גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום, מתלבט על דגם נגן ראשון לילד בן 10 , האם SANDISK SPORT או JAM - מתאימים? מה מתאים מבינהם? האם אולי לרכוש את ה-SANDISK PLUS - שעדיין נמכר פה ושם אך סביר שמייצור ישן? או לכוון דוקא למכגירים מתקדמים ויקרים יותר- מה מומלץ? התקציב עד 500 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמת דרך עם איכות צילום טובה אבל שתהיה במחיר סביר. אין לי בעיה להזמין אותה מחו"ל גם. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז קיבלתי את האנדרואיד הראשון שלי, מדובר בDOOGEE X5 PRO שנראה בינתיים ממש סבבה. בתור משתמש אייפון 4 ותיק, נורא מפריע לי כל הבלאגן באנדרואיד. הכל צועק לי. אני עם גרסה 5.1.1, נראה לי זה לוליפופ. הטלפון הגיע עם גרסה ממש נקיה, יאמר לזכותם. הפרסומות בכל האפליקציות זה זוועה! בחיים לא היה לי משהו דומה באייפון. החייגן די מגעיל, וגם המערכת SMS. הכל כל כך לא מסודר, לא אסתטי, לא לעניין. ניסיתי לקסם דברים ולהתקין חייגנים אחרים, מערכות SMSים אחרים וכו' וכו', לא מצאתי משהו שנותן לי שקט נפשי עדיין... אני חושב שאצטרך להחליף את כל הרום הזה. העניין הוא שאני בקושי יודע מה זה רום. הבנתי שיש רום של IOS לאנדרואיד, אבל הלאנצ'רים שהורדתי ע…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב - 1000 ש"ח ומעטה. חשוב שיהיה נוח לשימוש. כדאי שיהיה מצלמה טובה/סבירה ומעלה. המטרה העיקרית שהיא תוכל לעשות שיחות וידאו בסקייפ ולגלוש באינטרנט. עדיף שיהיה נוח לשימוש. היא מאוד מתקשה מטבע הגיל שלה. חשוב עמידות כי יש לה נטייה להפיל את המכשירים שלה ולבשל איתם.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מאמין שרוב המידע נמצא בדיון על ה S7/G5 אבל זה 50 עמודים אז קצת קשה לעקוב. הבנתי שהגלקסי S7 יכול להגיע עם שני מעבדים ושבארץ מוכרים רק אחד מהם (זה שעובד יותר חלק ביום יום ולכאורה פחות חזק במשחקים - לי זה מצוין). הבנתי גם שיש הבדלים בין מה שמקבלים בבאנדל - כן VR, לא VR וכו'. בחינת מחירים ראיתי שהמחיר הרשמי ליבואן ואחריות רשמיים הוא סביר ואין מה לחפש משהו אחר. מישהו יכול לעשות קצת סדר?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים. הנקסוס 6 שלי פגש את מותו בטרם עת. מחפש מכשיר חלופי (כולל היכן הכי משתלם לרכוש) במחיר של כ 300-400 דולר. כרגע אני מתלבט בין ONEPLUS Two ל LG G4. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני אשמח לקבל את העזרה והעצות של הפורום בנושא בחירת טלפון חדש לשנים הקרובות. נכון להיום יש לי נקסוס 5 שעושה עבודה לא רעה אבל מתחיל להראות סימני התעייפות, ובעיקר סובל ממצלמה גרועה וסוללה חלשה. לאור יציאת מכשירים חדשים בזמן האחרון קבלתי את הרושם שזה כנראה הזמן לקפוץ קדימה למכשיר עדכני. הדרישות המינימליות - מכשיר חזק, עם סוללה מספקת ומצלמה טובה. אני מעדיף מאוד גם מכשיר קטן באופן יחסי (G5 נראה קצת גדול לפי מפרט יבש) יתרונות - מכשיר שמאפשר פריצה או החלפת רומים וקל לפיתוח מחיר (איך לא) טעינה אלחוטית (יתרון בלבד, אבל לא חובה) גודל - שוב מהווה יתרון בולט עבורי ולכן צויין גם בדרישות אני מתלבט מאוד אם mi5 החדש ש…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רואה מלא פלאפונים שכל פלאפון יש לו סוג אחר של מעבד ניהיה כבר מסחרה מהעניין הזה. איך אני יודע מה נחשב מעבד טוב ומה פחות טוב?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עומד להזמין SGS7 ואני רוצה לרכוש על הדרך מגן מסך וקייס שלא יהפוך את המכשיר לטנק. אני אשמח להמלצה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה מכשיר עדיף? ראיתי שלהזמין את Mi5 מחו"ל יצא בערך אותו מחיר של S6 חדש בארץ, אפילו קצת זול יותר. ראיתי גם מכשירי S6 יד2 שהם חדשים בקופסה שהם זולים יותר. מה דעתכם? איזה מהם עדיף ומה כדאי לעשות? יד2 זו אופציה?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_343663.html?utm_source=mail_api&utm_medium=mail&utm_campaign=regular.0419&email=b2t8emVldnM4NkBnbWFpbC5jb218NjIxNQ==
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני יורד לפנג'ויה בקרוב ואמרתי שעל הדרך אני יקנה מכשיר חדש ובזאפ יש רק חנויות מאזור המרכז ולכן זה לא עוזר לי... חוץ מksp אילת אני לא מכיר עוד חנות אז אני שואל פה... אז במקום לעבור חנות חנות ולברור מחירים/אחריות אני שואל פה... תודה רבה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
http://he.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Mi5-M5-Prime-5-15-Snapdragon-820-Quad-Core-4G-FDD-LTE-Cell-Phone/32612416559.html?isOrigTitle=true המחיר לדגם ה-64 ג'יגה עם מתאם usb type c הוא 199 דולר ויש קופון הנחה של 2 דולר נוספים. סה"ך המחיר הוא 197 דולר עם משלוח. זה כנראה טעות כי המחיר לדגם ה-64 הבסיסי ללא המתאם הוא 493 דולר אני הזמנתי בתקווה שזה לא יבוטל כי למוכר הזה יש rep מצויין. מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי מישהו הצליח לשתף אינטרנט דרך USB של המחשב הנייח אל הטאבלט? ניסיתי לעבוד עם המדריכים שיש ברשת אבל זה לא מזהה אותו בכלל.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ביורוקום עולה 3490 בגו מוביל עולה 2750 השאלה היא אם עדיף אחריות ומטען (שמותאם למתח בישראל) של יבואן רשמי . הפרש של מעל 700 שקל. *כבר הזמנתי מגו-מוביל אבל עדיין לא קיבלתי את הטלפון, אם יבקשו (לא בטוח) דמי ביטול עסקה אז זה עוד 100 שקלים.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב: אשמח לתשובה מהירה בנושא, קישור למוצר: לחץ כאן האם הנייד הנ"ל תומך בהוט מובייל, אם לא באיזה מכשירים הוא תומך? תודה מראש אביחי. נ.ב. אשמח להסבר בקצרה על תדרים.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום!אני מחפש מתאם מ-micro USB לHDMI+OTG, משהו שדומה למוצר הבא:http://www.aliexpress.com/item/2016-New ... 80a3611a11חיפשתי בגוגל וזאפ ולא מצאתי משהו דומה בחנות בארץ (אבל אני מניח שיש)תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היתכן? Mediatek תעקוף את Qualcomm בכל הנוגע לטכנולוגיות טעינה מהירה לסוללות? מפתחת השבבים הטאיוואנית הציגה את Express Pump 3.0, אשר עושה שימוש בזרם טעינה גבוה במיוחד של כ-5 אמפר ומעלה ובטכניקת ה-Power Delivery שקיימת ב-USB 3.1 בכדי לטעון סוללות של מכשירים חכמים בזמני שיא - 20 דקות לטעינה של עד 70 אחוזים מהקיבולת הממוצעת. היכולת הזו נשמעת ככזו שטובה אפילו יותר מטכנולוגיית ה-Quick Charge 3.0 של המתחרה הגדולה Qualcomm, והיא מיועדת להגיע לשוק במהלך שלושת החודשים הבאים בשבבי ה-Helio P20 החדשים והחסכוניים עבור שוק הביניים. אחרי זה, יישאר לנו רק להמתין ל-Oppo, והטכנולוגיה שלה שמבטיחה לטעון סוללה בצורה מלאה בתוך רבע שעה בלבד. https://goo.gl/q5Bqge
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות m3s של מייזו זה יעבוד בארץ ? עם עיברית? אני יכול לקנות עם שילוח מהיר? אצטרך לשלם מכס? מאיפה אני יכול לקנות מישהו מבין בזה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את הגלאקסי 7 מאמזון. מצאתי את זה: https://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-Factory-Unlocked-Phone/dp/B01CJU9126/ref=sr_1_1?s=wireless&ie=UTF8&qid=1467377366&sr=1-1&keywords=samsung+galaxy+s7 האם יש בעיות עם הדגם הזה בארץ? (רשתות וכדומה), והאם זה הדגם שנמכר בארץ עם המעבד Exynos 8890 Octa ? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר? ראה ביקורת בעברית? לא בעברית? האם הטלפון בנוי איכותי כמו מכשירים "מערביים" או מרגיש זבל סיני? האם יש באגים? איך איכות השמע בשיחות? GPS?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה לקנות שיר מסויים(עולה דולר) כדי שאוכל לשים אותו על הפלאפון שלי בתור RING TONE. אבל נראה שAMAZON וGOOGLE "מתעקשות" שלא תהיה לי אפשרות לקנות את השיר הזה... החנות שירים של GOOGLE לא זמינה בישראל, ובAMAZON פשוט יש בעיה לבצע את התשלום... ניסיתי כל מיני דרכים אבל כלום לא עבד... הצלחתי להוסיף כסף לכרטיס GIFT CARD של אמאזון אבל עדיין לא הצלחתי לבצע רכישה. אז לא סגור אם הבעיה בכרטיס אשראי שלי או אצל אמאזון. לא מזמן קניתי מוצר פיסי מאמזון אבל אף פעם לא קניתי שיר מאמזון... איך אפשר לקנות שיר ולשים על הפלאפון המזורגג הזה?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני מחפש סמארטפון סיני מתחת למחיר של 75$, גודל מסך 5 אינצ' או יותר אני לא חושב שזה יהיה סמארטפון ממש חזק, אך אני מחפש את המשתלם ביותר בטווח המחירים הזה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-