עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by LOOSE,

היי, ברשותי מכשיר מסוג samsung galaxy s7 מאנגליה ואני מעוניין לפתוח אותו לכל הרשתות. מה האופציות שלי מלבד לגשת לספק עצמו?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי. בקרוב אני מחליף את הGALAXY S4 שלי, והמכשיר שבחרתי לעצמי הוא הLG V30 לבינתיים. עבור אלו שלא יודעים/לא שמעו - מדובר במעין גרסא משופרת של הLG G6 בכל מובן (עיבוד, צילום, אודיו, מסך P-OLED) כרגע LG ISRAEL הודיעו בפייסבוק ש"במהלך החודש הנוכחי (אוקטובר) יפורסמו הפרטים אודות המכשיר, תאריך השקתו בארץ ומחירו" כרגע המכשיר מתוכנן להיות מושק ב6 באוקטובר בAT&T, וכך בעוד מספר מפעילות בחו"ל עד ה13 באוקטובר, כאשר גרסא פתוחה למהדרין תגיע כחודל לאחר מכן. עלות המכשיר בארה"ב - 800$. הדגם הרלוונטי לארץ (וזה שצריך לעניין אתכם) הוא הH930 - מדובר בגרסא האירופאית הפתוחה (ניתן לבצע ROOT ולהתקין רומים מקוסטמים) בעלת 64GB זכרון פנימי. על פי השמועות, כנר…

3. היצרנית הסינית ממתגת את מוצר הדגל העתידי שלה בתור "יותר מסמארטפון", ואחת מהסיבות לכך תהיה יכולת להפעיל מעטפת דמוית מחשב נייד שעונה לשם Mirabook לכתבה

4. האם הבשורה הגדולה ביותר של מכשירי ה-Pixel 2 היא בעצם קריאת תיגר על המתחרות בשוק האנדרואיד, אשר תכריח אותן לשפר את עדכוני האבטחה ועדכוני התוכנה שלהן? לכתבה

5. חברת ZTE מתכננת להקדים את סמסונג ולהשיק מכשיר חכם כפול מסכים ומתקפל כבר בעוד יומיים, אבל ממש לא בטוח שזה הכיוון הנכון עבור השוק לכתבה

6. היצרנית הסינית הגדולה ביותר ממשיכה במסע שלה מהעולם התקציבי אל עולם הפרימיום עם מצלמות משוכללות, מסכים גדולים ושבב בינה מלאכותית שמחפש לעצמו יישום מנצח לכתבה

7. Started by yonatan.mendelson,

לצד עוד צפי לרבעון שובר שיאים, חברת הענק נאלצת להתמודד עם משבר הנהלה משמעותי כשאחד משלושת המנכ"לים שלה בוחר להתפטר, ויושב הראש לשעבר נמצא בדרכו לתקופה בבית הכלא לכתבה

8. המוצר החדש של החברה הטאיוואנית מאמץ את מעבדי ה-Core m האולטרה חסכוניים בכדי לספק לנו מחשב עם מסך מגע וציר מסתובב ב-360 מעלות בפחות מ-2,500 שקלים לכתבה

9. Started by ExenTex,

שלום, אני זקוק להמלצה על הסמארטפון הכי טוב שאפשר להשיג היום בתקציב של עד 1000 ש"ח, מוכן לחרוג קצת אם זה כדאי. יש דבר כזה? אני בתכלס לא עושה שימושים מי יודע מה בסמארטפון, אני לא משחק או משהו אני רק מחפש סמארטפון איכותי שעושה את העבודה שלו כי בגדול כל השדרוגים וכל הבולשיט הזה הכל אותו דבר ולא משנה לי. חשוב רק שהמסך יהיה איכותי. יש הצעות? תודה רבה מראש חבר'ה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. U11+, מכשיר הדגל החדש של HTC מהווה הצצה לתכנון המקורי עבור הפאבלט הטרי מבית גוגל - ומוצר מסקרן בזכות עצמו לכתבה

11. שתי יצרניות אמריקאיות ואחת סינית מתקרבות עוד קצת לנקודה בה יחזיקו יחדיו במעל ל-60 אחוזים מכלל שוק המחשבים לכתבה

12. אפל עשויה להשיק דגם 9.7 אינץ׳ חדש במחיר נמוך במיוחד בכדי לנסות ולבלום את מגמת הצטמצמות המכירות של קטגוריית הטאבלטים לכתבה

13. היצרנית הקוריאנית לא מפסיקה להפתיע אותנו ומכריזה על התפתחות שתוכל להפוך את הסמארטפון הבא שלכם למשוכלל (ויקר) מאי פעם לכתבה

14. שימוש בטכנולוגיית ה-BiCS התלת מימדית מהדור החדש מאפשרת קבלת נפחי אחסון של עד 256 ג׳יגה-בייט, עם מהירויות העברה רציפות שמגיעות ל-900 מגה-בייט בשנייה - בתוך המכשיר שבכיס שלכם לכתבה

15. חברת Chuwi מקווה לספק לצרכנים מראה ותחושה דומים ככל הניתן לאלו של הטאבלט היוקרתי ממיקרוסופט, במחיר שיהיה קרוב למחצית לכתבה

16. צמד הדגמים החדשים של סמסונג ממשפחת ה-Galaxy A מהווים שידרוג משמעותי ומבורך לעומת כל אלו שקדמו להם לכתבה

17. דיווחים טריים מעידים על כך שהשחקנית הטאיוואנית תשיק פחות דגמים מאי פעם ב-2018, אך הראשון שבהם יוכל להיות זמין כבר בינואר לכתבה

18. אייסר מקבלת נקודות זכות חדשות בספרים שלנו עם ה-Swift 7 החדש - נייד בעל עובי של סמארטפון עם קישוריות סלולר מובנית לכתבה

19. חברה בשם Hap2U מעוניינת להפוך את המסכים במכשירים החכמים למתקדמים ומועילים עוד יותר, עם תוספת מימד חדש אשר יפעיל את חוש המישוש שלנו לכתבה

20. Started by yonatan.mendelson,

הדגם המוזל החדש מבית Meizu מכיל שבב בעל זהות מפתיעה שפועם בתוכו - Exynos 7872 חסכוני מבית סמסונג, עם שש ליבות עיבוד לכתבה

21. המותג הסיני Doogee שובר את השיא של מקבילו Oukitel, ומציג מכשיר חכם שמרגיש קצת כמו סוללת גיבוי חיצונית עם מסך לכתבה

22. היי פורום יקר! סיימתי להתקין את הWhitestone Dome השני שלי לLG V30! מוזמנים להתרשם מסרטון הביקורת וההתקנה שהכנתי לLG V30: מצרף תמונה הממחישה את ההבדל בין המגן זכוכית הג'נרי לWhitestone Dome: Whitestone Dome על הLG V30 (משמאל) והמגן שקיבלנו מרונלייט (מימין). שימו לב להבדלים - אין Microdots, אין Rainbow ואין השתקפויות - כשהצבע של המסך טוב בהרבה בWhitestone! התקנתי אותו בעצמי (חצי שעה עבודה סה"כ). עכשיו גם לימני יש Whitestone למי שתוהה - הקייס גם חדש - של Tech21.

23. חברה בשם Integral Memory מצהירה כי תהיה הראשונה בשוק להציע כרטיס אחסון חיצוניים זעירים בנפח שיאפיל על השיא אותו קבעה סאנדיסק בשנה שעברה לכתבה

24. המדליף המפורסם ביותר ברשת מציע תמונות של צמד מוצרי הדגל מבית סמסונג כבר עכשיו לכתבה

דיונים חדשים בפורומים