גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה כל פעם שמישהו מסוים מתקשר אלי השיחה תועבר אוטומטית למספר פלאפון אחר איך אני עושה את זה? סלקום, סוני W995
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה3t ואני רוצה לדעת האם הגרסה האמריקאית (שנמכרת בחנות Oneplus באמריקה) תעבוד בארץ מבחינת הרשתות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפתחת הטאיוואנית תוציא את משפחת ה-Helio X שלה לחופשה ותשתדל להתמקד בתחום בו עדיין קיים לה יתרון יחסי מול קוואלקום לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. בשעה טובה רכשתי את הנגן הנ"ל וכבר בימים הראשונים שמתי לב שזמן הסוללה משאיר טעם רע בפעם. גלשתי קצת ברשת ומצאתי את זה: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=411355#411355 בעקבות זאת בדקתי ומצאתי שגם אצלי זמן הסוללה נע באיזור ה 4 שעות בניגון ווידאו - הרבה פחות מהגדרות היצרן. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה, ניסיתי להתקין אנדרויד 2.2, ראיתי שזה לוקח הרבה זמן, אז הלכתי לישון, כשקמתי גיליתי שכתוב בבוטלודר "Low Battery" ו-"Cannt Program". אז שמתי לטעינה כמה שעות אך עדיין הוא רושם לי את אותם הדברים, כאילו הוא בכלל לא מטעין את המכשיר... ניסיתי לפי המדריך הזה: http://iandroid.co.il/forum/topic32662.html מה עליי לעשות? (מחר חוזרים לשגרה ודחוף לי לסדר זאת!)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מטען שיהיה ל Iphone 15pro , Apple Watch SE 2, AirPods Pro 2 (כדי לא לחבר מיליון כבלים) ראיתי אחד שמוצא חן בעיני מ Aliexpress, אבל אני מפחד שהמוצר יזיק לסוללה או שיהיו אתו בעיות, ואם רוצים לקנות משהו טוב שתומך ב MagSafe ויכול לקנות 3 מוצרים זה מגיע ל 800 ש"ח למשל מ KSP(שמאושר מ apple), אשמח לעצות, האם שווה להשקיע הרבה בשביל מטען מאושר ?
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני בהתלבטות רצינית. אני עומד לקנות נגן עם 30 ג'יגה. ההתלבטות היא בין הZVM לבין הZUNE. כרגע הZVM בעדיפות ראשונה. אבל אני עדיין לא סגור על עצמי. נו מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משיטוט בגוגל וgsmarena מתברר שיש לו 2 גרסאות אחת עם 850 ואחת בלי. איך מגלים איזו תומכת ב850?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ראיתי אצל חבר מכשיר כזה שהוא שם בתוכו 2 סוללות AA ויש לו יציאה לפלאפון וזה מטעין לו. אתם יודעים איך קוראים למטען הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל חודש אתם חותמים על דו"ח שעות בעבודה לפני קבלת התלוש. אז לפני שאתם חותמים למעסיק - תבדקו אם לא "התבלבלו" בחישוב ורישום השעות שלכם! האפליציה הכי מעודכנת והכי מדוייקת לחישובי שכר ושעות עבודה- מתעדכנת לפי השינויים בחוק בזמן אמת. מבטיח לכם שהיא עושה הרבה יותר מאפליקציות אחרות שבתשלום. *הדפסת שעות העבודה לפי כניסה ויציאה(קיימת אפשרות להדפסה ידנית או אוטומטית ע"י החתמת האצבע. *הוספת מס' עבודות ללא הגבלה! והגדרות לפני התאמה אישית. *מעבר בין עבודות ברשימה בצורה נוחה. * זיהוי אוטומטי של משמרות, הגדרה אישית וצבע לכל משמרת (רגילה, לילה, שבת..). * הוספת בונוסים /תוספות/ והורדות. * חישוב ניכויי חובה (מס הכנסה, ביטוח לאומי, ביטוח בריאות, פנסיה וקה"ל) -לכל עובד, …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי את המכשיר אהבתי אותו מאוד ... המסך גדול וצבעים יפים. המצלמה טובה מאוד ולפעמים מפתיעה ממש אך האיכות בחושך לא משהו.. 2 הרמקולים חזקים ושומעים מוזיקה נחמד ... האוזניות שמגיעות עם המכשיר לא אהבתי .. טיפה מסובך האמת .. וגם לפעמים איטי .. ועכשיו לשאלות.? 1. אני יכול לחבר אוזניות יותר איכותיות למכשיר הזה ? ואם כן איך ? (ותנו אולי המלצה על אוזניותעד 150 שח ) 2.אני לא יודע איך לשנות את הצליל למשל על קבלת הודעה וגם לא יודע איך לשנות את הצליל של שעון מעורר גם לא מצאתי שעון מעורר מצאתי רק משהו התראה .. אבל זה בסיגנון . אז מי שיודע שיגיד לי בבקשה ... 3. איזה זיכרון כדאי לי לקנות ? אני רוצה של ג'יגה מה הכי טוב ואם יש גם קישור לחנות אמינה .. 4.יש אולי איזה הגדרות מומ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת ,אם מצאתי אייפון,אם פותחים אותו לשיחות הוא חסום .
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, אז הטיול השנתי מתקרב ובא ואני מצאתי את עצמי בלי שום נגן... אני מחפש נגן טוב ואיכותי(כמובן) שיהיה בעל 30gb ומעלה. אני רוצה נגן בעל איכות סאונד גבוהה :DJsmile:, ושיהיה לו מסך גדול איכותי, מכיוון שאני מתכונן לראות בו סרטים בעיקר. חשוב לי שיהיה לו גם סוללה שתשרוד כמה שעות טובות יהיה נחמד גם אם הוא יהיה עמיד לזעזועים ודבר אחרון חביב(הרבה דרישות יש לי...), יהיה נחמד אם הוא יראה טוב
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היה לי נגן ג'יגה מכרתי אותו והלכתי לקנות את ה D2, אבל הצבע השחור ממש דחה אותי..... מעדיף להקשר אל הנגן שלי עכשיו אני בלי נגן :'( שלחתי הודעה לבאג אמרו שכרגע יש רק שחור, מישהו יכול לנג'ס להם יגיד שהרבה לקוחות מבקשים את זה וכל זה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. אבא שלי קנה את המערכת הזאת השבוע.. תחילה הוסבר לנו שהמערכת אינה תומכת בעברית, אולם היא כן תומכת בכתוביות בעברית.. ניסיתי לשים סרט עם כתובית (גם sub וגם srt) והוא משום מה לא קורא את הכתובית (לכל הספקנים - הכתובית והסרט באותו השם בדיוק). אני כן הגדרתי באפשרויות של המערכת את ה"גופן" בעברית ( IW - לפי מה שכתוב במדריך). יכול להיות שאולי אני צריך לשים את הכתוביות בסיומת אחרת מאשר sub או srt? אז אם מישהו מכיר את המערכת הזאת זה יעזור לי מאוד.. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות טאבלט חדש , אהיה בארה"ב עוד שבוע. הבנתי שעוד מעט יוצאים טאבלטים עם מעבדי אינטל חדשים, האם למישהו יש מושג מתי זה קורה? אני מחפש טאבלט של 500-600$ והשאלה האם כדאי לחכות או לנצל את ההזדמנות שאני בארה"ב? חשבתי בהתחלה על כיוון של SONY TABLET Z , אבל המעבדים החדשים מסקרנים אותי מאוד. הדרישות שלי הם חיי סוללה ארוכים: משחקים מתקדמים סרטים וגלישה באינטרנט.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר ב- SGS לשים קובץ אקסל על אחד ממסכי הבית ? האם ניתן ליצור תיקייה במסך הבית ובתוכה את הקובץ ? האם ניתן ליצור קיצור דרך לתיקייה שנמצאת ב- INTERNAL SD למסך הבית ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה מבקש המלצה לטלפון לשימושים מינימאליים - ווצאפ מיילים גלישה בדפדפן וזהו חשוב מאוד שלא יהיה איטי אחרי תקופה.. לא מעניין אותי מצלמה כל כך.. חשוב שיהיה אנדרואיד נקי (לא גלקסי) הסתכלתי בינתיים על : Google Pixel 4 OnePlus 8 128GB 8GB RAM Xiaomi Mi Note 10 Pro 256GB 8GB RAM אבל הלכתי לאיבוד בדגמים אשמח להכוונה (כרגע עם שיומי נוט 4 ישן ואיטי..) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה היתרונות והחסרונות של כל האחד מהמכשירים האלה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחברתי היום עם המכשיר למחשב והופיע לי שיש עידכון דרך הkies. עיכדנתי את המכשיר לגרסת מערכת ההפעלה 4.0.4 אבל משום מה כתוב לי בגרסת ליבה root@buildserver וכו' אם מישהו מתמצא ויודע לומר לי מה זה אומר כי למכשיר אין root. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתה לי התלבטות בין נגן סרטים לבין PSP לבסוף נכנעתי לסרטים אני לא בקיא בתחום, ולכן אני צריך את עזרתכם אני מתלבט בין הA2 המפורסם לבין סדרת הדגמים החדשה של ARCHOS אני מניח שדגם ה404 הוא הבסיסי והפשוט שלהם ה504, עתיר נפח (160 GB! ) ואילו ה604, שמן הסתם אמור להיות טוב ממנו מסתפק ב30 GB, אבל מציע בדגם מסויים אפשרות WIFI הדרישות שלי מהנגן הם איכות מסך גבוהה יציאה לחיבור לTV (אשמח לקבל גם כניסת וידיאו להקלטה לתוך המכשיר) תמיכה בתרגומים (עדיף ללא המרות למיניהם) זמן סוללה ארוך מוצר איכותי ועמיד (גוף הנגן ממתכת יכול להיות נחמד) אני פתוח לדגמים ומוצרים שונים אם כי אני אודה לכם אם תזדרזו עם התשובות, שכן , הנגן יירכש ביום ראשון..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דגם ה-Xperia XZs בעל המצלמה המהפכנית נוחת באמאזון בתור אתגר בלתי רגיל נוסף עבור LG, סמסונג ואחרות לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-