גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אחד מהשעונים החכמים המוצלחים ביותר בגל האנדרואיד הראשון זוכה לשלושה דגמים שונים אשר מבקשים להמשיך את המומנטום לכתבה: http://hwzone.co.il/משפחת-360-השעון-החכם-של-מוטורולה-הפך-למגו/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יוצא לחוצ לארצ עוד יומיים וראיתי BUG DUTY FREE שמוכרים מערכות ניוט שבמקרה הם גם מחשבים כפ יד ואני רוצה להתייעצ לקנות או לא ? MIO MOOV 500 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6930&perur=1&t=5 וגם MIO MOOV 300 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713701 ואם המכשירים האלה לא טובים תגידו ותביעו את דעתכם . כי לא כל יום קונים מערכת ניוט GPS . או לקנות מחשב כפ יד ASUS או כל מותג אחר ולשים עליו תוכנת נייוט ? כמה יצא לי ? האם כדי ? האם הקליטה תהיה טובה ? האם הוא יציג את הכול ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר קריאה של מספר תגובות ושאלות של אנשים הזמנתי סוף סוף נגן חדש שאני אוכל להנות ממנו לאחר שהג'נרי שקניתי התפגר (למרות שהחזיק שנה וזה יפה) אז אחריי כל ההמלצות פה הלכתי על http://www.wallashops.co.il/ws/a/orderRecord.aspx?oi=%20B19A5067606047F5A8A5EF9876 sansa clip 4gb 230 שקלים כולל משלוח נראה לי סביר ואני מקווה שאני יהיה מבסוט ממנו כמו כל שאר האנשים. תודה לכולם, עוד 14 יום תקבלו ביקורת ;D
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, לאמא שלי בדיוק נהרס הפלאפון. הבטריה מתה, השקע לחיבור מיני usb לא עובד יותר. הוא שרד המון זמן. הדגם היה monte 5620, והיא כמעט היתה מרוצה ממנו, מפני שהוא היה איטי מידי. אם יש משהו במחיר הזה שמתאים לפאלפון, לא לחרוג יותר מדיי, מסך סביר ופשוט חומרה קצת יותר טובה תספיק, לא צריך שום פיצ'רים מיוחדים. חשבתי על Huawei U8180 Black, אך לפי KSP אין תאימות לפלאפון. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי .. קניתי את ה C310 עכשיו אני רוצה לעשות עידכון תוכנה אבל אני לא יודע למה הוא לא נמצא באתר שלהם זה מוזר ???
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו שיחה מאחותי: היא קונה ברגע זה iPhone 3G בצ'כיה, אפשר לקנות אותם שם פתוחים ללא התחייבות (במחיר גבוה יותר כמובן) והיא מתכננת להביא אותו לארץ ולהשתמש בו באורנג'. רק שצריך לבצע אקטיבציה עם ה- SIM שלה, והוא נשאר בארץ... האם אפשר יהיה לבצע את האקטיבציה בארץ? בין העונים תוגרל "תודה רבה"!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני כרגע עם מוטורולה מיילסטון שרק עושה לי צרות. המכשירים שמעניינים אותי הם האייפון, גלקסי 3, HTC ONE X, גוגל נקסוס 4 ו-LG OPTIMUS. 1.חשוב לי שהמכשיר יעבוד בצורה חלקה, מבחינת מגע ומבחינת מערכת הפעלה. אני יודע שבקטע הזה האייפון לא יעשה בעיות...השאלה מה עם האחרים. הבנתי שבתחום המגע מצמצמים פערים ובעצם המסך של הנקסוס 4 ושל optimus g הוא אותה טכנולוגיית מגע כמו של האייפון. 2.צילום וידאו - לא מצאתי אף התייחסות או השוואה רצינית בין המכשירים האלה. אצל כולם כתוב 1080p 30 fps אבל יש בי חשש שעדיין לא הצליחו לצמצם פערים מול האייפון. הבנתי שמדווחים על נפילות פריימיים וקירטועים בה-HTC ONE X, שמאוד משך אותי בגלל העיצוב והיכולת לצלם וידאו בהילוך איטי (יש את זה בעוד מכשירים?). 3.לא הו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. מישהו שיחק לי עם הGPS ורם לו לחשוב שהוא נמצא בנצרת. מכיוון שלא מצאתי איך להחזיר אותו למיקום הנכון איפסתי את הגדרות המשתמש. עכשו הוא חושב שהוא בירושלים (כנראה אצל היבואן). מה אני יכול לעשות כדי שהוא יודא את המיקום שלו ע"י לוין ויחזור לכיול? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את האפליקצייה tapatalk אבל אני לא יודע איך להשתמש בה?. בכדי לגלוש בפורומים דרכה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, האם העדשות שמתחברות חיצונית לאייפון (כמו עין הדג, רחבה, וכו'..) מתאימות גם למצלמה הקדמית של האייפון? תודה מראש, איל
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי בזמנו כתבה על מכשיר עתידי כזה של לנובו. היה משהו ב-CES? יש בשוק כזה? גודל המסך הוא המכשול שמונע ממחשב נייד להיכנס לפאוץ' שלי שיכול להכיל מקסימום 8-9", ולא חייבים אפילו מסך גמיש, רק שלא יראו את קו המפגש בין חלקי המסך הנפרשים לאחד...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לנובו ומוטורולה עשו את מה שרבים ציפו לו, ואולי אפילו קיוו לו - החיו את מותג ה-Razr המפורסם בגרסה מודרנית יוקרתית, עם מסך גמיש ייחודי לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן! כרגע יש לי נוקיה ממש פשוט ברשת פלאפון, שנקנה עקב איבוד של הפלאפון הקודם שלי (שגם היה נוקיה). אני לא ילאה אתכם בסיפור, אבל אני דיי תקוע איתו לעוד 30 תשלומים, כרגע אני מקבל החזר, במידה ואני מתנתק זה 600 שקל.. וזה מה שאני מתכוון לעשות. בכל אופן החלטתי שאני חייב משהו טיפה יותר מתקדם, מתכוון להתחבר דרך אורנג' בתוכנית של "חבר", שהיא דיי משתלמת יש לציין.. המכשירים שאני חושב לרכוש מאורנג' במסגרת התוכנית הם: iphone 4 או galaxy s אני מניח שדובר עליהם רבות פה בפורום, והם בהחלט אופציה. מה שמפריע לי בדגמים האלו, מבחינת האייפון זה העובדה שזו מערכת הפעלה סגורה של אפל, אני לא אוהב שמגבילים אותי... וגם האחריות המוגבלת והתיקונים היקרים לא לעניין.. מבחינת הגלאקסי, אין פלאש ב…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום על המכשיר שלי מותקן רום cm 10.1 עם קרנל של סמפור 2.8.3 האוברקלוק הגבוה ביותר שאני מגיע אליו (בלי קריסה של המכשיר) ,עם המנג'ר של סמפור ,הוא של 50 מגה הרץ נוספים. ובכללי הקרנל מאפשר האצה של 200 מגה הרץ.. חשבתי אולי להתעסק קצת עם המתח אבל אין לי נסיון בזה. אודה אם מישהו בעל ניסיון יוכל להמליץ לי על מתח לא מסוכן שיאפשר לי להרים טיפה את הביצועים. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי פלא חדש,סוני אריקסון קיי 610 איי. אני רוצה לדעת כמה דברים בסיסיים,זה לא שאני דביל בפלאפונים וזה פשוט אף פעם לא עבדתי עם סוני אריקסון. אז ככה: 1)בדיסק שקיבלתי עם הפלא' יש 3 תוכנות חיוניות ועוד אחת בשם קוויק טיים שאני לא צריך כמובן למחשב. שמותיהם של שלושת התוכנות הם: א.Disc2Phone-התקנתי,מעביר קבצי מוזיקה מהפלא למחשב וההיפך.צריך הסבר על ואיך להשתמש. ב.PC Suite-אין לי מושג מה היא עושה,רשום שהיא מעבירה מדיה,אם מישהו יכול להסביר לי מה היא עושה איך משתמשים בה,תודה. ג.Adobe PhotoShop Album SE-אין לי מושג מה התוכנה עושה,קשורה איכשהו לתמונות ועריכתן,הסבר עליה ואופן השימוש בה יתקבלו בברכה. עוד כמה דברים שרציתי לדעת 1)האם אפשר להגביר את עוצמת הרמקולים י…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם סמארטפון ה-LG G7 יצליח יותר מקודמיו תודות לשינוי האסטרטגי שביצעה היצרנית בעיתוי ההשקה? לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מכשיר במחיר של כ- 1500 ש"ח. רציתי לדעת מי מהשניים האלו טוב יותר: Sony Xperia sola או Sony-ericsson Arc S האם יש מכשיר אחר במחיר שעדיף על שתי האופציות האלו? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה שחשוב שיהיה נגן טוב. לא חשוב מצלמה\אינטרנט\דור3\ממשק מגע וכל שאר השטויות. כן וכמובן שיוציא ויקבל שיחות תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היצרנית היפנית מתכננת להביא לשוק מסכי IGZO ברזולוציית Ultra HD החל משנה הבאה. מלהיב או מיותר? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%93%d7%a2-%d7%91%d7%93%d7%99%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%a9%d7%90%d7%a8%d7%a4-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%91%d7%a8%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%95/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי נגן mp3 Sandisk Clip 4GB לפני מספר חודשים העברתי אליו שירים והכל היה טוב ויפה לפתע היום חיברתי אותו דרך פתח ה-USB למחשב ונפתחה ההפעלה האוטומטית... בחרתי בתיקיית MUSIC ונדהמתי לגלות שהיא ריקה בדקתי בכל התיקיות האחרות שנמצאות בכונן שעולה...וכולן ריקות מה קרה לתיקיית השירים? כשאני מנתק את הנגן מהמחשב השירים (למעלה מ-800) נמצאים בו והכל בסדר...אבל למה אני לא רואה אותם בתיקייה במחשב??? תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מכשיר הקלטה כלשהו (MP3/4, רשמקול, טייפ... ) שמקליט בפורמט MP3 או WMA באיכות מאוד גבוהה. מטרת המכשיר הוא להקליט הרצאות (למאגר שיעורים). אם מישהו מכיר איזה מכשיר טוב אז אשמח! תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
נמעך לי הצג של המינידיסק וגם מתחת לצג. אפשר לסדר דבר כזה או שזה יקר ולא שווה?? (יש לי תמונות אבל אני לא יודע איך לעלות אותם :s05:)
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבקש המלצה לנגן מוזיקה, בנפח 4-8GB, באזור 350 שקלים. אין דרישות מיוחדות חוץ מהעובדה שהוא ישמש אדם מבוגר אז עדיף אחד עם ממשק פשוט (גם ניהול קבצים פשוט - לא בסגנון איטיונז ודומיו). יהיה נחמד אם יתמוך בהצגת שמות ברוסית. אשמח להצעות
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי סוני אריקסון k800i והוא תומך בקבצי MP4. העברתי לפלאפון קובץ AVI והוא לא מצליח לנגן אותו. מה אני צריך לעשות? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים , אני סטודנט ואני מעוניין לעבור משימוש במחברות לשימוש בטאבלט כמחברת. אני כמובן מעוניין לרכוש טאבלט עם עט תואם. העניין הוא שאני לא כל כך מבין בטאבלטים ואני מעוניין בכזה שהכתיבה תהיה מדויקת ככל האפשר. מבדיקה שעשיתי נראה כי האייפד יעשה עבודה מעולה אבל כל המוצרים שלי כיום הם של samsung (שעון , טלפון נייד ואוזניות) ואני רוצה לשמור על רמת סנכרון גבוהה בין המכשירים. אין לי מושג איזה מהטאבלטים של סמסונג יעשה את העבודה וכמובן שגם התקציב משחק תפקיד. (אם היה אפשר הייתי נוסע לחנויות הדגל ובודק בעצמי אבל לאור המצב זה לא אפשרי) אשמח להמלצות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-