עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. לאחר שראינו את האייפון 6 מתמודד היטב מול יריביו הגדולים ביותר בביצועי המעבד, האתר Tom\'s Guide בודק את ביצועי הסוללה של האייפון לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-6-%d7%91%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%9f-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%96%d7%9e%d7%9f-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%94/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לחברי הפורום שלום. חיפשתי נושא דומה ולא ממש מצאתי, אני רוצה לדעת מה הדרך הכי פחות מסוכנת לעדכן גרסה מ 4.4.2 KITAT ל 5.0.2 LOLLIPOP עם עברית מלאה וללא הסתבכויות וסיכונים מיותרים? גיביתי את כל המידע מהמכשיר שלי ואני מתכנן להשתמש בתוכנה של LG FLASHTOOL 2014 שנראית לי פשוטה לתפעול והתקנתי את כל הדרייברים במחשב והטלפון מזוהה כמו שצריך במחשב. מע' הפעלה במחשב WINDOWS 7 מסיבה שאינה ברורה לי היבואן הרשמי לא משחרר עדכונים לאוויר ואני רוצה לעדכן ידנית מהתוכנה, אך מחיפושים בפורום ראיתי שיש בעיה שהמכשיר לא מגיב והתהליך לפעמים נתקע. אני מעוניין לעשות זאת בדרך הכי פשוטה ונכונה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 5k צפיות
  3. Started by Jabberwock,

לא מזמן קניתי את ה-LG G4 בארץ, לאחר ביצוע עדכון תוכנה פשוט נמחקה לי העברית. מחיפושים באינטרנט ראיתי שאפשר להשתמש באפליקציה שנקראת MoreLocale 2 וע"י טריק עם המחשב שמתיר לאפליקציה הרשאות, ניתן לשנות את השפה בחזרה לעברית. לבסוף אחרי ניסיונות רבים הצלחתי לשנות את השפה בחזרה לעברית אך כל פעם שהפלאפון מתכבה או מופעל מחדש זה חוזר בחזרה לאנגלית... מה עושים?

• 2 תגובות
    • 5.1k צפיות
  4. Started by omri_ro,

האם ניתן לתכנת בTASKER שאחרי זמן מסויים(N דקות) מהרגע שהיתה שיחה שלא נענתה הוא יריץ לי משימה שהגדרתי לו(שליחת הודעה בסגנון "עזוב אותי באמא'שך" למתקשר)?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by bay,

שלום אני מתכנן לקנות LG KM900 בחו"ל בקרוב ורציתי לשעול אתכם מה היא נצמיגת LG או ספקית LG בארץ והאים הם מתחיבים לתקן מוצרי LG בתנאי שאחריות מהמפעל מצורפת אליהם???

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  6. אחרי הרבה חפירות באינטרנט ובקריאה וצפייה בסקירות על מגוון טלפונים סלולאריים חדשים, וכן גם המלצות באתר, עדיין לא מצאתי את הטלפון הסלולארי שמתאים לי. אני אפרט כאן את המפרט המלא של הטלפון בו אני מעוניין, ואשמח לקבל המלצות על דגמים שעונים על כל הדרישות. במידה ואין כרגע דגם שעונה על כל הדרישות, אז תגידו לי אם ידוע על חברה שצפוייה להשיק בקרוב טלפון סלולארי שעונה על כל הדרישות לי, או שאני אצטרך להתפשר קצת בדרישות. דור 3.5 HSDPA מסך: רצוי מסך מגע רחב בגודל "3.2 שיהיה נוח להשתמש בו ביד אחת אמצעי קלט: מסך מגע + מקלדת QWERTY מלאה נשלפת תמיכה בעברית מראה חיצוני: מראה אטראקטיבי איכות בנייה טובה צבע שחור מחברים: Micro-USB connector, USB 2.0 High Speed Standard audio jack MicroSD card s…

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  7. הורדתי כמויות אדירות של משחקים ברזולוציות שונות ועכשיו אני רוצה לתרגם את כל המשחקים לעברית. למישהו יש תוכנה בשביל זה??

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. Started by motogt,

האיפון- מגיע בעוד כחודש פאלם פרי-? HTC MAGIC-? N97-? HTC HERO- מגיע בכלל לארץ?

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  9. סמארטפון ה-Redmi Note 5 נוחת בארץ הקודש, במטרה להפוך ליורש הרשמי לכמה וכמה דגמי Redmi Note שונים ומצליחים מהעבר לכתבה

10. שלום, במכשרי הקודם השתמשתי בחיבור GPRS. כעת עברתי למכשיר C3 של נוקיה והחיבור נכשל. התקשרתי לתמיכה והם לא ממש עזרו לי ואמרו שצריך להכניס את המכשיר לבדיקה במעבדה (שתעלה 100 שקל) והם יצרבו גרסה של אורנג' למכשיר. מה זה אומר בדיוק? והאם יש דרך לסדר את האינטרנט בלי הבלאגן הזה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by bezangeloo,

הבטרייה המקורית של נוקיה למכשיר הנ"ל בעלת ערך של 890mAh. אם אחליף אותה בבטריה תחליפית בעלת ערך של 1000mAh זה יכול להזיק למכשיר או שפשוט זמן הסוללה יהיה ארוך יותר? בהנחה שהחלפתי את הבטרייה לתחליפית, כדי לצרוב את הגרסה המקורית האחרונה של נוקיה על המכשיר (כרגע יש גרסה של פלאפון) אצטרך להחזיר את המקורית, או שאין סיכון? לסיום, אם אפשר מדריך נחמד לצריבת הגרסה המקורית + מקור להורדה שלה זה יהיה נחמד. תודה רבה, בז'נגלו.

12. מוטורולה תעניק לכם זוג יחידות של המכשיר החכם המתקפל שלה אם תסכימו לרכוש אחד - ואילו בצפון אמריקה ניתן להשיג כעת את ה-Pixel 4 במחיר התחלתי של 450 דולר בלבד לכתבה

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  13. Started by KoK,

קניתי היום את הנגן הזה ואני חייב לציין שהוא נראה ממש טוב, גם ביחס למתחרים כמו האייפוד אבל יש כמה דברים שלא ברורים לי גם לאחר חיפוש בפורומים וגם לאחר קריאת ההוראות שקיבלתי עם הנגן. אני יודע שבדרך כלל בטלפונים סלולריים שמטעינים אותם הטענה ראשונית צריך להטעין אותם לזמן יותר ארוך מהטענות רגילות בגלל סוג הסוללה, האם צריך לעשות אותו דבר בסנסה ואם כן אז כמה זמן להטעין אותו בערך? בנוסף, האם אני יכול לבחור אם לארגן את המוזיקה שיש על המכשיר באמצעות ID3TAG או באמצעות תיקיות רגילות? לא מצאתי שום מידע על איך להסתדר עם הקבצים במכשיר אז אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  14. היי אני מחפש לקנות מאוור מיגדל -- שיהיה טוב/חזק וגם חשוב מאוד שיהיה שקט . חיפשתי ומצאתי את זה : מאוורר מגדל + שלט BLUE STAR 4420 מישהו מכיר אותו ??? המלצות ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by guyby,

אני מעוניין לקנות לאחיינית שלי טאבלט פשוט זול אבל טוב. היא בת 5. iPad יקר מדי וגם מסובך (לא מעוניין לפרוץ) ראיתי כל מני של אנדרואיד אני לא יודע מה מומלץ. אשמח אם תמליצו לי, המטרה עד 800 שח. שיעבוד מהר עם אפליקציות של משחקים, לימוד אנגלית ואפליקציות חינוכיות אחרות. כמובן גם צפחה של תכנים ביוטיוב. אני לא רוצה מכשיר שיתקע או יהיה איטי מדי! תודה

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. אני כבר מספר ימים מחפש אוזנית BT - משולבת מונו וסטריאו. *עם חיבור מהצד לאוזניות עם אפשר.* אשמח לקבל המלצות ואתרים. מחיר מומלץ: 100 - 300 ש"ח ~ בתודה זאב

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  17. Started by ran07,

כבר הרבה זמן שלא יוצאים משחקים מענינים

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  18. אייפוד ננו חדש מהאריזה, לא נפתח, חדש מהחנות! - למכירה. בעל נפח של 1 ג'יגה ( סדר גודל של 350 שירים ו25,000 תמונות). מסך LCD צבעוני, 1.5 אינצ'. קורא קבצי מוזיקה: ACC ,MP3 ,MP3VBR ,WAV ,AIFF ותמונות:JPEG ,BMP אקוילייזר בעל 20 מצבים שונים. מידות: גובה: 8.9 ס"מ רוחב: 4 ס"מ עובי: 0.7 ס"מ משקל: 42 גרם! 14 שעות האזנה רצופה! מוצרים נלווים עם האריזה: - כבל USB2.0 . - דיסק דרייברים . - חוברת הדרכה ומדריך למשתמש המתחיל. - אוזניות לבנות. - ספוגיות כיסוי לאוזניות. אני מוכר את המכשיר ב600 ¤, כאשר המחיר מחירון בשאר חנויות האלקטרוניקה ואתרי המכרז באינטרנט הוא 700-850 שקל. לפרטים ורכישה צרו קשר: עידו ויסמן מספר איסיקיו: 272933763 מסנג'ר : idoweisman@barak.net.il אמייל : idoweisman@b…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by m1ke,

http://www.anandtech.com/show/4144/lg-optimus-2x-nvidia-tegra-2-review-the-first-dual-core-smartphone/1 נראה טוב. הסוללה אפילו השתפרה טיפה. אם כי הדיווחים על הבאגים בתוכנה כבר לא צצים בפעם הראשונה על הטלפון הזה.. למה הם לא יכולין לשים אנדרויד טהור אוף..

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by sherlock1212,

כל השירים בעברית ששמתי בנגן כתובים בג'בריש ואי אפשר לראות איזה שיר זה כל אחד. יש איזה משהו שמתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אחותי נמצאת באיזה קורס והיא צריכה לעשות מצגת על אפליקציה שימושית שפועלת על אנדרואיד וiOS ועדיף שתעבוד על עוד מערכות נאמר בלאקברי וכולי. הקטע שהיא צריכה אפליקציה שימושית אבל לא משהו שנפוץ כל כך מכיוון שיש כמה תלמידים ושלא יתנגש האחד בשני. יש לכם המלצות? פשוט היא צריכה לבחור עד מחר... תודה

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  22. Started by Fortunes,

שלום, ברשותי מכשיר נוקיה 6700 (מסך בעל רזולוציה 240x320). בקרוב צפוי לטוס לחו''ל ויש בעיה מסויימת- למכשיר אין תוכנות בסיסיות שיכולות לעזור בחי היום יום כגון מחשבון ו-сonverter. ואני בינתיים נמנע מלקנות סמארטפון... מישהו מכיר אתר בו ניתן להוריד אפליקציות Java למכשיר (לא משחקים)? כמו שאומרים... Please advice

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן אני מעוניין לרכוש נגן מוזיקה/סרטים חשוב לי שיהיה לו גם מסך גדול יחסית, שיראה אסטתי - עדיפות למסך מגע ושיהיה דק מצאתי את המכשיר QTEC T821 - עולה 485 ש"ח http://reltronics.shopy.co.il/products/133508 מה דעתכם עליו? (לאלו שמכירים את המכשיר) ואם יש לכם אלטרנטיבות אחרות בשבילי אני אשמח לשמוע יש לציין שאני לא רוצה לעבור את ה500 ש"ח תודה !! איציק

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  24. Started by Ovid,

קיבלתי לפני כמה ימים עדכון, אישרתי, התקנתי והתברר שזה אנדרויד 4.1.1 . אחרי זה ראיתי שהרבה אנשים עם s3 קיבלו עדכון 4.1.2 . ניסיתי גם דרך הטלפון לבדוק וגם דרך kies , הוא כותב שהגרסה שלי 4.1.1 היא הכי עדכנית. למה? זה קשור למפעילה? אני בהוט מובייל אבל קניתי את המכשיר בחנות פרטית.. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by DOGMA,

מישהו מכיר חנות באזור המרכז שיש לה רצועות כאלה? ברוב המקומות ראיתי לNano/Classic/Video וגם בקושי יש במלאי. חשוב שתיהיה איכותית ולא מגושמת(שלא תפריע לתנועה בזמן אימון), המחיר לא משנה מבחינתי שזה יהיה בתפירת יד ע"י סטיב ג'ובס בעצמו. כן אני יודע שהוא גדול רציתי בהתחלה לקנות NANO\סנסה אבל יש לי אחלה דיל על Ipod Touch חדש בקופסה בחצי מחיר

• 2 תגובות
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.