עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. בחודשים האחרונים אני מקבל מדי פעם הודעת טקסט ריקה ממספר חסוי. סהכ קיבלתי עד עכשיו 5 הודעות כאלה בערך. אני לא יודע אם זה בעיה בטלפון (SGS2), בעיה ברשת סלולר, מישהו ששולח לי את זה או משהו אחר.. מישהו אולי יודע מה זה או נתקל במשהו דומה אי פעם ?

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by iakovl,

טוב... הנוק הגיע, כרגע בהטענה. הגיע עם גרסה 1.2.0 אחרי ההטענה יועבר ל CM7 קצת תמונות

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  3. כל יום במשך 10 ימים 10 אפליקציות שונות ושוות בפחות מ- 40 אגורות לאפליקציה (90% הנחה על המחיר המקורי). תהנו - https://market.android.com/details?id=apps_timed_promotion&feature=banner

• 145 תגובות
    • 17.3k צפיות
  4. יש לי אפשרות לקנות כרטיס Lexar Micro SDHC 32GB Class10 בכ- 250ש"ח. האם מישהו מכיר קניה יותר טובה ?

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by ofeky1,

משום מה אני מחבר את את הכבל לDOK וטלפון לא מזהה לי אותו כאילו לא חיברתי לו כלום משהו יודע אולי זה קשור לגירסה של המכשיר שהיא 2.3.5 עם רוט או שאולי יש הגדרה שצריך לעשות לפני תודה!

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by MasterDK,

בוקר טוב! ברצוני לקנות e-reader איכותי. אינני מבין דבר בהם! ולכן אתחיל עם לא מאט שאלות 1. איפה משיגים אליהם ספרים? 2. האם יש בהם שימוש מעבר לקריאת ספרים? 3. האם יש בעיה לקרוא ספרים בכל מיני שפות (אני אישית צריך יותר דגש על ספרים ברוסית, אך כמובן אנגלית ועיברית גם חובה) 4. הבנתי שקינדל של אמזון הוא מעולה, ואפשר להשיג אותו ב 100דולר, האם הוא נשלח לארץ? מה המכס עליו? האם הוא תומך בכל שלושת השפות שציינתי בשאלה 3? אשמח כמו כן לקבל המלצות ל e-readerים שניתן לקנות בארץ במחיר שפוי (הממ עד 1000שקל?) ומובן שיהיה איכות טובה, בכל זאת הולכים לקרוא בו ספרים. תודה רבה לכולם!

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by Alexkmr,

רכשתי מטען USB של חברת Soshine מDX לפני שנתיים. אתמול שהטענתי את הMP3 שלי אחרי כמה דקות המטען פשוט התפוצץ מבפנים והיית אש לשנייה או יותר. עכשיו מזל שהייתי בבית וזה היה "בפיקוח" אבל מה היה קורה אם לא הייתי, או שקרוב לפיצוץ היה דף והוא היה נדלק?? יש לי גם מפצל USB עם ספק כוח, זה גם עלול להתפוצץ? איך אפשר להתגונן בפני מצב כזה? אם זה לא המקום אשמח אם תעבירו.סליחה.

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. עדכון לאייס קרים מי שרוצה לעדכן ידנית: http://www.androidcentral.com/how-manually-update-your-gsm-nexus-s-ice-cream-sandwich בעיקרון זה עדכון ל-I9020T (הגרסה הנפוצה) ואנשים מ-XDA דיווחו שזה עובד על ה-9023 (הגרסה האירופאית), אני אבדוק את זה תכף על ה-9020A שלי ואעדכן אם זה עובד. עריכה: לא עובד על ה-9020A.. לא נורא, עניין של ימים עד שיהיו רומים מבושלים

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by edeNF,

אז כמו כל מתכנת שמקבל iPhone הייתי חייב לנסות ליצור app. לקח לי זמן להתרגל למאק ול-IDE הלא כל כך נוח של אפל, אבל הצלחתי לכל אתר שמכבד את עצמו יש אפליקציה משלו לאייפון, אז חשבתי שיהיה נחמד אם גם ל HWzone יהיה. כרגע, האפליקציה די פשוטה והיא מאפשרת לראות את כל הכתבות,ביקורות והמדריכים מהאתר בצורה נוחה ומותאמת לאייפון. בנוסף ניתן לעיין במאגר המפרטים המומלצים שנמצא באתר. אז הנה לפניכם כמה סקרינשוטים: התוכנה נבדקה על ה-3GS גרסא 4.0.1 שלי ועל 3GS גרסא 3.0 של אחי. כרגע ניתן להוריד את התוכנה מ-Cydia בלבד (על מנת להעלות לאפסטור יש לשלם לאפל 99$, דבר שאני אשמח לעשות בהמשך אחרי שאני "אשתפשף" טיפה יותר בתכנות לאייפון). פשוט חפשו HWzone בסידיה והורידו יש לי עוד הרבה ר…

• 29 תגובות
    • 9.5k צפיות
  10. שלום חברים אני צריך עזרה בבחירה של מכשירים סלולרים לחברה שבה אני עובד. מדובר ב 400 מכשירים שיוחלפו במכשירים חדשים. המכשירים צריכים להיות מבוססי אנדרואיד מהיצע של סלקום בלבד. יהיו 3 רמות של מכשירים. על הרמה הבסיסית כבר החלטנו. אני צריך עזרה לגבי הרמות הגבוהות יותר: סוג אחד, אנדרואיד הרמה הגבוהה. מכשיר מהסוג הטוב ביותר. משהוא בסגנון Galaxy S2. סוג שני, מכשיר אנדרואיד מרמה בינונית, בינונית-מינוס. בעל ליבה אחת 800-1000Mhz. חשוב ביותר שיהיה ניתן להגדיר הגדרות מלאות של Exchange. כולל אפשרות לשנות את הזמן שהמכשיר דורש סיסמא מחדש לאחר חוסר פעילות, עד לזמן המקסימלי שמוגדר בשרת Exchange. אני מדגיש זאת, מכיון שניתקלתי במכשירי אנדרואיד שבהם לא ניתן לשנות זמן זה כלל. אלא הזמן הוא לפי…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by pAnAhI,

היום נפוצות המון אפליקציות שמשמשות הגנה למכשיר שלכם מפני תוכנות זדוניות כאלו ואחרות. לדעתכם הכרחי או מיותר? וכמה אפליקציה כזו מכבידה על המכשיר בזמן שהיא רצה ברקע וסורקת כל אפליקציה שמותקנת וכל קובץ שמורד?

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  12. Started by MODY69,

אהלן, ראיתי באינטרנט שאנשים מתקינים אנטיוירוס על אנדרואידים. האם באמת צריך להתקין אנטיוירוס על אנדרואיד או שמספיק פשוט לא להתקין כל שטות מאתרי הורדות? תודה רבה, MODY

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אבא שלי קניה מכשיר חדש שמותן בו REVOLOTION HD 1.1.7 הוא לא שם לב שאין ישור לימין ואני מעוניין להתקין לו את התיקונים רק שאני לא כ"כ יודע איך ואשמח לעזרתכם.

• 7 תגובות
    • 5.9k צפיות
  14. Started by n00kie,

אני מעוניין לקנות תRAZR (הNEXUS יקר מדי כרגע) ולמרות שהמחיר שלו בסלקום סביר (3500 שקל לעומת 5K של הGS2), הוא עדיין נמכר ב2800 בחנויות כרגע והמחיר צונח על בסיס יומי. כל האינטרנט מלא בסיפורים על קומבינות של חנויות/חנויות שמבטלות לך תאחריות אם אתה מעדכן לבד (ICS..). מישהו מכיר חנות אמינה מניסיון של כמה אנשים ולא של "קניתי לפני חצי שנה והיה סבבה"? תודה מראש ושבוע טוב :]

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אוקיי הביאו לי טאבלט סיני אנדרואיד (כנראה זיוף)עכשיו הוא הגיע ללא עברית במקלדת אז לאחר שהורדתי חבילה של עברית והתקנתי והכל בסדר גמור.הבטריה התרוקנה המכשיר כבה.חיברתי למטען אני מנסה להדליק, המכשיר אמנם נדלק ומופיע הרובוט הירוק של האנדרואיד אבל הוא עושה תנועות משונות לא כמו ההדלקה הרגילה.תנועה כזאת שהוא קופץ למעלה וחללית יורדת מלמעלה כאילו חוטפת אותו.. וכמובן המערכת הפעלה לא עולה וזה נתקע ככה.יש למישהו מושג מה הבעיה? לחצתי על הכפתור ריסט וכלום לא קורה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Ovid,

http://www.engadget.com/2011/12/15/meizu-mx-review/ וזה מכשיר שעולה פחות מ-400$. נראה לא רע...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. במדינה שלנו, כשלכל דבר צריך הוכחה, אין אחד שלא למד שצריך להקליט שיחה. לא משנה עם מי. אני הפסדתי כ"כ הרבה דברים שהגיעו לי מנותני שירות רק כי לא היתה לי הוכחה, מספר פנייה וזהו. אני מעוניין מעתה והילך תמיד אבל תמיד להקליטה. מצידי אפילו שכל שיחה נכנסת ויוצאת תהיה מוקלטת, אני אקנה דיסק קשיח מיוחד לזה ואסנן פעם בשבועיים את השיחות הלא רלוונטיות. עכשיו מה אני צריך לרכוש, ומאיפה? אם מישהו יוכל לתת לי קישורים ישירים לרכישה, לא חייב אתרים ישראלים. אני אשמח. ד"א יש לי מודם של הוט, הטלפון. זה עוזר איכשהו? אפשר להעיזר בו? אם כן, אז בבקשה חברים התייחסו לזה. מקום לשיחות זה לא בעיה, אני ארכוש דיסק קשיח של טרה, זה יספיק. טלפון לא צריך להחליף נכון? אז מה אני צריך לרכוש? ואיך? ומאיפה אשיג תו…

• 77 תגובות
    • 13.1k צפיות
  18. Started by ORrrr,

שלום, אחרי חיפוש קצר, מצאתי דיבורית עם זאפ: http://barcomlab.co.il/Product.asp?Pid=BT3636&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=47&aff=Zap〈=he שהיא ניידת כזאת ונטענת וקטנה במיוחד ובמקרה גם בין הזולות. השאלה אם למישהו נסיון בדברים האלה ויודע אם זה בזבוז כסף או שזה מספק בנאדם שצריך להעביר את הדיבורית ממכונית למכונית ולא רוצה להתעסק עם דיבוריות רציניות ויקרות? תודה מראש, אור. מחיפוש קצר על החברה http://www.supertooth.net/EN/corporate.htm, המפעל שלה בפיליפינים והחברה עצמה צרפתית ככה שזה לא זבל סיני נפוץ. ועוד נקודה לחשיבה, באתר הרשמי עצמו היא נמכרת ב 59 יורו שזה כ 260 שח ובאתר מהארץ היא נמכרת בפחות מ 190 שח. האם זה אומר שזה אולי זיוף?

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  19. Started by Demagh,

אמא שלי הפילה את הפלאפון שלה לכיור, עכשיו הוא לא עובד כבר מזמן לא קניתי שומדבר שהוא סמארטפון, אז אני צריך את עצתכם - איזה פלאפון טוב אפשר לקנות לאמא? הכי חשוב שיהיה עמיד ופשוט לשימוש (שימוש = לקבל ולהוציא שיחות, לשלוח הודעה עם מלא שגיאות כתיב), עדיפות למכשיר שאפשר לקנות ביד2 בזול.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by -LosNir-,

http://hwzone.co.il/news/136612 למישהו יש כבר ניסיון עם הטאבלטים Novo7? מחיפוש בגוגל יש די הרבה אנשים שרכשו ומרוצים. בנוסף יש 2 סוגים - Basic ו Advanced. ה Advanced מגיע עם מעבד ARM A8 ומעבד גרפי MALI400, וע"פ המידע עוד לא קיבל 3.2 בכלל. ה Basic הוא המכשיר שמדובר בכתבה, והוא זה שישווק עם ICS בקרוב. אגב, ה Basic כבר נמכר זמן מה עם 3.2 והוא בעצם זהה. אני כבר קניתי אחד ב 140 דולר כולל משלוח

• 24 תגובות
    • 4.2k צפיות
  21. Started by Ovid,

http://www.gadgety.co.il/29385/סוני-אריקסון-משחררת-רומים-עם-גרסת-אנדר/

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by dbx22,

אהלן. יש לי נקסוס אס ועד עכשיו הכול היה בסדר והוא היה מסונכרן לג'ימייל שלי. היום הופיע לי בנוטיפיקיישנס למעלה משולש עם סימן קריאה, שכתוב בו sign in error לכתובת שלי. אני שם סיסמא נכונה וזה לא נכנס. במחשב זה כן נכנס, ואם אני מנסה להכנס לאתר של ג'ימייל בנקסוס זה גם נכנס עם הסיסמא. באפשרויות במכשיר זה מראה שהמכשיר מסונכרן עם גוגל בהכול חוץ מבג'ימייל. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. איזה דיבורית + אוזניות כמוזיקה הכי איכותית לסלולרי העדפה לאוזניות של Sennheiserוהאים אוזניות כאלו יפעלו בכול טלפון סלולרי עים חיבור 3.5 או שצריך התאמה מיוחדת לאוזניות כאלו?ןהאים אוזניות שרשום עליהן שהם מתאימים למשל לאייפון ,יכולים להתאים לסלולרי של נוקיה? אשמח לתשובה ברורה תודה.

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by SeeYouInHell,

אני צריך שמישהו יעזור לי לבצע ROOT למכשיר וכן אני יודע טוב מאוד לרשום את זה בגוגל אבל מכיוון וזאת הפעם הראשונה שאני עושה את זה אני קצת חושש להפוך אותו ללבנה מישהו עם ניסיון וידע יכול לעזור לי בכל דרך שהיא? החל ממדריך מובן ובטוח ועד מה שתחשבו שיתרום?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני רוצה לשמוע שמע מהטלפון כשאני מחובר לדיבורית BT ברכב (תכלס כדי לשמוע את WAZE). השמע עובר בזמן שיחה (כלומר כל השמע, לא רק השיחה מן הסתם) ואני מעוניין שהוא יישמע מהדיבורית כל הזמן. יש לי SGS. למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים