עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by matrix66,

לכל אלה שהספידו את אפל ואת האייפון החדש http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000689502 נ.ב בבקשה לא להתחיל עם ויכוחים של למי יש יותר גדול (אפל-סמסונג וכו'..)

2. Started by sbhtkK7,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11219&perur=2&t=12&c=373

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Delver,

דרישות: עד 250 ש"ח נוקיה קל (לא יותר מ 90 גרם) תומך ב utms 850/2100 יש מכשירים סבירים העונים לדרישות? אפשר ואף רצוי להציע גם דגמים ישנים תודה

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  4. Started by jclarkk,

אהלן, מכיוון שאני בדיוק עומד למכור את האייפון 4 שלי ולהביא לעצמי את ה-Sensation במקומו רציתי לקבל כמה חוות דעת מאנשים אשר התעסקו איתו יותר מיום יומיים. בהתחלה כמו כולם התלבטתי בינו לבין ה-Galaxy S2 אך לאחר שחבר נתן לי לשחק עם ה-Galaxy שלו פשוט לא יכלתי להתגבר על העובדה שהטלפון הזה הוא ללא ספק המכשיר הכי מכוער שיצא לי לראות אז הוא נשלל מבלי שיהיה אפילו אפשרות לחשוב עליו שוב לאחר קריאה מאוד עמוקה ישנן שלושה חסרונות עיקריים שיצא לי להבין: 1. איכות המסך אל מול הGS2. 2. התחממות המכשיר (במיוחד לאחר טעינה כמובן, יש רומ'ים אשר פותרים זאת בעזרת Underclocking אך כמובן פעולה זו הופכת ללא רלוונטית בזמן הפעלה אינטנסיבית של הפלאפון). 3. חיי הסוללה. מבין כולם ללא שום ספק שהשלישי …

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  5. Started by hezi508,

שלום לכולם, קיבלתי במייל הצעה מאתר של קופונים לקנות טאבלט של חברת FLYTOUCH אני לא מכיר את החברה הזו, מישהו מכיר? אני מצרף לינק של הקופון עם כל הנתונים אשמח לשמוע את חוות דעתכם. http://www.konimtov.co.il/index.php/site/index/deal_id/52?utm_source=MailingList&utm_medium=email&utm_campaign=IPAD תודה מראש, חזי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אחותי נמצאת באיזה קורס והיא צריכה לעשות מצגת על אפליקציה שימושית שפועלת על אנדרואיד וiOS ועדיף שתעבוד על עוד מערכות נאמר בלאקברי וכולי. הקטע שהיא צריכה אפליקציה שימושית אבל לא משהו שנפוץ כל כך מכיוון שיש כמה תלמידים ושלא יתנגש האחד בשני. יש לכם המלצות? פשוט היא צריכה לבחור עד מחר... תודה

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  7. הודעה רישמית מאפל יצאה על אירוע אייפון ב-4\10, וזה אחלה סיבה לפתוח ת'רד שירכז את כל השאלות המידע והדעות שלכם כלפיו כבר עכשיו כדי למנוע בלגן. אנא פרסמו כאן את הידיעות, הדיעות, וההשגות שלכם עליו ולא להתחיל להציף את הפורום בת'רדים שונים. אז מה דעתכם ? מהפיכה, או יישור קו יבש ?

• 210 תגובות
    • 23k צפיות
  8. Started by PayneBack3251,

שלום, אני עם אייפון 3GS גוסס שמחכה להשקה של האייפון הבא כבר חצי שנה ומחזיק בשיניים עם המכשיר הגוסס, אחרי כל הזמן הזה שחיכיתי והתאכזבתי אני צריך לחשוב עכשיו על המכשיר הבא, יצא למישהו פה להתנסות עם ה HTC Evo 3D ? SGS2 לא בא בחשבון, יש אותו לאבא שלי ואני לא אוהב את המכשיר. תודה.

• 65 תגובות
    • 7.5k צפיות
  9. Started by spitzi,

החלטתי ללכת על טלפון אנדרואיד. הגלקסי למיניהם מוצאים חן בעיני. עכשיו נותר לבחור: גלקסי MINI ב-770 ש"ח, עם מעבד 600 מה"צ, ומשקל 105 גרם. מצלמה לא משהו. גלקסי ACE ב-1200 ש"ח, עם מעבד 800 מה"צ, ומשקל 113 גרם. מצלמה סבירה. גלקסי GIO ב-1200 ש"ח, עם מעבד 800 מה"צ ומשקל 102 גרם. מצלמה לא משהו. ה-GIO הכי קורץ לי. יש לכם המלצות, וחשוב מכך -- השגות -- לגבי הדגמים האלה ? האם מוצדק להוציא 1200 ש"ח על מכשיר עם מעבד חד-ליבתי 800 מה"צ ? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. יש לי Xperia X10. כשקיבלתי אותו עשיתי סנכרון לגי'מייל. קורה לי שאני מתחבר לרשת WIFI אז אני מתחיל לקבל הודעות מאנשי קשר בג'ימייל בלי קשר לכלום וזה מעצבן. אני הולך להגדרות, חשבונות, ויש שם את החשבון בג'ימייל וכשאני לוחץ להסיר אותו, הוא כותב לי: "חשבון זה נדרש על ידי כמה ישומים. תוכל להסיר אותו רק על ידי איפוס הטלפון לברירות המחדל של היצרן (פעולה זו תמחק את כל הנתונים האישיים שלך). אני לא רוצה לאפס את הפלאפון, לא יודע בדיוק מה זה ימחוק לי, אני רק רוצה להסיר את חשבון הג'ימייל ואני אתחבר לאימייל דרך התוכנה הרגילה של האימייל. יש מצב אולי להיות במצב של "Appear Offline" אולי? בג'ימייל במחשב ראיתי שיש אבל לא מוצא את זה בפלאפון. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yossi111,

שלום! אני מעוניין לקנות טלפון מאיביי מצאתי כבר אחד שאני רוצה, מתאים לארץ ואפשרות לעברית ועכשיו אני רוצה לדעת מה קורה אחרי שהפלאפון מגיע למכס אם קניתי אותו ב-600 שקל כולל משלוח כמה אני צריך לשלם ? מישהו עבר תהליך דומה ? תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. Started by alfus73,

שלום.מקווה שזה הפורוםס נכון. כשאני מדליק את ה- mp4 אני רואה מסך כחול עם שעון חול. ושם זה נתקע. המחשב לא מזהה אותו.הוא מוטען.אין לי כפתור ריסט.ואין לי אפשרות לפתוח את הברגים. אין לי מושג מה הדגם וכו' (קבלתי אותו כמנוי של מפעל הפיס). למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Zelig,

האם מישהו התקין כבר? ראיתי כמה דיווחים על כך שזה מעלים את המקלדת בעברית (ולך תדע מה עוד זה דופק)...

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by FastJack,

שלום, לאחרונה הורדתי את אפליקציית הTapatalk שמתאימה לפורום שלנו ובהתחלה מאוד התלהבתי ממנה. יש בה הרבה מאוד פיצ'רים שמקלים על הקריאה והניווט בפורום. אך שמתי לב לשני בעיות שמאוד מפריעות לי: אין אפשרות לראות תגובות חדשות להודעות שלי, אלה רק לכלל ההודעות בפורום. וכאשר מוסיפים פורום לfavorits אז האתר שולח אוטומטית מייל. פספסתי משהו? יש אפשרות לסדר את זה? אם לא, אז באיזה אפליקצייה אתם משתמשים על מנת לגלוש באתר?

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  15. Started by DOGMA,

צעצוע לא זול יחסית לנטבוקים בנוי מפלסטיק בלבד ומרגיש מאוד זול(מרגיש כמו יציקה סינית זולה), אין חיבור רשת LAN, מצלמה על הפנים, 400 פאונד לדגם עם 3G... ולא הוא לא עולה ב-8 שניות, אפילו לא קרוב לזה... סקירה קצת יותר מלאה כאשר יהיה לי זמן, וכוח לחזור לPC World שבוע הבא... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  16. Started by KoM,

הרשת גועשת על האייפון 4S החדש, גם כאן בפורום הויכוחים הרגילים, ועכשיו נוספה לה גם הידיעה על מותו של המנכ"ל האגדי סטיב ג'ובס. לכל אוהב חומרה באשר הוא זהו יום עצוב, ואין ספק שגם אם אתה אוהב\ לא סובל את אפל, לג'ובס הייתה דרך וראיית עולם מאד מיוחדת שהשפיעה על כולנו בדרך ישירה או עקיפה בכל הקשור לתחום שאנחנו כל כך אוהבים וצורכים, ג'אדג'טים ומיחשוב. אני מצר מאד על מותו... http://hwzone.co.il/news/136130

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  17. Started by JohnnyBravo,

אני כבר רואה את הפארודיות:AI מרוקאית שתתווכח איתך וגם תנצח,או AI פולנייה שתנגן לך על המצפון חוץ מזה לדעתי צריך לרכז את כל הדיונים של iphone 4s בת'רד אחד

18. שלום לכולם, אני קיבלתי פלאפון מהעבודה ואני רוצה לרכוש פלאפון DUAL SIM בשביל הנוחות שלי... אשמח לעזרתכם.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by liores12,

יש לי DEFY כבר כמה חודשים, והוא עושה לי רק צרות - קופא המון,נתקע, לא מחייג,אי אפשר לשלוח הסמסים בגלל שהוא קופא, מתחמם בקיצוניותת. הוא נכנס 5 פעמים לתיקון בפחות מ3 חודשים. גם עשו לי ראש בראש על שני מכשירים כאלה והבעית ממשיכות. עכשיו, הציעו לי להחליף או לACE או לWAVE 2. הבעיה שהבנתי שלWAVE 2 הBADA לא ממש מפותחת, ושהACE לא משהו.. (למרות שלידידה שלי יש והיא די מרוצה והוא עובד הרבה יותר מהר מהDEFY) מה לעשות?.... אני לא רוצה להחליף מכשיר ואז להתבאס שוב פתאום... ומדובר פה במכשיר תקול מא' ועד ת' - בין אם זה ששולחים סמסים המכשיר קופא ואפילו נתקע, מתחמם בצורה מאוד קיצונית (לא בזמן דיבור) וגם בהטענה, בקיצור- רק צרות.

20. שלום כולם. אני מחפש לערוק מאפל (אחרי שנה טובה עם האייפון 4 שלי) ואני מחפש מכשיר אנדרואיד.. מה שחשוב לי זה שהוא יהיה מהטופ של החומרה.. אך גם הסוללה חשובה לי.. בגלל זה שמתי את העיין על הגלקסי אס 2 האם יש עוד מתחרים? הבנתי שהסנסיישן מעולה אך הסוללה פחות מחזיקה מהסמסונג..

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. קניתי מכשיר יד"ש שלטענת המוכר הריץ אנדרו' וחבר שלו שהתקין לו הוציא את הכרטיס זכרון שעליו היה אנדרו' וכעת המסך המתקבל הוא- "software update failed! Please try again" (אם זה לא ברור אצרף בהמשך תמונה) על המכשיר מותקן לואדר והמוכר הראה לי כי המכשיר מגיע לכך ועכשיו אני מנסה להפעיל את הלואדר ולראות את הפרטים כדי לדעת איך להתקדם הלאה בהתקנת אנדרו'. השאלה היא האם קניתי מכשיר בריק? איך אני מגיע ללואדר טריקולד המפורסם? (אני חושב שאני לא מקיש את הצירוף הנכון. מקש ווליום מעלה עם כפתור כיבוי אדום למשך כמה זמן?) איך משם אני ממשיך הלאה בהתקנה של אנדרואיד? אני אשמח לעזרה בתחום ממי שיודע, כי בשונה ממכשיר עם אנדרואיד אורגינל זה קצת שונה בסיפורנו. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by House M.D.,

ראיתי כתבה ב ynet על תוכנות מעקב לסלולארי. באחת התגובות ראיתי אתר של חברה (לא ישראלית) שטוענת שהתוכנה שלהם יכולה לצותת לכל טלפון, אפילו טלפונים שאין להם גלישה סלולארית. ראיתי שם אפשרות לתשלום ב PayPal, אם הם היו מקבלים הרבה תלונות היו חוסמים להם את החשבון, אז נראה לי דיי הגיוני שאם זה עוד לא קרה אז התוכנה באמת עובדת לאנשים. מה שהם בעצם אומרים באתר, שמתקינים תוכנה על המכשיר של הרוכש, ואז הוא יכול להכניס את מספםר הטלפון של הקורבן. תתבצע שיחה קצרה בת 30 שניות שבמהלכה יתבצע pairing בין המכשירים, ואז ניתן יהיה לשלוט עליו באופן מלא, להקליט שיחות , הודעות, לשמוע מה קורה בחדר. כאמור בלי להתקין כלום על המכשיר של הקורבן. אני ראיתי כבר תוכנות ששולטות על מכשיר באמצעות Bluetooth, אבל …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by TripMan,

היום נדפק לי המסך של האייפון + הרמקול שלו(EAR SPEAKER) . ממה שהבנתי אני צריך החלפה של כל היחידה ה"עליונה" כולה שכוללת את: שכבת "מסך המגע" את המסך עצמו + כל הרכיבים שיש על שכבת המסך מגע שהם הסנסורים, מסך הבית , והרמקול (שנדפק). ממה שראיתי במספר חנויות בחיפוש מהיר בגוגל, המחירים פשוט מטורפים. האם יהיה לי הכי זול להזמין מפה את היחידה כולה מורכבת עם כל החלקים ב150 ש"ח ? http://www.ebay.com/itm/White-Touch-Screen-Digitizer-LCD-Display-Full-Assembly-Replacement-iphone-3G-/220848260908?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item336b95072c תודה ^^

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by mtn9,

אני חושב על קנייה של המכשיר הזה (למי שלא יודע זה כמו גלקסי רק בלי טלפון כמו אייפוד ואייפון) אבל ראיתי שהוא בא עם אנרואיד 2.2 FROYO ולא ראיתי שיש עידכון ל-2.3. יש דרך לשדרג את הגרסא מבלי לשנות את השפה מעברית? או שחייבים לחכות לסמסונג שיוציאו עידכון רשמי למכשיר? בגלל שהבנתי שיש אפליקציות שתומכות רק ב2.3 ואילך.. כדאי לקנות את המכשיר או לא?

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by ftom2,

הי,יש לי Galaxy s1 ורכשתי אוזניית Plantronics Voyage. היא הגיעה ללא הוראות ואני לא מצליח לגרום ל - Galaxy לזהות אותה.ניסיתי לחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה אבל זה לא עזר.יש למישהו רעיון? מישהו יכול להפנות אותי להוראות?תודה. עריכה: קבלו ביטול, הסתדרתי.

דיונים חדשים בפורומים