עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, אני רוצה לקנות אייפון 6s אבל מתלבט לגבי הנפח (16 או 64 ג'יגה). בגדול היום אני כבר שנתיים עם אייפון 5 בנפח 16 וזה יחסית מספיק (עומד בערך על 1-2 ג'יגה פנויים לרוב). האם ב-6s יש מצב ש-16 יהיה לי מעט מדי? אולי בגלל ש-ios9 תופסת הרבה מקום, אולי בגלל שהפיצ'רים החדשים של התמונות והסרטונים גורמים לכך שזה יתפוס עוד מקום וכו'..אני סתם מעלה השערות, שאשמח אם תאשרו\תסתרו אותן.. מישהו יכול לעזור ולתת קצת מידע בנושא? האם הרגשתם שבאייפון 6s אפליקציות\תמונות\סרטונים תופסים יותר\פחות מקום וכאלו דברים? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  2. סולדים מהשבבים הניידים של אינטל? הסמארטפון הטרי מבית אסוס מציע לכם שבב של קוואלקום ומצלמה עם מיקוד מבוסס לייזר בעבור מחיר התחלתי של 200 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-דיל-מפתיע-ה-zenfone-2-laser-הושק-במחיר-משתלם-מאו/

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  3. שלום חברים, אני מחפש שילוב של טאבלט עם סורק ברקודים אלחוטי שהסורק יוכל גם להתחבר ללפטופ אם צריך, אודה לעצתכם,

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. היי, אני מתלבטת בין להשתמש בטאבלט עם חבילת גלישה סלולרית או להסתפק בלהתחבר עם הטבלט לנקודת גלישה אישית ממכשיר הטלפון שלי. בעיקרון הצרכים שלי שלי יהיו מאוד מצומצמים- אני לא צריכה לגלוש באינטרנט אלא רק להשתמש באפליקציית הכתבה (של דרגון,למי שמכיר), שדורשת חיבור לאינטרנט. אני לא כל כך מבינה בזה ולא יודעת אם נקודת גלישה אישית מספיקה כדי לתמוך בתפקוד של האפליקציה. מישהו יודע אולי?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מפת דרכים רשמית כביכול מבהירה כי לסמסונג אין תוכניות לעדכן יותר מדי מכשירים לגירסה העדכנית של המערכת מבית גוגל לכתבה: http://hwzone.co.il/אלו-הסמארטפונים-של-סמסונג-שיעודכנו-לא/

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  6. סמארטפון צנוע וסביר עם אנדרואיד 5.1 ותג מחיר של 235 שקלים? גם אנחנו הופתענו, אך זה באמת קיים, ואפילו נראה לא רע בכלל לכתבה: http://hwzone.co.il/ל-leagoo-הסינית-יש-סמארטפון-שהוא-המכשיר-המשנ/

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  7. לפי מה שהבנתי - LG כבר התחילו להפיץ את עדכון המרשמלו בפולין ותמשיך הלאה לארצות אחרות. לא שחסר לי משהו בטלפון כרגע שאני חייב מרשמלו- אני סתם מעוניין לדעת איך אני יכול לגלות מול מי הטלפון שלי מתעדכן? קניתי אותו מחנות ביהוד והם לא ידעו לומר לי... הדגם שלי הוא H815

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. תקציב: 1000 ש"ח. דרישות: עברית כמה שיותר מלאה, מסך 5" או גדול יותר, זיכרון לפחות 2 ג'יגה, תמיכה בתדרים של הארץ, אפשרות לתקן את המכשיר בארץ במקרה של תקלה, בעדיפות להזמנה מחו"ל. אני לא בטוח אם כל אלו מתאימים לתקציב והדרישות אבל שמתי לב ל: moto g 3rd gen xt1541 2015 הגירסה עם 2 ג'יגה זיכרון ו 16 ג'יגה נפח איחסון. Meizu m1 metal Xiaomi Redmi Note 3 Xiaomi mi 4i Xiaomi mi 4 Asus Zenfone 2 ZE551ML 4GB RAM 32GB Asus Zenfone 2 Laser ZE500KL 16GB Asus Zenfone 2 ZE551ML 2GB RAM 16GB פיספסתי משהו? שאלה נוספת למי שיש ניסיון בהזמנה מחו"ל ומאמזון באירופה. כל המכשירים שנמכרים באתרי אמזון מסופקים עם שקע שמתאים למתח בארץ?…

