עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. ברשת מדווחים כי נתוני הקלדה והשלמה אוטומטית של משתמשי מקלדת המובייל הפופולרית SwiftKey לא נותרו אישיים, אלא הגיעו באופן בלתי מכוון גם למשתמשים אחרים לכתבה

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  2. צמד מיזמים חדשים לגיוס המונים מחפשים תומכים למטענים ייחודיים אשר יגרמו לשעונים ולסאמרטפונים שלכם לרחף לכתבה

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  3. שילוב בין שבב הביניים העדכני ביותר של קוואלקום לסוללה בקיבולת גדולה עשוי ליצור מוצר מנצח עבור לנובו לכתבה

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  4. Started by kletsman,

https://hwzone.co.il/עד-120-שקלים-שעון-חכם-במחיר-מצחיק/ האם השעון הנ"ל תומך בעברית? זאת אומרת מימין לשמאל או שרואים את העברית הפוך משמאל לימין?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. הפאבלט החדש של סמסונג כולל היקף מכובד של זכרון דינאמי ונפח אחסון מובנה, אך כנראה שיש גירסה מתקדמת ויקרה אפילו יותר בתכנון לכתבה

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  6. דיווחים ברשת על כך שתוכניותיה של היצרנית הסינית לעתיד הקרוב כוללות לכל הפחות שלושה דגמים נוספים לכתבה

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  7. Started by bobbanai jhhi,

http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_note_2-8014.php

8. משתמשת Mi Band 2 מתלוננת על כוויה שגרם לה צמיד הניטור החדש של החברה הסינית, לכאורה לכתבה

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  9. יצרנית אמצעי התצוגה Japan Display מציתה את הדמיון שלנו לכתבה

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  10. סמסונג רומזת כי בעתיד הלא רחוק תוותר לחלוטין על שילוב מסכים שטוחים רגילים בדגמי הסמארטפונים המובילים שלה, ותהפוך את כולם לקמורים וגמישים לכתבה

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  11. דגם ה-Moto הבא של לנובו עשוי להביא חיי סוללה נדיבים ואת כיסויי ה-Moto Mods הייחודיים לקהל יעד רחב הרבה יותר לכתבה

12. זכוכית על חצי מגב הסמארטפון - הברקה או בדיחה לא מצחיקה? לכתבה

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  13. Started by nesberr,

אני שוקל לקנות אייפון SE. זכור לי שכשאייפון 6 יצא, דובר על כך שהוא נוטה להתעקם כשמופעל עליו לחץ בתוך הכיס. חפרתי באינטרנט על הדבר הזה בהקשר של אייפון SE, והמסקנה שלי היא שאמנם המצב טוב יותר מאשר בגרסאות המוקדמות של אייפון6, הוא עדיין לא ממש קשיח. נטען שהגרסאות החדשות של אייפון 6 עמידות יותר מSE. לא הצלחתי למצוא טענות חד משמעיות לגבי סבירות התעקמותו בתוך הכיס הקדמי. מישהו בעל נסיון יכול לשפוך אור על הנושא? האם יש מקום לדאגה לכך שהמכשיר ייפגע בתוך הכיס הקדמי?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  14. אני רואה כל כך הרבה הצעות מחיר לסלולר G5 שהיה זוכה פרסים רבים בתערוכות ועיתונאים בפועל המחיר בישראל יורד ל- 2000 ש"ח שלא לדבר על חבילות מתנות שמציעים לסלולר ושאלתי הרבה פעמים איך זה קורה היום פורסמה כתבה מקיפה נגד הסלולר G5 סוללה גרועה ( התרוקנות מהירה ) מודלים שבורים בקרת איכות גרועה ב- LG לקוחות זועמים בעיות תוכנה לחצני הפעלה שבורים בעיות עם GPS האם בישראל המצב כל כך גרוע של G5 ? http://www.androidauthority.com/lg-g5-poor-battery-life-broken-modules-711165/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מתברר שמגיעים דיווחים רבים מרחבי העולם על ״מוות פתאומי״ של מכשיר ה v10 . כזכור ,כך החלו הפרסומים לגבי ה g4 - רק שלקח לחברת lg מספר חודשים להודות שקיימת תקלה חומרה The LG V10 might have the same bootloop problem as the G4 http://www.androidauthority.com/lg-v10-bootloop-problem-711334/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני צריך לבחור סמארטפון כלשהו מבין החמישייה הבאה: Xiaomi Mi 4c 32GB Xiaomi Redmi 3 Pro 32GB LG K10 K430Y LG Nexus 5X 32GB Samsung Galaxy S5 neo SM-G903F חשוב לי הדברים הרגילים - ביצועים, זמן חיים של הסוללה, איכות המצלמה, איכות המסך וכו'. הבעיה היא שאני לא יודע איך להשוות בין הדברים האלה. מצאתי כמה אתרים עם בנצ'מארקים לסמארטפונים אבל זה שהסמסונג קיבל ציון 8412 במבחן הביצועים שלהם וה-LG K10 קיבל 7120 לא אומר לי הרבה. יש לכם עיצות איך להעריך איזה סמארטפון טוב יותר מהאחרים באיזה היבטים? הם כולם באותה רמת מחיר חוץ מה-K10 שעולה כמה מאות שקלים פחות מהאחרים.

17. עד כמה זה מאובטח? הם הרי שומרים את הפרטים של האשראי אצלהם, לא? ואם יפרצו לשרתים שלהם, עלולים למשוך את המידע הזה, נכון? יש אפשרות לבצע רכישה חד פעמית? זאת אומרת, אחרי הרכישה למחוק את הפרטים של האשראי שלי מגוגל פליי? האם יש קבלה על רכישה כזו או אחרת? זה מתחבר לג'ימייל שלי? יהיה אפשר לראות אחרי זה את הפרטים של האשראי דרך הג'ימייל? אני רוצה לרכוש אפליקציה, אבל אני קצת חושש מזה. תודה.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. אל תצפו למהפכות גדולות ממוצר הדגל הבא של קוואלקום, אבל אנחנו בכל זאת שמחים שהוא קיים לכתבה

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  19. סמסונג מתכננת AMD or Nvidia GPUs במעבדי סלולר מתוצרתה ולזרוק את Qualcomm לתמיד הבחירה עדיין לא נעשתה בין 2 היצרניות . יש לזכור ש- Nvidia לא מייצרת אצלה מעבדים בניגוד ל- AMD כך שאני מאמין שלבסוף AMD תקח את המכרז ל- 2018 http://www.gsmarena.com/samsung_wants_to_use_amd_or_nvidia_gpus_in_its_exynos_chipsets_plans_to_ditch_qualcomm_for_good_in_2-news-20441.php

20. לא מפחדים ממכשיר חכם שדורש שתי ידיים על מנת לתפעל אותו? אחד מהטובים והמשתלמים בקטגוריה מוצע כעת במחיר נאה לכתבה

21. המחירים של חברת iLife עבור מוצרי הרובוטיקה ממשיכים להפתיע אותנו לכתבה

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  22. Started by Chronic,

שלום לכולם! אני מחפש משקפי מציאות מדומה ברמה ומחיר סבירים+ (לא יותר מ 1500 שח), לשימוש במשחקי מחשב וצפייה בסרטים. מה שבעצם אני מחפש זה משקפיים שמתחברים למחשב בלבד, לא האלו ששמים את מכשיר הטלפון בתוכם.. מה שאני שואל, זה האם יש דרישות כלשהם לכרטיס מסך או נתוני מחשב? כרטיס המסך שלי כבר בן 5 שנים ולא בדיוק המילה האחרונה מבחינה טכנולוגית.. אשמח להמלצות מגולשים שרכשו וניסו את המשקפיים.. בתודה מראש

23. תלאותיו של הפאבלט המפורסם מכולם ממשיכות לכתבה

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  24. באמאזון גרמניה החליטו לציין את ההשקה של מכשירי ה-iPhone נטולי מחבר האודיו המסורתי עם מבצעים מעניינים על מגוון רחב של אוזניות לכתבה

• 2 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים