עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by InFecT[0]r,

שלום לכולם קניתי יד שניה מחשב כף יד של HP ipaq דגם HP H19XX הוא משנת 2002 ואין לו מערכת הפעלה Windows Mobile 2003 אפילו השאלה שלי היא האם אני יכול לשדרג למערכת הפעלה Windows Mobile 2003 למרות שבאתר של HP כתוב "Why isn't the H1910 upgradeable to Microsoft's Pocket PC 2003? We are focusing our upgrades on the h5450, h3900 and h3800 families since these products target our enterprise customers that typically require these upgrades. (Additional information: The H1910 product line only has a 16MB ROM which does not fit Microsoft Pocket PC 2003 Premium version." והאם אני יכול להשתמש בו כGPS למרות הכל? תודה רבה לעונים זה חשוב לי [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  2. בבקשה המלצה למכשיר עד מקסימום מסך 4.5 אינצ, לא של אפל, עד $500 אני גר ב ארה"ב, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  3. Started by KingRaptor,

הגיע הזמן להשתדרג ולכן אני מבקש את עזרתכם - המומחים שבפורום: נתחיל בזה שאני רוצה לקנות מכשיר mp3/mp4 עם רדיו מובנה וממשק שיאפשר ניווט נוח בשירים. אלה הקריטריונים העיקריים שיכריעו. לאחרונה ראיתי גם מכשירי סלולר שבעצם מספקים הכול ושאלתי היא: בטווח מחירים של עד אלפיים שקלים - האם מוצדק (מבחינת איכות) לקנות מכשיר סלולר "שיש בו הכול" - ואם כן אז איזה דגם (ולמה) או שעדיף ללכת על מכשירים שמוקדשים למטרה זו (בגלל איכות שמע/תצוגה/זיכרון) ואיזה דגמים נחשבים לחזקים. * ואם אפשר, אז רק להזכיר דגמים שהגיעו לארץ ;D

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  4. Started by Michael Pupsik Shvartzman,

שלום לכולם אני סטודנט להנדסת תוכנה במכללה בב"ש ונרשמתי עם חבר שלומד איתי לקורס פיתוח אפליקציות במכללת נס. עכשיו הוא די ירד מהרעיון ומנסה להוריד אותי כי המליצו לו ללמוד לבד שזה גם חסכון של כסף וגם זה נראה יותר טוב בראיונות עבודה אשמח לשמוע דעתכם בנושא

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. מכשיר עם מפרט לא רע בכלל מיצרן יחסית לא מוכר מחוץ לקוריאה וארה"ב: * מעבד Snapdragon במהירות 1GHZ. * מסך AMOLED בגודל 3.7 אינץ' וברזולוציה של 800X480. * אנדרואיד 2.1. * מצלמת 5 מגה פיקסל. עדיין לא מצאתי מחיר אך המכשיר מושק בקוריאה ממש עכשיו וצפוי להגיע לארה"ב בהמשך השנה. http://mobile.engadget.com/2010/07/21/pantechs-vega-im-a650s-launched-in-korea-packs-android-2-1-and/

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  6. היי.. אני מתכן לקנות אייפון ולפרוץ אותו כדי לאפשר התקנת תוכנות צד שלישי.. השאלה עם תהיה אפשרות להריץ עליו IGO8 חוקי שקניתי ל-GPS אחר שברשותי? הכל כמובן בצירוף מתאם GPS לאייפון תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Anomen,

אני נוסע לסין שבוע הא ומחפש לקנות נגן MP4 איכותי (כמובן אני בונה על כך שהמחיר יהיה שם זול בהרבה ...) מכיוון שאני לא מתמצא בכלל בשוק הזה אני מחפש המלצות. מה אני מחפש במכשיר? פשוט לתפעל, זמן סוללה, איכותי ואמין, קטן ונכנס לכיס ואם אפשר גם שיהיו לו פונקציות נוספות כמו רדיו וג'יפיאס. חשבתי על ה-Ipod Touch אך הבנתי שהוא לא מכיל את האופציות האחרונות.. האם יש נגנים שכן עונים לדרישות האלה?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  8. לא יד שנייה כי זה אמור להיות מתנה. הטאבלט מיועד בעיקר לגלישה ואולי קצת צפייה בסדרות וכאלה(לא hd). אפשרי להזמין מסין אם זה לא מצריך התעסקות אח"כ בלהחליף מערכת הפעלה בגלל השפה. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by roeesnir,

אני מעתיק קובץ MP4 פשוט, שהורדתי מיוטיוב, והוא תוקע לי את המכשיר. לקח לי זמן עד שעליתי שזו הבעיה. הוא תוקע לי אותו עד כדי כך שאני נאלץ להוציא את הבטריה כדי לכבות אותו. כשאני מוחק אותו מהמכשיר, המכשיר חוזר לעצמו. מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני מתכוון לקנות את הIPOD החדש של ה30GB ב250 יורו בברלין השבוע. יש נגן יותר טוב ממנו במחיר כזה? ניגון סרטים זה MUST, ולכן גם מסך סביר, הנפח פחות חשוב לי. אבל ב250 יורו זה נראה אחלה נגן. נ.ב. אם זה חשוב אז אני מתכוןן לחבר אליו CX300. הצעות? סיבות לא לקנות IPOD?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by jackhammer,

שלום לכולם. יש לי שאלה לגבי האופן שבו עובדת הצפנת הסיסמאות במכשירים סלולריים או יותר נכון משהו שאני לא כל כך מבין... נניח שיש לי סמארטפון עם אפליקציה של סקייפ מותקנת עליו. כשאני פותח את האפליקציה החשבון שלי מתחבר אוטומטית ללא צורך בהקשת יוזר וסיסמא. זה אומר שמאחורי הקלעים היוזר והסיסמא שלי שמורים בטלפון בצורה מוצפנת. ובזמן פעולת ההתחברות (האוטומטית) האפליקציה בטלפון שלי מתקשרת עם השרתים של סקייפ ושולחת להם את היוזר והסיסמא שלי כדי להזדהות (כמובן שגם פה שליחת הנתונים חייבת להתבצע באופן מוצפן) הסיסמא שלי לסקייפ שמורה על הטלפון עם פרוטוקול הצפנה X שבו עושה שימוש הטלפון שלי (נניח של אפל לשם הדוגמה) ושליחת המידע לשרתי סקייפ מתבצעת עם פרוטוק…

12. אני צריך מכשיר הקלטה (או מכשיר שמתחבר למחשב נייד) שמבצע הקלטות עד מרחק של כ 6 מטר. איזה מכשירים אשר מבצעים את הנ"ל עומדים לרשותי כיום? תודה רבה מראש

13. הסמארטפון עם החיישן של סמסונג ברזולוציית 108 מגה-פיקסל נמכר כעת גם בגרסתו העליונה הכוללת 256GB לאחסון, 8GB של זכרון דינאמי ומערך עדשות משופר לכתבה

14. דור מצלמות הסמארטפון החדש של סוני מגיע אל שיאומי, יחד עם שבב העיבוד המשודרג מבית קוואלקוםלכתבה

15. Started by id3232,

היי חברים ברשותי נוט 2 ורציתי לקבל המלצות למשחקי טגרה הכי יפים חדשים וממולצים שיש היום תודה

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  16. Started by satyr82,

הי, מעוניין לקנות סמרטפון לאמא. תקציב- 800 ש"ח . חשבתי על Jiayu G2 . אשמח להמלצות נוספות. מסך - 4- 4.3 לא עם רזולוציה זבל מצלמה - מינימום 5 זיכרון ראם - 1 GB גרסה - שתהיה 4 לפחות. כמו כן, אני זקוק לממשק עברי מלא, אז אשמח לקבל קישורים עם מדריכי ROM ו ROOT . תודה...

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by IlanF,

אני לומד כרגע לפתח לאנדרואיד ממדריכים שונים באינטרנט ואני מחפש רעיונות לאפליקציות פשוטות שאני יכול להתנסות לבנות וללמוד מהפיתוח שלה. כרגע יש לי אפליקציה אחת שבניתי שהיא ממיר מטבעות. אפליקציה בסיסית ביותר, אבל היה נחמד לעבוד עליה. למישהו יש רעיונות לעוד דברים שאני יכול לנסות?

• 2 תגובות
    • 5k צפיות
  18. היצרנית הסינית הגדולה ביותר ממשיכה במסע שלה מהעולם התקציבי אל עולם הפרימיום עם מצלמות משוכללות, מסכים גדולים ושבב בינה מלאכותית שמחפש לעצמו יישום מנצח לכתבה

19. Started by D@nny,

שלום הבוקר קניתי את המכשיר והמחשב לא מזהה אותו. אני מחבר את המכשיר לusb . הוינדוס מודיע שיש התקן חדש (מזהה אותו בשם) אבל כשמגיע שלב ההתקנה הוא יוצא ומודיע שהייתה בעיה לקרא מתוך קובץ הinf.

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  20. Started by sabosal,

שלום. יש לי הרגשה שמנסים לעבוד על אמא שלי, ואני מנסה לעזור לה. לפני כשנה הציע לה סוכן נלהב מסלול משתלם ביותר (חיילים), במקום התוכנית הקיימת שלה, שבה היא מחוייבת לשלם כ-200 ש"ח על בנק דקות. אחרי ש"קנה" אותה, נזכר לספר לה כי אין אפשרות לבטל את התוכנית הקודמת, ואין אפשרות לנייד את המספר שלה, ולכן היא נשארה עם 2 טלפונים, כאשר אחד באמת משתלם, אך השני עולה המון כסף. ברוב טובו הוא "הצליח" להוריד את התשלום החודשי ל-150 ש"ח. עכשיו, אחרי שנגמרה ההתחייבות במכשיר הישן, ולאחר שאימי גילתה שהעלו את התעריפים בלי ידיעתה, היא רוצה לבטל את הקו, ולהצריח בין המספרים, כדי להישאר עם המסלול חיילים, אבל עם המספר הישן והאהוב. בפלאפון טענו שאין אפשרות לעשות הצרחה מכיוון שהמכשיר לא היה ברשת GSM, והח…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by 114508534,

היי איך אני עושה כך שאני אוכל לראות שמות של שירים בעיברית ולא בגיבריש תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום רב! רקע: לאחרונה נפלה עליי השראה ל"פיתוח" (תכף תבינו למה מרכאות) תוכנה-משחק-אפליקציה-וואטאבר. יש לי ידע קל בתכנות, הקטע הוא שתמיד בגלל שאני או בן אדם מומחה אחר הפעילו את הסקריפט לא היה צורך בפיתוח ממשק גרפי מורכב שיקל על המשתמש. כלומר עבדתי רק עם ממשק קריקטריאלי. תכנתתי בעיקר בפרל, בעיקר סקריפטים של דיאגנוזה או הקלה בניהול הדומיין שלי, כלומר בעיקר פקודות סיסטם. בבית ספר למדתי גם C# כך שאני מכיר קצת (ממש קצת זה הבית ספר) את התכנות עם VS, אך הרמה שלי בפרל שונה משמעותית. עלה לי נרעיון לפתח סוג של משחק-תוכנה-אפליקציה כיוון שיש לי ים של זמן פנוי, אין באפליקציה הזו שום המצאה של הגלגל ואני מאמין שחוץ מכמה התאמות קטנות בקודים מוכנים ושילובם אפשר יהיה לכתוב אותה ממש בקלות. ו…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. עשיתי רוט לפי מה שיש באתר בדיוק וזה התקין את התוכנה הזו. אני לא יודע איך לעבוד איתה. בקושי יש בה משהו. ואני רוצה לתת הרשאה ל. DORIMANX OTA תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. בכוונתי לרכוש אייפד אייר 2. מעוניין לדעת האם ניתן להוריד את אותה אפליקציית משחק/משחקים פעמיים לאייפד כך ששני ילדיי יוכלו לשחק כל אחד בערוץ נפרד/כשחקן אחר. במידה ולא, האם יש פתרון אחר לכך שכ לאחד ישחק את אותו משחק? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Elishablue,

שלומות . מתלבט בין 3 הניידים שבכותרת ברמת מחיר סביב 1800ש"ח בארץ ופוזל לעבר m2 note בזכות יחס של עלות תועלת . (אני כרגע עם lg g2 , שניסיתי."ללמד אותו לשחות בבריכה בתאילנד " ועכשיו הוא יודע אבל שכח מס פעולות אחרות שנייד אמור לעשות .) מה שחשוב לי זה : חיי סוללה ארוכים מצלמה טובה מעבר לזה, שימוש בסיסי: הוצאת והכנסת שיחות שימוש בפייסבוק ווצאפ במידה מרובה לא משחק , לא מוריד הרבה אפליקציות ולא מחפש את הכי - הכי אודה לדעתכם/המלצתכם תודות

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.