גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט - בעיקר כי שמעתי שתלת מימד פסיבי לא ניתן לראות HD בתלת מימד (זה נכון? - כי קראתי איפהשהוא שבמסך של LG החדשים - מקבלים HD גם בפסיבי) אני מצרף סקר...
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הגעתי לדירת מעבר לעשרה ימים, עד סוף החודש ואין פה חיבור לאינטרנט. הוט ובזק רוצים שאמתין 5-7 ימים עד שיחברו אותי כך שהתחלתי לחשוב על פתרונות אחרים. שמעתי פעם על העניין הזה של נטסטיק, אבל לא יצא לי להתקל או להתנסות. אחרי כמה בירורים שעשיתי היום, הבנתי שיש בעצם שני מוצרים שאני צריך לקנות - 1. המכשיר עצמו 2. חבילת גלישה שבאה בעצם ככרטיס SIM האם הבנתי נכון? כיוון שזה לשימוש מיידי וקצר, ולא מתוכננות הורדות או גלישה מאסיבית (אולי צפיה בכמה סרטוני יוטיוב וכיוצ"ב) - אני מחפש איזושהי המלצה למה לעשות בדיוק. הוט מובייל הציעו לי איזשהו מכשיר ב200 שקל, נציגת המכירות אפילו לא ידעה להסביר לי איך זה עובד בדיוק (ראו השאלה המודגשת לעיל), ולא דיברה איתי על כרטיס SIM או חבילת גלישה ראיתי פרסו…
-
- 17 תגובות
- 20.9k צפיות
-
-
יש לי את ה-D2 בנפח 4 ג'יגה וקניתי לו כרטיס זיכרון של 8 ג'יגה. הכנסתי את הכרטיס לנגן וחיברתי אותו למחשב. המחשב מזהה לי 2 כוננים נפרדים - אחד של הנגן (כונן H) ואחד של כרטיס הזיכרון (Removable Disk, כונן I). שמתי כמה שירים בכונן I ושהפעלתי את הנגן הם לא הופיעו בו, ובמידע של הנגן כתוב שהנפח הוא 4 ג'יגה. איך אני מסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
התחדשתי בz3 compact, ואני מאוד מרוצה, חוץ מזה שהמכשיר עדין יחסית.. ראיתי שיש אפליקציה של PlayStation, ורציתי לשאול.. במידה ואני קונה שלט של ps4, אני יכול לשחק על הפלאפון משחקי PlayStation? כל המשחקים רצים חלק?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, התייעצות קטנה, נשרף לי הנוט2 כנראה שהתיקון לא שווה (מעל 800 שקל) האם לקנות את הנוט4 או לקנות טלפון זמני עד שיצא הנוט5 אמרתי לעצמי הנוט4 בשוק כבר חצי שנה ולקנות אותו במחיר מלא עכשיו יהיה לא שווה. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
5300 samsung galaxy pocket lg optimus l1ll e410 האם אפשר להתקין על שניהם ווטסאפ ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Gionee הסינית שוברת את כל השיאים עם מכשיר חכם בעל זוג סוללות בקיבולת כוללת של 6,020mAh - אבל גם עובי של 8.5 מילימטרים בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/marathon-m5-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%91%d7%9c%d7%aa%d7%99-%d7%a0%d7%92%d7%9e%d7%a8/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ההתלבטות שלי היא בין שני המכשירים של ASUS: הראשון - TF300 והשני TF201. הדומה: המעבד - Nvidia Tegra 3 Quad Core מערכת הפעלה - אנדרואיד רזלוציית מסך - 1280X800 זיכרון - 1GB אחסון - 32GB Flash מצלמה - קדמית 1.2 מגה-פיקסל ואחורית 8 מגה פיקסל השונה: משקל - TF201 יותר קל ב 52 גרם מסך - מה ההבדל בין שני סוגי המסכים? האם ההבדל משמעותי? TF201 - 10.1’’ WXGA LED Backlight IPS TF300 - 10.1’’ LED Super IPS קישוריות - האם יש הבדל משמעותי בטכנולוגיה של הבלוטוס ומה זה EDR? TF201 - WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth v2.1 + EDR TF300 - WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth סוללה - TF201 בעל 10 שעות עבודה לעומת ה12 שעות עבודה של הTF300 - האם זה הבדל משמעותי בפועל? באתר של באג (משם לקחתי את הנתונים לTF…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אני מעוניין בנגן MP3 זול, אבל לא סיני, וראיתי את הsansa clip 2g בבאג ב-249 ש"ח. הוא נראה קטן, יש לו רדיו. מישהו מכיר?, שמע?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים חיפשתי פלאפון מתקדם ללא מצלמה ומה שהומלץ לי זה w950 ו E60. די התאהבתי בסוני ואפילו יש מספר חנויות שמוכרות אותו בישראל במחיר סביר של 2000 שח. והתכונות שלו די מתאימות לצרכים שלי, מערכת הפעלה סימביאנית, נגן טוב ורמקול חזק. אבל ב2 חנויות שהתקשרתי אליהם אמרו לי שאין לא שום תמיכה בעברית. ואני די צריך תמיכה, התפריטים והממשק אפילו עדיף לי באנגלית כי לזה אני רגיל, אבל אני רוצה לקבל ולכתוב SMS בעברית וכמו כן לראות דפים בעברית. אז מישהו יש לו את המכשיר הזה וניסה/הצליח להוסיף עברית? או שידוע על איזה דרך להוסיף לו? הE60 נדמה לי שהוא פחות מתקדם כמו כן המחיר שלו יותר יקר (2400) וזה עוד לא כולל כרטיס זיכרון. אם אין דרך להוסיף עברית אז איזה עוד מכשירים יש בלי מצלמה …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, כונן C אצלי מהווה רק 40 ג'יגה כשאני מנסה לעשות ריסטור אין מספיק מקום בכונן C C:\Users\XXXX\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup אני רוצה להעביר את כל המיקום לכונן D, אבל שאוכל לעשות ריסטור אחר כך בלי בעיות.. איך עושים את זה ?
-
- 6 תגובות
- 18.9k צפיות
-
-
שעון ה-ZenWatch החכם של אסוס זמין כעת אצל גוגל בהנחה של 35 אחוזים ממחירו המקורי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/השעון-האלגנטי-של-אסוס-זוכה-לירידת-מחיר/
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רכשתי לאבי מכשיר Sony xperia u שענה על כל הדרישות שלו (קטן, כפול ליבה, מסך איכותי יחסית, קל משקל וכו' - זול). אני כבר לא מדבר על זה ש"נדפקתי" כי הם שלחו עם DHL, ולא היה לי מושג שכך, ולכן יצא שעל מכשיר שעלה לי 1200 ש"ח שילמתי עוד 650 ש"ח מיסים ועמילות ו"עמלת מחשב" בסך 20 שקלים וכו'. המצב הבעיתי הוא שלמרות שמופיע באתר שלהם שהמכשיר תומך בתדר 850 וגם 2100 ולמרות שהרמתי אליהם טלפון למחלקת המכירות ודיברתי בשלוש שיחות שונות עם שלושה אנשים שונים - כולם אישרו לי שהוא אכן תומך בשני התדרים ושהם מוכרים את הדגם ST25A...החשש שלי, לצערי התממש. והגיע לי הביתה מכשיר ST25I שאינו תומך בתדר 850. לאחר דין ודברים איתם, הסבר המצב וכו' הם מוכנים לזכות אותי על המכשיר אך ללא שום התייחסות למיסים. י…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם יש למישהו נסיון עם האפליקאציה DESKTOP.ONLIVE . האפליקאציה אמורה לאפשר עבודה באמצעות מערכת הפעלה של וווינודס על טאבלט שמבוסס על אנדואיד. האם מישהו התנסה בסוג זה של פעילות- לעבוד על ווינודס בסביבת אנדואיד.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יצאנו לבדוק האם מכשיר הדגל של היצרנית הסינית יכול לספק תחרות ראויה לאלטרנטיבות המוכרות יותר בשוק כיום לכתבה: http://hwzone.co.il/מחסל-דעות-קדומות-סמארטפון-ה-meizu-mx5-בביקורת/
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היום צילמתי וידאו ברזולוציה 1080P וכן ב 4K והצילום רועד בצורה נוראית והסאונד נשמע על הפנים, פשוט אי אפשר לראות בכייף את מה שצילמתי. לפי מה שקראתי זה בעיה ידועה ב LG G4, השאלה אם מישהו שמע אולי אם LG הולכים לסדר את זה ? לגבי הרעידות אני יודע שיש איזה פתרון קטן לבטל את ה-OIS אבל אני מעדיף שלא לגעת בזה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, שמתי לב שיש FDD ו TDD. מה ההבדל בינהם? מה מתאים לארץ? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
התבצעה הפעלת עיברית באייפוד טאץ', במחשב אחר שהוא לא המחשב שלי, וזאת בגלל בעיית חומרה שהתעוררה אצלי, ושלא איפשרה לבצעה בו. עכשיו, לאחר שאני מתחבר לאיטונס, איני יכול לבצע העברת שירים ו/או סרטים (שירים הצלחתי....) לאייפוד, תוך כדי קבלת הודעה שאני צריך לבצע ריסרט למכשיר ולהתקין שוב הכול מחדש. האם יש למישהו רעיון איך אפשר לפתור זאת ללא התקנה מחדש?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי חברים תהיתי אם למישהו מכם יש מושג היכן ניתן להשיג בארץ או להזמין מחו"ל, מעמד לרכב לגקלסי נוט 1,בטח רובכם תשאלו למה אני שואל כי קיימים מליון אופציות שכאלו, אז הקטע הוא שאני מחפש מעמד מיוחד שלא מגיע עם ה"פומפיית וואקום" המוכרת שמתחברת לשמשה, אלא מעמד יפה שמתחבר לתריסים של המזגן (ראיתי כמה כאלה אצל אנשים ברכבים), המעמד נראה מאוד נוח ונמצא בגובה העיניים אשמח לדעת אם מישהו מכם מכיר תודה והמשך יום טוב!