? מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  12. שלום לכולם מקווה שאני לא חורג מחוקי הפורום, החלטתי לשטף אותכם בסרטון סקירה שלישי שעשיתי, והפעם ב APPLE WATCH אומנם באיחור של כמה חודשים, אבל אולי ישנם עוד אנשים שירגישו שזה עזר להם. פתוח להערות ושאלות בנושא. זה עדיין רק סרטון שלישי שיצא לי לעשות, אז הוא רחוק מלהיות מושלם. מקווה שתהנו : https://youtu.be/ExWO0Drtg-c

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by MrAlex,

צריך עזרה בבחירת סמארטפון מתאים התקציב שלי עומד על 2400 ש"ח+- צריך סמארטפון עם ביצועים טובים נוח השאלה השנייה איפה יש חנות אמינה והשאלה השלישית מה אני אצטרך כשאני אקנה אותו יש כל מיני שטויות של מגנים ואני די חדש בתחום ואין לי מושג מה עוד צריך

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  14. האומנם סמארטפון דו ליבתי שלטעמי זה די והותר ק בנוסף העיצוב גם יפה מאוד . מתי לדעתכם יגיע לארץ .?

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  15. Started by jfkk,

שלום יש לי מטען USB 2.0A האם הוא מתאים ל LG G3 ה LG עובד על 1.8 תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ToMeRv32,

(לא בטוח אם שייך לכאן או לפורום אלקטרוניקה..) לגבי הטענת הסמארטפון שלי, איך אני יכול לוודא שאני מטעין במהירות המקסימלית? יש אופציה כלשהי שמכשיר יטען מהר מדי והבטריה תתחמם? כי שלשום הטענתי את הGalaxy Nexus שלי במטען של

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  17. היי לכולם! קניתי לי גלקסי S2 ודבר אחד עצבן אותי במיוחד, הרטט בקבלת הודעות. הצלחתי להגיע לאיזור בהגדרות vibration intensitiy וזה באמת משפיע על SMS לטובה- שתי רטטים קטנים ונחמדים כמו שאני רוצה, אבל באפליקציה הידועה whatsapp עדיין הרטט נשאר ארוך ומעצבן. יש דרך לשנות את זה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום, חשבתי לרכוש את הG3, אבל בטכל'ס אני לא צריך רזולוציה כלכך גבוהה, במיוחד אם היא מגיעה על חשבון חיי סוללה. מה שחשוב לי: מסך- עד 1920X1080. גודל 5-5.5 ראם- 3GB סוללה חזקה חברה מוכרת עם עדכוני תוכנה זמינים מה יש עוד בשוק ברמת המחיר הזו?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אהלן, אני טס לאיטליה בעוד חודש. בדקתי מחירים באמאזון ובאיביי, ובסוף מצאתי את זה, הגרסה החזקה עם 32 GB, ב300 יורו. http://www.ebay.it/itm/SMARTPHONE-ASUS-ZENFONE-2-5-5-32GB-SILVER-Full-HD-4GB-RAM-GARANZIA-ITALIA-/141666187185?fromMakeTrack=true המחיר באמאזון איטליה עומד על 341 יורו. אני חושב גם שביציאה מאיטליה יהיה אפשר לקבל עליו החזר מע"מ בגובה 19% ממחיר הקניה. אשמח אם תציצו על דף המוצר, לראות אם אני לא מפספס כלום

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. האם מישהו קנה כאן מחנות פרטית? מאיזו אם כן? והאם נתקלתם בבעיות כלשהן?

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  21. Started by smootskin,

הי אני רוצה לקנות לחברה שלי אייפוד 32 ג'יגה. אני רק לא בטוח בקשר להבדלים בין דור 3 לדור 4, והאם הם משמעותיים. ממה שאני יודע, המצלמה ב- דור 4 מאכזבת, המעבד מהיר יותר (משמעותי?), מסך איכותי יותר, שיחות וידאו, ו.... לא יודע מה עוד. המחיר של דור 3 זול בכ- 400 ש"ח פחות או יותר... עצות בבקשה! תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by jetman,

לא יודע עם מישהוא בירר לאחרונה, יצרתי קשר אם כמה חנויות שיבואנים, כרגע ידוע לי שחברת רונלייט צופה לקראת סוף ינואר זה לפחות מה שהם הגיבו לי במייל, זה הכל לבינתיים, ועוד אין מידע או צפי למחיר בינתיים, אבל אני עוד מברר, יעדכן בהמשך.

• 2 תגובות
    • 44.6k צפיות
  23. Started by genia,

אחרי שכמעט שרפתי היום את ה 3120 של נוקיה שקיבלתי מתנה ואני משתמש בו בצבא..אני שוקל להחליף למכשיר אחר, זול ועם כמה שיותר זמן סוללה(ברשת פלאפון אז צריך דור 3) השאלה היא האם מישהו התנסה עם הj105 בשיחות ארוכות ויכול להגיד לי עד כמה הוא מתחמם? יש מכשירים אחרים מומלצים עם זמני המתנה ושיחה ארוכים בדור 3?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  24. קודמו לא יצא מגבולות סין בשנה שעברה - אבל יש לנו סיבה טובה לצפות לכך שהפעם מכשיר הדגל המתקדם ביותר מהיצרנית ינחת באירופה ואולי גם בארצנו הקטנהלכתבה

25. Started by hellfire03,

אשמח אם מישהו יודע איך להשתמש ב MARKET הרגיל של ANDROID עם מכשיר archos שאני מנסה למשל סתם להוריד firefox אז הוא נותן לי there are no Android phones connected to this account archos 70 internet tablet (אם זה משנה משהו) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.