עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. המכשיר הזוועה שלי מדגם סמסונג A5 מגמגם ולא מספק את צרכיי, מעוניין לקנות מכשיר שיספק אותי לתקופה ארוכה ואלו הלבטים: מחפש מכשיר חזק מאוד, אני מכור לטלפון, מוציא למכשירים את המיץ, פורומים, פייס, צילום, מוזיקה, משחקים וכו, חשוב שהסוללה תהיה חזקה ותחזיק כמה שיותר, חשוב לי מסך גדול, מצלמה כמה שיותר איכותית גם בסלפי, עט מגע לא הכי קריטי למרות שיעזור לי בעבודה בלי להוריד כפפות מהידיים, ספיקר חזק חייב ורמקול חזק באוזנייה גם חשוב שיהיה, עמידות לא כזה קריטי כי יש אחריות דרך העבודה. 1. במקום העבודה יכול לקחת סמסונג 8 פלוס ב1673 שקלים כולל אחריות במידה ויש שבר, גניבה או כל דבר אחר. העניין הוא שקראתי ביקורות לא הכי טובות עליו מבחינת …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Huawei חוגגת שיא מכירות חדש למרות החרם האמריקאי, ומציגה דגם צעיר שישלב בין מצלמת הדור החדש של סוני לבין שבב ה-Kirin 980 הבכיר לכתבה

3. Started by ariel007,

ברשותי טאבלט נקסוס 7 2012. המכשיר עם אנדרואיד 4.4 קיטקט והוא ממש זוחל - אני חושב שזה בגלל שיש לו רק 1GB של ראם. זה יעזור במשהו אם אני אעשה לו Hard Reset כלומר החזרה להגדרות המפעל? אני פשוט לא רוצה לעשות את זה סתם ככה כי אחר כך אני אצטרך כמובן להתקין מחדש את כל האפליקציות, ואני לא רוצה לפרמט אותו ואז לגלות שאין שום שיפור. תודה לעונים

4. לא נוח לי כל הריבועיות והשוליים המקומרים בלתי ניתנים להגנה. דעתכם החופשית...תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by duk4u,

באם מספיק משתמשים התחברו כדי שיהפוך את העסק לכדאי ?. אני גר בתל אביב ולא רוצה להשתמש בקישוריות סלולרית ולכן אני שואל. אשמח לתגובות...

6. לנובו ישראל השיקה היום את ספינות הדגל החדשות שלה - יוגה בוק, יוגה 910 ומיקס 510 לכתבה

7. Started by arkady,

היי יום טוב לכם, היום בחיפושי אחר נגן Mp3, החלטתי שאני לא מעוניין להשקיע הרבה כסף בנגן, אז חיפשתי נגן סביר שישמש אותי. אז ניכנסתי לZap והתחלתי לחפש, מצאתי חברה שנקראת Clubin ומייצרת העתק של הנגן Ipod Touch בשם Clubin iTouch, העתק זול כנראה. אבל המכשיר עולה "רק" 500 שקל והנתונים הטכניים שלו מרשימים אותי יותר מהאייפוד למען האמת [יש לו הרחבת כרטיס זיכרון למשל]. ברור לי שזה העתק, חברה ג'נרית. אבל, האם בכל זאת המכשיר יפעל כמו שצריך? אני לא אחד שחייב איכות שמע, גם ככה השמיעה שלי דפוקה למדי, אני צריך משהו שישמש אותי באופן יום יומי, האם זה המצב? תודה :-)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by soprno,

טוב, אז הטיול השנתי מתקרב ובא ואני מצאתי את עצמי בלי שום נגן... אני מחפש נגן טוב ואיכותי(כמובן) שיהיה בעל 30gb ומעלה. אני רוצה נגן בעל איכות סאונד גבוהה :DJsmile:, ושיהיה לו מסך גדול איכותי, מכיוון שאני מתכונן לראות בו סרטים בעיקר. חשוב לי שיהיה לו גם סוללה שתשרוד כמה שעות טובות יהיה נחמד גם אם הוא יהיה עמיד לזעזועים ודבר אחרון חביב(הרבה דרישות יש לי...), יהיה נחמד אם הוא יראה טוב

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=963697

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by yakir8,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את הטאבלטmicrosoft surface pro ולהשתמש בו כמחשב ללימודים. התכונה העיקרית שחשובה לי זה התמיכה בעט digitizer(לפי מה שראיתי מחשב שתומך בעט יקר משמעותית). עכשיו לפי נתונים בסיסיים ראתי שהוא די דומה במפרט למחשב רגיל רק רציתי לוודא שלא צריכה להיות לו בעיה בלהריץ תכנות כמו: פוטושופ, פלאש,microsoft visual studio, office, וכו'. וכמובן אם יש לכם הערות או המלצות לפני קניה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. בעת קניית מכשיר סלולארי מה הכוונה : במערכת הפעלה : Android Ice Cream Sandwich 4.0.3 האם היא טובה? ואותה השאלה לגבי מעבדים מעבד:בעל 2 ליבות 1.2GHz MTK6577 Dual Core הוא טוב? תודה מראש

12. Started by pringles,

קניתי איפוד חדש 30 ג'יגה עם סרטים ותמונות עידכנתי את התוכנה של איתונס ואת התוכנה של האיפוד קיצר ניסיתי לשים סרטון קליפ שהוא .MPG והיה צריך להפוך אותו לקובץ שהאיפוד קורה אז עשיתי את זה קיצ וכשזה הועלה לאיפוד אני רואה את הקליפ אבל לא שומע מה לעשות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Mickel,

שלום לכולם. בטלפונים סלולריים אף פעם לא התמצאתי יותר מידי, את הטלפון הנוכחי שלי (SE 530I) יש ברשותי כבר שנתיים ובגדול אני מאוד מרוצה. אבל לדעתי הגיע הזמן לשדרג, בעקרון מה שאני באמת מחפש זה קשיחות ואמינות. הסוני אריקסון שיש לי עכשיו נפל עשרות פעמים ולא קרה לו דבר, ובעקרון זה מה שאני רוצה גם מהמחליף שלו. ואשמח גם הם הוא יוכל לגלוש בצורה טיפה מהירה יותר מהנוכחי שבקושי זז. ושתהיה לו מצלמה טובה. כמו כן, אני לא אוהב סליידרים, או קונכיות למניהם.. ולאחר חרישה רבה מצאתי את הC902 שנראה לי מתאים לדרישותי.. עכשיו ההתלבטות, בתור סטודנט אורנג' יכולים להציע לי בחינם 2 דגמים (שלפי הבנתי פחות טובים אפילו ממה שיש לי עכשיו), ובתשלום 2 דגמים: http://www.orange.co.il/PlansAndRates/2395…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by zam,

חבר מתעקש לקנות טאבלט ללימודים למרות שאמרתי לו שזה לא הדבר הכי נוח. מה אפשר להציע לו.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by 2Fluffy4U,

בקרוב אני נוסע לח"ול ורציתי לקנות GPS אחרי שהאסוס r300 שלי מת... אשמח להמלצות. דרישות - שיהיה נוח לתפעול ברכב - מטען מספיק ארוך, תושבת איכותית וחזקה. מפות מעודכנות כולל מקומות בילוי וכו'. מחיר - גמיש. אשמח להמלצות לגבי המחירים הזולים יותר וכן לגבי היקרים.. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ben060,

שלום הםנו אותצי מפורום "צילום דיגיטלי " לפה אז הנה ההודעה: אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית על מה צריך לשים דגש לפני שקונים? איזה חנויות מומלצות לשם כך? מה הטווח מחירים של מצלמה ממוצעת? חשוב לי שאיכות השמע תהיה טובה ושיהיה אפשר לצלם בה אם אפשר. אשמח לתגובות

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by chenrp,

הנה עוד דבר שהN97 עושה:

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Lidor2000,

מישו יודע אולי איך ניתן להפעיל את הנוטיפייקשן של הודעה חדשה בצורה ידנית באנדרואיד? תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. סמארטפון הדגל של אייסר לשנת 2015, שיריץ מערכת חלונות 10 מובייל ויגיע עם תחנת עגינה עכבר ומקלדת, עשוי להיות מוצע בעבור 400 דולר בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/הכי-משתלם-בחלונות-10-הסמארטפון-של-אייסר/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by newbie1983,

שלום לכולם אשמח לדעת איזה טאבלט יוכל להתאים כך שיענה על ההגדרות הבאות. נניח לשניה שהמחיר פחות משחק תפקיד לצורך הכרת האפשרויות: 1. בעל אפשרות לרשת סלולרית 2. שיהיה ניתן להציג מדיה(סרטים וסדרות) עם תרגום כך שהדבר ייעשה בצורה נוחה וידידותית (כלומר כנראה לא אפל) 3. מסך יחסית גדול 4. זיכרון 32GB פלוס או 16 עם אפשרות להרחבת זיכרון 5. וכמובן שיהיה אמין ואיכותי יחסית אשמח מאוד לעצה והכוונה תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני רוצה להזמין לי את הגלקסי S3, אני כרגע בניו יורק. יש את AMAZON, אבל מקריאת ביקורות שם הבנתי שמאוד בעייתי להזמין משם טלפונים סלולריים כי אם מקבלים את הדבר הלא נכון אחרי זה מסתבכים עם להחזיר וכל זה - עד אז אני כבר אחזור לארץ. למישהו יש המלצה? מוכר מומלץ או משהו בסגנון? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. סדרת Deus Ex קופצת אל עולם המובייל, משחק Final Fantasy חדש ועוד הפתעות מעניינות ממתינות לכם בחנות האפליקציות שלכם באנדרואיד וגם באייפון לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by 104952,

אשמח אם תוכלו להמליץ לי על נגנים ( לא ג'נריים חבר'ה ) ראיתי דגמים של SANDISK SANSA - C100 C200 איזה מהם יותר טוב.....הבנתי שהC200 הוא עם סוללה מובנית ( מה שמהווה בעיה כי אי אפשר להטעין בטיולים.משהו שאני עושה הרבה מאוד במידה וההטענה היא דרך USB).

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני מחפש פלאפון שיכול לשרת אותי כנגן סרטים ומוזיקה איכותי וכמחשב כף יד , GPS רצוי אך לא חובה , חשוב לי איכות המצלמה . בנתיים לפי מה ששמעתי N96 עולה על הדרישות האם הוא מומלץ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. דגם שלישי של המותג Pocophone לשנת 2020 נחשף וגם הוא דומה מאוד למוצרים שכבר קיבלנו מחברת האם Xiaomi - אבל זה ממש לא אומר שכדאי להספיד את הפוטנציאל שלו מבעוד מועד לכתבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים