עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. http://androidcommunity.com/asus-eee-pad-7-inch-tablet-official-quad-core-and-ics-for-only-249-20120109/ מסך ברזולוציה 1280X800 (ככל הנראה IPS), מעבד מרובע ליבות ותג מחיר שובר שוק.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני צריך לבחור לאבא שלי סמארטפון למתחילים. הוא בן 75 והיה עם נוקיה 9210 בשנים האחרונות... אני אמנם חסיד גדול של אנדרואיד, אבל יש לי תחושה שאייפון הוא יותר ידידותי למשתמש הפשוט. האם התחושה הזאת מוצדקת?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by maormark,

שלום חברים יש לי אופציה להביא אייפון 4S מספרד ברצלונה, במחיר של 1800 שח בערך המכשיר 4S הזה הוא לא SIM FREE אבל שווה לקנות? יש פריצה? יש מישהו מקצועי שפורץ את זה לסים פרי ואפשר לשלם לו? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by pAnAhI,

אתמול ניסיתי להתקין את הגרסת ניחומים שפורסמה עליה כתבה כאן באתר.. בזמן ההתקנה קיבלתי פייל שלאחריו כלום לא קרה.. בלאת סגרתי את האודין, ניתקתי את הכבל יואסבי הוצאתי את הסוללה והחזרתי חזרה. כשעמדתי להדליק קיבלתי על המסך ציור קטן של טלפון עם נקודות מקווקות למחשב וסימן קריאה בתוך משולש ביניהם אך בכל זאת הצלחתי להיכנס לDOWNLOAD MODE שוב. לאחר שניסיתי את הפעולה בשנית קרתה שגיאה שוב אך הפעם אחרי הוצאה של הסוללה הטלפון לא נדלק יותר ולא הראה סימני חיים... יש משהו לעשות איתו? דרך להצילו? ובנוסף יש לי אחריות של סלקום, יש דרך לדעת כי הנזק נגרם ע"י התקנה של רום שלא של המפעילה?

• 22 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. אח שלי קנה היום את הפלאפון Sony-Ericsson Z780I. הטלפון עבד טוב בחנות, הייתה קליטה. אך לאחר שהגיע הביתה נכתב במסך הטלפון "אין כיסוי רשת" או "שיחות חירום בלבד". גם ניראה לו שהטלפון עבר תיקון מאחר שאחרי שהוציא את המכסה האחורי נראתה מדבקה קרועה ב-מקום שהבורג של הטלפון שהה. עכשיו התקשרנו למוכר והוא אמר שצריך פשוט להיכנס להגדרות ומשמה צריך לעשות חיפוש רשת ואז לבחור ברשת המתאימה. עשינו את זה אבל עדיין אותה בעיה. אנחנו לא מבינים מה הולך פה, מצד אחד אם היו בעיות קליטה ברשת רמי לוי היינו רואים על כך תלונות ברשת. מצד שני יכול להיות שזאת בעיית קליטה גם ברשת פלאפון. פתחנו את הטלפון ושמנו כרטיס SIM של ORANGE ועובד טוב. יש לכם רעיונות? עידכון: בדקנו ברשת פלאפון אך עם טלפון אחר ועובד מצו…

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. יל שלי את המכשיר המצוין בכותרת בגרסת ה-2GB שלו. לפני חודש עדכנתי את המכשיר דרך התוכנה שלו ומאז אי אפשר ליראות את הקבצים שלו (רואים את התיקיות, אבל לא את הקבצים שבתוכם). עם אני לוחץ מאפיינים אז זה מראה שיש 800MB (לא בידיוק קצת יותר) בשימוש, אבל לא רואים כלום בתיקיות. יש לי WINDOWS 7 עם כל העדכונים. אשמח לעזרה.

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. אני מקבל בקרוב מכשיר חדש ומעוניין למכור את הגלקסי אס שלי. הוא של פלאפון ובמצב טוב. כמה לדעתכם אני יכול לבקש עבורו?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. אהלן רציתי לדעת משהו פשוט ואני לא מוצא תשובה באנטרנט האם אפשר בטאבלט מבוסס אנדרויד לכתוב טקסט ולצפות/לערוך אותו במחשב עם ווינדוס? האם יש וורד לאנדרויד שאפשר גם לכתוב בו? או שיש אפליקציה מיוחדת שמותאמת גם למחשבים מבוססים וינדוס? חשוב לי לדעת את זה, תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by alonpartuk,

אתמול אפסיק לפעול לי הרמקול של המכשיר הכוונה יהיא שכשאני רוצה להפעיל רמקול הוא לא עובד. וכשאני רוצה לשמוע שירים הוא לא עובד בקיצור אין שמע בכלל אלא רק דרך הרמקול הרגיל .(מאיפה ששומעים שמחגים רגיל) עכשיו עשיתי איפוס מלא ואפילו פירמוט והבעיה נמשכת. אני חייב לציין שהמכשיר חדש יש לי אותו שבוע מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  10. Started by omri_ro,

נתתי את המכשיר לבדיקה במסגרת האחריות עקב בעיות סוללה, במכשיר היתה מותקנת גרסה 2.3.3 עם עיברית(כולל ממשק). המכשיר חזר אלי עם 2.3.5 עם ממשק באנגלית ותמיכה בכתיבה בעיברית, יותר מאוחר גיליתי שSMS שנשלחים בעיברית מתקבלים בצד השני בג'יבריש. יש משהו שאפשר לעשות בנושא לפני שאני שולח שוב את המכשיר?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ngc224,

היי האם מכשיר אם תדרים CDMA 850 / CDMA 1900 מתאים לאורנג' ?

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. אהלן, אני רוצה לקנות לעצמי סמארטפון. העולם הזה די חדש לי (היו לי רק טלפונים פשוטים בשנים האחרונות), אז אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור אחד שיתאים לי. עשיתי קצת שיעורי בית, והכנתי רשימת דרישות שאני מחפש בסמארטפון: - מסך גדול (4.3" נראה לי גודל טוב לשימוש, צפייה וגלישה, גם 4" יהיה בסדר) ואיכותי (שיראה טוב תמונות/סרטים, עד כמה שאפשר לצפות מסמארטפון) - שיעבוד בצורה חלקה, שלא יתקע או יקח לו הרבה זמן להעלות אפליקציות (אני מניח שזה מושפע מצד אחד מכח עיבוד חזק, ומצד שני ממערכת הפעלה לא עמוסה, ותכנון טוב) - אודיו טוב, שיוכל לשמש כנגן מוזיקה איכותי (זה דוקא משהו שחשוב לי, אעדיף לקחת טלפון קצת יותר חלש אבל עם איכות שמיעה טובה, מאשר מכשיר חזק יותר עם איכות שמיעה פחותה) - GPS, ח…

• 13 תגובות
    • 5.7k צפיות
  13. מזה 6 שנים אני משתמש בנוקיה 6131 ואני ממש מרוצה ממנו ומאיכות הספיקר שלו בשיחה. הטלפון החל להשתגע בזמן האחרון וחשבתי להחליף למשהו אחר שיש לו ספיקר מעולה. רציתי לקנות את אותו הטלפון אך כל מה שמוכרים בארץ הוא מחודש ואני לא יודע אם כדאי להסתכן. חשבתי בינתיים כבר להחליף לסוני אריקסון אקספריה אס ולעשות ניתוק זיקה באורנג' אך ממה שקראתי איכות הספיקר שלו לא משהו ואני גם לא חובב של מסכי מגע וגם אני לא מוצא שום עניין באפליקציות וכל מה שמציע סמארטפון. אני מעדיף טלפון אמין עם מקשים גדולים ונוחים אך אם קיים טלפון עם מסך מגע שיש לו ספיקר מעולה ולא פחות מזה אני אולי אתפשר. השימושים שלי הם רק שיחות (לא חשובים הדברים הבאים: איכות מצלמה, נגן MP3,תמיכה ביישומים ואפליקציות. אך שוב במידה ויהיה…

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  14. Started by gkman,

שלום אני בטוח שכולכם כבר מכירים את האתר : http://www.gsmarena.com/ בכל מקרה מישהו שם לב לגרף הקטן מצד ימין של ההיסטוריה של המחיר של המכשיר שאתם מתבוננים? כנסו לדוגמא לפרטים על הגלקסי2 http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-3621.php מתחת לפרסומת של ebay יש גרף של cellpex אתם תראו שהמחיר עומד על סביבות ה300 יורו. על כל פנים לחצתי על הגרף שהוביל אותי לאתר של http://cellpex.com/ אם תעשו חיפוש לגלקסי אס 2 תגיעו לעמוד המחירות שלו (http://cellpex.com/index.php?fuseaction=models.home&brand=Samsung&model=I9100%20Galaxy%20S%20II) אתם תראו שהמחירים עומדים על בין ה370-500 דולר. כל העיניין הזה נראה מסריח ובאותו זמן מעלה תקוות למכשיר מצוין וזול מאוד. (הרי אם האתר …

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  15. Started by Jabberwock,

אני לא אשחק במשחקים בסמארטפון אבל אשתמש באפיליקציות כמו האפליקציה שרושמת מתי הגעתי לעבודה ומתי עזבתי. הסתכלתי על Galaxy Mini שהוא ניראה רחב פטטה ועל Galaxy Gio שהוא ניראה יותר נורמאלי. מה אתם ממליצים לי? ללכת על Galaxy Gio ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by doker,

יש לי מסד נתונים גדול רציתי לדעת אם יש אפליקציה לאייפון או לאנדרואיד שאני אוכל דרך המחשב להכניס נתונים ואוכל ונווט בין הנתונים? משהו שיציג נתונים כמו אקסס מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by miz,

אם אני גולש באינטרנט באייפון וכתב העמוד קטן, אני יכול להגדיל את זה בצורה כזו שיותאם למסך על ידי שתי לחיצות על הטקסט, איך באנדרואיד מתאימים לגודל של המסך את הטקסט, והאם יש הבדל בזה בין הגירסאות של אנדרואיד?

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  18. Started by Liran3331,

במידה ואני מקבל מכשיר סלולרי כלשהו מחו"ל (אייפון במקרה הזה), האם תהיה בעית תמיכה בעברית? ועוד שאלה: בנוגע לניתוק זיקה עם חברות הסלולר, יש דברים שצריך לדעת מראש? אשמח לעזרה מבעלי נסיון

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. כולל פלאש למצלמה כמובן, ורצוי שזה יהיה פלאש קסנון. מיותר לציין שגם יכלול GPS ו-WIFI. מצלמה מעולה מבחינתי היא: באותם תנאי תאורה, היא תפיק את התמונה הכי טובה בהשוואה למצלמות אחרות: חדות, נאמנות צבעים ורזולוציה כמה שיותר גבוהה. צילום וידאו HD עם Frame Rate גבוה ככל האפשר, ובלי לאבד סנכרון קול-תמונה. כשאני חושב על זה ... אני בעצם מחפש מקבילה אנדרואידית לנוקיה N8: פלאש קסנון כפול, עדשה של קארל צייס ורזולוציה 12MP. אבל נוקיה N8 שוקל כמו אבן והגלישה בו איטית, והוא לא אנדרואיד. המלצות ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Pythagoras,

שלום לכולם, טוב אז כמו השאלה בכותרת, יש לי את הנקסוס אס באורנג' וקראתי איפושהוא שהם מתחילים לשחרר את ICS למכשיר במהלך החודש. אז מישהו כבר קיבל או יודע מה קורה עם זה? אני לא כל כך מעוניין להתקין עצמאית, חושש להיתקע ולא מבין בזה יותר מידי... :-\ (אלא אם כן יש משהו ממש יציב ובטוח ב 100% ? ) תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by shark1011,

היי, קניתי מכשיר htc evo 3d. הזמנתי גרסאת gsm אבל קיבלתי CDMA אין בה מקום פיזי לסים אבל בעיקרון הטלפון עצמו תומך בתדרים שבארץ. האם אפשר ליצור מקום פיזי לסים ולפרמט את המכשיר במעבדה? אשמח לתשובה, תודה!

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  22. שלום, יש לי נגן MP3 הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=739502 ויש לו בעיה במגעים של המסך - לפעמים המסך עובד ולפעמים המסך לא עובד. לא קרה משהו פיזי למכשיר והוא חי ושלם בלי שריטות או מכות יבשות וגם לא רטיבות כלשהי. כשהמסך לא עובד עדיין שומעים מעולה ואפשר להשתמש במכשיר, פשוט בלי המסך. המכשיר עדיין נמצא בתקופת האחריות אבל אני חושש שאני אבוא לKSP ואז המסך יחליט כן לעבוד ושעה אחרי זה, בבית שלי - לא יעבוד. מה אפשר לעשות במקרה כזה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by liiight,

מישהו מכיר LAUNCHER שמתאים לHONEYCOMB?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by josephdbouhnik,

למה אני לא מצליח לראות אתרים בצורה רגילה במכשיר שלי? אני עם מכשיר מוטורלה xoom

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Charybdis,

מתלבט בין שני המכשירים האלה. מה עדיף? השימוש בו יהיה שימוש פשוט ביותר שכולל שיחות, הודעות, גלישה מדי פעם באינטרנט ואולי גם Angry birds או Fruit ninja. חשוב שעוצמת הקול שלו תהיה גבוהה, גם הרמקול הפנימי וגם בספיקר. כמו כן, חשוב שהכתב בתפריטים יהיה גדול ונוח לקריאה. אפשרות להתקנת רום מותאם תהיה נחמדה, אך לא חובה. (שמעתי רבות על ה ZTE Blade, אך לא ברור לי מה כרוך בהזמנת מכשירים סלולרים מחו"ל (מכס, מע"מ, מס קניה וכו'. אשמח אם תאירו את עיניי). יד שנייה, לא בא בחשבון. תודה ;D

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים