עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ngc224,

היי, לפי מה שאני יודע אורנג' ופלאפון נותנות חבילות גלישה לפי נפח ואילו סלקום לפי מהירות וגלישה ללא הגבלה. השאלה שלי מה המהירות בחברות אורנג' ופלאפון ? אם הם הרבה יותר מהירים אז כדאי לקחת מהם חבילה לפי נפח, ואם המהירות דומה לזאת של סלקום אז עדיף לקחת מהם, כי שם זה ללא הגבלה... אני מרוצה מהמהירות של אורנג', ולכן חושש שהמהירויות של 1M בסלקום היא יותר איטית.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. יש לי כמה שאלות בקשר לסטודנטים למחשבים שרוצים לעבוד בזמן התואר כדי לצבור הניסיון. 1. מה השכר המקובל לסטודנט שהולך לעבוד בסטרטאפ? משלמים לפי שעה או במניות של החברה? 2. הידע שלהם מספק בשביל להתמודד עם תכנות אפליקציות ברמה גבוהה? או שהם נדרשים לעבור השלמות של החומר? 3. יש הבדל משמעותי בין סטודנטים לתואר ראשון וסטודנטים לתואר שני? 4. יש פה אנשים שמכירים שעסקו בעבודה כזאת ויכולים לספר מה היה השכר שלהם ואיפה הם עבדו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by NiMo1771,

תכננתי לקנות השבוע פלאפון חדש אבל חבר אמר לי שבעוד חודשיים בערך מוזילים איזשהו מס ואז אני יכול לחסוך כמה מאות שקלים מישהו שמע על הדבר הזה ויכול לתת לי מידע על זה?

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  4. שלום לכולם, החלטתי לרכוש אייפון. בכל מקרה בכל רגע נתון אני יכול לקום ולקחת אייפון 4, אך כרגע אני לא עושה זאת כי אני ממתין ל-4S. בזמן האחרון קראתי סקירות רבות על ה-4S, והגעתי למסקנה הבאה: ל-4S ישנן תכונות "נוספות" על 4: [list type=decimal] [*]מצלמה יותר טובה [*]מפרט טכני חזק יותר [*]Siri נקודה מס' 1 לא כל-כך משנה לי, כי כשאני יוצא לטיולים יש לי מצלמה יעודית. נקודה מס' 2 על-פניה שווה את ההמתנה, אך לא ידוע לי על אפליקציות יעודיות של Apple או חברות גדולות אחרות שתואמות רק ל-4S. נקודה מס' 3 בכל מקרה לא רלוונטית בתקופה זו לאור ביקורות על תפקוד. האפליקציה גם לא עובדת עם Maps בארץ, ובכלל בעלת ממשק למס' אפליקציות קטם לטעמי. אם-כן, האם נקודה מס' 2 מצדיקה המתנה לשיווקו של 4S בא…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by SeeYouInHell,

הבעיה היא כזאת התקנתי go launcher ex וגם הבנתי שעוד לאנצרים עושים את הבעיה הזאת שאין לי אפשרות להשתמש או לשים widget של מוזיקה יעני נגן קטן על הדסקטופ

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  6. Started by Googleness,

http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/cedar?cc=il&lc=he#view=overview אהלן, יש לי N95 שעומד למות בכל רגע (מזמם בטעינה, מת אחרי 30 דקות של שיחה וסובל מבאג מעצבן שפותח את תוכנת המצלמה). בנוגע לסמארטפונים למיניהם אין לי שימוש, למעשה למשפחה הקרובה שלי יש 3 אייפונים (4 ו3GS, כנראה יהפכו כולם ל4S בעתיד), בנוסף אחותי ובדת במוקד תמיכה מיוחד לסמארטפונים באחת הרשתות הגדולות ככה שמספר מכשירים מהמובילים בשוק עברו אצלי כשהיא התלמדה בהם. לא מעניין אותי כל כך סמארטפונים מתקדמים מאין אלה מכיוון שאני לא נהנה ולא נוח לי כל כך להשתמש בהם למטרות שמעבר לשיחות ואולי גלישה מינורית כלשהי מעת לעת. לדעתי הרבה יותר פרקטי להשתמש במחשב טאבלט עם גישה לאינטרנט בדור 3/WIFI ב…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. השאלה שלי היא אם אני קונה מכשיר מחנות פרטית, אוכל ללכת לחברה סלולרית ולבקש את מסלול החיילים שהם מציעים או שאוכל לקבל רק את המסלולים המוצעים לכלל האוכולוסיה? או שזה לא תקף במסגרת ניתוק זיקה? כי קראתי משהו באתר שאומר שזה לא תקף: על-פי פרשנות חברות הסלולר, כאשר חברת הסלולר משווקת מסלול לקהל יעד מסוים ולא אל כלל האוכלוסיה, היא רשאית להתנות את ההצטרפות למסלול ואת כל ההטבות הכלולות בו, ברכישת מכשיר אצל החברה. בהתאם לכך, לא חייבים לאשר הצטרפות למסלול כלשהו במידה שלא נרכש מכשיר מהם, ומכאן שחוק ניתוק זיקה לא חל על מסלולי מבצעים אלו .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shark1011,

האם אפשר לעשות ניתוק זיקה על כל מכשיר גם אם הוא לא נמכר בארץ? אני מתכוון לקנות את ה- HTC EVO 3D וארצה לעשות ניתוק זיקה כדי לקבל החזר... אם כן אז איזה פרטים אני צריך לספק לחברה הסלולארית? ד"א האם מחיר של 425 דולר סה"כ מחיר טוב למכשיר בגרסאת הGSM שתעבוד בארץ?

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  9. Started by n00kie,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות סמארטפון כלשהו בתחילת דצמבר, וחשבתי על אחד שיחזיק לי זמן, ויספק צרכים בסיסיים של גלישה, משחקים סרטים וסתם להעביר את הזמן. המחיר לא קריטי אך חשוב שיהיה משתלם. התלבטתי בין הרייזר של מוטורולה והגלקסי נקסוס, אבל הבנתי שעומדים לצאת גם LG וHTC חדשים וחשבתי להתייעץ לפני החלטה. תודה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. אני מחפש GPS מתנה לאבא (טלפון עם WAZE לא בא בחשבון) וראיתי שיש כאלה עם עדכוני תנועה גם לארץ כדוגמת Garmin Nuvi 2350LT. מישהו ניסה ויכול להגיד עד כמה זה באמת עובד? ועל הדרך אם יש לכם המלצות למכשירים...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by liav12,

אהלן, יש לי חבר טוב שהציעו לו 2 מכשירים באותו מחיר בדיוק, יש הבדל של 2000 שקל בין המכשירים בתאכלס בחברה אורנג' אבל הציעו לו את שתי המכשירים הנ"ל באותו מחיר חודשי. ובכן מה עדיף? לא משנה לו הגודל של המכשיר או הצורה העיקר שיעבוד טוב ושיהיה חזק. לדעתי ה GALAXY עדיף לא?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. האם נגיע למצב שנתחיל להתווכח בין הסמסונגים האייפונים והWPנים... מה יותר טוב....? לדעתי לWP יש עוד סיכוי מאוד טוב לכבוש את השוק, אבל לא בעזרת נוקיה......נוקיה נפלה חזק מדי, למרות המכשיר שעושה רושם מעולה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by averaraz,

השבוע עברתי לסלקום מאורנג במסגרת חבילה אטרקטיבית שסלקום הציעו דרך מקום עבודתו של אבי. בתנאי החבילה רשום שיש זיקוי של עד 64 שקלים בחבילה זו. אני לא רכשתי מכשיר דרך סלקום אלא פשוט ביקשתי סים בלבד. ברצוני לדעת האם החוק מאפשר לי לקנות עכשיו מכשיר(אחרי החתימה) מחנות פרטית ללכת לסלקום עם הקבלה ולקבל החזרים עליו למרות שכבר כעקרון חתמתי על החבילה? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by AmitDanan,

שלום לכולם, אני הולך לשדרג פלאפון סוף סוף. ההיתלבטות שלי היא בין האייפון 4 לgalaxy s2 רציתי לדעת יתרונות חסרונות שיעזרו לי להחליט, עד עכשיו היתי כמעת בטוח שאני יקח galaxy עכשיו אני די מתלבט מקווה שתוכלו לעזור לי להחליט, עמית

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  15. Started by stojakovic,

יש לי סמסונג גלקסי אס 2, והמסך שלו נסדק לאחר שהוא נפל מגובה של 20 סנטימטר.. מפה לשם אין לי ביטוח, רק אחריות יצרן.. יש למישהו מושג או הערכה כמה עולה לתקן כזה נזק? התיקון הוא החלפה של הזכוכית לא?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by yambtz,

שלום, אנחנו רוצים לקנות לסבא טאבלט ליום ההולדת. מדובר באדם שנולד בשנות ה-20 והשימוש העיקרי שלו במחשב נכון להיום זה תמונות של הנכדים ומשחקי קלפים. מה שכן הוא אדם מאוד חכם, חד וטכני, שיכול ללמוד בקלות גם בגילו. אנחנו לא יודעים מה התקציב כי אף אחד מאיתנו לא ממש מבין בזה. הדרישות הן קודם כל נוחות, יותר מכל דבר אחר. שיהיה ידידותי למשתמש ככה שגם אדם שמעולם לא השתמש באינטרנט יוכל לשוות בכורסא ולהנות ממנו, ולא להיות מתוסכל ממנו. מינימום סיבוך, מינימום תקלות, גישה נוחה לאינטרנט וכו'. זמן סוללה דווקא לא חשוב כל כך. אם יש דברים יותר ספציפים שהייתי צריך לכתוב אני מתנצל, אני פשוט ממש לא מבין בתחום הזה. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. Started by smores,

אהלן, אתמול הסתובבתי בכמה חנויות כדי לקנות Ipod. באחד החנויות הציעו לי את ה galaxy player החדש (שלא ידעתי בכלל שיש דבר כזה). ועכשיו אני מתלבט מה לקנות. אני ממש לא איזה חובב גדול של אפל, להפך, אני די שונא את כל עניין הממשק עם Itunes וכו'. אבל בכל זאת, האם הגלקסי טוב יותר? מה דעתכם? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. Started by hensh2,

אני מעוניין לבנות אפליקציה לאייפון יש לי אתר מוכן ואני צריך שהוא יקושר לאפליקציה. הבנייה בתשלום נא ליצור קשר במייל :hensh2@gmail.com

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Fortunes,

שלום, ברשותי iPad2 עם Smart Cover, כך שכיסוי למסך קיים. צריך בבקשה המלצה לסוג של "תיק קטן" שאפשר להכניס את המכשיר לתוכו על מנת שהחלק האחורי לא ישרט במהלך המעברים ממקום למקום. ההזמנה תתבצע מחו''ל כמובן... תודה.

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  20. Started by kdani,

כפתור ה-MENU בנגן הכי מוצלח להיה לי עד היום - -NANO 5th של אפל הפסיק לעבוד.. אני אשמח לשמוע אם משהו פה פירק כזה מכשיר בהצלחה והרכיב אותו מחדש, אני מניח שהתקלה היא מכנית/חומרה. בכל מקרה - רציתי לקנות את החדש (דור 6) ומהתחלה הוא לא נראה לי. בדיקה קצרה באתרי ביקורות בחו"ל והוא נקטל ללא רחם.. בטריה קצרת חיים, מסך TOUCH לא נוח, קליטת רדיו גרועה, בקיצור- לא מתאים. (אני בעיקר רץ איתו עם מוזיקה/רדיו). מחפש המלצה ליורש... עם תכונות דומות מבחינת איכות, גודל (אני אתפשר אם לא תהיה מצלמה, ב-6 הם גם הורידו את זה, וחבל) תודה דני

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  21. יש מיני, פרו, איר ועוד כמה אני צריך המלצה..

22. התקנתי את התוכנה SPORTS TRACKER ומשום מה לא רואים את המפה ותמונת לווין כן רואים, במכשיר אחר(NOKIA) מותקנת התוכנה ושם רואים מפות ללא כל בעיה. חשבתי אולי זה קשור לזה שהסרתי את GOOGLE MAPS מהמכשיר אך גם לאחר התקנתו מחדש לא רואים מפות, למישהו אולי יש פתרון לבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by crovei,

בוקר טוב. רציתי לדעת אם מישהו התנסה כבר עם המכשיר ואם יש לו חוות דעת עליו (זמן הפעלה, נוחות, מסך, סוללה וכו'). ובעיקר מעניין אותי איך התמיכה שלו בעברית (אם יש כזו בכלל..) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. יש לי אפל ID אחד, אבל קראתי שאפשרי לתקשר בין כמה מכשירים אם מגדירים כל אחד על אימייל שונה. נכנסתי לאתר של אפל ל-ID שלי והוספתי אימייל (שלישי) שלי ובכל אחד מהאייפודים פתחתי איש קשר חדש, באחד האימייל הראשי ובשני האימייל האחרון שהוספתי לאפל ID וזה עדיין לא עובד. כשאני מתקשר מאחד, זה אומר שהאחר תפוס וכשאני מתקשר מהשני זה אומר לי שהמכשיר (האחר) לא תומך בפייסטיים. באפליקציה "Messages", אפשר לשלוח ולקבל הודעות בין שני המכשירים. שניהם IOS 5.0. עזרה בבקשה. תודה. עריכה: אוקיי הצלחתי חלקית. אחד מהם מוגדר על האימייל הראשי והאייפוד השני על אימייל משני, אבל אני יכול להתקשר רק מהמכשיר שמוגדר על המייל המשני אל הראשי, ב- Contacts, המכשיר הראשי מופיע עם אייקון קטן של המצלמה, האחר לא. אז רק…

25. Started by ngc224,

היי, קניתי SGS2 חדש ואת המכשיר הישן אני רוצה לתת להורים. הבעיה שה SIM שלהם הוא של פלאפון והמכשיר הישן שלי הוא של אורנג', והוא לא מזהה את ה SIM... האם יש דרך לפתוח את המכשיר הישן (NOKIA 5800) לקבל את ה SIM של פלאפון ?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים