גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
טלוויזיות של היצרנית הקוריאנית יגיעו עם יכולות הזרמה מובנות עבור פלטפורמת הגיימינג הגדולה ביותר בשוק המחשבים האישיים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9b%d7%a1%d7%a3-%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%a7%d7%91%d7%9c%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%98%d7%99%d7%98%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%a9%d7%9e/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול נפל לי הנקסוס 4 מהכיס האחורי (היה חור ) קיצר נסדק סדק אלכסוני מצד ימין למעלה של הטלפון(ליד המצלמה) לבערך שליש מהמסך בצד שמאל..(מעל כפתור הגברה) קיצרר הבנתם אלכסון פינתי כזה.. המסך נדלק, הטאץ לא עובד.. נראה לכם שיש דרך לתקן רק את העניין עם הטאצ במעבדה?בלי להחליף את כל הצג LCD שתיקון כזה עולה 400 שקל? כי הסדק לא הכי רציני בואו נגיד שרוב הטלפונים של חברים שלי במצב יותר גרוע במחינת מסך אבל מסך מגע מתפקד..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי איפוד חדש 30 ג'יגה עם סרטים ותמונות עידכנתי את התוכנה של איתונס ואת התוכנה של האיפוד קיצר ניסיתי לשים סרטון קליפ שהוא .MPG והיה צריך להפוך אותו לקובץ שהאיפוד קורה אז עשיתי את זה קיצ וכשזה הועלה לאיפוד אני רואה את הקליפ אבל לא שומע מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי חבר שטס להונג קונג ואני רוצה לקנות דרכו מחשב נייד, בעדיפות לאולטרא-בוק (דגם: UX31A של אסוס אבל אפשר להתפשר) באופן כללי מחשב חנות ONLINE שאני יכול להזמין לו את זה למלון - כי הזמן שלו קצר שם. מישהו יכול אולי לעזור לי ומכיר אולי חנות ONLINE כזו בהונג-קונג? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בטלפונים סלולריים אף פעם לא התמצאתי יותר מידי, את הטלפון הנוכחי שלי (SE 530I) יש ברשותי כבר שנתיים ובגדול אני מאוד מרוצה. אבל לדעתי הגיע הזמן לשדרג, בעקרון מה שאני באמת מחפש זה קשיחות ואמינות. הסוני אריקסון שיש לי עכשיו נפל עשרות פעמים ולא קרה לו דבר, ובעקרון זה מה שאני רוצה גם מהמחליף שלו. ואשמח גם הם הוא יוכל לגלוש בצורה טיפה מהירה יותר מהנוכחי שבקושי זז. ושתהיה לו מצלמה טובה. כמו כן, אני לא אוהב סליידרים, או קונכיות למניהם.. ולאחר חרישה רבה מצאתי את הC902 שנראה לי מתאים לדרישותי.. עכשיו ההתלבטות, בתור סטודנט אורנג' יכולים להציע לי בחינם 2 דגמים (שלפי הבנתי פחות טובים אפילו ממה שיש לי עכשיו), ובתשלום 2 דגמים: http://www.orange.co.il/PlansAndRates/2395…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבקש המלצה לנגן מוזיקה, בנפח 4-8GB, באזור 350 שקלים. אין דרישות מיוחדות חוץ מהעובדה שהוא ישמש אדם מבוגר אז עדיף אחד עם ממשק פשוט (גם ניהול קבצים פשוט - לא בסגנון איטיונז ודומיו). יהיה נחמד אם יתמוך בהצגת שמות ברוסית. אשמח להצעות
