עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by yonatan.mendelson,

סמסונג מחזירה את מותג ה-Galaxy Active שלה לפעולה - עם עט מגע ומימדים מוגדלים לכתבה

2. צמד הדגמים העממיים המסקרנים של שיאומי יהוו תחרות ישירה עבור מכשירי ה-Mi A3 אשר נחתו לפני כמה חודשים לכתבה

3. האגדות היו נכונות - חברת הענק מציגה מכשיר אנדרואיד חדש משלה, עם קונספט בלתי רגיל וזמינות מתוכננת רק בעוד יותר משנה לכתבה

4. לרגל ההשקה הרשמית המחודשת של המכשיר המתקפל המגה-יוקרתי נעשתה בחינה מתבקשת לאימות חוזקו בהתאם להבטחות - והתוצאות הבלתי מחמיאות מוסיפות עוד כאבי ראש עבור סמסונג לכתבה

5. היצרנית האמריקאית מצהירה על חיי סוללה של עד 24.5 שעות עבור המוצר הטרי והנאה שלה - עם טעינה של 50 אחוז מהקיבולת חזרה בחצי שעה בלבד לכתבה

6. הדגמים החדשים מבית גוגל ממשיכים במסורת שיפורי יכולות הצילום - אך לא יציעו את אחד מהיתרונות הגדולים ביותר שקרצו לחובבי הצילום בשלושת הגלגולים הקודמים של המותג לכתבה

7. Started by mccartney,

שלום, לגבי מגן מסך ל-Note 8: מה עדיף - סיליקון או זכוכית? אשמח להמלצה על מגן מוצלח (יש איזו חברה שנחשבת מעולה בתחום הזה?) תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הסמארטפון המשוכלל החדש של Xiaomi נחת בארץ בייבוא רשמי עם תג מחיר בלתי מבוטל - שנחתך כבר עתה תודות לתחרות בין היבואנים המקביליים לכתבה

9. Started by WizzdoM,

בוקר טוב חברים, הבוקר סמסונג +S10 קיבל OTA לאנדרואיד 10, מתקין כרגע.... אעדכן בסיום, נקווה לטוב אחרי שביטלו את ההפצה בתחילת החודש אשמח לעדכונים מחברים שכבר עדכנו. שבוע טוב לכולם

10. דגם ה-Latitude 9510 החדש יהיה זמין בתצורה קלאסית או בתצורת 360 מעלות היברידית לבחירתכם - ויש גם מודם 5G מובנה שניתן להוסיף לכתבה

11. מעבר ממסך 13.3 אינץ' מסורתי למסך 13.4 אינץ' גבוה יותר תוך צמצום המסגרת סביבו מעניקים לנו מכונה יוקרתית מעניינת בהחלט לכתבה

12. הסמארטפון עם החיישן של סמסונג ברזולוציית 108 מגה-פיקסל נמכר כעת גם בגרסתו העליונה הכוללת 256GB לאחסון, 8GB של זכרון דינאמי ומערך עדשות משופר לכתבה

13. ה-Pocophone X2 עתיד לזכות לחשיפה בתחילת השבוע הבא - עם כוח עיבוד בינוני אבל גם הרבה יכולות חדישות אחרות לכתבה

14. שלום אני רוצה לשאול לגבי וידאו שזה live באתר מסויים באינטרנט , ובוידאו זה גם ניתן להעביר מלא שעות אחרונה , כלומר זה בלייב אבל גם זמין מלא שעות קודם לכן. השאלה שלי האם קיימת אפליקצייה לאנדרואיד בה אני יכול ישירות לגזור ולשמור קטעים מסויימים מהוידאו למכשיר הטלפון שלי ? אני מציין שוב הוידאו המקורי לא במכשיר שלי אלא באתר אינטרנט מסויים. ואם לא איזה דרך אחרת או איזה אפליקצייה כן ניתן לעשות זאת ? יש אפליקציית הקלטה אבל זה פחות טוב כי אז אני צריך להשאיר בפליי ולהקליט מלא שעות(כולל שעות שאני לא צריך). יש גם אפשרות של הקלטה ואז גזירת קטעים אבל שוב זה מחייב אותי תחילה להקליט מלא שעות מהוידאו…

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  15. המכשיר הראשון עם שבב Helio G70 הגיע - ומבחני ביצועים ראשונים מציירים תמונה אופטימית עבור יכולות העיבוד שיהיו זמינות במכשירים עם מחיר של 500 שקלים ופחות לכתבה

16. לאיזה סמארטפון מומלץ לשדרג (מs8) לגלקסי נוט 10 פלוס או גלקסי s20 ultra ??

17. היבואנית המקומית המילטון ביצעה השקה דיגיטלית לדגם הביניים המסקרן - וזריזים יוכלו להשיג אותו עם הנחה של 10 אחוזים מהעלות המומלצת לכתבה

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  18. מוטורולה תעניק לכם זוג יחידות של המכשיר החכם המתקפל שלה אם תסכימו לרכוש אחד - ואילו בצפון אמריקה ניתן להשיג כעת את ה-Pixel 4 במחיר התחלתי של 450 דולר בלבד לכתבה

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  19. היצרנית הסינית הצנועה מקבלת את תורה לעשות שימוש בשבבי ה-Snapdragon 865 - ומשיקה צמד מכשירי דגל מודרניים ומתקדמים בסגנון קצת אחר לכתבה

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  20. המותג הצעיר שמתפתח במהירות מבית הענקית הסינית BBK החל את ההכנות שלו להשקה רשמית מקומית עם טיזרים בפייסבוק לכתבה

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  21. Started by naki,

התחדשתי בsd הכי חדש שהמכשיר שלי יכול לנצל. העברתי את תוכן המכשיר לכרטיס (20 gb) הפעולה עברה בהצלחה. הגדרתי את הכרטיס כזיכרון למצלמה. אחרי חצי שעה קפצה לי הודעת מערכת שיש תקלה עם הכרטיס והוא על מצב קריאה בלבד... כיבוי הדלקה וזה הסתדר, ואחרי חצי שעה חזר על עצמו למשך יומיים.. ניסיתי לפרמט את הכרטיס ולא הצליח להתפרמט, ניסיתי שוב וקיבלתי הודעה שהכרטיס תקול.. הכנסתי sd ישן שלי, הסדרה האפורה עם 32 gb והכל עובד חלק.. יכול להיות שהמכשיר שלי לא תואם לכרטיס הזה? קניתי בעליקספרס ושילמתי דרך פייפל.. לפנות אליהם או שחסר טעם? איזה כרטיס אני יכול לקנות עם נפח איחסון ומהירות גבוהה שיעבוד חלק עם המכשיר שלי? תודה

22. אני מטלבט אם לקנות שעון חכם בעיקרון אני רוצה אותו בשביל לא ליות עם כלום או כמעט כלום בכיסים שמעתי שיש שעונים אם ESIM שהם עצמים לחלוטין (אולי רק חיבור רשאוני ) וזה ניראה לי ממש מגניב אבל אם בכל מקרה אני צריך לקחת ת"ז כרטיס אשרי רב קו מפתחות של בית וכו' אז מה עשינו בזה או שכבר יש אפשרות להכניס כל הכרטיסים לשעון ולהשתמש רק בו אני שואל כמובן בארץ (כי צריך שלמוכר יהיה מכשיר או משהו כדאי לעביר כסף נגיד ) או שאפשר להציג לשוטר ת"ז מצולם או משהו כזה בקיצר הבנתם את הרעיון אז מתי אתם חושבים שנוכל להתנהל כך רק אם השעון

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  23. תת המותג הצעיר מבית Xiaomi עומד להתרחב בפעם הרביעית בשנת 2020 לכתבה

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by itdr10,

אהלן! אני מחפש המלצה על טאבלט אנדרואיד גדול וקל, ושיהיה לו עט. הוא ישמש לרוב לקריאה (וסימון) ולצפיה בוידאו.. יש לי כרגע את ה-galaxy tab 10.1 משנת 2014. עדיין עובד, אבל כבר זקן וכבד.. חשבתי אולי להישאר עם סמסונג, אולי ה-tab 6, אבל אולי הוא קצת יקר לשימוש שלי ובעיקר, העט שלו מתחבר לטאבלט בצורה רופפת מאוד (מגנט בגב המכשיר). בטאבלט העתיק שלי יש סלוט מיועד לעט והוא לא יכול לברוח לי.. אז המלצות? תודה רבה!

25. Started by euch,

שלום וברכה! רציתי לשאול האם מישהו מפה התנסה בשעון חכם של חברת גרמין דגם vivoactive4 או של חברת fossil דגם gen5 אני מברר דווקא על דגמים אלו כי אני רוצה שעון שיכול לעבוד לבד - ללא כל סינכרון עם הסמארטפון, בעיקר אני צריך אותו בשביל כמה אפליקציות מוזיקה, כך שאין לי צורך בשיחות ושאר הדברים חוץ ממוזיקה אשמח תגובה יעקב

דיונים חדשים בפורומים