גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
- 

האם יש אפליקציה לאנדרואיד(נקסוס 4) שנותנת לי את האפשרות לעשות צילום וידאו רגיל מבלי להצטרך לסובב את התמונה בגלל שהיא הפוכה ? או כל דרך אחרת שתגרום לי לקבל וידאו במצב נורמלי. - 

- 0 תגובות
- 1.9k צפיות

- 

- 

שלום בעבר הרחוק ההיתי מתמצא בכל הטכלונוגיות ומה טוב ומה לא טוב עכשיו אני בצבא ואני לא מעדכן בכלום בנושא המחשבים ובמחשבי כף בפרט... אשמח להמלצה למחשב כף יד איכותי וטוב עד 1500 שקלים כמה דברים חובה שאני צריך: GPS -שלא יקרטע ויהיה מדויק תוכנת GPS- לא הכי משנה לי שיהיה בו מובנה תוכנה,אבל לוודא שיש אפשרות להתקין עליו IGO8 מערכת הפעלה-לא מעודכן מה הכי טוב היום ומה לא -אתם תחליטו בשבילי אבל שתיהיה גמישה יחסית עם אפשרות לאימייל זמין ,אופייס,דפדפן נורמלי, והתקנת תוכנות למינהם מהירות-הפריט הכי חשוב,שלא יקרטע ויפעל חלק אאאם זהו נראה לי *חשוב לציין שהמחשב כף יד מיועד ל"איש עסקים" שהיכולת להיות מעודכן -היא החשובה ** תודה מראש אלירן - 

- 1 תגובה
- 709 צפיות

- 

- 

- 

נו מה נסגר? 5 ימים מאז ההכרזה ועדיין לא ראיתי שום ביקורת ברשת, רק hands on... איפה כל ה-in-depth reviews של המכשיר הכי מדובר בתקופה האחרונה? אינטרנט אתה שיכור?? תתעורר! מבחני סוללה? משהו? (של אתרים רציניים, לא cnet וכאלה ב"ביקורות" של חצי עמוד עם כתב שמסביר במילים שלו את ה-specs..) *post your nexus 5 reviews links here* - 

- 110 תגובות
- 19.4k צפיות
- 1 follower

- 

- 

דודה שלי מגיע לארץ מארה"ב בעוד מס' שבועות, מה שאומר שיש לי הזדמנות לקנות טלפון מארה"ב. אני עדיין ממש לא סגור על איזה טלפון אני רוצה לקנות, וברור שבראש ובראשונה התשובה לשאלה תלויה בהפרש המחיר בין הטלפון בארץ למחיר בארה"ב. בדקתי את ההפרשים עבור מס' דגמים. למשל עבור נוקיה 6288 יוצא הפרש של 150 ש"ח בין המחיר לארץ למחיר בארה"ב, עבור הפרש כזה ברור שעדיף כבר לקנות בארץ, אבל עבור k800i או N80, יש כבר הפרש של כמעט 500 ש"ח, כך שכאן בהחלט כדאי לשקול את העניין. רציתי לדעת האם באופן כללי אתם ממליצים/לא ממליצים לקנות בארה"ב טלפון? כמה יעלה לעשות לטלפון "עליה"? איך מטמיעים בטלפון מארה"ב FIRMWARE בעברית? האם אפשר לעשות זאת דרך המחשב בבית? האם זה יגרום לאובדן אחריות? כמו כן צריך גם לקנות … - 

- 1 תגובה
- 822 צפיות

- 

- 

שלום לכולם אני סגור כבר על ה-C2 של COWON ויש לי שאלה לנגן יש חריץ הרחבה לכרטיסי MICRO SD יש הגבלה כלשהי מבחינת נפח הכרטיס שהנגן מסוגל לקרוא ? האם אני יכול להוסיף לנגן כרטיס של 32 G והנגן יקרא אותו בלי שום בעיה ? - 

- 2 תגובות
- 694 צפיות

- 

- 

שלום, אני מעוניין לרכוש את מכשיר ה-n85 דרך חברה פרטית, לשימוש בחברת פלאפון, אך יש לי כמה שאלות: 1. אני מאיזור המרכז, איזו חנות מומלצת מבחינת אמינות? שאני לא אתקע עם האחריות במידה ויקרה משהו למכשיר. 2. הבנתי שיש גרסא סינית וגרסא פינית למכשיר. מה ההבדל ביניהן, והאם הגרסא הפינית אכן שווה הוספה של 250 ש"ח למחיר המכשיר? 3. אם אני קונה את המכשיר לדוגמא מהחנות Eline יש צורך לבצע פעולה מסויימת לפני שאפשר להכניס את הסים ולהשתמש חופשי במכשיר? 4. האם ישנן תוכנות חינמיות לשימוש ב-gps במכשיר? תודה מראש, אור. - 

- 1 תגובה
- 797 צפיות

- 

- 

אהלן חברים.. יש לי בעיה קטנה.. לא יודע איפה שיחקתי אבל זה נוגע לטפט: פתאום לא ניתן לגלול את הטפט ימינה ושמאלה במסך הראשי.. הוא בעצם קבוע כאילו מן תמונה.. איך מסדרים את זה ? בנוסף העברתי תמונה מהמחשב לפלאפון וכשאני מגדיר אותה כטפט היא ממש ענקית על הצג או חתוכה ולא ממורכזת.. איך זה קרה ? חשוב לציין שזה לא היה בעבר עם אותה התמונה.. תודה לכולם ! - 

- 1 תגובה
- 875 צפיות

- 

- 

אני רוצה לקנות גלקסי 2 מחנות פרטית, אני בחברת אוראנג, מה צריך לדעת לפני הקנייה? ואם יש המלצה לחנות טובה באיזור המרכז? - 

- 4 תגובות
- 1.8k צפיות

- 

- 

יש לי Motorola V3x חדש מרשת אורנג', המערכת הפעלה עצמה מראה עיברית ואנגלית בלי שום בעיה, אבל כשאני רוצה לכתוב טקסט, לדוגמא ל SMS או ליצור איש קשר חדש אז השפה הראשונה היא אנגלית וכשאני עובר שפה יש לי רק רוסית, ניסיתי בהגדרות השפה של הטלפון כל מיני הגדרות, החלפתי שפות וגם ניסיתי את "אוטומטי", אבל שפת הזנת הטקסט הראשית נשארת אנגלית והמשנית נשארת רוסית, עוד משהו, ראיתי בחוברת שאמור להיות גם ITAP, אבל אני לא רואה אפשרות כזאת, יכול להיות שזה מאותה סיבה של הבעיה עם העברית? מישהו יודע אם יש פתרון לזה?(חוץ מללכת לאורנג'). - 

- 1 תגובה
- 718 צפיות

- 

- 

שלום אני מעוניין לקנות סמארטפון זול יחסית עד 1000 שקל, ואני מחפש משהו אמין וטוב יחסית למחיר הזה. אני יודע שקיימים בשוק טלפונים חדשים שעולים ככה (וואווי וכאלה), אפילו עם טאץ', אבל הייתי מעוניין לשמוע המלצות בנושא.. חשוב שיהיה ממשק בעברית ונוח לשימוש גם למישהו מבוגר שפחות מתעסק עם כל הדברים שיש לטלפון להציע (אבל עדיין מחפש להפעיל אפליקציות מסויימות כמו ווייז וכו'). המלצות יתקבלו בברכה תודה רבה - 

- 1 תגובה
- 922 צפיות

- 

- 

שלום, צברתי תלושים בשווי 600$ לקניות באמזון, ואני רוצה לשרוף אותם על טאבלט (יגיע בטיסה עם חבר). מצד אחד, ipad air הכי חמוד בעיני, ואני לא מתעניין בכלל ברומים, מודים, פריצות והתאמות אישיות למיניהן. מצד שני, יש לי טלפון אנדרויד, אולי שווה גם טאבלט אנדרויד? אם כי כל הטאבלטים אנדרויד שראיתי עד היום היו די מעפנים. ומצד שלישי, אני מתכוון להשתמש בטאבלט כדי לפתוח מסמכי מייקרוסופט אופיס, האם זה מצדיק לקחת טאבלט ווינדוז, שהיה ותמיד יהיה סוג של בדיחה עם היצע של 10 אפליקציות? ואל תגידו לי שיש חלופות חינמיות לאופיס, הן תמיד חרא. תודה. - 

- 1 תגובה
- 1.9k צפיות

- 

- 

האם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל בצורות הניווט בנגני mp3 ואת החשיבות של הנושא? לפי מה שאני מבין יש נגנים התומכים בתיקיות ויש כאלה שלא. מה שאני רוצה לדעת זה איזה שיטות קיימות , מה ההבדל ביניהן? ואיזה שיטה עדיפה? הנושא נראה לי חשוב כי בנגן שיש בו 200-500 שירים צריכה להיות דרך יעילה לנווט ולסדר את השירים במיוחד כשהתצוגה במכשירי mp3 אינה כ"כ ברורה. האם יש נגני פלאש שידועים בנוחות הניווט שלהם? - 

- 0 תגובות
- 747 צפיות

- 

- 

המותג הסיני הפורח ממשיך להרחיב את ההיצע המקומי שלו בשוק הביניים עם דגם מעניין שעולה פחות מקודמו הישירלכתבה - 

- 1 תגובה
- 487 צפיות
- 1 follower

- 

- 

שלום לכולם, רכשתי מכשיר GPS השייך לחברת IVISION מזכיר מאוד את ה MIOים' למינהים, המכשיר הוא לא מחשב כף יד אך הוא GPS בלבד, בכל זאת ישנה מערכת הפעלה כלשהי שניתנת להתקנה על המחשב? כאמור המכשיר תומך בקריאת קבצים מפורמט MP3 / 4 תמונות למיניהם וכו', העברתי לכרטיס זיכרון כמה שירים, נכנסתי לתוכנת "Travel Kit" ושם ל MP3, הרשימת שירים ריקה ואין שם את השירים שהעברתי, הם עדיין על הכרטיס אבל פשוט המכשיר לא מציג אותם. יש איזו תיקיה שבה צריכים להיות השירים? תודה לעוזרים! - 

- 5 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

תקציב : אני קונה בחול אני אסתדר בעניין זה חריגה :לא רלוונטי מקור רכישה : בסעיף זה יש לציין האם המכשיר יקנה מחו"ל או מהארץ. שימו לב! לרוב קנייה מחו"ל יכולה לחסוך מאות שקלי-אלפי שקלים, בסוף האשכול יפורסם עזר לאלה שרוצים לרכוש מכשיר סלולרי אך לא יודעים איך.ירכש בחול תאריך הרכישה המשוער : חשוב מאוד ! שוק הסלולר יכול להתהפך תוך כמה חודשים בימים הקרובים מפעילה סלולרית : חשוב מאוד גם כן, עקב כניסת המפעילות החדשות התדרים שונים, ומכשיר שמתאים לאורנג' לא בהכרח מתאים לגולן טלקוםגולן טלקום דברים הכרחיים במכשיר : מה הכי חשוב לך, מצלמה, משחקים , מהירות גלישהו כו' דברים פחות חשובים במכשיר : זה מאוד עוזר, אם יש מכשיר שחלש ב-X וטוב ב-Y אז נוכל להמליץ לכם הערות נוספות :דברים חשובים אחרים… - 

