עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שמעתי על החנות הזו http://www.beeu.co.il/index.aspx המוצרים שלהם נראים די טוב השאלה איך האיכות. אם למישהו יש הצעה אחרת אשמח. אם יש בגבול התקציב נגן של 4 GB אשמח אם לא אז נתפשר על 2. מסך יחסית גדול כדי שיהיה אפשר לראות את הקליפים בברור. כניסת מיני USB עדיפה-לנוחות. סוללה חזקה-דגש חזק על זה!- סוללת ליתיום שתחזיק לפחות 8 שעות וזהו נראה לי אם יש עוד מאפיינים אפשר לשאול.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  2. Started by Laikon,

אני מחפש טאבלט 7 אינצ' ומעלה עד 500 ש"ח מחפש להזמין מEBAY או כל אתר אחר התומך בפייפל. השימוש העיקרי של הטאבלט הוא לצפייה בסרטים לכן עדיפות ליחס מסך של 16:9, סרטי 720P ו1080P אז שהטאבלט יריץ סרטי HD חלק. בקשר לסאונד בזמן הסרט הולך להשתמש עם אוזניות רוב הזמן ככה שהרמקול החיצוני לא כזה חשוב. ושיתמוך בכרטיס זכרון של 32GB או יותר. ואנדרואיד כמה שיותר חדש רצוי. עכשיו חיפשתי באינטרנט ובפורום וראיתי שהרבה ממליצים על ה-Ainol novo 7 fire שמחירו בEBAY כ400 ש"ח עם משלוח חינם. עכשיו השאלה האם בתקציב של עד 500 שקל כלומר עוד 100 שקל להוסיף אפשר למצוא טאבלט טוב יותר לסרטים? מבחינת איכות מסך,חומרה, ממשק וכדומה. וגם האם אפשר למצוא טאבלט 10 אינצ' שיהיה טוב לסרטים בתקציב של עד 500 שקל? או …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by danielzy,

שלום לכולם, אני מחפש אפליקציה לשליטה במחשב כמדיה סנטר. אני אסביר בדיוק למה אני מתכוון: יש לי TV בחדר, שמחוברת למחשב האישי שלי (שגם הוא בחדר) ב HDMI. אני בסכ"ה רוצה דרך האנדרואיד שלי לשלוט במחשב, אבל לא בסגנון שליטה מלאה מרחוק (RDP\Splashtop וכו') אלא בצורה מסודרת שיותר מובנת למסך 4.7" של הנקסוס שלי. כל הדרישות שלי הן בסכ"ה יוטיוב (עם אפשרות להגדלה למסך מלא) וסייר קבצים שאני יכול לפתוח איתו את הסדרות שלי ושהן יפתחו ב VLC במסך הראשי של המחשב מישהו מכיר ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by gkman,

שלום. נשבר לי הטלפון וחשבתי לקנות את הxperia x8 עד שיהיה לי מספיק כסף לקנות מכשיר אחר. העיניין הוא שלפי התגובות של אנשים (בדף של זאפ http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=777358) הוא לא שווה במיוחד בלי עדכון רום. אני אף פעם לא עשיתי דבר כזה ולמרות שהפנו באתר של זאפ לXDA אני לא מצליח למצוא משהו שיעזור לי. יש מישהו שיש לו את המכשיר ו\או יכול להדריך אותי צעד-אחר-צעד לעדכון רום? אני עדיין לא קניתי את המכשיר אבל אני יקנה ברגע שאני אדע שיש מישהו שיכול לעזור לי בזה.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מיני פיסי, חיברתי אותו לטלוויזיה, והתקנתי עליו את angry birds כדי לנסות לראות איך המשחק, כמובן חיברתי עכבר חוטי/אלחוטי לא ממש משנה, אך המשחק לא מגיב, קראתי קצת והבנתי כי העכבר מדמה מגע אך לא של אצבע (כי המגע של אצבע הרבה יותר רחב על המסך) ולכן אין תגובה. יש לציין שמחוץ למשחק הזה שאר האפליקציות עובדות (בינתיים) בסדר גמור. שאלתי היא, האם יש משהו שאפשר לעשות כדי לדמות מגע רחב יותר? תודה תמיר

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by yaloner,

אני כיום בפלאפון עם מכשיר די ישן ומעוניין במכשיר שתומך ב-WiFi. יש בכלל מכשירים כאלה בחברות (לא משנה אורנג'/סלקום/פלאפון) או שהם לא רוצים להפסיד על האינטרנט הסלולרי אז הם מנטרלים את זה ?

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  7. ככה.. לאחר שהוצאתי את הבטריה , הכנסתי והדלקתי את המכשיר.. המסך כולו לבן (לא מהבהב), אבל אני יכול לקבל שיחות ולהוציא! חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שיש באמת בעיה להרבה אנשים, אבל הבעיה היא שהמסך מהבהב או מסך לבן. הפתרון לפי מה שראיתי הוא לצרוב גירסא חדשה בזיכרון של המכשיר. השאלה היא... האם בגלל שאני מקבל שיחות ומוציא (למעשה אפשר לעשות כל פעולה במכשיר אם יודעים את סדר המקשים, אפילו לצלם).. הבעיה האמיתית שלי היא שהמסך נדפק? מה שכן, זמן קצר לפני שזה קרה.. נוצרו לי 3 פסים לבנים לאורך המסך בצד שמאל, ועכשיו כשאני משחק עם המכשיר רואים פסים כהים לאורך המסך. משהו יודע אם לאלה שיש את הבעיה הנפוצה יכולים לשחק עם המכשיר? (הכוונה לעשות פעולות רגילות) או שהמכשיר לא מגיב בכלל?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום חבר'ה. אני מעוניין לקנות פלאפון חדש/מחשב כף יד - אין הגבלה של תקציב. עדיפות למחשב כף יד (סתם כי אני אוהב את זה), עם ה"עט" וכו'... חשוב שיהו לו כמה שיותר FEATURES, שיתמוך WIFI, לגבי גודל ממש לא משנה, בקיצר שיהיה איכותי - וטוב! לא אכפת לי לשלם כמה שצריך. אשמח לקבל המלצות!

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  9. Started by Dima99,

בנגן שציינתי בכותרת (שניהם אותו הדבר בדיוק) אני מנסה להכניס אליו קובץ AVI, אבל הוא לא קורא אותו. אין לי את הדיסק שמקבלים איתו ולכן אין לי את תוכנת ההמרה לAVI. הורדתי תוכנת המרה אחרת מהאינטרנט והיא לא עבדה, יש לזה פתרון? (בלי הדיסק) תודה.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. הסמארטפון החדש של היצרנית הטאיוואנית המתכווצת כולל מראה מפוספס מרענן, שבב עדכני וסוללה בקיבולת סבירה לעידן המודרני לכתבה

11. Started by miaoo673,

היי, מאוד מציק לי השינוי בווליום בכל פעם שמתחלף שיר. יש איזשהי דרך לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  12. Started by מאור247,

רכשתי את הנגן החדש של sandisk : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3424325,00.html וכאשר מחבר אותו למחשב , המחשב נותן לי להעביר רק דרך המדיה פלייר ולא פותח לי כונן במחשב שלי...... מה לעשות??

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  13. אני עכשיו בקנדה ומנסה לקנות IPHONE ובכל מקום חייב התחייבות לחברת סלולר ל3 שנים. מתי יהיה אפשר לקנות אותו בלי התחייבות? תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by djelectric,

ב spmark רשום לי שהמעבד פועל ב206 MHZ אבל בכל האתרים רשום - Dual ARM 11 332 MHz CPU למה להאמין? (חשוב לי כי אולי אתקין לינוקס עליו בהמשך, אל תדאגו איך אני יעשה את זה יש לי חבר שהתקין לינוקס על מצלמה דיגיטלית)

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  15. Started by נועם דורון,

מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. סדרת משחקי התפקידים האגדית נוחתת במכשירי אנדרואיד ו-iOS - אבל האם זה באמת מרגיש כמו Skyrim ו-Oblivion או יותר כמו חיקוי זול? לכתבה

17. Started by Shaythan,

שלום, היום ניסיתי להחליף בטריה ל HTC one X הקשישא שלי, הבטריה הוחלפה, לעומת זאת המכשיר סירב להידלק גם כאשר החזרתי את הבטריה המקורית, ומפה לשם אני צריך מכשיר חדש (במקרה שלא אוכל לסדר אותו במעבדה) כשהסתובבתי בחנויות באינטרנט גיליתי שמכשיר כדוגמאת LG G3 נמכר בשתי גרסאות לאותו דגם. הראשונה היא מה"יבואן הרשמי" ומקבלת עדכוני FOTA, ואילו המקבילה שזולה בהרבה אינה מהיבואן הרשמי וכביכול לא מקבלת עדכונים. שאלתי היא כזאת; כשאני קניתי את ה HTC שלי קניתי מכשיר שהובא מגרמניה (גרסא בינלאומית) וקיבל את עדכוניו ישירות מהיצרנית. מדוע אם כך מכשיר LG שנקנה באופן שאינו מהיבואן לא מקבל עדכונים אוטומאטית? האם זה טריק שיווקי מסריח של חנויות סלולר לעשות קופה על לקוחות? מה יקרה שאכנס לתפריט 'אודות'…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. כמו בכותרת, אני טס לארצות הברית סוף שבוע ומתכנן לקנות טאבלט (עד היום לא היה לי טאבלט או סמרטפון). אני צריך המלצה לטאבלט הכי משתלם בתקציב שלי (250$), מעדיף לנצל את כל התקציב (לא ניתן לחרוג בכלל התקציב במקור הוא 200$, אבל שכנעתי את עצמי להוסיף עוד קצת). השימושים העיקריים היו משחקים וקריאה. חשבתי על הנקסוס 7 גרסת ה-16GB (על ה-8GB אני לא יכול להניח את ידי, לפי מה שהבנתי), מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. קיבלתי את הV2 MODEL ואי אפשר להתקין ROCKBOX ! מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  20. אהלן, אני שואל כי הבנתי שנכנס איזושהי רפורמה בנוגע למדיניות החזרים וכו'. אני למשל מחוייב לסלקום על נטסטיק, סתם משלם עליו 140 לחודש למרות שאני כבר לא משתמש בו (WIFI 10 מגה בבית). לבטל את זה לפני כמה חודשים היה עולה 1400 ש"ח קנס. עכשיו הבנתי שזה משהו כמו 8 אחוז מהחשבוניות האחרונות שלך, זה נכון? אני פשוט מת לבטל את העסקאות המחורבנות שחתמתי בגלל שטות שלי..אם אפשרי כמובן, אם לא, נדפקתי

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  21. חברה בשם Integral Memory מצהירה כי תהיה הראשונה בשוק להציע כרטיס אחסון חיצוניים זעירים בנפח שיאפיל על השיא אותו קבעה סאנדיסק בשנה שעברה לכתבה

22. יש לי טלפון Nokia 2630 עם יותר מ300 אנשי קשר בזיכרון של הטלפון (כל איש קשר כולל כמה מספרי טלפון ועוד פרטים נוספים). אני רוצה להעביר את כל אנשי הקשר בנוקיה לטלפון החדש שלי Sony W902. מה הדרך הכי מהירה לעשות את זה (אני לא יכול להעביר דרך הsim כי הsim יכול להכיל רק 250 מספרי טלפון, ויש לי יותר מ300 אנשי קשר עם 2-3 מספרי טלפון בכל איש קשר)? ניסיתי להעביר איש קשר בודד דרך bluetooth, אבל הוא לא העביר את כל השם ורשם תווים לא מזוהים בסוף השם (אין אפשרות להעביר את כל אנשי הקשר דרך bluetooth בבת-אחת).

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Xtazy,

יש לי Iriver H320 והוא עושה לי בעיות... הוא מתכבה מעצמו אחרי 10 דקות.. וכשאני מדליק אותו שוב, הוא רושם LOW BATTERY אז אחרי שהוא היה בטעינה כל הלילה, אני שוב מנסה לשמוע בו.. 10דקות - 5 דקות.. והוא שוב מתכבה ואומר LOW BATTERY.. לקחתי אותו לתיקון... וכנראה שאני פשוט קונה בטריה חדשה... עכשיו, אם אני מחליף בטרייה..זה יכול לפגוע בכל מה שנמצא על המכשיר/הארדיסק? או שבלי קשר? כי אני דואג שלא ימחקו כל השירים והקבצים... אז תודה רבה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  24. Started by guybenh,

קניתי את המוצר הזה היום הורדתי כמה שירים ואז סמתי לב ש14 מתוך 61 שירים לא פועלים למרות שהמחשיר תומך בפורמטים הללו אז סיחקתי אים ההגדרות של השירים הללו ואז המחשיר ניסגר והיגיעה לחלק של הפתיחה וניתקה שםעד עכשיו מישהוא יודע מה לעסות אף כפתור לא עובד אים מחברים אותו למחשב לא קורה כלום

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by e-r-a-n,

אני מתעניין ברכישת הדיבורית הזו. אשמח לשמוע ממי שמכיר או התנסה איתה איך הדיבורית הזו והאם המיקרופון שלה איכותי דיו ( כרגע סובל מזה בדיבורית הנוכחית ). בנוסף, האם היא מתאימה לכל רכב? ראיתי באתר שיש תאימות לרכבים וצורך במתאם מסוים. אם אני רוכש את הערכה המלאה של המכשיר, זה לא מספיק?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.