גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
זה עובד כבר עכשיו (נראה כי בנתיים חיפוש בלבד) כל מה שצריך זה לעדכן את ה- Voice Search דרך המרקט (למי שלא מופיע ה- Voice Search במרקט, יש צורך להשתמש ב- Market Enabler עד שגוגל יסדרו את זה). כל מה שצריך לעשות זה לבחור בתפריטים של Voice input and output במנוע חיפוש של גוגל ולהגדיר לו בשפה - עברית. ניתן להוריד את האפליקציה גם דרך ה- App store של אפל ולקבל זיהוי קולי בעברית גם ב- iOS.
-
- 12 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות את הכיסוי שבנדון לסמסונג שלי. יש לי קרובים בניו יורק אשר מגיעים ממש בקרוב לארץ. אשמח מאוד אם תוכלו להפנות אותי לחנויות אשר מוכרות את הכיסוי המתאים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1.יש אפשרות לעשות מקלדת בעברית? 2.אפשר לפרוץ את זה, ולחזור למקורי מתי שאני רוצה? 3.אפשר להוריד משחקים דרך המחשב אליו? 4.אפשר לקנות APPS וכו... בארץ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 שאלות לגבי הגלקסי: 1. איך אני מעביר S.M.S הודעה (forward) שקיבלתי למישהו אחר 2. איך אני בוחר צליל התראה תזכורת ללפגישה לא מצלצולי ברירת המחדל של הטלפון- ואיך אני מאריך אותם שיהיה יותר מצלצול אחד. כי לפעמים אני לא שומע את ההתראה. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים. לצערי הרב אני חושש כי הנקסוס שלי נדבק בוירוס ועלי לפרמט אותו. הבעיה היא שאני חושש לעשות סתם פירמוט על ידי קליק ימני ופורמט הכונן שכן זה עלול (אולי) למחוק קבצי מערכת. איך אני יכול לפרמט אם כן את המכשיר מבלי לפגוע בקבצי המערכת? כמו כן, המכשיר ללא unlock וכן ללא root. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מכשיר טלפון פשוט שישמש אותי בעיקר לשיחות ו- SMS התקציב שלי הוא 400 ש"ח. יש כמה תכונות שחשוב שיהיו לטלפון: 1. קומפקטי 2. איכות שמע טובה וחזקה 3. שיהיה נוח לשימוש מבחינת הכפתורים 4. תומך UMTS 5. שיראו טוב את המסך גם בתאורה חזקה. תודה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
ולא דרך CYDA או איך שקוראים לזה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, הציעו לי חבילה באורנג' של 500 דקות שיחה, 500 סמסים, מהירות 7 מגה באינטרנט בהגבלה של 2 ג'יגה לחודש, מכשיר גלקסי S2, כל זה ב207 ש"ח לחודש למשך 36 חודשים. עכשיו, שמעתי על העניין של ה"ניתוק זיקה" שאומר שאם מביאים מכשיר קנוי מחנות פרטית, אפשר לחסוך הרבה כסף. בכל אופן, הסבירו לי שאם אני קונה אותו מחנות פרטית אני משלם רק על החבילה (198 ש"ח בלי המכשיר) , ויכול לקבל זיכוי כל חודש על המכשיר של 120 ש"ח (אם אני מחזיר את המכשיר הישן שלי) , מה שאומר שאני משלם 78 ש"ח לאורנג' כל חודש. עכשיו, על המכשיר שקניתי מחנות פרטית, אם היתי משלם עליו כל חודש למשך 36 חודשים, הוא היה עולה לי 64 ש"ח לחודש. מה שאומר שאם אני מחבר את העלות של המכשיר מהחנות הפרטית + החבילה של אורנג' 64+78 = 142 ש"ח…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, גנבו לאמא שלי את ה-SGS שלה. פלאפון חייבו אותה בהשתתפות עצמית של 600 ש"ח ונתנו לה Xperia כתחליף כי לטענתם אין SGS במלאי. אמא שלי ממש לא אוהבת אותו אבל לא מוכנים לתת לה משהו אחר כי זה מכשיר שמוגדר שווה ערך. מה דעתכם? איך הם בהשוואה אחד לשני?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מתעניין לגבי סלולרי של נוקיה לאבא שלי במחיר זול (200-400 ש"ח מקסימום) תכונות: - מקשים רגילים (לא טאצ') - מבנה רגיל או צדפה - עמיד לזעזועים שלא יתפרק בקלות - מסך כמה שיותר עמיד שלא ייהרס/יישבר בקלות - אטום כמה שאפשר נגד מים (בגלל ההזעה) תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אלוהים. יודע למה קניתי את האפליקציה. הזאת מישהו יכול להסביר לי אך לעבוד איתה?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מקווה שהגעתי למקום הנכון: האם מישהו יודע ההבדל בין הדיבוריות של מוטורולה בדגמים T15 לבין TX500?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
בעקבות הגילוי על היישום של חברת carrier IQ שהתגלה, רציתי לשאול כמה שאלות בנוגע לפרטיות באנדרויד: 1. האם יש דרך להתגונן מפני דברים כאלה (נכון לעכשיו)? מישהו אולי מכיר firewall טוב לאנדרויד? 2. האם יש דרך פשוטה לדעת אם יישום דומה מופעל אצלי בטלפון? 3. האם ROM-ים שקיימים היום מכילים דברים דומים או גרועים יותר? ואיך אפשר להיות בטוחים? קישור לכתבה בנושא carrier IQ: http://www.engadget.com/2011/12/01/carrier-iq-what-it-is-what-it-isnt-and-what-you-need-to/ במיוחד מעניין הסרטון בכתבה שפרסם מתכנת האנדרויד שגילה את התוכנה של carrier IQ. קצת ארוך אבל שווה לראות.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בטח מאחר קצת את הרכבת - אבל רק לא מזמן נחשפתי לזה וחשוב לי לברר כמה נקודות בנושא viber ו whatsapp... 1. עד כמה שאני מבין אין הבדל משמעותי בין שליחת הודעת SMS בVIBER לבין שליחה דרך whatsapp - נכון? 2. כדי להשתמש בתוכנות הללו יש צורך בחיבור לרשת האינטרנט - ואז ביצוע השיחות והעברת הודעות הוא בחינם לחלוטין, השאלה היא מה קורה כאשר לא מחוברים לרשת אלחוטית אלא מתחברים לאינטרנט דרך הרשת הסלולארית (יש לי מנוי של גלושה ללא הגבלה) - האם גם אז העברת הודעות וביצוע שיחות הוא חינמי לחלוטין? 3. מה קורה אם אני מנסה להתקשר או לשלוח הודעה למישהו שלא מחובר כרגע לאינטרנט - האם ההודעה תגיע אליו לאחר שיתחבר? האם יש אנדקציה ברורה בתוכנות למי מחובר ומי לא? 4. האם יש זליגה מהתוכנות…
-
- 22 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה כשאני מנסה לשלוח הודעות בעברית, הנמען מקבל סימני שאלה. אני משתמש ב AnySoftKeyboard עם הaddon של עברית. אגב אני ממש לא מבסוט על המקלדת אם אתם יכולים להמליץ על אלטרנטיבות גם טוב. אגב נגיד ב whatsup אין לי בעיה או משהו בסגנון. מכשיר motorola razr. רעיונות? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מכשיר אנדרואיד מזה שנתיים, אני מנוי בסלקום בחבילת גלישה של 300 מגה (וזה מספיק בהחלט - מטרת החבילה היא בעיקר מיילים), מעולם לא יצא שחרגתי אפילו ב-K אחד, אני מקפיד תמיד לוודא שאני נמצא במסגרת החבילה שכן חריגה ממנה גוררת חשבון של מאות שקלים. שלשום הייתי בשימוש של 148 מגה ומשום מה רוב היום לא היה לי אינטנט במכשיר, חשבתי שיש בסלקום תקלה והתעלמתי מזה, בערב אכן חזר האינטרנט ואיתו הודעה שאני גולש בתעריף מזדמן ושהחשבון עלול להגיע לאלפי שקלים. בדקתי את מצב החשבון שלי וראיתי שאכן יש לי חשבון של 600 ש"ח (שזה רק על הגלישה) ושצרכתי קרוב ל 500 מגה של גלישה. המכשיר שלי במוניטור עדיין מראה 170 מגה וחשבתי לעצמי שיש טעות. התקשרתי לסלקום, הם מתעקשים שהתבצעה גלישה בכמות המצ…
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
בקצרה: אני מגיע ל100 ש"ח עם הפאלפון שלי (דגם ישן) בחודש בממוצע. 50% מהחשבון הוא מאסמסים, 15 שקל ביטוח ועוד 15 שקל על שיחות. (הכל בממוצע עם סטיות) אתמול לקחתי SMARTPHONE דיי טוב ועכשיו אני משלם 170 שח *(70 שח מכשיר-50 שח שיחות -15 שח ביטוח ועוד איזה 10-20 שקח אסמסים כי אני דיי בטוח שאני ישלח למרות הwhatsup) וזה כל כך מוגזם רק בשבל לקבל אפשרות להשתמש בwhatsapp ככה שיהיה אסמסים חינם.אם אני ימצא פאלפון שתומך בWhatsapp ועולה מתחת ל1000 שח. אז אני יצמצם את החשבון שלי לכלום כסף. לסיכום, אני ממש ממש מבקש עזרה לטלפון כזה (אם יש כזה דבר)יד ראשונה\שניה העיקר כמה שיותר מהר! תודה רבה!*נשאר לי עוד 12 שעות להתחרט מעכשיו אחרת אני תקוע עם שלי ל3 שנים! בבקשה מהר! כרגע יש לי : Sony Eric…
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
האם יש טכנולוגיה / תשתית בשלה לכתיבה שמתקמפלת למספר סוגי מכשירים? ניסיתי את phoneGap והתוצאות מאכזבות - האפליקציה זוחלת. האם נגזר עלי לכתוב אפליקציה פר מע' העפלה (אייפון / אנרויד / סימביאן ) ? ???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי לכולם מישהו יודע אם יש אפשרות לשלוט על הממיר של יס באמצעות האייפון? הממיר כבר מחובר לרשת באמצעות כבל רשת אז ככה שתיאורטית צריכה להיות אופציה לשליטה. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
בעקבות היותי דביל שלא יכול להשתמש במחשב בלי לשחק עליו או סתם לבזבז זמן באתרים דביליים אני צריך סמארטפון אשר ישמש אותי בעיקר ללימודים. עקב כך אני רוצה שיהיה נוח לקרוא ממנו PDFים או קבצי וורד,לגלוש עליו, שיהיה נוח להעביר אליו וממנו קבצים(האם יש סמארטפונים שאפשר להדפיס מהם?[ז"א שאפשר להתקין להם דרייבר כלשהו של מדפסת ולחבר בUSB או משהו?]),תמיכה בvideo streaming, אני חייב שהוא יתמוך בג'אבה בצורה טובה ואשמח גם אם יהיה צילום סטילס ווידאו באיכות טובה. סוללה כבר הבנתי שאין ממש הבדל ועם כולם צריך להסתובב עם מטען. כרגע התקציב פתוח, ז"א שאני יכול בתיאוריה להשקיע את ה5000 שקל אם זה באמת יעזור אבל ממש אשמח אם תוכלו לתת לי טווח של פלאפונים ומחירים שאוכל לראות מה ההבדלים והאם שווה לי להש…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה ורציתי להתייעץ אם ללכת על זה או לא. וכן לכל השואלים זה ה-4S (עוד לא הגיע אני יודע). 1100 דקות 1100 SMS חבילת גלישה ללא הגבלה מהירות 1MB מכשיר iPhone 4S תשלום חודשי קבוע של 304 ש"ח. תשלום חד"פ של 100 ש"ח. החזרים: -20 ש"ח לחודש לשנה. -תוספת של עוד 25 ש"ח לחודש לשנה וחצי. -תוספת של עוד 20 ש"ח לחודש לשלוש שנים. ללכת? לא ללכת? תודה מראש כמובן.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סמארטפון חדש עד 2300 ש"ח חשוב לי המאפיינים הבאים: 1. לא אפל 2. מעבד כפול ליבה 3. לפחות 16 גי'גה של אחסון (עדיפות גדולה ל32) 4. אנרדוראיד 5. הבטחה מהחברה כי הוא ישודרג ל 4.0 6. מסך 4 אינץ' ומטה עכשיו הבעיה הגדולה שלי פה היא סעיף 6 אני פשוט לא מוצא מכשיר כזה שהמסך שלו = 4 אינץ' ומטה כולם ענקיים ואני לא רוצה להסתובב עם טלוויזיה התעסקתי עם הגלאקסי S2 והוא עצום ולא נח להחזקה ביד אחד כל הHTC בשוק הם מינימום 4.3 ולמוטרלה יש את הרייזר שיוצא בקרוב והוא גם 4.3 יהיה עצוב אם בסוף אני אתפשר על זה. נא עזרתכם
-
- 24 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום שיחקתי קצת עם המוטורולה razr החדש והחלטתי לכתוב פה את התרשמותי מהטלפון לטובת כל אלה שמתלבטים איזה סמארטפון לקחת. אז ככה - סופסוף מוטורולה נורמלי! כאחד שיש לו גלקסי 2, מאוד התאכזבתי להתעסק עם הdefy מהmilestone 2 ואפילו מהatrix, אמנם שלושתם זולים ממנו, אבל לא ציפיתי לכזה פער בהנאה מהשימוש במכשיר. שלושתם מאוד איטיים בתגובה שלהם, ומאוד מכוערים בתצוגה שלהם ביחס לסמסונג. אבל כאמור, לא עוד. נתחיל מזה שהמכשיר מרגיש ביד פשוט ממכר... הוא דק בטירוף למעט קטע טיפה עבה בחלקו העליון (בדומה לגלקסי 2 רק שפה זה למעלה במקום למטה), והוא קליל גם מבחינת המשקל. מבחינת המסך, הצבעים הרבה יותר עשירים מאשר בatrix, אחיו הקטן והמפגר, ובגדול לא נופלים מהסמסונג. מבחינת המגע - הד…
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לעבור לתקופה הנוכחית ולעבור למכשיר שמגיב כשלוחצים לו על המסך. מצאתי אתר שמסביר שגם אם אני רוכש מכשיר בחנות פרטית אני עדיין זכאי להחזר מהמפעילה: http://www.kamaze.co.il/%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%AA-%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8-%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99-%D7%91%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%A7-%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99-%D7%AA%D7%97%D7%A1%D7%95%D7%9A-%D7%A2%D7%93-2000-%D7%A9%D7%A7%D7%9C.aspx כתוב שם- "אם המכשיר אינו נמכר בחברת הסלולר, יש טבלת החזרים שלפיה מגיע לכם החזר, שם לרוב ההחזר הוא נמוך יותר, "גם מי שיודע על התקנה לא בקיא בגובה ההחזר שמגיע לו, ומן הסתם גם לא דורש אותו", אומרת ליאת נחום."בנוסף, לעיתים רבות גם גובה ההחזר שניתן נמוך מההחזר האמ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, פלאפון מציעים לי להתקין "אנטנת חלון" בגלל בעיות קליטה שיש לי בבית. רציתי לדעת אם מישהו יודע מה זה בדיוק. איזה גודל זה ובמה כרוכה ההתקנה. והכי חשוב, מה המשמעות מבחינת קרינה באיזורים שקרובים לאנטנה ובכלל בבית? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-