עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Tapeworm,

שלום, ברשותי נגן iRiver Clix gen2. רציתי לדעת באילו פורמטים של סרטים הוא תומך, וכמו כן, באמצעות איזו תוכנה אוכל להמיר סרטים מכל פורמט לפורמטים הנתמכים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  2. סמארטפון הגיימינג החדש של שיאומי הוצג רשמית - ומצליח להרשים וגם להפתיע אותנו בכל זאת לכתבה

3. אהלן מחפש טאבלט לטיול בדרום אמריקה, כרגע אני בקנדה אז יש לי אפשרות לקנות את זה מקומי. דרישות: יפה, נאה, סרטים, מוזיקה, WIFI ועדיפות לNFC וכרטיס הרחבה. אז מבדיקה בbest buy המתחרים הם האייפד מיני, סמסונג טאב 3 והנקסוס 7 החדש. הנקסוס בגרסה החדשה עולה 240 דולר והישן 200. תקציב עד 250 דולר עם אפשרות לחריגה קלה במידה משתלם. בעיקר אשמח לשמוע נסיון עם הטאבלטים שלכם, והמלצות. יצא לי להשתמש בשלושתם והאייפד מיני הכי יפה אבל הנקסוס נראה לי הכי משתלם all around. מה דעתכם מבחינת התקציב? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by dddddd,

אז ככה אני מלבט כי אני רוצה לקנות השבוע נגן ויש לי התלבטות קשה בין ה-iAudio i7 לבין ה-CREATIVE ZEN V PLUS הדבר שהכי חשוב לי זה האיכות סאונד אז רציתי לדעת איזה יותר איכותי אני מדגיש לא סאונד חזק יותר אלה איכותי יותר ועם יש נגן עם סאונד עוד יותר איכותי מאלה אז תרשמו כי בגדול יש לי תקציב של 1200 שקל לנגן והאוזניות שיש לי זה סנייזהר PX100

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  5. מכשיר תקציבי עם ביצועים של מכשיר דגל? נראה כי הדבר עומד להפוך למציאות תודות לחברת שיאומי לכתבה

6. Started by ביצה,

אהלן חבר'ה היום בטעות נשפך כוס מיץ על הנקסוס שלי מיד הצלתי אותו וחשבתי שהכל בסדר אבל מאז הטראק בול עושה אור אדום בלי הפסקה מחיפוש קצר בגוגל האור מודיע על מים במכשיר הוצאתי הכל את הסוללה הכרטיס סים והזיכרון נתתי לו זמן להתייבש ייבשתי עם מגבת צימרונים בחריצים מה לא עשיתי- אני מחזיר את הסוללה והבעיה ממשיכה. למשהו יש עצות איך לייבש לגמרי את כל המים? תודה! עריכה: יש לציין שהכל עובד, פרט לזה שהוא קצת משתגע- דבר שהוא לא נוהג לעשות הוצאתי בינתיים את הסוללה ליתר ביטחון

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ztakram,

Asus Google Nexus 7 2012 Asus MeMO PAD HD 7 16GB ME173X המחיר והמפרט של שניהם דומה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הסמארטפון העתידני החדש כולל מסך גמיש, אך לא מתקפל - ותג מחיר בלתי שפוי לכתבה

9. Started by shibie,

אהלן חברה, אני רוצה לקנות את הנגן.. ורציתי לשאול אם שווה לחכות..?... אם תיהיה ירידת מחירים? תודה..

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  10. Started by nati086,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות טאבלט עכשיו אני לא יודע מה ייתן לי תענוג גדול יותר אייפד או נקסוס 7 אני מדבר מבחינת מערכת הפעלה והיצע אפליקציות? ורציתי לדעת מה ההבדל בין אייפד 4 לבין אייפד מיני 2 חוץ מגודל המסך?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. הי, ושוב שלום לכולם. בימים האחרונים התחילה לעלות לי פרסומת באנדרואיד (HTC ONE SENSE 5.5). היא עולה כל איזה שעה, לכל מסך שאני נמצא באותו רגע, חייגן, אינטרנט.. לפני היעוץ שלכם, רק אעדכן שכבר עשיתי כל מה שיכולתי לחשוב עליו: CLEAN MASTER, SD MAID, AVG, עברתי על כל האפליקציות, מחקתי את כל האחרונות שהתקנתי, עברתי על כל אפליקציה פעילה שמסתתרת ומחקתי אותה. לא עוזר כלום, וזה החלון שעולה לי כל הזמן (פרסומות משתנות כמובן): בקיצור, אם יש עוד משהו שאני אמור לעשות כדי לגלות מאיפה מגיעה הזוועה הזאת, אודה לכם אם תגידו לי. תודה.

12. שאלה בכותרת.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by parker8,

אני נוסע בקרוב לחו"ל, ואם יכולתי ל"חסוך" בסחיבת מכשיר נוסף- גם פלאפון, גם MP3 וגם מצלמה זה יותר מידי... אני נוסע לבד פשוט. האיכות של ה-MP3 בפלאפונים היא לא משהו לכן על דבר כזה אני לא בונה... ו-MP3 בנפרד אני קונה בקרוב... עכשיו רציתי לשאול, האם קיים פלאפון שמצלם באיכות של מצלמה קומפקטית? (נגיד ברמת מחיר של 600-1000 ש"ח) אני לא מחפש פלאפון יקר מאוד... נגיד שהתקציב הוא עד 2000 ש"ח... משהו כזה (אין לי משהו מוגדר אבל עדיין) תודה לעוזרים מראש

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Ghtm,

היי אני צריך נגן נייד עד 1500 שקלים. חיפשתי הודעות ישנות ולא ממש מצאתי. הדרישות שלי הן שיהיה בעל נפח כמה שיותר גדול, פיזית כמה שיותר קטן (אני מעדיף מאוד משהו שאפשר להסתובב איתו בכיס) ותומך ב-FLAC (רצוי מאוד אבל לא חובה). כמובן איכות סאונד כמה שיותר גבוהה. עד כמה שאני יודע ה-ZVM הוא האופציה הכי טובה, אבל הוא קצת גדול מדי. הייתי מעדיף אחד יותר קטן. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום לכם, אני מעוניין להזמין את המכשיר moto e ואני אשמח לעזרה. לנסות לרמות את המכס או לחתוך פינות פה ושם זו לא בדיוק אופציה. אם יהיה צורך להתעסק עם המכשיר זו לא בעיה (למשל להחליף רום כי הוא הגיע עם רום מובנה של איזו חברה מחו"ל או כל דבר בסגנון) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. המותג של הענקית הסינית שמיועד לניסויים טכנולוגיים נועזים חוזר לחיים לאחר הפוגה של שנתיים וחצי - עם גוף קרמי וטעינה של עד 80 אחוזים בתוך עשר דקותלכתבה

17. Started by darkquest,

שלום וצהריים טובים. קודם כל נפרט על הנגן הרצוי א. שישמעו בו בצורה איכותית ב. שלא יהיה גדול ומגושם מדיי כי גם מראה קצת חשוב לי ג. אם יש נגן מעל 30 ג'יגה שיתאים לי אז זה יהיה טוב כי אז אני יעלה את כל המוזיקה שלי על הנגן אם אי אפשר למצוא נגן מתאים לדרישות אז גם מעל 15 ג'יגה זה יהיה טוב כי אז אני אמיין את המוזיקה שאני באמת שומע ד. חשוב לי גם שיהיה נוח לראות בו סרטים ה. לא חשוב לי אם הוא יתמוך עברית או לא עכשיו בקשר לאוזניות יש לי את ה shure e2g בבית שקיבלתי עם הנגן של מיזוהו אבל אני כל הזמן קורא עליהם דברים רעים מישהו יכול להסביר לי מה הקטע של שמאל וימין ואיך אני יכול לזהות אם שלי גם הפוכות? והאם הם מספקות? אני לא אודיופיל אני רק רוצה שישמעו טוב... אם לפי דעתכם האוזניות מספקו…

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  18. אני ממש רוצה לעדכן לגירסה 400 אבל הNokia Software Updater לא מאפשר לי :[ מה אפשר לעשות??!!?!?!

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  19. היי, קניתי מכשיר Nokia 6120c (דור 3.5) של סלקום ואני מחפש דרך להתחבר עם מחשב דרכו לאינטרנט (אני מכיר דרך לעשות את זה עם אורנג'). מישהו מכיר דרך כזה?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  20. Started by avikoen2,

שלום יש לי נוקיה 6280 השאלה שלי עם יש איזה כבל שפותח את זה ל sim free חיפשתי תוכנות ואין עדין תוכנות שפותחים את הפלאפון תודה מראש

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  21. כמו לנובו-מוטורולה, גם שיאומי מציגה מתחרה ישיר שאפתני עבור הענקית הקוריאנית בתור תגובת נגד זריזהלכתבה

22. Started by R0112,

אני מתלבט איזה מכשיר יותר טוב, נוקיה 5800 או 5630 ההבדלים ביניהם קטנים מאוד, ההבדל המשמעותי היחיד הוא מסך המגע... אחת מהסקירות שמצאתי: http://www.phonegg.com/compare/24/Nokia-5630-vs-Nokia-5800.html אפשר לעשות השוואה גם כאן: http://www.nokia.co.il/find-products/phone-comparison 5800 מכשיר רגיש או עמיד כמו ה5630?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. טכנולוגיית התצוגה המתקדמת ממשיכה במהלכי ההשתלטות שלה על עולם המחשבים, ואינה פוסחת גם על הסדרה הדקה, הקלילה והפופולרית של החברה הקוריאניתלכתבה

24. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם. השאלה בכותרת. היה לי עברית בפלאפון אבל עדכנתי תוכנה ועכשיו אין לי עברית איך אני יכול להתקין עברית שוב?

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  25. Started by Avi952,

הייתי רוצה לדעת איך מגבים הודעות (SMS/MMS/Viber/Whatsapp) ושמירות משחקים (Candy Crush למשל) ואיך משחזרים אותם לאחר התקנת הרום. אני נמצא על הרום סטוק של סמסונג 4.3 ורוצה לעבור ל-CM11 בתודה מראש

• 27 תגובות
    • 5.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.