עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Yakim Peled,

אם להודות על האמת, מתחיל להמאס לי מכל המטענים החשמליים ואני רוצה לעבור למטען סולארי. הקטע הוא שאני רוצה שהוא יוכל להטעין גם סוללות D. בחיפוש ברשת עלה המטען הזה שבאופן עקרוני נראה מושלם לצרכי. למישהו יש ניסיון איתו או עם מטענים סולאריים אחרים? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  2. Started by Judas Iscariot,

ברשותי נוקיה E71, וכמו רוב הטלפונים המודרניים(יחסית) כמעט בלתי אפשרי לראות את המסך שלו באור שמש. יש משהו שאפשר לעשות בנוגע לעניין? לקנות "מגן מסך" anti glare למשל יכול לעזור? זה ממש ממש לא נוח, ובטח במדינתנו הקטנה ושטופת השמש 90% מהזמן...

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום!אני מחפש מתאם מ-micro USB לHDMI+OTG, משהו שדומה למוצר הבא:http://www.aliexpress.com/item/2016-New ... 80a3611a11חיפשתי בגוגל וזאפ ולא מצאתי משהו דומה בחנות בארץ (אבל אני מניח שיש)תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין לשים מכשיר GPS באוטו על מ אתם ממליצים סביר להניך שזה יהיה השימוש היחיד שלי במכשיר. איפלו יש שניה הולךץ האם חלה עלי איזשהו תשלום על השימוש במכשיר?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. היי, אתמול בלילה קיבלתי עידכון (מסיבה מסויימת הוא תקף רק עד היום בלילה, כלומר ל 24 שעות). אני קצת חושש להתקין אותו כי שמעתי על כל מיני בעיות החל מבעיות עם עיברית (הממשק שלי בכלל באנגלית, זה משנה משהוא?) עד התחממות יתר ועד למצב הטלפון בכלל לא נדלק. האם יש כאן מישהוא שעידכן כבר ויכול להגיד האם יש לו בעיות? תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  6. היי חברים, אני נציג של חבר ישראלית צעירה שמייצרת גאדג'טים מופעלים באמצעות הקול (נורה חכמה, מוחות ביתיים ועוד), לא מזמן סיימנו לפתח נורה שמופעלת באמצעות הקול ואנחנו מחפשים בודקים שיקבלו את המוצר לשבועיים הביתה ויגישו דו"ח קצר ופשוט בסיומו. כמובן שהם יהיו הראשונים לקבל את המוצר שהוא יסיים את שלב הייצור (3-4 חודשים מעכשיו). מי שמעוניין לבדוק, יכול לשלוח לי מייל ל- lightgeniebulb@gmail.com המון תודה ומחכה לשמוע מכם, אורי

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. אפל שיגרה ללקוחותיה עדכון ראשון למערכת ה-iOS בכדי לתקן באגים, בכך יצרה עוד באגים ומספר ניכר של מכשירים תקולים - גרסה 8.0.2 תתקן זאת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%aa%d7%95%d7%9c%d7%a2%d7%aa-%d7%91%d7%aa%d7%a4%d7%95%d7%97-%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%90%d7%94-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%9c-ios/

8. Started by SilentBob,

הסמארטפון הראשון מבית מיקרוסופט שמנותק לחלוטין מנוקיה מתיימר להיות עממי בצורה בלתי רגילה מצד אחד, ולספר חוויית שימוש עם אפס פשרות מצד שני לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%94-535-%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%a8-%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%90%d7%91%d7%9c-%d7%a2%d7%95%d7%a9%d7%94-%d7%94%d7%9b%d7%9c/

9. Started by Alex89,

אני צריך אתר להורדת אייקונים בשביל התפריט הראשי של הפל' דגם: נוקיה 5610 מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  10. Started by avihai007,

שלום, ברשותי מכשיר Archos 705 שנפל על הרצפה וכרגע כשהמכשיר נדלק רואים על חצי מסך פסים וחצי מסך נשאר לבן. לקחתי את המכשיר ל-PDA STORE ונאמר לי שם שאין להם חלקים למכשיר כזה, ולכן אפילו לא לקחו אותו לבדיקה. התקשרתי ל"הבולשת" שהיו יבואני ארכוס בעבר, נאמר לי על ידם שכרגע יבואן ארכוס הם באג וניתן לתקן אותו שם, התקשרתי לבאג והם אומרים שהם לא מתקנים מכשיר שלא נקנה אצלם וחייבים להציג קבלת קנייה. מישהו מכיר\יודע על מעבדה שניתן לתקן בא את המכשיר הנ"ל. עדיף באזור ירושלים אולם גם באיזור ת"א ואפילו בדרום זה יהיה בסדר. תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. חבר מקבל את המכשיר בספטמבר כחלק מהעבודה (המכרז שצה"ל עשה וסלקום זכתה בו), הוא רוצה מידע על הסמרטפון הזה. חיפשתי בגוגל, אבל לא מצאתי יותר מידי. השאלות העיקריות הן: 1. מה מערכת ההפעלה (איזו גרסת אנדרואיד) והאם ניתן לשדרג לחדשה יותר? 2. מה המפרט התכני (החומרה)? 3. האם הוא יכול להריץ WAZE? אם למישהו יש ניסיון איתו והוא רוצה לשתף, זה יעזור מאוד. כל תגובה תתקבל בברכה...

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. היי, אני מתכנן לקנות היום פלאפון חדש.. בעיקרון הלכתי לסלקום ורציתי ללכת על משהו זול אז הראו לי את הסמסונג E250 (ד"א.. מה אתם אומרים עליו???) שהוא עולה 900 שקל אצלהם.. אבל אז חבר אמר לי שעדיף לקנות מחנות פרטית שזה יותר זול וראיתי את ה-K800i ב-1000 אז אני רוצה אותו... אבל יש לי שאלה.. אם אני קונה פלאפון מחנות פרטית.. אז מה עושים בעצם? הולכים לסלקום ומה אני אומר להם לעשות? ועוד משהו.. איזה פלאפונים הכי מתאים לי מהבחינות הבאות עד תקציב של 1000 שקל גג... זמן סוללה גדול,מצלמה טובה,MP3,לא עבה,תפריט נוח,רמקול חזק ואיכותי עם צליל טוב,מקשים נוחים וכו'... נ.נ מה אתם אומרים על החנות הזאת? http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c208/3854.php תודה ועדיף תשובות מהירות כי כמו שאמרתי אני רוצה…

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  13. היתכן? Mediatek תעקוף את Qualcomm בכל הנוגע לטכנולוגיות טעינה מהירה לסוללות? מפתחת השבבים הטאיוואנית הציגה את Express Pump 3.0, אשר עושה שימוש בזרם טעינה גבוה במיוחד של כ-5 אמפר ומעלה ובטכניקת ה-Power Delivery שקיימת ב-USB 3.1 בכדי לטעון סוללות של מכשירים חכמים בזמני שיא - 20 דקות לטעינה של עד 70 אחוזים מהקיבולת הממוצעת. היכולת הזו נשמעת ככזו שטובה אפילו יותר מטכנולוגיית ה-Quick Charge 3.0 של המתחרה הגדולה Qualcomm, והיא מיועדת להגיע לשוק במהלך שלושת החודשים הבאים בשבבי ה-Helio P20 החדשים והחסכוניים עבור שוק הביניים. אחרי זה, יישאר לנו רק להמתין ל-Oppo, והטכנולוגיה שלה שמבטיחה לטעון סוללה בצורה מלאה בתוך רבע שעה בלבד. https://goo.gl/q5Bqge

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  14. Started by doreiny,

שלום לכולם נתקפתי חשק עז להביא מכשיר gps לרכב ושיהיה בו wifi כדי שיהיה אינטרנט נייד וזמין התקציב הוא 2500 שח ,חשבתי בהתחלה על mio p550 והבנתי שיש לו בעיה חמורה ב gps אז חשבתי על ASUS MyPal A636 יש עוד משהו טוב בתקציב?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Zivziv,

קודם כל שלום לכולם אני זיו ואני חדש פה... ;D רציתי לדעת בנוגע לנגן שלי שכדי להבין איזה נגן יש לי פשוט תעיפו מבט חטוף לכותרת.. האם יש משחקים לנגן הזה? ואם כן מאיפה אני יכול להשיג אותם? עוד דבר שרציתי לדעת בנוגע לנגן זה : האם שווה/כדאי לי לקנות שלט לנגן? אם לא לפרט למה! אני שואל את השאלה למי שיש את השלט והנגן (מן הסתם ) או סתם למי שמבין בזה.. מחכה לתשובות. זיו.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. חברה בשם Hap2U מעוניינת להפוך את המסכים במכשירים החכמים למתקדמים ומועילים עוד יותר, עם תוספת מימד חדש אשר יפעיל את חוש המישוש שלנו לכתבה

17. תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  18. יש לי יום שלם להעביר כאן ואין לי מה לעשות (השעה עכשיו שש בבוקר והטיסה שלי יוצאת מחר בשש בבוקר) מישהו מכיר חנויות כאן? בכל הקניונים הגדולים המחירים מערביים לחלוטין (לפעמים אפילו יותר כי הם יודעים שהקונים זה רק תיירים) אני מחפש מחשב נייד קטן (משהו בסגנון הeee של אסוס רק עם מסך גדול יותר)שישמש למיילים + גלישה ברשת + סרטים (רצוי יציאת טלויזיה למרות שלא מצאתי מחשב כזה קטן עם יציאה כזו) ופלאפון מעניין(iphone או משהו בסגנן) אם אפשר תציינו מחירים בארץ כדי שאני אוכל להשוות תודה

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  19. Started by payback,

היי היום הייתי אצל החברות הסלולאריות...בלבלו אותי עם הקומבינות שלהם. החזרים במידה וככה ככה.. בקיצור היום אני משלם 150 ש"ח עבור 500 דקות 500 SMS עם מכשיר מאוד ישן. לעניות דעתי זה הרבה כסף. לא הצלחתי להבין את חוק ניתוק הזיקה לחלוטין. אני רוצה להביא מכשיר... ולא לשלם להם כל חודש סכום מסוים.. ואם צריך להביא מחול... לגבי החוק ניתוק זיקה, האם זה הגיוני שיש אצלהם "מדרגות" עבור החזרים מחנות פרטית....?? מה עליי לעשות באופן כללי.. רוצה אייפון/גלקסי ולשלם עבור כמה שאני מדבר..בתעריפים הגיוניים.. או שזה מוגזם וכבד על החברות בארצנו...??? מה אתם אומרים? להביא מחול או דרך החברות בארץ עם ההחזרים?? מה כדאי מבחינה כלכלית נטו.. תעזרו לי בבקשה.. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  20. Started by l_messi,

תקציב: 150 -250. מקור רכישה: מקום אמין וטוב באזור תל אביב מכשיר: גלאקסי 5. דברים חשובים: שיהיה מגן טוב איכותי לא מגושם מידי ושיגן טוב מפני נפילות וכו' ומגן זכוכית במידה וצריך איזה מומלץ

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. בוקר טוב, בקרוב אנחנו טסים לאירופה ואני מחפש אפליקצייה חינמית לניווט ג'יפיאס בכבישים באירופה. כמובן שהייתי רוצה שזה יהיה בחינם ויעבוד ללא צורך בחבילת אינטרנט אלא בעזרת מקלט ג'יפיאס בלבד. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by carmy,

היי, גילו לאבא שלי דמנציה/שיטיון (אלצהיימר) והוא קיבל המלצה לשחק במשחקי חשיבה, זיכרון ואולי גם קצת כאלו שדורשים מהירות תגובה (לא מהיר מידי). בנוסף הוא גם לא רואה הכי טוב אז הדברים צריכים להיות גדולים דיו. אני מתלבט בין מסך 8" למסך 10", כי אני רוצה מסך גדול מספיק ומצד שני שלא יהיה לו כבד מידי. ראיתי כאלו שממליצים על (IPad (IOS וכאלו שעל מכשיר מבוסס אנדרואיד... אני אישית מעדיף אנדרואיד אבל זה לא מחייב. מכשיר שיחזיק מספיק זמן עבודה זה יתרון. אין מגבלת תקציב אבל מן הסתם אני מעדיף להוציא את המינימום. עדיפות לרכישה בארץ. אין צורך בתמיכה בסלולר. תודה מראש על העזרה!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. אהלן חבר'ה קניתי היום מכשיר Sansa Clip. הבעייעה היא שכשאני מחבר אותו למערכת שלי ומגביר ת'מערכת עד הסוף וגם במכשיר מגביר עד הסוף, פשוט שומעים חלש! אם אני מחבר דיסקמן (ישן) למערכת יש עוצמה ושומעים חזק. כשאני מחבר אוזניות ל SANSA CLIP גם עושה רושם שהוא מנגן חזק (יחסית). האם הגיוני שהוא לא עוצמתי מספיק כדי שאני אשמע חזק אלא רק ממש בינוני? מה עושים?!.... תודה. עריכה: הסתדרתי , קצת שיחקתי בהגדרות יש שם אופציה בווליום "נורמאל" או "היי (גבוה)" כנראה למצב של חיסכון בבטרייה, אחרי שהעברתי להיי זה כבר היה יותר טוב ואחרי ששיחקתי באקולייזר זה כבר להיט. תודה ערב נעים.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. במידה ויש לי E72 שמחובר לאינטרנט, ומחשב/לפטופ שלא מחובר, האם יש אפשרות לחבר בין השניים, ולהפוך את הסלולארי לשער לאינטרנט, ובכך לגלוש במחשב ? במידה וכן, כיצד ? תודה

25. Started by golla,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מכשיר סלולר של Samsung לא משהו יקר מידי, גג עד אלף שקל. המכשיר הוא לאבא שלי אז חשוב לי שהמסך יהיה גדול, בשביל תוכנות הניווט, אם יש עוד משהו שאתם ממליצים שחשוב אז אני אשמח לשמוע הצעות על איזה מכשיר כדאי לי ללכת. תודה.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.