עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by alex542,

בוקר טוב, רציתי לקבל המלצה לסמארטפון עד 1500 ש"ח . *חשוב שהיה עם אנדרואיד,אם אפשר אז שהסוללה תהיה חזקה כלומר המכשיר יחזיק הרבה זמן. מעבר לכך אין לי דרישות מיוחדות שעולות לי לראש.

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  2. Started by spiker,

יש לי תוכנה שנראה לי לא הוסרה לגמרי ואני רוצה לחפש אותה ברג'יסטרי ואין לי שמץ איך להיכנס לשם. תודה לכל מי שיכול לעזור

3. חבר שלי הביא את המכשיר לפני כמה ימים והסאונד שם ממש חלש, הספיקר חלש ולא כמו שמצופה ממכשיר שמתיימר להיות "נגן". בכל מקרה ידוע לי שהיו קיימות כמה שיטות להגברה של הסאונד בדגמים יותר ישנים ( בעיקר במוטורולה), ניסיתי להגביר דרך האקולייזר אך ללא הועיל. אם מישהו יודע איך אפשר להגביר את הסאונד דרך תוכנה או כל דרך אחרת אז זה יהיה לא רע. בתודה.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  4. Started by barzanger,

יש לי F480 ואני רוצ לחבר אותו לאורנג לגלישה ואני לא יודע את ההגדרות של הרשת מי יכול לעזור ? צריך פרוטוקול פרוקסי וכל אלה

5. שלום, אני מעוניין לקנות מכשיר סמסונג גלאקסי 2 מחנות פרטית. כמה שאלות: 1. האם יש דגשים , דברים שכדאי לשים לב\לדעת לפני שאני קונה , אשמח לדעת!! 2. האם יש סכנה בשימוש במטען לא מקורי? 3. האם כשאני קונה מכשיר שמגיע רק עם תמיכה בעברית (תפריטים באנגלית) האם דבר זה יגרום לאחר מכן לבעיות? איפה אפשר לעדכן את המכשיר לעברית מלאה? האם זהו תהליך מסובך\מסורבל? האם ניתן לעשות זאת ברשתות הסלולריות?? 4. מה האחריות צריכה לכלול בד"כ? 5. אני מעוניין כרגע לקנות בחנות IVORY סניף רחובות את המכשיר, בעיקר משום שהיא קרובה לביתי, האם זהו שיקול חשוב? האם בד"כ לקוחות חוזרים לאחר הקנייה לחנות ? או שאני יכול לקנות גם בלב שקט בחנויות באיזורים אחרים (ת"א , המרכז וכו') 6. יש רום מומלץ שניתן להתקין? מי מתקי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. השאלה בגוף הכותרת (רומים רישמיים של המפעילות), ואין סיבה לדיבורים על רומים אחרים, זה לא הנושא כרגע.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  7. Started by nigger84,

שלום, אני מחפש לקנות טאבלט 7". בהתחלה הייתי די סגור על ה nexus 7 החדש, אבל חשבתי לבדוק אולי יש אלטרנטיבות ברמה שלו עם חריץ הרחבה שגם מקבלים עדכונים בצורה שוטפת? בנוסף רציתי לשאול אם טאבלטי חלונות 7" מבוססי windows 8.1 (לא RT) כבר הגיעו לארץ, ואם כן, האם יש דגם מומלץ? תודה רבה. עריכה: עכשיו ראיתי שאולי זה לא הפורום המתאים (כי יש פורום התייעצות לפני קנייה) מצד שני, רוב ההודעות פה הן "מחפש טאבלט" אז מקווה שלא חרגתי מגבולות הפורום הזה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. היי חברה, מחפש סמארטפון עם מצלמה סבבה עם בטריה חזקה שניתנת להחלפה ועם אפשרות לתוספת זיכרון. עד עכשיו השתמשתי בקסיומי מי3 ופתאום הוא הפסיק לעבוד ולכן אני מחפש משהו חדש גם למקרה שאצליח לתקן. הסכום שאני מוכן להשקיע הוא עד 1500 ש"ח אם יש משהו מעולה בפחות אז מעולה גם. הרמה שאני מחפש זה משהו בסגנון של mi3 אבל עם בטריה ניתנת להחלפה ועם פחות באגים בתוכנה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by dlogan,

הבנתי ששר התקשורת רוצה להכניס חוק שיקל על ייבוא פלאפונים מתי זה יכנס לתוקף ואיך זה ישפיע על שוק הפלאפונים?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  10. Started by id3232,

אלו אנשים כרגע נמצא בתאילנד ומגיע לmbk בקרוב. ברשותי ברשותי גלקסי 1 ואני רוצה לרכוש מכשיר חדש. ההתלבטות העיקרית היא בין הנקסוס לhox בגלל שמחירם נמוך יותר. מה דעתכם המנצח והכי כדאי לי לרכוש מביניהם? מבחינת ביצועים בעיקר והסתגלות קדימה.(דעות על סמך ביקורות יתקבלו בברכה). איך נכנס פה הלומיה - כדאי לחכות ולרכוש או לא? תודה Sent from my SGH-I897 using Tapatalk 2

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שומעים אותי בשיחה רק שהמכשיר על רמקול כשהמכשיר לא על רמקול לא שומעים ואני כן שומע... יכול להיות שהבעיה נגמרה מהחלפת שקע טעינה?

• 2 תגובות
    • 4.7k צפיות
  12. http://www.buy2.co.il/o/390e4940-22e4-489f-84af-f2ac8e1cab49?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=SPECIAL_GALAXY%20S4_06_05_2013 יש לי אייפון 4. כתוב שיש בסוללה 2600 מילי-אמפר, אני לא יודע כמה זה או אם זה מספיק. גם האם לדעתכם הטעינה מהשמש תהיה מהירה ויעילה?

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  13. Started by ran1809,

אז ככה יש לי N95 של אורנג' (לא ה 8GB) בקיצור יש לי ראוטר בבית ואני מתחבר אליו עם המחשב הנייד שלי עכשיו אני מצליח להתחבר גם עם הפלא פון אבל כאשר אני מתרחק למרחק של אולי 10 מרחק ממש אפסי ואז הוא מתנתק ולא קולט. מה המרחק כזה אפסי או שיש לי איזה בעייה או שיש איזה הגדרה? כי זה ממש לא לעניין זה לא שימושי בכלל כי לפי מה שקורה אצלי אני צריך לשבת ממש ליד הראוטר. תודה רן

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  14. שלום חברה, השאלה בעצם בכותרת. לא ממש מצאתי איך אפשר לראות תגובות חדשות להודעות שלי. מה אין פונקציה כזו?

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  15. Started by kuBBia,

סבתא שלי (אל תצחקו ) ביקשה ממני לחפש לה GPS, עכשיו אני לא מבין בזה כמעט.. התקציב בערך 2000-1500 (אפשר לחרוג טיפה אם זה הכרחי) חשוב שיהיה מסך גדול וקריא ושיהיה פשוט להפעלה אמא שלי נוסעת לארה"ב האם כדאי לקנות שם? ואם כן האם אפשר לגייר את המכשיר או להתקין לו תוכנה בעברית? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  16. היצרנית הסינית מציעה סמארטפון מתומן ליבות מתכתי, עם חיפוי 2.5 מימדים, במחיר שנשמע דמיוני כמעט לכתבה: http://hwzone.co.il/להרגיש-יוקרה-במחיר-מגוחך-עם-סמארטפון-ה-o/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מה עדיף, איזה נשמע יותר טוב ומה יותר נוח CREATIVE ZEN VISION M 30GB APPLE IPOD VIDEO fifth GEN 30GB WHITE

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  18. ברשותי מכשיר samsung z500 והסוג זיכרון שהוא תומך בו הוא microsd , באיזה מקום קראתי שאפשר להרחיב את הזיכרון שלו רק עד 256MB ,רכשתי כבר 1GB זיכרון מכיוון שלא ראיתי בשום מקום (עד אתמול) שרשום משהו על הגבלת הרחבה של הזיכרון בעזרת כרטיס זיכרון ובטח לא חשבתי שיגבילו אותו ל-256MB , רק אתמול אני פתאום ראיתי באיזה אתר שרשום שאפשר להרחיב את הזיכרון שלו עם כרטיס זיכרון של עד 256MB , אפילו באתר היצרן לא מצאתי שום דבר על הגבלת הרחבת זיכרון בעזרת כרטיס זיכרון (היצרן הוא samsung). השאלה שלי היא מה יקרה אם אני ישים כרטיס של 1GB בסלולרי הזה?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  19. Started by mj23,

היי יש לי גאלקסי 2 שקניתי מחברת פלאפון לא נגעתי בוא עד עכשיו וגיליתי שהאנדרואיד שמותקן שם הוא 2.3 ( משהו כזה)הבנתי שקיימים אנדרואידים הרבה יותר חדשים שמשפרים את כל הביצועים של המכשיר במיוחד את הסוללה ברצוני להחליף לאנדרואיד החדש .... עכשיו הבנתי שזה תהליך די מסובך של צריבות והתקנות ורציתי לבקש ממישהו שמבין בזה שירשום לי את התהליכים שאני צריך לעשות לפי הסדר למשל 1. צריבה ואיך צורבים (מדריך) סתם דוגמא .... קחו בחשבון שהורדתי רום שהמליצו עליו באינטרנט בשם bestbbeanlil 500מגה בייט אז אבקש אם אפשר בתוך הפירוט להכניס לי איפה ואיך אני מתקין אותו! תודה על העזרה והסבלנות מראש!

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by night-fire,

שלום, לפני כמה זמן קניתי את הנגן ורציתי לקנות נרתיק בשבילו. מצאתי את זה בבאג: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1500&scat=340&tcat= הבעיה-מחיר. אוליי למישהו יש חנות שמוכרת את זה בזול יותר או חנות שמוכרת משהו דומה לנגן בפחות? תודה רבה מראש ושבת שלום!

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  21. הבנתי שיש לכל מכשיר נוקיה בטרייה רזרבית שניתן להפעיל על ידי 3370#*. האם זה פוגע בחיי הסוללה? או האם יש מחיר לשימוש בפונקציה הזו?

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  22. שלום לכולם אני לא מבין הרבה בטלפונים ניידים איזה מכשיר ודגם כדאי לי לקנות, אם אני צריך את כל הדברים הבאים: ,מחפש מכשיר עם מסך גדול , שהוא אמין וטוב בצילום(רוצה לשנות זום באמצע צילום סרט) בקליטת שיחות וגלישה, ובסוללה 1.מחיר בסביבות ה-1200-1600 2. מצלמה לפחות 8 מגהפיקסל, שאפשר לצלם בה עמוד( או חצי עמוד) שבספר.רוצה לשנות זום באמצע צילום סרט 3.אחריות שנתיים 4. אמין 5.סוללה שמחזיקה להשמיע MP3 כמה שעות 6.הקלטה באיכות סבירה 7אפשרות לכוון את הבהירות והכהות של המסך 8.מסך גדול (או גדול יחסית) כמו-כן- האם את/ה מכיר/ה חנות אמינה ולא יקרה באיזור פ"ת וסביבתה? S4 לא טוב לי כי ב-1600 אצטרך לקחת משומש. G2 לא טוב לי כי לא רוצה סוללה מובנית שלא יכול להחליף מישהו כתב לי נגד S3. מה הבעי…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אם האייפון שלכם פרוץ, תוכלו בקרוב להתקין את סירי גם על מכשרים ישנים יותר... רן אברי מחדרה הצליח לפרוץ את סירי של אפל, ובקרוב למי שיש איפון פרוץ יוכל להתקין את התוכנה על אייפונים ישנים יותר. כתבה בנענע... http://www.nana10.co.il/

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by eladh16,

שלום יש לי את הפלאפון C510 של סוני אריקסון, והורדתי מפה - http://www.skype.com/intl/en/mobile/#panelPreset2 את גירסת ה Skype לפלאפון. התוכנה עובדת טוב בפלאפון ומוצגת טוב, הבעיה היא כאשר הוא שואל אותי את פרטי החשבון סקייפ ואת מספר הפלפאון שלי אז אני מכניס לו אותם והוא רושם שפרטי ההתחברות או מספר הפלאפון שגויים. והם נכונים לחוליטן! בדקתי וניסיתי שוב ושוב וכל פעם הוא אומר לי שפרטי ההתחברות או מספר הפלאפון שגויים. מה אפשר לעשות? את המספר רשמתי בדיוק את המספר שלי, אולי צריך להוסיף עוד תוים או משהו כזה? אשמח לעזרה... ועוד שלאה, מישהו פה ניסה כבר לדבר ב Skype שבלפלאפון, עבד לו? איך שומעים? ושאלה אחרונה, האם זה עולה כסף מבנחית חברת הסלולר?, אני ב Orange. תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.