עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Bori4ka,

שלום חברים אני רוצה לקנות אייפד או משהו בסגנון ורציתי לשאול, עם אני קונה את האינטרנט של אחת החברות הסלולריות כמו נטסטיק יש אפשרות לחבר את הנטסטיק אליו? או להכניס לו כרטיס סים כדי להתחבר לאינטרנט?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by TNT2009,

רציתי לדעת ,אם מצאתי אייפון,אם פותחים אותו לשיחות הוא חסום .

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הייתה לי התלבטות בין נגן סרטים לבין PSP לבסוף נכנעתי לסרטים אני לא בקיא בתחום, ולכן אני צריך את עזרתכם אני מתלבט בין הA2 המפורסם לבין סדרת הדגמים החדשה של ARCHOS אני מניח שדגם ה404 הוא הבסיסי והפשוט שלהם ה504, עתיר נפח (160 GB! ) ואילו ה604, שמן הסתם אמור להיות טוב ממנו מסתפק ב30 GB, אבל מציע בדגם מסויים אפשרות WIFI הדרישות שלי מהנגן הם איכות מסך גבוהה יציאה לחיבור לTV (אשמח לקבל גם כניסת וידיאו להקלטה לתוך המכשיר) תמיכה בתרגומים (עדיף ללא המרות למיניהם) זמן סוללה ארוך מוצר איכותי ועמיד (גוף הנגן ממתכת יכול להיות נחמד) אני פתוח לדגמים ומוצרים שונים אם כי אני אודה לכם אם תזדרזו עם התשובות, שכן , הנגן יירכש ביום ראשון..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by IG,

הדחוף זה בגלל שאני רוצה להזמין היום ויש עוד 4 שעות לסגירת חנויות :-\ א. עד כמה הוא עמיד במכות? (או- איך הוא שורד נסיעה ברכבת ביום ראשון) ב. איך הוא בהשוואה לקריאייטיב ניאון (לא מבחינת שמע... בקטע הזה יש לי מספיק אינפורמצייה... איך הוא בשאר התכונות) תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by FeedMe,

אהלן קניתי M100 יד שניה הבעיה שאני מתאר לא הייתה לבעלים הקודמים אחרי RESET של התקנת תוכנה על הפאלם הסטיילוס יוצא מכיול למעשה בלתי אפשרי לפגוע במקום הנכון על הפאלם התופעה חזרה פעמיים אחרי HARD RESET אמרתי נואש יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by night-fire,

שאלה בכותרת,תודה מראש :] ד"א יש לי sansa e250 ,,,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by TMRider,

יש לי מכשיר MIO עם GPד לא מהכי חדשים אבל עובד מעולה. לפני כמה זמן ניסיתי להתקין עליו iGO8 ולקראת סוף ההתקנה הוא הוא שיש לו בעיה להעתיק את iGOToday. אם מישהו יכול לעזור לי, כי זה מראה כאילו זה על המכשיר אבל זה לא מותקן כתוכנה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by chenrp,

הנה עוד דבר שהN97 עושה:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yuvalm2,

היי, יש לי נגן PDVD 933 של חברת APEX, ורציתי לעדכן את התוכנה שלו. כשהמכשיר נקנה, נכתב באתר שניתן לעדכן אותו ב"אתר האינטרנט". נראה לי שאיתרתי את אתר האינטרנט - http://www.apexdigitalinc.com/, אבל לא מצאתי מאיפה אפשר להוריד תוכנה חדשה. מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג עדכוני תוכנה לנגן הזה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. חנות ה-Google Play של פלטפורמת האנדרואיד מסכמת עוד שנה עמוסה לכתבה

11. מכשיר תקציבי עם ביצועים של מכשיר דגל? נראה כי הדבר עומד להפוך למציאות תודות לחברת שיאומי לכתבה

12. הכל היה בסדר, עד שפתאום שאני לוחץ להציג את כל הביקורות של האפליקציה, אז נפתח לי מסך אפור כזה וזהו כלום. ניסיתי כל אפליקציה קיימת בחנות גם כאלה שכבר התקנתי וכאלה שלא. ועדיין משום מה שאני רוצה לראות ביקורת של האפליקציה מסך אפור. ניסיתי הכל בעצם, ניסיתי להפעיל מחדש את הטלפון, ניסיתי אפילו לעצור את התהליך של המרקט ואפילו למחוק את הנתונים שלו. אין לי רוט על המכשיר ואני לא מעוניין, ובגלל זה אין לי אפשרות למחוק אותו לגמרי ולהתקין מחדש, אך עצירת התהליך וניקוי נתונים שעשיתי לא עזר אותו דבר זה התחיל ככה פתאום ניסיתי אפילו להחליף לאנצר אולי הבעיה אצלו, אפילו עצרתי את האנטי וירוס שלי, מה לא עשיתי. שום דבר לא עוזר, זה התחיל וככה זה תמיד. יש לי one plus 5t מעוד…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Huawei חוגגת שיא מכירות חדש למרות החרם האמריקאי, ומציגה דגם צעיר שישלב בין מצלמת הדור החדש של סוני לבין שבב ה-Kirin 980 הבכיר לכתבה

14. Started by matan13,

אני רוצה להתשדרג למכשיר סמארטפון אך לא יודע בדיוק על איזה מכשיר ללכת. אני צריך אותו בעיקר בשביל שימושים בסיסיסים שהם בעיקר GPS ואינטרנט. איפה כדאי לקנות ? משתלם לקנות ב-ebay מבחינת מכס והובלה לארץ ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by felakat,

היי, בגלל שלא בא לי להשקיע עכשיו יותר מ3000 ש"ח על סמארטפון, הטלפון הזה צד את עיניי. מההשוואות שראיתי ברשת הוא לא נופל בהרבה מסמארטפונים יקרים בהרבה (HTC ONE X, SGS3) ובכלל הביקורות עליו די טובים. האם מישהו מכיר את איכות הבניה של החברה/השתמש במכשירים של החברה/שמע על הסמארטפון הזה ויכול לחוות דיעה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. שלום רב , אני רוצה לקנות לאמי קורא ספרים אלקטרוני ואין לי שמץ של מוגש מה טוב ומה לא הבנתי שיש 2 סוגים של מסכים אחד ללא תאורה משלו כמו ספר אמיתי ואחד עם תאורה ( כמו טאבלט?) מה מהם עדיף לעיניים? אין לי שום צורך ב WIFI במכשיר, העדיפות היא שיהיה תפריט ברוסית וכמו כן הספרים שהיא תקרא יהיו ברוסית. הייתי רוצה לדעת מה גודל המסך הסנדרטי בספרים הנל? מכיוון שחלק מהתמונות שהתסכלתי בהם זה נראה ממש קטן אפילו יותר קטן מעמוד של ספר ( סטנדרטי) נגיד שהתקציב הוא 500-1000 תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני עברתי על הפורום ועל דיונים פה ונשארתי מאוד מבולבל. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי כדי לקבל החלטה סופית. אני יודע שישנם הרבה פרמטרים לפיהם אפשר לקבוע, אבל אני מדבר על סה"כ המאפיינים והאיכות שמקבלים. אז פעם אחת ולתמיד לדעת מה דעתכם בנוגע לטאלבט הכי טוב שהוא לא מהחברות הגדולות? האם זה Ainol,cube,pipo,ramos או לא יודע איזה חברה, וכמובן איזה דגם. העדפה לאנדרואיד ומסך 10.1 תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. קניתי מכשיר עם 2.3.3 של clockworks ואני רוצה לרדת חזרה ל2.2 רגיל בלי ROM (בבקשה אל תנסו לשכנע אותי כן לשים ROM, אין לי כוח להתעסק עם זה) איך עושים את זה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. ראיתי אצל חבר מכשיר כזה שהוא שם בתוכו 2 סוללות AA ויש לו יציאה לפלאפון וזה מטעין לו. אתם יודעים איך קוראים למטען הזה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, יש לי רעיון, אני רוצה ליישם אותו בצורה חוקית כך שהמכשיר יעזור למשטרה. אני לא הולך לפרט על המכשיר הזה עוד אבל אני רק שואל 2 שאלות: אם נשים לדוגמה סוג של צ'יפ בפלאפון כך שישתמש רק בסוללה, תוך כדי כך שלא מחובר לשום דבר אחר חוץ ממנה. 1. האם חברות הסלולאר יוכלו לשים צ'יפ מסוג זה מבלי לעבור על אחד מחוקי המדינה? 2. האם חברות הסלולאר באופן עקרוני יכולות להחדיר דבר מסוג זה לכל מכשיר שאותו מוכרות במדינה? יש לקחת בחשבון כי המכשיר יוכל לעזור למשטרה בדברים כאלה או אחרים, והוא לא צורך כמות גדולה של סוללה (כמו צריכה של שעון יד).

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by arkady,

היי יום טוב לכם, היום בחיפושי אחר נגן Mp3, החלטתי שאני לא מעוניין להשקיע הרבה כסף בנגן, אז חיפשתי נגן סביר שישמש אותי. אז ניכנסתי לZap והתחלתי לחפש, מצאתי חברה שנקראת Clubin ומייצרת העתק של הנגן Ipod Touch בשם Clubin iTouch, העתק זול כנראה. אבל המכשיר עולה "רק" 500 שקל והנתונים הטכניים שלו מרשימים אותי יותר מהאייפוד למען האמת [יש לו הרחבת כרטיס זיכרון למשל]. ברור לי שזה העתק, חברה ג'נרית. אבל, האם בכל זאת המכשיר יפעל כמו שצריך? אני לא אחד שחייב איכות שמע, גם ככה השמיעה שלי דפוקה למדי, אני צריך משהו שישמש אותי באופן יום יומי, האם זה המצב? תודה :-)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by pringles,

קניתי איפוד חדש 30 ג'יגה עם סרטים ותמונות עידכנתי את התוכנה של איתונס ואת התוכנה של האיפוד קיצר ניסיתי לשים סרטון קליפ שהוא .MPG והיה צריך להפוך אותו לקובץ שהאיפוד קורה אז עשיתי את זה קיצ וכשזה הועלה לאיפוד אני רואה את הקליפ אבל לא שומע מה לעשות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by GanJaval,

לפני יומיים קניתי את המכשיר אהבתי אותו מאוד ... המסך גדול וצבעים יפים. המצלמה טובה מאוד ולפעמים מפתיעה ממש אך האיכות בחושך לא משהו.. 2 הרמקולים חזקים ושומעים מוזיקה נחמד ... האוזניות שמגיעות עם המכשיר לא אהבתי .. טיפה מסובך האמת .. וגם לפעמים איטי .. ועכשיו לשאלות.? 1. אני יכול לחבר אוזניות יותר איכותיות למכשיר הזה ? ואם כן איך ? (ותנו אולי המלצה על אוזניותעד 150 שח ) 2.אני לא יודע איך לשנות את הצליל למשל על קבלת הודעה וגם לא יודע איך לשנות את הצליל של שעון מעורר גם לא מצאתי שעון מעורר מצאתי רק משהו התראה .. אבל זה בסיגנון . אז מי שיודע שיגיד לי בבקשה ... 3. איזה זיכרון כדאי לי לקנות ? אני רוצה של ג'יגה מה הכי טוב ואם יש גם קישור לחנות אמינה .. 4.יש אולי איזה הגדרות מומ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. בכותרת. הכי חשוב איכות סאונד והאוזניות שמגיעות איתו. בתודה מראש חברים=]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היה לי נגן ג'יגה מכרתי אותו והלכתי לקנות את ה D2, אבל הצבע השחור ממש דחה אותי..... מעדיף להקשר אל הנגן שלי עכשיו אני בלי נגן :'( שלחתי הודעה לבאג אמרו שכרגע יש רק שחור, מישהו יכול לנג'ס להם יגיד שהרבה לקוחות מבקשים את זה וכל זה תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.