עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by lev-27,

היום ה-Desire שלי נפל מגובה 30 ס"מ. שכחתי שהמכשיר נמצא על ברך כשיצאתי מהרכב. הנזק? מסך הלך טוטאל לוסט. התנפץ לרסיסים. איפה מתקנים? כמה עולה? :'(

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. היי חברה אני צריך להחליט איזה מודם סלולארי לרכוש (דרך החברה) עד כה עבדתי עם פרטנר - מזעזע! לא עובד בשום מקום בארץ.. ההחלטה כעת היא האם ללכת על סלקום או פלאפון. אני בטוח שכבר דנו בנושא הזה בעבר אבל אני מבקש חוות דעת עדכניות כמה שיותר מניסיונכם. חוץ מלספר על הניסיון שלכם אודה לכם אם תספרו איפה בארץ התנסתם. אני נייד בכל הארץ וחייב שהמודם יעבוד טוב כמה שיותר. אגב מי שמכיר את המסלולים השונים מוזמן לספר גם על זה... תודה על המאמץ והסיוע.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by dani44,

הציעו לחבר לקנות אייפון מבנאדם שהוא לא מכיר,הוא אמר שהאייפון ריק ואין בו כלום שיכולים להעיד שהיה בשימוש או משהו. אשמח לשיטות לבדוק אם האייפון אכן גנוב או שהוא תקין ואפשר לקנות ללא בעיה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. בשל עצלנות והשעה, אני מצטט מכאן: http://sn.im/1wavul אנסה לסדר את הפוסט הזה מאוחר יותר... מידע מהימן וחוויות של משתמשים בנושא יתקבלו בברכה! ומאותה סיבה בדיוק - ציטוט של שני פוסטים מדיוון אחר כדי להניע את התהליך:

• 218 תגובות
    • 52.9k צפיות
  5. Started by DUDEnamE,

אהלן, אני מחפש המלצה לGPS תומך במפות ישראל , רשמתי אייביי או דיל אקסטרים כי משם זה יותר משתלם? או שאני טועה?, אני מחפש משהו שיהיה גדול יותר מ5 אינ'ץ . תקציב לא יותר מ150$ אם אפשר למצוא בפחות אני אשמח

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי לכולם! קניתי לי גלקסי S2 ודבר אחד עצבן אותי במיוחד, הרטט בקבלת הודעות. הצלחתי להגיע לאיזור בהגדרות vibration intensitiy וזה באמת משפיע על SMS לטובה- שתי רטטים קטנים ונחמדים כמו שאני רוצה, אבל באפליקציה הידועה whatsapp עדיין הרטט נשאר ארוך ומעצבן. יש דרך לשנות את זה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by uri007,

אני מבקש את חוות דעתכם על 4 טאלבטים אלו שמחירם נראה די מפתה... כמו כן האם אפשר להטמיע בהם עברית. בהנחה שלא יגבו מכס תודה מראש! http://www.ebay.com/itm/Google-Android-2-3-10-2-Touchscreen-Tablet-PC-4GB-GPS-/280734556201?pt=DE_iPad_Tablets_PCs_eReaders&hash=item415d156029 http://www.ebay.com/itm/10-2-ANDROID-2-2-TABLET-EPAD-APAD-WiFi-MID-GPS-HDMI-/190547817655?pt=UK_iPad_Tablets_eReaders&hash=item2c5d88f4b7 http://www.ebay.com/itm/8-LCD-Google-Android-2-2-Tablet-PC-MID-WM8650-WiFi-Camera-4GB-HDD-External-3G-/220855133263?pt=US_Tablets&hash=item336bfde44f http://www.ebay.com/itm/New-7-Android-2-2-ePad-WiFi-256MB-Flash-Camera-Tablet-/250884798605?pt=UK_iPad_Tablet…

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  8. Started by spitzi,

שלום, האם מישהו כאן מכיר דגמים של מחברות דיגיטליות, כדוגמת: http://www.tgspot.co.il/asus-eee-tablet/ http://www.arigent.co.il/wacom/index.asp אני מעוניין בדגם שאינו תלוי בניירות כתיבת מיוחדים, ושגודל משטח הכתיבה יהיה A4 או קרוב לכך. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני לא רוצה סמארטפון (ואם כבר סמארטפון, אז Android) בגלל הסוללה שלא תחזיק הרבה זמן, אין לי כוח להסתובב עם מטען. יומיים בלי טעינה עם קצת שיחות, כמו הטלפון שלי עכשיו (Sony Ericsson R306), רמקול טוב למוזיקה, זיכרון פנימי למוזיקה... יש טלפון כזה בטווח מחיר של כמה מאות שקלים?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by jayz0r,

יש לי בעיה עם ההנחייה הקולית בווייז שאני לא מצליח להפטר ממנה. ברכב שלי יש דיבורית בלוטות' מובנית שהגלקסי 2 מדבר איתה. על מנת לשמוע את ההנחייה הקולית של הווייז אני עובר במערכת של הרכב למקור שהוא הפלאפון, ואז באופן אוטומטי בלי כל התערבות מצידי הטלפון מתחיל לנגן את המוזיקה שקיימת על גביו (אמפי3ים למיניהם). אבל זה עוד כלום, העניין הוא שגם כשאני סוגר את הנגן הייעודי / ווינאמפ ומכבה את כל המוזיקה בפלאפון, אני אמנם מקבל שקט, אבל ברגע שההנחייה הקולית הראשונה נשמעת (בסגנון של: "פנה שמאלה") יחד איתה מתחילה להתנגן שוב המוזיקה. כלומר הוא לא מסוגל לעשות סטרימינג בבלוטות' של הנחייה קולית מבלי שתהיה לו פקודה אוטומטית לעשות PLAY לנגן (יהא אשר יהא). עברתי על כל האפשרויות בווייז ולא מצאתי…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by Moon-Mage,

שלום, אני מחפש נגן, די פשוט בסה"כ, נפח 8 או 16 GB, משהו סגנון sansa clip, ושלא יהיה לו מיקרופון או שום יכולת הקלטה מכל סוג. עדיף לא ipod כי זה סתם יקר בעיני ואני אלרגי לitunes תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by BorisAsh,

שלום חברים, אמא שלי רוצה לקנות GPS לאוטו, והיות ואני משתמש רק בGPS בנייד שלי, אין לי איזו ברירה תהיה טובה יותר לאוטו. תוכלו בבקשה לתת לי כמה המלצות למכשיר GPS אמין שמכירו לא יעלה על 550 ש"ח? בתודה מראש, בוריס.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם, לאחר 18 חודשים הגיע הזמן לשדרוג מכשיר והחלפת תוכנית. לצערי מסיבה כלשהי לא הצלחתי לתפוס את סלקום (עד שמישהו טרח לענות הוא ניתק), אז אני אוכל לשמוע הצעת נגד שלהם רק ביום ראשון. ההצעה שקיבלתי כרגע היא לתוכנית הבאה: Motorola Defy 300 דקות לכל היעדים 500 דקות לאורנג', 200 SMS 1GB גלישה (עוד כמה שטויות כמו פאנטון, תוכנת גלישה של אורנג' ושאר שטויות שלא מעניינות אותי). כל העסק הזה במחיר של 147 שקלים לחודש. הקאטצ' הוא שאם אני עוזב תוך פחות מ-36 חודשים אני משלם 59שח קנס על כל חדש בעבור המכשיר. ראשית רציתי לשאול האם התוכנית הזו משלמת (היא הרבה יותר משתלמת מהתוכנית הנוכחית שלי, אבל בכל זאת עבר לא מעט זמן מאז שהצטרפתי לתוכנית שיש לי כרגע), והאם ניתן לקבל הצעה טובה יותר מחב…

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. אין לפרסם מודעות מכירה/קניה במערכת הפורומים. בישביל זה יש TradeZone

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום לכולם לאחר שנגנב לי האיפון 4 החדש שלי אני מתלבט איך למלא את החלל הריק. ההתלבטות היא האם כדאי לרכוש סמסונג גלקסי אס 1 כסמרטפון זמני (יד שניה) שיאפשר לי גישה לאינטרנט, ג'יפיאס, פייסבוק, מיילים ומשחקים שיעבירו הרצאה משעממת, עד שיצא איפון 5, או רכוש איפון 4 נוסף (יד 2) או סמסונג גלקסי אס 2, כמתחרה ראוי לאיפון 4\5. הבעיה היא שהורגלתי לאייפון, לממשק הנוח שלו, לאפליקציות הנוחות והזמינות, לפשטות. אני לא מכיר כלום בעולם האנדרויד ולא יודע מה קיים בו ומה חסר. אשמח לשמוע את עצתכם

16. Started by xtract1,

האמת שלא ראיתי אותו בזאפ ככה שאין לי מושג כמה תכלס הוא עולה בשוק. אבל מדובר פה על מחיר של כ-970 ש"ח ואחריות של היבואן הרשמי. דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני יודע שקיים חוק שמחייב את החברות למכור את המכשירים שהן מציעות בלי לנעול אותם לשימוש ברשת שלהם בלבד.. מה בנוגע למכשירים שנקנו לפני שהחוק יצא? אם אני הולך לחברה ומבקש ממנה לפתוח את המכשיר היא מחוייבת לעשות את זה בחינם?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  18. היי, אני מחפש מכשיר סלוולרי יחסית פשוט , לא "חיית אנדרואיד" או משהו כזה ,לאמא שלי האמתי , חשוב שתהיה מצלמה ופלאש, ושיהיה עמיד, מבין שלושת אלה מה מומלץ יותר ומה מומלץ פחות? נוקיה X2 , נוקיה 6700 או סוני אריקסון C902 ?

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  19. Started by geniaXP,

אני רוצה לקנות את הגלאקסי S הראשון מחנות פרטית (השני יקר מידי, גדול אפילו יותר מהראשון וקראתי פה שהוא פחות טוב במוזיקה). עכשיו באתר של החנות כתוב "לקוחות יקרים, שימו לב!!! אנא המנעו מהתקנת גרסאות בכלל ומתיקון "LAG FIX" בפרט. כאמור, לקוח אשר יתקין או ישנה את גרסת התוכנה מיוזמתו, יאבד אחריות בגין פעלות אלא ועלול להשבית את המכשיר." שזה אומר לא להתקין רום כי אחרת אני אעבד אחריות. מה לעשות לגבי זה? הבנתי שאנשים שמים רומים למרות הכל.. איזה נרתיק/מגן מסך צריך לקנות בשבילו? ואיזה דברים כדאי לוודא לפני שקונים?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ConRoe X Fire,

לא יודע מה בדיוק לכתוב בדרישות חוץ מזה שיביא אותי למקום הנכון. תודה.

21. מבחינת ביצועים בפועל איזה מכשיר יותר טוב ? יש לי אפשרות לקנות מונטה ב500 (משומש) או אריקסון ב700(חדש) ,איזה מכשיר עדיף בתכלס? אני יודע שלמוזיקה האריקסון מצויין, וגם יש לו אחלה עיצוב ומצלמה נראה לי שסבבה לגמרי, אבל לעומת זאת נראה לי שלגלישה המונטה יותר טוב, או שמא אני טועה , בכל מקרה אני לא מחפש סמארטפון, אשמח להמלצות בין הדו קרב הנוכחי...

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by צחי_אל,

שלום, ראיתי שהגלאקסי טאב 10.1 3G כבר הגיע לאירופה,אבל בארה"ב יש רק את גרסת הwi-fi. מתי הוא אמור לצאת בארה"ב? והאם אפשר להכניס כל כרטיס SIM למכשיר כדי לגלוש באמצעותו? יש לי נטסטיק של פלאפון,ובתוכו כמובן יש כרטיס SIM,אם אכניס את הכרטיס לטאבלט אוכל לגלוש באמצעות חבילת הגלישה שלי? ומה בנוגע לכרטיס הסים של המכשיר הסלולרי שלי(דור שלישי כמובן)? ועוד שאלה - יש סיבה להשקיע הון תועפות בגרסת 32GB? הרי כרטיסי SD של 32GB עולים גרושים,אז אפשר להסתפק ב16GB,לא?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ORrrr,

שלום, ברשותי נוקיה סי 7, ובמקרה ניתקלתי בכך שלפני כמעט חודש יצא העדכון לסימביאן הנוכחי שכולל הרבה שיפורים. אבל משום מה אני לא מקבל את העדכון באובי סוט. למישהו יש מושג למה? מה שעוד יותר מעצבן, שעוד מעט אמורה לצאת סימביאן בל ועדיין אין פה אנה בישראל? מה מנסים להרוג את נוקיה סופית כאן?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. הפעם תורי להתייעץ. אני מחפש פלאפון נחמד בישביל אחותי. הקאץ' פה הוא כזה - אפשר לרכוש רק חדש ורק מהארץ לכן זה בעצם מתוך המבחר והמחירים שמופיע ב-ZAP פחות או יותר. הדרישות לא ספציפיות האמת - ובסה"כ ארצה שהיא תקבל את הטוב ביותר מכל הבחינות בתקציב. אם אין ברירה וצריך להתפשר על משהו היתי מעדיף להתפשר על מצלמה למשל (כמובן שעדיף 5MP אבל אם אין ברירה אפשר גם 3.2 או 5MP שלא נחשבת טובה וכו'). כעיקרון חשבתי על הסמסונג גלקסי ACE שנראה לי גם יפה וגם אופה - עיצוב טוב, מסך גדול יחסית שאמור להיות די איכותי, 5MP במצלמה, GPS וגם WIFI וכל זה בכ-1100-1200 ש"ח לחדש. מצד שני ראיתי גם את ה-X8 שנמכר משמעותית זול יותר (נדמה לי באזור ה-800) אבל לא התלהבתי - אלא אם כן מישהו יאיר את עייני במשהו חדש. כ…

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. Started by Fortunes,

שלום, אני מעוניין לקנות לאבי קורא ספרים ליום הולדתו. ההתלבטות היא בין kindle לשאר קוראי הספרים בתחום. איזה המלצות ניתן לתת? מה שחשוב לי זה גמישות הפורמטים (לדוגמא, תמיכה בPDF), תמיכה בצבע\מולטימדיה לא משנה כלל. תודה רבה

• 22 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים