גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
הענקית מקופרטינו מכוונת לעצירת ההתדרדרות בעולם הטאבלטים ולמלחמה על המקום הראשון בסמארטפונים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו מכיר את המכשיר הנ"ל http://www.gadgety.co.il/157348/xiaomi-mi-max/
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
ש לכם סכום בעל חמש ספרות שפנוי לרכישת מחשב? כעת תוכלו לנצלו על מנת להיות מהראשונים שעושים שימוש במוצר הראשון מסוגו של חברת Porsche Design לכתבה
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
- 2 followers
-
-
-
היי, סבתי שתחייה, רוצה (מתעקשת) לעבור לסמארטפון (מעולם לא היה לה אחד לפני) מחפש המלצה לסמארטפון לא יקר במיוחד (נניח עד 200$) שיכול להתאים חשבתי על xiaomi redmi note 4 כי הוא לא יקר מידי ויש לו מסך גדול (שלדעתי יהיה לה יותר נוח) אשמח אם למישהו יש המלצות אחרות/ הערות/ הארות או כל דבר להוסיף. או אם למישהו יש את המכשיר ויכול לתת חוות דעת תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי גלקסי 2 כבר הרבה זמן. לא טורח להחליף מאחר ואני משתמש בוואצאפ באופן יום יומי ואני מפעיל waze פעם ב.. שאני צריך. לא משחק ולא משתמש במכשיר יותר מידי וזה לא ישתנה. אני מחפש מכשיר חדש כי הגלקסי מתחיל להראות סימני עייפות. מצאתי מכשיר שמאוד מדבר אליי - http://www.gsmarena.com/motorola_moto_g4-reviews-8103.php מה שמתאים לי במכשיר הזה זה שבגדול הביקורות חיוביות מאוד, הוא מגיע עם אנדרואיד נקי בלי שטויות מיותרות והמחיר אמור להיות סביר מאוד. 1. האם מישהו יודע אם אפשרי לקנות את המכשיר בארץ ? במידה ולא, האם מכשירים כאלה דרך אמאזון יעבדו טוב ברשתות של ישראל ? יש אופציה לעברית ? 2. אשמח אם יש המלצות למכ…
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
לא משנה מערכת ההפעלה (אנדרואיד או ווינדוס), חייב מסך 1080P. מישהו מכיר משהו שכזה? רצוי בארץ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום תותחים, אני מחפש את הטאבלט הכי טוב שאני יכול לקנות בהתאם לקריטריונים הבאים : 1. השימוש היחיד שאני אעשה בטאבלט הוא לראות סרטים (בעיקר בטיסות). 2. חייבת להיות לטאבלט כניסה של USB, כניסה של כרטיס זיכרון ויציאה ל HDMI. 3. הוא צריך להיות קומפקטי ונוח לנשיאה עד כמה שניתן. 4. צריכה להיות לו רזולוציה טובה מאוד עם יחס בין האורך והרוחב ככה שכאשר אני סרט סטנדרטי לא ישארו שוליים שחורים. (בדרך כלל אני מוריד סרטי MKV מאתר מטורנטים) 4. לגבי המחיר כאן אני גמיש, בין 500 ל 4000 אשמח לקבל המלצות. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היצרנית הגדולה פתחה רשמית את אירועי תערוכת Computex, כמדי שנה, עם מבול של מחשבים חדשים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
- 1 follower
-
-
בחברת הטאיוואנית לא ממש מתרשמים מהמגמה להפוך את ניידי הגיימינג לקומפקטיים יותר, ומשיקים את ה-GT75VR המאסיבי והמתקדם עם המקלדת המכאנית לכתבה
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
- 2 followers
-
-
משחקים מעידן ה-Xbox המקורי בדרכם לדור החדש, ואולי גם למחשבים האישיים - ואיתם גם בקר המשחק המקורי והמאסיבי שקיבל את הכינוי Duke לכתבה
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
- 1 follower
-
-
Huawei הסינית לא נחה לרגע, ומגייסת את תת-המותג הצעיר שלה בכדי ליצור אלטרנטיבה מעניינת לדגם ה-P10 המוביל שלה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מפתחת שבבי המובייל קוואלקום מכריזה על הזמינות המיועדת למאפיין המתקדם החדש שלה, באמצעות אב-טיפוס של Vivo הסינית אשר מקדים את המהלך החזוי של אפל לכתבה
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית הסינית מתכוננת להשקת ה-Redmi Pro 2, שלפי ההערכות יהנה משבב ה-Snapdragon 660 היעיל ומסוללה בקיבולת נדיבה במיוחד לכתבה
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
- 1 follower
-
-
בעידן בו סמארטפונים מחליפים עוד ועוד מצלמות סטנדרטיות בכל יום ויום - זה היה רק עניין של זמן עד שנראה גם שילוב של מצלמות 360 מעלות בתוכם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שהוצג באופן מפתיע בתערוכת Computex בחודש שעבר, הנייד המתקדם והייחודי של אסוס מקבל פירוט מלא - וגם תג מחיר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
- 1 follower
-
-
חליפה חדשה שלובשים על החולצה ועל הידיים תוכל לספק רובד חדש של ריאליזם לחוויית ה-VR הביתית לכתבה
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
- 1 follower
-
-
היורש של ה-Pixel XL נראה הרבה יותר טוב ממנו, בתמונה המודלפת והבלתי רשמית הראשונה שהגיעה אל הרשת לכתבה
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם. חברה שלי רוצה להחליף את המכשיר שלה, שהפך לאיטי ובאגי לדבריה ( Meizu m2 note בן כשנתיים וחצי). אני אנסה לעשות לו איפוס לראות אם זה עוזר אך בלי קשר, אנחנו מסתכלים על מכשיר חדש. היא משתמשת מאוד לייט, רוב השימושים שלה הם גלישה באינטרנט, פייסבוק, צפייה בסרטונים ביוטוב, שמיעת מוזיקה, מעט צילום, ולחפור לי בווטסאפ בגלל השימוש הבסיסי שלה היא מעדיפה לא לקנות טלפון יקר במיוחד, ולכן חשבנו שתקציב של כ800 שקלים נוכל לקנות לה מכשיר שבכל זאת ירגיש כמו שדרוג לעומת המכשיר שלה. התקציב הוא יחסית גמיש, אפשר לחרוג קצת מעליו אם יש הצדקה, או לא לנצל את כולו. הבנתי שהטלפון המומלץ בסכום זה הוא ה redmi note 4 כר…
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
דיווח חדש מגלה לנו מי הם הדגמים הנמכרים ביותר בעולם כולו - ובאופן לא ממש מפתיע שתי השחקניות הכי גדולות בשוק הן אלו שמככבות כאן לכתבה
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
- 1 follower
-
-
היי , המכשיר יהיה בשימוש של נער בגיל יסודי. אשמח למכשיר פשוט וטוב. תודה לכם.
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
הדגם החדש במיזם ה-Android One של גוגל הוא המעניין ביותר שנוצר במסגרתו עד היום, ללא צל של ספק לכתבה
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש טלפון ראשון לילד. הוא לא צריך משהו משוכלל וחזק במיוחד (הוא לא משחק הרבה. את זה הוא עושה במחשב). חשובה לו איכות שמע טובה (לשמוע שירים ולצפות בסרטונים) וסוללה שתחזיק זמן סביר. לי חשוב טלפון אמין, שלא יתקלקל אחרי זמן קצר) ומחיר זול יחסית. חוץ מזה, לי חשוב מאד עניין הקרינה. אני יודע שהרבה חושבים שזה שטויות אבל לי זה חשוב. לטלפונים הסינים יש בדרך כלל נתונים של קרינה גבוהה (או שלא מפרסמים נתונים). לכן אני מעדיף סמסונג או LG. חשבתי על J5 אבל ראיתי דעות שונות לגבי איכות השמע. מה דעתכם על זה ועל הטלפון באופן כללי? עוד אפשרות היא Xiaomi 3 pro כי באחד האתרים ראיתי שהקרינה שלו לא גבוהה. הבעיה היא שאני לא לגמרי שקט כי ראיתי רק באתר אחד. בשאר המקומות לא מופיע …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קהל חובבי הסמארטפונים ממש לא נוטר טינה ליצרנית הקוריאנית על כשלונו הבטיחותי המפתיע של ה-Note 7, כך נראה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
- 2 followers
-
-
עם מעבד ה-Snapdragon 660 העדכני וכמות מכובדת של אחסון וזכרון דינאמי, ה-Mi Note 3 נראה כמו עוד הברקה של היצרנית הסינית לכתבה
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
- 1 follower
-