גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,791 דיונים בפורום זה
-
אוקיי , אני רוצה לעשות מסלול חיילים אצל סלקום והציעו לי לבחור פלאפון חדש אני מתלבט בין HTC - LEGEND ל Motorola Milestone חבר טוב אמר לי לחכות שיגיע Htc hd2 אבל השאלה זה מתי הוא יגיע?? ואם שווה לחכות... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתי סוני פליסטשיין 3 יהיה בכל חנות בארץ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. קניתי מאמאזון ארה"ב Tab S6 בגודל 10". המטען הגיע עם שקע אמריקאי. יש לי מטען של טבלט ישן Tab A בגודל 8". האם אפשר להשתמש במטען הישן עם הטבלט החדש? לשם השוואה הנה התמונה (הישן שבו אני ארצה להשתמש נמצא למעלה) תמונה: https://i.imagesup.co/images2/8e4cf44d98a413c104f6d10f1b5db208c372f41c.jpg
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום רב , אני רוצה לקנות לאמי קורא ספרים אלקטרוני ואין לי שמץ של מוגש מה טוב ומה לא הבנתי שיש 2 סוגים של מסכים אחד ללא תאורה משלו כמו ספר אמיתי ואחד עם תאורה ( כמו טאבלט?) מה מהם עדיף לעיניים? אין לי שום צורך ב WIFI במכשיר, העדיפות היא שיהיה תפריט ברוסית וכמו כן הספרים שהיא תקרא יהיו ברוסית. הייתי רוצה לדעת מה גודל המסך הסנדרטי בספרים הנל? מכיוון שחלק מהתמונות שהתסכלתי בהם זה נראה ממש קטן אפילו יותר קטן מעמוד של ספר ( סטנדרטי) נגיד שהתקציב הוא 500-1000 תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום נתקלתי בטלפון, שאני חושב שהוא הכי יפה שראיתי אי פעם, מהסיניים. להלן תמונות שלו: הבעיה, המעבד שלו הוא MTK6577, שהוא מעבד יחסית ישן, עם כמה חסרונות: להלן כמה דברים שכתבו לי על MTK6577, בקשר לטלפון אחר: עקב כך, חשבתי אולי לנסות ללכת לאתר היצרן של הטלפון הזה, ולחפש שם עוד דגמים, יותר חדשים, כך המעבד יהיה חדש יותר, ואולי עם עיצוב דומה או זהה. הבעיה.. לא מצוין היצרן שלו.. הטלפון קיבל את השם הממותג "HDMIDroid", אבל יכול להיות ששם הדגם האמיתי שלו הוא סתם אותיות ומספרים. מישהו יודע מי היצרן של הטלפון הנ"ל? להלן לינק אליו: http://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Phones/Large_Screen_Android_Phones/4.3_Inch_Dual_Core_Android_4.0_Phone_HDMIDroid_…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , קניתי מכשיר חדש, Doogee Kissme ונתקלתי בעיה לגלוש על הרשת של חבילת הסלולר . ע"פ מפרט המכשיר וע"פ התדרים של החברה - שניהם עובדים על 2100Mhz, ולא אמורה להיות כל בעיה. אין בעיה להתחבר ל "וי פי" עם המכשיר, והבעיה היא רק עם גלישה דרך חבילת הסלולר. יש גורמים ידועים לבעיה? הפלאפון רץ על אנדרויד 4.4 אם זה משנה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! לפני שנה רכשתי באנגליה מכשיר ZTE BLADE, הידוע גם כאורנג' סאן פרנסיסקו. לאחר שנה של שימוש המסך הפסיק להגיב. כלומר - רואים תמונה באופן בולט,מקשי החומרה מגיבים (וליום, בית וכו) או לחיצה/מגע במסך אינו מביא לתגובה. מכיוון שזה מכשיר שלא משווק בארץ, גם לא אצל החנויות הפרטיות, קשה למצוא עבורו מעבדה תומכת. מישהו יודע היכן יש מעבדה שמכירה ויודעת להתעסק עם המכשיר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כל חודש אתם חותמים על דו"ח שעות בעבודה לפני קבלת התלוש. אז לפני שאתם חותמים למעסיק - תבדקו אם לא "התבלבלו" בחישוב ורישום השעות שלכם! האפליציה הכי מעודכנת והכי מדוייקת לחישובי שכר ושעות עבודה- מתעדכנת לפי השינויים בחוק בזמן אמת. מבטיח לכם שהיא עושה הרבה יותר מאפליקציות אחרות שבתשלום. *הדפסת שעות העבודה לפי כניסה ויציאה(קיימת אפשרות להדפסה ידנית או אוטומטית ע"י החתמת האצבע. *הוספת מס' עבודות ללא הגבלה! והגדרות לפני התאמה אישית. *מעבר בין עבודות ברשימה בצורה נוחה. * זיהוי אוטומטי של משמרות, הגדרה אישית וצבע לכל משמרת (רגילה, לילה, שבת..). * הוספת בונוסים /תוספות/ והורדות. * חישוב ניכויי חובה (מס הכנסה, ביטוח לאומי, ביטוח בריאות, פנסיה וקה"ל) -לכל עובד, …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ידידה שאלה אותי איך היא עושה Check In בנוקיה E72 שלה. הבנתי ממנה שאין Check In דרך האפליקציה שלה של הפייסבוק והוא מעודכן. זה אפשרי ? אולי עם תוכנה אחרת לפלא ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש פלאפון חדש מבוסס אנדרואיד שלא יעלה על 2000 ש"ח. המליצו לי על ה-xperia p, האם יש אלטרנטיבות טובות יותר לטווח מחירים זה? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האתר הזה חדש ומתפתח די מהר הכתובת היא: http://www.gandroid.co.il
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני יעשה את זה פשוט,יש באפשרותי לקחת כול פלאפון מאורנג' בהחזר מלא. איזה כדאי לקחת? חשוב לי שיהיה לו נגן מדיה נוח,מצלמה איכותית(לא חייב משהו מטורף כמו SE SATIO),שלא היו תקיעות ובאגים במכשיר. יש ברשותי עכשיו NOKIA 5800 אז אני צריך משהו טוב ממנו. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לכתבה: http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/378/175.html?hp=16&cat=1924&loc=11 אולי סוף סוף טבלט לא רק למטרת בידור ?.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נמעך לי הצג של המינידיסק וגם מתחת לצג. אפשר לסדר דבר כזה או שזה יקר ולא שווה?? (יש לי תמונות אבל אני לא יודע איך לעלות אותם :s05:)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אבא שלי קנה לא מזמן dell axim 51v, עם win 05 mobile. הבעיה היא שעכשיו המכשיר מוכן לנגן רק wmv. האם יכול להיות שצריך להתקין קודקים או משהו? ואם כן, איזה ומאיפה אני משיג אותם? ובנושא אחר - אני צריך למצוא תוכנה שיכולה להציג נתונים של access באותו מכשיר (axim 51v). מישהו מכיר משהו טוב? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול מבחינת אבטחה ופרטיות עד כמה הטלפון הזה איכותי ומוגן או שזה רק גימיק של החברה מדובר על דגם BlackBerry DTEK60 האים יהיה אפשרי לעדכן אותו לגירסה החדשה של אנדרואיד עים כמובן התוכנה של בלקברי? וממה שהבנתי התוכנה של בלקברי יכולה להתריע ולחסום אפליקציות שניגשות לתמונות מצלמה וכו... האים לפי התוכנה של בלקברי יש את "הביטחון" להוריד כול אפליקציה בלי חשש אים הגישה חסומה או שהחסימה רק שהטלפון נעול? מה הגודל של המסך בכללי של הטלפון הזה ,לא רק של התצוגה? תודה מראש?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדוכן של Ling Technology מציג את החזון לחינוך של "דור האלפא": רובוט אינטראקטיבי שלא רק מקריא ספרים אלא מנהל שיחה ערה עם הילדים, ומכשיר לביש זעיר שהופך כל יציאה לפארק לשיעור מדעים מרתק עם ספיידרמןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים. אבא שלי קנה את המערכת הזאת השבוע.. תחילה הוסבר לנו שהמערכת אינה תומכת בעברית, אולם היא כן תומכת בכתוביות בעברית.. ניסיתי לשים סרט עם כתובית (גם sub וגם srt) והוא משום מה לא קורא את הכתובית (לכל הספקנים - הכתובית והסרט באותו השם בדיוק). אני כן הגדרתי באפשרויות של המערכת את ה"גופן" בעברית ( IW - לפי מה שכתוב במדריך). יכול להיות שאולי אני צריך לשים את הכתוביות בסיומת אחרת מאשר sub או srt? אז אם מישהו מכיר את המערכת הזאת זה יעזור לי מאוד.. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות טאבלט חדש , אהיה בארה"ב עוד שבוע. הבנתי שעוד מעט יוצאים טאבלטים עם מעבדי אינטל חדשים, האם למישהו יש מושג מתי זה קורה? אני מחפש טאבלט של 500-600$ והשאלה האם כדאי לחכות או לנצל את ההזדמנות שאני בארה"ב? חשבתי בהתחלה על כיוון של SONY TABLET Z , אבל המעבדים החדשים מסקרנים אותי מאוד. הדרישות שלי הם חיי סוללה ארוכים: משחקים מתקדמים סרטים וגלישה באינטרנט.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. בשעה טובה רכשתי את הנגן הנ"ל וכבר בימים הראשונים שמתי לב שזמן הסוללה משאיר טעם רע בפעם. גלשתי קצת ברשת ומצאתי את זה: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=411355#411355 בעקבות זאת בדקתי ומצאתי שגם אצלי זמן הסוללה נע באיזור ה 4 שעות בניגון ווידאו - הרבה פחות מהגדרות היצרן. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Huawei חוגגת שיא מכירות חדש למרות החרם האמריקאי, ומציגה דגם צעיר שישלב בין מצלמת הדור החדש של סוני לבין שבב ה-Kirin 980 הבכיר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי תוכנת ניווט של sygic על הגלקסי 1 שלי ואני רוצה לשנות את הפקודות שהיא נותנת (כמו:"פנה שמאלה" "בעוד 300 מטר פנה ימינה" וכו') אני רוצה לעשות שהתוכנה תגיד עוד מילים כשהיא אומרת את הפקודה (למשל: "פנה שמאלה עכשיו"וכו') מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה? אולי מישהו יכול להביא לי תוכנה טובה שפותחת קבצי .pak ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות Desire כשאני אהיה בארה"ב בחנוכה, ואני רוצה אזהרות לגבי פגמים / "חוסרי מושלמויות" שעלולים להיות בו, אני נורא חושש להיות מאוכזב. לדוגמה האם אני אוכל לקרוא תוכן בעברית מהאינטרנט ולכתוב בעברית? ב blackbarry של אבא שלי משום מה רואים רק Xים . SMSים יהיה ניתן לקרוא בעברית? ולכתוב? ולקטע החשוב פחות-האם יהיה ניתן להוריד עברית באופן כללי לטלפון עצמו? כלומר לכל התפריטים וכו'. זה ממש לא קריטי וממש לא מהווה שיקול בקניה, אבל זה סתם מעניין אותי ויהיה נחמד אם תהיה לי עברית. ד"א נושא קצת פחות קשור-מישהו יודע האם מגן שעשוי מסיליקון יגן על הטלפון בנפילות מגובה ממוצע? בגלל שהתיקים המאסיבים שבאמת מגנים גם מפני נפילות מקומה עשירית נראים מגושמים ומכוערים להחריד, מה גם …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-