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתלבט בין הנגנים האלו, האייריבר יקר לטעמי (387) ולכן אני ביכלל שוקל את הMPIO , הבעיה היא שלא מצאתי שום ביקורת עדיין על הMPIO וניראה לי חשוד ההסדר עם היבואן שיש לכולם שאתה מקבל ממנו החזר של 50 שח אחרי הקנייה דרך הדואר וכך משלמים "רק" 250 שח - למישהו באמת החזירו ת50 שקל?? למישהו יש את האייריבר הזה? האם הוא שווה את ההבדל המהותי במחיר? האם הסוללה באמת מחזיקה 50+ שעות? המיבנה ניראה קצת כמו צעצוע, האם ניתן לסמוך עליו? MPIO: Iriver: T50 על מה אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הדונגל מהאתר הזה:http://www.aliexpress.com/store/product/New-arrival-Rikomagic-MK802-III-Dual-Core-Mini-Android-4-1-PC-RK3066-1-6Ghz-Cortex/810525_659384842.html?cn=null&PID=3640101&tp1=skim32X105Xd1d1845eb2a16fc8c518acd20b2ba9b6&tracelog=datafeeds&src=ale&URL=http%3A%2F%2Fwww.aliexpress.com%2Fstore%2Fproduct%2FNew-arrival-Rikomagic-MK802-III-Dual-Core-Mini-Android-4-1-PC-RK3066-1-6Ghz-Cortex%2F810525_659384842.html&cv=10887173&af=cj_3640101&vd=30 האם אני צריך לשלם מכס ומע"מ כשהוא מגיע לארץ? אם כן כמה מה המחיר הסופי שאני אשלם אחרי כל ההוצאות? תודה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת ניידת (בלי רמקולים רציניים) של ARTECH http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27096 מישהו יודע אם היא תיקרא דיסק של שירים ישראליים ששמות הקבצים מורכבים מאותיות בעברית?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום עשיתי חיפוש קצר, ולא מצאתי איזשהו תראד על המכשיר הנ"ל אלא רק כמה הודעות.. המכשיר מוצע בסלקום בתשלום של 90 ש"ח לחודש כולל 2GB גלישה וכו' (ללא שיחות וידאו), עכשיו אני בחור שלא אוהב לקנות מסלקום כלום (או במילה אחרת - להתחייב) והכל אני קונה פרטי כמו ה HD+HD2 שיש ברשותי. אבל לפני הקנייה אני פשוט מעוניין לדעת, האם המכשיר הזה שווה? עדיף על IPAD? אני לא אוהב את אפל, אף פעם לא אהבתי את העניין שהכל אצלם סגור, ומצד שני הטאבלט של סמסונג הוא פשוט מחשב קטן. אני מתאר לעצמי שבסמסונג אפשר להתקין כל דבר שרוצים שמתאים לאנדרויד, לא כמו בIPAD שם הכל זה רק של APPLE? אם למישהו יש נסיון אישי, בעל מכשיר כזה אני אשמח לחוו"ד! את הIPAD כבר ראיתי והשתמשתי והוא נחמד לגמרי, אבל עדיין מרגיש …
-
- 53 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
מחפש (עבור דוד שלי) מכשיר שישלב : ניווט לוויני - ( לוויני אמיתי GPS, ולא ניווט סלולרי כמו שיש למירס למשל) , מחשוב כף יד + אינטרנט אלחטי WIFI , טלפון סלולרי. בעלות של עד פחות או יותר 2500 שקלים. אם יש למישהו המלצות אישיות על מכשירים מסויימים, או מנסיון של מכרים, אני אשמח לשמוע.
-
- 7 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
תמונה רשמית למראה של המכשיר החכם המסקרן מגיעה לרשת, ומעניקה הצצה גם לשכבת הממשק התוכנתי הייעודית שלו לכתבה
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-