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סוני אריקסון k800i והוא תומך בקבצי MP4. העברתי לפלאפון קובץ AVI והוא לא מצליח לנגן אותו. מה אני צריך לעשות? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכל היה בסדר, עד שפתאום שאני לוחץ להציג את כל הביקורות של האפליקציה, אז נפתח לי מסך אפור כזה וזהו כלום. ניסיתי כל אפליקציה קיימת בחנות גם כאלה שכבר התקנתי וכאלה שלא. ועדיין משום מה שאני רוצה לראות ביקורת של האפליקציה מסך אפור. ניסיתי הכל בעצם, ניסיתי להפעיל מחדש את הטלפון, ניסיתי אפילו לעצור את התהליך של המרקט ואפילו למחוק את הנתונים שלו. אין לי רוט על המכשיר ואני לא מעוניין, ובגלל זה אין לי אפשרות למחוק אותו לגמרי ולהתקין מחדש, אך עצירת התהליך וניקוי נתונים שעשיתי לא עזר אותו דבר זה התחיל ככה פתאום ניסיתי אפילו להחליף לאנצר אולי הבעיה אצלו, אפילו עצרתי את האנטי וירוס שלי, מה לא עשיתי. שום דבר לא עוזר, זה התחיל וככה זה תמיד. יש לי one plus 5t מעוד…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי על SAMSUNG R510 יש למישהו אותו? או יש למישהו המלצה על המכשיר הכי נורמלי ברשת הזו?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר מתעקש לקנות טאבלט ללימודים למרות שאמרתי לו שזה לא הדבר הכי נוח. מה אפשר להציע לו.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Huawei חוגגת שיא מכירות חדש למרות החרם האמריקאי, ומציגה דגם צעיר שישלב בין מצלמת הדור החדש של סוני לבין שבב ה-Kirin 980 הבכיר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי מכשיר MEIZU NOT ONE ופשוט יום אחד מילאתי את הסים באנשי קשר, ומאז אני מקבל את ההודעה הזאת, ולא מצליח לראות אף איש קשר בכרטיס. האם יש למישהו מושג כיצד אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? ניסתי להוציא את הכטיס ולשים אותו בתושבת השניה, אך ללא הועיל.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש פלאפון שיכול לשרת אותי כנגן סרטים ומוזיקה איכותי וכמחשב כף יד , GPS רצוי אך לא חובה , חשוב לי איכות המצלמה . בנתיים לפי מה ששמעתי N96 עולה על הדרישות האם הוא מומלץ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה שחשוב שיהיה נגן טוב. לא חשוב מצלמה\אינטרנט\דור3\ממשק מגע וכל שאר השטויות. כן וכמובן שיוציא ויקבל שיחות תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, שמעתי שמועות הזויות מהוט, וגם שאלתי כשהלכתי עם חבר לנייד מספר, לפיהן אם אתה מוציא את הסים של הוט ושם סים אחר, צריך להגדיר את הנייד מחדש? ואני שואל מה זה השטויות האלה?? יכול להיות שהם מתכוונים רק לגלישה או משהו? אגב, יכול להיות שהוט מגבילים את התעבורה של הגלישה? עדיין לא עברתי את ה-3 מגה... תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כיום iphone 4 שהיה מצויין במשך 3 שנים עד שיצאה הגרסה החדשה של ios פה נגמר הסיפור עם האייפון 4 ורציתי לקנות פלאפון חדש! ממה שראיתי באינטרנט מאוד ממליצים על הLG G2 וטוענים שהוא עדיף על s3 חשוב לי לדעת שזה נכון וחשוב לציין שא י לא מבין באנדרואיד ומאוד הסתדרתי עם IOS הוא פשוט וידידותי אבל ההפרש בין האייפון 5s לשאר המכשירים הוא 1500 שקל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. בשעה טובה רכשתי את הנגן הנ"ל וכבר בימים הראשונים שמתי לב שזמן הסוללה משאיר טעם רע בפעם. גלשתי קצת ברשת ומצאתי את זה: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=411355#411355 בעקבות זאת בדקתי ומצאתי שגם אצלי זמן הסוללה נע באיזור ה 4 שעות בניגון ווידאו - הרבה פחות מהגדרות היצרן. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לסבא שלי סמארטפון, כמו הרבה זקנים גם הוא איכשהו נפל להשתמש במייל של ספקית האינטרנט... את זה כבר לא אצליח לשנות... אני רוצה להגדיר לו בסמארטפון את המייל של 014 אך אין מספיק מידע באינטרנט. שירות הלקוחות של 014 רוצים כסף על השירות הזה. הם קוראים לזה תמיכה אל-חוטית, אבל זה כבר סיפור אחר. עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני בהתלבטות רצינית. אני עומד לקנות נגן עם 30 ג'יגה. ההתלבטות היא בין הZVM לבין הZUNE. כרגע הZVM בעדיפות ראשונה. אבל אני עדיין לא סגור על עצמי. נו מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סמארטפון חדש LG-OPTIMUS-L3 עם אנדרואיד 2.3.6 וכבר כמה ימים כשאני שם איש-קשר חדש או אירוע במחשב שלי בג'ימייל, הוא היסתנכרן לי תוך שנייה לסמארטפון. אתמול בערב שיניתי במחשב איזה אירוע יומי חוזר וכשבדקתי בסמארטפון ראיתי שאצלו לא שונה כלום למרות שעשיתי "רענן" בג'ימייל במחשב...חשבתי אולי איזו תקלה זמנית בג'ימייל והלכתי לישון שמח וטוב-לבב... הבוקר הישכמתי לי בלי דאגות, שמתי במחשב-בג'ימייל סתם אירוע-חדש-חוזר בשביל הבדיקה והייתי בטוח שאני אראה אותו תוך שבריר-שנייה בסמארטפוני, כמו שהיה בימים הטובים עד אתמול......והנה שום-דבר!!!!....בסמארטפון אין את האירוע החדש המפוברק ששמתי....בדקתי את ההגדרות ב"חשבונות וסינכרון" והנה הכול עם V-ירוק...רק שיש משהו קצת מוזר....יש למטה את חשבון …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אייפון ישן (הדגם הראשון שיצא) שנקנה בארה"ב אני רוצה להשתיל במכשיר עברית (מקלדת ואם אפשר אז תפריטים) אפשר לעשות את זה באיזה מקום פרטי רשמי? או שצריך לפרוץ את המכשיר?...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, הדליק אותי המחשב הנל שיש בו גם מסך מגע וגם אפשרות לשליפת המסך כך שהוא יהיה טאבלט עם ווינדוס 8. התקציב שלי הוא 2000 שח וזה נכנס לי בול לתקציב http://ksp.co.il/?uin=23312 השימוש שלי זה 70% אינטרנט, סרטים, עבודה ו30% משחקים עכשיו ראיתי שאחד הדגמים של המחשב הנל (בעל מעבד z3740) מריץ באיכות נמוכה-טובה משחקים כמו Dayz, Call of duty, Gta iv וכו והמחשב שהבאתי פה הוא בעל מעבד יותר משודרג כך שאני מנחש שהם ירוצו אפילו יותר טוב ממה שראיתי ביוטיוב לדעתכם המחשב שווה את הכסף והוא יענה על דרישותיי? תודה מראש *חבר בעל ידע בתחום אמר שהמחשב לא יהיה מהיר לאורך זמן כי הוא חלש, האם זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי נקסוס 1 ורשום על הסוללה שהיא 3.7V ויש לי מטען שהוא מתאם USB לחשמל שהוא 5V. האם שימוש במטען כזה (לה המטען המקורי של HTC) עלול לגרום נזק למכשיר? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי במייל הצעה מאתר של קופונים לקנות טאבלט של חברת FLYTOUCH אני לא מכיר את החברה הזו, מישהו מכיר? אני מצרף לינק של הקופון עם כל הנתונים אשמח לשמוע את חוות דעתכם. http://www.konimtov.co.il/index.php/site/index/deal_id/52?utm_source=MailingList&utm_medium=email&utm_campaign=IPAD תודה מראש, חזי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-