- 7 תגובות
- 1.9k צפיות

- 

- 

שלום רב, לאחרונה קניתי נגן Sandisk Sansa E-270 הידד לי!! בחבילה הגיעה תוכנה שקוראים לה Rhapsody אבל לא ניתן להשתמש בה משום שהיא מוצעת אך ורק לאמריקאים.. אז יש איזושהי תוכנה בסגנון של iTunes לאייפוד או JetAudio לנגנים של iAudio אבל עבור ה- Sansa בלבד? בתודה מראש, borissurets - 

- 7 תגובות
- 766 צפיות

- 

- 

היי אני צריך לקנות כבלים לאייפוד טאץ' שלי לאחר שנאבדה לי כל ערכת הכבלים שלי.. אני צריך כבל לסנכרון וטעינה מהמחשב, וכבל לחיבור לטלויזיה אפשרות גם לכבל טעינה מהחשמל... הבנתי גם שיש כבל שמשולבים בו כל הדברים האלו.. השאלה היא איפה יש באיזור נתניה חנות עם כבלים מקוריים של אייפוד? ומה עדיף כבל 1 שמשלב את כל הדברים הנ"ל או 2\3 כבלים נפרדים - 

- 2 תגובות
- 743 צפיות

- 

- 

- 

כמה לדעתכם עולות freepulse בארץ ביד שניה (בלי המשדר) בשביל חיבור ישיר לפלאפון? (בבקשה בלי תשובות מתחכמות כמו מי ימכור לך...) - 

- 2 תגובות
- 715 צפיות

- 

- 

אהלן, אני מחפש המלצה למעמד לרכב שמתאים לאייפון 4 עם Case מעמד שכולל חיבור להטענה (מובנה). כך שניתן להטעין את האייפון במצת הרכב. אבל אין צורך לחבר את הכבל לאייפון בכל פעם, אלא מספיק "למקם" את האייפון בסטנד. משהו כמו המוצר הזה אם מישהו מכיר משהו כזה שכולל גם יציאת כבל AUX מתוך הסטנד (שלא מצריכה לחבר ידנית את הכבל AUX מהיציאת אוזניות כל פעם... אלא משתמש בחיבור data של האייפון מלמטה) תודה! - 

- 0 תגובות
- 1.7k צפיות

- 

- 

Box.net נותנת 50GB אחסון מתנה לבעלי מכשירי אנדרואיד של LG, אך ניתן לעקוף מגבלה זו ולקבל את ההטבה בכל מכשיר אנדרואיד. לא לשכוח לגבות את קובץ ה- build.prop לפני כל פעולה עליו (קובץ קריטי לפעולה תקינה של המכשיר). לפרטים - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1408890 למי שהחליט לנצל את ההטבה, מדריך קצר איך להגדיר תיקיית שיתוף של Box.net במחשב - http://www.makeuseof.com/tag/upload-files-awesome-boxnet-windows-explorer/ - 

- 5 תגובות
- 1.5k צפיות

- 

- 

יש לי מטען של סמסונג(גלקסי 3) ואני הולך להביא LG G3 , האם תיהיה התאמה? זה שהחיבור ייכנס כן אבל האם מבחינת מתחים, זמן טעינה וכאלהתיהיה התאמה? - 

- 3 תגובות
- 2.5k צפיות

- 

- 

שלום לכולם עקב אי אפשרות לקנות את ה-samsung x820 מסיבות אישיות אז חשבתי לקנות nokia 6230 מה אתם אומרים על המכשיר תודה לכולם eli_Asus . - 

- 7 תגובות
- 843 צפיות

- 

- 

בת זוגי התקשרה לפלאפון להחליף תוכנית שמסתיימת עוד שבועיים. שם שימור לקוחות סיפרו לה שחוק ניתוק זיקה שונה ב-25/1/2012 ומעכשיו הוא חל אך ורק על מכשירים זהים לאלה שנמכרים בחברה. יש לה samsung nexus s. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום דבר בקשר לזה. מישהו יודע משהו אחר? נראה לי שזה עוד ניסיון מריחה של שירות לקוחות גרוע. - 

- 7 תגובות
- 1.7k צפיות

-