גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
ב"ה היי כל מה שאני רוצה לעשות זה דבר כזה: שהתוכנה תפתח דף אינטרנט, והמשתמש יוכל גם לשלוט, הכוונה להכנס לדפים וכו'. משם אני כבר ב"ה יסתדר. הרעיון הוא שאני מתכנת אתרים, ואני מעדיף לבנות את התוכנה שאני רוצה לבנות אותה ב PHP ו HTML.. שפות שאני בערך מכיר ויש לי ניסיון.. אני עכשיו מוריד אקליפס ו ANDROID SDK וכל הבלאגנים.. מישהו יכול לתת לי קצת כיוון איך לעשות את זה? הדבר הזה יעזור לי? http://developer.android.com/reference/android/webkit/WebView.html תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המכשיר שלי LG630 עבר תלאות רבות, אבל נראה שאתמול הגיעו מים עד נפש. המכשיר מוכן להדלק רק שהוא מחובר לחשמל, נורת הסוללה מהבהבת וברגע שמנתקים אותו מהמטען הוא כבה. אני חושש שהסוללה שבקה חיים. לפני שאני ניגש לתחנת שירות של פלאפון, יש למישהו מושג איפה מוכרים סוללות לטלפון הזה (לא מצאתי בחיפוש ברשת) בשביל שאני אוכל להשוות מחירים? מישהו יודע אם אני יכול לנייד מספר מפלאפון (יש לי מספר קליט) לתוכנית שכבר יש לי בסלקום (שאני לא משתמש בה כרגע) מבלי להתחייב מחדש?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות Desire כשאני אהיה בארה"ב בחנוכה, ואני רוצה אזהרות לגבי פגמים / "חוסרי מושלמויות" שעלולים להיות בו, אני נורא חושש להיות מאוכזב. לדוגמה האם אני אוכל לקרוא תוכן בעברית מהאינטרנט ולכתוב בעברית? ב blackbarry של אבא שלי משום מה רואים רק Xים . SMSים יהיה ניתן לקרוא בעברית? ולכתוב? ולקטע החשוב פחות-האם יהיה ניתן להוריד עברית באופן כללי לטלפון עצמו? כלומר לכל התפריטים וכו'. זה ממש לא קריטי וממש לא מהווה שיקול בקניה, אבל זה סתם מעניין אותי ויהיה נחמד אם תהיה לי עברית. ד"א נושא קצת פחות קשור-מישהו יודע האם מגן שעשוי מסיליקון יגן על הטלפון בנפילות מגובה ממוצע? בגלל שהתיקים המאסיבים שבאמת מגנים גם מפני נפילות מקומה עשירית נראים מגושמים ומכוערים להחריד, מה גם …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מכשיר עם 2.3.3 של clockworks ואני רוצה לרדת חזרה ל2.2 רגיל בלי ROM (בבקשה אל תנסו לשכנע אותי כן לשים ROM, אין לי כוח להתעסק עם זה) איך עושים את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להמנע מרכישת נטסטיק וחבילת גלישה נפרדת לטובת הנייד, ומעוניין להשתמש במכשיר הסלולרי כמודם. האם ישנה עדיפות לאחד מהסמארטפונים בשימושו כמודם? הדגמים הנבדקים: בלקברי 9700/9780, סמסונג גלאקסי S, אייפון 4. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מבקש את עזרתכם בהחלטה איזה טלפון לקנות. הדרישות שלי: מסך מגע -רצוי מולטימדיה- ממש לא חשוב- לא משתמשת אפליקציות -ארגונית טובה ונוחה לשימוש,אפשרות להורדה ושימוש נוח במילון אנגלי אנגלי WIFI-חשוב מאד GPS-הכרחי תקציב- 1500-2000 ש"ח תודה לכולכם ריקי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, הפתיעו אותי במתנה של Lumia 950XL (גרסת הדואל סים). מכשיר מאוד חמוד סך הכל קינפגתי כל מה שאני צריך שם מה שחסר לי כרגע זאת אפליקציה אחת בודדה של קריאת ספרים אלקטרונים (בד"כ ePub ו Mobi). על האנדרואיד השתמשתי ב moon+ reader אולם היצע האפליקציות ל Windows Phone 10 די מביך. יש מבחר לא רע של אפליקציות בסך הכל הבעיה שלי היא שאף אפליקציה לא מאפשרת להגדיר תיקייה אשר כל מה שנמצא בה יהיה בספרייה אוטומטית ככה שאני צריך בצורה ידנית אחד אחד להוסיף קובץ קובץ וזה די מעצבן. כדי לעקוף את זה אני פשוט ניגש מספריית הקבצים ופותח את הקובץ שמזניק את האפליקציה אולם זה לא יעיל כמו Moon+. מישהו מכיר אפליקציה נורמלית שמאפשרת לקרוא מספר נרחב של פור…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכתבה: http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/378/175.html?hp=16&cat=1924&loc=11 אולי סוף סוף טבלט לא רק למטרת בידור ?.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב , אני רוצה לקנות לאמי קורא ספרים אלקטרוני ואין לי שמץ של מוגש מה טוב ומה לא הבנתי שיש 2 סוגים של מסכים אחד ללא תאורה משלו כמו ספר אמיתי ואחד עם תאורה ( כמו טאבלט?) מה מהם עדיף לעיניים? אין לי שום צורך ב WIFI במכשיר, העדיפות היא שיהיה תפריט ברוסית וכמו כן הספרים שהיא תקרא יהיו ברוסית. הייתי רוצה לדעת מה גודל המסך הסנדרטי בספרים הנל? מכיוון שחלק מהתמונות שהתסכלתי בהם זה נראה ממש קטן אפילו יותר קטן מעמוד של ספר ( סטנדרטי) נגיד שהתקציב הוא 500-1000 תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי כרגע פלאפון sony ericsson k610 ואני רוצה לשדרג לdefy + האם הסים של הפלאפון הנוכחי שלי יתאים לדיפי? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לקנות אייפד או משהו בסגנון ורציתי לשאול, עם אני קונה את האינטרנט של אחת החברות הסלולריות כמו נטסטיק יש אפשרות לחבר את הנטסטיק אליו? או להכניס לו כרטיס סים כדי להתחבר לאינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קצב מכירות לא מספיק מרשים עבור צמד מכשירי הדגל, לצד ההשקה של ה-Galaxy Note החדש שנמצאת מעבר לפינה, מביאה את סמסונג להודיע על קיצוץ צפוי במחירים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/היכונו-להורדת-מחירים-עבור-ה-galaxy-s6-וה-galaxy-s6-edge/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש איזה דגם מומלץ ? שיהיה נוח באוזן ולא יפול, שישמעו ברור משני הצדדים ושהבטרייה תחזיק זמן שימוש סביר.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קנו לי נוקיה לומיה 620 עם wp8 מחו"ל ואין לו עברית אי אני מתקין עליו עברית ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , קניתי מכשיר חדש, Doogee Kissme ונתקלתי בעיה לגלוש על הרשת של חבילת הסלולר . ע"פ מפרט המכשיר וע"פ התדרים של החברה - שניהם עובדים על 2100Mhz, ולא אמורה להיות כל בעיה. אין בעיה להתחבר ל "וי פי" עם המכשיר, והבעיה היא רק עם גלישה דרך חבילת הסלולר. יש גורמים ידועים לבעיה? הפלאפון רץ על אנדרויד 4.4 אם זה משנה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! לפני שנה רכשתי באנגליה מכשיר ZTE BLADE, הידוע גם כאורנג' סאן פרנסיסקו. לאחר שנה של שימוש המסך הפסיק להגיב. כלומר - רואים תמונה באופן בולט,מקשי החומרה מגיבים (וליום, בית וכו) או לחיצה/מגע במסך אינו מביא לתגובה. מכיוון שזה מכשיר שלא משווק בארץ, גם לא אצל החנויות הפרטיות, קשה למצוא עבורו מעבדה תומכת. מישהו יודע היכן יש מעבדה שמכירה ויודעת להתעסק עם המכשיר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש SGS PRO בגלל המקלדת - מישהו מכיר במקרה חנות שמוכרת אותו עם מקלדת בעברית ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי במייל הצעה מאתר של קופונים לקנות טאבלט של חברת FLYTOUCH אני לא מכיר את החברה הזו, מישהו מכיר? אני מצרף לינק של הקופון עם כל הנתונים אשמח לשמוע את חוות דעתכם. http://www.konimtov.co.il/index.php/site/index/deal_id/52?utm_source=MailingList&utm_medium=email&utm_campaign=IPAD תודה מראש, חזי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, ובכן אני קצת חדש בנושא הGPS ויש לי כמה שאלות:קיבלתי מתנה מההורים מכשיר GPS של HOLUX דגם GPSMILE 53 ונראה לי שיש בעיה איתו.קודם כל אמרו שהמכשיר מגיע עם תוכנת הניווט GPS2GO שאמורה להיות מותקנת על הזכרון הפנימי.הדלקתי את המכשיר וכאשר באתי ללחוץ על פונקציית הGPS קיבלתי הודעה שחסר קובץ התקנה EXE ,ובכלל נראה לי שלא התקינו את התוכנה בזכרון הפנימי של המכשיר.אני מפספס משהו? בכל אופן זה נקנה מערוץ הקניות ומחר אתקשר לברר מה פשר העניין ואבקש מכשיר חלופי.בלי קשר רציתי לדעת האם יש אפשרות להתקין תוכנת ניווט שונה על כרטיס חיצוני או שהמכשיר הזה הוא לא מכשיר כף יד אלא רק יעודי לGPS ולא ניתן להתקין ידנית תוכנת ניווט.אני מניח כמובן שאם רוכשים תוכנה כמו IGO על כרטיס חיצוני זה אמור …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני יעשה את זה פשוט,יש באפשרותי לקחת כול פלאפון מאורנג' בהחזר מלא. איזה כדאי לקחת? חשוב לי שיהיה לו נגן מדיה נוח,מצלמה איכותית(לא חייב משהו מטורף כמו SE SATIO),שלא היו תקיעות ובאגים במכשיר. יש ברשותי עכשיו NOKIA 5800 אז אני צריך משהו טוב ממנו. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את הטאבלטmicrosoft surface pro ולהשתמש בו כמחשב ללימודים. התכונה העיקרית שחשובה לי זה התמיכה בעט digitizer(לפי מה שראיתי מחשב שתומך בעט יקר משמעותית). עכשיו לפי נתונים בסיסיים ראתי שהוא די דומה במפרט למחשב רגיל רק רציתי לוודא שלא צריכה להיות לו בעיה בלהריץ תכנות כמו: פוטושופ, פלאש,microsoft visual studio, office, וכו'. וכמובן אם יש לכם הערות או המלצות לפני קניה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מכשיר MIO עם GPד לא מהכי חדשים אבל עובד מעולה. לפני כמה זמן ניסיתי להתקין עליו iGO8 ולקראת סוף ההתקנה הוא הוא שיש לו בעיה להעתיק את iGOToday. אם מישהו יכול לעזור לי, כי זה מראה כאילו זה על המכשיר אבל זה לא מותקן כתוכנה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיבורית כזאת: http://www.made-in-china.com/showroom/hisungtech/offer-detailMqUnvfGOhakB/Sell-Bluetooth-Handsfree-Car-Kit-Speaker-HS-AU500-.html ושכחתי את קוד האבטחה כדילעשות זיווג עם הפלאפון(אין לי גם את חוברת ההוראות של המכשיר) אם למישהו יש מכשיר דומה ויוכל לעזור לי או שיודע על שיטה כלשהי לברר את הקוד אודה לו(המכשיר לא חדש ואנני זוכר מהיכן נקנה)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה בכותרת,תודה מראש :] ד"א יש לי sansa e250 ,,,
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-