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  9. Started by Bar Sherer,

שלום לכולם אני לא מבין גדול בסמארטפונים וכשנכנסתי לפה ראיתי מלא דיונים עם מלא סוגים של פלאפונים ומלא חברות ומפרטים וזה כמו סינית. אני מעוניין לשדרג את הפלאפון כיום אני עם סמסונג גלאקסי 4S. אבל בתקופה האחרונה הפלאפון מתחמם מהר חיי סוללה קצרים מאוד גם לאחר שקניתי סוללה חדשה אינטרנט איטי בקושי מריץ אפליקציות בקיצור עבר זמנו. אני מעוניין בפלאפון לצרכים של מוזיקה משחקים סרטים וסדרות בצפיה ישירה כמו יס GO וכל מיני כאלה כדי להעביר נסיעות ברכבת. כמו כן חשוב שעם אני כבר קונה טלפון אז עם החמורה כמה שיותר מתקדמת וטובה שתחזיק כמה שנים אפשר להציע לי הכל חוץ מאייפונים למינהם לא סובל אותם מה שרץ על אנדרואיד בכיף כמובן עדיף שיהיה זול אבל כרגע המחיר זה הדבר הא…

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  10. Started by muam,

שלום,המכשיר Asus Zenfone 2 אצלי כבר חצי שנה ועד עכשיו לא הייתה בעיה, היום פתאום המכשיר הפסיק לקלוט את כרטיס הזיכרון החיצוני.בהגדרות כתוב שאין sd card מחובר ובסרגל ההתראות כתוב sd card preparing כל הזמן.כשאני מנסה לכבות ולהדליק את המכשיר כשהכרטיס בפנים המכשיר לא נדלק ונתקע במסך פתיחה, ורק בלי הכרטיס המכשיר נדלק.לא עשיתי שום שינוי במכשיר או בכרטיס .אשמח לעזרה,תודה

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  11. Started by jackhammer,

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by יויו,

יש כזה דבר? אפליקציה למשלוחנים? שהוא יכניס כמה וכמה כתובות והאפליקציה תבנה את המסלול אטומטית? יש כזה אופציה בוויז או בגוגל מאפס? תודה רבה מראש למענה מקצועי.

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  13. Started by Rockstatement10,

כרגע יש לי LG G2 שבגדול אני מרוצה ממנו אבל אני מחפש להשתדרג. הדרישות שלי הן מסך איכותי בהרבה ומצלמה איכותית בהרבה, כמו כן גם רמקול טוב משמעותית. מצד אחד אני רוצה לקנות נקסוס כי סוף סוף אקבל עדכונים מהירים, ומצד שני אני שוקל אם לחכות ל-LG G5 או גלקסי 7 עם מפרטים הרבה יותר טובים, מה גם שאני חושש שאני רגיל ללחצנים מאחורה ב-G2. מה דעתכם? האם כדאי כרגע לרכוש נקסוס כלשהו או לחכות לדור הבא? אני שמתי עין על 6P אבל הדברים שהפריעו לי בו הם שהוא מגיע עם סנאפ 810 הבעייתי וגם איכות הבנייה שלו, שהבנתי שהוא מתקפל די בקלות. כמובן שתקציב לא מוגבל כרגע... תודה!

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  14. Started by ice2k,

אני מניח שכל משתמש HTC מתקדם מכיר את האתר הישראלי http://www.htcaddicts.com/?id=3 . עכשיו הם פתחו פורום, מקוטלג יפה לפי מכשירים בסגנון XDA. פורום כזה מתאים גם למתקדמים שמתעסקים עם רומים ומקום דיון מרוכז הוא חשוב בגלל כל העניין של העברית ואיך רומים שונים עובדים עם עברית. מקום דיון מסודר רק לנושא זה הוא פיתרון חשוב לריכוז מידע ואני מניח שלשם מטרה זו הוא נפתח. חבל על כל המידע החשוב שמפולג בלא מעט פורומים ישראלים שונים (ולא רק). לא רק לאייפון מגיע פורום ישראלי ייחודי כדאי לציין שהאתר שם דגש על מכשירי HTC שהם WINMO, לא ממש ראיתי הרבה מידע על מכשירי ANDROID. הנה הלינק: http://forum.htcaddicts.com/ כרגע הוא חדש ועוד אין המון משתמשים אבל לא הרבה יודעים עליו.

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. יממה בלבד לאחר ההכרזה על ה-Droid Turbo 2 המרשים והבלעדי, אנחנו מקבלים גם את ה-Moto X Force שיהיה התאום הבינלאומי שלו, אשר ככל הנראה יגיע גם אל ארץ הקודש לכתבה: http://hwzone.co.il/בשורות-טובות-הסמארטפון-המוביל-החדש-של/

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם, אחי שגר בלאס וגס קנה טלפון חדש ושלח לי את הטלפון הקודם שלו. אשמח לקבל מדריך כיצד אני משחרר את הסים לפרי. בתודה מראש אשמח לתגובות...

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  17. Started by menny_k,

למישהו יש מידע איפה אפשר לקנות בזול עם משלוח לארץ? באתר של nvidia אין משלוח לארץ. תודה

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  18. יש חוץ מאנדרואיד ואייפון סוגים נוספים. יש שימושים מסויימים שהם טובים יותר ? למרות שהרוב הם עם אנדרואיד ואייפון ?

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  19. שלום חברים במידה ואני לא בתת הפורום המתאים, אודה אם תכווינו אותי לאן לגשת קניתי מכשיר סטרימר של אנדרואיד. כשאני מחבר אליו מקלדת אלחוטית, המלקדת אינה מצליחה להפוך לעברית. על גבי המסך אמנם אפשר לכתוב בעברית באמצעות העכבר והמקלדת הוירטואלית, אבל המקלדת הפיזית לא יודעת להפוך לעברית. אם אני מנתק אותה ומחבר אותה למחשב נייד אזי כן יש עברית, כלומר שהבעיה היא בסטרימר כנראה. האם אתם מכירים את הבעיה? האם יש רעיון לפתרון? דרייבר כלשהו אולי? תודה אמיר

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. תקציב: 1400 חריגה : 500 מקור רכישה : מהארץ עדיף, אפשר גם חו"ל תאריך הרכישה המשוער : שבועיים הקרובים מפעילה סלולרית : 012 מובייל גודל מסך: עד 5 אינץ'. לא יותר מ 5.5 אינץ'. חשוב לי מאוד: מצלמה איכותית, סוללה, אנדרואיד נקי. שימושים : גלישה, Whatsapp, waze, מיילים, משחקים בקטנה הערות נוספות : לא פוסל סיני, אך חשובה לי אמינות המכשיר. מכשירים שבשיקול: samsung galaxy s5, xiaomi redmi note 3, oneplus x. ה-oneplus הוא מוצא חן בעיני מאוד. יש רתיעה כי מקריאת ביקורות הסוללה שלו בינונית. אשמח להמלצות על מכשירים שלא מוזכרים לעיל! תודה רבה על העזרה!!

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  21. אשמח לקבל חוות דעתכם לפני קניית טאלבט shield k1 של נוידיה. אני מחפש טאבלט בגודל של 8-9 אינצ' לשימוש שכולל בעיקר גלישה ופיתוח (אפליקציות) אני מעדיף לא הוציא יותר מדי, ויש לי אפשרות לקנות את ה-shield k1 במחיר של 220 דולר (המחיר כבר כולל משלוח ומיסים בארץ) השאלה אם יש אופציה עדיפה וזולה? ואם יש ל-shield בעיות ידועות? אשמח לקבל כל חוות דעת עליו.

22. Started by Moty_p,

שלום רב, לפני שנתיים בערך היה כתבה באתר על התקנת Root למי שקנה גלקסי s4 נראה לי I9500 אני רוצה לעשות עדכון לאנדרויד במכשיר בשביל לסגור את הפריצות שיצאו מאז משהוא יודע איך אני מעדכן את המכשיר? מתקין רוט חדש?

23. שלום, האם אני יכול להתקין סים נוסף שמקושר למספר שיש לי במכשיר אחר? אם כן, 1. האם גם האינטרנט יעבוד בשניהם? 2. באיזה חברות סלולאר זה קיים? תודה רבה ושבוע טוב

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. הדגם הסטנדרטי ודגם ה-Edge של סמארטפון הדגל הבא מבית סמסונג תועדו בתצלומים מעשיים ואותנטיים לכאורה, כולל תוצאה מרשימה ביותר במבחן הביצועים Antutu יום ראשון, ה-21 בפברואר מתקרב בצעדים גדולים – ואיתו החשיפה המסקרנת של דגמי ה-Galaxy S7 הטריים (וגם של דגמי ה-LG G5), אשר מתועדים כעת לראשונה, לכאורה, במראה הסופי שלהם. צמד תמונות שמקורן ברשת הסינית Weibo מציגות לנו את החלק האחורי של דגם ה-Galaxy S7 הסטנדרטי בעל המסך השטוח, ואת החזית של דגם ה-Galaxy S7 Edge (או אולי ה-Galaxy S7 Edge Plus המוגדל) עם המסך הקמור בצדדיו. החלק האחורי של ה-Galaxy S7 הסטנדרטי מהתמונות עולה שהדגם החדש ישמור על מראה זהה כמעט לגמרי לזה של ה-Galaxy S6 וה-Galaxy S6 Edge, עם כפ…

25. Started by shaks,

היי, אשמח להמלצות לרום עדכני לGALAXY S5 עדיפות לאחד שמבוסס על הרומים של סמסונג אלא אם יש אחד ממש טוב שלא מבוסס על הרומים של סמסונג. כרגע משתמש בOMEGA ROM כבר יותר משנה וחצי. אשמח להמלצות, בתרד של רומים מומלצים אין יותר מדי דברים מעניינים. תודה על ההמלצות מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים